Top 9 camere de securitate pentru locuințe 2020

Sau

Sunați acum la 1800-316-817

Protejarea locuinței 24/7 este ușor cu cele mai bune camere de securitate pentru locuințe. Am pus la dispoziție o listă cu cele mai bune camere de securitate pentru locuințe, interioare și exterioare, astfel încât să puteți găsi cea potrivită pentru a vă monitoriza locuința. Sunteți gata să aruncați o privire asupra opțiunilor dvs.? Consultați camerele noastre de securitate interioare și exterioare de top pentru a alege cel mai bun pentru casa dvs..


Contents

Cele mai bune camere de securitate pentru locuințe din 2020

Cele mai bune camere de interior

 • ADACS 2MP Interior - Cea mai bună cameră de securitate pentru interior în Australia
 • Nest Cam Indoor - Cea mai bună opțiune de securitate DIY
 • Amcrest ProHD - Cel mai bun aparat foto independent
 • Amazon Cloud Cam (Key Edition) - Cea mai bună cameră de livrare
 • Logitech Circle 2 - Cea mai bună opțiune wireless

Cele mai bune camere în aer liber

 • ADACS 2MP Outdoor - Cea mai bună cameră de securitate în aer liber australiană
 • Amcrest UltraHD 2K - Cel mai bun aparat foto independent
 • Nest Cam în aer liber - Cea mai bună opțiune de securitate DIY
 • TP-Link Kasa Cam Outdoor - Cel mai bun aparat de fotografiat Bare-Bones
 • EZVIZ Full HD 1080p în aer liber - Cea mai bună opțiune ieftină

Detalii complete: Cele mai bune 9 camere de securitate la domiciliu

Camere de securitate interioare

Pe lângă faptul că îți poți urmări familia în orice moment, le poți păstra în siguranță cu camerele de securitate interioare. Poți fi frate mai mare!

Realitatea camerelor de securitate interioare este că acestea nu păstrează furturile departe de cele existente. Aceasta se află în camera de securitate în aer liber. Ceea ce funcționează bine camerele de securitate interioară este să vă asigurați că familia dvs. este în siguranță de mai mult decât simple.

Menținerea filelor pe familia ta poate fi importantă, în special în cazul copiilor mai mici. Camerele cu senzor de mișcare vă pot avertiza atunci când vin acasă de la școală, precum și vă pot spune dacă cineva a intrat mai devreme decât de obicei. Menținerea filelor pe babysitter este, de asemenea, o sarcină primordială a camerei de securitate interioare.

Pe măsură ce copiii tăi îmbătrânesc, asigurându-se că nu vor avea oaspeți atunci când nu trebuie să fie, de asemenea, poate fi de mare folos o cameră de securitate.

Există multe utilizări pentru o cameră de securitate interioară, sunt sigur că aveți deja una în minte dacă citiți această pagină.

Cea mai bună cameră de securitate pentru interior în Australia

ADACS 2MP
De interior

Accesați ADACS Security

Sau

APELA ACUM 1800-316-817

Dacă nu știți despre ADACS Security, este una dintre cele mai de încredere companii de securitate australiene. ADACS deține și operează australian și-a menținut o reputație puternică ca furnizor de securitate la domiciliu la prețuri accesibile și oferă cele mai bune camere de securitate pentru gospodăriile australiene.

În timp ce ADACS face camere excelente, ele pot ajuta, de asemenea, dacă aveți nevoie de alarme de securitate, senzori, automatizare inteligentă sau monitorizare generală. Marele lucru al companiei este faptul că echipa sa de asistență și monitorizare este disponibilă 24/7 și este întotdeauna dispusă să vă vorbească despre orice nelămuriri sau probleme care pot apărea.

Deși toate acestea sunt bune și bune, suntem aici pentru a vorbi despre cea mai bună cameră interioară de pe piața australiană. Această onoare ar merge la ADACS 2MP Indoor și faptul că poate fi integrat în cel mai bun sistem de securitate australian este un bonus suplimentar.

Top 9 camere de securitate pentru locuințe 2020

Definiția imaginii

2MP din numele camerei reprezintă 2 megapixeli. Acest lucru permite camerei să înregistreze în rezoluție video 1080p. 1080p este o definiție de înaltă definiție, care permite transmiterea în timp real a videoclipurilor și a redării video la 30 de cadre pe secundă. Acest lucru este posibil din orice parte a lumii, de pe telefon sau computer.

înregistrări

Motivul principal pentru care ne place camera foto ADACS este funcționalitatea și versatilitatea funcțiilor lor de înregistrare. La fel ca alte camere de luat vederi, puteți reda toate înregistrările dvs. cu o calitate excelentă, dar acesta este doar vârful aisbergului.

ADACS utilizează înregistrări de evenimente care sunt stocate automat și în siguranță în cloud. Puteți primi notificări dacă ceva declanșează aceste evenimente, astfel încât să puteți rămâne în fruntea supravegherii casei.

De asemenea, puteți declanșa înregistrări cu rețete personalizate. Aceste rețete sunt create în aplicația ADACS și pot seta camerele să înregistreze anumite locuri din casă la anumite ore.

Verificarea înregistrărilor vechi este extrem de ușoară cu calendarul din aplicație și puteți descărca, de asemenea, aceste înregistrări în orice moment.

Configurare ușoară

Top 9 camere de securitate pentru locuințe 2020

Configurarea camerei dvs. este extrem de ușoară, deoarece este activată wifi-ul și are un microfon și difuzor încorporat. După ce ați configurat-o, puteți utiliza sunetul în 2 sensuri pentru a vorbi cu copiii dvs. prin intermediul aplicației pentru a vă asigura că funcționează.

