1Password Review – Is het nog steeds de prijs waard? (Bijgewerkt: 2020)

Wat hebben "Open Sesame en" Joshua "gemeen?

Ze zijn enkele van de meest beroemde fictieve wachtwoorden die in de geschiedenis zijn gebruikt.


'Open Sesam' was de magische zin die Ali Baba gebruikte om de grot binnen te gaan waar de veertig dieven zich verzamelden en hun gestolen buit bewaarden. Mensen zeggen "Open Sesam" voor 10 eeuwen.

Joshua was een kunstmatige intelligentieconstructie die een kernwapenarsenaal beheerste in de film van 1983 Oorlog spellen. Het was ook het wachtwoord dat werd gebruikt om achterdeur toegang te krijgen tot het beveiligde netwerk.

De populariteit en geschiedenis van deze wachtwoorden leiden veel mensen om ze te kiezen als hun eigen wachtwoord.

ikphishing oplichtingn 2017 kamde een onderzoeker op het gebied van informatiebeveiliging door een enorme stortplaats van meer dan 590 miljoen gehackte internetaccounts en ontdekte dat "Open Sesame" en "Joshua" beide vaak werden gebruikt. 

Zoals je waarschijnlijk al hebt bedacht, maakt het gebruik van wachtwoorden uit populaire films en volksverhalen geen deel uit van een goede online beveiligingsstrategie. Het is niet zo erg als het gebruik van "123456" of "qwerty123" maar je snapt het wel.

Sterke wachtwoordbeveiliging is vrij belangrijk en daarom bestaat er software zoals 1Password. 

Waarom u een krachtige wachtwoordbeveiliging nodig hebt

In april 2019 heeft een onderzoeker op het gebied van informatiebeveiliging gewapend met een 3D-printer die stereolithografie-technologie gebruikt, de Samsung S10 + vingerafdruksensor voor de gek kunnen houden met een fax van zijn eigen wijsvinger.

Touch ID, gezichtsherkenning en andere opkomende technologieën hebben tot nu toe kon niet bewijzen dat ze klaar zijn om te vervangen gebruikersnaam / wachtwoord combinaties.

Overschakelen van accountreferenties naar biometrie is iets dat niet van de ene op de andere dag zal gebeuren; in feite kan het tientallen jaren duren om dit te bereiken omdat het een vereist paradigmaverschuiving in termen van hardware en digitale netwerkarchitectuur.

Wachtwoorden verdwijnen niet snel, en dit vereist het gebruik van strategische en gemakkelijke wachtwoordbeveiliging. Wachtwoorden bepalen niet alleen uw digitale identiteit, maar ook voorkomen ongeautoriseerde toegang tot de online accounts die echt belangrijk zijn voor uw online bestaan.

We praten over bankrekeningen, e-mail, instant messaging-apps, sociale netwerken, en anderen. Het verkrijgen van ongeautoriseerde toegang tot accounts heeft altijd voorop gestaan ​​bij kwaadwillende hackactiviteiten; in feite worden wachtwoordcrackers, personen met een talent voor het bepalen van wachtwoorden, zeer gerespecteerd in cybercrime-kringen.

sterke wachtwoordbeveiligingDe beste manier om te beschermen tegen wachtwoordcrackers is om gebruik lange en complexe reeksen letters, cijfers en symbolen. Wachtwoorden zijn als de sleutels van uw huis. Het maakt niet uit of uw muren zijn gemaakt van gewapend staal en beton met het beste beveiligingssysteem voor thuis dat u kunt kopen als de sloten op uw deuren niet werken. 

Het gebruik van een zwak wachtwoord zoals "123456" is als uw sleutels afleveren samen met uw thuisadres geschreven op een servet in een lokale bar waar inbrekers bekend staan.

Het gebruik van dezelfde inloggegevens voor verschillende accounts is een van de meest ineffectieve maatregelen die u ook kunt gebruiken op het gebied van online veiligheid. Het probleem hiermee is dat netwerken zijn geschonden en sommige van deze incidenten hebben geleid tot diefstal van combinaties van gebruikersnaam en wachtwoord.

Stel je voor dat een hacker het Gmail-adres en -wachtwoord in handen krijgt dat je ook gebruikt om toegang te krijgen tot je bank, creditcard en Facebook-accounts.

