VPN Avira Phantom – Nu recomandăm acest lucru (rezultatele testelor)

VPN Avira Phantom - Nu recomandăm acest lucru (rezultatele testelor)

Prea puține servere, prea lente și - oh, apropo - cât despre acele legi germane de confidențialitate?

VPN-ul Avira Phantom merge foarte mult pentru asta. Utilizează cele mai noi protocoale VPN și cea mai mare și criptarea AES-256 biți. Mai mult, torrenting-ul este permis și Netflix pare să fie disponibil în mare parte pe mai multe servere. De asemenea, Avira Phantom se mândrește cu un întrerupător de omor încorporat și capacitatea de a conecta mai multe dispozitive simultan.

Această colecție de pozitive nu este suficientă pentru a depăși faptul că ratele de transfer de date sunt incredibil de lente cu acest serviciu. De asemenea, compania are sediul în Germania, ceea ce poate fi o problemă pentru utilizatorii care sunt preocupați în special de confidențialitatea datelor lor. În plus, politica de înregistrare poate fi un efect de dezactivare pentru unii oameni.

Să o dărâmăm.

logo avira

Prezentare generală a VPN-ului Avira Phantom

FeaturesInformation
Usability: Foarte ușor de utilizat
Politica de logare: Unele politici de logare
Dimensiunea serverului: 40 de servere
Distribuție server: 20 de țări
A sustine: Bază de date
torrenting: Permis
Streaming: Permis
Protocolul VPN și criptarea: Protocoalele OpenVPN, IPSec și Ikev2;
Sediu: Germania
Preț: $ 4,99 / lună
Site oficial: https://www.avira.com

Securitate și criptare

Avira Phantom are clienți pentru Windows, Android, macOS și iOS. Când vă conectați cu Android sau Windows, atunci veți utiliza protocolul OpenVPN. Acesta este protocolul de alegere pentru majoritatea utilizatorilor informați, deoarece are avantajul de a fi tehnologie open source. Cei care folosesc macOS sau iOS vor beneficia de protocolul IPSec. Utilizatorii sofisticate pot observa că este lipsă de alegere atunci când vine vorba de protocoalele VPN cu acest serviciu. Cu toate acestea, utilizatorul mediu este puțin probabil să observe.

Procesul de criptare vpn

VPN-ul Avira Phantom are un întrerupător de omor încorporat, dar această caracteristică este disponibilă numai pentru clienții plătitori și nu pentru cei care optează să utilizeze versiunea gratuită a acestui serviciu. Un comutator de ucidere este vital pentru că oprește aplicațiile de pe computer să continue să navigheze atunci când VPN își pierde brusc conexiunea. Acest lucru vă asigură că mențineți confidențialitate totală în timpul sesiunii de navigare.

Un semn în favoarea Avira Phantom este faptul că oferă protecții DNS. DNS este ceea ce transformă adresele URL pe care oamenii le caută în adrese IP pe care computerele le pot înțelege mai ușor. Cu un serviciu DNS intern, Avira Phantom face mult mai mult dificil pentru orice terță parte să monitorizeze solicitările DNS ale unui utilizator.

Locațiile serverului VPN Avira Phantom

avira vpn lista de țăriUnul dintre motivele pentru care VPN-ul Avira Phantom este atât de lent poate fi legat de acesta număr mic de servere. În total, nu are decât 40 de servere din 20 de țări. Majoritatea acestora sunt situate în Europa în țări precum Austria, Republica Cehă, Italia, Germania, Franța, România, Olanda, Polonia, Elveția, Marea Britanie și Spania. Cu sediul central în Germania, această concentrare de servere europene nu este surprinzătoare.

Alte servere se găsesc în SUA, Canada, Mexic, Australia, Brazilia și Singapore. Există o duzină de servere în SUA, dar cu un singur server în America de Sud și Orientul Mijlociu și Africa sunt lăsate afară în întregime. Dacă locuiți într-unul din aceste locuri, atunci poate fi înțelept să căutați un alt furnizor VPN.

