Trust.Zone VPN Review 2020 – VPN în Seychelles – Confidențialitate Australia

Cum te duci, prieteni? Sunt Isaac Turner, iar în această recenzie, voi trece peste toate argumentele pro și contra pe care le-am întâlnit când am testat acest VPN pe Macbook-ul meu.


Această companie cu sediul în Seychelles (Trusted Solutions, Ltd.) există încă din 2014. Trust.Zone se spune că este un VPN cu adevărat anonim care împiedică ISP-ul dvs. (Furnizorul de servicii Internet) să vadă ce aveți la dispoziție.

Când au început să fie conectate de unele dintre cele mai mari nume din mass-media tehnologice, am luat act și am decis să le încerc singur. Trebuia să știu dacă îmi vine să cred toată ipostaza.

După cum am încredere, veți vedea această recenzie, rezultatele au fost surprinzătoare, în special pentru un serviciu care a fost în jur de câțiva ani.

Zona de încredere din interiorÎn această recenzie, vă voi spune totul despre rezultatele testelor de viteză ale acestui VPN, despre utilitatea Trust.Zone, despre fiabilitatea și utilitatea asistenței lor pentru clienți și despre experiența mea generală cu acest serviciu..

Înainte de a sări în el, permiteți-mi să vă povestesc un pic mai multe despre compania din spatele Trust.Zone.

Pentru început, site-ul lor se mândrește cu un aspect distractiv, vibrant, cu un desen animat cu cruce, care reprezintă clar protecția pe care o oferă. Unul dintre primele lucruri pe care le observați este că cruciada cu capac ne prezintă o promoție masivă de vânzări de 50%. Acestea sunt unele economii minunate pentru un utilizator pentru prima dată.

Foarte puține VPN-uri oferă reduceri atât de mari chiar din bâtă, preferând să ofere încercări gratuite pentru abonați potențiali abonați pe planuri anuale costisitoare. Trust.Zone a recunoscut în mod evident această tendință în întreaga industrie și a decis să aibă avantajul concurenților, oferind novicilor un stimulent substanțial pentru aderare.

Site-ul pare de încredere și pare a fi legitim, dar așa cum știm cu toții, nu poți judeca întotdeauna o carte după copertă.

Să mergem corect la asta.

Ce spune Trust.Zone despre ei înșiși:

ISP-ul dvs. și site-urile vizitate văd adrese IP ale serverelor noastre cu trafic criptat. Toate transferurile de conținut, detaliile personale, chaturile sunt în siguranță.

Trust.Zone este un serviciu din Seychelles.

Prezentare generală Trust.Zone

FeaturesInformation
Usability: Foarte ușor de utilizat
Politica de logare: Fără politică de logare
Dimensiunea serverului: 130 ++ servere
Distribuție server: 32 de țări
A sustine: Sistem de bilete
torrenting: Permis
Streaming: Permis
Protocolul VPN și criptarea: OpenVPN și L2TP; Criptare AES cu 256 biți
Sediu: Seychelles
Preț: $ 3.33 / luna
Site oficial: https://trust.zone/

De ce este atât de important?

Trusted Solutions, Ltd este localizată în Mahe, Seychelles, care este o democrație fără restricții asupra VPN-urilor. În multe țări, utilizarea VPN a fost scoasă în afara legii, iar instituțiile guvernamentale solicită adesea ca serviciile VPN să predea jurnalele sesiunilor de utilizator ca probe în dosarele judecătorești.

Cu adresele IP bazate pe Trust.Zone din Seychelles, nu va fi cazul. Legile privind păstrarea datelor nu se aplică acestora. Nu va trebui să vă faceți griji cu privire la date sensibile examinate de guverne sau terți.

Seychelles este, de asemenea, un paradis pe Pământ, este cu adevărat superb. Cu siguranță un loc pentru a verifica dacă vă puteți permite călătoria. Și cum vă poate spune orice turist care a vizitat Seychelles, este important să aveți un VPN atunci când călătoriți. Cybercriminalii sunt pradă turiștilor, deoarece ei cred că nu sunt în profunzimea lor.

