Top 9 Home Security Camera’s 2020

Of

Bel nu 1800-316-817

Uw huis 24/7 beschermen is eenvoudig met de beste beveiligingscamera's voor thuis. We hebben een lijst samengesteld met de beste beveiligingscamera's voor binnen en buiten, zodat u de juiste kunt vinden om uw huis te bewaken. Ben je klaar om je opties te bekijken? Bekijk onze beste beveiligingscamera's voor binnen en buiten om de beste te kiezen voor uw huis.


Contents

De beste beveiligingscamera's voor 2020

Beste binnencamera's

 • ADACS 2MP Binnen - Beste Australische indoor beveiligingscamera
 • Nest Cam Indoor - Beste DIY beveiligingsoptie
 • Amcrest ProHD - Beste standalone camera
 • Amazon Cloud Cam (Key Edition) - Beste leveringscamera
 • Logitech Circle 2 - Beste draadloze optie

Beste buitencamera's

 • ADACS 2MP Buiten - Beste Australische bewakingscamera voor buiten
 • Amcrest UltraHD 2K - Beste standalone camera
 • Nest Cam Outdoor - Beste DIY beveiligingsoptie
 • TP-Link Kasa Cam Outdoor - Beste Bare-Bones Camera
 • EZVIZ Full HD 1080p Outdoor - Beste goedkope optie

Volledige details: onze top 9 beveiligingscamera's voor thuis

Beveiligingscamera's voor binnen

Naast het feit dat je altijd op je gezin kunt letten, kun je ze zelfs veilig houden met binnencamera's. Je kunt Big Brother zijn!

De realiteit van beveiligingscamera's binnenshuis is dat ze inbrekers niet weghouden van bestaande. Dat zit in de buiten bewakingscamera. Wat bewakingscamera's binnenshuis goed doen, is ervoor zorgen dat uw gezin beschermd is tegen meer dan alleen inbrekers.

Het bijhouden van uw familie kan belangrijk zijn, vooral bij jongere kinderen. Bewegingssensorcamera's kunnen je waarschuwen wanneer ze thuis komen van school en je vertellen of iemand eerder is binnengekomen dan normaal. Het bijhouden van de oppas is ook een belangrijke taak van de bewakingscamera voor binnen.

Naarmate uw kinderen ouder worden, kan het een geweldig gebruik van een beveiligingscamera zijn om ervoor te zorgen dat ze geen gasten hebben als dat niet hoort.

Er zijn veel toepassingen voor een indoor bewakingscamera, ik weet zeker dat je er al een in gedachten hebt als je deze pagina leest.

Beste Australische indoor beveiligingscamera

ADACS 2MP
binnen-

Ga naar ADACS Security

Of

BEL NU 1800-316-817

Als u niets weet over ADACS Security, is het een van de meest vertrouwde Australische beveiligingsbedrijven. ADACS is eigendom van en wordt geëxploiteerd door Australië en heeft een sterke reputatie als een betaalbare aanbieder van thuisbeveiliging en biedt de beste beveiligingscamera's voor Australische huishoudens.

Hoewel ADACS geweldige camera's maakt, kunnen ze ook helpen als u beveiligingsalarmen, sensoren, slimme automatisering of algemene bewaking nodig hebt. Het mooie van het bedrijf is dat het support- en monitoringteam 24/7 beschikbaar is en altijd bereid is om met u te praten over eventuele problemen of problemen die zich kunnen voordoen.

Hoewel dat allemaal goed en wel is, zijn we hier om te praten over de beste binnencamera op de Australische markt. Die eer zou naar de ADACS 2MP Indoor gaan en het feit dat het kan worden geïntegreerd in het beste Australische beveiligingssysteem is een extra bonus.

Top 9 Home Security Camera's 2020

Afbeeldingsdefinitie

De 2MP in de naam van de camera staat voor 2 megapixels. Hierdoor kan de camera opnemen in video met een resolutie van 1080p. 1080p is een echte high definition waarmee je live streaming en video kunt afspelen met 30 frames per seconde. Dit is overal ter wereld mogelijk vanaf uw telefoon of computer.

Recordings

De belangrijkste reden waarom we van de ADACS-camera houden, is de functionaliteit en veelzijdigheid van hun opnamefuncties. Net als andere camera's kun je al je opnames met hoge kwaliteit afspelen, maar dat is slechts het topje van de ijsberg.

ADACS gebruikt gebeurtenisopnamen die automatisch en veilig worden opgeslagen in de cloud. U kunt meldingen ontvangen als iets deze gebeurtenissen activeert, zodat u de controle van uw huis in de gaten kunt houden.

U kunt ook opnames activeren met op maat gemaakte recepten. Deze recepten zijn gemaakt in de ADACS-app en kunnen de camera's instellen om specifieke plekken in uw huis op specifieke tijden vast te leggen.

Het controleren van oude opnames is uiterst eenvoudig met de kalender in de app en u kunt deze opnames ook op elk gewenst moment downloaden.

Eenvoudige installatie

Top 9 Home Security Camera's 2020

Het instellen van uw camera is uiterst eenvoudig omdat wifi is ingeschakeld en een ingebouwde microfoon en luidspreker heeft. Nadat u het hebt ingesteld, kunt u de tweeweg audio gebruiken om met uw kinderen te praten via de app om te controleren of het werkt.

Onze mening

De ADACS 2MP Indoor is om enkele redenen de beste indoor bewakingscamera die in Australië verkrijgbaar is. Ten eerste is het een hoogwaardige camera die goed presteert in elke categorie waar een consument om geeft.

