Hoe HBO in Australië te bekijken

HBO is al tientallen jaren een entertainment- en cultureel fenomeen in de Verenigde Staten en vele andere landen. Momenteel meer dan 100 miljoen abonnees over de hele wereld, dit is ver verwijderd van de 365 abonnees die het had in de omgeving van Pennsylvania toen het in 1972 debuteerde.


Tijdens de eerste paar jaar was de groei traag. Er was niet de infrastructuur die nodig was om HBO te laten groeien. Tegelijkertijd werden ze geconfronteerd met enige tegenstand van grote televisienetwerken uit angst dat kabel hun publiek zou beroven en inkomsten zou stelen. In de late jaren '70 tot vroege jaren '80 waren er echter een aantal verbeteringen in de infrastructuur en wijzigingen in geschillen die de voorkeur gaven aan kabeltelevisie en HBO.

HBO-logoTegen 1982 had HBO 8,9 miljoen abonnees, een omzet van $ 440 miljoen en een winst van $ 100 miljoen. Tegen 1983 was dat aantal gestegen naar 13,4 miljoen abonnees. Het was in deze tijd dat HBO het bedrijf begon met het maken van originele comedy-programma's. Door de late jaren 80 en vroege jaren 90 leek het alsof HBO een deel van zijn invloed verloor. Dit was mede te danken aan de populariteit van verhuur van thuisfilms.

HBO reageerde met een aantal strategieën en agressieve reclamecampagnes. Ze zochten de licentie voor sportprogrammering. En tegen 1993 had hun abonneebestand 24,7 miljoen bereikt.

Streaming HBO

Streaming op HBO is nu een realiteit. Hun HBO Go- en HBO Now-services zijn ongelooflijk populair. Met HBO-Now kan iedereen met een internetverbinding zich aanmelden voor deze premium-service en genieten van de inhoud van HBO.

HBO GO-logoHet leuke is dat HBO-Now vrijwel alle programmering heeft die een persoon die zich zou abonneren op het kabelkanaal zou krijgen. Dit betekent dat je kunt genieten van programma's zoals True Blood, True Detective, Game of Thrones en meer.

Dit klinkt allemaal geweldig zolang je in de Verenigde Staten woont. Als u zich buiten de VS bevindt, zoals in Australië, is er geen directe manier om deze inhoud te bekijken. Geef niet toe aan wanhoop. Maak je klaar, want in deze gids gaan we kijken naar manieren om geoblocking te omzeilen, zodat je kunt genieten van deze HBO in Australië.

�� TL; DR - Als je de korte en lieve versie hiervan wilt. We raden aan om SurfShark te bekijken. Deze nieuwkomer in de VPN-ruimte biedt razendsnelle en streaming-services voor niet alleen Netflix maar HBO, Hulu, Amazon Prime en ongeveer 12 andere verkooppunten. Bezoek Surfshark of lees onze review. ��

Hoe HBO te streamen in Australië

Je denkt misschien bij jezelf, klinkt dat niet erg als een proxy? Er zijn enkele overeenkomsten tussen de twee. Een van de grote verschillen is dat met een VPN-tunnel, uw verbinding is gecodeerd. Dit betekent dat niemand de informatie kan onderscheppen die u heen en weer verzendt. Een VPN-tunnel is veiliger, biedt hogere snelheden en levert betere resultaten.

Met een VPN kunt u via internet een veilige verbinding tussen uw apparaat en een ander netwerk tot stand brengen.

In wezen kunt u hiermee op internet surfen met behulp van een netwerk van een server die zich in een ander deel van de wereld bevindt. Als u in Australië bent en toegang probeert te krijgen tot de inhoud van HBO met behulp van een server in de Verenigde Staten, geloven HBO-servers dat u zich in de VS bevindt, zodat u toegang krijgt tot de inhoud.

Nu is de vraag welke de het beste VPN-service om HBO te streamen in 2020? Hier zijn mijn suggesties:

1. NordVPN - Snelle snelheden, enorm aantal servers

NordVPN neemt uw privacy serieus. Momenteel hebben ze 5.230 servers over de hele wereld. Met al hun plannen kunt u zes apparaten tegelijkertijd aansluiten. Als u niet tevreden bent met hun product, hebben ze een 30 dagen geld-terug-garantie.

