Hoe Amerikaanse Netflix te krijgen in Australië

Netflix heeft meer dan 158 miljoen abonnees (en nog meer…).  


Dit is waarschijnlijk meer dan wat de oprichters van het bedrijf konden dromen toen ze het bedrijf begonnen als een plek om video's online te huren in 1998. Destijds werd Netflix beroemd vanwege het aanbod van het bedrijf voor onbeperkte dvd's, die naar je huis gestuurd.

ontgrendel netflixToen dit idee voor het eerst opdook, was het revolutionair. Het idee om niet naar een Blockbuster te hoeven gaan om een ​​dvd te huren, veranderde alles. Amerikanen begrepen het concept.

In 2002 had Netflix slechts 700.000 abonnees. Tegen 2005 waren hun abonnementen gestegen tot 3,6 miljoen. Wat Netflix en fans van het programma niet begrepen, is dat er nog iets beters in het verschiet lag.

In 2007 lanceerde Netflix zijn streamingfunctie. U hoefde dus niet te wachten tot er een dvd bij u thuis aankwam. U zou de film van uw keuze op aanvraag kunnen hebben. De oprichters van Netflix zeiden dat ze geïnteresseerd waren om veel eerder te beginnen met streamen, maar de internetsnelheden maakten het destijds niet mogelijk. Dat klopt - ze waren hun tijd ver vooruit.

Toen de populariteit van Netflix-streaming begon te groeien, werd het ondersteund op gameconsoles, draagbare apparaten en televisies. Interessant is dat op dat moment streamingdiensten met Netflix alleen beschikbaar waren in de Verenigde Staten.

Dat zou allemaal veranderen in 2010 toen Latijns-Amerika en Canada, evenals het Caribisch gebied in 2011, toegang konden krijgen tot de streamingdienst van Netflix. In datzelfde jaar begon Netflix zijn eigen originele inhoud te produceren. In 2013 debuteerde House of Cards. Het was een onbetwistbare hit.

Het leek erop dat Netflix het ene succes na het andere had. Kijk maar eens naar programma's zoals:

 • Vreemde dingen
 • Oranje is het nieuwe zwart
 • De kroon

netflix-programmering

In 2012 maakte Netflix de sprong over de vijver en kwam beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk. Kort daarna werd Netflix beschikbaar in de meeste markten over de hele wereld.

TL; DR - Krijg een VPN (Virtual Private Network).

�� TD; LR - De enige echte oplossing voor het verkrijgen van een permanente werkende oplossing voor Netflix-toegang is met behulp van een VPN. Terwijl een paar websites aanbevelen om proxy's of zelfs TOR te gebruiken, ze vertellen je niet het hele verhaal. Proxy's missen de codering en beveiliging die een VPN biedt tijdens het gebruik van TOR en brengt uw snelheid volledig terug tot een maximum van slechts Kb / s.
�� Maar alsjeblieft, alsjeblieft, wat je ook doet, vermijd “gratis” VPN's. Zelfs de beste gratis VPN's zijn dertien in een dozijn. We raden u ten zeerste aan blijf weg van gratis VPN's omdat ze over het algemeen niet de beste oplossingen voor Netflix zijn. Hun beveiligingsbeleid is vaak gruwelijk en kan uw apparaat kwetsbaar maken voor aanvallen. Hun snelheden zijn erg langzaam. Ze hebben een vreselijk logbeleid, dus controleren ze de sites die u bezoekt en wat u doet terwijl u online bent.

Als u de beste VPN's wilt, raden we u een van de drie aan:

 1. Lees onze volledige NordVPN beoordeling of bezoek NordVPN
 2. Bekijk nieuwkomer Surfshark, biedt streamingdiensten voor niet alleen Netflix maar HBO, Hulu, Amazon Prime en ongeveer 12 andere verkooppunten. Bezoek Surfshark of lees onze review.
 3. Als het budget minder zorgwekkend is, ga dan mee ExpressVPN. Ze zijn een beetje sneller de Nord en SurfShark en hebben een mooiere gebruikersinterface op hun mobiele en desktop-apps.