După cum am menționat anterior, Trust.Zone a obținut câteva recenzii cu adevărat pozitive online. Unii experți VPN s-au referit la ei, „Un VPN simplu cu un client Windows bine conceput”.

Acestea fiind spuse, ei îi amintesc și pe cititorii lor despre Trust.Zone nu are funcții avansate și viteze mici, așa cum putem vedea aici:

De când TechRadar a emis acest avertisment, se pare că Trust.Zone a luat măsuri pentru a-și îmbunătăți caracteristicile, viteza și opțiunile pentru clienții mobili.

Însă, înainte de a ne agăța de viteza, serverele și funcțiile avansate ale Trust.Zone, aruncăm o privire asupra compatibilității lor.

Ce oferă Oferta Trust.Zone?

VPN Trust.Zone acceptă toate următoarele sisteme de operare și dispozitive:

 • iOS
 • Android
 • ferestre
 • MAC
 • Linux

Acest serviciu VPN vă permite să navigați pe internet în mod anonim, ascunzând adresa IP și locația dvs..

Aceștia pretind să împiedice ISP-urile să vă monitorizeze activitatea online și să elimine amenințările cibernetice, cum ar fi malware, ransomware, etc.

Cu Trust.Zone, veți obține o mulțime de funcții pe care oamenii s-au așteptat de la un VPN, precum o politică fără jurnal, lățime de bandă nelimitată și multe altele.

Unul dintre lucrurile importante pe care utilizatorii ar trebui să le ia în considerare înainte de a se abona la o VPN este disponibilitatea largă. Cu 131 servere în mai mult de 32 de țări, puteți obține Trust.Zone aproape oriunde. Au plasament în majoritatea orașelor majore din întreaga lume.

Trust.Zone oferă, de asemenea, un comutator de omor principal, care este o caracteristică minunată pe care o aveți în cazul în care WiFi-ul dvs. este dat și vă pierdeți conexiunea VPN sigură. Fără un comutator de ucidere, activitatea dvs. online ar fi expusă ISP-ului dvs. real.

Dar cu un comutator de ucidere, sesiunea dvs. de navigare este redusă automat pentru a ascunde activitatea dvs. de ochii indurerați.

Caracteristici suplimentare

Dacă routerul dvs. acceptă OpenVPN sau Client VPN L2TP / IPSec, Trust.Zone poate fi utilizat pe routerul dvs..

La îndemână Pagina de configurare manuală vă oferă o modalitate de a crea o configurare VPN a routerului.

Trust.Zone VPN este, de asemenea, compatibil cu versiunea completă a firmware-ului DD-WRT. La fel ca în pagina de configurare manuală, aceștia oferă instrucțiuni în pagina cu instrucțiuni DD-WRT. Acest lucru vă permite să găsiți și să selectați VPN-ul cel mai aproape de locația dvs. curentă. Pașii sunt ușor de urmat.

Acestea permit schimbul de fișiere P2P și oferă acces la cataloage Netflix blocate. Oricine a folosit un VPN vă poate spune cât de valoroasă este acest lucru, precum torrenting și streaming sunt două dintre cele mai frecvente activități care sunt blocate sau interzise în mai multe țări.

Prețuri & Planuri

Când am decis să le testez, site-ul Trust.Zone oferea un timp limitat de încercare GRATUIT de trei zile. Testul lor gratuit include transfer de date de 1 GB, care este destul de enorm pentru un serviciu VPN gratuit.

Cele mai multe VPN-uri gratuite sau teste gratuite VPN limitează utilizatorii la mult mai puțin de un gigabyte. Nu este ieșit din comun să găsești una care să ofere mai puțin de 500 MB.

În plus, Trust.Zone oferă utilizatorilor gratuit 110 locații cu lățime de bandă nelimitată. Singurul dezavantaj este că obțineți o singură conexiune simultană, astfel încât nu veți putea rula VPN pe o multitudine de dispozitive, dar în scopul de a le încerca, acest lucru este mai mult decât adecvat.