Zoals we eerder vermeldden, is een deel van de reden de functionaliteit en hoe gemakkelijk het is om uw opnames te beheren. De andere belangrijke reden naast de camera

De derde reden is dat alle ADACS-camera's kunnen worden geïntegreerd in een breder ADACS-systeem - het beste beveiligingssysteem in Australië.

Top 9 Home Security Camera's 2020

GEGEVENS
 • Dimensies: 108x102x127mm
 • Formaat: H.264 MJPEG
 • Resolutie: 1920 × 1080 @ 30 fps 1 / 2,7 CMOS
 • audio: Microfoon, luidspreker, 3 mm audio-uitgang
 • Sensor: 1 / 2,7 CMOS
 • Lens: 4.2mm
 • Kijkhoek: 60 ° horizontaal, 100 ° diagonaal
 • Wifi: Ja
 • Pan / Tilt: Verticaal 120 °, Horizontaal 290 °
 • Nachtzicht: 10 LED's, 6 m bereik

Beste DIY beveiligingsoptie

Nest Cam Indoor

Beoordeling: ★★★★★

Koop Nest Cam Indoor

Het mooie van Nest is dat alle door hen gemaakte producten kunnen worden geprogrammeerd om samen te werken. Nest is toevallig ook eigendom van Google, waardoor ook Google-producten programmeerbaar zijn met Nest. Als je op zoek bent naar een complete doe-het-zelf-woning, dan is de Nest Cam Indoor de keuze.

Top 9 Home Security Camera's 2020

Naast programmeerbaarheid zijn de daadwerkelijke hardware en functionaliteit van het product van de bovenste plank. Met nachtzicht, telefonische meldingen, toezicht en praten + luisteren, mis je geen topfuncties. De Nest Cam Indoor is waarschijnlijk ook de gemakkelijkste camera om te gebruiken op de markt.

Top 9 Home Security Camera's 2020

Hoek

De Nest Cam indoor heeft een kijkhoek van 130 ° diagonaal om ervoor te zorgen dat een hele kamer kan worden omgeven. U hoeft zich geen zorgen te maken over het vastleggen van de hoekstoel en de bank tegen de muur, omdat beide gemakkelijk kunnen worden bedekt door deze kijkhoek.

sensoren

Met de 3-megapixelsensor van ⅓ ”kan uw camera beweging detecteren en beginnen met opnemen. De app neemt elke keer een korte clip op en stuurt u een waarschuwing zodat u de beelden later kunt bekijken. U zult altijd weten wat de bewegings- of geluidssensoren heeft geactiveerd.

Onze mening

De Nest Cam Indoor is de op een na beste indoor camera die beschikbaar is om jou en je gezin veilig te houden. De camera is een van de beste indoor beveiligingscamera's op de markt met eenvoudige installatie en bruikbaarheid. De groothoeklens van de camera en de kristalheldere 1080p-resolutie worden alleen overtroffen door het indrukwekkende nachtzicht

GEGEVENS
 • Dimensies: 2,8 inch x 4,5 inch.
 • Vermogen: AC-stroomadapter
 • talen: Engels. Frans, Nederlands, Spaans
 • Invoer: 100-240V AC 0,2A
 • DC-Output: 5VDC 2.0A
 • Camera-ingang: 5VDC 1.0A
 • Draadloze connectie: 802.11 a / b / g / n (2,4 GHz / 5 GHz)
 • WiFi-codering: WEP, WPA, WPA2 ondersteund
 • Bedrijfstemperatuur: 32 ° –104 ° F (0 ° –40 ° C)
 • audio & Lichten: Luidspreker en RGB LED
 • Video: Tot 1080p
 • Nachtzicht: 8 krachtige infrarood-LED's

Beste standalone camera

Amcrest ProHD

Beoordeling: ★★★★★

Koop Amcrest ProHD

Amcrest heeft naam gemaakt in de wereld van de beveiligingscamera's met zijn buitencamera's. Die zullen we in het gedeelte buitencamera's bekijken.

De Amcrest ProHD is de binnencamera die Amcrest op de markt heeft gebracht. Hoewel de functionaliteit en functies niet zo ver gaan als de ADACS-opties of de Nest-suite, heeft Amcrest waarschijnlijk de beste camera als je alleen op zoek bent naar een op zichzelf staand product. Als u de Amcrest-buitencamera gaat kopen, kunt u deze ook binnen gebruiken.

Top 9 Home Security Camera's 2020

Het Amcrest-systeem heeft geweldige functies waar de meeste huiseigenaren naar op zoek zijn. De topkeuzes zijn moeilijk te onderscheiden, omdat de meeste geweldige waarde bieden.
Top 9 Home Security Camera's 2020

Hoek

De Amcrest ProHD heeft een kijkhoek van 90 ° diagonaal. Dit is de belangrijkste reden, naast enkele gebruiksgemakpunten waardoor de Amcrest ProHD op de tweede plaats komt achter de Nest Cam Indoor. De meeste kamers kunnen nog steeds worden vastgelegd met een kijkhoek van 90 °, maar soms is het fijn om je er geen zorgen over te maken bij het instellen van een camera.

sensoren

De beeldsensor op Amcrest-producten is een 1 / 2,7-inch CMOS-sensor met progressieve scan van 2 Megapixels gemaakt door Sony. De Amcrest ProHD-camera kan 1080p-videokwaliteit streamen. Het zou leuk zijn als de video met 60 fps zou kunnen streamen maar 30 fps is niet zo armoedig. De kwaliteit is nog steeds vrij indrukwekkend met een resolutie van 1920x1080p.