Pros
 • Meer dan 5.200 servers
 • Unieke gespecialiseerde servers
 • Staat zes gelijktijdige verbindingen toe
 • Sterk standpunt over de privacy van klanten
 • Werkt met HBO en andere geo-beperkte streamingdiensten
Cons
 • Kan geen extra gelijktijdige verbindingen kopen

Een van de klachten die mensen hebben over NordVPN is hun prijs, dat wil zeggen dat hun abonnement van maand tot maand duurder is dan sommige van de andere VPN-opties. De prijs wordt drastisch goedkoper per maand hoe langer je je vastlegt. Het valt uiteen als volgt:

 • Een abonnement van maand tot maand kost u $ 11,95 per maand.
 • Als u zich voor een jaar inschrijft, betaalt u in totaal $ 83,88 per jaar. Dit valt uiteen per maand tot $ 6,99.
 • Als u zich abonneert op het tweejarenplan, betaalt u vooraf $ 95,75. Dit is net iets meer dan wat u betaalt voor het jaarplan. De verdeling is $ 3,99 per maand.
 • Als u zich abonneert op het driejarenplan, betaalt u vooraf $ 107,55. Je krijgt drie jaar voor $ 2,99 per maand.

SmartPlay is een unieke service aangeboden door NordVPN. Het maakt het gemakkelijker voor u om toegang te krijgen tot geo-beperkte inhoud over de hele wereld. Het combineert de beste functies van een VPN en een slimme DNS. Met SmartPlay-technologie hoeft u niet te denken aan configuraties. Het enige wat u doet is verbinding maken met NordVPN-servers en u kunt profiteren van de voordelen.

Ten slotte streeft NordVPN naar het beschermen van uw privacy. Ze hebben een getest en gerespecteerd geen-logbeleid. Dit betekent dat ze geen informatie over u of wat u online bekijkt, zullen loggen. Als u meer informatie wilt, bekijk dan onze volledige NordVPN beoordeling.

2. Surfshark - Hoge snelheden, lage prijzen

HBO-services kunnen duur zijn en wanneer u een VPN moet gebruiken om toegang te krijgen tot uw favoriete programma's, wilt u niet te veel meer geld uitgeven. Dat is waar Surfshark binnenkomt. Toegang tot al je favoriete films en HBO-shows voor een paar extra dollars per maand in plaats van het HBO-prijskaartje te verdubbelen.

Pros
 • Meer dan 800 servers
 • Beste prijs in de industrie
 • Hoofdkantoor in Britse Maagdeneilanden
 • Makkelijk te gebruiken
 • Hoge snelheden
 • Werkt met HBO en andere geo-beperkte streamingdiensten
Cons
 • Nieuwkomer en relatief onbewezen
 • Soms trage e-mailondersteuning

Wat geld besparen is niet de enige reden om Surfshark te gebruiken - hoewel het voor $ 1,99 per maand bijna een voldoende reden is om ze eens te proberen - levert de service ook op het gebied van snelheid en veiligheid.

Er is ook niets ergers dan op je bank gaan zitten om heel Entourage opnieuw te bekijken en dan te worden begroet met een geobeperkingsbericht. Net als de andere VPN's op deze lijst, blokkeert Surfshark HBO zonder zorgen.

Niet alleen dat, Surfshark slaat geen informatie op met betrekking tot activiteit, IP-adressen, naam, locatie, geschiedenis, tijdstempels, bandbreedte of verkeer. U bent echt in veilige handen met de beste coderingsstandaarden in de branche en een cultuur zonder logboekregistratie.

Als je op het punt staat om de nieuwe jongen in het blok een kans te geven, bekijk dan onze volledige Surfshark-recensie om jezelf wat meer informatie te geven.

