VPN Nord vs. PIA – Câștigător = Nord

Obținerea celui mai bun serviciu VPN nu se întâmplă niciodată întâmplător. De obicei, este rezultatul unei cercetări exhaustive care compară lucruri precum țara în care se află sediul VPN, viteza VPN și rețeaua de servere.


Poate cel mai important, clienții trebuie să știe dacă datele lor sunt sau nu sigure cu acel VPN. Este probabil ca furnizorul să partajeze orice informații pe care le adună sau să adere cu adevărat la o politică strictă „fără logare” care promite anonimatul total utilizatorului?

Nu este ușor pentru consumatorul mediu să petreacă mult timp în comparație cu diverși furnizori VPN. De aceea, comparațiile de genul acesta sunt atât de importante. Pondem doi furnizori VPN relativ cunoscuți într-o competiție din față în cap, în care doar unul poate ieși victorios.

Să aruncăm o privire mai atentă NordVPN vs. Acces la internet privat, sau PIA.

O introducere în NordVPN

Cu sediul în Panama, aceasta este una dintre VPN-urile care se bazează cu adevărat pe o politică „fără jurnal”. Acest lucru îl face extraordinar de popular, iar testele de viteză dezvăluie câteva rezultate impresionante. Funcțiile valoroase suplimentare includ software de blocare a anunțurilor, asistență în direct 24/7 prin chat, servere care permit utilizarea TOR-over-VPN și configurații pentru VPN dublu. Garanția lor de 30 de zile, restituită, este lăudabilă.

logo nordvpn

O introducere în PIA

Oamenii care caută un VPN de bază și ieftin pot fi mulțumiți de accesul la internet privat. Acesta are sediul în Statele Unite, pe care mulți oameni îl vor recunoaște ca un dezavantaj din moment ce este această țară parte a rețelei Five Eyes. Politica de rambursare a PIA este mai puțin generoasă decât cea a Nordului, care se întinde până la doar șapte zile. Mai mult, asistența clienților PIA pare să se fi deteriorat în ultimele luni.

logo privatinternetaccess

Compararea jurisdicției

NordVPN are aici, fără îndoială, avantajul. Are sediul în Panama, o țară care este nu o parte dintre cele cinci ochi, nouă ochi sau 14 rețele de ochi. Comparați cu PIA, care are sediul în S.U.A., SUA face parte din toate aceste rețele de spionaj. Aceasta înseamnă că datele de informații derivate din spionarea cetățenilor pot fi împărtășite autorităților.

În esență, aceste rețele fac posibilă realizarea agențiile de spionare ale unei națiuni membre pentru a analiza activitățile online ale cetățenilor din alte țări membre. Ei pot face acest lucru în mod legal, datorită acordurilor dintre membri. Deși legea americană restricționează spionii americani să acționeze pe teritoriul lor de origine fără o cauză probabilă, garanții și alte aspecte legale, un spion din Australia nu are aceleași restricții.

Dacă se întâmplă ca Australia să pună mâna pe o informație utilă cu privire la activitățile online ale cetățenilor americani, aceasta o împărtășește autorităților americane care pot lua măsuri. Desigur, inversul este, de asemenea, adevărat. Atunci când spionii americani descoperă date despre cetățenii australieni care ar putea fi de interes, acesta este distribuit autorităților australiene.

În consecință, este posibil ca o VPN din Statele Unite să nu-și poată proteja clienții împotriva atacurilor guvernamentale. Un astfel de VPN este și el supus legilor americane privind păstrarea datelor, precum și partajarea datelor cu autoritățile.

În schimb, Panama nu are astfel de legi privind păstrarea datelor. De asemenea, nu sunt parte la acordurile internaționale de spionaj care să-i oblige să partajeze date cu alte națiuni. Aceasta face din Panama o alegere excelentă pentru găzduirea unui VPN.

Care VPN este mai rapid?