Onze mening

We houden van Amcrest-producten bij Privacy Canada en we kunnen bevooroordeeld zijn vanwege de mate waarin we allemaal op hun buitencamera vertrouwen. De waarheid is dat de Amcrest ProHD bijna net zo goed is als de Nest Indoor Camera en het was moeilijk om te kiezen wie de nummer twee zou worden. Ik wilde het misschien eerst op nummer twee zetten, maar na het opnieuw testen en opnieuw evalueren van de beschikbare functies, komt de Nest Indoor Camera als de tweede keuze met ADACS voorop.

GEGEVENS
 • Effectieve pixels: 1080P (1920 × 1080)
 • Scansysteem: Progressief
 • Digitale vergroting: 16x
 • Ruisonderdrukking: 2D
 • Privacy maskeren: Tot 4 gebieden
 • Type lens: Vaste lens
 • Video compressie: H.264H / H.264B / H.264
 • Audiocompressie: G.711MU, G711A, AAC
 • Wifi: (802.11b / g)
 • Streaming methode: Unicast / Multicast
 • Compatibiliteit: ONVIF, CGI
 • Max. Gebruikerstoegang: 20 gebruikers
 • Edge-opslag: NAS, lokale pc, MicroSD-kaart (128G)

Beste leveringscamera

Amazon Cloud Cam (Key-editie)

Beoordeling: ★★★★★

Amazon Cloud Cam (Key Edition) kopen

De Amazon Cloud Cam is niet zoals andere beveiligingscamera's. U zult geen gedetailleerde technische specificaties vinden op de productpagina en het zal niet bogen op de hoogste kwaliteit afbeelding. Deze camera is ontworpen voor Amazon Prime-klanten om Amazon Key-leveringen bij te houden.

Met Amazon Key kunnen bezorgers uw huis binnenkomen zodat ze uw pakket binnen kunnen laten. Dit heeft begrijpelijkerwijs mensen ongemakkelijk gemaakt, dus Amazon heeft een beveiligingscamera uitgebracht.

Amazon Cloud Cam

Deze camera is niet alleen voor Amazon Key, hij functioneert ook als een fantastische binnencamera die kan worden gebruikt voor andere beveiligingsdoeleinden.

Top 9 Home Security Camera's 2020

Onze mening

Als u op zoek bent naar een goedkopere binnencamera om uw bezorger en familie in de gaten te houden, is de Amazon Cloud Cam een ​​goede keuze. Er worden niet veel geavanceerde functies aangeboden met de camera, maar deze is uiterst eenvoudig te gebruiken en zal de klus klaren. U kunt zelfs met uw bezorger praten en meldingen ontvangen wanneer beweging wordt gedetecteerd

GEGEVENS
 • Dimensies: 1,7 inch x 2,8 inch x 4,1 inch.
 • Kleur: Wit
 • Vermogen: 10-voet USB
 • Draadloze: Wi-Fi-mogelijkheid
 • audio: Tweezijdig
 • Video opslag: Cloud opslag
 • Opslagduur: Standaard 24 uur
 • LED: Groen
 • Kwaliteit: 1080p

Beste draadloze optie

Logitech Circle 2

Beoordeling: ★★★★★

Koop Logitech Circle 2

De Logitech Circle 2 als een leuke camera omdat deze binnen of buiten kan worden gebruikt en kan worden gebruikt zonder dat hij is aangesloten. Dat klopt, je kunt deze bad boy gewoon opladen en hem een ​​dag of twee plaatsen waar je maar wilt. Als het buurkind wordt verdacht van het stelen van iets, steek het dan gewoon in je garage. Als je kind ervan wordt verdacht iets te stelen, stop het dan gewoon in je woonkamer - de mogelijkheden zijn eindeloos!

Top 9 Home Security Camera's 2020

De Circle 2 is gevuld met zeer eenvoudig te gebruiken functies en kan worden bediend om te draaien. We zijn dol op deze camera, maar er zijn wel een paar nadelen aan verbonden, zoals een gebrek aan aanpasbaarheid na de installatie en soms vertraagde opnames.

Top 9 Home Security Camera's 2020

GEGEVENS
 • Draadloos protocol: 802.11 a / b / g / n
 • Wifi frequentie: 2,4 GHz of 5,0 GHz
 • Framesnelheid (max): 1080p HD bij 30 fps, H.264
 • Type lens en sensor: Glas
 • Focus Type: 180 graden expansieve FOV-glazen lens
 • Luidspreker type: Ingebouwde monoluidspreker
 • Beveiligingsprotocol: Onmiddellijke gegevenscodering met SSL
 • Weerbestendige beoordeling: IPX65
 • Nachtzicht: Auto tot 15 ft
 • Camerarotatie: 360-graden
 • Type batterij: Li-ion oplaadbare batterij

Outdoor beveiligingscamera's

Die verdomde kinderen blijven op je grasveld gaan! Je wilt weten wanneer ze er zijn, dus je kunt met je hark naar ze gaan schudden en schreeuwen: "Dang kids! Ga van mijn gazon!"

Een van de beste bezigheden van het leven in je eigen huis is tegen kinderen schreeuwen, toch? Misschien niet - maar je hebt wel het recht om het veilig te houden.

