SaferWeb Review: een veelbelovende service die niet werkt

Saferweb VPN-service nam het geheel hier vandaag, morgen ding veel te serieus.

SaferWeb VPN is een Brits bedrijf dat een relatief nieuwe ingang is in de wereld van VPN's. SaferWeb belooft zijn klanten militaire veiligheid, brede serverdekking en klantenondersteuning 24 uur per dag zeven dagen per week.

Er zijn een aantal positieve dingen die we hebben opgemerkt over de service. Er zijn echter een aantal beleidsregels en functies die ons laten twijfelen of dit echt de beste VPN is voor de meerderheid van de mensen.

En dan is er een WERKELIJK groot probleem waar we het over enkele minuten over hebben.

Saferweb-logo


Overzicht

FeaturesInformation
Usability: Makkelijk te gebruiken
Logbeleid: Geen logbeleid
Servergrootte: 33 servers
Server distributie: 27 landen
Ondersteuning: 24/7 live chat, ticketsysteem en kennisbank
torrenting: toegestaan
streaming: toegestaan
VPN-protocol en codering: OpenVPN, L2TP, PPTP-protocollen; 256-bit codering
Hoofdkwartier: Verenigd Koninkrijk
Prijs: $ 3,99 / maand
Officiële website: https://www.saferweb.com/
Voors:
 • De service is eenvoudig in gebruik
 • IKEv2-ondersteuning
 • Geen DNS / IP-lekken gedetecteerd
 • Apps voor veel platforms
 • P2P toegestaan
nadelen:
 • Ze houden verbindingslogboeken bij
 • Een in het VK gevestigd bedrijf

Moet ik op SaferWeb VPN vertrouwen?

SaferWeb is een in het VK gevestigd bedrijf. Als gevolg hiervan moet het de zeer strikte gegevensbewarings- en gegevensbewakingswetten van het Verenigd Koninkrijk volgen. Het Verenigd Koninkrijk is een van de slechtste plaatsen ter wereld om een ​​VPN-provider te hebben. VPN's moeten al een groot deel van de gegevens die ze opslaan op verzoek aan de overheid overdragen. Nu, met het Snoopers Charter op het punt om wet te worden, zullen VPN-providers in het Verenigd Koninkrijk nog minder mogelijkheden hebben om de privacy van hun bedrijven te beschermen.

De coderingssterkte van een VPN zegt veel over hoe goed uw privacy wordt beschermd. SaferWeb-medewerkers 256 bit encryptie. Ze streven ernaar hun netwerken geoptimaliseerd te houden om hun klanten de beste snelheid te bieden.

SaferWeb belooft geen gebruikslogboeken bij te houden. Ze slaan echter wel verbindingslogboeken op, volgens hun privacybeleid.

saferweb-functiesSommige informatie die zij opslaan, omvat uw IP-adres, het gebruikte protocol, tijdstempels, enz.

Ze slaan zelfs de telefoongesprekken op die ze met u hebben.

Wanneer u sociale media gebruikt, kunnen ze informatie van externe netwerksites opslaan en de inloggegevens die worden gebruikt om in te loggen op sociale netwerksites, inclusief uw naam en uw e-mailadres. Ze kunnen ook de informatie waartoe ze toegang hebben op uw sociale mediasite opslaan, afhankelijk van het beveiligingsniveau dat u op de sociale mediasite hebt.

Ze slaan informatie op die u verstrekt via enquêtes, informatie die ze publiekelijk kunnen vinden, evenals informatie waarmee u toestemming geeft om ze via derden te ontvangen..

Volgens hun privacybeleid kan deze informatie worden gebruikt om te controleren hoe goed hun services functioneren, om hun services te verbeteren, om hun marketing te verbeteren, om te adverteren voor services van derden, om potentiële klanten te targeten en op andere manieren die worden beschreven in het privacybeleid.

SaferWeb zal deel uw informatie met hun partners, externe leveranciers en voor juridische doeleinden. Ze zullen uw persoonlijke gegevens ook delen met leden van hun bedrijfsfamilie.

