Beste VPN voor Mac (2020 Review)

Je hebt eindelijk je nieuwe Mac. De tijd genomen om erover op te scheppen bij je vrienden, hen verteld hoeveel beter het is dan hun computers, en koesterde vervolgens een beetje in je superioriteit. Nu dat alles klaar is, is het tijd om een ​​VPN te krijgen om uw nieuwe wondermachine te beveiligen.

Makkelijk toch? Nou ja, niet helemaal.

Probleem is - ondanks dat het duidelijk het betere besturingssysteem is - zijn veel VPN-bedrijven traag of ronduit verwaarloosd van porten naar Mac.

Veel van de grote namen begonnen op Windows en besloten daar te blijven, wat betekent dat je software van derden nodig hebt om op Mac te kunnen werken. Zulke software heeft een, laten we zeggen, twijfelachtige reputatie, en dus als je die route kunt vermijden, zou je dat echt moeten doen.

Maar in plaats van dat je het hartverscheurende proces moet doorlopen om erachter te komen hoe VPN je nieuwe Mac onbemind is, hebben we het emotionele werk voor je gedaan. We hebben de meedogenloze Mac VPN-markt doorzocht en de bedrijven gevonden die uw besturingssysteem goed zullen behandelen.

Apple-logo

TLDR

Mac is misschien een veilig besturingssysteem, maar de privacyverplichtingen laten veel te wensen over.

Daarom is een VPN zo belangrijk voor Mac-bezitters, dit artikel behandelt de beste VPN-services die je kunt vinden, Surfshark, NordVPN en ExpressVPN.

We gaven Surfshark de knik voor de nummer één plek vanwege de fenomenale prijs en waarde die het biedt.

Surfshark biedt elk aspect dat nodig is voor een kwaliteits-VPN. Met een redelijke prijs en goed geoptimaliseerd voor Mac, is er niets om niet van te houden.

1. Surfshark - Beste algehele keuze

Wat is Surfshark?

Surfshark laat Mac-systemen niet als een bijzaak achter en zet het op één lijn met zijn andere OS-typen die het ook bedient. Als relatieve nieuwkomer in het VPN-spel heeft Surfshark ervoor gezorgd dat het Mac OS niet is afgedaan. De VPN-app die het biedt, is een goed op maat gemaakt hulpmiddel in plaats van een slecht geporteerde kopie.

Met een hoogwaardige privacy-service op basis van de Britse Maagdeneilanden en een brede Netflix-compatibiliteit, is de lage prijs van Surfshark bijna te mooi om waar te zijn; maar het is bestand tegen strenge testen in elke categorie.

Laten we eens kijken naar enkele van de bepalende kenmerken:

 • Concurrerend geprijsde plannen: Slechts $ 1,99 per maand voor een volledig abonnement van 2 jaar en $ 5,99 per maand voor een enkel jaar, het is een van de goedkoopste functionele VPN's op de markt
 • Mac Gebruikersvriendelijk: met functies zoals de ‘Quick Connect’ knop voor directe verbindingsselectie is Surfshark een eenvoudig en eenvoudig te gebruiken
 • Vliegende kleuren: in een verscheidenheid aan prestaties, beveiliging, DNS-lek- en snelheidstests, komt Surfshark altijd met een goede score, de enige blip is incidentele inconsistenties met de snelheid, maar deze worden met elke patch verbeterd
 • De perfecte VPN-locatie: de Britse Maagdeneilanden zijn vrij van wat onheilspellend bekend staat als de 14 ogen, een beruchte zone voor het verzamelen van gegevens van de overheid. Met Surfshark hoeft u zich geen zorgen te maken. In wezen zijn er geen wetten die Surfshark kunnen dwingen om uw gegevens legaal op te geven.
 • Stille Kanaries: Een kanarie is een manier om gebruikers te informeren als een overheid een geheime dagvaarding heeft afgegeven, Surfshark gebruikt dit als een kwestie van gegevenstransparantie en informeert alle gebruikers als er een is uitgegeven. Gelukkig kan deze VPN vrijelijk opscheppen dat er geen enkele dagvaarding naar hen is gestuurd, mogelijk als gevolg van hun preventieve gebruik van de kanarie-kanaries.
 • Geen loggegevens: afgezien van het verplichte e-mailadres, factuurgegevens en diagnoserapporten, houdt Surfshark geen van zijn gebruikersgegevens bij, wat betekent dat er geen gevaar is dat deze VPN uw gebruiksgegevens doorgeeft, omdat ze deze in de eerste plaats nooit hebben gehad!
 • Snelle gegevens: hoewel inconsistent op alle servers, is de gegevenssnelheid over het algemeen hoog en moet je geen vervelende vertraging achterlaten.
 • Dodemansknop: de Mac-versie heeft een ingebouwde kill-schakelaar, wat betekent dat het gemakkelijk is om dubieuze verbindingen of kwaadaardige aanvallen snel te verbreken.

