VPN total – Evitați acesta (probleme grave ale serverului)

VPN total - Evitați acesta (probleme grave ale serverului)

Prețuri ridicate și servicii și funcții neplăcute. Acest serviciu VPN nu are multe pentru el.


totalVPN LogoVPN-ul total are o interfață de utilizator surprinzător. Este atât de prietenos încât începătorii din lumea VPN nu ar trebui să aibă dificultăți în folosirea acesteia. Din păcate, nu există numeroase elemente pozitive pentru acest serviciu, dincolo de ușurința de utilizare.

Acest furnizor de servicii este relativ nou venit pe piața VPN. Cu toate acestea, serviciile lor sunt șlefuite și sofisticate. Total VPN folosește protocoale VPN fiabile precum Open VPN, dar politica sa de logare este tulburătoare și a acestora date ratele de transfer lasă ceva de dorit. Mai rău sunt serviciile, dar acest lucru nu face ca VPN-ul total să fie serviciul ales pentru utilizatorii sofisticati.

Prezentare generală a VPN

FeaturesInformation
Usability: Ușor de folosit
Politica de logare: Politica de înregistrare discutabilă
Dimensiunea serverului: 60 ++ servere
Distribuție server: 30 de locații din întreaga lume
A sustine: 24/7 sistem live chat și bilete
torrenting: Permis
Streaming: Limitat
Protocolul VPN și criptarea: Protocolul OpenVPN;
Sediu: Statele Unite ale Americii
Preț: $ 4,99
Site oficial: https://www.totalvpn.com/

VPN total - filială mică a unei entități gigant

Total VPN este deținut de Endurance International Group, cu sediul central în Burlington, Massachusetts, SUA. Organizația este compania mamă a unor companii tehnologice recunoscute precum Bluehost, HostGator și Constant Contact. Inițial, Total VPN avea sediul în Marea Britanie. Atât SUA, cât și Marea Britanie sunt considerate a fi mai puțin decât locații ideale în care să se fondeze un serviciu VPN.

Alianta 5 Ochi

Acest lucru se datorează faptului că ambele națiuni sunt parte la acordul de supraveghere Five Eyes și, de asemenea, din cauza legilor care reglementează păstrarea recordurilor în aceste țări. Oameni care sunt preocupați menținerea vieții private și anonimatului li se recomandă să caute un furnizor VPN care nu este membru al celor cinci ochi.

În consecință, puteți avea încredere că în cazul în care o agenție de aplicare a legii vine să bată ușile la Total VPN, toate datele pe care le-au colectat despre dvs. vor fi partajate. Aceasta este suportată de politica de confidențialitate a companiei, lucru care va fi explorat mai detaliat mai târziu.

VPN total este cu siguranta nu pe lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru australieni. Citiți mai multe pentru a afla de ce.

Securitate și criptare

Utilizatorii au cel puțin o criptare decentă cu Total VPN. Acest lucru se datorează în mare parte faptului că sunt oferite mai multe opțiuni. Unul dintre acestea este OpenVPN, un protocol care este considerat cel mai bun disponibil până în prezent. Deoarece este sursa deschisă, OpenVPN oferă utilizatorilor avantajul unui sistem de asistență mondial. Codul sursă este disponibil pentru toți, ceea ce face posibilă modificarea sau îmbunătățirea acestuia pentru a se potrivi unui anumit scop.

Protecție VPN

În plus, Total VPN acceptă și PPTP (Protocolul de tunelare punct la punct), care este un protocol mai vechi care este nu mai este recomandat. Din păcate, Total VPN este implicit la acest protocol. Acest lucru înseamnă că utilizatorii mai puțin sofisticați se pot lăsa singuri vulnerabil la hackeri și alte atacuri. Celelalte opțiuni, care includ IkeV2 și L2TP / IPSec, sunt mult mai sigure și oferă o protecție mai bună. Pentru mai multe informații excelente, citiți ghidul nostru complet de criptare pentru începători.