Opinia noastră

ADACS 2MP Interior este cea mai bună cameră de securitate interioară disponibilă în Australia din câteva motive. Pentru unul, este o cameră foto de înaltă calitate, care funcționează bine în fiecare categorie la care ar avea un consumator.

După cum am menționat anterior, o parte din motiv este funcționalitatea și cât de ușor este să vă gestionați înregistrările. Celălalt motiv principal pe lângă aparatul foto

Al treilea motiv este că toate camerele ADACS au capacitatea de a fi integrate într-un sistem ADACS mai larg - care este cel mai bun sistem de securitate din Australia..

Top 9 camere de securitate pentru locuințe 2020

SPECIFICAȚII
 • dimensiuni: 108x102x127mm
 • Format: H.264 MJPEG
 • Rezoluţie: 1920 × 1080 @ 30fps 1 / 2.7 CMOS
 • Audio: Microfon, difuzor, ieșire audio de 3 mm
 • Senzor: 1 / 2,7 CMOS
 • Obiectiv: 4.2mm
 • Vizualizare unghi: 60 ° Orizontală, 100 ° Diagonală
 • Wifi: da
 • Pan / Tilt: Vertical 120 °, orizontal 290 °
 • Vedere nocturnă: 10 LED-uri, raza 6m

Cea mai bună opțiune de securitate DIY

Nest Cam interior

Evaluare: ★★★★★

Cumpărați Nest Cam interior

Marele lucru despre Nest este că toate produsele făcute de ei pot fi programate să funcționeze împreună. De asemenea, Nest se află în proprietatea Google, ceea ce face ca produsele Google să fie programabile cu Nest. Dacă sunteți în căutarea unei case inteligente de bricolaj complet, atunci Nest Cam Indoor este alegerea.

Top 9 camere de securitate pentru locuințe 2020

Pe lângă programabilitate, hardware-ul și funcționalitatea efectivă a produsului sunt de nivel superior. Cu viziune nocturnă, alerte telefonice, supraveghere și conversație + ascultare, nu veți lipsi niciun element de top. Nest Cam Indoor este, de asemenea, probabil cea mai ușoară cameră de utilizat pe piață.

Top 9 camere de securitate pentru locuințe 2020

Unghi

Interiorul Nest Cam are un unghi de vizualizare de 130 ° pe diagonală pentru a asigura o întreagă cameră poate fi cuprinsă. Nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la captarea scaunului de colț și a canapelei de perete, deoarece ambele pot fi ușor acoperite de acest unghi de vizualizare.

senzori

Senzorul de 3 megapixeli ⅓ ”permite camerei dvs. să se ridice în mișcare pentru a începe înregistrarea. Aplicația va înregistra un clip scurt de fiecare dată când se întâmplă și vă va trimite o alertă, astfel încât să puteți revizui materialul ulterior. Veți ști întotdeauna ce a declanșat senzorii de mișcare sau sunet.

Opinia noastră

Nest Cam Indoor este a doua cea mai bună cameră interioară disponibilă pentru a vă păstra în siguranță și familia. Camera este una dintre cele mai bune camere de securitate interioară de pe piață, cu configurare ușoară și utilizare. Obiectivul cu unghi larg al camerei și rezoluția transparentă de 1080p sunt doar bătute de imaginea de noapte impresionantă

SPECIFICAȚII
 • dimensiuni: 2.8 in. X 4.5 in.
 • Putere: Adaptor de curent alternativ
 • limbi: Engleză. Franceză, olandeză, spaniolă
 • Intrare: 100–240V AC 0,2A
 • DC-ieșire: 5VDC 2.0A
 • Intrarea camerei: 5VDC 1.0A
 • Conectivitate wireless: 802.11 a / b / g / n (2.4GHz / 5GHz)
 • Criptare WiFi: WEP, WPA, WPA2 acceptate
 • Temperatura de Operare: 32 ° –104 ° F (0 ° –40 ° C)
 • Audio & Lumini: Difuzor și LED RGB
 • Video: Până la 1080p
 • Vedere nocturnă: 8 LED-uri cu infraroșu de mare putere

Cel mai bun aparat foto independent

Amcrest ProHD

Evaluare: ★★★★★

Cumpără Amcrest ProHD

Amcrest și-a făcut un nume în lumea camerelor de securitate cu ajutorul camerelor sale de exterior. La cele la care vom ajunge în secțiunea camerei în aer liber.

Amcrest ProHD este camera interioară pe care Amcrest a adus-o pe piață. Cu toate că funcționalitățile și funcțiile nu merg chiar atât în ​​ceea ce privește opțiunile ADACS, nici suita Nest, Amcrest are cel mai bun aparat de fotografiat dacă căutați doar un produs autonom. Dacă doriți să cumpărați camera foto Amcrest în aer liber, puteți să o utilizați și pe cea interioară.

Top 9 camere de securitate pentru locuințe 2020

Sistemul Amcrest vine cu caracteristici deosebite pe care majoritatea proprietarilor le caută. Opțiunile de top sunt greu de diferențiat, deoarece majoritatea oferă o valoare uimitoare.
Top 9 camere de securitate pentru locuințe 2020

Unghi

Amcrest ProHD are un unghi de vizualizare de 90 ° pe diagonală. Acesta este motivul principal, pe lângă câteva puncte ușoare de utilizare, care fac ca Amcrest ProHD să intre pe locul doi în spatele Nest Cam Indoor. Majoritatea camerelor vor putea fi captate în continuare cu un unghi de vizualizare de 90 °, dar uneori este plăcut să nu fie nevoiți să vă faceți griji atunci când configurați o cameră foto.

senzori

Senzorul de imagine pentru produsele Amcrest este un senzor CMOS de scanare progresivă de 1 / 2.7 ”2 Megapixel realizat de Sony, camera Amcrest ProHD poate transmite o calitate video de 1080p. Ar fi bine dacă videoclipul ar putea transmite la 60 fps, dar 30 fps nu este prea stânjenit. Calitatea este încă destul de impresionantă la rezoluția 1920x1080p.