Je wilt waarschijnlijk niet dat dat gebeurt. Dit is waarom het is tegenwoordig noodzakelijk dat u een goede wachtwoordbeheerder gebruikt.

Introductie van 1Password, een Truly Secure Password Manager

De geschiedenis van 1Password gaat terug tot 2005 toen twee commerciële webontwikkelaars zich realiseerden dat ze een veilige en efficiënte methode nodig hadden om de vele wachtwoorden die ze namens hun klanten maakten, te beheren en te delen.

Deze behoefte werd een intern coderingsproject dat werkte zoals bedoeld, en dus leidend Roustem Karimov en David Teare om na te denken over hoe ze dit idee kunnen delen met internetgebruikers over de hele wereld.

In de overgang van webontwikkeling naar een consumentgericht informatiebeveiligingsbedrijf, richtten Teare en Karimov AgileBits Inc. op. Gewapend met Apple PowerBooks en een sterke kennis van Java-programmering, waren de coders onder de indruk van de hoeveelheid online formulieren die internetgebruikers tegenkwamen in het midden van de jaren 2000.

Het idee om formulierveldgegevens te kunnen opslaan, samen met referenties, groeide uit tot een wachtwoordbeheerder die veel technologie-recensenten en journalisten beschouwen als het beste.

In de overgang van webontwikkeling naar een consumentgericht informatiebeveiligingsbedrijf, richtten Teare en Karimov AgileBits Inc. op. Gewapend met Apple PowerBooks en een sterke kennis van Java-programmering, waren de coders onder de indruk van de hoeveelheid online formulieren die internetgebruikers tegenkwamen in het midden van de jaren 2000, en het idee om formulierveldgegevens samen met referenties te kunnen opslaan, ontwikkelde zich tot een wachtwoordbeheerder die veel technologie-recensenten en journalisten beschouwen als met de beste.

Het is interessant om op te merken dat het project begon als een wachtwoordbeheerder voor Mac OS X. In de beginjaren van het bedrijf waren de enige plaatsen waar u een 1Password-review kon vinden websites gewijd aan de Apple Mac. Vanaf het begin werd 1Password beschouwd als een goede wachtwoordbeheerder, zij het alleen voor Mac-gebruikers.

Het duurde ongeveer 10 jaar voordat AgileBits oplossingen bood voor de groeiende vraag naar oplossingen voor wachtwoordbeheer op alle platforms. Tegenwoordig biedt het bedrijf een vertrouwde service beschikbaar voor macOS-, iOS-, Windows- en Android-apparaten.

Inzicht in wat 1Password biedt

Een goede wachtwoordbeheerder genereert, bewaart, codeert, en ophaalt complexe gebruikersnaam / wachtwoordreferenties. De reden dat we 1Password beoordelen, is omdat het vinkt al die vakjes aan

Het gaat zelfs een paar stappen verder met geavanceerde functies om het online leven van gebruikers gemakkelijker en veiliger te maken.

In het hart van de service vindt u de strategie die universeel is geworden op het gebied van internetbeveiliging: het gebruik van zeer sterke en unieke wachtwoorden voor alle accounts. 

Het maken van sterke combinaties van letters, cijfers en symbolen die wachtwoordcrackers heel moeilijk zullen ontcijferen, zelfs met sterke decoderingstools, is iets dat je waarschijnlijk binnen enkele minuten zou kunnen leren.

Het probleem is dat dergelijke wachtwoorden vrijwel onmogelijk te onthouden zijn. 

Een wachtwoord zoals hieronder vermeld zal eeuwenlang intelligentie-experts van de National Security Agency van de Verenigde Staten laten kraken:

Wachtwoord kraken tijd grafiek

Het onthouden van wachtwoorden zoals hierboven is niet iets dat de gemiddelde persoon kan bereiken. Stel je nu eens voor dat je probeert verschillende sterke wachtwoorden te gebruiken voor meerdere websites en accounts. Het gaat gewoon niet gebeuren.

Het schrijven van complexe wachtwoorden in notitieblokken en plaknotities is onpraktisch. Zelfs mnemonic-apparaten helpen u niet de complexe tekenreeksen te onthouden die moderne online accounts vereisen.