Als u zich zorgen maakt over privacy, is het lezen van hun privacybeleid voldoende om uw bloed koud te krijgen. Kort gezegd zegt SaferWeb dat ze een hele reeks informatie over u zullen verzamelen en deze informatie zullen delen met overheidsfunctionarissen, adverteerders en anderen. Iedereen die zich zorgen maakt over zijn privacy, moet twee keer nadenken over het gebruik van SaferWeb.

Hoe snel is SaferWeb VPN?

saferweb snelheidstest

De VPN-prestaties van SaferWeb zijn getest op meerdere servers met behulp van het PPTP-protocol. De test werd uitgevoerd met een verbinding van 10 MB per seconde. De test was gericht op servers die een hogere belasting hadden dan andere, zoals die in Europa en die in de Verenigde Staten.

De nadruk werd gelegd op streaming snelheden en de mogelijkheid om met torrents te werken. Zoals te zien in de test, de Amsterdamse server verloor bijna 60 procent van zijn bandbreedte. De resultaten waren beter in Stockholm en in Londen. Interessant is dat Stockholm de server is die speciaal is ontworpen voor het downloaden van torrents.

SaferWeb heeft geen bandbreedte of speed caps. Tegen een extra vergoeding kunt u toegang krijgen tot 'supercharged-locaties'. Dit zijn supersnelle servers die zijn ontworpen voor personen die veel willen downloaden en die willen dat hun downloads snel zijn.

Klantenservice

saferweb live ondersteuningKlantondersteuning is essentieel voor een goed functionerende VPN. Wanneer een VPN-bedrijf in staat is om adequate klantenondersteuning te bieden, laten ze zien dat ze om hun klanten geven. SaferWeb VPN biedt uitstekende klantenondersteuning. Ze doen dit op verschillende manieren. Ze hebben een 24/7 live chat. Ze bieden technische ondersteuning. Ze hebben een ticketsysteem. Ze hebben een kennisbasis. En ze hebben veelgestelde vragen.

We hebben de live chat-functie getest en gevonden zeer responsief. We kregen een vrijwel onmiddellijke oplossing voor ons probleem. De agenten die met ons in wisselwerking stonden, waren zeer deskundig en waren relatief beleefd.

Zoals bij veel callcenters, was het duidelijk dat Engels niet de eerste taal was van de vertegenwoordiger die met ons communiceerde. Ze hadden echter voldoende kennis van de taal waarmee ze vrij konden communiceren en ideeën op een duidelijke en nauwkeurige manier konden uiten.

Serverlocaties

saferweb server locatiesVeel VPN's zijn er trots op dat ze op een groot aantal locaties servers hebben. SaferWeb is anders. Hun focus ligt op hebben goede dekking in zeer gewilde gebieden door VPN-gebruikers. Om deze reden heeft SaferWeb locaties in New York, Tokio, Londen, Hong Kong, enz.

De service biedt ongeveer 60 servers van over de hele wereld. Abonnees hebben toegang tot 30 locaties in 24 landen.

SaferWeb VPN biedt gebruikers een extra voordeel. Tegen een extra vergoeding zijn servers met supercharger beschikbaar. Dit geeft de gebruiker toegang tot hogere serversnelheden op bepaalde locaties. Deze hogere snelheden worden verkregen door het aantal gebruikers op deze servers te minimaliseren. Als gevolg hiervan heeft elke gebruiker toegang tot meer bandbreedte.

pricing

SaferWeb VPN heeft een zeer eenvoudig prijsplan.

veiliger internet prijzenHun premium-service wordt aangeboden voor $ 3,99 per maand. Dit geeft gebruikers toegang tot zeven locaties met onbeperkte bandbreedte en onbeperkte gegevensoverdracht. Alle protocollen zijn beschikbaar en gebruikers kunnen één apparaat per verbinding verbinden.

Hun super premium plan biedt toegang tot 30 serverlocaties. Onbeperkte bandbreedte en gegevensoverdracht zijn ook beschikbaar. Met het super premium pakket kunnen drie apparaatverbindingen tegelijkertijd worden gemaakt.