Om eerlijk te zijn, kun je niet fout gaan met een van de bovenstaande drie VPN-services. Ze werken allemaal ongeveer hetzelfde en laten je je favoriete Netflix-shows overal in Australië bekijken.

meer informatie nodig? Blijf lezen..

US Netflix is ​​geen 'wereldwijde' Netflix

Reizigers uit de Verenigde Staten zijn vaak verrast wanneer ze Amerikaanse Netflix in Australië willen bekijken en niet veel van hun favoriete shows zien. De reden hiervoor is dat Amerikaanse Netflix in Australië geo-geblokkeerd is.

Natuurlijk kun je Netflix bekijken, maar als je dat bent in Australië ga je een hoop inhoud missen. Je krijgt ook behoorlijk wat inhoud, afhankelijk van hoe je het bekijkt.

Netflix Australia heeft een genereuze filmbibliotheek. Australiërs krijgen toegang tot de originele inhoud van Netflix. Dit omvat tv-shows, films, kinderprogramma's, documentaires en comedy-specials.

Als extra bonus krijgen Australische gebruikers toegang tot Australische titels die Amerikaanse kijkers niet hebben gezien en in de meeste gevallen nog nooit van hebben gehoord. Ten slotte kunnen Australische kijkers in sommige gevallen shows streamen wanneer nieuwe afleveringen aankomen, terwijl Amerikaanse abonnees moeten wachten tot het hele seizoen is voltooid.

Het grootste verschil dat u zult zien, is wanneer u naar gelicentieerde inhoud kijkt. Als voorbeeld, vrienden, de ongelooflijk populaire Amerikaanse tv-serie is beschikbaar op US Netflix. Maar het kan niet worden gevonden op Netflix Australië. Hetzelfde geldt voor shows als:

 • Criminele gedachten
 • Slecht
 • De wandelende doden
 • Bovennatuurlijk

Het is waar dat je sommige van de shows op concurrerende streamplatforms kunt zien. Gewoon niet Netflix. Dit geldt ook als je kijkt naar kijken Avengers: Infinity War en Ongelofelijke 2.

Kostenvergelijking: Amerikaanse Netflix versus Australische Netflix

Een interessant feit is dat Australiërs niet veel minder betalen dan inwoners van de VS voor Netflix. Inwoners van Australië kunnen het startpakket kopen voor $ 9,99 per maand. Voor $ 13,99 per maand kunnen ze streaming op grote diepte hebben. Met $ 17,99 per maand krijgen Australiërs het beste pakket dat Netflix biedt in de omgeving met alle toegevoegde toeters en bellen.

In de Verenigde Staten brengt 2020 een stijging van 18 procent van de prijs van het standaard Netflix-pakket met zich mee. Het gaat van $ 10,99 per maand naar $ 12,99 per maand. Het premium-abonnement gaat van $ 13,99 per maand naar $ 15,99 per maand. En het basisplan gaat van $ 7,99 per maand tot $ 8,99 per maand.

Om eerlijk te zijn, werkt Netflix hard om hun inhoud wereldwijd te maken. Er zijn echter een aantal licentieproblemen die een rol spelen. Dus de vraag is, hoe kunnen Australiërs die Amerikaanse Netflix willen bekijken toegang krijgen tot de Amerikaanse bibliotheek? Er zijn een paar opties.

Hoe werkt Netflix Geo-Block Content?

Geo-blokkering komt in een notendop voor wanneer de inhoud die u wilt bekijken wordt geblokkeerd op uw geografische locatie, vergelijkbaar met hoe websites worden geblokkeerd. Netflix gebruikt geoblocking om de wereld in marktsegmenten te verdelen. Dit stelt hen in staat om hun producten voor verschillende prijzen te verkopen, waardoor hun winst toeneemt in plaats van één prijs en één beleid wereldwijd.

Netflix is ​​niet het enige streamingbedrijf dat dit doet. En het werkt niet altijd in het voordeel van de Verenigde Staten. Inwoners van het VK in de Verenigde Staten kunnen bijvoorbeeld geschokt zijn wanneer BBC iPlayer werkt niet.

