Totale VPN – vermijd deze (ernstige serverproblemen)

Totale VPN - vermijd deze (ernstige serverproblemen)

Hoge prijzen en flauw service en functies. Deze VPN-service heeft er veel NIET voor.

totalVPN-logoTotal VPN heeft een verrassend vriendelijke gebruikersinterface. Het is zo vriendelijk dat beginners in de VPN-wereld er geen problemen mee moeten hebben. Helaas zijn er niet veel voordelen aan deze service die verder gaan dan het gebruiksgemak.

Deze serviceprovider is een relatieve nieuwkomer op de VPN-markt. Desalniettemin zijn hun diensten gepolijst en verfijnd. Total VPN maakt gebruik van betrouwbare VPN-protocollen zoals Open VPN, maar het logboekbeleid is verontrustend en hun gegevens overdrachtsnelheden laten te wensen over. Er zijn slechtere services beschikbaar, maar dat maakt Total VPN niet de favoriete service voor geavanceerde gebruikers.

Totaal VPN-overzicht

FeaturesInformation
Usability: Makkelijk te gebruiken
Logbeleid: Twijfelachtig registratiebeleid
Servergrootte: 60 ++ servers
Server distributie: 30 locaties wereldwijd
Ondersteuning: 24/7 live chat en ticketsysteem
torrenting: toegestaan
streaming: Beperkt
VPN-protocol en codering: OpenVPN-protocol;
Hoofdkwartier: Verenigde Staten van Amerika
Prijs: $ 4.99
Officiële website: https://www.totalvpn.com/

Total VPN - Kleine dochteronderneming van een gigantische entiteit

Total VPN is eigendom van Endurance International Group, met hoofdkantoor in Burlington, Massachusetts, VS. De organisatie is het moederbedrijf van herkenbare technologiebedrijven als Bluehost, HostGator en Constant Contact. Aanvankelijk had Total VPN zijn hoofdkantoor in het VK. Zowel de VS als het VK worden beschouwd als minder dan ideale locaties om een ​​VPN-service op te richten.

De 5 Eyes Alliance


Dit komt omdat beide landen partij zijn bij de Five Eyes-surveillanceovereenkomst en ook vanwege de wetten die het bewaren van gegevens in deze landen regelen. Mensen die zich zorgen maken behoud van privacy en anonimiteit wordt geadviseerd om een ​​VPN-provider te zoeken die geen lid is van de Five Eyes.

Dienovereenkomstig kunt u erop vertrouwen dat als een wetshandhavingsinstantie bij Total VPN aanklopt, alle gegevens die ze over u hebben verzameld, worden gedeeld. Dit wordt bevestigd door het privacybeleid van het bedrijf, iets dat later in meer detail wordt onderzocht.

Totale VPN is zeker niet op onze lijst met de beste VPN's voor Australiërs. Lees meer om erachter te komen waarom.

Beveiliging en codering

Gebruikers krijgen tenminste een behoorlijke codering met Total VPN. Dit komt grotendeels omdat er verschillende opties worden geboden. Een daarvan is OpenVPN, een protocol dat tot op heden als het beste wordt beschouwd. Omdat het open source is, biedt OpenVPN gebruikers het voordeel van een wereldwijd ondersteuningssysteem. De broncode is voor iedereen beschikbaar, waardoor het mogelijk is deze aan te passen of te verbeteren voor een bepaald doel.

VPN bescherming

Bovendien ondersteunt Total VPN ook PPTP (Point-to-Point Tunneling Protocol), wat een ouder protocol is niet langer aanbevolen. Helaas is Total VPN standaard ingesteld op dit protocol. Dit betekent dat minder geavanceerde gebruikers zichzelf verlaten kwetsbaar voor hackers en andere aanvallen. De andere opties, waaronder IkeV2 en L2TP / IPSec, zijn veel veiliger en bieden betere bescherming. Lees voor meer geweldige informatie onze complete coderingsgids voor nieuwkomers.

