Vanished VPN Review – twijfelachtige snelheid en beveiliging

VanishedVPN is een in Australië gevestigde VPN-service die slechts iets meer dan een jaar bestaat. Als zodanig zijn ze tamelijk niet getest en zijn ze niet precies de markt binnengedrongen zoals andere VPN-serviceproviders.

Hun grote claim to fame was een plug van Lifehacker die ze hun 'favoriete VPN voor toegang tot US Netflix' noemden.

Terwijl een handvol bedrijven de hype waarmaken, en vaker wel dan niet, een meerderheid van hen niet. VanishedVPN staat in de schijnwerpers sinds deze plug van Lifehacker. Laten we erin springen om te zien of ze de hype waarmaken!

Laten we dat eens van dichterbij bekijken! of bezoek de website van VanishVPN.


Vanished VPN Overzicht

FeaturesInformation
Usability: Makkelijk te gebruiken
Logbeleid: Dubbelzinnig geen logboekbeleid
Servergrootte: 1300 ++ servers
Server distributie: Undisclosed
Ondersteuning: E-mail
torrenting: toegestaan
streaming: Beperkt
VPN-protocol en codering: Undisclosed
Hoofdkwartier: Australië
Prijs: $ 8.33 / maand
Officiële website: https://www.vanishedvpn.com/

Wat is VanishedVPN?

VanishedVPN is iets meer dan de gemiddelde gewone VPN. De VPN-service zelf wordt geadverteerd als ideaal voor winkelen in het buitenland, online gaming, sport en streaming. De service is een virtuele particuliere netwerkoplossing uit onze favoriete plek ter wereld, Australië.

Als je helemaal over die straya-trots gaat, ga dan zitten, dompel jezelf onder in kookaburra-lach, ga op internet en begin te surfen met VanishedVPN.

Naast dat het een Aussie VPN is, is VanishVPN niet alleen een VPN. Het heeft ook de Invizbox gemaakt.

Vanished VPN Review - twijfelachtige snelheid en beveiliging

De Invizbox is een minirouter waarmee gebruikers hun Smart TV, Playstation of Xbox kunnen verbinden met de server van de VPN. Het is een behoorlijk ingenieus apparaat dat deze VPN-service van een normale VPN in Australië naar een die buiten de doos denkt.

Blijf lezen om meer te weten te komen over de Invizbox en wat de implicaties zijn als het gaat om gevestigd te zijn in Australië.

Vanished VPN Veilige VPN-oplossingen voor surfen op internet

De voordelen van VanishedVPN

VanishedVPN is verre van een perfecte VPN-service. Er zijn drie hoofdaspecten die de pluspunten van VanishedVPN vormen: Geo-unblocking, de Invizbox en gebruiksgemak. Ze hebben ook meer dan 1300 servers en laten torrenting toe met maximaal 3 gelijktijdige verbindingen.

Geo-deblokkeeroplossing

Geo-blocking verwijst naar sites die mensen in andere landen blokkeren om beperkte inhoud te bekijken.

Als je enige tijd in Australië hebt gewoond, weet je dat geografische beperkingen een echte moordenaar zijn voor het genieten van content waar de rest van de Engelstalige wereld gemakkelijk toegang toe heeft. Voor Aussies die graag hun favoriete Amerikaanse tv-programma's willen kijken, lijkt VanishedVPN een haalbare optie.

Met VanishedVPN kun je de nieuwste afleveringen van Game of Thrones inhalen en genieten van oude favorieten zoals Dexter, Breaking Bad of de Netflix-show Orange is the New Black. VanishedVPN kan toegang krijgen tot BBC iPlayer, ITV, Hulu, Crackle en andere geo-geblokkeerde streamingdiensten.

Invizbox

Dit is bedoeld om alles over de VPN-service van VanishedVPN te zijn, maar de Invizbox is te cool om er niet op in te gaan. Persoonlijk is dit ons favoriete ding over VanishedVPN. Het lijkt bijna alsof de makers van VanishedVPN de Invizbox hebben gemaakt en vervolgens de VPN-service hebben gemaakt om mee te gaan met hun hardware. Met alles wat ze goed hebben gemaakt met de Invizbox, heb ik er vertrouwen in dat VanishedVPN de problemen waar ik later op ga ingaan zal oplossen.

Het enige dat u met de Invizbox hoeft te doen, is hem verbinden met uw router. Zodra het is verbonden met uw router, kunt u uw apparaten zoals normaal gaan gebruiken. Gewoon door de Invizbox aan te sluiten, wordt al uw internetverkeer gecodeerd.

De manier waarop het apparaat werkt is best cool, omdat je 4 verschillende VPN-servers tegelijk kunt gebruiken. Dit is erg goed voor het streamen van verschillende inhoud.

De Invizbox is niet perfect, maar het is nogal innovatief en zeker de moeite van het bekijken waard.

Hoe VanishedVPN te gebruiken

Een van de goede dingen die we over VanishedVPN kunnen zeggen, is dat ze behoorlijk informatief zijn qua configuratie. Ze bieden gedetailleerde installatiehandleidingen voor iPhone, iPad, Mac, Windows, Android, ATV, PS4, PS3, Sports, Chromecast, Surface, Routers en meer.

