Trust.Zone VPN Review 2020 – VPN in Seychellen – Privacy Australië

Hoe gaat het, vrienden? Ik ben Isaac Turner en in deze review bespreek ik alle voor- en nadelen die ik tegenkwam toen ik deze VPN op mijn Macbook testte.


Dit in Seychellen gevestigde bedrijf (Trusted Solutions, Ltd.) bestaat al sinds 2014. Trust.Zone wordt gezegd dat het een echt anonieme VPN is die voorkomt dat uw ISP (internetprovider) ziet wat u van plan bent.

Toen ze door een aantal van de grootste namen in de technische media werden aangesloten, nam ik er nota van en besloot ik ze zelf uit te proberen. Ik moest weten of ik alle hype kon geloven.

Zoals ik vertrouw, zie je in deze review, de resultaten waren verrassend, vooral voor een service die maar een paar jaar bestaat.

Trust Zone binnenIn deze review vertel ik je alles over de snelheidstestresultaten van deze VPN, Trust.Zone's bruikbaarheid, de betrouwbaarheid en behulpzaamheid van hun klantenondersteuning en mijn algehele ervaring met deze service.

Voordat we erop ingaan, wil ik je wat meer vertellen over het bedrijf achter Trust.Zone.

Om te beginnen, hun website heeft een leuke, levendige look met een kleine caped crusader cartoon die duidelijk de bescherming die ze bieden vertegenwoordigt. Een van de eerste dingen die je opvalt, is dat de caped crusader ons een enorme 50% kortingsactie aanbiedt. Typisch voor mij geweldige besparingen voor een eerste gebruiker.

Zeer weinig VPN's bieden zulke grote kortingen meteen, ze geven er de voorkeur aan om gratis proefversies aan te bieden om potentiële abonnees te laten profiteren van dure jaarplannen. Trust.Zone herkende duidelijk deze industriebrede trend en besloot de voorsprong van concurrenten te behouden door nieuwkomers een substantiële stimulans te geven om toe te treden.

De site ziet er betrouwbaar uit en lijkt legitiem, maar zoals we allemaal weten, je kunt een boek niet altijd beoordelen op zijn omslag.

Laten we er meteen aan beginnen.

Wat Trust.Zone over zichzelf zegt:

Uw ISP en bezochte websites zien IP-adressen van onze servers met gecodeerd verkeer. Alle inhoudsoverdrachten, persoonlijke gegevens, chats zijn veilig.

Trust.Zone is een service van Seychellen.

Trust.Zone Overzicht

FeaturesInformation
Usability: Zeer eenvoudig in gebruik
Logbeleid: Geen logbeleid
Servergrootte: 130 ++ servers
Server distributie: 32 landen
Ondersteuning: Ticket systeem
torrenting: toegestaan
streaming: toegestaan
VPN-protocol en codering: OpenVPN en L2TP; 256-bit AES-codering
Hoofdkwartier: Seychellen
Prijs: $ 3,33 / maand
Officiële website: https://trust.zone/

Waarom is dat zo belangrijk??

Trusted Solutions, Ltd bevindt zich in Mahe, Seychellen, een democratie zonder beperkingen op VPN's. In veel landen is VPN-gebruik verboden en overheidsinstellingen eisen vaak dat VPN-services logs van gebruikerssessies overhandigen als bewijs in rechtszaken.

Met Trust.Zone's op de Seychellen gebaseerde IP-adressen is dit niet het geval. Wetten voor gegevensbewaring zijn niet op hen van toepassing. U hoeft zich geen zorgen te maken dat gevoelige gegevens door overheden of derden worden onderzocht.

Seychellen is ook een paradijs op aarde, het is echt prachtig. Absoluut een plek om uit te checken of je je de reis kunt veroorloven. En zoals elke toerist die de Seychellen heeft bezocht u kan vertellen, is het belangrijk om een ​​VPN te hebben wanneer u reist. Cybercriminelen jagen op toeristen omdat ze denken dat ze uit hun diepte zijn.