Hoe weet Netflix in welk land u zich bevindt? Op basis van uw IP-adres. Elke computer of elk apparaat met internetverbinding heeft een IP-adres. Dus wanneer u websites bezoekt, vertelt het IP-adres het internet waar de informatie naartoe moet worden gestuurd.

Een ander goed voorbeeld hier is YouTube, dat ook inhoud blokkeert, afhankelijk van je geografische locatie. YouTube US is geen YouTube Australia, ook al lijkt het erop. (Lees meer: ​​YouTube deblokkeren)

Uw IP-adres wordt verstrekt door uw ISP of internetprovider. Op dezelfde manier dat een fysiek adres de wereld vertelt waar u zich bevindt, zodat uw IP-adres uw locatie weergeeft, waardoor u gemakkelijk kunt worden gevolgd.

Streaming-services kunnen deze informatie gebruiken om te beslissen welke inhoud gebruikers op basis van hun locatie mogen zien. Als u probeert verbinding te maken via een geblokkeerd IP-adres, krijgt u het gevreesde Netflix-foutscherm.

netflix mislukt verbinding

Dit gebeurt zelfs als u betaalt voor een service zoals Netflix. Amerikanen die op reis zijn voor vakantie of zaken hebben dit uit de eerste hand gezien.

Onbelemmerde toegang tot Netflix

Het komt erop neer dat je een manier moet vinden om de streamingdienst te laten geloven dat je je op een andere geografische locatie bevindt. Er zijn een paar haalbare manieren om dit te doen, maar we zullen ons alleen richten op de best werkende oplossing om Netflix US te krijgen.

Vergeet niet dat u het juiste hulpmiddel voor de juiste taak wilt hebben. Het hebben van de beste wachtwoordbeheerder, bijvoorbeeld, zal niets doen om uw aanmeldingen te beschermen tegen het in verkeerde handen terechtkomen. Dus geld uitgeven aan de verkeerde oplossing om geoblocking te omzeilen, zal je alleen maar gefrustreerd of erger maken, je online privacy schaden.

Het komt erop neer dat u een van de geteste VPN's hieronder krijgt. Dit zijn de beste VPN's voor Netflix.

# 1 NordVPN - De beste Netflix-streamingoplossing

NordVPN staat sinds het begin altijd aan de top. NordVPN heeft meer dan 5.000 servers over de hele wereld en bestrijkt een enorm geografisch gebied dat zich over 6 continenten uitstrekt en de diensten biedt aan iedereen die bescherming nodig heeft.

Met hun eigendom SmartPlay-technologie, de meeste, zo niet al hun 5.000 servers zouden toegang kunnen krijgen tot US Netflix en andere Netflix, en kunnen streamen zonder fouten tegen te komen. Dit krijg je niet van een andere VPN-provider.

Pros

 • SmartPlay-technologie
 • Blokkeert Netflix uit elk land
 • OpenVPN-protocol met AES-256 bit-codering
 • Gratis uitproberen
 • Geldteruggarantie
 • Geen logboekregistratie

Cons

 • Snelheid kan soms behoorlijk inconsistent zijn

NordVPN is een tikkeltje duurder dan veel van de betaalde VPN's. Zodra u echter hun beschikbare plannen begint te bekijken, zult u merken hoeveel u begint te besparen wanneer u naar langere termijnen kijkt. De maandelijkse kosten dalen zelfs zo dat ze uiteindelijk een van de goedkoopste VPN-abonnementen zijn die je ooit kunt krijgen als je naar hun driejarenplan kijkt.

 • Maandelijks tot maandelijks $ 11,95.
 • Jaarlijks - $ 83 per jaar of $ 6,99 elke maand.
 • 2-jarig plan - $ 95,75 voor twee jaar. Dit valt uiteen naar $ 3,99 per maand.
 • 3-jarig abonnement - De aanbetaling is $ 107,55 of ongeveer $ 2,99 per maand.