Locații server total VPN

Total VPN se mândrește pe site-ul său web că are servere localizate pe toate cele șapte continente. Apoi, spune că de fapt nu are servere în Antarctica, deoarece este prea frig. Aparent, compania nu recunoaște că America de Sud este un continent, pentru că spune că nu au servere acolo.

totalvpn locații serverCu toate acestea, au 17 servere din America de Nord. Acestea sunt situate în locuri din SUA, inclusiv New York City, Los Angeles, Seattle, Miami și Chicago. Există, de asemenea, un singur server în Toronto, Canada. În Europa, utilizatorii vor găsi 20 de servere. De la Dublin, Londra la Varșovia și București, acoperirea companiei pe acest continent este destul de cuprinzătoare - cel puțin în raport cu numărul total al serverelor sale.

Asia primește cinci servere în Singapore, Hong Kong, Tel Aviv, Tokyo și Mumbai. Spre deosebire de multe alte companii VPN, Total VPN nu trece cu vederea Africa, deși au un singur server acolo, care se găsește în Johannesburg, Africa de Sud. Oceania este acoperită de un singur server din Sydney, Australia.

3000 Servere Vs 17 Servere

Cu servere la puțin peste 30 de locații, aceasta oferă o acoperire decentă pentru o companie VPN de această dimensiune. Cu toate acestea, este, fără îndoială, neimpresiv în comparație cu acoperirea oferită de jucătorii importanți din teren. Unii chiar se mândresc cu mai mult de 3.000 de servere care sunt situate în peste 150 de țări din întreaga lume. Dacă călătoriți frecvent sau doriți o selecție excelentă de servere, atunci vi se recomandă să selectați unul dintre cei mai mulți furnizori de elită.

Utilizarea BitTorrent sau P2P cu Total VPN

retea de adrese ip vpnNimic nu interzice în mod expres partajarea fișierelor sau utilizarea site-urilor BitTorrent în timpul conectării la Total VPN. De fapt, este inclus în Termenii și condițiile, la care clienții trebuie să fie de acord atunci când se înscriu.

Compania promite chiar un server dedicat P2P, care se află în Olanda, dar majoritatea utilizatorilor spun că oferă performanțe abisale.

Dacă partajarea de fișiere este o preocupare principală pentru utilizarea dvs. online, atunci o altă VPN este mai probabil să vă satisfacă nevoile.

Rezultate totale ale testului de viteză VPN

Testele de viteză efectuate în timpul utilizării Total VPN au arătat rate generale de transfer decente, deși lipsite de lumină. Cu toate acestea, a existat o variație semnificativă în funcție de ce server a fost utilizat. Este posibil ca persoanele care se înscriu la versiunea gratuită a serviciului Total VPN să fie afectate de rate de transfer incredibil de lente. Acest lucru se datorează faptului că utilizatorii gratuite se pot conecta doar la trei servere situate în Singapore, Islanda și Amsterdam. Cu excepția cazului în care vă aflați într-una din aceste zone, vă puteți aștepta la o performanță lentă constant. Dacă doriți să vă faceți șanse să obțineți rate actualizate de transfer de date, atunci va trebui să plătiți un preț premium.

Testarea timpilor de descărcare și încărcare

viteza totalvpn rezultatConectarea unui computer din New York, New York la serverul San Jose a generat ore de descărcare ale 31.52 Mbps și timpi de încărcare de 7,88 Mbps.

Timpurile de transfer au fost previzibil mai rapide la conectarea la serverul din New York. Rata de descărcare a crescut la 59,61 Mbps în timp ce încărcările s-au îmbunătățit ușor până la 10,81 Mbps.

Mergând mai departe spre Londra, s-au obținut rate mai lente. Viteza de descărcare de 35,64 Mbps și viteza de încărcare de 8,85 Mbps au fost greu impresionante.

