VPN Onbeperkte beoordeling – Waarom het eigenlijk heel beperkt is

Wat betekent het woord onbeperkt? Welnu, je kunt VPN Unlimited een leven lang gebruiken voor slechts $ 200. Dat is vrij onbeperkt voor ons.


VPN onbeperkt logo

Een VPN moet een essentieel onderdeel zijn van de online ervaring van bijna iedereen. Toen VPN Unlimited voor het eerst werd geïntroduceerd, voldeed het niet echt aan wat we van een VPN zouden willen.

Met hun 5.0-versie hebben ze dat zeker gedaan verbeterd op het gebied van snelheid, server-uptime en applicatie-ervaring. Dit is een fantastisch teken van elk bedrijf, omdat het laat zien dat ze waarschijnlijk gewoon meer zullen blijven verbeteren.

De huidige versie van de service zal je niet verbazen, maar het biedt bijna alles wat je nodig hebt uit een VPN. Het heeft een new kill schakelaar en is een geweldig platform voor toegang tot streaming inhoud. De snelheden zullen je niet uit het water blazen, maar wie weet is het dit jaar volgend jaar de snelste VPN die er is.

De service toont absoluut de meeste bereidheid om te verbeteren in vergelijking met de tientallen andere VPN-services die er zijn.

Meer over VPN onbeperkt

Five Eyes-programma's

VPN Unlimited is een product van een Amerikaans bedrijf genaamd KeepSolid Inc. en de service werd gelanceerd in 2013. Zoals bekend in bepaalde sectoren van de online community, is de U.S. is een onderdeel van de Five Eyes beveiligingsallianties met partners zoals Canada, Australië, het Verenigd Koninkrijk en Nieuw-Zeeland. Dienovereenkomstig wordt de VS niet beschouwd als een van de meest gunstige landen om een ​​VPN-bedrijf te baseren.

Dit komt omdat deelname aan het Five Eyes-netwerk het voor andere lidstaten mogelijk maakt om dit in wezen te doen bespioneer de burgers van de andere instemmende landen. Dit kan het handig maken voor landen om omzeilen hun eigen wetten tegen het bespioneren van hun burgers omdat een ander land de daadwerkelijke surveillance uitvoert en vervolgens de informatie doorgeeft.

Momenteel zijn er geen wetten in de VS om een ​​VPN-service te dwingen gegevens te loggen, maar als er ooit een land zou zijn om dit te doen, zou het de VS zijn.

Als u op zoek bent naar een VPN, plaatst u waarschijnlijk een premium op veiligheid, privacy en anonimiteit online. Dienovereenkomstig, een Amerikaanse VPN-aanbieder is misschien niet uw beste keuze.

Een logbeleid dat tekortschiet

Een ding dat de meeste gebruikers niet willen wanneer ze een VPN gebruiken, is iemand die bijhoudt waar ze zijn geweest en wat ze online hebben gedaan. Een internetprovider of internetprovider houdt meestal overvloedige gegevens bij over het online verkeer van iedereen. Deze gegevens kunnen kwetsbaar zijn en als ze in verkeerde handen terechtkomen, kan dit grote schade aanrichten.

VPN's zouden anders moeten zijn. Dit is de reden waarom de meeste VPN-providers beweren dat ze een beleid hebben om niet te loggen. "Geen logboekregistratie" betekent dat niemand vitale gegevens bewaart, zoals welke websites u bezoekt, met wie u online praat en wat u kunt doen met de tijd die u op internet doorbrengt..

anoniem browsen

Helaas zijn veel van dit beleid om niet te loggen niet zo eenvoudig als de bedrijven willen dat consumenten geloven. Het loggingbeleid van VPN Unlimited valt zeker in deze categorie.

Een deel van hun logboekregistratie lijkt verband te houden met een poging gebruikers betere prestaties te bieden. Het bedrijf controleert bijvoorbeeld het aantal mensen dat toegang heeft tot hun servers om te helpen bij het oplossen van problemen en om de activiteiten veilig te houden. Bovendien noteren ze hoeveel klikken gebruikers uitvoeren tijdens het gebruik van de VPN-software om de interface te verbeteren. Dit is niet bijzonder verontrustend, maar de rest van hun logbeleid kan zijn.

Hun beleid stelt dat het bedrijf geen gebruikersactiviteiten verzamelt en bewaart terwijl klanten hun VPN gebruiken. Het bedrijf houdt echter wel gegevens bij over de datum van elke sessie en de totale hoeveelheid webverkeer die tijdens die sessies plaatsvindt. Het beleid van het bedrijf stelt ook dat het gegevens codeert en bewaart over de apparaten die klanten aan hun VPN-account hebben gekoppeld, omdat slechts een bepaald aantal apparaten kan worden verbonden.

VPN Unlimited zegt dat ze zich alleen bezighouden met dit soort logboekregistratie om "gedetailleerde informatie te verstrekken die uitsluitend voor elke concrete gebruiker is bedoeld." een rode vlag oplichten voor sommige gebruikers, vooral degenen die alleen de beste bescherming willen als het gaat om online anonimiteit en privacy.