Opinia noastră

Ne plac produsele Amcrest de la Privacy Canada și am putea fi părtinitori din cauza cât de mult ne bazăm pe camera foto în aer liber. Adevărul este că Amcrest ProHD este aproape la fel de bun ca și camera de interior Nest Interior și a fost greu să aleg cine să pună locul doi. Poate mi-am dorit să o pun ca numărul doi la început, dar după re-testarea și reevaluarea caracteristicilor disponibile, Camera interioară Nest este cea de-a doua alegere cu ADACS care conduce pachetul.

SPECIFICAȚII
 • Pixeli eficienți: 1080P (1920 × 1080)
 • Sistem de scanare: Progresiv
 • Zoom digital: 16x
 • Reducerea zgomotului: 2D
 • Mascare de confidențialitate: Până la 4 zone
 • Tip de lentilă: Obiectiv fix
 • Compresie video: H.264H / H.264B / H.264
 • Compresie audio: G.711MU, G711A, AAC
 • Wifi: (802.11b / g)
 • Metoda de difuzare: Unicast / Multicast
 • Compatibilitate: ONVIF, CGI
 • Max. Acces utilizator: 20 de utilizatori
 • Depozitare muchii: NAS, PC local, MicroSD Card (128G)

Cea mai bună cameră de livrare

Amazon Cloud Cam (Ediția cheie)

Evaluare: ★★★★★

Cumpărați Amazon Cloud Cam (Ediția cheie)

Amazon Cloud Cam nu este ca alte camere de securitate. Nu veți găsi specificații tehnice detaliate în pagina produsului și nu se va lăuda cu o imagine de cea mai înaltă calitate. Această cameră foto a fost creată pentru clienții Amazon Prime pentru a păstra file pe livrările Amazon Key.

Cu Amazon Key, furnizorii pot intra în casa dvs. astfel încât să vă poată lăsa pachetul în interior. Acest lucru a făcut ca oamenii să fie necăjiți, astfel încât Amazon a lansat o cameră de securitate.

Amazon Cloud Cam

Această cameră foto nu este doar pentru cheia Amazon, ci funcționează și ca o cameră fantastică interioară care poate fi utilizată în alte scopuri de securitate.

Top 9 camere de securitate pentru locuințe 2020

Opinia noastră

Dacă sunteți în căutarea unei camere de interior mai ieftine, pentru a păstra filele în legătură cu tipul și familia de livrare, Amazon Cloud Cam este o alegere bună. Nu există prea multe funcții avansate oferite cu aparatul foto, dar este extrem de ușor de utilizat și va duce la bun sfârșit munca. Puteți chiar să discutați cu tipul de livrare și să primiți notificări atunci când este detectată mișcare

SPECIFICAȚII
 • dimensiuni: 1.7 in. X 2.8 in. X 4.1 in.
 • Culoare: alb
 • Putere: USB de 10 metri
 • Fără fir: Posibilitate Wi-Fi
 • Audio: Două căi
 • Stocare video: Stocare in cloud
 • Durata de stocare: 24 de ore în mod implicit
 • LED: Verde
 • Calitate: 1080p

Cea mai bună opțiune wireless

Cercul Logitech 2

Evaluare: ★★★★★

Cumpără Logitech Circle 2

Logitech Circle 2, dacă este o cameră foto distractivă, deoarece poate fi folosită în interior sau în exterior și poate fi folosită fără a fi conectat. Așa este, puteți încărca acest băiat rău și puneți-l oriunde doriți pentru o zi sau două. Dacă copilul vecin este suspectat să fure ceva, trebuie doar să-l lipiți în garaj. Dacă copilul tău este suspectat că ar fura ceva, rămâneți-l în sufrageria dvs. - posibilitățile sunt nesfârșite!

Top 9 camere de securitate pentru locuințe 2020

Cercul 2 este completat cu caracteristici extrem de ușor de utilizat și poate fi controlat pentru a roti. Ne place această cameră foto, dar vine cu câteva aspecte neașteptabile, cum ar fi lipsa de personalizare după configurare și înregistrări în retard care au loc ocazional.

Top 9 camere de securitate pentru locuințe 2020

SPECIFICAȚII
 • Protocol wireless: 802.11 a / b / g / n
 • Frecvență WiFi: 2,4 GHz sau 5,0 GHz
 • Rată cadru (maxim): 1080p HD la 30 fps, H.264
 • Obiectiv și tip de senzor: Sticlă
 • Tip focalizare: Obiectiv expansiv din sticlă FOV de 180 de grade
 • Tip difuzor: Difuzor mono încorporat
 • Protocol de securitate: Criptarea instantanee a datelor cu SSL
 • Rezistență la intemperii: IPX65
 • Vedere nocturnă: Auto până la 15 ft
 • Rotirea camerei: 360 de grade
 • tipul bateriei: Baterie Li-ion reincarcabila

Camere de securitate în aer liber

Copiii ăia periculoși continuă să-ți treacă pe gazon! Vrei să știi când sunt acolo, așa că poți merge să-ți scuturi grebla și să strigi: „Pericol copii! Coborî de pe peluza mea! ”

Unul dintre cele mai bune pasiuni de a trăi în propria casă este să strigi la copii, nu? Poate nu - dar aveți dreptul să îl păstrați în siguranță.