Totale serverlocaties van VPN

Total VPN beweert op zijn website dat het servers heeft die zich op alle zeven continenten bevinden. Vervolgens staat er dat het geen servers op Antarctica heeft omdat het te koud is. Blijkbaar erkent het bedrijf niet dat Zuid-Amerika een continent is, omdat het zegt dat ze daar geen servers hebben.

totalvpn server locatiesZe hebben echter wel 17 servers in Noord-Amerika. Deze bevinden zich op plaatsen in de VS, waaronder New York City, Los Angeles, Seattle, Miami en Chicago. Er is ook een server in Toronto, Canada. In Europa zullen gebruikers 20 servers vinden. Van Dublin en Londen tot Warschau en Boekarest, de dekking van het bedrijf op dit continent is vrij uitgebreid - althans in verhouding tot het totale aantal servers.

Azië krijgt vijf servers in Singapore, Hong Kong, Tel Aviv, Tokio en Mumbai. In tegenstelling tot veel andere VPN-bedrijven, ziet Total VPN Afrika niet over het hoofd, hoewel ze daar slechts één server hebben, die wordt gevonden in Johannesburg, Zuid-Afrika. Oceanië wordt gedekt door een enkele server in Sydney, Australië.

3000 servers versus 17 servers

Met servers op iets meer dan 30 locaties biedt dit een behoorlijke dekking voor een VPN-bedrijf van deze omvang. Het is echter ongetwijfeld indrukwekkend in vergelijking met de dekking die wordt geboden door de belangrijkste spelers in het veld. Sommige hebben zelfs meer dan 3.000 servers die zich in meer dan 150 landen over de hele wereld bevinden. Als u vaak reist of een uitstekende selectie van servers wilt, wordt u geadviseerd om een ​​van de meer elite-providers te selecteren.

BitTorrent of P2P gebruiken met Total VPN

VPN IP-adressen netwerkNiets verbiedt uitdrukkelijk het delen van bestanden of het gebruik van BitTorrent-sites terwijl u bent aangemeld bij Total VPN. Het is zelfs opgenomen in de Servicevoorwaarden, waarmee klanten akkoord moeten gaan bij het aanmelden.

Het bedrijf belooft zelfs een P2P dedicated server, die zich in Nederland bevindt, maar de meeste gebruikers zeggen dat het verschrikkelijke prestaties biedt.

Als het delen van bestanden een primaire zorg is voor uw online gebruik, is het waarschijnlijker dat een andere VPN aan uw behoeften voldoet.

Totale VPN snelheidstestresultaten

Snelheidstests uitgevoerd tijdens het gebruik van Total VPN toonden over het algemeen behoorlijke, hoewel matige, gegevensoverdrachtssnelheden. Er was echter een aanzienlijke variatie, afhankelijk van welke server werd gebruikt. Mensen die zich aanmelden voor de gratis versie van de service van Total VPN zullen waarschijnlijk worden geplaagd door ongelooflijk lage overdrachtssnelheden. Dit komt omdat gratis gebruikers alleen verbinding kunnen maken met drie servers die zich in Singapore, IJsland en Amsterdam bevinden. Tenzij u zich in een van deze gebieden bevindt, kunt u consistent trage prestaties verwachten. Als u uw kansen wilt halen op een verbeterde overdrachtsnelheid van gegevens, moet u een premium prijs betalen.

Download- en uploadtijden testen

totalvpn snelheid resultaatHet aansluiten van een computer in New York, New York op de San Jose-server leverde downloadtijden op van 31,52 Mbps en uploadtijden van 7,88 Mbps.

Overdrachtstijden waren voorspelbaar sneller bij verbinding met de server in New York. De downloadsnelheid steeg naar 59,61 Mbps terwijl de uploads iets verbeterden tot 10,81 Mbps.

Verder gaan naar Londen leverde lagere tarieven op. Downloadsnelheden van 35,64 Mbps en uploadsnelheden van 8,85 Mbps waren nauwelijks indrukwekkend.

