UltraVPN Review

UltraVPN är det nya barnet på VPN-blocket. Om vi ​​var tvungna att definiera vilken typ av nytt barn UltraVPN är, skulle vi kalla det det coola barnet som alla andra VPN-barn vill vara vänner med.

När du söker efter ett VPN finns det olika aspekter som kan vara viktigast för dig. Behöver du komma åt US Netflix från Australien? Du kanske behöver den snabbaste möjliga anslutningen var du än är. Vissa människor behöver till och med kunna prata med någon om sina känslor gentemot VPN: n i telefon 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan.

Oavsett vilka behov du har angående ett VPN, täcker UltraVPN de flesta baser. Du skulle vara hårt pressad för att hitta ett legitimt skäl att inte använda UltraVPN. Det finns verkligen inga röda flaggor för denna nykomling.

Fortsätt läsa för att ta reda på mer!


TL; DR

UltraVPN täcker alla baser för ett VPN och det är ganska billigt jämfört med våra andra toppval. Det kanske inte har den dubbla krypteringen av NordVPN eller de snabba hastigheterna för ExpressVPN, men det är fortfarande extremt säkert med bra hastigheter och ett lågt pris.

Du kan verkligen inte gå fel med UltraVPN.

Översikt

Med mer än 55 serverplatser gör UltraVPN sitt bästa för att säkerställa att du kan komma åt en server i närheten, oavsett om du backar genom Sydostasien eller sitter på din soffa i Perth.

UltraVPN tror inte på datagränser och deras främsta oro är att hålla allt du gör på internet konfidentiellt och säkert genom att kryptera din surfning. Det andra fantastiska med UltraVPN är att de inte håller koll på din online-aktivitet alls och håller din webbläsning anonym.

VPN-nybörjare kommer också att älska UltraVPN som det är en av de mer enkla att använda VPN: er. Kolla in American Netflix och ring UltraVPN ett samtal mitt på natten om du vill prata med en vänlig röst om VPN.

Fördelar

 • Mycket enkelt att använda
 • Snabba hastigheter
 • Avblockerar Netflix
 • 24/7 kundsupport -
 • telefon (!) och chatta
 • 30-dagars pengarna tillbaka-garanti
 • Spännande verk
 • Dödsbrytaren
 • Billiga årliga planer

Nackdelar

 • Få avancerade funktioner
 • Endast tre anslutningar samtidigt

Integritets- och loggpolicy

När du faktiskt tittar på en VPN: s integritets- och loggningspolicy är det fyra frågor du behöver ställa:

 1. Vad säger företaget dig?
 2. Vad säger företaget inte?
 3. Vilken är VPN-företagets jurisdiktion?
 4. Vad är du okej med?
Första frågan:

Låt oss börja med nummer 1 eftersom det skulle vara konstigt om vi började med något av de andra numren. Vad berättar UltraVPN egentligen om deras integritets- och loggningspolicy?

Deras webbplats berättar för oss att den har en noll loggningspolicy. Det är ett bra första steg för om en VPN säger att de har något annat än en noll loggningspolicy bör du antagligen lämna sin webbplats.

Företaget säger att de inte håller koll på någon av dina onlineaktiviteter så att dina surfvanor förblir anonyma. Detta är en bra allmän sak att veta men det beror i princip på att de säger: "Ja, vi är VPN."

Låt oss gräva lite djupare.

Det finns inte mycket vad gäller detaljer när det gäller deras loggning och sekretesspolicy. Det enda man kan hitta är att de faktiskt loggar en sak. När du registrerar dig samlar den in din IP-adress. De flesta människor borde inte bry sig om det men vi kommer att gräva lite djupare i detta i jurisdiktion avsnittet.

Deras webbplats säger också att den kommer att notera hur mycket trafik du tar med dig via UltraVPN-servrarna. Om du inte är okej med det måste du hitta en annan tjänst. Detta bör inte påverka de flesta, men det kan också binda sig till den jurisdiktion som företaget är bosatt i.