Zoals ik al eerder zei, heeft Trust.Zone online een aantal zeer positieve recensies verzameld. Sommige VPN-experts hebben naar hen verwezen als: "Een eenvoudige VPN met een goed ontworpen Windows-client."

Dat gezegd hebbende, waarschuwen ze ook hun lezers over Trust. Het gebrek aan geavanceerde functies en lage snelheden van Zone zoals we hier kunnen zien:

Sinds TechRadar deze waarschuwing gaf, lijkt het erop dat Trust.Zone maatregelen heeft genomen om hun functies, snelheden en opties voor mobiele clients te verbeteren.

Maar voordat we ingaan op Trust.Zone's snelheden, servers en geavanceerde functies, laten we eens kijken naar hun compatibiliteit.

Wat biedt Trust.Zone?

Trust.Zone's VPN ondersteunt alle volgende besturingssystemen en apparaten:

 • iOS
 • Android
 • ramen
 • MAC
 • Linux

Met deze VPN-service kunt u volledig anoniem op internet surfen door uw IP-adres en locatie te verbergen.

Ze beweren te voorkomen dat ISP's uw online activiteiten bewaken en cyberdreigingen zoals malware, ransomware, enz. Afweren.

Met Trust.Zone krijgt u veel functies die mensen van een VPN verwachten, zoals een beleid zonder logboeken, onbeperkte bandbreedte en meer.

Een van de grote dingen waar gebruikers altijd rekening mee moeten houden voordat ze zich abonneren op een VPN, is een brede beschikbaarheid. Met 131 servers in meer dan 32 landen, kunt u Trust.Zone bijna overal krijgen. Ze hebben plaatsing in de meeste grote steden over de hele wereld.

Trust.Zone biedt ook een master kill-schakelaar, wat een geweldige functie is om te hebben voor het geval je wifi het begeeft en je je beveiligde VPN-verbinding verliest. Zonder kill-schakelaar zou uw online activiteit worden blootgesteld aan uw werkelijke ISP.

Maar met een kill-schakelaar wordt uw browsesessie automatisch afgebroken om uw activiteit voor nieuwsgierige blikken te verbergen.

Extra functies

Als uw router OpenVPN of L2TP / IPSec VPN Client ondersteunt, kan Trust.Zone op uw router worden gebruikt.

Hun handig Pagina handmatige instelling helpt u bij het maken van een VPN-configuratie voor de router.

Trust.Zone VPN is ook compatibel met de volledige versie van DD-WRT-firmware. Net als bij hun pagina met handmatige instellingen bieden ze instructies op hun DD-WRT-instructiepagina. Hiermee kunt u de VPN zoeken en selecteren die zich het dichtst bij uw huidige locatie bevindt. De stappen zijn eenvoudig te volgen.

Ze maken het delen van P2P-bestanden mogelijk en bieden toegang tot geblokkeerde Netflix-catalogi. Iedereen die een VPN heeft gebruikt, kan je vertellen hoe waardevol dit is, omdat torrenting en streaming twee van de meest voorkomende activiteiten zijn die in verschillende landen worden geblokkeerd of verboden.

pricing & Plannen

Toen ik besloot ze uit te testen, bood de site van Trust.Zone een beperkte GRATIS proefperiode van drie dagen aan. Hun gratis test bevat 1 GB gegevensoverdracht, wat vrij enorm is voor een gratis VPN-service.

De meeste gratis VPN's of VPN-gratis proefversies beperken gebruikers tot veel minder dan een gigabyte. Het is niet ongewoon om er een te vinden die minder dan 500 MB aanbiedt.

Bovendien biedt Trust.Zone gratis gebruikers 110 locaties met onbeperkte bandbreedte. Het enige nadeel hier is dat je maar één gelijktijdige verbinding krijgt, zodat je de VPN niet op meerdere apparaten kunt gebruiken, maar om ze uit te proberen, is dit meer dan voldoende.

Qua locatie is dit echt geweldig omdat de meeste gratis VPN's de toegang beperken tot slechts een of twee locaties.