În locație, acest lucru este foarte grozav, deoarece majoritatea VPN-urilor gratuite limitează accesul la una sau două locații.

Trust.Zone planurile includ un pachet de o lună, un pachet de trei luni sau un plan de un an. Când le-am testat, am văzut că lucrează o specială în planul anual. Dacă aș decide să merg cu ei pe termen lung, acesta este planul pentru care aș merge probabil.

Fiecare dintre planurile lor le oferă utilizatorilor acces la toate cele 131 de locații, fără capace de date și lățime de bandă nelimitată. Veți obține trei conexiuni simultane și comutare de server fără restricții.

În prezent, au o vânzare de iarnă, așa că acum este la fel de bun ca oricine să vă înscrieți la o reducere.

 • Connector.Connector.

  Planul lunar este de 9,20 AUD pe lună.

  Acesta este un plan lunar, prețul se bazează pe dorința lor de a te abona. Ca atare, prețul este foarte bun. Multe dintre VPN-urile pe care le-am analizat nu vă oferă altă opțiune decât să vă angajați pentru un an întreg pentru a obține o pauză de preț. Cele mai multe dintre ele nu sfârșesc niciodată cu mult mai puțin de 13.15 AUD pe lună.

 • Connector.Connector.

  Pachetul lor de trei luni este de 6,50 AUD pe lună.

  Aceasta înseamnă că prețul complet pentru primele trei luni este de doar 19,52 AUD. Asta e as! Vorbești despre o reducere de 29% față de pachetul lunar.

 • Connector.Connector.

  Pachetul de un an este de 4,37 AUD pe lună.

  Planul anual vă va restabili cu 52,53 AUD, care reprezintă o reducere de 43% față de primul plan.

Deci, dacă vă simțiți sceptici, puteți să vă înscrieți pentru un proces gratuit sau puteți începe planul lor lunar. Dar beneficiul monetar al obținerii planului anual este destul de evident.

Acceptă o serie de metode de plată, inclusiv Bitcoin, PayPal, paypro și avangate.

Trust.Zone oferă și un 10 zile garanție înapoi atâta timp cât lățimea de bandă dvs. nu depășește 1 GB. Acest lucru este în plus față de testul lor gratuit. Aceasta vă oferă două metode prin care să le verificați și să vedeți dacă merită banii.

Prețul sună destul de bine la prima fardare, da?

Dar cum se compară cu concurenții lor? Să aflăm imediat.

Accesați Trustzone.com

Ca un serviciu care nu a mai existat atât de mult timp (Est. 2014), nu vi s-ar fi iertat că vă așteptați la anumite defecte ale software-ului lor. Dar mă bucur să raportez că acest lucru nu pare să fie cazul cu Trust.Zone.

Am fost într-adevăr jignit de cât de lină a fost experiența mea cu serviciul lor. Ei știu clar ce fac și o fac bine.

Iată o listă detaliată a domeniilor de care am fost mulțumit când le-am încercat.

Securitate & intimitate

Acesta este cel mai important aspect al oricărei VPN - securitate. Remedieri, acesta este primul motiv pentru care ar trebui să folosească VPN-urile.

Este bine și bine să prezentați un personaj adorabil de desene animate pe pagina dvs. de pornire, care pare a fi invitat pentru consumatori, dar dacă nu puteți asorta acest design cu criptare solidă, nu veți avea niciun fel de longevitate ca VPN.

Din fericire, atât pentru utilizatori, cât și pentru compania din spatele serviciului, Trust.Zone livrează bunurile acolo unde contează cel mai mult. Activitatea dvs. online este într-adevăr sigură și privată atunci când utilizați contul.

Criptarea AES-256 biți asigură obținerea celor mai puternici algoritmi folosiți în criptografia cheilor simetrice.

Încredere Zonă

Această criptare minunată dispune de Criptare AES-256-CBC, autentificare SHA256 și strângere de mână RSA-2048. Este vorba despre chestii de grad militar chiar la îndemână.