Unul dintre cele mai bune moduri de a vă păstra casa în siguranță este prin instalarea unei camere foto. Simpla prezență a unei camere foto în aer liber menține cele mai multe amenințări rău intenționate. Am ales patru camere de securitate în aer liber adecvate pentru care ne putem alege austriecii.

Cea mai bună cameră de securitate în aer liber australiană

ADACS 2MP
În aer liber

Accesați ADACS Security

Sau

APELA ACUM 1800-316-817

În cercetările noastre, am descoperit că camerele interioare sunt cam în spatele camerelor exterioare în ceea ce privește numărul de camere pe care le iubim cu adevărat. Acest lucru ar putea fi cauzat de o varietate de factori externi, dar principalul aspect pe care vrem să-l descoperim este faptul că există o mulțime de camere superioare disponibile pentru australieni.

Primele noastre trei camere de exterior au fost ridicol de greu de clasat. Toate trei oferă o calitate extrem de similară cu caracteristici care rivalizează între ele. Marginea a mers la ADACS 2MP Outdoor.

2MP Outdoor este asemănător camerei sale frate, 2MP Indoor și oferă toate aceleași funcționalități de înregistrare și aplicație. Aceasta este o parte din motivul pentru care am clasificat această cameră drept numărul 1 - se încadrează bine în repertoriul ADACS al instrumentelor de securitate..

Top 9 camere de securitate pentru locuințe 2020

Control Pan / Tilt

Captarea unei curți întregi poate fi dificilă, în funcție de cât de mult te așezi. ADACS 2MP Outdoor vă permite să vă mutați cu ușurință vederea camerei în timpul fluxurilor live. De asemenea, vă permite să vă deplasați în timpul redării video pentru a ajusta câmpul vizual al camerei.

Înregistrare locală

Toate camerele ADACS stochează înregistrări în cloud. Câteva dintre modelele lor, precum 2MP Outdoor, acceptă și înregistrarea locală. Această cameră include un card MicroSDTM de 64 GB care permite salvarea a 7 zile de înregistrare continuă.

Vedere nocturnă

Viziunea nocturnă la exterior de 2MP este cu siguranță în top-level în ceea ce privește calitatea. Viziunea nocturnă are 22 de LED-uri și poate capta o autonomie de 20 de metri.

Opinia noastră

În general, încercăm să stăm departe de recomandarea mai multor produse din aceeași companie din categorii diferite. Cert este că produsele de securitate ADACS sunt fabricate de australieni pentru australieni. Acestea sunt o gamă completă de servicii, ceea ce-l face să fie fără probleme dacă căutați echipamente de securitate de înaltă calitate.

Top 9 camere de securitate pentru locuințe 2020

SPECIFICAȚII
 • dimensiuni: 215x130x237mm
 • Format: H.264 MJPEG
 • Rezoluţie: 1920 × 1080 @ 30fps 1 / 2.7 CMOS
 • Senzor: 1 / 2,7 CMOS
 • Obiectiv: 6mm
 • Vizualizare unghi: 65 ° Orizontală, 75 ° Diagonală
 • Wifi: da
 • Card de memorie: 64 GB Clasa 10 MicroSDTM
 • Pan / Tilt: da
 • Vedere nocturnă: 22 LED-uri, rază de 20m

Cel mai bun aparat foto independent

Amcrest UltraHD 2K

Evaluare: ★★★★★

Cumpără Amcrest UltraHD 2K

Vrei un Ferrari sau un Lamborghini, dar nu-ți poți permite unul? La fel ... dar îmi permit Ferrari-ul camerelor de securitate în aer liber. Sper că și tu poți!

Amcrest UltraHD 2K este una dintre cele mai bune camere de securitate de pe piață astăzi. Este posibil să fiți familiarizați cu camera interioară care vine la numărul 3 din lista noastră de camere de securitate interioare.

Top 9 camere de securitate pentru locuințe 2020

Când vine vorba de camere de securitate exterioare, Amcrest se apropie de locul nostru numărul unu. Face acest lucru prin oferirea fiecărei funcții de cameră de securitate în aer liber pe care le-ați putea dori în timp ce arătați intimidant și oferind o calitate video uimitoare.

Amcrest UltraHD 2k

Unghi

Amcrest 2K 3MP are un unghi de vizualizare de 100 ° diagonală, care nu este cel mai larg cadru de vizualizare, dar ar trebui să surprindă un pridvor și majoritatea unei curte din față, curte din spate și curte laterală.

senzori

Senzorii din camera exterioară Amcrest se potrivesc de fapt cu camerele cuib. Senzorul de 3 megapixeli ⅓ ”permite camerei dvs. să se ridice în mișcare pentru a începe înregistrarea. Aplicația va înregistra un clip scurt de fiecare dată când se întâmplă și vă va trimite o alertă, astfel încât să puteți revizui materialul ulterior.

Opinia noastră

Eu sunt de părere că camerele de securitate ar trebui să sperie spargerea. Designul glonț al Amcrest 2K 3MP face exact asta. Este cam înfricoșător să te uiți. Cu o calitate video uimitoare, camera Amcrest este cu mult înaintea celorlalte camere din această listă. Funcționalitatea și ușurința de utilizare sunt aproximativ egale cu camera foto Nest Cam Outdoor, dar calitatea video pune această cameră la locul doi.