Verreweg de langzaamste overdrachtssnelheden werden opgenomen tijdens het gebruik van de server in Tokio, wat niet verwonderlijk is gezien de afstand tussen Japan en de werkelijke geografische locatie van de computer. Zowel downloads als uploads waren somber met respectievelijk 11,88 Mbps en 4,03 Mbps.

Gemiddeld, het gebruik van Total VPN verhoogde de downloadtijd met ongeveer 76 procent, terwijl de uploadtijd met ongeveer 59 procent werd verhoogd. Die cijfers zijn aanzienlijk, dus als snelheid tot uw belangrijkste statistieken behoort, is dit misschien niet de VPN-service voor u.

Totaal logbeleid van VPN

vpn logging beleid scorekaartVergis je niet, Total VPN houdt uw identiteitsinformatie bij. Dit staat zonder twijfel op de privacybeleidpagina van moederbedrijf Endurance International Group. Alles wat u hen tijdens het registratieproces verstrekt, blijft behouden. Deze informatie kan naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, creditcardgegevens en geografische locatie omvatten. Gegevens worden ook vastgelegd als u contact opneemt met het bedrijf voor klantenondersteuning.

Erger dan dit is het beleid van het bedrijf met betrekking tot uw "Gebruik van services, websitebezoeken en ondersteuning". Volgens het beleid, informatie met betrekking tot het IP-adres van de gebruiker, de browser die ze gebruiken, de pagina's die ze bekijken en de geografische locatie van de gebruiker locatie alles is verzameld.

Bovendien houdt het bedrijf bij hoe u op hun servicepagina bent aangekomen en welke links u gebruikt om deze te verlaten. Zelfs uw interacties op sociale media kunnen worden opgemerkt door Total VPN.

Van veel van deze gegevensverzameling wordt gezegd dat deze wordt gebruikt om services te verbeteren en bij te houden hoe goed de systemen werken. Ze beweren ook dat ze uw online bewegingen volgen om eventuele problemen met de aangeboden diensten te diagnosticeren. Ze stellen echter ook dat de gegevens die ze bewaren hen helpen om producten en diensten van derden aan u op de markt te brengen. Deze informatie kan ook worden gedeeld met geselecteerde partners en merken gerelateerd aan Endurance International Group, derden of "om juridische redenen."

Het resultaat is dat uw privacy en anonimiteit zijn nauwelijks verzekerd met Total VPN. Als je jezelf online wilt beschermen, dan is deze service niet de juiste voor jou.

Prijsopties voor Total VPN

total-vpn-prijsTotale VPN is zeker niet een van de meer redelijk geprijsde diensten buiten. Het biedt misschien een gratis service, maar deze versie is beperkt tot het gebruik van slechts drie servers en is onderworpen aan datacaps. De normale prijs voor het premium abonnement van het bedrijf is $ 14,97 per maand, wat zeker niet zo betaalbaar is als veel concurrenten. Specials worden vaak aangeboden tegen ongeveer de helft van die prijs per maand.

Een abonnement van één jaar kan worden gekocht voor ongeveer $ 5,99 per maand, en klanten die nog groter worden met een abonnement van twee jaar betalen ongeveer $ 4,99 per maand. Houd er rekening mee dat dit zo is inleidende voorwaarden. Dankzij de servicevoorwaarden van het bedrijf kunnen ze uw contract aan het einde van de looptijd tegen het volle tarief verlengen, dus wees daar alert op.

Wordt Total VPN aanbevolen?

Vanwege zijn relatief lage snelheden en dure prijsstructuur, Total VPN kan niet worden aanbevolen momenteel. Veel andere VPN-services zoals NordVPN en Surfshark zijn vandaag op de markt verkrijgbaar. Als Total VPN echt concurrerend wil zijn, moeten ze hun aanbod aanzienlijk verbeteren.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me