Revizuit VPN dispărut – Viteză și securitate discutabile

VanishedVPN este un serviciu VPN cu sediul în Australia, care a existat abia peste un an. Ca atare, acestea sunt destul de testate și nu au pătruns exact pe piață așa cum au alți furnizori de servicii VPN.

Marele lor Lifehacker a spus că este față de faimă care le-a numit „VPN-ul favorit pentru accesarea SUA Netflix”.

În timp ce o mână de companii trăiesc la maxim, și de cele mai multe ori, majoritatea nu o fac. VanishedVPN a fost în centrul atenției de la acest plug de la Lifehacker. Să sărim în ea pentru a vedea dacă trăiesc la maxim!

Să aruncăm o privire mai atentă! sau vizitați site-ul web VanishVPN.

Prezentare generală VPN dispărută

FeaturesInformation
Usability: Ușor de folosit
Politica de logare: Ambiguă fără politică de logare
Dimensiunea serverului: 1300 ++ servere
Distribuție server: secret
A sustine: E-mail
torrenting: Permis
Streaming: Limitat
Protocolul VPN și criptarea: secret
Sediu: Australia
Preț: $ 8,33 / lună
Site oficial: https://www.vanishedvpn.com/

Ce este VanishedVPN?

VanishedVPN este puțin mai mare decât rulajul mediu al VPN-ului de la moară. Serviciul VPN în sine este anunțat ca fiind ideal pentru cumpărături peste hotare, jocuri online, sport și streaming. Serviciul este o soluție de rețea privată virtuală din locul nostru preferat din lume, Australia.

Dacă vă referiți la acea mândrie straya, atunci așezați-vă, scufundați-vă de râsul kookaburra, accesați internetul și începeți să navigați cu VanishedVPN.

Pe lângă faptul că este un VPN Aussie, VanishVPN nu este doar un VPN. De asemenea, a creat Invizbox.

Revizuit VPN dispărut - Viteză și securitate discutabile

Invizbox este un mini router care permite utilizatorilor să-și conecteze Smart TV-ul, Playstation-ul sau Xbox la serverul VPN. Este un dispozitiv destul de ingenios care preia acest serviciu VPN de la o VPN normală cu sediul în Australia la unul care se gândește în afara casetei.

Continuați să citiți pentru a afla mai multe despre Invizbox și care sunt implicațiile atunci când vine vorba de a avea sediul în Australia.

Soluții VPN dispărute Secure VPN pentru navigarea pe web

Pro de VanishedVPN

VanishedVPN este departe de un serviciu VPN perfect. Există trei aspecte principale care conduc la pozitivele VanishedVPN: Geo-deblocarea, Invizbox și ușurința de utilizare. De asemenea, au peste 1300 de servere și permit torentarea cu până la 3 conexiuni simultane.

Soluție de deblocare geo

Geo-blocarea se referă la site-urile care blochează persoanele din alte țări să vadă conținut restricționat.

Dacă ați trăit în Australia pentru o perioadă mai lungă de timp, veți ști că restricțiile geografice sunt un adevărat ucigaș pentru a vă bucura de conținut în care restul lumii vorbitoare de limbă engleză are acces ușor. Pentru austriecii dornici să se uite la emisiunile lor preferate de televiziune americană, VanishedVPN pare a fi o opțiune viabilă.

Cu VanishedVPN, veți putea fi la curent cu cele mai noi episoade din Game of Thrones și vă puteți bucura de favele vechi precum Dexter, Breaking Bad sau spectacolul Netflix Orange is the New Black. VanishedVPN este capabil să obțină acces la BBC iPlayer, ITV, Hulu, Crackle și alte servicii de streaming geo-blocate.

Invizbox

Acest lucru este menit să reziste la serviciul VPN al VanishedVPN, dar Invizbox este prea grozav pentru a nu intra puțin. Personal, acesta este lucrul nostru preferat despre VanishedVPN. Se pare că creatorii VanishedVPN au creat Invizbox, apoi au creat serviciul VPN pentru a merge împreună cu hardware-ul lor. Cu tot ceea ce au reușit cu Invizbox, cred că VanishedVPN va corecta problemele în care voi aborda mai târziu.

Tot ce trebuie să faci cu Invizbox este să îl conectezi la routerul tău. După ce este conectat la routerul dvs., puteți începe să utilizați dispozitivele ca în mod normal. Doar prin conectarea la Invizbox, tot traficul dvs. de internet este criptat.

Modul în care funcționează dispozitivul este destul de mișto, deoarece puteți utiliza 4 servere VPN diferite simultan. Acest lucru este foarte bun pentru transmiterea diferitelor conținuturi.

Invizbox nu este perfect, dar este destul de inovator și merită să îl verifici.

Cum se utilizează VanishedVPN

Unul dintre lucrurile bune pe care le putem spune despre VanishedVPN este că sunt destul de informative în ceea ce privește configurația. Acestea oferă ghiduri de configurare detaliate pentru iPhone, iPad, Mac, Windows, Android, ATV, PS4, PS3, Sports, Chromecast, Surface, routere și multe altele.