Det viktigaste är att din onlineaktivitet lagras inte. Oavsett konstiga eller vanliga saker du gör på nätet kommer inte att bli kända av dina UltraVPN-vänner.

Andra frågan:

Vad säger UltraVPN inte till dig? Förhoppningsvis fyller företaget oss på allt. Anledningen till att denna fråga ställs är att vissa VPN-företag har löjligt lång och detaljerad sekretesspolicy.

UltraVPN är inte ett av dessa företag.

Bör detta oroa dig? Antagligen inte.

En del människor är i sig misstänkta. När det gäller sekretess, kommer vi inte fel dig för att du är för försiktig. Om ett scenario med avseende på sekretess och loggning inte besvaras i sekretesspolicyn är det inte en dålig idé att kontakta VPN-företaget direkt för att ge dig mer insikt.

Kom ihåg att om det inte finns i integritetspolicyn kan det vara svårt att hålla företaget till det de säger till dig.

Vi är inte oroliga för UltraVPN men för den extremt misstänkta typen kan det finnas vissa bekymmer.

Tredje frågan:

Vilken är VPN-företagets jurisdiktion?

Många människor minskar vikten av denna fråga. Anledningen till att detta ställs är att vissa länder är mer benägna att ta tag i kundinformation än andra. Eftersom en VPN är utformad för att hålla dina data borta för nyfikna ögon, kan detta vara mindre än perfekt.

UltraVPN ReviewSom vi nämnde från början verkar WindScribe utanför USA och Storbritannien. Som ett resultat är de underkastade Five Eyes onlineövervakningsprogram.

Kärnan i det är att dessa två länder har en historia av att göra vad de vill när det gäller övervakning. Om USA: s regering ville ha de uppgifter som ett företag äger, kommer de att gå ut och hämta dem.

Detta är inte ett problem med ett VPN-företag som inte har någon konsumentinformation.

Den enda röda flaggan, och den är en liten, är UltraVPN: s policy och att hålla en liten mängd information.

Eftersom UltraVPN tar tag i din IP-adress vid anmälningsstadiet och sedan spårar hur mycket trafik du får via deras servrar, är det möjligt för den amerikanska regeringen kommer att få tillgång till denna information.

Vad kan de göra med den informationen?? Inte mycket.

Detta leder oss till vår fjärde fråga.

Fjärde frågan:

Vad är du okej med?

Detta är en mycket personlig fråga.

Om du inte bryr dig om att ett VPN-bolags jurisdiktion eller din IP-adress är känt av ditt VPN-företag bör du inte ha några problem med UltraVPN.

Jag skulle säga att 99% av människor inte bryr sig om det. Om du är en del av de 1% som skulle bry sig, finns det andra alternativ där ute. Det viktiga att komma ihåg är att ingen VPN är perfekt.

Säkerhet och kryptering

Många använder en VPN bara för den säkerhet och kryptering som tjänsten erbjuder. UltraVPN levererar i detta område på ett stort sätt.

VPN-fönsterNär det gäller protokoll, eller hur informationen formateras och överförs via ett nätverk, erbjuder de flesta VPN-tjänster flera alternativ som SSTP, L2TP, IKEv2, PPTP och OpenVPN. UltraVPN rota inte och erbjuder bara det säkraste alternativet som är krypterat med 256-bitars nyckellängdsmetoder. Detta protokoll är OpenVPN.

UltraVPN har också sina egna DNS-servrar, vilket innebär att din trafik inte kan loggas av tredje part eller spåras av regeringen. En annan aspekt av detta som måste komma ihåg är om det finns några läckor av dina data när din information går via DNS-servrar. Läckagetester måste utföras för att säkerställa att ingen information utsätts. Lyckligtvis har UltraVPN testats med inga läckor som ska rapporteras.