Het mooie is dat alle NordVPN-abonnementen worden geleverd met een gratis proefperiode van 7 dagen. Het heeft ook een 30 dagen geld-terug-garantie. Als je de eerste dertig dagen niet leuk vindt wat je ziet, kun je het afsluiten en al je geld terugkrijgen

U kunt erop vertrouwen dat NordVPN uw privacy privé houdt. Dit is misschien niet zo belangrijk als we het hebben over de films die je streamt op US Netflix. Het kan echter een groter probleem zijn als het gaat om andere online activiteiten.

nordvpn logging beleid

NordVPN is gecontroleerd door accountantskantoren en deze bedrijven bevestigen dat wanneer ze zeggen dat ze geen logboeken bijhouden, ze geen logboeken bijhouden.

# 2 Surfshark - De goedkoopste Netflix-streamingoplossing

NordVPN is bekend in de streaming-arena van Netflix vanwege het grote aantal servers. Het hebben van zoveel servers maakt het voor Netflix moeilijk om ze te blokkeren.

NordVPN heeft een flink stuk verandering gekost in vergelijking met onze tweede keuze op deze lijst. Surfshark heeft geen problemen met toegang tot Netflix en het is ongeveer de helft van de prijs van NordVPN. Omdat Netflix zo nu en dan hun prijzen verhoogt, voelt het goed om een ​​VPN te gebruiken die bijna niet zoveel kost als het abonnement op Netflix zelf.

Pros

 • Goedkoop
 • Blokkeert Netflix uit elk land
 • Boven industriestandaard codering
 • Geen logboekregistratiebeleid
 • Makkelijk te gebruiken

Cons

 • Minder servers dan andere opties

Bij het kiezen van een nieuwer bedrijf om een ​​service uit te voeren die net zo belangrijk is als het deblokkeren van geografische beperkingen bij het gebruik van Netflix, is het logisch om sceptisch te zijn. Gaan voor de nieuwe jongen in het blok kan een gevaarlijke zet lijken. Als het op Surfshark aankomt, is het eigenlijk best veilig.

Surfshark is een fantastische keuze voor mensen die geografische beperkingen willen omzeilen zonder in feite een ander Netflix-abonnement te betalen. Het is redelijk dat andere VPN's een premie vragen voor hun service, omdat ze al jaren kwaliteitsversleutelingstunnels leveren. Het is ook redelijk dat Surfshark binnenkwam en dezelfde kwaliteitsdienst bood voor een fractie van de prijs.

We raden ten zeerste aan om een ​​kijkje te nemen op de websites van Surfshark voor hun huidige inleidende prijzen. Als je nog steeds sceptisch bent over deze VPN, bekijk dan de volledige Surfshark-recensie voor meer informatie.

# 3 ExpressVPN - Geweldige balans tussen snelheid en veiligheid

Als NordVPN om een ​​of andere reden geen haalbare optie voor u is, zou onze volgende aanbeveling op de lijst ExpressVPN zijn. Dit is een VPN-service van de Britse Maagdeneilanden. Het biedt een aantal geweldige functies en heeft een fenomenale kracht.

Vergelijkbaar met het bereik van NordVPN, heeft ExpressVPN ook een enorm netwerk, dat momenteel op 3000 servers in 160 steden verspreid over 90 landen staat. Degenen die geïnteresseerd zijn in het kijken naar Netflix in de Verenigde Staten, zullen blij zijn te weten dat de VS een aantal van de beste dekking voor deze VPN heeft.

Pros

 • Hoge snelheden
 • Sterke codering
 • Werkt op de meeste platforms
 • Fenomenale ondersteuning
 • Werkt met US Netflix

Cons

 • U kunt slechts drie apparaten tegelijkertijd aansluiten
 • Een beetje duurder, zelfs in hun langetermijnplan
 • Spotty-verbinding met Netflix Australië

Een van de nadelen van ExpressVPN is het feit dat u slechts drie apparaten met één account kunt verbinden. Maar zelfs dit is niet zo'n groot nadeel. Denk er eens over na, hoeveel apparaten moeten de meeste mensen tegelijkertijd op een VPN hebben aangesloten? Meestal slechts één. En als u uw hele huis moet verbinden, biedt ExpressVPN ondersteuning voor VPN-routers. (Lees meer: ​​Beste VPN-router)

Een ander nadeel is de prijs. ExpressVPN is een van de duurste VPN's die u zult vinden. Als u hun service per maand koopt, geeft u elke maand $ 12,95 uit. Als u hun zes maanden durende service gebruikt, betaalt u vooraf $ 59,95, wat gemiddeld uitkomt op $ 9,99 per maand. Als je voor hun 15 maanden programma gaat, betaal je een voorafbetaling van $ 99,95. Dit valt uiteen in $ 6,67 per maand.

