Revizuirea SaferWeb: Un serviciu promițător care nu reușește

Serviciul VPN Saferweb a luat totul aici azi, a plecat mâine mult prea în serios.


SaferWeb VPN este o companie din Marea Britanie care este o intrare relativ nouă în lumea VPN-urilor. SaferWeb promite clienților săi securitate de calitate militară, acoperire largă a serverului și asistență pentru clienți 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână.

Am observat o serie de lucruri pozitive despre serviciu. Cu toate acestea, există o serie de politici și funcții care ne lasă să ne îndoim dacă este cu adevărat cel mai bun VPN pentru majoritatea oamenilor.

Și atunci există unul ÎNTR-ADEVĂR problema mare despre care vom vorbi peste câteva minute.

Sigla Saferweb

Prezentare generală

FeaturesInformation
Usability: Ușor de folosit
Politica de logare: Fără politică de logare
Dimensiunea serverului: 33 servere
Distribuție server: 27 de țări
A sustine: Chat în direct 24/7, sistem de bilete și bază de cunoștințe
torrenting: Permis
Streaming: Permis
Protocolul VPN și criptarea: Protocoale OpenVPN, L2TP, PPTP; Criptare de 256 biți
Sediu: Regatul Unit
Preț: $ 3,99 / lună
Site oficial: https://www.saferweb.com/
Pro:
 • Serviciul este ușor de utilizat
 • Suport IKEv2
 • Nu au fost detectate scurgeri DNS / IP
 • Aplicații pentru multe platforme
 • P2P permis
Contra:
 • Ei păstrează jurnalele de conexiune
 • O companie din Marea Britanie

Ar trebui să am încredere în VPN-ul SaferWeb?

SaferWeb este o companie din Marea Britanie. Drept urmare, aceasta trebuie să respecte legile foarte stricte privind păstrarea datelor și monitorizarea datelor din Regatul Unit. Regatul Unit este unul dintre cele mai rele locuri din lume pentru a avea un furnizor VPN. VPN-urile au deja obligația de a preda o bună parte din datele stocate la guvern la cerere. Acum, cu Carta Snoopers pe punctul de a deveni lege, furnizorii de VPN din Regatul Unit vor avea o capacitate și mai mică de a proteja confidențialitatea companiilor lor.

Puterea de criptare a unui VPN spune multe despre cât de bine va fi protejată confidențialitatea. Angajații SaferWeb criptează 256 biți. Se străduiesc să-și mențină rețelele optimizate pentru a le oferi clienților cea mai bună viteză.

SaferWeb promite să nu păstreze jurnalele de utilizare. Cu toate acestea, efectuează jurnalele de conectare ale magazinelor, în conformitate cu politica lor de confidențialitate.

caracteristici mai sigureUnele informații pe care le stochează vor include adresa dvs. IP, protocolul utilizat, timestamp-urile etc..

Vor stoca chiar și conversațiile telefonice pe care le au cu tine.

Când utilizați social media, acestea pot stoca informații de pe site-urile de rețea terțe și datele de acreditare utilizate pentru a vă conecta pe site-urile de rețele sociale, inclusiv numele și adresa dvs. de e-mail. De asemenea, pot stoca informațiile la care le este permis accesul pe site-ul dvs. de socializare, în funcție de nivelul de securitate pe care îl aveți pe site-ul social media.

Acestea vor stoca informațiile pe care le furnizați prin sondaje, informații pe care le pot găsi public, precum și informații pe care le consimțiți să le primiți prin intermediul unor terți.

Conform politicii lor de confidențialitate, aceste informații pot fi utilizate pentru a monitoriza cât de bine funcționează serviciile lor, pentru a-și îmbunătăți serviciile, pentru a-și îmbunătăți marketingul, pentru a face publicitate serviciilor terților, pentru a viza clienții potențiali și în alte moduri descrise în politica de confidentialitate.

SaferWeb va împărtășește-ți informațiile cu partenerii lor, vânzătorii terți și în scopuri legale. De asemenea, aceștia vor împărtăși informațiile dvs. personale cu membrii familiei lor corporative.