En annan viktig säkerhetsaspekt som UltraVPN har är en kill switch. Företaget kallar det ”brandväggen”. I grund och botten, om din VPN-anslutning tappas av någon anledning, kommer programvaran att stoppa din internetanslutning så att din verkliga IP-adress inte äventyras. Detta har blivit ett populärt inslag bland VPN-företag och är ett måste vid denna tidpunkt.

Hastighet

VPN-hastighet har många faktorer att vara medveten om. Det bästa sättet att testa VPN-hastighet är att bara testa några få servrar. Vi gillar att testa servrarna närmast vår fysiska plats och testa sedan ut några servrar som vi vet att vi skulle vilja använda regelbundet.

Den andra saken att tänka på är att inte alla servrar skapas lika. Det kan finnas två servrar i en stad men en kan vara snabbare än den andra.

Här i Australien är vi långt ifrån USA och Europa så det är viktigt att testa båda.

Sammantaget konkurrerade UltraVPN med de snabbaste VPN: erna. Lyckligtvis har tjänsten servrar över hela världen.

hastighet

Australien: När vi är anslutna till servrarna i Australien såg vi bara en hastighetsminskning på cirka 10% i genomsnitt. Detta är riktigt bra jämfört med många andra tjänster där ute. Om du vill kryptera dina data men hålla en server i närheten håller UltraVPN på.

Sydöstra Asien: Om din IP-adress av någon anledning behöver lämna kontinenten, är Singapore tillgängligt för dig. Hastigheterna här strykte vår anslutning med cirka 20%, vilket igen är ganska bra.

STORBRITANNIEN: Här är saker och ting lite tärande. När vi är anslutna till en server i London sjönk våra hastigheter med cirka 60%. Detta var helt bra eftersom vi fortfarande hade en ganska snabb anslutning. När vi ansluter till en engelsk server är det vanligtvis att titta på Netflix. Dessa hastigheter är bra för strömning. Problemet uppstod när vi anslöt till en Manchester-server. Våra hastigheter minskade med ytterligare 20%. Det är inte som vi behöver ansluta till den servern men det visade oss att inte alla UltraVPN-servrar är skapade lika.

USA: I Australien finns det verkligen inga VPN-skivor som ger dig flammande hastigheter från USA. Vi upplevde cirka 10-15 Mbps när vi anslöt till deras östkustens servrar. Dessa hastigheter är bra för strömning och låter dig titta på Netflix utan problem.

UltraVPN liknar många andra VPN. Hastigheten på vissa servrar är bättre än andra och den geografiska platsen påverkar din hastighet starkt. Det finns inget banbrytande att rapportera här. Hastigheterna är bra och serverplatsen är tillräcklig.

Netflix och Streaming

Att kunna titta på Netflix-versionen från ett annat land än den du är i är minst 50% av anledningen till att använda ett VPN. Utställningar som Avatar: The Last Airbender finns inte i USA men finns i andra länder som Thailand.

I allmänhet har amerikanska Netflix tillgång till flest titlar men alla länder har tillgång till olika filmer och shower. Att ha tillgång till dessa länder ger dig det mest bra för ditt pengar när det gäller ditt Netflix-abonnemang. Just nu betraktar jag min VPN som en del av min Netflix-kostnad - och det är värt det.

Många VPN-leverantörer kämpar med att ta sig runt Netflix geo-restriktioner. De bryter verkligen ned på VPN: n och om de märker att det finns en server som sätter in mycket trafik kommer de att blockera det, vilket gör din VPN värdelös för Netflix.

UltraVPN är i toppnivån för Netflix åt VPN. Deras servrar har alltid arbetat med streamingtjänsten. Även om vi inte har upptäckt Netflix-problem på någon av deras servrar, har UltraVPN en dedikerad Netflix-server. Servrarna fungerar också med alla andra streamingtjänster som vi försökte förutom BBC iPlayer (de tuffaste strömningstjänsterna att spricka).

paket

En av de fantastiska sakerna med UltraVPN är priset. Det kommer in som en av de billigare VPN-skivorna vi granskar. Den andra spännande aspekten av prissättningen är att du får en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti och företaget uppmuntrar dig att testa tjänsten riskfri. Det är väldigt trevligt av dem!