Raad ik Surfshark voor Mac aan?

Surfshark is een zeldzaam juweeltje dat alle functies bevat die het zo indrukwekkend maken op andere besturingssystemen voor Mac, en alles voor zo'n goede deal, dit is zeker een die we aanbevelen.

Voor een kleine prijsstijging in vergelijking met Surfshark, kun je alles krijgen wat de vorige geweldig maakte, met een paar extra's die NordVPN misschien voor je kunnen slingeren.

2. NordVPN - CIA-beveiliging

Wat is NordVPN?

NordVPN was lange tijd alleen op Windows gebaseerd, maar heeft nu zijn software geïntegreerd voor een soepele Mac-ervaring. Het is zelfs zo goed geïntegreerd dat u hetzelfde VPN-pakket kunt gebruiken voor twee apparaten met verschillende besturingssystemen.

Hoewel het duurder is, betekent het lange trackrecord en maar liefst 5300 servers in 59 landen dat het nog steeds een VPN is die het bekijken waard is als je serieus bent over bescherming en privacy voor je Mac.

Laten we eens kijken naar enkele van de bepalende kenmerken:

 • Grootste beschikbare serverselectie: Er is zo'n grote serverselectie dat je misschien moeite hebt om te beslissen! Gelukkig heeft NordVPN een geautomatiseerd selectiesysteem als het enorme volume aan keuzes je overweldigt!
 • Brede Netflix-compatibiliteit: terwijl zijn servers geen 100% Netflix-compatibel percentage kunnen hebben, is een compatibele server met 95% nooit meer dan een klik verwijderd.
 • Gebruikersvriendelijk: de gebruikersinterface is intuïtief en zeer eenvoudig te navigeren, de kaart met slepen en neerzetten is bijvoorbeeld een van de echt opvallende gebruikersgerichte functies
 • Codering van militaire kwaliteit: De beveiligingsversleuteling van Nordvpn is van dezelfde kwaliteit als het Amerikaanse leger, dus een lek is uiterst onwaarschijnlijk.
 • Geen logboekregistratie: een essentiële vereiste voor elke VPN. In zijn lange staat van dienst is NordVPN nooit blootgesteld geweest aan het loggen van gegevens, dus er is geen reden om aan te nemen dat ze hun belofte nu zouden breken.
 • Panama gebaseerd: Nordvpn heeft geen verplichte gegevensbewaarwetgeving in Panama en is wettelijk vrij om uw verkeer te leiden zonder een enkel record te maken, waardoor uw gegevens zowel wettelijk als digitaal worden beschermd.
 • Dubbele servers: als de al militaire bescherming die Nordvpn biedt niet goed genoeg is, verdubbel het dan! Ze bieden een service die uw internetverkeer door twee afzonderlijke VPN's laat lopen voordat het zijn bestemming bereikt. Het is extreem moeilijk om via één VPN te traceren, maar twee gelijktijdige serverversleutelingen zijn bijna onmogelijk te doorbreken.

Raad ik NordVPN voor Mac aan?

Het is niet voor niets een van de grootste VPN's, en een groot deel daarvan is dat ze hun Mac-clients niet hebben verwaarloosd. Zelfs als een bewezen record u nog niet overtuigt, betekent de gratis proef en geld-terug-garantie dat het de moeite waard is om te bekijken.