SPECIFICAȚII
 • Scanare progresivă: CMOS
 • Pixeli eficienți: 2304 (H) x 1296 (V)
 • Lungime: 98ft
 • zoom: 16x
 • Reducerea zgomotului: 3D
 • Mascare de confidențialitate: Până la 4 zone
 • Compresie video
 • Wifi (802.11b / g)
 • Max. Acces utilizator: 20 de utilizatori
 • Depozitare muchii: NAS, FTP, PC local, MicroSD Card (128 GB)

Cea mai bună opțiune de securitate DIY

Nest Cam în aer liber

Evaluare: ★★★★★

Cumpără Nest Cam în aer liber

Nest Cam Outdoor vă poate suna familiar. Acest lucru se datorează faptului că Nest Cam Indoor a fost alegerea noastră numărul doi pentru camerele de securitate interioare.

Top 9 camere de securitate pentru locuințe 2020

Un lucru care trebuie clar, dacă intenționați să utilizați Nest Cam Indoor, ar trebui să folosiți Nest Cam Outdoor. Acest lucru vă va permite să conectați totul și să utilizați aceeași aplicație pentru a controla ambele.

Nest Cam Outdoor nu este un slouch cu un unghi imens de vizualizare, caracteristici nemaipomenite, rezistență la intemperii, instalare DIY și talk + asculta. Este cam o cameră de securitate rezistentă la intemperii.

Top 9 camere de securitate pentru locuințe 2020

Unghi

Nest Cam Outdoor are un unghi de vizualizare de 130 ° pe diagonală pentru a asigura o curte întreagă sau un pridvor. Nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la capturarea mașinii și a copacului lateral.

senzori

Senzorul de 3 megapixeli ⅓ ”permite camerei dvs. să se ridice în mișcare pentru a începe înregistrarea. Aplicația va înregistra un clip scurt de fiecare dată când se întâmplă și vă va trimite o alertă, astfel încât să puteți revizui materialul ulterior. Veți ști întotdeauna ce a declanșat senzorii de mișcare sau sunet.

Opinia noastră

Nest Cam Outdoor este cea de-a treia cea mai bună cameră în aer liber disponibilă pentru a vă proteja pe dumneavoastră și familia dvs. Singurul lucru de reținut este că produsele Nest funcționează uimitor de bine împreună. Dacă sunteți în căutarea unei case inteligente complete de bricolaj, camerele Nest sunt probabil cea mai bună alegere.

Aparatul foto are cea mai ușoară configurare și utilizare, iar obiectivul unghiului larg și rezoluția transparentă de 1080p ale camerei sunt bătute doar de viziunea nocturnă impresionantă.

SPECIFICAȚII
 • dimensiuni: 2,8 in H • 2,8 in W
 • Putere: Adaptor de curent alternativ
 • Intrarea camerei: 5V DC 1.0A
 • Securitate: AES pe 128 de biți cu TLS / SSL
 • Fără fir: 802.11 a / b / g / n (2.4GHz / 5GHz)
 • Criptare Wi-Fi: Se acceptă criptarea WEP, WPA, WPA2
 • Rezistență la vreme: Rating IP65
 • Audio: Difuzor • microfon
 • Aparat foto: ⅓ ”Senzor de 3 megapixeli
 • Câmp de vizualizare: Diagonală de 130 °
 • Vedere nocturnă: 8 LED-uri cu infraroșu de mare putere
 • Lumini: LED RGB

Cel mai bun aparat de fotografiat Bare-Bones

TP-Link Kasa Cam în aer liber

Evaluare: ★★★★★

Cumpărați TP-Link Kasa Cam Outdoor

TP-Link este cunoscut pentru crearea de produse cu caracteristici excelente, care de obicei funcționează puțin diferit decât concurenții la un preț avantajos. Este aproape ca și cum compania ignoră concurența și doar face singur. Suntem cu toții pentru asta.

Top 9 camere de securitate pentru locuințe 2020

KC200 Kasa Cam Outdoor nu are toate clopotele și fluieră celelalte camere de pe această listă, dar are o bucată bună și îndeplinește elementele de bază extrem de bine..

Top 9 camere de securitate pentru locuințe 2020

Unghi

Kasa Cam Outdoor are același unghi de vizualizare cu Nest Cam Outdoor cu diagonală de 130 ° pentru a asigura o curte întreagă sau un pridvor. Nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la capturarea întregii curte.

Opinia noastră

Kasa Cam Outdoor nu este cea mai sofisticată cameră de securitate în aer liber, dar are un preț corect și oferă tot ceea ce cineva ar avea nevoie cu o cameră de securitate în aer liber.

Are chiar și funcții pe care nu le oferă alții, cum ar fi o sirena pentru a speria oamenii. Țineți această caracteristică departe de tătici care le place să-și sperie copiii.

SPECIFICAȚII
 • Trigger de intrare: Detecție de mișcare, detecție audio, aparat de fotografiat
 • Notificare de ieșire: Notificare, instantaneu, clipuri
 • Zoom video: 2X pentru 360p, 6X pentru 720p, 8X pentru 1080p
 • Dimensiunile produsului (L x P x H): 2,91 x 2,90 x 3,40 in.
 • Rezoluţie: 1920 x1080
 • Vedere nocturnă: până la 30 de picioare
 • Rezistență la intemperii: IP65
 • Comunicare audio: 2 căi audio
 • Microfon: Ridică sunete clar până la 20 de metri distanță
 • Sirena Audio: 80dB la un metru
 • Securitate: Criptare AES pe 128 biți cu SSL / TLS

Cel mai bun aparat foto ieftin

EZVIZ Full HD Outdoor

Evaluare: ★★★★★

Cumpără EZVIZ Full HD Outdoor

EZVIZ Outdoor nu va câștiga niciun premiu în curând, dar este fantastic de ieftin să vă îmbrăcați întreaga cameră în aer liber cu camere foto. Puteți apuca patru de pe Amazon pentru 200 de dolari și vă veți simți ca o fortăreață.