Dacă sunteți preocupat de confidențialitate, citirea prin politica lor de confidențialitate este suficientă pentru a vă face sângele să curgă. Practic, SaferWeb spune că vor colecta o serie întreagă de informații despre dvs. și vor împărtăși informațiile cu oficialii guvernamentali, agenții de publicitate și alții. Oricine este preocupat de confidențialitatea lor, ar trebui să se gândească de două ori la utilizarea SaferWeb.

Cât de rapid este saferWeb VPN?

test de viteză mai sigură

Performanța VPN a SaferWeb a fost testată pe mai multe servere folosind protocolul PPTP. Testul a fost realizat folosind o conexiune de 10 MB pe secundă. Testul s-a concentrat pe servere care au o încărcare mai mare decât altele, cum ar fi cele din Europa și cele din Statele Unite.

S-a pus accentul pe viteza de streaming, precum și pe capacitatea de a lucra cu torente. După cum se vede în test, serverul Amsterdam a pierdut aproape 60 la sută a lățimii sale de bandă. Rezultatele au fost mai bune la Stockholm și la Londra. Interesant este că Stockholm este serverul special conceput pentru descărcarea torentelor.

SaferWeb nu are lățime de bandă sau limite de viteză. Pentru o taxă suplimentară, puteți obține acces la „locații supraîncărcate”. Acestea sunt servere super-rapide concepute pentru persoanele care doresc să descarce mult și care doresc descărcările lor să fie rapide.

Relații Clienți

suport în condiții de siguranță în directAsistența clienților este esențială pentru a avea un VPN funcțional. Atunci când o companie VPN este în măsură să ofere un suport adecvat clienților, ei arată că le pasă de clienți. VPN-ul SaferWeb oferă asistență stelară pentru clienți. Ei o fac într-o varietate de moduri. Au un chat live 24/7. Acestea oferă suport tehnic. Au un sistem de ticketing. Au o bază de cunoștințe. Și au întrebări frecvente.

Am testat funcția de chat live și am constatat că este foarte receptiv. Ni s-a dat o rezolvare aproape instantanee a problemei noastre. Agenții care au interacționat cu noi erau foarte informați și erau relativ politicosi.

La fel ca în multe centre de apel, era clar că engleza nu era prima limbă a reprezentantului care interacționează cu noi. Cu toate acestea, aveau o stăpânire suficientă a limbii care le permitea să comunice liber și să exprime ideile într-un mod clar și precis.

Locații server

locații server mai sigureMulte VPN se mândresc cu faptul că au servere într-un număr mare de locații. SaferWeb este diferit. Concentrarea lor este să aibă acoperire bună în zone foarte căutate de către utilizatorii VPN. Din acest motiv, SaferWeb are locații în New York, Tokyo, Londra, Hong Kong, etc.

Serviciul oferă aproximativ 60 de servere din întreaga lume. Abonații pot accesa 30 de locații din 24 de țări.

VPN-ul SaferWeb oferă utilizatorilor un beneficiu suplimentar. Pentru o taxă suplimentară, serverele supraalimentate sunt disponibile. Acest lucru permite utilizatorului să obțină acces la viteze mai rapide ale serverului în anumite locații. Aceste viteze mai rapide se obțin prin minimizarea numărului de utilizatori de pe aceste servere. Ca urmare, fiecare utilizator are acces la mai multă lățime de bandă.

Prețuri

VPN-ul SaferWeb are o schemă de prețuri foarte simplă.

prețuri mai sigureServiciul lor premium este oferit pentru 3,99 USD pe lună. Acest lucru oferă utilizatorilor acces la șapte locații cu lățime de bandă fără restricții și transfer de date fără restricții. Toate protocoalele sunt disponibile, iar utilizatorii pot conecta un dispozitiv per conexiune.