O strângere de mână RSA este imperativă, deoarece este folosită pentru a vă asigura transmisia de date cu o cheie secretă de decriptare. Cu RSA, utilizatorul creează și publică cheia publică, ceea ce înseamnă că jucați un rol în propria criptare.

Strângerea de mână RSA-2048 nu poate fi crăpată, ceea ce o face una dintre cele mai sigure soluții din jur.

Torrenting este permis?

Da. Trust.Zone permite descărcarea și distribuirea fișierelor nelimitate. Traficul P2P fără restricții poate fi destul de rar, cu o mulțime de VPN-uri de pe piață, dar acesta nu te limitează în acest domeniu. Dacă doriți mai multe despre torrente, citiți ghidul nostru aici.

Politica de logare

Trust.Zone nu are o firmă fără politici de logare.

Așa cum am menționat anterior, Seychelles nu are legi de păstrare a datelor, deci nu au motive să vă păstreze datele.

Acest lucru este absolut critic atunci când selectează un VPN, deoarece am testat multe VPN-uri care spun că nu păstrează jurnalele, dar multe dintre ele au făcut noutățile pentru predarea jurnalelor de sesiuni ale utilizatorilor către forțele de ordine și altele asemenea în scopul de a încerca și condamnarea utilizatorilor.

Viteze de conectare (una dintre cele mai rapide în jur)

Multe servicii VPN pretind că oferă viteze rapide de trăsnet, inclusiv Trust.Zone. În efortul de a vedea exact cât de exacte au fost revendicările lor, am efectuat un test de viteză al meu pentru a stabili unde se află în această zonă.

Iată rezultatele testelor mele pe care le-am completat cu o conexiune la Internet de 100 Mbps:

 • Serverul SUA

  • Ping: 195 ms
  • Descărcare: 60.61 Mbps
  • Încărcare: 36.75 Mbps
 • Server EU

  • Ping: 43 ms
  • Descărcare: 69.46 Mbps
  • Încărcare: 46.12 Mbps
 • Server Asia

  • Ping: 315 ms
  • Descărcare: 14.51 Mbps
  • Încărcare: 7.14 Mbps

După cum probabil puteți ghici, am fost foarte mulțumit de viteza pe care am atins-o. Când s-au stivuit în fața concurenților lor, chiar și a celor îndelungate, Trust.Zone a ieșit în top ca unul dintre cele mai rapide VPN-uri disponibile.

Usability

Utilizabilitatea Trust.Zone a fost constantă și ușor de utilizat.

Unele VPN-uri, chiar și cele extrem de rapide, pot experimenta întârzieri sau încetiniri intermitente. Altele sunt foarte complicate odată ce au fost instalate. Nu a fost cazul când am testat Trust.Zone.

Am putut descărca mai mult de 230 de fișiere cu viteze constante și fără probleme de conectare.

După ce îți creezi contul și instalezi programul, vei pleca imediat la concursuri.

Iată cum arată clientul odată ce îl încarcă:

Filele pentru Status, Setări și altele, sunt ușor de identificat și ușor de selectat. Butoanele sunt destul de intuitive chiar și pe un Smartphone, așa că nu vei avea nevoie de un Stylus scump care să le funcționeze.

Când faceți clic pe fila Servere, veți vedea o listă de servere din care puteți alege selecția dorită:

Unele informații despre abonament pot fi consultate și aici:

Fila Setări vă va spune tot ce trebuie să știți despre conexiunea dvs. și despre opțiunile care vă stau la dispoziție pentru port.

Veți observa opțiunea „Switch switch” în setările de conectare. Asigurați-vă că îl mențineți.

Pentru a dezactiva VPN, trebuie doar să deschideți fila Ieșire și să faceți clic pe „Ok.” Simplu ca pis.

Trust.Zone funcționează pe Netflix?