UltraVPN är uppdelat i tre alternativ. Varje alternativ erbjuder samma förmåner men vid olika prispunkter.

UltraVPN ReviewOm du bestämmer dig för att gå den månatliga rutten, är UltraVPN rätt där med de genomsnittliga priserna till $ 7,99 per månad. Du har också möjlighet att betala var sjätte månad för $ 5.99 vilket är en otrolig affär med deras fulla pris.

Där saker verkligen börjar bli billiga, och där UltraVPN helt klart vill att du ska titta på deras prissida, är årsplanen.

$ 3.75 per månad eller $ 45 för året kan du betala för UltraVPN för året. Detta är mer än hälften av deras månadspris.

Om du vill prova ett VPN rekommenderar vi att du testar den årliga planen, som bara debiterar ditt kreditkort 45 $ och sedan prova tjänsten riskfri. Om du gillar det har du en bra VPN för året för bara $ 45. Om du tycker att du inte gillar det ska du bara kontakta företaget till få tillbaka dina pengar.

Torrenting och P2P

Vi tillåter definitivt inte olaglig strömning. Verkligheten är olaglig torrent är inte den enda typen av torrent. Jämställdhetsdelning får fortfarande ett dåligt rykte på grund av olaglig strömning vilket leder till att många tjänster inte hjälper din sak.
(Läs mer: Bästa VPN för Torrenting)

UltraVPN är där för att hjälpa till med P2P. Du kan säkert ladda ner torrenter eftersom din anslutning är helt krypterad. Vissa VPN-leverantörer stryker bandbredd och hastighet när användare väljer att torrent någonting. UltraVPN är avslappnad om situationen och ger dig fria tyglar.

De snabba hastigheterna för UltraVPN skadar verkligen inte alla. Nedladdningshastigheter är mycket viktiga i P2P-inställningen och UltraVPN är verkligen en av de snabbare VPN-tjänsterna. ISP: er är kända för att strypa anslutningar när torrentering upptäcks, så att använda en VPN är en säker satsning för ökande hastigheter, allt medan du njuter av en krypterad tunnel.

Slutgiltiga tankar

Trots att UltraVPN är det nya barnet i blocket, rekommenderar vi deras service.

Med ett användargränssnitt som är enkelt att använda och allt man vill ha av ett VPN är det svårt att säga någon att inte använda tjänsten.

Vanliga frågor

F: Vad är en VPN-kill switch?

EN VPN-dödsomkopplare ser till att om VPN släpper, kommer din faktiska IP-adress inte att exponeras. Detta är en mycket viktig aspekt av alla VPN och bör vara en av de "avancerade" funktionerna du inte offrar.

F: Gömmer en VPN flödande?

A: Det korta svaret är ja. En VPN kommer att dölja torrenting från din internetleverantör. Det betyder inte att du har fria tyglar för att olagligt ladda ner innehåll. Du kan fortfarande fångas på andra sätt och vi rekommenderar det inte.

F: Är det olagligt att ladda ner en film?

A: Det är inte olagligt att ladda ner en film. Det är 100% olagligt att ladda ner upphovsrättsskyddade filmer. Torrent kan användas för att ladda ner gratis filmer som inte är upphovsrättsskyddade utan att bryta mot lagen.

F: Saktar en VPN ner torrenting?

A: I vissa fall, ja, och i vissa fall kommer det att påskynda din torrenting. 

Scenariot där det skulle sakta ner är om du får din fulla nedladdningshastighet när du torrent. En VPN sänker i sig din hastighet eftersom din trafik dirigeras via en annan server.

Scenariot där det kommer att påskynda din torrenting är om din internetleverantör stänger hastigheten på torrenter eftersom den är orolig för olaglig aktivitet. En VPN kommer att kryptera din trafik och din internethastighet stängs inte av. 

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me