3. ExpressVPN - Snelste betrouwbare VPN

ExpressVPN heeft naam gemaakt als een van de beste VPN-diensten ter wereld. Ze staan ​​bekend als privacygedreven. Er zijn een aantal spraakmakende zaken geweest waarbij overheden en andere instanties probeerden persoonlijke informatie te krijgen over de gebruikers van ExpressVPN. Omdat ze deze informatie daar niet bewaren, is er echter geen informatie gevonden.

Pros
 • Britse Maagdeneilanden
 • Er worden geen logboeken bijgehouden
 • Hoge snelheid met sterke codering
 • Werkt met HBO en andere geo-beperkte streamingdiensten
Cons
 • Prijs
 • Ondersteunt slechts drie gelijktijdige verbindingen

ExpressVPN heeft goede serversnelheden. Dit geldt zelfs voor verbindingen over lange afstand. De ExpressVPN-app is gebruiksvriendelijk en werkt op alle beschikbare platforms sterke codering en geweldige beveiligingsfuncties.

Net als NordVPN is ExpressVPN aan de duurdere kant.

 • Als u maandelijks betaalt, brengt ExpressVPN u $ 12,95 per maand in rekening.
 • Als u hun zes maanden durende abonnement vooraf koopt, betaalt u het equivalent van $ 9,99 per maand.
 • Als u het abonnement van 15 maanden koopt, betaalt u in principe $ 6,67 per maand.

ExpressVPN biedt 160 VPN-serverlocaties in 94 landen met meer dan 3.000 VPN-servers over de hele wereld en hun klantenservice is ongeëvenaard. Als u meer wilt weten over de service, lees dan onze volledige ExpressVPN-beoordeling.

Gebruik een proxy

hoe proxy werktEen proxy werkt als een tussenpersoon tussen uw apparaat en internet. Wanneer u een proxy gebruikt, lijkt het alsof de aanvragen die u doet afkomstig zijn van de proxy. Het voordeel van een proxy is dat ze websites kunnen opslaan die in het verleden zijn bezocht, waardoor u ze in de toekomst sneller kunt bezoeken.

Met een proxy kunt u soms de geografische blokkering van HBO omzeilen. Het probleem is dat proxy's hebben geen beveiliging. De informatie die wordt verzonden, is niet gecodeerd en kan dus worden onderschept. Ten tweede zijn veel proxy's, vooral die die gratis zijn, verzadigd van gebruikers. Dus je internetsnelheid zal langzaam zijn.

Een ander probleem met een proxy is dat als u HTTP-verbindingen gebruikt, uw echte IP-adres kan worden gezien door de persoon of instelling die eigenaar is van de proxy (Lees meer: ​​Verberg uw IP-adres).

Gebruik slimme DNS

Hoe slimme DNS werktEen slimme DNS of een DNS-proxy verbergt uw IP-adres niet. Echter, het verbergt het DNS-adres dat uw internetprovider u heeft toegewezen. Uw DNS-adres bevat informatie waarmee andere websites, in dit geval HBO, weten waar u zich op de planeet bevindt. Een slimme DNS vervangt uw toegewezen DNS door een die afkomstig is van een locatie die niet de geografische beperking heeft.

Een slimme DNS of een DNS-proxy zal verbindingsverzoeken onderscheppen en vervolgens informatie uit die verzoeken verwijderen die kan worden gekoppeld aan waar u zich bevindt. Vervolgens vervangt het de gegevens die zijn verwijderd door gegevens die zijn gekoppeld aan een andere geografische locatie.

Vergelijkbaar met een proxy, een slimme DNS maakt geen gebruik van codering. Positief is dat informatie kan worden overgedragen zonder de internetsnelheid te verminderen. Het nadeel is dat de informatie die online wordt verzonden, kwetsbaar is omdat er geen codering voor de verbinding is.

Gebruik TOR

Hoe werkt Tor?Tor is een service die uw IP-adres verbergt terwijl u op internet bent. Uw online verkeer stuitert op een aantal verschillende servers. Het resultaat is dat uw digitale voetafdrukken zijn verborgen. Tor doet goed werk in het verbergen van uw IP en het omzeilen van enkele geografische beperkingen. Wanneer de relais die het gebruikt om uw internetcommunicatie rond te sturen worden ontdekt, kunnen ISP's deze echter blokkeren. Met Tor ervaart u een lagere internetsnelheid.