Site-ul web al Avira Phantom promite că vor fi adăugate mai multe locații în viitor, dar nu există detalii cu privire la momentul în care s-ar putea întâmpla acest lucru sau unde ar putea fi localizate aceste servere.

De ce este semnificativ acest număr relativ mic de servere?

Când un furnizor VPN oferă utilizatorilor doar câteva servere dintre care să aleagă, înseamnă că cantitatea de trafic pe fiecare server este înmulțită. Pe măsură ce serverul devine din ce în ce mai aglomerat, performanța, în special ratele de transfer de date, sunt afectate.

În plus, cu cât este mai mare diversitatea locației serverelor, cu atât utilizatorii sunt mai probabili să găsească un server care este aproape de casă, ceea ce ar trebui să îmbunătățească viteza de navigare. Dacă ascunderea locației dvs. geografice este critică, atunci a avea mai multe servere din care să alegeți înseamnă, de asemenea, abilități mai bune de spoofing.

Dacă te uiți la alegerile de top ale VPN-urilor australiene, vei vedea că majoritatea serviciilor de înaltă calitate au mii de servere disponibile.

Utilizarea BitTorrent sau P2P cu Avira Phantom VPN

Membrii echipei de asistență pentru clienți Avira Phantom au spus că nu fac distincție între diferitele tipuri de trafic web. Aceasta înseamnă că P2P și descărcarea torentelor sunt permise. Spre deosebire de alți furnizori VPN, schimbul de fișiere nu se limitează la servere specifice.

Rezultatele testelor de viteză Avira Phantom VPN

Majoritatea persoanelor care au folosit un VPN înainte știu că aceste servicii pot ajuta asigurați-vă anonimatul și confidențialitatea online. Știu, de asemenea, că prețul pe care îl plătesc pentru acest anonimat este viteza. Un furnizor VPN cu reputație de renume, cu o rețea de mii de servere și o bună diversitate de locații de server va provoca un impact mai mic asupra ratelor de transfer de date..

viteza avira a rezultatului vitezei vpnDin păcate pentru Avira Phantom VPN, sistemul lor suferă de o lipsă incredibilă de servere. Aceasta înseamnă rate de transfer de date incredibil de lente. Testul de referință fără utilizarea unui VPN a dat viteze de descărcare 98,71 Mbps și viteze de încărcare de 53,00 Mbps. Când VPN-ul Avira Phantom a fost pornit, ratele de descărcare au scăzut la doar 6,98 Mbps în timp ce ratele de încărcare au fost de 9,02 Mbps.

Acest test a fost realizat folosind serverul Avira din Olanda, care este destul de departe de locația reală a computerului de testare. Testarea pe un server în SUA era și mai rău. Aceasta a dat randament rezultate de 4,34 Mbps pentru descărcări și 2,23 Mbps pentru încărcări. Aceasta este o viteză de descărcare de cu aproximativ 95% mai lent decât rezultatele obținute fără VPN, și vitezele de încărcare au avut un impact similar.

În comparație cu unii dintre cei mai mari furnizori VPN de acolo, aceste rezultate ale testelor de viteză sunt destul de posibile. Imaginați-vă că trebuie să așteptați câteva minute pentru a se încărca un site web. Ar fi extrem de frustrant. Probabil că vei renunța și te vei îndepărta mult timp înainte să realizezi ceva.

Politica de logare a VPN-ului Avira Phantom

navigare securizatăMulți furnizori VPN se laudă cu nicio politică de logare, dar apoi indică în politica lor de confidențialitate sau în termenii serviciului că de fapt fac o anumită urmărire și întreținere limitată a înregistrărilor referitoare la clienții lor. VPN-ul Avira Phantom este diferit prin faptul că sunt prealabili cu privire la jurnalul pe care îl fac.