Planul lor super premium oferă acces la 30 de locații server. Lățimea de bandă fără restricții și transferul de date sunt de asemenea furnizate. Cu pachetul super premium, trei conexiuni la dispozitiv pot fi realizate în același timp.

VPN-ul SaferWeb oferă o garanție de returnare de 30 de zile. Pentru a obține garanția, va trebui să anulați serviciul în primele 30 de zile de utilizare. Anularea trebuie să fie a cerere scrisă la echipa de suport SaferWeb. În termen de 90 de zile de la anularea scrisă, ar trebui să primiți o rambursare completă a tuturor taxelor pe care le-ați plătit. Rambursarea s-a limitat la servicii de bază și nu ar include lucruri precum taxe administrative, taxe de instalare sau taxe de instalare. Dacă solicitarea de rambursare nu se face în termenul aplicabil, nu sunt disponibile rambursări.

Din păcate, SaferWeb nu oferă niciun proces gratuit. Singura modalitate de a ști dacă serviciul este potrivit sau nu pentru dvs. este să achiziționați unul dintre planuri. Opțiunile de plată disponibile sunt carduri de credit și PayPal. Nu există nicio opțiune pentru a utiliza a cryptocurrency, cum ar fi BitCoin.

Procesul de înscriere

sigunp mai sigurPentru a vă înscrie la SaferWeb, aveți nevoie de o adresă de e-mail și un nume. Clienților li se cere să creeze o parolă în combinație cu contul lor. Mulți clienți se simt frustrați de cât de sigur este SaferWeb care încearcă să-și îmbunătățească serviciul.

După crearea unui cont și plata serviciului, puteți instala serviciul pe computer. După ce serviciul este descărcat și parcurgeți procesul de instalare, SaferWeb funcționează ca orice alt VPN care utilizează openVPN.

Clientul avea două moduri de vizualizare. Există modul ușor și modul avansat. După cum sugerează și numele, modul ușor este conceput pentru persoanele care utilizează VPN pentru prima dată. Cu doar un clic pe un buton, vă puteți conecta la serverul care vă este cel mai apropiat. Modul avansat permite utilizatorilor să selecteze un server, precum și un protocol.

Circumventarea restricțiilor geo

vpn netflixPe pagina lor de destinație, SaferWeb se mândrește cu capacitatea lor de a evitați restricțiile geografice privind conținutul transmis, cum ar fi cea oferită de Netflix. Posibilitatea de a viziona conținut geo-restricționat este unul dintre principalele motive pentru care oamenii folosesc servicii VPN.

Ca răspuns la aceasta, serviciile de streaming precum Netflix au devenit foarte stricte în politicile lor anti-VPN. Găsirea unui VPN care să permită unuia să obțină acces la Netflix și, în același timp, să menții o capacitate de streaming mare este o provocare.

VPN-ul SaferWeb a putut debloca Netflix, precum și alte noutăți de streaming, precum Hulu și BBC.

Funcția Switch Switch

comutator de ucidere mai sigurăOricât de stelar este VPN-ul dvs., acesta vă va putea proteja doar dacă funcționează de fapt. Cu fiecare VPN, vor fi perioade de oprire. Poate fi doar o secundă sau două în care serviciul VPN se deconectează și se reconectează. În acele momente când există probleme de conexiune, locația dvs. IP reală este expusă. caracteristică switch switch te protejează prin ascunderea IP-ului tău real.

VPN-ul SaferWeb vine cu un comutator de protecție care vă protejează pe dvs. și pe ID-ul dvs. în cazul unei căderi a conexiunii. Comutatorul de oprire va întrerupe conexiunea la Internet, astfel încât să nu poată fi transmise date până când VPN-ul este conectat.

Flexibilitate

Toate cele mai bune VPN-uri sunt flexibile. Ei lucrează la majoritatea sistemelor de operare de pe piață, inclusiv computere desktop, dispozitive mobile și unități de joc. SaferWeb a fost proiectat pentru a funcționa practic pe orice dispozitiv.

Compatibilitate mai sigură

Vă recomandăm VPN SaferWeb?

