UltraVPN-beoordeling

UltraVPN is het nieuwe kind op het VPN-blok. Als we moesten bepalen wat voor soort nieuwe kind UltraVPN is, zouden we het de coole jongen noemen waarmee alle andere VPN-kinderen vrienden willen worden.

Bij het zoeken naar een VPN zijn er verschillende aspecten die voor u het belangrijkst kunnen zijn. Hebt u toegang nodig tot US Netflix vanuit Australië? Misschien hebt u de snelst mogelijke verbinding nodig, waar u ook bent. Sommige mensen moeten zelfs 24 uur per dag 7 dagen per week met iemand over hun gevoelens over VPN's kunnen praten.

Wat uw behoeften ook zijn met betrekking tot een VPN, UltraVPN dekt de meerderheid van de bases. Het zou moeilijk zijn om een ​​legitieme reden te vinden om UltraVPN niet te gebruiken. Er zijn echt geen rode vlaggen voor deze nieuwkomer.

Blijf lezen voor meer informatie!


TL; DR

UltraVPN dekt alle bases voor een VPN en het is vrij goedkoop in vergelijking met onze andere topkeuzes. Hoewel het misschien niet de dubbele codering van NordVPN of de razendsnelle snelheden van ExpressVPN heeft, is het nog steeds uiterst veilig met goede snelheden en een lage prijs.

Je kunt echt niet fout gaan met UltraVPN.

Overzicht

Met meer dan 55 serverlocaties doet UltraVPN zijn best om ervoor te zorgen dat u toegang heeft tot een server in de buurt, of u nu door Zuidoost-Azië aan het backpacken bent of op uw bank in Perth zit.

UltraVPN gelooft niet in datalimieten en hun voornaamste zorg is om alles wat u doet op internet vertrouwelijk en veilig te houden door uw browsen te coderen. Het andere mooie van UltraVPN is dat ze helemaal geen online activiteiten bijhouden en je browsen anoniem houden.

VPN-beginners zullen ook dol zijn op UltraVPN zoals het is een van de eenvoudiger te gebruiken VPN's. Bekijk American Netflix en bel UltraVPN midden in de nacht als je zin hebt om met een vriendelijke stem over VPN's te praten.

Pros

 • Zeer eenvoudig in gebruik
 • Hoge snelheden
 • Blokkeert Netflix
 • 24/7 klantenondersteuning -
 • telefoon (!) en chatten
 • 30-dagen geld terug garantie
 • Torrenting werkt
 • Dodemansknop
 • Goedkope jaarplannen

Cons

 • Enkele geavanceerde functies
 • Slechts 3 verbindingen tegelijk

Privacy- en logbeleid

Als u daadwerkelijk naar het privacy- en logboekbeleid van een VPN kijkt, zijn er vier vragen die u moet stellen:

 1. Wat vertelt het bedrijf je??
 2. Wat vertelt het bedrijf je niet??
 3. Wat is de jurisdictie van het VPN-bedrijf?
 4. Waar ben je goed mee?
Eerste vraag:

Laten we beginnen met nummer 1, want het zou raar zijn als we met een van de andere nummers beginnen. Wat vertelt UltraVPN ons eigenlijk over hun privacy- en logbeleid?

Hun website vertelt ons dat het een nulregistratiebeleid heeft. Nou, dat is een goede eerste stap, want als een VPN zegt dat ze allesbehalve een nulregistratiebeleid hebben, zou je waarschijnlijk hun website moeten verlaten.

Het bedrijf zegt dat ze je online activiteiten niet bijhouden, zodat je surfgewoonten anoniem blijven. Dit is een goede algemene zaak om te weten, maar het komt erop neer dat ze zeggen: "Ja, we zijn een VPN."

Laten we wat dieper ingaan.

Er is niet veel op het gebied van details als het gaat om hun registratie- en privacybeleid. Het enige dat u hoeft te vinden, is dat ze daadwerkelijk één ding registreren. Wanneer u zich aanmeldt, wordt uw oorspronkelijke IP-adres verzameld. De meerderheid van de mensen zou zich daar niet druk om moeten maken, maar we zullen hier wat dieper op ingaan in het rechtsgebied.

Hun website zegt ook dat het de hoeveelheid verkeer opmerkt die u via de UltraVPN-servers binnenbrengt. Als je dat niet goed vindt, moet je een andere service zoeken. Dit zou geen effect moeten hebben op de meeste mensen, maar het zou ook kunnen aansluiten bij het rechtsgebied waarin het bedrijf woont.