La sfârșitul zilei, aveți nevoie de o cameră foto pentru a înregistra ceea ce se întâmplă în jurul casei dvs. în timp ce speriați hoții. EZVIZ Full HD 1080p Outdoor face asta și chiar aruncă unele caracteristici extraordinare.

Top 9 camere de securitate pentru locuințe 2020

Opinia noastră

Nu veți arunca nimeni cu calitatea video uimitoare pe aceste camere. Asta nu înseamnă că calitatea videoclipurilor este oribilă, poate totuși să filmeze 1080p, doar că ratele cadrelor sunt destul de lente. Aceasta este camera pe care doriți să o cumpărați dacă doriți să urmăriți ce se întâmplă în jurul casei dvs., fără a rupe banca.

SPECIFICAȚII
 • Senzor de imagine: CMOS de scanare progresivă de 1/3 ″
 • Pixeli eficienți: 1930 (H) x 1088 (V)
 • Vizualizare unghi: 91,3 ° (orizontal), 49 ° (vertical), 107,5 ° (diagonală)
 • Reglarea unghiului: 360 °
 • Rata cadru video: 1080p @ 30fps
 • Temperatura de lucru: -40 ° F până la 140 ° F
 • Rezistente la intemperii: IP66
 • Viziunea de noapte în lumina ambientală: până la 65 de metri în întuneric total
 • dimensiuni: 2,75 × 6,46 in.

Ce ar trebui să doriți dintr-o cameră de securitate pentru casă

Desigur, fiecare cameră de securitate este diferită, dar au în comun câteva caracteristici cheie. În funcție de ceea ce consideri important și de modul în care este amenajată casa ta, o caracteristică ar putea fi mult mai importantă decât alta. Majoritatea camerelor au cel puțin o caracteristică care le face speciale. Acestea sunt caracteristicile pe care trebuie să le căutați atunci când alegeți unul.

Câmp de vizualizare

Aceasta se referă la cât de unghi larg poate atinge camera fără să se miște. În mod obișnuit, veți putea determina câmpul vizual al unei camere de fotografiere utilizând specificațiile tehnice ale acesteia. Acolo, veți vedea gradul numeric al „FOV (câmpul vizual)”. Cu cât este mai largă vizualizarea, cu atât veți fi mai bine.

Unele setări au nevoie de un FOV mai larg decât altele. Dacă nu căutați o singură cameră pentru a monitoriza întreaga curte, ar putea fi util cel mai larg FOV posibil. Dacă încercați să găsiți o cameră care vă urmărește doar ușa din față, nu este necesar un FOV mare.

Detectarea miscarii

Detectoarele de mișcare sunt importante, deoarece ei spun camerei să înregistreze activitate ori de câte ori este detectată mișcare. De asemenea, vă trimite o notificare atunci când ceva se întâmplă în vederea camerei dvs. de fotografiat. Acest lucru este avantajos pentru camerele de interior, deoarece veți putea spune dacă copiii dvs. intră într-o zonă în care nu ar trebui să fie.

Alte utilizări pentru detectarea mișcării sunt dacă cineva intră în casa ta când nu te așteptai sau chiar pentru a te asigura că copiii tăi au făcut-o acasă de la școală.

Marele lucru despre detectarea mișcării este că nu veți avea ore de rezolvare video dacă doriți să examinați materialele video. Singura înregistrare de pe camera dvs. va fi dacă cineva intră în cadru.

Sunet

Desigur, o cameră de securitate pentru locuințe nu trebuie să aibă capacitatea de a capta sunet, dar este un instrument valoros dacă doriți să auziți ce se întâmplă în jurul casei dvs. În cazul unei „nanny cam”, o caracteristică vocală în două sensuri poate fi o resursă utilă. Printre cele mai bune camere de securitate pentru audio cu două sensuri, Netgear Arlo Pro 2 este unul dintre cele mai bune de acolo. Este reîncărcabil, fără fir, are 1080 p HD și funcționează cu Amazon Alexa. Vă permite chiar să faceți poze.

Sunetul este important, deoarece camerele foto nu pot fi întotdeauna capabile să ridice totul. Un babysitter într-o altă cameră ar putea fi nevoie să fie auzit. Un zgomot prăbușit pe hol ar putea să-ți spună că copilul tău a spart vaza decât pisica ta.

Posibilitate Wi-Fi

Vă doriți o cameră care să se poată conecta la rețeaua de domiciliu, deoarece împiedică un intrus să vă poată tăia fluxul video prin smulgerea firului exterior. Conectându-vă la Wi-Fi, puteți vizualiza fluxul dvs. de la distanță.

În 2020, există zero motive pentru care nu ar trebui să aveți o cameră cu capacitate wi-fi. Dacă sunteți interesat să vă monitorizați casa, trebuie să vă puteți accesa de la distanță.

Camere de securitate fără fir vs.

Marea majoritate a camerelor de securitate contemporane utilizează tehnologie wireless. Acest lucru este ideal pentru clienții care nu doresc să ruleze fire de la unitatea lor la o stație centrală din casa lor doar pentru a accesa videoclipuri. Cu camerele de securitate wireless la domiciliu, puteți vizualiza în mod obișnuit materialul dvs. de securitate pe un computer sau pe un smartphone folosind aplicația camerei de securitate.