Een van de beste manieren om uw huis veilig te houden, is door een camera te installeren. Alleen al de aanwezigheid van een buitencamera houdt de meest kwaadaardige bedreigingen op afstand. We hebben vier geschikte buitencamera's voor ons geselecteerd om uit te kiezen.

Beste Australische bewakingscamera voor buiten

ADACS 2MP
Buitenshuis

Ga naar ADACS Security

Of

BEL NU 1800-316-817

In ons onderzoek hebben we geconstateerd dat binnencamera's een soort van achtercamera's zijn wat betreft het aantal camera's waar we echt van houden. Dit kan worden veroorzaakt door verschillende externe factoren, maar het belangrijkste punt dat we willen overbrengen is dat er veel geweldige buitencamera's beschikbaar zijn voor Australiërs.

Onze top drie buitencamera's waren belachelijk moeilijk te rangschikken. Alle drie bieden een extreem vergelijkbare kwaliteit met functies die met elkaar concurreren. De voorsprong ging naar de ADACS 2MP Outdoor.

De 2MP Outdoor is vergelijkbaar met zijn broercamera, de 2MP Indoor en biedt dezelfde opname- en app-functionaliteit. Dit is een deel van de reden dat we deze camera als nummer één hebben gerangschikt - hij past mooi in het ADACS-repertoire van beveiligingshulpmiddelen.

Top 9 Home Security Camera's 2020

Pan / Tilt-bediening

Het veroveren van een hele tuin kan moeilijk zijn, afhankelijk van hoeveel land je zit. Met de ADACS 2MP Outdoor kunt u uw cameraweergave gemakkelijk verplaatsen tijdens livestreams. Hiermee kunt u ook bewegen tijdens het afspelen van video om het gezichtsveld van de camera aan te passen.

Lokale opname

Alle ADACS-camera's slaan opnamen op in de cloud. Enkele van hun modellen, zoals de 2MP Outdoor, ondersteunen ook lokale opnames. Deze camera bevat een 64 GB MicroSDTM-kaart waarmee 7 dagen continu opnemen kan worden opgeslagen.

Nachtzicht

Het nachtzicht op de 2MP Outdoor is absoluut in de top qua kwaliteit. Het nachtzicht beschikt over 22 LEDS en kan een bereik van 20 meter vastleggen.

Onze mening

Over het algemeen proberen we weg te blijven van het aanbevelen van meerdere producten van hetzelfde bedrijf in verschillende categorieën. Het ding is, ADACS beveiligingsproducten zijn gemaakt voor Australiërs door Australiërs. Ze hebben een compleet pakket aan services, waardoor het geen probleem is als u op zoek bent naar hoogwaardige beveiligingsapparatuur.

Top 9 Home Security Camera's 2020

GEGEVENS
 • Dimensies: 215x130x237mm
 • Formaat: H.264 MJPEG
 • Resolutie: 1920 × 1080 @ 30 fps 1 / 2,7 CMOS
 • Sensor: 1 / 2,7 CMOS
 • Lens: 6mm
 • Kijkhoek: 65 ° horizontaal, 75 ° diagonaal
 • Wifi: Ja
 • Geheugenkaart: 64 GB Class 10 MicroSDTM
 • Pan / Tilt: Ja
 • Nachtzicht: 22 LED's, 20 m bereik

Beste standalone camera

Amcrest UltraHD 2K

Beoordeling: ★★★★★

Koop Amcrest UltraHD 2K

Wil je een Ferrari of een Lamborghini maar kan je die niet betalen? Hetzelfde ... maar ik kan de Ferrari van buitencamera's betalen. Hopelijk kunt u dat ook!

De Amcrest UltraHD 2K is een van de beste beveiligingscamera's op de markt vandaag. U bent misschien bekend met de binnencamera die binnenkomt op nummer 3 van onze beste lijst met binnencamera's.

Top 9 Home Security Camera's 2020

Als het gaat om beveiligingscamera's voor buiten, komt Amcrest dicht bij onze nummer één plek. Het doet dit door elke outdoor bewakingscamera te bieden die je maar wilt, terwijl je er tegelijkertijd intimiderend uitziet en een verbluffende videokwaliteit levert.

Amcrest UltraHD 2k

Hoek

De Amcrest 2K 3MP heeft een kijkhoek van 100 ° diagonaal, wat niet het breedste beeld is, maar een veranda en het grootste deel van een voortuin, achtertuin en zijtuin moet vastleggen.

sensoren

De sensoren in de Amcrest Outdoor Camera komen eigenlijk overeen met de Nest-camera's. Met de 3-megapixelsensor van ⅓ ”kan uw camera beweging detecteren en beginnen met opnemen. De app neemt elke keer een korte clip op en stuurt u een waarschuwing zodat u de beelden later kunt bekijken.

Onze mening

Ik ben van mening dat beveiligingscamera's inbrekers bang moeten maken. Het kogelontwerp van de Amcrest 2K 3MP doet precies dat. Het is een beetje eng om naar te kijken. Met een verbluffende videokwaliteit loopt de Amcrest-camera de andere camera's op deze lijst behoorlijk ver voor. De functionaliteit en het gebruiksgemak zijn ongeveer gelijk aan de Nest Cam Outdoor-camera, maar de videokwaliteit zet deze camera op nummer twee.