In wezen verzamelt de wachtwoordkluis al uw online inloggegevens, helpt u ze te verbeteren op het gebied van beveiliging, slaat ze op in een ultraveilige kluis en haalt ze op met slechts één aanraking en een enkel wachtwoord. Best netjes.

Onze beoordeling van 1Password

Als je naar een wachtwoordbeheerder kijkt, kijk je eigenlijk naar twee dingen als je een normaal persoon bent.

 1. Vind je de interface leuk?
 2. Werkt het?
 3. Hoeveel kost het?

Als u tevreden bent met deze drie vragen, wilt u waarschijnlijk de software gebruiken. Ik zal deze vragen nu voor u beantwoorden. 

 1. De meeste wachtwoordbeheerders hebben behoorlijk mooie interfaces. We houden absoluut van de interface van 1Password net zo veel als de andere opties die er zijn en in veel gevallen zelfs meer.
 2. Ja, het werkt best goed.
 3. Het kost je niet meer dan $ 5 per maand om de software te gebruiken. We zullen meer in detail ingaan op prijzen.

Als je niets weet over cryptografie, zou je waarschijnlijk stoppen. Als je meer wilt weten over hoe 1Password je spullen beveiligt, hebben we het hieronder voor je:

 • Geen kennisprotocol: Deze slimme gebruikersauthenticatie betekent dat er geen wachtwoorden worden uitgewisseld, wat op zijn beurt betekent wachtwoorddiefstal is niet mogelijk.
 • Geheime sleutel: Zoals de naam al doet vermoeden, hoeft u slechts één wachtwoord te onthouden om de service te gebruiken, maar de geheime sleutelfunctie voegt nog een beveiligingslaag toe die zal NSA-agenten gewapend met krachtige computers enkele decennia ontcijferen.
 • WebCrypto: Dit is een programmeerinterface voor JavaScript-toepassingen die behouden blijft communicatie tussen apps en de servers van het bedrijf versleuteld en beveiligd zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over "man-in-the-middle" -aanvallen of andere geavanceerde hackactiviteiten terwijl u online bent.
 • AES-GCM: Sinds 2011 gebruikt AgileBits 256-bit Advanced Encryption Standard-sleutels om dingen echt moeilijk te maken voor cybercriminelen, door de staat gesponsorde hackers en wachtwoordcrackers. Stel dat een schurkenstaat in staat is om op serverniveau in te breken in uw 1Password-container; om de Galois / Counter-modus van codecoders te kraken die worden gebruikt om uw informatie te coderen, het zou miljoenen jaren duren.
 • Asymmetrische cryptografie: Dit is een computerbeveiligingsstandaard waaraan twee sleutels worden gekoppeld, de ene bekende en de andere geheim online transacties verifiëren zoals toegang met een wachtwoord beveiligde websites.

CBC-moduscodering

Hoe 1Password in te stellen

Er zijn een paar manieren om 1Password te installeren. 

Zoals u zich kunt voorstellen, zijn twee van de meest populaire mobiele apps voor iOS- en Android-apparaten. De 1Password-app geeft je gemoedsrust door je wachtwoorden te allen tijde veilig en dicht bij je te houden. 

Je hebt ook de optie om apps op te installeren Windows, macOS, Chrome OS, en zelfs Linux. Wat het laatste besturingssysteem betreft, kunt u kiezen tussen een grafische interface of een opdrachtregel-app die u vanaf de terminal kunt openen.

1wachtwoord downloaden

Eenmaal geïnstalleerd, zullen de apps u door het proces van het instellen van een veilig hoofdwachtwoord leiden, samen met tips om u te helpen het te onthouden. 

U hoeft niet al uw gebruikersnaam en accountgegevens tegelijk op te slaan. De uitbreiding van de webbrowser zal neem deze gegevens veilig op wanneer u inlogt op uw accounts. De automatische formuliervuller geeft met één druk of één klik toegang tot uw accounts. 

1Password kan ook meer dan alleen wachtwoorden opslaan. Het kan gevoelige documenten, audio-opnamen en digitale video's opslaan in uw persoonlijke kluis.