Top 9 camere de securitate pentru locuințe 2020

Tehnologia wireless elimină costurile arbitrare ale instalării profesionale și găurirea inutilă a găurilor din pereții casei tale. Deși multe corporații mari folosesc sisteme cu cablu, precum unele dintre camerele CCTV de acolo, majoritatea proprietarilor își pot asigura cu succes camerele cu camere wireless care se conectează la rețeaua dvs. Wi-Fi.

Există argumente pro și contra pentru fiecare. De exemplu, un sistem cu cablu nu permite interferența semnalului de la dispozitivele wireless din apropiere, în timp ce un sistem wireless face acest lucru. Aceasta înseamnă că sunteți mai vulnerabil la hackeri atunci când utilizați tehnologia wireless.

Iată o listă detaliată a beneficiilor și dezavantajelor fiecăruia.

Camera de securitate cu fir contra

 • Instalare rapidă și ușoară
 • Nu necesită forare sau fire
 • Ușor de mișcat și de reorganizat
 • Ușor de utilizat
 • Oferă acces la distanță

Profesioniști cu camera de securitate cu fir

 • Dificil de blocat
 • Nu poate fi hacked de la distanță
 • Se bazează pe o rezervă a bateriei în întrerupere
 • O mai bună alegere pentru locuințe mai mari

Conectivitate

După cum am menționat mai sus, multe camere de securitate se bazează pe Wi-Fi, dar nu toate depind exclusiv de acesta. Unii folosesc Bluetooth pentru control local și configurare mai simplă prin intermediul smartphone-ului. Alții încorporează standarde independente de rețea în domeniul automatizării pentru a comunica cu alte dispozitive, precum Z-Wave.

Cel mai probabil, veți putea accesa fluxul video prin iPhone, Android sau tabletă. Majoritatea camerelor de securitate moderne oferă aplicații mobile. Unele sunt făcute special pentru dispozitive mobile.

Cine e?

Există un nou val de camere inteligente de securitate pentru locuințe precum Nest Cam IQ și Tend Secure Lynx Indoor care oferă recunoaștere facială, astfel încât să știți exact cine este acolo. Aceste camere sunt capabile să mărească persoanele care intră în câmpul său vizual și să trimită alerte proprietarului de locuințe dacă recunoaște chipul persoanei.

De ce este important acest lucru? Pentru că, de asemenea, vă avertizează atunci când nu este în măsură să recunoască o față, asigurându-vă astfel că veți fi conștienți dacă un străin pândește în afara casei dvs..

Ce cameră de securitate este potrivită pentru dvs.?

Indiferent de locul în care aterizați pe subiect - indiferent dacă decideți să mergeți cu o cameră wireless sau un sistem cu cablu - obiectivul meu este să vă ofer cât mai multe informații utile. Am încredere că acest ghid vă va ajuta să luați o decizie atentă și bine motivată atunci când selectați camera de securitate care se potrivește nevoilor dvs..

Toate camerele de securitate pentru locuințe din această listă sunt opțiuni viabile pentru protejarea locuinței tale. Fiecare dintre ele vă oferă o serie de caracteristici valoroase.

Primele trei opțiuni ale mele sunt Netgear Arlo Pro 2, Yi Home Camera 2 și iSmartAlarm iCamera KEEP Pro pentru că sunt cele pe care le-am găsit cele mai satisfăcătoare. Netgear Arlo Pro 2 este ceea ce folosesc în prezent și nu am avut niciodată o problemă cu acesta.

Îmi place Arlo Pro 2 pentru că este versatil; îl puteți configura ca o cameră de interior sau o cameră de exterior. Am cumpărat patru și am păstrat unul în fața casei mele și unul în spate, plus unul în holul meu și unul în holul meu de la etajul doi..

Top 9 camere de securitate pentru locuințe 2020

Detectarea mișcării PIR îmbunătățită (infraroșu pasiv) în comparație cu modelul mai vechi de Netgear este foarte vizibilă, la fel și rezoluția mai mare. Imaginea pe care o obțin este cât se poate de crocantă.

Pentru cei cu buget, kitul de pornire este livrat cu două camere și o stație de bază, care este destul de minunată, având în vedere că unele companii oferă doar o cameră cu același preț (aproximativ 603 USD AUD).

Au chiar un plan „Elite” care vă oferă 60 de zile de stocare pentru până la 15 camere. Acesta este pachetul perfect pentru cei care locuiesc într-o conac, care au mult teren de acoperit.

Yi Home Camera 2 are o mulțime de funcții de înaltă calitate pentru un cost low-end, inclusiv audio cu două sensuri, detectare inteligentă și vizualizare la distanță. Este una dintre cele mai populare camere de pe piață, deoarece este compactă și, totuși, reușește într-un fel să asocieze videoclipuri HD cu camera integrată Ambarella S2LM IP camera SoC tech.

IsmartAlarm’s KeepP Pro este a treia mea alegere, deoarece vă oferă tehnologie de urmărire a mișcărilor de ultimă generație, cu o fracțiune din costul concurenților lor.

Lucruri de luat în considerare înainte de a cumpăra un aparat de securitate pentru locuințe

Unul ar trebui să se gândească întotdeauna de ce au nevoie de o cameră de securitate la domiciliu. Primești unul care să descurajeze hoții? Sau cumpărați unul pentru că doriți să fiți cu ochii pe copiii dvs.? Înainte de a începe explorarea funcțiilor și specificațiilor, acordați-vă timp pentru a determina de ce aveți nevoie de o cameră de securitate.

Acest lucru vă va ajuta să luați o decizie sensibilă atunci când începeți să faceți cumpărături.

Top 9 camere de securitate pentru locuințe 2020Dacă sunteți îngrijorat cu privire la spargeri, o cameră de securitate în aer liber cu detectoare de mișcare poate fi cea mai bună alegere pentru dvs. Dacă sunteți în căutarea de a vă conecta la biters pentru gleznă în timp ce ieșiți și aproape, o cameră interioară este calea de urmat.