De plannen van Trust.Zone omvatten een pakket van een maand, een pakket van drie maanden of een plan van een jaar. Toen ik ze uitprobeerde, zag ik dat ze een special hadden op het jaarplan. Als ik op de lange termijn besluit met hen mee te gaan, is dat het plan waar ik waarschijnlijk voor zou gaan.

Elk van hun plannen geeft gebruikers toegang tot al hun 131 locaties zonder datacaps en onbeperkte bandbreedte. U krijgt drie gelijktijdige verbindingen en onbeperkt schakelen tussen servers.

Ze hebben momenteel een winteruitverkoop, dus nu is het een goed moment om een ​​korting aan te vragen.

 • Connector.Connector.

  Het maandelijkse abonnement is 9,20 AUD per maand.

  Dit is een abonnement van maand tot maand, de prijs is gebaseerd op hun wens om u geabonneerd te houden. Als zodanig is de prijs echt goed. Veel van de VPN's die ik heb bekeken, geven je geen andere keuze dan je te binden aan een heel jaar om een ​​prijsonderbreking te krijgen. De meeste van hen eindigen nooit veel minder dan 13.15 AUD per maand.

 • Connector.Connector.

  Hun drie maanden pakket is 6,50 AUD per maand.

  Dit betekent dat de volledige prijs voor uw eerste drie maanden slechts 19.52 AUD is. Dat is aas! Je hebt het over een korting van 29% op het maandelijkse pakket.

 • Connector.Connector.

  Het eenjarige pakket is 4,37 AUD per maand.

  Het jaarplan zal u in totaal 52,53 AUD kosten, wat een korting van 43% op het eerste plan betekent.

Dus als u zich sceptisch voelt, kunt u zich aanmelden voor een gratis proefperiode of beginnen met hun maandelijkse abonnement. Maar het financiële voordeel van het krijgen van hun jaarplan is vrij duidelijk.

Ze accepteren een reeks betaalmethoden, waaronder Bitcoin, PayPal, paypro en avangate.

Trust.Zone biedt ook een 10 dagen niet-goed-geld-terug-garantie zolang uw bandbreedtegebruik die 1 GB niet overschrijdt. Dit komt bovenop hun gratis test. Dat geeft je twee methoden om ze te bekijken en te zien of ze het geld waard zijn.

De prijs klinkt redelijk goed bij de eerste blos, ja?

Maar hoe verhouden ze zich tot hun concurrenten? Laten we het meteen ontdekken.

Bezoek Trustzone.com

Als een service die nog niet zo lang bestaat (Est. 2014), zou het je vergeven zijn als je enkele fouten in hun software verwacht. Maar ik ben blij te kunnen melden dat dat niet het geval lijkt te zijn met Trust.Zone.

Ik was eigenlijk oprecht onder de indruk van hoe soepel mijn ervaring was met hun service. Ze weten duidelijk wat ze doen en ze doen het goed.

Hier is een grondige lijst met gebieden waar ik blij mee was toen ik ze uitprobeerde.

Veiligheid & Privacy

Dit is het belangrijkste aspect van elke VPN-beveiliging. Zonder twijfel, dat is de belangrijkste reden waarom je VPN's zou moeten gebruiken.

Het is allemaal goed en wel om een ​​schattig klein stripfiguur op je startpagina te plaatsen dat uitnodigend lijkt voor consumenten, maar als je dat ontwerp niet kunt combineren met solide codering, zul je geen enkele levensduur hebben als VPN.

Gelukkig levert Trust.Zone, zowel voor gebruikers als voor het bedrijf achter de service, de goederen waar het er het meest toe doet. Uw online activiteit is echt veilig en privé wanneer u uw account gebruikt.

Hun AES-256-bit codering zorgt ervoor dat u de sterkste algoritmen krijgt die worden gebruikt in symmetrische sleutelcryptografie.

Trust.Zone's codering

Deze geweldige codering beschikt over een AES-256-CBC-codering, SHA256-authenticatie en een RSA-2048-handdruk. Dit is van militaire kwaliteit binnen handbereik.