Het belangrijkste is dat uw online activiteit wordt niet opgeslagen. Welke rare of normale dingen u online ook doet, zullen uw UltraVPN-vrienden niet kennen.

Tweede vraag:

Wat vertelt UltraVPN u niet? Hopelijk vult het bedrijf ons alles in. De reden dat deze vraag wordt gesteld, is dat sommige VPN-bedrijven belachelijk lang en gedetailleerd privacybeleid hebben.

UltraVPN is niet een van die bedrijven.

Moet dit je zorgen maken? Waarschijnlijk niet.

Sommige mensen zijn inherent verdacht. Als het gaat om privacy, zullen we u niet kwalijk nemen dat u te voorzichtig bent. Als een scenario op het gebied van privacy en logging niet wordt beantwoord in het privacybeleid, is het geen slecht idee om rechtstreeks contact op te nemen met het VPN-bedrijf om u meer inzicht te geven.

Houd er rekening mee dat als dat feit niet in het privacybeleid staat, het moeilijk kan zijn om het bedrijf vast te houden aan wat ze u vertellen.

We maken ons geen zorgen over UltraVPN, maar voor het ultra-verdachte type kunnen er problemen zijn.

Derde vraag:

Wat is de jurisdictie van het VPN-bedrijf?

Veel mensen bagatelliseren het belang van deze vraag. De reden waarom dit wordt gevraagd, is dat sommige landen vaker klantgegevens in beslag nemen dan andere. Aangezien een VPN is ontworpen om uw gegevens voor nieuwsgierige blikken weg te houden, kan dit minder dan ideaal zijn.

UltraVPN-beoordelingZoals we in het begin al zeiden, werkt WindScribe vanuit de VS en het VK. Daarom zijn ze onderworpen aan het online bewakingsprogramma van Five Eyes.

De kern ervan is dat deze twee landen een geschiedenis hebben van doen wat ze willen op het gebied van bewaking. Als de regering van de Verenigde Staten de gegevens wenste waarvan een bedrijf eigenaar is, gaan ze erop uit om het te krijgen.

Dit is geen probleem met een VPN-bedrijf dat geen consumentengegevens bewaart.

De enige rode vlag, en het is een kleine, is het beleid van UltraVPN en het bijhouden van een kleine hoeveelheid informatie.

Aangezien UltraVPN uw IP-adres pakt tijdens de aanmeldingsfase en vervolgens bijhoudt hoeveel verkeer u via hun servers binnenbrengt, is het mogelijk voor de Amerikaanse overheid krijgt toegang tot deze informatie.

Wat kunnen ze met die informatie doen?? Weinig.

Dit leidt ons naar onze vierde vraag.

Vierde vraag:

Waar ben je goed mee?

Dit is een heel persoonlijke vraag.

Als het u niet kan schelen dat de jurisdictie van een VPN-bedrijf of uw IP-adres bekend is bij uw VPN-bedrijf, zou u geen problemen moeten hebben met UltraVPN.

Ik zou zeggen dat 99% van de mensen daar niet om geeft. Als u deel uitmaakt van de 1% die zou schelen, zijn er andere opties die er zijn. Het belangrijkste om te onthouden is dat geen VPN perfect is.

Beveiliging en codering

Veel mensen gebruiken een VPN alleen voor de beveiliging en codering die de service biedt. UltraVPN levert op dit gebied op een grote manier.

VPN-venstersQua protocollen, of hoe de gegevens worden geformatteerd en verzonden via een netwerk, bieden de meeste VPN-services meerdere opties, zoals SSTP, L2TP, IKEv2, PPTP en OpenVPN. UltraVPN knoeit niet en biedt alleen de meest veilige optie die wordt gecodeerd met behulp van 256-bit sleutellengte methoden. Dit protocol is OpenVPN.

UltraVPN heeft ook zijn eigen DNS-servers, wat betekent dat uw verkeer niet kan worden vastgelegd door derden of kan worden gevolgd door de overheid. Een ander aspect waar u rekening mee moet houden, is of er gegevens lekken wanneer uw informatie via DNS-servers gaat. Lektesten moeten worden uitgevoerd om ervoor te zorgen dat er geen informatie wordt blootgesteld. Gelukkig is UltraVPN getest met geen lekken te melden.