HBO-shows die u kunt bekijken

HBO is de thuisbasis van enkele van de meest populaire en invloedrijke programma's op televisie. Ze hebben een cultureel fenomeen gecreëerd dat de manier heeft veranderd waarop mensen praten, communiceren en de wereld bekijken. Hieronder volgen slechts enkele van de meer populaire programma's die door dit kabelnetwerk worden uitgegeven.

De draad

Dit gruwelijke politiedrama onderzocht de drugsscène in Baltimore. Het deed dit vanuit het perspectief van de politie en drugsdealers. Dit programma was een spelwisselaar omdat het niet alleen de wetshandhaving presenteerde als de goeden of de drugsdealers als de criminelen. In plaats daarvan werkte het om de nuance van het probleem vanuit elk perspectief te laten zien, inclusief het kijken naar de rollen die politici, journalisten en de gemeenschap spelen in bendegeweld en bendeoorlogvoering. Dit was een doordachte unieke reeks die vijf seizoenen en 60 afleveringen liep.

De Sopranos

De Sopranos verdienden 21 Emmy awards met 111 nominaties. Dit is een van de meest geprezen programma's die HBO heeft geproduceerd. Het was een baanbrekende serie die de fijne kneepjes van familie-interactie vermengde met het intense geweld dat gepaard ging met het runnen van een misdaadsyndicaat. De hoofdrolspeler van de show, Tony Soprano, werkte aan een evenwicht tussen familie, woonachtig in de buitenwijken, bescherming van zijn huwelijk, aanvallen op zijn vijanden en vluchten voor de FBI. Paniekaanvallen brachten hem ertoe om therapie te zoeken. Dit in combinatie met zijn gebrekkige maar lieve karakter maakte Tony Soprano de schurk waar mensen voor wortelden. De serie-finale van deze tv-show was een van de meest polariserende in de geschiedenis. De show duurde zes seizoenen en had 86 afleveringen.

Game of Thrones

Deze uitgestrekte serie op basis van George RR Martin's Song of Ice and Fire-boekenreeks bestaat voor een deel uit politiek spel, voor een deel draken, voor een deel fantasie en voor een deel oorlogsepos. De serie heeft een aantal terugkerende personages, die allemaal hun steentje bijdragen aan de ijzeren troon. Of een persoon nu een fan van fantasie is of niet, het verhaal is uitnodigend. Het is complex. En er zijn zoveel wendingen dat het schokkend is. Games of Throne staat ook bekend om een ​​grote hoeveelheid geweld en gratis seks. In 2020 ging Game of Thrones het achtste en laatste seizoen in.

Hoe HBO hun inhoud beperkt

We hebben besproken hoe inhoud geografisch beperkt is. Maar de vraag van een miljoen dollar is, hoe gebeurt dit? Het heeft veel te maken met de manier waarop apparaten met internetverbinding met elkaar communiceren.

Als u HBO in Australië wilt bekijken, moet u de servers van HBO laten geloven dat u zich in de Verenigde Staten bevindt. Hoe doe je dit? U moet uw IP-adres wijzigen. Gelukkig zijn er een aantal tools waarmee je de geoblocking van HBO kunt omzeilen en de gewenste content kunt streamen.

Elk apparaat dat met een ander apparaat op internet communiceert, moet een IP-adres hebben. U kunt een IP-adres bedenken zoals uw postadres in de echte wereld. Uw IP-adres laat andere servers op internet weten waar pakketten moeten worden afgeleverd. Deze informatiepakketten kunnen webpagina's of shows zijn die op internet worden gestreamd.

Als u HBO in Australië probeert te bekijken, wordt aan de servers van HBO verteld dat een verzoek afkomstig is van een apparaat buiten de VS. HBO-servers reageren door een foutmelding te sturen in plaats van uw favoriete HBO-shows.