Vergeet niet hun fantastische kerstaanbieding te bekijken, een contract van 3 jaar voor slechts $ 3,49 per maand!

Op nummer 3 is ExpressVPN nog steeds een kwaliteitsproduct dat serieuze bescherming en anonimiteit biedt in een pakket dat goed is geoptimaliseerd voor een Mac OS. De extra kosten en streaming incompatibiliteit zijn de belangrijkste problemen.

3. ExpressVPN - Beveiliging en betrouwbaarheid

Wat is ExpressVPN?

ExpressVPN is toegewijd aan uw bescherming en anonimiteit. Het is het product bij uitstek als u regelmatig te maken hebt met waardevolle gegevens.

Hoewel hogere kosten en slechte streaming-compatibiliteit het op nummer 3 in deze lijst plaatsen, is het nog steeds een kwaliteits-VPN. Wat nog belangrijker is, is dat er geen problemen zijn met de Mac-compatibiliteit. De snelheid, standvastigheid en gebruiksvriendelijkheid van het originele platform in de nieuwe Mac-app behouden.

Dit is wat het die extra kosten waard maakt:

 • Snelste VPN op het web: ExpressVPN is extreem snel, gebruik elke test, zoals SpeedTest.net of Fast.com en je zult versteld staan.
 • Enorm serverbereik: met 3.000 servers op 160 locaties en 94 landen is Nordvpn misschien niet zo groot als het gaat, maar qua bereik en variëteit staat het zeker aan de top van de competitie.
 • Intuïtieve kill-schakelaar: er is geen risico op onbedoelde lekken, en als je zelfs voor een seconde de verbinding met de VPN verliest (zelfs als je het niet merkt) zal de intuïtieve kill-schakelaar de verbinding snel verbreken
 • Klant eerst: ExpressVPN heeft een lange staat van dienst als het gaat om het verzorgen van zijn klanten. Met een snel en responsief ondersteuningssysteem worden eventuele problemen snel opgelost.
 • Een beveiliging die past bij hun ethiek: Met een encryptieprotocol van militaire kwaliteit en het doorstaan ​​van elke lektest die we doorstaan, is dit ongetwijfeld een veilig systeem. ExpressVPN komt overeen met een toezegging om nooit uw gevoelige informatie te loggen; en met een basis op de Britse Maagdeneilanden is dit een juridisch bindende verplichting.
 • Premium prijzen: als u op zoek bent naar een goedkope basis VPN, dan is ExpressVPN misschien niet iets voor u. Maar als u op zoek bent naar een van de meest luchtdichte VPN-beveiligingssystemen die beschikbaar zijn, dan is de prijs van $ 9,99 / maand voor 6 maanden of $ 8,32 / maand voor 12 maanden een redelijke deal.

Raad ik ExpressVPN voor Mac aan?

Als u regelmatig met gevoelige gegevens omgaat of uw privacy serieus neemt, heeft u ExpressVPN nodig. Ironclad-beveiliging, rechtsbescherming en slimme veiligheidssystemen betekenen dat dit de VPN bij uitstek is wanneer u anonimiteit nodig heeft die verder gaat dan dat.

Wat is een VPN?

Virtual Private-netwerken creëren een tunnel waarmee websurfers via hun apparaat veilig naar internet kunnen gaan hun activiteit beschermen tegen nieuwsgierige blikken. Dat betekent dat terwijl u onderweg werkt, u toegang hebt tot bestanden op uw thuis- of bedrijfsnetwerken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat iemand uw smartphone hackt of toegang heeft tot uw privégegevens. Het betekent ook dat uw werknemers dat kunnen overal werken aan gevoelige gegevens zonder de integriteit van klantgegevens in gevaar te brengen.

wat is een VPN-diagram

De beste VPN's laten het lijken dat uw internetactiviteit plaatsvindt op een ander netwerk, vanaf een andere locatie. Hiermee kunt u films en tv-programma's bekijken op Netflix in Canada terwijl u op vakantie bent in de Bahama's of het lijkt alsof uw smartphone in Australië zich op een netwerk in New York bevindt. Het betekent dat mensen die in landen wonen of landen waar censuur en onderdrukking hoogtij vieren, kunnen nog steeds een beetje vrijheid proeven in de virtuele wereld.