Indiferent cum îți petreci timpul online, Viteza VPN este critică. Vitezele lente interferează cu performanțele browserului, lăsându-vă viteze de încărcare a paginii care rămân. Vedeți mai jos rezultatele testelor VPN pentru a identifica ce serviciu este mai rapid.

vpn rating de comparație furnizor

NordVPN oferă o rețea robustă, care nu fluctuează prea mult. Acesta ajută Nordul să conecteze automat utilizatorii la cel mai puțin congestionat server din țara aleasă de acesta. Un server mai puțin aglomerat se traduce întotdeauna prin navigare mai rapidă.

Cu toate acestea, viteza NordVPN nu a fost impresionantă. Descărcările în timp ce utilizați un server în Tokyo au măsurat doar 1,05 Mbps. Cel mai bun rezultat a fost obținut la Amsterdam cu o rată de descărcare de 16,36 Mbps.

Rezultatele testelor de viteză ale PIA au fost mai bune. Rata de descărcare la Tokyo a fost de 13,74 Mbps, iar în Olanda, de 20,38 Mbps, care a fost cea mai rapidă viteză pentru PIA. Conexiunea inițială este aceea în care PIA pare să-și piardă cea mai mare parte din viteză, deși consecvența sa a fost bună în toată regula.

Aceasta înseamnă că PIA are marginea vitezei, dar accesul său la platformele de streaming este imprevizibil în cel mai bun caz. În consecință, utilizatorii pot prefera în continuare mai fiabile NordVPN la streaming.

Care VPN are rețeaua mai extinsă?

Când vine vorba de asigurarea unei performanțe deosebite, dimensiunea și distribuția rețelei sunt de cea mai mare importanță. Cu cât mai multe servere oferă un VPN, cu atât este mai puțin aglomerat fiecare dintre aceste servere. Mai mult, este de dorit să existe o distribuție geografică bună a serverelor, astfel încât indiferent unde ar fi clienții pe lume, ei poate găsi un server relativ apropiat. Acest lucru asigură o performanță mai rapidă, dar înseamnă, de asemenea, că utilizatorii au mult mai multe opțiuni atunci când doresc să își răsfețe locația.

serverele nordvpn europe

NordVPN este câștigătorul clasificat în această categorie cu mai mult decât 5.000 de servere situat în 61 de țări diferite. PIA se lauda cu putin peste 3.100 de servere plasat în 33 de țări.

Compararea securității

Securitatea este principalul motiv pentru care oamenii folosesc VPN-uri. Din ce în ce mai mulți oameni sunt interesați de VPN-uri din cauza problemelor de securitate și a numărului de titluri despre riscurile de securitate cibernetică care afectează site-urile de știri aproape in fiecare zi.

În această categorie, este imposibil să învingi NordVPN. Au o politică fiabilă împotriva înregistrării, iar criptarea acestora este de vârf, deoarece veți obține protocolul OpenVPN și criptarea AES pe 256 biți. Mai mult, Nord permite VPN dublu și include CyberSec, ceea ce ajută utilizatorii să evite botnetele. Testarea a arătat în continuare că NordVPN nu a avut scurgeri.

nordvpn cybersec

Nu există VPN dublu cu PIA, iar conexiunea implicită utilizează criptarea AES pe 128 de biți. Cu toate acestea, puteți alege criptarea AES pe 256 biți și, de asemenea, puteți alege BUZDUGAN, ceea ce nu este la fel de bun ca CyberSec-ul Nord, dar cel puțin oferă o oarecare protecție.

setare acces privat la internet

Competiția din această categorie este aproape, dar Nord iese în față.

Compatibilitate

Când vine vorba despre utilizarea VPN-ului dvs., doriți să puteți accesa internet în siguranță de pe toate dispozitivele. Implementarea VPN pe un dispozitiv poate fi o problemă într-o mulțime de scenarii. Dacă economia de timp cu funcționalitate VPN ușor de instalat este importantă pentru tine, NordVPN ar fi alegerea ta.

PIA oferă toate sistemele de operare majore: Windows, MacOS, iOS, Android, Linux și posibilitatea de a utiliza VPN pe routere. Problema este - în afara platformelor majore, este confuz să vă folosiți VPN-ul pe alte dispozitive.