Stel dat u een Android-smartphone plus een iPad voor persoonlijke doeleinden gebruikt, met de service kunt u gegevens synchroniseren naadloos tussen de apparaten. U kunt deze functionaliteit zelfs uitbreiden naar een pc of laptop op het werk.

1Password-prijzen en geavanceerde functies

Ik heb beloofd dat ik je meer informatie over prijzen zou geven, en hier zijn we!

De veilige cloudkluis van AgileBits wordt geleverd als Software as a Service, wat betekent dat u een paar dollar per maand betaalt voor een abonnement. 

De beste deal is het gezinsabonnement, dat ook slechts een paar dollar per maand is wanneer het jaarlijks wordt gefactureerd. Vijf leden vallen onder dit plan, dat de optie omvat om maximaal vijf gasten uit te nodigen voor een beperkte uitwisseling van de wachtwoordbeheerservice. 

Alle abonnementen zijn voor onbeperkte apparaten, en zij omvatten klantenservice de klok rond.

1wachtwoord familie prijzen

Speciale plannen voor kleine zakelijke teams en bedrijfsoplossingen zijn ook beschikbaar voor redelijke abonnementskosten. 

Nieuwe geavanceerde functies zijn onder andere de Reismodus, waarmee gebruikers veilig opgeslagen gevoelige gegevens op hun persoonlijke computerapparaten kunnen beheren wanneer ze onderweg zijn. 

In een tijd dat het Amerikaanse ministerie van Binnenlandse Veiligheid ijverig is geworden bij het zoeken naar elektronica op de aankomstsecties van internationale luchthavens, is de 1Password Travel Mode-functie zeker welkom. Toegang kan met slechts één klik worden hersteld zodra gebruikers de douane hebben ontruimd.

Laatste gedachten over 1Password

Tijdens het evalueren van wachtwoordbeheerders, kunt u een 1Password-review tegenkomen waarin de annulering van lokale opslag van kluis wordt beklaagd ten gunste van de cloudgebaseerde tegenpartij. 

De informatiebeveiligingsspecialisten van AgileBits bevelen ten zeerste cloudkluizen aan, omdat hackers het vaak gemakkelijker vinden om in afzonderlijke apparaten in te breken dan de ultraveilige AgileBits-servers.

Als uw smartphone verloren of gestolen is het ophalen van uw accountgegevens kan eenvoudig worden gedaan via de 1Password-website zolang je je hoofdwachtwoord hebt.

We raden absoluut aan 1Password eens te proberen.

Veel Gestelde Vragen

Vraag: Zijn wachtwoordbeheerders veilig?

EEN: Met een sterk hoofdwachtwoord en redelijke beveiligingsmaatregelen zijn wachtwoordbeheerders de veiligste plaatsen om gevoelige informatie op te slaan.

Vraag: Kan 1Password worden gehackt?

EEN: Elk informatietechnologiesysteem kan worden gehackt. Men denkt bijvoorbeeld dat de Shadow Brokers cybercrime-groep toegang heeft gekregen tot servers die worden onderhouden door de National Security Agency met het doel cyberoorlogswapens te stelen, maar hun exacte methodologie blijft onbekend. Zelfs als de AgileBits-servers worden aangetast, zou het eeuwen duren voordat hackers de AES-GCM-codering kraken die uw gegevens beschermt, ervan uitgaande dat ze toegang hebben tot een krachtig datacenter in het Noordpoolgebied en genoeg geld hebben om elk duizenden dollars aan elektriciteitsrekeningen te betalen maand.

Vraag: Wat is 1Password Wachttoren?

EEN: Dit is een informatieve service die u waarschuwt voor datalekken op de websites waar u accounts hebt. Stel dat uw e-mailaccountgegevens van Yahoo zijn aangetast; 1Password Watchtower zal u onmiddellijk op de hoogte stellen zodat u uw wachtwoord kunt wijzigen voordat uw inloggegevens worden verkocht in ondergrondse hackforums.

Vraag: Werkt 1Password met apps?

EEN: Het automatisch invullen van formulieren verbeteren en verbinding maken met de AgileBits API is iets dat veel app-ontwikkelaars hebben omarmd. Expedia en Starbucks zijn in dit opzicht twee voorbeelden; anderen zijn Chase voor mobiel bankieren en de populaire Evernote organisatie-app, die sterk wordt aanbevolen.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me