Een ander belangrijk beveiligingsaspect van UltraVPN is een kill-schakelaar. Het bedrijf noemt het 'de firewall'. Kortom, als uw VPN-verbinding om welke reden dan ook wegvalt, stopt de software uw internetverbinding, zodat uw echte IP-adres niet wordt aangetast. Dit is een populaire functie geworden bij VPN-bedrijven en is op dit moment een must-have.

Snelheid

VPN-snelheid heeft heel veel factoren om op te letten. De beste manier om de VPN-snelheid te testen, is door slechts een paar servers te testen. We testen graag de servers die zich het dichtst bij onze fysieke locatie bevinden en testen vervolgens een paar servers waarvan we weten dat we ze regelmatig zouden willen gebruiken.

Het andere ding om over na te denken is dat niet alle servers gelijk zijn gemaakt. Er kunnen twee servers in één stad zijn, maar de ene is sneller dan de andere.

Hier in Australië zijn we verre van zowel de VS als Europa, dus het is belangrijk om beide uit te testen.

Al met al concurreerde UltraVPN met de snelste VPN's die er zijn. Gelukkig heeft de service servers over de hele wereld.

snelheid

Australië: Bij aansluiting op de servers in Australië zagen we slechts een afname van de snelheid van gemiddeld ongeveer 10%. Dit is echt goed in vergelijking met veel andere services die er zijn. Als u uw gegevens wilt coderen maar een server in de buurt wilt houden, houdt UltraVPN stand.

Zuid-Oost Azië: Als uw IP-adres om een ​​of andere reden het continent moet verlaten, is Singapore voor u beschikbaar. De snelheden hier vertraagden onze verbinding met ongeveer 20%, wat wederom vrij goed is.

UK: Hier worden de dingen een beetje dicey. Wanneer verbonden met een server in Londen, daalden onze snelheden met ongeveer 60%. Dit was prima, want we hadden nog steeds een vrij snelle verbinding. Wanneer we verbinding maken met een Engelse server, is het meestal om Netflix te bekijken. Deze snelheden zijn goed voor streaming. Het probleem ontstond toen we verbinding maakten met een Manchester-server. Onze snelheden werden met nog eens 20% verlaagd. Het is niet alsof we verbinding moeten maken met die server, maar het heeft ons laten zien dat niet alle UltraVPN-servers gelijk zijn gemaakt.

VERENIGDE STATEN VAN AMERIKA: In Australië zijn er echt geen VPN's die je enorme snelheden uit de VS opleveren. We ondervonden ongeveer 10-15 Mbps toen we verbinding maakten met hun oostkustservers. Deze snelheden zijn prima voor streaming en laten je zonder problemen Netflix kijken.

UltraVPN is vergelijkbaar met veel andere VPN's. De snelheid op sommige servers is beter dan andere en de geografische locatie heeft grote invloed op uw snelheid. Er is hier niets baanbrekends te melden. De snelheden zijn goed en de serverlocatie is voldoende.

Netflix en streaming

De mogelijkheid om de Netflix-versie te bekijken vanuit een ander land dan waar je je bevindt, is minstens 50% van de reden om een ​​VPN te gebruiken. Shows zoals Avatar: The Last Airbender zijn niet beschikbaar in de VS, maar zijn beschikbaar in andere landen zoals Thailand.

Over het algemeen heeft US Netflix toegang tot de meeste titels, maar elk land heeft toegang tot verschillende films en shows. Als je toegang hebt tot die landen, krijg je het meeste waar voor je geld in termen van je Netflix-abonnement. Op dit moment beschouw ik mijn VPN als een deel van mijn Netflix-kosten - en het is het waard.

Veel VPN-providers worstelen met het omzeilen van Netflix-geografische beperkingen. Ze maken echt gebruik van VPN's en als ze merken dat er een server is die veel verkeer binnenbrengt, zullen ze dit blokkeren, waardoor je VPN onbruikbaar wordt voor Netflix.

UltraVPN staat in de top van Netflix die VPN's gebruikt. Hun servers hebben altijd gewerkt met de streamingdienst. Hoewel we nog geen Netflix-problemen op een van hun servers hebben ontdekt, heeft UltraVPN een speciale Netflix-server. De servers werken ook met elke andere streamingdienst die we naast BBC iPlayer hebben geprobeerd (de moeilijkste streamingdienst die te kraken is).