SaferWeb VPN biedt een 30 dagen geld-terug-garantie. Om de garantie te krijgen, moet u uw service binnen de eerste 30 dagen na gebruik annuleren. De annulering moet een zijn schriftelijk verzoek aan het SaferWeb-ondersteuningsteam. Binnen 90 dagen na de schriftelijke annulering ontvangt u een volledige terugbetaling van alle betaalde bedragen. De terugbetaling was beperkt tot basisdiensten en omvat geen zaken als administratiekosten, installatiekosten of installatiekosten. Als het restitutieverzoek niet binnen de toepasselijke termijn wordt gedaan, zijn er geen restituties beschikbaar.

Helaas biedt SaferWeb geen gratis proefversie. De enige manier om te weten of de dienst geschikt is voor u, is door een van de plannen aan te schaffen. Beschikbare betalingsopties zijn creditcards en PayPal. Er is geen optie om een ​​te gebruiken cryptocurrency zoals BitCoin.

Het aanmeldingsproces

saferweb sigunpOm u aan te melden voor SaferWeb heeft u een e-mailadres en een naam nodig. Klanten worden gevraagd een wachtwoord te maken in combinatie met hun account. Veel klanten voelen zich gefrustreerd door hoe krachtig SaferWeb probeert hun service te verbeteren.

Nadat u een account hebt gemaakt en de service hebt betaald, kunt u de service op uw computer installeren. Nadat de service is gedownload en u het installatieproces doorloopt, werkt SaferWeb net als elke andere VPN die openVPN gebruikt.

De client had twee weergavemodi. Er is de eenvoudige modus en de geavanceerde modus. Zoals de naam al aangeeft, is de eenvoudige modus ontworpen voor mensen die de VPN voor het eerst gebruiken. Met slechts één klik op de knop kunt u verbinding maken met de server die zich het dichtst bij u bevindt. In de geavanceerde modus kunnen gebruikers zowel een server als een protocol selecteren.

Omzeilen van geografische beperkingen

vpn netflixOp hun bestemmingspagina kan SaferWeb dat ook doen omzeil geografische beperkingen op streaming inhoud, zoals die geleverd door Netflix. De mogelijkheid om inhoud met geografische beperkingen te bekijken, is een van de belangrijkste redenen waarom mensen VPN-services gebruiken.

In reactie hierop zijn streamingdiensten zoals Netflix zeer stringent geworden in hun anti-VPN-beleid. Het is een uitdaging om een ​​VPN te vinden waarmee je toegang kunt krijgen tot Netflix en tegelijkertijd een hoge streamingcapaciteit kunt behouden.

SaferWeb VPN was in staat om Netflix en andere streaming-pijlers, zoals Hulu en de BBC, te deblokkeren.

Kill-schakelaarfunctie

saferweb kill-schakelaarHoe fantastisch uw VPN ook is, het kan u alleen beschermen als het daadwerkelijk functioneert. Met elke VPN zullen er uitvaltijden zijn. Het kan een seconde of twee zijn waar de VPN-service de verbinding verbreekt en opnieuw verbindt. Op die momenten dat er verbindingsproblemen zijn, wordt uw echte IP-locatie zichtbaar. De kill-schakelaarfunctie beschermt u door uw echte IP te verbergen.

SaferWeb VPN wordt geleverd met een kill-schakelaar die u en uw ID beschermt in geval van een verbroken verbinding. De kill-schakelaar verbreekt de internetverbinding zodat er geen gegevens kunnen worden verzonden totdat de VPN is verbonden.

Flexibiliteit

De beste VPN's zijn flexibel. Ze werken op de meeste besturingssystemen op de markt, waaronder desktops, mobiele apparaten en gaming-eenheden. SaferWeb is ontworpen om op vrijwel elk apparaat te werken.

SaferWeb-compatibiliteit

Zouden we SaferWeb VPN aanbevelen?

Nee. Er zijn een paar dingen die ons zorgen maken over dit bedrijf. Ten eerste zijn hun factureringsmethoden twijfelachtig. De introductieprijs die zij aanbieden, is niet dezelfde prijs die u betaalt als de maanden verstrijken.