NordVPN oferă fiecare sistem de operare important pe care îl face PIA. De asemenea, are tutoriale utile pentru utilizarea VPN pe casetele TV Android, o mulțime de mărci diferite de routere și dispozitive aleatorii pe deasupra.

Accesul la internet privat bate NordVPN în numărul de dispozitive la care te poți conecta simultan. PIA vă oferă posibilitatea de a utiliza 10 conexiuni simultane în timp ce NordVPN permite doar 6.

Dacă aveți nevoie într-adevăr de aceste 4 conexiuni suplimentare, atunci PIA ar muta acul pentru dvs. aici, dar altfel, NordVPN vine în top atunci când vine vorba de compatibilitate.

Alegerea unui VPN

În această comparație NordVPN vs. PIA, Nord este câștigătorul clar. Cu toate acestea, PIA oferă servicii fiabile și are sens de utilizare în scenarii specifice.

Ambele oferă garanții de returnare a banilor, astfel încât este extrem de sens să încercați ambele opțiuni în mod gratuit pentru a testa viteza locației, cu excepția cazului în care nu sunteți vândut deja pe una sau alta. Dacă NordVPN păstrează viteze PIA, atunci vă recomandăm să folosiți NordVPN pentru a profita de securitatea superioară, jurisdicția și ofertele de funcții..

logo nordvpnlogo privatinternetaccess

Locația dvs. poate face ca oricare dintre acestea să fie o alegere bună. Dacă vă aflați la Tokyo, viteza de pe NordVPN nu vă aduce doar încredere în serviciu și face din PIA o opțiune mult mai bună. Singura dată când NordVPN este cu adevărat bătut de PIA este în viteza locației specifice, deci unde ești în lume are un impact mare asupra alegerii tale.

FAQ

Î: NordVPN este privat?

A: Da, totuși, NordVPN permite doar torrenting și P2P pentru un număr selectat de servicii. Dacă vedeți cât de torrent este de obicei ceea ce oamenii doresc să fie păstrați în privat, acest lucru ar putea fi o problemă pentru unii oameni.

Î: NordVPN are un comutator de ucidere?

A: Da, una dintre cele mai bune caracteristici ale acestora este comutatorul automat de omor. Dacă datele dvs. sunt expuse pentru o secundă, acestea vor opri automat programul pe care îl utilizați sau vor deconecta conexiunea de la dispozitivul pe care îl utilizați.

Î: PIA VPN este bun?

A: Da, ca unul dintre cele mai populare servicii de pe piață, astăzi oferă servicii la nivel înalt.

Î: Care este cel mai sigur serviciu VPN?

A: NordVPN ia tortul din această categorie. Deși nu este întotdeauna cel mai rapid, NordVPN oferă cea mai bună securitate.

Î: VPN-urile gratuite sunt sigure?

A: În mare parte, nu. Există unele servicii plătite care au versiuni gratuite ale software-ului lor, care sunt relativ sigure. Există opțiuni bugetare mai bune pe care le-ați folosi mai bine. Vezi cel mai bun ghid gratuit pentru VPN.

Adaugă propria ta recenzie:

Facem tot posibilul să cercetăm în mod independent produsele pentru a ne ajuta mai bine cititorii să ia decizii. Acestea fiind spuse, vrem să auzim și părerile voastre. Acceptăm recenzii individuale care sunt informative și care nu sunt promoționale. Completați formularul de mai jos și vă vom publica recenzia. Recenziile promoționale ale companiilor în sine nu vor fi publicate. Mulțumiri!

--- Vă rugăm să selectați Viteza ---
In medie
Încet
Rapid
?>

--- Selectați Utilizabilitatea ---
Ușor de folosit
Ușor de complicat
Foarte complicat
?>

Făcând clic pe butonul de mai jos, recunosc că am citit și accept Termenii de utilizare.

ADAUGĂ REVISTA MEA

0
4415

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me