Pakketjes

Een van de geweldige dingen van UltraVPN is de prijs. Het komt binnen als een van de goedkopere VPN's die we beoordelen. Het andere opwindende aspect van de prijsstelling is dat u een 30-dagen geld-terug-garantie krijgt en het bedrijf moedigt u aan om de service zonder risico's te testen. Het is heel aardig van ze!

UltraVPN is verdeeld in drie opties. Elke optie biedt dezelfde voordelen, maar op verschillende prijspunten.

UltraVPN-beoordelingAls u besluit om de maandelijkse route te gaan, is UltraVPN precies daar met de gemiddeld geprijsde services op $ 7,99 per maand. Je hebt ook de mogelijkheid om elke zes maanden te betalen $ 5.99 dat is een prima deal voor hun volledige prijs.

Waar dingen echt goedkoop beginnen te worden, en waar UltraVPN duidelijk wil dat je op hun prijspagina kijkt, is het jaarplan.

Bij $ 3.75 per maand of $ 45 voor het jaar, kunt u betalen voor UltraVPN voor het jaar. Dit is meer dan de helft van hun maandelijkse prijs.

Als u een VPN wilt proberen, raden we u aan het jaarabonnement te proberen, waarbij uw creditcard slechts $ 45 in rekening wordt gebracht en vervolgens de service zonder risico kunt proberen. Als je het leuk vindt, heb je alleen voor dit jaar een geweldige VPN $ 45. Als je merkt dat je het niet leuk vindt, neem dan contact op met het bedrijf krijg je geld terug.

Torrenting en P2P

We keuren illegale torrenting absoluut niet goed. De realiteit is dat illegaal torrenten niet het enige type torrent is. Peer to peer sharing krijgt nog steeds een slechte reputatie vanwege illegale torrenting, wat ertoe leidt dat veel services uw doel niet helpen.
(Lees verder: Beste VPN voor torrenting)

UltraVPN is er om te helpen met P2P. Je kunt torrents veilig downloaden omdat uw verbinding is volledig gecodeerd. Sommige VPN-providers beperken bandbreedte en snelheid wanneer gebruikers besluiten iets te torrenten. UltraVPN is ontspannen over de situatie en geeft u de vrije hand.

De hoge snelheden van UltraVPN doen zeker niet iedereen pijn. Download- en uploadsnelheden zijn erg belangrijk in de P2P-instelling en UltraVPN is zeker een van de snellere VPN-services. Van ISP's is bekend dat ze verbindingen vertragen wanneer torrenting wordt gedetecteerd, dus het gebruik van een VPN is een veilige gok voor hogere snelheden, terwijl u geniet van een gecodeerde tunnel.

Laatste gedachten

Hoewel UltraVPN de nieuwe jongen op straat is, raden we hun service aan.

Met een eenvoudig te gebruiken gebruikersinterface en alles wat men zou willen van een VPN, is het moeilijk om iemand te vertellen de service niet te gebruiken.

Veelgestelde vragen

Vraag: Wat is een VPN-kill-schakelaar?

EEN VPN kill-schakelaar zorgt ervoor dat als de VPN uitvalt, uw werkelijke IP-adres niet wordt blootgesteld. Dit is een zeer belangrijk aspect van elke VPN en zou een van de "geavanceerde" functies moeten zijn die u niet opoffert.

Vraag: Verbergt een VPN torrenting?

EEN: Het korte antwoord is ja. Een VPN verbergt torrenting voor uw internetprovider. Dit betekent niet dat je de vrijheid hebt om illegaal inhoud te downloaden. Je kunt nog steeds op andere manieren worden betrapt en we raden het niet aan.

Vraag: Is het downloaden van een film illegaal?

EEN: Het downloaden van een film is niet illegaal. Het downloaden van auteursrechtelijk beschermde films is 100% illegaal. Torrenting kan worden gebruikt om gratis films te downloaden waarop geen copyright rust zonder de wet te overtreden.

Vraag: Vertraagt ​​een VPN torrenting?

EEN: In sommige gevallen, ja, en in sommige gevallen zal het je torrenting versnellen. 

Het scenario waarin het zou vertragen, is als je je volledige downloadsnelheid krijgt tijdens torrenting. Een VPN vertraagt ​​inherent uw snelheid omdat uw verkeer via een andere server wordt geleid.

Het scenario waarin uw torrenting wordt versneld, is als uw ISP de snelheid van torrents vertraagt, omdat deze zich zorgen maakt over illegale activiteiten. Een VPN codeert uw verkeer en uw internetsnelheid wordt niet beperkt. 

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me