Dacă ați decis să mergeți cu VanishedVPN, procesul de înscriere / configurare este destul de simplu. Trebuie doar să vă înregistrați contul furnizând adresa de e-mail și creând o parolă. După ce ați finalizat înregistrarea, ghidurile lor de configurare vă vor parcurge procesul de accesare a interfeței lor pe o gamă de dispozitive compatibile.

Pentru cei care folosesc Windows, va trebui să descărcați aplicația OpenVPN și aplicați fișierele de configurare OpenVPN VanishedVPN. Acest lucru va dura aproximativ cinci minute.

De acolo, este foarte ușor.

 1. Descărcați și instalați software-ul OpenVPN de pe openvpn.net. Asigura-te ca permiteți driverele TAP pentru a instala când primiți fereastra pop-up mai târziu în timpul instalării.
 1. Descărcați de aici fișierul de configurare VanishedVPN OpenVPN pentru serverul pe care îl doriți (adică usa.ovpn pentru VPN-ul SUA pentru a urmări Netflix-ul american).
 1. Mutați fișierul pe care l-ați descărcat (USA.ovpn în exemplul nostru) în folderul dvs. de configurare OpenVPN la (C: \ Program Files \ OpenVPN \ config). Faceți clic pe continuați atunci când vi se cere accesul administratorului pentru a continua.
 2. Faceți clic dreapta pe butonul Comandă rapidă OpenVPN GUI pictograma de pe desktop și alegeți „executați ca administrator”.
 1. Faceți clic dreapta pe pictograma OpenVPN din bara de activități din partea de jos a ecranului.
 2. Selectați conexiunea dorită (SUA în exemplul nostru) și selectați „conectați” din meniul derulant.
 1. Copiați și inserați numele de utilizator VPN (adresa dvs. de e-mail) și parola pe care o puteți vedea pe tabloul de bord „contul meu” de pe site-ul nostru. Acestea sunt sensibile cu majuscule.
 1. Pictograma ar trebui să devină verde pentru a arăta că sunteți conectat.
 2. Pentru a testa dacă sunteți conectat, încercați să redați un anumit conținut din locația la care sunteți conectat (de exemplu, dacă sunteți conectat la SUA, navigați la netflix.com și ar trebui să vedeți catalogul american).

Sunteți bine, prietene!

Negativele lui VanishedVPN

Vrem să iubim VanishedVPN mai mult decât oricare alt VPN, deoarece are sediul în țara noastră de origine. Cu toate acestea, mai are o mulțime de probleme care trebuie rezolvate. Trebuie spus că serviciul este relativ nou, așa că mai au ceva timp pentru a se stabili ca jucători mari.

VPN australian?

A sta cu sediul în Australia este excelent și totul, dar nu este foarte bun pentru noi, austriacii, deoarece Australia este membră a celor paisprezece ochi, o cooperativă multinațională care colectează informații de semnal și o împărtășește unii cu alții. Aceasta înseamnă că datele dvs. sensibile nu vor fi niciodată cu adevărat în siguranță, indiferent dacă folosești sau nu un VPN.

Marea majoritate a VPN-urilor de renume mențin o politică strictă „fără jurnal” care asigură utilizatorilor că sesiunile lor nu vor fi înregistrate și nici vândute către terți. VanishedVPN admite în mod deschis salvarea datelor dvs. pentru o perioadă de 30 de zile. Aceasta include adresa dvs. IP sursă și ora de pornire și oprire a conexiunii. Citiți mai multe despre logarea VPN aici.

Deși VanishedVPN pretinde că nu înregistrează niciodată traficul unui utilizator sau conținutul comunicărilor utilizatorului, dar este o afirmație pe care o pot face în bună conștiință?

În conformitate cu Acordul UKUSA și cu toate modificările aferente, guvernul australian poate servi VPN-uri cu citații sau mandate de căutare, și că VPN ar fi obligat să partajeze jurnalele utilizatorilor lor.

Care este costul VanishedVPN?

Există doar două opțiuni de stabilire a prețurilor cu VanishedVPN, niciuna dintre acestea nu este foarte interesantă.

Acestea oferă un plan standard sau planul lor „cea mai bună ofertă” (anual).

 • Planul standard
  • $ 11.99
  • Plătit în fiecare lună
  • 3 conexiuni simultane
 • Plan de cea mai bună ofertă ”
  • $ 8,33 / lună
  • Plătite anual la 99,99 USD
  • Economii de 43,89 USD
  • 3 conexiuni simultane

Sincer, nu suntem atât de pasionați de pachetele standard față de cele mai bune oferte, deoarece ne place „să plătim așa cum mergeți” și nu putem avea încredere într-o VPN care nu oferă o garanție de returnare de bani sau un proces gratuit.

Chiar și unele dintre cele mai proaste VPN-uri vă oferă un proces gratuit de minim 3 zile astfel încât să vă puteți familiariza cu serviciul lor și să spuneți dacă sunt legitimi.