Een RSA-handshake is noodzakelijk omdat deze wordt gebruikt om uw gegevensoverdracht te beveiligen met een geheime decoderingssleutel. Met RSA maakt en publiceert de gebruiker de openbare sleutel, wat betekent dat u een rol speelt in uw eigen codering.

De RSA-2048-handdruk kan niet worden gekraakt, waardoor het een van de veiligste oplossingen is die er zijn.

Is torrenting toegestaan??

Ja. Trust.Zone maakt onbeperkt downloaden en delen van bestanden mogelijk. Onbeperkt P2P-verkeer kan vrij zeldzaam zijn met veel VPN's op de markt, maar deze beperkt je niet op dit gebied. Als je meer wilt weten over torrents, lees dan onze gids hier.

Logbeleid

Trust.Zone heeft een bedrijf zonder logboekregistratie.

Zoals ik al eerder zei, heeft de Seychellen geen gegevensbewaarwetgeving, dus ze hebben geen reden om uw gegevens te bewaren.

Dit is absoluut cruciaal bij het selecteren van een VPN, omdat ik veel VPN's heb getest die zeggen dat ze geen logboeken bijhouden, maar veel van hen hebben het nieuws gehaald voor het overhandigen van gebruikerssessielogboeken aan wetshandhavers en dergelijke om te proberen en gebruikers veroordelen.

Verbindingssnelheden (een van de snellere)

Veel VPN-services beweren razendsnelle snelheden te bieden, inclusief Trust.Zone. In een poging precies te zien hoe nauwkeurig hun claims waren, heb ik zelf een snelheidstest uitgevoerd om te bepalen waar ze zich in dit gebied bevinden.

Dit zijn de resultaten van mijn tests die ik heb voltooid met een internetverbinding van 100 Mbps:

 • Amerikaanse server

  • Ping: 195 ms
  • Downloaden: 60,61 Mbps
  • Uploaden: 36,75 Mbps
 • EU-server

  • Ping: 43 ms
  • Downloaden: 69,46 Mbps
  • Uploaden: 46.12 Mbps
 • Asia Server

  • Ping: 315 ms
  • Downloaden: 14,51 Mbps
  • Uploaden: 7,14 Mbps

Zoals je waarschijnlijk wel kunt raden, was ik erg blij met de snelheden die ik bereikte. In vergelijking met hun concurrenten, zelfs de al lang bestaande, kwam Trust.Zone bovenaan als een van de snelste beschikbare VPN's.

Usability

De bruikbaarheid van Trust.Zone was consistent en gemakkelijk te gebruiken.

Sommige VPN's, zelfs de extreem snelle, kunnen vertragingen of intermitterende traagheid ervaren. Anderen zijn erg ingewikkeld als ze eenmaal zijn geïnstalleerd. Dit was niet het geval toen ik Trust.Zone testte.

Ik kon meer dan 230 bestanden downloaden met constante snelheden en zonder verbindingsproblemen.

Nadat je je account hebt aangemaakt en het programma hebt geïnstalleerd, ga je meteen naar de races.

Dit is hoe de client eruitziet zodra je hem hebt geladen:

De tabbladen voor Status, Instellingen enzovoort zijn gemakkelijk te identificeren en gemakkelijk te selecteren. De knoppen zijn zelfs intuïtief, zelfs op een smartphone, dus je hebt geen dure Stylus nodig om ze te gebruiken.

Wanneer u op het tabblad Servers klikt, ziet u een lijst met servers waaruit u de gewenste selectie kunt kiezen:

Sommige basisinformatie over uw abonnement kunt u hier ook bekijken:

Het tabblad Instellingen vertelt u alles wat u moet weten over uw verbinding en de beschikbare opties voor uw poort.

U zult de optie 'Schakelaar uitschakelen' onder uw verbindingsinstellingen opmerken. Zorg ervoor dat die is aangevinkt.

Om de VPN uit te schakelen, ga je gewoon naar het tabblad Afsluiten en klik je op "Ok". Eenvoudig als pis.

Werkt Trust.Zone op Netflix?