GEGEVENS
 • Progressieve scan: CMOS
 • Effectieve pixels: 2304 (H) x 1296 (V)
 • Lengte: 98ft
 • Zoom: 16x
 • Ruisonderdrukking: 3D
 • Privacy maskeren: Tot 4 gebieden
 • Video compressie
 • Wifi (802.11b / g)
 • Max. Gebruikerstoegang: 20 gebruikers
 • Edge-opslag: NAS, FTP, lokale pc, MicroSD-kaart (128 GB)

Beste DIY beveiligingsoptie

Nest Cam Outdoor

Beoordeling: ★★★★★

Koop Nest Cam Outdoor

De Nest Cam Outdoor klinkt je misschien bekend in de oren. Dat komt omdat de Nest Cam Indoor onze nummer twee keuze was voor binnencamera's.

Top 9 Home Security Camera's 2020

Eén ding moet duidelijk worden gemaakt, als u van plan bent de Nest Cam Indoor te gebruiken, moet u de Nest Cam Outdoor gebruiken. Hiermee kunt u alles verbinden en dezelfde app gebruiken om beide te bedienen.

De Nest Cam Outdoor is niet traag met een enorme kijkhoek, geweldige functies, weerbestendig, doe-het-zelf-installatie en talk + luisteren. Het is eigenlijk gewoon een weerbestendige beveiligingscamera.

Top 9 Home Security Camera's 2020

Hoek

De Nest Cam Outdoor heeft een kijkhoek van 130 ° diagonaal om ervoor te zorgen dat een hele tuin of veranda kan worden omgeven. U hoeft zich geen zorgen te maken over het vastleggen van de auto en de zijboom.

sensoren

Met de 3-megapixelsensor van ⅓ ”kan uw camera beweging detecteren en beginnen met opnemen. De app neemt elke keer een korte clip op en stuurt u een waarschuwing zodat u de beelden later kunt bekijken. U zult altijd weten wat de bewegings- of geluidssensoren heeft geactiveerd.

Onze mening

De Nest Cam Outdoor is de derde beste buitencamera die beschikbaar is om jou en je gezin te beschermen. Een ding om in gedachten te houden is dat Nest-producten ongelooflijk goed samenwerken. Als je op zoek bent naar een volledige doe-het-zelf-woning, zijn Nest-camera's waarschijnlijk de beste keuze.

De camera heeft de eenvoudigste installatie en bruikbaarheid en de groothoeklens van de camera en de kristalheldere 1080p-resolutie worden alleen verslagen door het indrukwekkende nachtzicht.

GEGEVENS
 • Dimensies: 2,8 in H • 2,8 in W
 • Vermogen: AC-stroomadapter
 • Camera-ingang: 5 V DC 1,0 A
 • Veiligheid: 128-bit AES met TLS / SSL
 • Draadloze: 802.11 a / b / g / n (2,4 GHz / 5 GHz)
 • Wi-Fi-codering: WEP, WPA, WPA2-codering ondersteund
 • Weersbestendigheid: IP65-classificatie
 • audio: Luidspreker • microfoon
 • Camera: ⅓ ”3-megapixelsensor
 • Gezichtsveld: 130 ° diagonaal
 • Nachtzicht: 8 krachtige infrarood-LED's
 • Lichten: RGB LED

Beste Bare-Bones Camera

TP-Link Kasa Cam buitenshuis

Beoordeling: ★★★★★

Koop TP-Link Kasa Cam Outdoor

TP-Link staat bekend om het maken van producten met geweldige functies die meestal een beetje anders werken dan concurrenten voor een geweldige prijs. Het is bijna alsof het bedrijf de concurrentie negeert en gewoon zijn eigen ding doet. Daar zijn we helemaal voor.

Top 9 Home Security Camera's 2020

De KC200 Kasa Cam Outdoor heeft niet alle toeters en bellen die de andere camera's op deze lijst hebben, maar het heeft wel een groot deel van hen en bereikt de basis extreem goed.

Top 9 Home Security Camera's 2020

Hoek

De Kasa Cam Outdoor heeft dezelfde kijkhoek als de Nest Cam Outdoor van 130 ° diagonaal om ervoor te zorgen dat een hele tuin of veranda kan worden omgeven. U hoeft zich geen zorgen te maken over het vastleggen van de hele tuin.

Onze mening

De Kasa Cam Outdoor is niet de meest geavanceerde buitenbewakingscamera, maar hij komt voor de juiste prijs en biedt alles wat iemand nodig zou hebben met een buitenbewakingscamera.

Het heeft zelfs functies die anderen niet hebben, zoals een sirene om mensen weg te jagen. Houd die functie weg van vaders die hun kinderen graag bang maken.

GEGEVENS
 • Input Trigger: Bewegingsdetectie, audiodetectie, camera
 • Uitgangsmelding: Melding, momentopname, clips
 • Video zoom: 2X voor 360p, 6X voor 720p, 8X voor 1080p
 • Productafmetingen (B x D x H): 2,91 x 2,90 x 3,40 inch.
 • Resolutie: 1920 x 1080
 • Nachtzicht: tot 30 voet
 • Weerbestendige beoordeling: IP65
 • Audiocommunicatie: 2-weg audio
 • Microfoon: Pikt geluiden duidelijk op tot 20 voet afstand
 • Sirene Audio: 80 dB op één meter
 • Veiligheid: 128-bit AES-codering met SSL / TLS

Beste goedkope camera

EZVIZ Full HD Outdoor

Beoordeling: ★★★★★

Koop EZVIZ Full HD Outdoor

De EZVIZ Outdoor gaat binnenkort geen prijzen winnen, maar het is fantastisch goedkoop om je hele buitenleven uit te rusten met camera's. Je kunt vier van Amazon pakken voor $ 200 en je een bolwerk voelen.