Als u hebt gekozen voor VanishedVPN, is het aanmeldings- / configuratieproces vrij eenvoudig. U registreert gewoon uw account door uw e-mailadres op te geven en een wachtwoord aan te maken. Nadat je je hebt aangemeld, leiden hun installatiehandleidingen je door het proces van toegang krijgen tot hun interface op een reeks compatibele apparaten.

Voor degenen die Windows gebruiken, u moet de OpenVPN-app downloaden en pas de VanishedVPN openVPN-configuratiebestanden toe. Dit duurt ongeveer vijf minuten.

Vanaf daar is het echt vrij eenvoudig.

 1. Download en installeer de OpenVPN-software van openvpn.net. Zorg ervoor dat sta de TAP-stuurprogramma's toe te installeren wanneer u de pop-up later tijdens de installatie ontvangt.
 1. Download hier het VanishedVPN OpenVPN-configuratiebestand voor de gewenste server (d.w.z. usa.ovpn voor de VS VPN om US Netflix te bekijken).
 1. Verplaats het bestand dat u hebt gedownload (in ons voorbeeld USA.ovpn) naar uw OpenVPN-configuratiemap op (C: \ Program Files \ OpenVPN \ config). Klik op Doorgaan wanneer om beheerdersrechten wordt gevraagd om door te gaan.
 2. Klik met de rechtermuisknop op de OpenVPN GUI-snelkoppeling pictogram op uw bureaublad en kies 'uitvoeren als beheerder'.
 1. Klik met de rechtermuisknop op het OpenVPN-pictogram in de taakbalk onderaan uw scherm.
 2. Selecteer de gewenste verbinding (VS in ons voorbeeld) en selecteer 'verbinden' in het vervolgkeuzemenu.
 1. Kopieer en plak uw VPN-gebruikersnaam (uw e-mailadres) en wachtwoord die u kunt zien op het ‘mijn account’ dashboard op onze site. Deze zijn hoofdlettergevoelig.
 1. Het pictogram moet groen worden om aan te geven dat u bent verbonden.
 2. Om te testen of je verbonden bent, probeer je wat inhoud af te spelen vanaf de locatie waarmee je nu verbonden bent (bijvoorbeeld als je verbonden bent met de VS, ga je naar netflix.com en je zou de Amerikaanse catalogus moeten zien).

Je bent helemaal klaar, maat!

De negatieve punten van VanishedVPN

We willen meer van VanishedVPN houden dan elke andere VPN omdat het in ons thuisland is gevestigd. Er zijn echter nog veel problemen die moeten worden opgelost. Het moet gezegd worden dat de service relatief nieuw is, zodat ze nog enige tijd hebben om zich als een grote speler te vestigen.

Australische VPN?

Het is geweldig om in Australië te zijn, maar het voorspelt niet veel goeds voor ons Aussies omdat Australië lid is van de Fourteen Eyes, een multinationale coöperatie die signaalintelligentie verzamelt en met elkaar deelt. Dit betekent dat uw gevoelige gegevens zullen nooit echt veilig zijn, ongeacht of u een VPN gebruikt of niet.

De overgrote meerderheid van gerenommeerde VPN's hanteert een strikt 'geen logboek'-beleid dat gebruikers verzekert dat hun sessies niet worden opgenomen of verkocht aan derden. VanishedVPN geeft openlijk toe bewaar uw gegevens voor een periode van 30 dagen. Dit omvat uw bron-IP-adres en de start- en stoptijd van uw verbinding. Lees hier meer over VPN-logboekregistratie.

Hoewel VanishedVPN beweert nooit het verkeer van een gebruiker of de inhoud van de communicatie van de gebruiker te loggen, maar is dat echt een claim die ze met goed geweten kunnen indienen?

Onder de UKUSA-overeenkomst en alle bijbehorende wijzigingen, de Australische overheid kan VPN's bedienen met dagvaardingen of huiszoekingsbevelen, en dat VPN verplicht zou zijn om de logs van hun gebruikers te delen.

Wat zijn de kosten van VanishedVPN?

Er zijn slechts twee prijsopties met VanishedVPN, geen van beide is erg spannend.

Ze bieden een standaardplan of hun "beste aanbod" -plan (jaarlijks).

 • Het standaardplan
  • $ 11.99
  • Elke maand gefactureerd
  • 3 gelijktijdige verbindingen
 • Best Offer ”Plan
  • $ 8.33 / maand
  • Jaarlijks gefactureerd als $ 99,99
  • $ 43,89 aan besparingen
  • 3 gelijktijdige verbindingen

Eerlijk gezegd, we zijn niet zo enthousiast over de Standard vs. Best Offer-pakketten, omdat we graag "betalen zoals u gaat", en we kunnen een VPN die geen geld-terug-garantie of een gratis proefperiode biedt niet echt vertrouwen.