Nog twee dingen die we leuk vinden aan ExpressVPN zijn hun klantenservice en hun 30-dagen geld terug garantie. ExpressVPN is zo overtuigd van hun product dat zelfs nadat u voor het product hebt betaald, u 30 dagen de tijd hebt om uw geld terug te krijgen zonder dat er vragen worden gesteld.

De klantenservice met ExpressVPN is een van de beste die we hebben gezien. We hebben een aantal gesprekken gehad met hun technische ondersteuning en hebben ze altijd als deskundig, behulpzaam en zeer toegankelijk gevonden.

ExpressVPN klantenservice-opties

Om nog een veer toe te voegen aan de pet van ExpressVPN, hun privacybeleid is onberispelijk. Overheden hebben keer op keer geprobeerd toegang te krijgen tot informatie over hun klanten. Omdat ExpressVPN echter zijn belofte waarmaakt, het houdt geen logbestanden bij van zijn klanten.

express vpn privacybeleid

Dus als overheden of andere instellingen proberen deze logs te bemachtigen, kan ExpressVPN eerlijk zeggen dat ze niet bestaan.

# 4 VyprVPN - Verbazingwekkende functionaliteit + snelheid en beveiliging

VyprVPN is een Op Zwitserland gebaseerde VPN die zich richt op privacy. Ze bieden meer dan 700 servers en meer dan 70 serverlocaties. Een belangrijk pluspunt voor deze VPN is dat ze al hun eigen servers bezitten en beheren. Ze maken geen gebruik van derden.

Hun service werkt op een aantal platforms, waaronder Apple TV en Android TV. Onafhankelijke audits hebben aangetoond dat VyprVPN geen logboeken bijhoudt.

VyprVPN heeft relatief eenvoudige prijsplannen. Met deze plannen kunt u kiezen of u jaarlijks gaat betalen of betalingen per maand uitvoert.

Pros

 • Kameleon-protocol
 • Bewezen geen logboekbeleid
 • Live chat ondersteuning
 • Werkt met in de VS gevestigde Netflix
 • Gratis proefperiode van 3 dagen

Cons

 • Geen geld-terug-garantie
 • Problemen met verbinden in China
 • Problemen met hun Windows-client

Het kiezen van het maandelijkse basisplan kost $ 9,95 per maand. Hierdoor kunnen drie apparaten tegelijkertijd verbinding maken met de service. Als u het hele jaar betaalt, krijgt u dezelfde service voor $ 60 per jaar of vijf dollar per maand.

Als u kiest voor hun premium-abonnement, heeft u de mogelijkheid om $ 12,95 per maand op maandelijkse basis te betalen, of u voor één jaar in te schrijven op $ 80 per jaar, wat uitvalt tot $ 6,67 per maand. Met het premium abonnement kunt u vijf apparaten aansluiten en profiteren van de i eigen Chameleon-protocol ontworpen om services te omzeilen die zijn gemaakt om VPN's tijdens het streamen te blokkeren.

Waarom u een VPN zou moeten gebruiken?

Wanneer u een VPN gebruikt om Netflix-geoblocking te omzeilen, heeft u het extra voordeel dat u uw apparaat via een beveiligde verbinding kunt verbinden met een server of een ander apparaat.

U kunt doorgaan met browsen en streamen in de wetenschap dat alle online verzonden informatie gecodeerd is en niet kan worden onderschept. De drie VPN's die we hebben beoordeeld, bieden geweldige snelheden, geweldige service en zijn volledig toegewijd om u te helpen uw privacy te behouden. Het beste van alles is dat ze zijn getest en werken volgens de Amerikaanse Netflix.

Is een VPN mijn enige optie?