Nu. Există câteva lucruri care ne preocupă cu privire la această companie. În primul rând, practicile lor de facturare sunt discutabile. Prețul introductiv pe care îl oferă nu este același preț pe care îl plătiți ca în lunile trecute.

Această companie continuu încearcă să-și îmbogățească produsul. Preferința noastră este să colaborăm cu VPN-uri care oferă toate serviciile lor înainte, chiar dacă prețul abonamentului este puțin mai mare decât concurența. Este mai bine să cunoașteți costul complet, în comparație cu a fi nichelat și scos din banii dumneavoastră.

Practicile de confidențialitate ale acestei companii sunt atroce. Nu numai că colectează informații, dar afirmă în mod flagrant că vor folosi informațiile dvs. pentru publicitate și le vor furniza serviciilor terților. Sunt deschise oferindu-vă informațiilor guvernului.

Ceea ce am găsit în special înfricoșător au fost informațiile pe care acest VPN le colectează de la oameni prin intermediul social media. Dacă nu citiți amprenta fină, v-ați putea expune la o serie de pericole potențiale.

SaferWeb avea sediul în Marea Britanie. Acesta ar trebui să fie un semn de avertizare pentru oricine este preocupat de confidențialitate. Departe de a fi un indicator de confidențialitate, Marea Britanie face pași constanți pentru a ataca confidențialitatea web.

**Actualizați**

Am avut o discuție cu asistența pentru clienți pentru SaferWeb. Solicităm clarificări cu privire la prețuri. În conversație, a ieșit la iveală faptul că VPN-ul SaferWeb nu mai oferă serviciul lor.

conversație de asistență mai sigură

Aceștia au declarat că încă oferă asistență pentru clienții existenți. Chiar dacă ați dispus să treceți cu vederea toate aspectele negative ale acestui serviciu, cum ar fi problemele de viteză, problemele de conectare, problemele de confidențialitate și întrebările de facturare, VPN SaferWeb nu mai este o opțiune disponibilă.

Un serviciu VPN care nu va dispărea mâine

Doriți un serviciu VPN în care să aveți încredere să vă aflați în anii următori? Vă recomandăm NordVPN.

NordVPN are peste 5.000 de servere localizate în 61 de țări diferite din întreaga lume. Nu au o politică clară de logare și oferă cel mai bun suport pentru clienți pe care l-am văzut.

NordVPN este în afaceri din 2008. Ei și-au construit o reputație pentru a-și pune clienții pe primul loc. Acesta este un VPN de nivel superior. Nu există taxe sau clauze ascunse. Puteți proteja până la 6 dispozitive cu un singur abonament.

Această VPN cu sediul în Panama este adesea numărul unu pe listele celor mai bune VPN-uri. Unele dintre motivele acestui lucru includ:

 • NordVPN oferă un 24/7 chat live
 • NordVPN permite torentarea
 • Planurile NordVPN costă 2,99 USD pe lună până la 11,95 USD pe lună
 • NordVPN are servere speciale puse deoparte pentru a vă ajuta să vă ocoliți de serviciile de partajare de fișiere P2P sau de torrenting
 • NordVPN funcționează cu zeci de servicii de streaming, inclusiv Netflix

Adaugă propria ta recenzie:

Facem tot posibilul să cercetăm în mod independent produsele pentru a ne ajuta mai bine cititorii să ia decizii. Acestea fiind spuse, vrem să auzim și părerile voastre. Acceptăm recenzii individuale care sunt informative și care nu sunt promoționale. Completați formularul de mai jos și vă vom publica recenzia. Recenziile promoționale ale companiilor în sine nu vor fi publicate. Mulțumiri!

--- Vă rugăm să selectați Viteza ---
In medie
Încet
Rapid
?>

--- Selectați Utilizabilitatea ---
Ușor de folosit
Ușor de complicat
Foarte complicat
?>

Făcând clic pe butonul de mai jos, recunosc că am citit și accept Termenii de utilizare.

ADAUGĂ REVISTA MEA

0
1771

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me