De departe cele mai lente rate de transfer au fost înregistrate în timpul utilizării serverului din Tokyo, ceea ce nu este surprinzător având în vedere distanța dintre Japonia și locația geografică reală a computerului. Atât descărcările, cât și încărcările au fost proaste la o rată de 11,88 Mbps, respectiv 4,03 Mbps.

In medie, utilizarea Total VPN a crescut timpul necesar descărcării cu aproximativ 76 la sută în timp ce crește timpul de încărcare cu aproximativ 59 la sută. Aceste numere sunt semnificative, așa că, dacă viteza este printre cele mai importante valori ale tale, este posibil să nu fie serviciul VPN pentru tine.

Politica de logare a VPN-ului total

Diagrama de scor a politicilor de logare vpnNu face nicio greșeală, VPN-ul total ține evidența informațiilor dvs. de identitate. Acest lucru este menționat fără echivocare în pagina cu politica de confidențialitate pentru compania-mamă Endurance International Group. Tot ceea ce le oferiți în timpul procesului de înregistrare este păstrat. Aceste informații pot include numele, adresa, numărul de telefon, adresa de e-mail, datele cardului de credit și locația geografică. De asemenea, datele sunt înregistrate dacă contactați compania pentru asistență pentru clienți.

Mai rău decât aceasta este politica companiei în ceea ce privește „Utilizarea serviciilor, vizitele site-ului și asistență”. Conform politicii, informațiile legate de adresa IP a utilizatorului, browserul pe care îl utilizează, paginile pe care le privesc și geograficul utilizatorului. locația este colectată.

În plus, compania va urmări modul în care ați ajuns la pagina lor de servicii și ce linkuri utilizați pentru a o părăsi. Chiar și interacțiunile dvs. pe social media pot fi notate de Total VPN.

O mare parte din această colectare de date este declarată ca fiind utilizată pentru îmbunătățirea serviciilor și pentru a urmări cât de bine funcționează sistemele. De asemenea, aceștia susțin că vă urmăresc mișcările online pentru a diagnostica orice probleme cu serviciile pe care le oferă. Cu toate acestea, aceștia afirmă, de asemenea, că datele pe care le păstrează îi ajută să comercializeze produse și servicii ale terților. Aceste informații pot fi, de asemenea, împărtășite cu parteneri și mărci selectate legate de Endurance International Group, terți sau „din motive legale”.

Rezultatul este că confidențialitatea și anonimatul dvs. sunt greu de asigurat cu Total VPN. Dacă vă dedicați să vă protejați online, atunci acest serviciu nu este cel potrivit pentru dvs..

Opțiuni de preț pentru VPN total

total de-vpn-prețVPN total este cu siguranță nu este unul dintre serviciile la un preț mai rezonabil acolo. Poate oferi un serviciu gratuit, dar această versiune este limitată la utilizarea a doar trei servere și este supusă unor limite de date. Prețul obișnuit pentru abonamentul premium al companiei este de 14,97 USD pe lună, ceea ce cu siguranță nu este la fel de accesibil ca mulți concurenți. Oferte speciale sunt oferite frecvent la aproximativ jumătate din prețul pe lună.

Un abonament de un an poate fi achiziționat cu aproximativ 5,99 USD pe lună, iar clienții care cresc și mai mult cu un abonament de doi ani vor fi încasați aproximativ 4,99 USD pe lună. Rețineți că acestea sunt termeni introductivi. Condițiile de furnizare ale companiei le permit să-și reînnoiască contractul la rata continuă la sfârșitul mandatului, așa că fiți atenți la asta.

Se recomandă VPN total?

Datorită vitezei sale relativ scăzute și a structurii prețurilor scumpe, Total VPN nu poate fi recomandat în acest moment. Multe alte servicii VPN ca NordVPN și Surfshark sunt disponibile astăzi pe piață. Dacă Total VPN dorește să fie cu adevărat competitiv, va trebui să își îmbunătățească semnificativ ofertele.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me