Nu uitați că camerele interioare nu trebuie să fie la fel de rezistente sau mai rezistente ca o cameră de exterior, deoarece nu vor fi expuse unui mediu dur. Dar ar trebui să fie lipsite de claritate.

Top 9 camere de securitate pentru locuințe 2020Unii oameni pot găsi o cameră de interior care se potrivește cu decorul casei lor. Aceasta nu este o idee rea, cu cât este mai camuflată, cu atât este mai puțin probabil să fie observată de ochiul aspru.

Indiferent de tipul de cameră pe care vă așezați, asigurați-vă că aflați cum este alimentată și luați în considerare apropierea unei surse de alimentare. Unele camere rulează pe baterii, caz în care acest lucru nu va fi o problemă, dar doriți să vă gândiți la toate situațiile înainte de a selecta o soluție de securitate.

Nu uitați, ultimul lucru pe care îl doriți este un aparat de securitate mort. Nu este foarte bine, ceea ce va face în caz de întrerupere.

Gândiți-vă cât de mult trebuie să acoperiți. Dacă proprietatea dvs. este mare, probabil că veți dori să instalați camere în mai multe locații din jurul casei.

Nu există niciun motiv să vedeți pur și simplu ce se întâmplă. De asemenea, ar trebui să puteți auzi ce se întâmplă. Multe camere de securitate la domiciliu au alerte sonore, precum și alerte de mișcare.

Cele mai multe dintre ele nu oferă audio în două sensuri, astfel încât nu veți putea comunica cu nimeni prin camera dvs., dar veți putea auzi ce se întâmplă. Acesta este un bun mod de a spune dacă mai multe părți conspiră în afara casei tale.

După cum știm cu toții, un număr copleșitor de invazii acasă apar în timpul nopții. Ca atare, doriți o cameră de securitate care vă poate oferi imagini clare în tot felul de condiții de lumină. Asigurați-vă că găsiți unul care oferă faruri activate în mișcare și / sau vedere nocturnă.

Rezoluția imaginii este un alt factor cheie de luat în considerare. Calitatea imaginii va depinde în mare măsură de rezoluție. Căutați o cameră de securitate pentru locuințe care să ofere imagini de înaltă rezoluție.

Top 9 camere de securitate pentru locuințe 2020În epoca „Internet of Things”, smartphone-ul dvs. nu trebuie să fie singurul lucru inteligent din jur. Unele camere de securitate la domiciliu vă pot transforma casa într-o casă inteligentă. Unele dintre cele mai bune camere de securitate sunt compatibile cu hub-urile inteligente pentru casă precum Amazon Echo.

Acest lucru vă oferă avantajul furturilor, deoarece puteți controla totul de la distanță, fie că vă blochează ușile, când aprindeți luminile, fie că opriți o sirena pentru a le speria. Automatizarea la domiciliu este viitorul securității la domiciliu și este chiar la îndemână.

O altă considerație majoră ar trebui să fie lățimea de bandă. Camerele moderne care trimit alerte la telefonul dvs. și să transmită fluxuri video pot utiliza o mulțime de date din rețeaua dvs. Asigurați-vă că aveți suficiente date pentru a găzdui o cameră inteligentă de securitate pentru locuințe înainte de a instala una.

Gânduri finale

A fi interesat de o cameră de securitate în interior sau în aer liber poate simți ca o persoană excesivă. La sfârșitul zilei, dacă ceva nu merge bine, vrei să știi ce s-a întâmplat?

Majoritatea oamenilor nu vor avea niciodată nevoie de o cameră de securitate, dar dacă se întâmplă ceva acolo unde ai nevoie, e mai bine să o ai. Oferirea liniștii sufletești valorează mult mai mult decât costă o cameră de securitate specifică.

Alegerea unui Nest Cam sau a unui Amcrest nu vă va lăsa să vă doriți din punct de vedere al securității pentru camerele de exterior sau de interior. Doar asigurați-vă că rămâneți în siguranță!

Întrebări frecvente

Î: Care este diferența dintre camerele HD și IP?

R: Camerele HD sau camerele de înaltă definiție sunt camere analogice care măsoară rezoluția în pixeli. Sunt mai ieftine și mai ușor de instalat la fel ca orice alte camere CCTV. De asemenea, au nevoie de un dispozitiv de înregistrare local, dar de obicei oferă o imagine clară și clară.

Camerele IP sau camerele de protocol de internet sunt camere care primesc și controlează date prin internet. Nu este necesar să aveți un dispozitiv de înregistrare local și informațiile pot fi accesate direct.

Camerele HD de obicei vin cu costuri mai mici și pot fi configurate să funcționeze într-o rețea mare, în timp ce camerele IP pot fi accesate de la distanță.

Î: Se pot pirata camerele de securitate cu fir?

R: Lucrul important de reținut este că orice cameră poate fi hacked. Măsuri de securitate adecvate trebuie întotdeauna luate indiferent de situație.

Camerele cu fir pot fi hackate deoarece camera trebuie conectată la un înregistrator video digital. Acest înregistrator oferă ieșiri video și imagine DVR care pot fi ușor hackate cu setări simple de securitate. Chiar și cu securitate avansată, cu siguranță este posibil.

Î: Poți folosi orice DVR cu camere de securitate?

R: Da, dar nu toate. DVR funcționează cu camere analogice, cum ar fi camere HD și alte tehnologii vechi de școală care nu se mai folosesc mult. Camerele IP folosesc NVR, care este similar, dar este doar software.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me