Voor ons geld is het verkrijgen van een VPN uw beste optie om de geoblocking van Netflix te omzeilen. Het is echter niet uw enige optie. Slimme DNS-proxy's zijn ontworpen om verkeer dat geolocatiebewust is, om te leiden. Dit betekent dat wanneer uw verkeer buiten de VS wordt geblokkeerd, dit naar de VS wordt geleid. Verkeer dat wordt omgeleid met Smart DNS-proxy's wordt niet gecodeerd. Dit kan een aantal pluspunten hebben als het over streaming gaat.

 • Omdat slechts een klein deel van uw verkeer wordt omgeleid, blijft de bandbreedtesnelheid behouden.
 • Het is heel eenvoudig in te stellen, zelfs als u niet goed bent met computers.

De service werkt door het DNS-adres dat u van uw ISP hebt gekregen te vervangen door een nieuw adres zonder informatie over uw echte geografische locatie.

Hoe slimme DNS werktUw verbindingsverzoek naar de website waartoe u toegang wilt hebben, wordt onderschept. Alle informatie die uw geolocatie zou kunnen lekken, wordt vervangen door nieuwe gegevens die verwijzen naar de locatie van waar u toegang wilt krijgen tot de geo-geblokkeerde inhoud. Omwille van onze discussie wordt alle informatie die u identificeert als zijnde in Australië of een ander land vervangen door informatie waardoor het lijkt alsof u zich in de Verenigde Staten bevindt..

Zo levensvatbaar als dit klinkt, het werkt niet altijd. Natuurlijk krijg je misschien toegang, maar pas nadat je verschillende keren geprobeerd hebt om van locatie te wisselen, elke keer dat je probeert te kijken.

Laatste gedachten

Netflix heeft veel geweldige inhoud. Vanwege licentiebeperkingen is American Netflix in Australië niet beschikbaar. Als u gefrustreerd bent door deze beperkingen, zijn er opties. Een slimme DNS kan werken. Voor ons geld is het echter het beste om een ​​VPN te gebruiken. Een VPN gaat uw IP-adres verbergen en tegelijkertijd de informatie coderen die u verzendt en ontvangt.

Van de vier VPN's die we hebben beoordeeld, NordVPN is de beste bij toegang tot Netflix. Maar de andere twee doen het ook goed. We horen graag van je. Welke stappen heb je genomen om Netflix US in Australië te streamen? Laat het ons weten in de commentaren hieronder. Lees ook het gedeelte Veelgestelde vragen voor antwoorden op enkele van uw veelgestelde vragen over het streamen van Netflix VS in Australië. Bedankt voor het lezen.

Veelgestelde vragen

Vraag: Is een VPN legaal in Australië?

EEN: Ja. VPN's zijn legaal in Australië. Wanneer u een VPN gebruikt om geo-geblokkeerd materiaal, zoals US Netflix, te omzeilen, doet u dit mogelijk tegen de wensen van de rechthebbenden. Het omzeilen van geografische beperkingen is echter niet hetzelfde als langs het beste beveiligingssysteem in de buurt sluipen en een huis binnenbreken. Zoals de meeste online technologieën is de Australische wetgeving een beetje vaag over wat wel en niet is toegestaan. Vanaf nu zijn er geen wetten die u verbieden om een ​​VPN in Australië te gebruiken. Het is ook niet illegaal om geografische beperkingen te omzeilen.

Vraag: Welke gratis VPN werkt met Netflix?

EEN: Geen. Gratis VPN's zijn het niet waard. Hun service is traag, dus zelfs als ze Netflix-geografische beperkingen kunnen omzeilen, kun je de video niet streamen. Gratis VPN-services zien u als merchandise. Ze stelen uw privé-informatie en gebruiken die informatie vaak om geld voor zichzelf te verdienen.

Vraag: Kan ik naar Amerikaanse Netflix kijken zonder een VPN in Australië??

EEN: Een slimme DNS kan het mogelijk maken om US Netflix in Australië te bekijken zonder een VPN te gebruiken. Dat gezegd hebbende, de veiligste en meest zekere manier om te vuren is om een ​​VPN te gebruiken, zoals NordVPN, ExpressVPN of VyprVPN.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me