Zoals u wellicht weet, heeft Netflix VPN-services links, rechts en in het midden geblokkeerd. Ze hebben zich uitgesproken tegen piraterij en moeten de regionale toegang tot een groot deel van hun bibliotheek beperken vanwege licentierechten omdat veel van hun shows en films niet beschikbaar zijn in bepaalde gebieden.

Als zodanig zijn gebruikers altijd op zoek naar een VPN die de Netflix-catalogi in de VS, Amerikaans Samoa, Puerto Rico, enzovoort kan deblokkeren.

Misschien deels vanwege hun gebrek aan naamherkenning (relatief nieuw bedrijf waarvan de naam niet bekend is), kunnen gebruikers gemakkelijk toegang krijgen tot Netflix. Het werkte perfect toen ik het uitprobeerde en ik kon alles streamen wat ik wilde uit de Amerikaanse catalogus.

Ik heb zojuist een compatibele server geselecteerd, aangemeld bij mijn Netflix-account en Bob's oom! ik was in.

Het eerste wat ik zag, waren de buitenlandse titels hierboven afgebeeld. Ik klikte op de Will Smith-film en deze speelde zonder een ... Hitch.

:: krekels ::

Trust.Zone Nadelen

Terwijl ik tevreden was met bijna alles over mijn ervaring met Trust.Zone, van hun sterke codering en hoge snelheden tot hun gebruiksvriendelijke interface en betaalbaarheid, Ik merkte een negatief aspect op hun service:

Beperkte klantenondersteuning

Veel van de beste VPN's, zoals NordVPN, aanbod 24/7 opties voor klantenondersteuning zoals livechat. Dit is hun manier om ervoor te zorgen dat hun klanten de klok rond worden opgevangen en dat eventuele hik snel wordt opgelost.

Helaas was dit niet het geval met Trust.Zone. Ze bieden alleen een ticketsysteem voor klantenondersteuning en ze zijn alleen beschikbaar om uw vragen of opmerkingen te beantwoorden Maandag tot en met vrijdag van 4:00 AM AEST tot 2:00 AM AEST.

Dit kan voor veel mensen een probleem zijn, afhankelijk van waar ter wereld ze wonen.

Dit is hoe hun klantenondersteuningsformulier eruit ziet:

U kunt ook hun vervolgkeuzemenu openen voor meer opties:

Bovendien kunt u de mate van belangrijkheid selecteren, of het nu een "triviale" kwestie of een "kritieke" kwestie is.

Nadat u een vraag heeft ingediend, ziet u op het dashboard dat uw ticket is toegevoegd.

Gelukkig voor mij werd mijn vraag binnen een paar uur beantwoord, maar ik kon nog steeds zien hoe dit de activiteit van een gebruiker met een echt technisch probleem dat zijn / haar vermogen om een ​​bepaalde tijdgevoelige online taak uit te voeren kan belemmeren, kan belemmeren..

Raad ik Trust.Zone aan?

Dat doe ik zeker.

Na een zorgvuldige beoordeling kan ik met vertrouwen zeggen dat Trust.Zone solide privacy en beveiliging, eersteklas functies en ijzersterke codering biedt. Ze zijn ook een van de gemakkelijkste VPN-oplossingen om te gebruiken.

Hun betaalbaarheid en brede beschikbaarheid zijn een toegevoegde bonus.

De live feed van hun download- en uploadsnelheden voor elk van hun servers zorgt ervoor dat u niet hoeft te zoeken welke u moet kiezen.

En gezien hun geografische locatie, weet je dat dat er zal zijn geen gegevensbewaring door het bedrijf of derden.

 • PROS

   Compatibel met de meeste apparaten
   betaalbaarheid
   Hoge snelheden
   Sterke codering
   Adequaat ticketingsysteem
   Torrenting toegestaan
   Blokkeert Netflix
   Tal van servers over de hele wereld
   Geen logboekregistratie
   Usability
   Live feedback van snelheden voor elke server

 • CONS

  Beperkte opties voor klantenondersteuning

Ik hoop dat deze beoordeling helpt en voor meer informatie, bekijk de gids voor gratis VPN's en ook onze lijst met aanbevolen apps voor wachtwoordbeheer.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me