Aan het einde van de dag heb je een camera nodig om op te nemen wat er rondom je huis aan de hand is en inbrekers weg te jagen. De EZVIZ Full HD 1080p Outdoor doet dat en voegt zelfs enkele handige functies toe.

Top 9 Home Security Camera's 2020

Onze mening

Je zult niemand wegblazen met de verbluffende videokwaliteit op deze camera's. Dat wil niet zeggen dat de videokwaliteit verschrikkelijk is, het kan nog steeds 1080p schieten, het zijn alleen de framesnelheden zijn nogal traag. Dit is de camera die je wilt kopen als je wilt kijken wat er rondom je huis gebeurt zonder de bank te breken.

GEGEVENS
 • Beeldsensor: 1/3 ″ CMOS voor Progressive Scan
 • Effectieve pixels: 1930 (H) x 1088 (V)
 • Kijkhoek: 91,3 ° (horizontaal), 49 ° (verticaal), 107,5 ° (diagonaal)
 • Hoek aanpassing: 360 °
 • Video frame rate: 1080p @ 30fps
 • Werktemperatuur: -40 ° F tot 140 ° F
 • Weerbestendige ratings: IP66
 • Nachtzicht in omgevingslicht: tot 65ft in totale duisternis
 • Dimensies: 2,75 × 6,46 inch.

Wat u wilt van een Home Security Camera

Natuurlijk is elke beveiligingscamera anders, maar ze hebben een aantal belangrijke kenmerken gemeen. Afhankelijk van wat u belangrijk vindt en hoe uw huis is opgezet, kan de ene functie veel belangrijker zijn dan de andere. De meeste camera's hebben ten minste één functie die ze speciaal maakt. Dit zijn de functies waar je op moet letten bij het uitkiezen.

Gezichtsveld

Dit verwijst naar hoe breed een hoek de camera kan bereiken zonder te bewegen. Normaal gesproken kunt u het gezichtsveld van een camera bepalen door de technische specificaties te bekijken. Daar ziet u de numerieke graad van de "FOV (gezichtsveld)". Hoe breder het beeld, hoe beter u af bent.

Sommige opstellingen hebben een bredere FOV nodig dan anderen. Als u slechts één camera zoekt om uw hele achtertuin te bewaken, zou de breedst mogelijke FOV nuttig zijn. Als je een camera probeert te vinden die alleen naar je voordeur kijkt, is een grote FOV niet nodig.

Bewegingsdetectie

Bewegingsmelders zijn belangrijk omdat ze de camera vertellen om activiteit op te nemen wanneer beweging wordt gedetecteerd. Het stuurt u ook een melding wanneer er iets gebeurt binnen het zicht van uw camera. Dit is voordelig voor binnencamera's, omdat u kunt zien of uw kinderen een gebied betreden waar ze niet horen te zijn.

Andere toepassingen voor bewegingsdetectie zijn als iemand je huis binnenkomt wanneer je het niet verwacht of zelfs ervoor zorgt dat je kinderen thuis zijn gekomen van school.

Het mooie van bewegingsdetectie is dat je geen uren video hebt om door te zoeken als je beelden wilt bekijken. Het enige beeldmateriaal op uw camera is als iemand het beeld binnengaat.

Geluid

Natuurlijk hoeft een beveiligingscamera voor thuis niet de mogelijkheid te hebben om geluid vast te leggen, maar het is een waardevol hulpmiddel als je wilt horen wat er rondom je huis gebeurt. In het geval van een "nanny cam" kan een tweerichtingsstemfunctie een nuttige bron zijn. Een van de beste beveiligingscamera's voor tweerichtingsaudio is Netgear Arlo Pro 2 een van de beste die er zijn. Het is oplaadbaar, draadloos, beschikt over 1080 p HD en werkt met Amazon Alexa. Hiermee kunt u zelfs foto's maken.

Geluid is belangrijk omdat camera's niet altijd alles kunnen oppakken. Een oppas in een andere kamer moet mogelijk worden afgeluisterd. Een verpletterend geluid in de gang kan je vertellen dat je kind de vaas heeft gebroken in plaats van je kat.

Wi-Fi-mogelijkheid

U wilt een camera die verbinding kan maken met uw thuisnetwerk omdat deze voorkomt dat een indringer uw videofeed kan afsnijden door de buitendraad af te knippen. Door verbinding te maken met wifi, kunt u uw feed op afstand bekijken.

In 2020 zijn er geen redenen waarom u geen camera met wifi zou moeten hebben. Als u geïnteresseerd bent in het bewaken van uw huis, moet u op afstand toegang hebben tot uw feed.

Bekabelde versus draadloze beveiligingscamera's

De grote meerderheid van de hedendaagse beveiligingscamera's maakt gebruik van draadloze technologie. Dit is ideaal voor klanten die geen kabels van hun unit naar een centraal station in hun huis willen laten lopen, alleen om toegang te krijgen tot video. Met draadloze beveiligingscamera's voor thuis, kunt u uw beveiligingsbeelden meestal op een pc of smartphone bekijken met behulp van de app van de beveiligingscamera.

Top 9 Home Security Camera's 2020

Draadloze technologie elimineert de willekeurige kosten van professionele installatie en het onnodig boren van gaten in uw huismuren. Hoewel veel grote bedrijven bekabelde systemen gebruiken, zoals sommige van de CCTV-camera's die er zijn, kunnen de meeste huiseigenaren hun huizen succesvol beveiligen met draadloze camera's die verbinding maken met uw Wi-Fi-netwerk.