Kortom, elke reden dat u veilige, beveiligde toegang tot informatie nodig heeft tijdens het surfen op internet of het gebruik van uw cloud-gebaseerde account is reden genoeg om een ​​VPN te gebruiken.

Beste VPN's voor Mac

Zoals ik al zei, het is een triest feit dat veel VPN-bedrijven Mac-computers gewoon verwaarlozen. Zelfs van de ongeveer 300 toegewijde Mac VPN's zijn er aanzienlijke problemen. Een groot deel ervan werd gemaakt om een ​​marktvacuüm te vullen met een inferieur product; kapotte apps, datalekken en een catalogus met andere problemen pesten deze VPN's.

Beste VPN voor Mac (2020 Review)

Gelukkig zijn enkele van de meest gerespecteerde (maar aanvankelijk op Windows gebaseerde) VPN's met succes overgezet naar Mac en kunnen ze u net zo goed beschermen als op andere apparaten. Sommige systemen, zoals NordVPN, zijn zo goed gemigreerd dat u een enkele VPN tegelijkertijd met een Mac en Windows kunt synchroniseren.

Over het algemeen moet u extra waakzaam zijn bij het zoeken naar een Mac-compatibele VPN. Er zijn alle normale zorgen voor privacy en beveiliging, zoals logbeleid, providerlocatie, enz .; plus een hele reeks specifiekere problemen.

De algemene strekking van deze specifieke problemen is de verspreiding van slechte VPN-providers. Zelfs grotere bedrijven zoals ProtonVPN, IPVanish en TunnelBear hebben bewezen slecht te matchen voor Mac. Ze hebben last van onbetrouwbare verbindingen, onbetrouwbare beveiliging en een over het algemeen slechte gebruikersinterface. Het Mac OS zelf is relatief solide voor privacy indien correct geconfigureerd, dus het grootste probleem is met de beschikbare VPN-providers in plaats van de software.

Daarom raden we een van die op onze lijst aan, het is gewoon niet de moeite waard om alle valkuilen van Mac VPN's te doorzoeken wanneer het harde werk al voor je is gedaan! Surfshark, NordVPN en ExpressVPN zijn enkele van de weinige voorbeelden van volledig Mac-compatibele VPN-providers.

Zijn gratis VPN's goed?

Het is verleidelijk om gewoon een gratis app op Google Play of de Apple Store te vinden. Er zijn er waarschijnlijk honderden.

Gratis VPN-apps kunnen echter verborgen kosten met zich meebrengen.

Weinig ontwikkelaars maken een app uit de goedheid van hun hart. De meeste willen geld verdienen of moeten een andere dienst of app op de markt brengen, en dit doen ze ten koste van uw gegevens en online privacy. Je krijgt een lagere snelheid en beperkte toegang, tenzij je overschakelt naar hun "premium" -service, en ze zorgen ervoor dat je dit regelmatig laat weten met pop-upvragen. Of ze verkopen uw informatie aan externe adverteerders. Velen houden logboeken bij van uw activiteit en uw IP is mogelijk nog steeds zichtbaar voor anderen.

Als het bedrijf zijn eigen domeinnaamservers gebruikt, uw gegevens kunnen lekken. Met andere woorden, je bent gratis, privénetwerk is misschien niet zo geheim of gratis. Commerciële VPN's bieden een goede ROI. Voor een kleine vergoeding heeft u toegang tot codering van militaire kwaliteit zonder dat snelheid of privacy wordt opgeofferd. Betalen voor service betekent ook dat je online trackers, cookies en vervelende advertenties kunt omzeilen.

Conclusie

Mac is beladen met onbetrouwbare providers en arme producten, dus ga voor een goedkoop, kwaliteitsproduct zoals Surfshark dat je niet zal teleurstellen. Het biedt alles wat u nodig hebt voor een Mac zonder verlies van de belangrijkste VPN-kwaliteiten van beveiliging, privacy en anonimiteit.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me