Compania spune că ei păstrați datele referitoare la informațiile de diagnostic astfel încât să poată ține înaintea erorilor și a altor probleme care ar putea să interfereze cu experiența utilizatorului. De asemenea, Avira poate urmări dacă utilizatorii anumiți sunt plătiți sau clienți gratuit, deoarece există limite pentru cantitățile de date pe care le poate utiliza un client gratuit într-o perioadă de o lună.

Dincolo de asta, compania spune că nu urmărește site-urile web pe care le vizitează clienții sau adresele IP ale acestora.

Opțiuni de preț pentru VPN Avira Phantom

Avira Phantom oferă atât versiuni gratuite, cât și plătite ale serviciului său. Versiunea gratuită limitează clienții la doar 500 MB pe lună. Tot traficul este criptat și este posibil să accesați site-uri cu restricții geo. Prevenirea scurgerii DNS este inclusă și accesul prin mai multe dispozitive este posibil.

avira vpn proVersiunea plătită se numește Phantom VPN Pro. Utilizatorii care aleg acest serviciu au acces la date nelimitate, precum și la toate funcțiile incluse în planul gratuit. Cu toate acestea, serviciul plătit vine cu două caracteristici majore care nu sunt disponibile pentru clienții gratuite. Aceste caracteristici sunt comutatorul de ucidere și accesul la asistență pentru clienți.

Bine la preț sau la un preț scump?

Asta e corect. Oricine alege să nu plătească pentru VPN-ul Avira Phantom nu va avea avantajul unui comutator automat de ucidere care îi protejează în cazul în care serviciul lor VPN devine indisponibil. În plus,, clienții gratuit nu au acces la asistența clienților.

Site-ul VPN Avira Phantom are o bază de cunoștințe, dar nu are neapărat răspunsurile pe care le caută utilizatorii. De asemenea, forumurile utilizatorilor sunt disponibile, dar experiența sugerează că aceasta nu este o manieră eficientă sau eficientă pentru soluționarea problemelor serviciului.

De asemenea, a avea asistență pentru clienți cu planul plătit nu este neapărat mare lucru. Accesul este disponibil prin telefon sau e-mail, iar asistența este oferită pentru vorbitorii din mai multe limbi. in orice caz, timpii de răspuns par să fie lent, întinzându-se în ore sau zile. Când se primesc răspunsuri, acestea nu sunt adesea utile, necesitând mai mult înainte și înapoi. Rezolvarea unei probleme simple poate dura o săptămână sau mai mult.

Abonamentul plătit costă 10 dolari pe lună. Acesta nu este un preț prost, dar lipsa de asistență pentru clienți și viteze lente de transfer de date înseamnă că serviciul nu merită cheltuiala. Un lucru frumos este faptul că VPN-ul Avira Phantom face posibilă conectarea unui număr nelimitat de dispozitive. Aceasta este o veste deosebit de bună pentru proprietarii de afaceri sau pentru persoanele care au multe dispozitive de protejat.

Este recomandat VPN Avira Phantom?

Router VPNVPN-ul Avira Phantom este Nu se recomandă din mai multe motive. Deși este disponibil pentru utilizare pe dispozitivele care rulează Windows, Mac, iOS și Android, nu este posibil să configurați acest serviciu pe un router, astfel încât toate dispozitivele dvs. conectate să beneficieze de aceeași protecție. În plus, este nu este posibil să utilizați Avira Phantom în legătură cu TOR pentru a vă oferi un strat suplimentar de protecție. Telefoanele inteligente, consolele de jocuri și dispozitivele Linux nu sunt compatibile.

Există servicii mai bune, cu rate de transfer de date mult mai rapide și prețuri competitive. Dacă doriți un Recomandare Confidențialitate Australia, apoi consultați recenzia noastră despre NordVPN. Nu veți fi dezamăgiți.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me