Er zijn voors en tegens aan elk. Een bekabeld systeem staat bijvoorbeeld geen signaalinterferentie van draadloze apparaten in de buurt toe, terwijl een draadloos systeem dat wel doet. Dit betekent dat u kwetsbaarder bent voor hackers wanneer u draadloze technologie gebruikt.

Hier is een grondige lijst van de voordelen en nadelen van elk.

Bedrade bewakingscamera Nadelen

 • Snelle en eenvoudige installatie
 • Vereist geen boren of draden
 • Eenvoudig te verplaatsen en te herschikken
 • Gebruikersvriendelijk
 • Biedt externe toegang

Bekabelde beveiligingscamera's

 • Moeilijk te jammen
 • Kan niet op afstand worden gehackt
 • Is afhankelijk van een back-up van de batterij in een stroomstoring
 • Betere keuze voor grotere huizen

connectiviteit

Zoals hierboven vermeld, vertrouwen veel beveiligingscamera's op wifi, maar niet allemaal alleen. Sommigen gebruiken Bluetooth voor lokale bediening en eenvoudigere instellingen via uw smartphone. Anderen nemen onafhankelijke netwerkstandaards voor huisautomatisering op om te communiceren met andere apparaten, zoals Z-Wave.

Hoogstwaarschijnlijk hebt u toegang tot uw videofeed via uw iPhone, Android of tablet. De meeste moderne beveiligingscamera's bieden mobiele apps. Sommige zijn specifiek gemaakt voor mobiele apparaten.

Wie is dat?

Er is een nieuwe golf smart home beveiligingscamera's zoals Nest Cam IQ en Tend Secure Lynx Indoor die gezichtsherkenning bieden, zodat je precies weet wie er is. Deze camera's kunnen inzoomen op mensen die het gezichtsveld betreden en de huiseigenaar waarschuwen als deze het gezicht van de persoon herkent.

Waarom is dit belangrijk? Omdat het u ook waarschuwt wanneer het een gezicht niet kan herkennen, zodat u weet of een vreemde buiten uw huis op de loer ligt.

Welke beveiligingscamera is geschikt voor u?

Het maakt niet uit waar u op het onderwerp belandt - of u nu kiest voor een draadloze camera of een bekabeld systeem - mijn doel is u zoveel mogelijk nuttige informatie te geven. Ik vertrouw erop dat deze gids u zal helpen bij het maken van een zorgvuldige, goed beredeneerde beslissing bij het selecteren van de beveiligingscamera die bij u past.

Alle beveiligingscamera's op deze lijst zijn uitvoerbare opties voor het beschermen van uw huis. Elk van hen biedt u tal van waardevolle functies.

Mijn top drie keuzes zijn de Netgear Arlo Pro 2, de Yi Home Camera 2 en iSmartAlarm iCamera KEEP Pro omdat zij degenen zijn die ik het meest bevredigend vond. Netgear Arlo Pro 2 is wat ik momenteel gebruik en ik heb er nooit een probleem mee gehad.

Ik hou van de Arlo Pro 2 omdat deze veelzijdig is; u kunt het instellen als een binnencamera of een buitencamera. Ik kocht er vier en bewaarde er een voor mijn huis en een achteraan plus een in mijn hal en een in mijn gang op de tweede verdieping.

Top 9 Home Security Camera's 2020

De verbeterde PIR (passieve infrarood) bewegingsdetectie in vergelijking met het oudere model van Netgear is zeer merkbaar, net als de hogere resolutie. De foto die ik krijg is zo scherp als maar kan zijn.

Voor degenen met een beperkt budget, wordt de starterkit geleverd met twee camera's en een basisstation, wat best geweldig is, gezien het feit dat sommige bedrijven slechts één camera aanbieden voor dezelfde prijs (ongeveer $ 603 AUD).

Ze hebben zelfs een "Elite" -plan dat u 60 dagen opslag biedt voor maximaal 15 camera's. Dit is het perfecte pakket voor diegenen die in een herenhuis wonen en veel grond hebben om te dekken.

Yi Home Camera 2 heeft een aantal geavanceerde functies voor lage kosten, waaronder tweeweg audio, slimme detectie en kijken op afstand. Het is een van de meest populaire camera's op de markt omdat het compact is en toch op een of andere manier HD-video combineert met de ingebouwde Ambarella S2LM IP-camera SoC-technologie.

KEEP Pro van IsmartAlarm is mijn derde keuze omdat het u baanbrekende motion tracking-technologie biedt voor een fractie van de kosten van hun concurrenten.

Dingen om te overwegen voordat u een Home Security Camera koopt

Men moet altijd nadenken waarom ze een beveiligingscamera voor thuis nodig hebben. Krijgt u er een om inbrekers af te schrikken? Of koop je er een omdat je je kinderen in de gaten wilt houden? Neem de tijd om te bepalen waarom u een beveiligingscamera nodig hebt voordat u functies en specificaties gaat verkennen.

Dit zal u helpen een verstandige beslissing te nemen wanneer u rond begint te winkelen.

Top 9 Home Security Camera's 2020Als je je zorgen maakt over inbraken, is een buitencamera met bewegingsmelders misschien de beste keuze voor jou. Als je je enkelbijters wilt inchecken terwijl je onderweg bent, is een binnencamera de beste keuze.