Anularea serviciului VanishedVPN

Nu spunem că doriți să anulați, dar așa funcționează dacă o faceți vreodată.

Toți utilizatorii sunt capabili să își anuleze serviciul în orice moment, dar este important să rețineți că nu se emit rambursări. Întrucât VanishedVPN nu emite rambursări, utilizatorii care au achiziționat un abonament anual nu vor fi compensați pentru timpul rămas în contul lor.

Singura modalitate de a obține o rambursare pentru un plan de abonament anual este să anulați în primele 30 de zile de serviciu. Anularea intră în vigoare de îndată ce VanishedVPN este notificat că doriți să anulați.

VanishedVPN este sigur?

Pagina „Funcții” a lui VanishedVPN a apărut goală ultima dată când am folosit-o. Prin urmare, nu a existat nicio modalitate pentru noi să confirmăm că serviciul lor este unul sigur și sigur. Spre deosebire de practic toate celelalte VPN disponibile, ei nu fac nicio mențiune despre protocolul sau criptarea lor precisă.

Doar un drongo adevărat s-ar simți de parcă ar putea să circule pe web în mod liber folosind o VPN care nu își dezvăluie metoda de criptografie.. Acesta este un mod sigur de a fi prins în mulți ani.

Testul de viteză VanishedVPN

Personal, aceasta este cea mai mare problemă a mea cu VanishedVPN. Pur și simplu nu au servere rapide.

Pentru a asigura exactitatea acestei revizuiri, am decis să executăm un test de viteză folosind Speedtest.net pe un server de 100 Mbps din AU. Pentru a pune acest lucru în perspectivă, eram la Sydney la vremea respectivă. Așadar, performanța nu a fost afectată de condiții accidentate sau de nimic.

Iată rezultatele testului:

 • Server AU (Sydney)
  • Ping: 49 ms
  • Viteza de descărcare: 9,37 Mbps
  • Viteza de upload: 0,47 Mbps
 • Serverul SUA (New York)
  • Ping: 140 ms
  • Viteza de descărcare: 29,74 Mbps
  • Viteza de upload: 2,07 Mbps

Din aceste constatări este evident că viteza nu este costumul puternic al lui VanishedVPNDe fapt, viteza părea să fi „dispărut”. Nicăieri pe site-ul lor nu permit clienții potențiali să știe ceva despre serverele sau protocolul (ele) lor. Au optat pentru a merge cu cele mai opace detalii. Ați putea spune, de asemenea, că „a dispărut”.

Majoritatea VPN-urilor se mândresc cu listarea multitudinii de locații ale serverului lor. VanishedVPN nu dezvăluie niciuna din aceste informații.

Calitatea asistenței clienților

serviciu cliențiVanishedVPN nu oferă chat live 24/7 ca unele dintre soluțiile VPN mai bune de pe piață. Dimpotrivă, sunteți limitat doar la o opțiune de e-mail pentru a depune o reclamație sau a pune întrebări tehnice.

Echipa lor de asistență pentru clienți este suficient de cunoscută, dar acest lucru nu este nici pe departe la fel de avantajos ca serviciile NordVPN sau Surfshark. Unele site-uri se bazează doar pe un sistem de bilete, în timp ce altele sunt online pentru a vă ajuta în timp real. Din păcate, VanishedVPN nu este unul dintre acestea din urmă.

Recomandăm VanishedVPN?

VanishedVPN este departe de cel mai rău sau mai scump VPN. De fapt, mulți recenzori laudă prețul, deși am văzut oferte mult mai bune în altă parte. Cu toate acestea, vă recomandăm această VPN dacă nu căutați decât ceva care poate evita restricțiile geografice sau dacă sunteți cu adevărat în ideea de a cumpăra Invizbox.

Există o relativă lipsă de opțiuni de preț. Multe site-uri VPN oferă teste gratuite și pachete de 3 luni. VanishedVPN oferă doar un plan de facturare lunar sau anual, niciuna dintre acestea nu este deosebit de remarcabilă din punct de vedere al prețului. Există cu siguranță mai multe VPN-uri accesibile pe piață, multe dintre ele având reputații solide și un palmares de transparență.

În schimb, VanishedVPN oferă informații minime despre practicile și politicile lor. Dar, deși deficiența funcțiilor avansate este un dezavantaj în privirile acestui VPNer experimentat, putem vedea cum ar putea atrage acest lucru un utilizator cu mai puțin experimentat care dorește doar confidențialitatea și securitatea unui VPN pentru navigare casual sau streaming intermitent..

Pentru toți ceilalți utilizatori, vă recomandăm cu tărie să optați pentru un serviciu mai consacrat și mai complet NordVPN. Dacă doriți crema culturii, atunci aveți noroc. Am trecut în revistă peste 80 de VPN-uri diferite situate în diferite părți ale globului și le-am filtrat până la pepene de aur. Iată care sunt cele mai bune alegeri pentru cele mai bune VPN-uri.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me