Dit bedrijf continu probeert hun product te verkopen. Onze voorkeur gaat uit naar VPN's die al hun diensten vooraf aanbieden, zelfs als de abonnementsprijs een beetje hoger is dan die van de concurrentie. Het is beter om de volledige kosten te kennen, in plaats van dat je wordt genegeerd en gedimd.

De privacypraktijken van dit bedrijf zijn gruwelijk. Ze verzamelen niet alleen informatie, maar ze geven ook openlijk aan dat ze uw informatie zullen gebruiken voor advertenties en deze zullen verstrekken aan diensten van derden. Ze staan ​​open voor het verstrekken van uw informatie aan de overheid.

Wat we vooral eng vonden, was de informatie die deze VPN van mensen verzamelt via hun sociale media. Als u de kleine lettertjes niet leest, kunt u worden blootgesteld aan een aantal potentiële gevaren.

SaferWeb was gevestigd in het VK. Dit zou een waarschuwingsteken moeten zijn voor iedereen die zich zorgen maakt over privacy. Het VK is verre van een baken van privacy, maar neemt voortdurend maatregelen om de privacy van websites aan te vallen.

**Bijwerken**

We hadden een gesprek met de klantenondersteuning voor SaferWeb. We vragen om opheldering over prijzen. In het gesprek kwam aan het licht dat SaferWeb VPN hun service niet langer aanbiedt.

saferweb ondersteuningsgesprek

Ze verklaarden dat ze nog steeds klantenondersteuning bieden aan bestaande klanten. Zelfs als u bereid was alle negatieve aspecten van deze service over het hoofd te zien, zoals de snelheidsproblemen, de inlogproblemen, de privacykwesties en de factureringsvragen, is SaferWeb VPN niet langer een beschikbare optie.

Een VPN-service die morgen niet verdwijnt

Wilt u een VPN-service waarop u kunt vertrouwen dat deze nog jaren zal bestaan? Wij bevelen NordVPN aan.

NordVPN heeft meer dan 5.000 servers in 61 verschillende landen over de hele wereld. Ze hebben een duidelijk beleid zonder logboekregistratie en bieden de beste klantenondersteuning die we hebben gezien.

NordVPN bestaat sinds 2008. Ze hebben de reputatie opgebouwd hun klanten op de eerste plaats te zetten. Dit is een VPN op het hoogste niveau. Er zijn geen verborgen kosten of clausules. U kunt maximaal 6 apparaten beveiligen met slechts één abonnement.

Deze in Panama gevestigde VPN staat vaak op nummer één op lijsten van de beste VPN's. Enkele van de redenen hiervoor zijn:

 • NordVPN biedt een 24/7 live chat
 • NordVPN staat torrenting toe
 • NordVPN plant kosten $ 2,99 per maand tot $ 11,95 per maand
 • NordVPN heeft speciale servers gereserveerd om u te helpen de P2P-services voor het delen van bestanden of torrenting te omzeilen
 • NordVPN werkt met tientallen streamingdiensten, waaronder Netflix

Voeg uw eigen beoordeling toe:

We doen ons best om onafhankelijk producten te onderzoeken om onze lezers beter te helpen bij het nemen van beslissingen. Dat gezegd hebbende, willen we ook uw mening horen. We accepteren individuele beoordelingen die informatief en niet-promotioneel zijn. Vul het onderstaande formulier in en wij zullen uw beoordeling publiceren. Promotiebeoordelingen door bedrijven zelf worden niet gepubliceerd. Bedankt!

--- Selecteer snelheid ---
Gemiddelde
Langzaam
Snel
?>

--- Selecteer Bruikbaarheid ---
Makkelijk te gebruiken
Iets ingewikkeld
Erg ingewikkeld
?>

Door op de onderstaande knop te klikken, erken ik dat ik de gebruiksvoorwaarden heb gelezen en accepteer.

MIJN REVIEW TOEVOEGEN

0
1771

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me