După cum știți, Netflix a blocat serviciile VPN la stânga, la dreapta și la centru. Aceștia au luat o poziție vocală împotriva pirateriei și trebuie să restricționeze accesul regional la o mare parte a bibliotecii lor datorită drepturilor de licență cu multe dintre spectacolele și filmele lor care nu sunt disponibile pe anumite teritorii.

Ca atare, utilizatorii sunt mereu în căutarea unei VPN care să poată debloca cataloagele Netflix din SUA, Samoa Americană, Puerto Rico etc..

Poate din cauza lipsei recunoașterii numelui (companie relativ nouă al cărei nume nu este binecunoscut), utilizatorii pot accesa Netflix cu ușurință. A funcționat perfect când am testat-o ​​și am putut să transmit tot ce mi-am dorit din catalogul american.

Tocmai am selectat un server compatibil, m-am conectat în contul meu Netflix și unchiul lui Bob! am fost în.

Primul lucru pe care l-am văzut au fost titlurile străine ilustrate mai sus. Am dat clic pe filmul Will Smith și a jucat fără ... Hitch.

:: greieri ::

Încredere.Zone Cons

În timp ce am fost mulțumit de aproape tot ce ține de experiența mea cu Trust.Zone, de la criptarea puternică și viteza rapidă la interfața lor ușor de utilizat și accesibilitatea, Am observat un aspect negativ pentru serviciul lor:

Asistență limitată pentru clienți

Multe dintre cele mai bune VPN-uri, cum ar fi NordVPN, oferi Opțiuni de asistență pentru clienți 24/7, cum ar fi chat-ul live. Acesta este modul lor de a se asigura că clienții lor sunt îngrijiți tot timpul și că orice sughiț care se întâmplă este rezolvat rapid.

Din păcate, nu a fost cazul lui Trust.Zone. Acestea oferă doar un sistem de ticketing pentru asistență pentru clienți și sunt disponibile numai pentru a vă adresa întrebările sau problemele Luni până vineri de la 4:00 AM AEST la 2:00 AM AEST.

Aceasta ar putea fi o problemă pentru mulți oameni, în funcție de locul în care trăiesc.

Iată cum arată formularul de asistență pentru clienți:

Puteți accesa și meniul derulant pentru mai multe opțiuni:

În plus, puteți selecta gradul de importanță, indiferent dacă este o chestiune „banală” sau una „critică”..

După ce ați trimis o întrebare, pe tabloul de bord veți vedea că biletul dvs. a fost adăugat.

Din fericire pentru mine, la întrebarea mea mi s-a răspuns în doar câteva ore, dar am putut vedea în continuare cum acest lucru ar putea inhiba activitatea unui utilizator care are o problemă tehnică reală care îi afectează capacitatea de a efectua o anumită sarcină online sensibilă la timp.

Recomand Trust.Zone?

Cu siguranta o fac.

După o examinare atentă, pot spune cu încredere că Trust.Zone oferă confidențialitate și securitate solide, funcții de top și criptare solid rock. De asemenea, sunt una dintre cele mai ușoare soluții VPN de utilizat.

Accesibilitatea lor și disponibilitatea pe scară largă sunt un bonus suplimentar.

Viteza de descărcare și de încărcare a acestora în direct pentru fiecare dintre serverele lor scoate durerea de cap să se străduiască să-și dea seama care să aleagă.

Și având în vedere locația lor geografică, veți ști că vor exista nu există păstrarea datelor de către companie sau terți.

 • PROS

   Compatibil cu majoritatea dispozitivelor
   suportabilitate
   Viteze rapide
   Criptare puternică
   Sistem adecvat de ticketing
   Torrenting este permis
   Deblochează Netflix
   O mulțime de servere pe tot globul
   Fără logare
   Usability
   Feedback în direct al vitezei pentru fiecare server

 • CONS

  Opțiuni limitate de asistență pentru clienți

Sper că această recenzie vă ajută și pentru mai multe informații, consultați ghidul VPN-uri gratuite și, de asemenea, lista noastră recomandată aplicații de gestionare a parolelor.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me