Zelfs enkele van de slechtste VPN's die er zijn, geven je een gratis proefperiode van minimaal 3 dagen zodat u kennis kunt maken met hun service en kunt zien of ze legitiem zijn.

VanishedVPN-service annuleren

We zeggen niet dat je zou willen annuleren, maar dit is hoe het werkt als je dat ooit doet.

Alle gebruikers kunnen hun service op elk moment annuleren, maar het is belangrijk om te weten dat er geen terugbetalingen worden gedaan. Aangezien VanishedVPN geen terugbetalingen uitvoert, worden gebruikers die een jaarabonnement hebben gekocht, niet gecompenseerd voor het resterende gedeelte van hun account.

De enige manier om een ​​terugbetaling te krijgen voor een jaarlijks abonnement is om binnen de eerste 30 dagen annuleren van dienst. Annulering wordt van kracht zodra VanishedVPN wordt geïnformeerd dat u wilt annuleren.

Is VanishedVPN veilig?

De pagina "Functies" van VanishedVPN verscheen de laatste keer dat we hem gebruikten leeg. Daarom was er geen manier voor ons om te bevestigen dat hun service veilig is. In tegenstelling tot vrijwel elke andere beschikbare VPN, ze maken geen melding van hun precieze protocol of codering.

Alleen een echte drongo zou het gevoel hebben dat hij vrij over het internet kon rondlopen met behulp van een VPN die zijn cryptografische methode niet onthult. Dat is een trefzekere manier om verstrikt te raken in je grundies.

VanishedVPN-snelheidstest

Persoonlijk is dit mijn grootste probleem met VanishedVPN. Ze hebben gewoon geen snelle servers.

Om de nauwkeurigheid van deze beoordeling te waarborgen, hebben we besloten een snelheidstest uit te voeren met Speedtest.net op een 100 Mbps-server in de AU. Om dit in perspectief te plaatsen, waren we op dat moment in Sydney. De prestaties werden dus niet beïnvloed door ruige omstandigheden of wat dan ook.

Dit zijn de resultaten van de test:

 • AU-server (Sydney)
  • Ping: 49 ms
  • Download snelheid: 9.37 Mbps
  • Upload snelheid: 0,47 Mbps
 • Amerikaanse server (New York)
  • Ping: 140 ms
  • Download snelheid: 29.74 Mbps
  • Upload snelheid: 2,07 Mbps

Het is duidelijk uit deze bevindingen dat snelheid niet het sterke pak van VanishedVPN isEigenlijk, de snelheid leek te zijn "verdwenen". Nergens op hun website laten ze potentiële klanten iets weten over hun servers of protocol (len). Ze kozen ervoor om met de meest ondoorzichtige details te gaan. Je zou ook kunnen zeggen, het "verdwenen".

De meeste VPN's zijn trots op het vermelden van hun veelheid serverlocaties. VanishedVPN maakt deze informatie niet bekend.

Klantenservice Kwaliteit

klantenserviceVanishedVPN biedt geen 24/7 live chat zoals sommige van de betere VPN-oplossingen op de markt. Integendeel, u bent beperkt tot een optie voor alleen e-mail om een ​​klacht in te dienen of technische vragen te stellen.

Hun klantenservice is goed geïnformeerd, maar dit is lang niet zo goed als services zoals NordVPN of Surfshark. Sommige sites vertrouwen alleen op een ticketsysteem, terwijl anderen er online zijn om u in realtime te helpen. Helaas is VanishedVPN niet een van de laatste.

Doen we het aanbevelen VanishedVPN?

VanishedVPN is verre van de slechtste of duurste VPN. Veel recensenten prijzen de prijs zelfs, hoewel we elders veel betere aanbiedingen hebben gezien. We raden deze VPN echter aan als u alleen op zoek bent naar iets dat geografische beperkingen kan omzeilen of als u echt van plan bent om de Invizbox te kopen.

Er is een relatief gebrek aan prijsopties voor deze. Veel VPN-sites bieden gratis proefversies en pakketten van 3 maanden. VanishedVPN biedt alleen een maandelijks of jaarlijks factureringsplan, geen van beide is bijzonder opmerkelijk in termen van prijspunt. Er zijn zeker meer betaalbare VPN's op de markt, veel van hen met een solide reputatie en een track record van transparantie.

VanishedVPN biedt daarentegen minimale informatie over hun praktijken en beleid. Maar hoewel de schaarste aan geavanceerde functies een nadeel is in de ogen van deze doorgewinterde VPNer, kunnen we zien hoe dat de minder ervaren gebruiker aanspreekt die gewoon de privacy en veiligheid van een VPN wil voor casual surfen of intermitterende streaming.

Voor alle andere gebruikers raden we u ten zeerste aan te kiezen voor een meer gevestigde en volledig uitgeruste service zoals NordVPN. Als je het neusje van de zalm wilt, heb je geluk. We hebben meer dan 80 verschillende VPN's verspreid over verschillende delen van de wereld beoordeeld en ze naar de goudklompjes gefilterd. Hier zijn onze topkeuzes voor de beste VPN's.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me