Waarom HBO streaming beperkt

Het kan behoorlijk schokkend zijn voor een Amerikaanse ingezetene die naar het buitenland reist en al een betaalde abonnee is van HBO Go of HBO-Now wanneer ze proberen toegang te krijgen tot de streamingdienst in het buitenland en zich realiseren dat ze dat niet kunnen. De eerste vraag die de meeste mensen stellen is, waarom?

Er zijn een aantal redenen waarom HBO voorkomt dat internationale kijkers naar hun streaming content kijken. Veel heeft te maken met televisie-distributiecontracten in de Verenigde Staten. In veel gevallen zijn deze overeenkomsten ontworpen om alleen inhoud aan Amerikaanse kijkers in de Verenigde Staten te laten zien. Hetzelfde geldt voor Netflix-beperkingen.

Zoals met de meeste dingen, valt de reden hiervoor uiteen in geld. Programmamakers beschermen de financiële levensvatbaarheid van hun product beter dan het beste beveiligingssysteem voor thuis, beschermt het huis van een superrijke en privacybewuste persoon. Een populaire show kan in een ander land een andere licentie krijgen, waardoor de inkomsten van de makers van het programma toenemen.

Een andere reden is dat het ratingsysteem in de ene overheid volledig kan verschillen van een andere overheid. Dus een programma als Game of Thrones, dat bekend staat om zijn gruwelijke geweld en grafische seksuele inhoud, is acceptabel in de Verenigde Staten, maar andere landen accepteren die inhoud misschien niet. De shows die HBO-uitzendingen zijn ontworpen om te voldoen aan de richtlijnen van Amerikaanse omroepen. Omdat HBO hun inhoud niet in het buitenland toont, doen ze dat u hoeft zich geen zorgen te maken dat u ook probeert in te passen in het beleid van andere landen.

Natuurlijk, alleen omdat een beleid of een overheid inhoud niet geschikt acht voor hun land, betekent dit niet dat de burgers er geen trek in krijgen. Het internet verspreidt ideeën en culturen, vooral die gepresenteerd op populaire media zoals HBO, over de hele wereld. Er is dus een honger naar deze inhoud elders. Bovendien zijn er een aantal mensen die thuis hun abonnementen hebben betaald en deze willen kunnen gebruiken wanneer ze naar het buitenland reizen.

Laatste gedachten

HBO maakt de afgelopen vijf decennia fenomenale inhoud. Kijkers in de Verenigde Staten hebben kunnen streamen op HBO, terwijl die buiten zijn achtergelaten om te proberen een oplossing te vinden. Hoewel er een aantal opties zijn om geoblocking te omzeilen, raden we u aan een VPN te gebruiken, zij het NordVPN, Surfshark of ExpressVPN. Deze drie services zijn veilig, snel, betrouwbaar en zijn ook de beste VPN's voor Netflix.

Als uw internet nog steeds een beetje te traag is om Netflix te streamen, bekijk dan onze overzicht van NBN-plannen. Bedankt!

Zoals altijd horen we graag van je. Laat ons weten wat je van deze recensie vindt en voeg suggesties toe die je in het opmerkingenveld hieronder hebt.

Veelgestelde vragen

Vraag: Waarom is HBO alleen op Foxtel?

EEN: Op 1 januari 2017 sloot Foxtel een overeenkomst die uitgebreide rechten verleende aan de bibliotheek van HBO. Als gevolg hiervan werd Foxtel het onbetwiste 'Huis van HBO'.

Vraag: Hoeveel kost HBO-streaming?

EEN: HBO-Now kost $ 15 per maand. Het is een zelfstandig abonnement waarvoor geen HBO-abonnement vereist is. HBO Go is gratis, zolang je een HBO-abonnement hebt.

Vraag: Wat is het verschil tussen HBO GO en HBO-Now?

EEN: Beide streamingdiensten bieden dezelfde inhoud. HBO Go is voor particulieren met een HBO-kabelabonnement. HBO-Now kost $ 15 en is voor degenen die geen HBO-kabelabonnement hebben.

Vraag: Kan ik Game of Thrones op HBO-Now bekijken?

EEN: Ja. Nieuwe afleveringen zijn beschikbaar op HBO Now tegelijkertijd verschijnen ze op het kabelkanaal.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me