Vergeet niet dat binnencamera's niet zo sterk of robuust hoeven te zijn als een buitencamera omdat ze niet worden blootgesteld aan een barre omgeving. Maar ze moeten onopvallend zijn.

Top 9 Home Security Camera's 2020Sommige mensen kunnen een binnencamera vinden die past bij de inrichting van hun huis. Dit is geen slecht idee, want hoe meer gecamoufleerd het is, hoe minder waarschijnlijk het is om te worden opgemerkt door het scherpe oog.

Ongeacht op wat voor camera u installeert, zorg ervoor dat u erachter komt hoe deze wordt gevoed en houd rekening met de nabijheid van een stroombron. Sommige camera's werken op batterijen, in welk geval dit geen probleem is, maar u wilt aan alle onvoorziene omstandigheden denken voordat u een beveiligingsoplossing kiest.

Vergeet niet dat het laatste dat je wilt een dode beveiligingscamera is. Niet veel goeds dat je goed doet in geval van een inbraak.

Denk na over hoeveel grond je moet dekken. Als uw woning groot is, wilt u waarschijnlijk camera's op meerdere locaties in huis installeren.

Er is geen reden om te kijken wat er aan de hand is. Je zou ook moeten kunnen horen wat er aan de hand is. Veel beveiligingscamera's voor thuis hebben geluidsmeldingen en bewegingsmeldingen.

De meeste bieden geen tweerichtingsaudio, dus je kunt met niemand via je camera communiceren, maar je kunt wel horen wat er aan de hand is. Dit is een goede manier om te zien of meerdere partijen samenzweren buiten uw huis.

Zoals we allemaal weten, gebeurt er een overweldigend aantal invasies thuis in het holst van de nacht. Als zodanig wilt u een beveiligingscamera die u heldere beelden kan geven in allerlei lichtomstandigheden. Zorg ervoor dat u er een vindt met door beweging geactiveerde schijnwerpers en / of nachtzicht.

Beeldresolutie is een andere belangrijke factor om te overwegen. De beeldkwaliteit hangt grotendeels af van de resolutie. Zoek naar een bewakingscamera die beelden met een hoge resolutie oplevert.

Top 9 Home Security Camera's 2020In het tijdperk van het 'internet der dingen' hoeft uw smartphone niet het enige slimme ding te zijn dat er is. Sommige beveiligingscamera's voor thuis kunnen uw huis in een smart home veranderen. Sommige van de beste beveiligingscamera's zijn compatibel met smart home-hubs zoals Amazon Echo.

Dit geeft u de voorsprong van inbrekers, omdat u alles op afstand kunt bedienen, of het nu uw deuren vergrendelen, lichten aansteken of een sirene inschakelen om ze weg te jagen. Huisautomatisering is de toekomst van huisbeveiliging en binnen handbereik.

Een andere belangrijke overweging is de bandbreedte. Moderne camera's die waarschuwingen naar uw telefoon sturen en video streamen, kunnen veel gegevens op uw netwerk gebruiken. Zorg ervoor dat u voldoende gegevens hebt voor een smart home beveiligingscamera voordat u er een installeert.

Laatste gedachten

Geïnteresseerd zijn in een beveiligingscamera voor binnen of buiten, kan voor sommigen als een overdreven gevoel ervaren. Als er aan het eind van de dag iets misgaat, wil je weten wat er is gebeurd?

De meeste mensen hebben nooit een beveiligingscamera nodig, maar als er iets gebeurt waar je het nodig hebt, kun je het beter hebben. Gemoedsrust bieden is veel meer waard dan wat een specifieke beveiligingscamera kost.

Als je een Nest Cam of Amcrest kiest, hoef je niet te wachten op het gebied van beveiliging voor buiten- of binnencamera's. Zorg er gewoon voor dat je veilig blijft!

Veelgestelde vragen

Vraag: Wat is het verschil tussen HD- en IP-camera's??

A: HD-camera's of high-definition camera's zijn analoge camera's die de resolutie in pixels meten. Ze zijn goedkoper en eenvoudiger te installeren, net als elke andere CCTV-camera. Ze vereisen ook een lokaal opnameapparaat, maar geven meestal een duidelijk en helder beeld.

IP-camera's of internetprotocolcamera's zijn camera's die gegevens ontvangen en besturen via internet. Het is niet nodig om een ​​lokaal opnameapparaat te hebben en informatie is direct toegankelijk.

HD-camera's hebben meestal lagere kosten en kunnen worden geconfigureerd om in een groot netwerk te werken, terwijl IP-camera's op afstand toegankelijk zijn.

Vraag: Kunnen bedrade beveiligingscamera's worden gehackt?

A: Het belangrijkste om te onthouden is dat elke camera kan worden gehackt. De juiste beveiligingsmaatregelen moeten altijd worden genomen, wat er ook gebeurt.

Bekabelde camera's kunnen worden gehackt omdat de camera op een digitale videorecorder moet worden aangesloten. Deze recorder biedt DVR video- en beelduitgangen die gemakkelijk kunnen worden gehackt met eenvoudige beveiligingsinstellingen. Zelfs met geavanceerde beveiliging is het zeker mogelijk.

Vraag: Kun je elke DVR gebruiken met beveiligingscamera's?

A: Ja, maar niet allemaal. DVR werkt met analoge camera's zoals HD-camera's en andere old-school technologie die niet veel meer wordt gebruikt. IP-camera's gebruiken NVR, dat vergelijkbaar is, maar alleen software is.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me