Is VPN onbeperkt beveiligd?

Helaas genieten mensen die op VPN Unlimited vertrouwen om hen online anonimiteit te bieden, een vals gevoel van veiligheid. Uitgebreide testen van een aantal servers van het bedrijf vertoonden overvloedige lekken.

Zelfs als een gebruiker alle beveiligings- en privacyinstellingen op zijn systeem heeft ingeschakeld, kunnen er nog steeds lekken optreden. Een VPN moet voorkomen dat deze lekken optreden.VPN onbeperkte codering

Uit tests bleek echter dat VPN Unlimited-gebruikers kunnen worden blootgesteld aan WebRTC-, DNS- en IPv6-lekken. Deze lekken treden op ondanks de aanwezigheid van robuuste codering.

VPN Unlimited maakt gebruik van AES-256-codering met OpenVPN, wat momenteel de gouden standaard is. Het is de coderingsmethode naar keuze voor overheidsinstellingen over de hele wereld, dus dit is positief voor VPN Unlimited-gebruikers. Die lekken zijn echter nog steeds een probleem.

KeepSolid Wise

keepolid dns firewall

KeepSolid Wise is een extensie die klanten aan hun VPN-service kunnen toevoegen als ze met name restrictieve overheidsprotocollen moeten omzeilen. In totalitaire staten is het niet ongebruikelijk dat overheden het gebruik van VPN's verbieden. Wanneer ze iemand ontdekken die een van deze services gebruikt, kunnen ze interfereren met of voorkomen dat de gebruiker toegang krijgt tot internet.

KeepSolid Wise is ontworpen om een ​​VPN-verbinding te laten lijken op een gewone verbinding voor iedereen die mogelijk internetverkeer in de gaten houdt. Deze extensie is alleen beschikbaar op Linux-, Android-, Windows- en iOS-systemen. Mac-gebruikers kunnen er voorlopig niet van profiteren.

Heeft VPN Unlimited een Kill Switch-functie?

VPN onbeperkte kill-schakelaar Android

Nog niet zo lang geleden bood VPN Unlimited geen kill-switchfunctie. Dit is belangrijk omdat een kill-schakelaar een failsafe is die ervoor zorgt dat gebruikers zichzelf niet onnodig online blootstellen.

In wezen, als de VPN-verbinding mislukt of niet beschikbaar wordt tijdens een browsersessie, wordt die sessie automatisch beëindigd door de kill-schakelaar.

Onlangs heeft VPN Unlimited dit tekort in hun service verholpen door een kill-switchfunctie toevoegen.

VPN Unlimited is nu betrouwbaar

In het verleden bleek uit testen dat het zelden eenvoudig was om daadwerkelijk verbinding te maken met VPN Unlimited. Dit leek te gebeuren ongeacht welke server-testers probeerden te gebruiken. De Windows-client lijkt bijzonder kwetsbaar te zijn voor deze fout. Met de nieuwe versie van de software is dit volledig veranderd.

Sommige servers leken gewoon willekeurig niet beschikbaar te zijn. Nu worden ze heel duidelijk vermeld wanneer beschikbaar en wanneer niet beschikbaar. In onze meest recente tests probeerden we verbinding te maken met elke server en hadden we geen problemen.

Wanneer gebruikers verbinding kunnen maken, zijn er meerdere meldingen dat de verbinding op een frustrerend frequente basis verloren gaat. Sommige klanten zeggen dat ze hun computer meerdere keren opnieuw moeten opstarten om opnieuw verbinding te maken, wat resulteert in sommige 30 tot 45 minuten verspilde tijd terwijl je gewoon probeert veilig online te komen.

We vertellen die gebruikers om de VPN nog een keer te proberen als ze dat willen. We begrijpen echter dat, als u in het verleden bent verbrand, het opnieuw probeert? Met zoveel goede VPN's die er zijn, hebben die klanten waarschijnlijk een alternatief gevonden.

Laat je niet afschrikken door die beoordelingen als je een nieuwe VPN-gebruiker bent, aangezien VPN onbeperkt deze problemen zeker heeft opgelost.

Beperkend apparaatbeleid

Net als veel andere VPN-providers legt VPN Unlimited beperkingen op aan het aantal apparaten dat gebruikers kunnen verbinden met de service. Momenteel staat het bedrijf elke gebruiker toe om maximaal vijf apparaten met de VPN te verbinden.

vpn onbeperkte apparaatlimietDit klinkt niet als een nadeel, totdat je beter kijkt naar hoe VPN Unlimited je dwingt om de apparaten die je gebruikt in verband met hun service te beperken. Terwijl andere bedrijven beperkingen stellen aan het aantal apparaten dat u tegelijkertijd met hun VPN kunt verbinden, geeft dit bedrijf elke klant vijf slots, die elk aan een specifiek apparaat zijn toegewezen. Als u probeert in te loggen met een ander apparaat dat niet aan een van deze slots is toegewezen, kunt u zich niet aanmelden.

U kunt inloggen op een geautoriseerd apparaat, een van de andere apparaten verwijderen en vervolgens het nieuwe apparaat toevoegen, maar dit is veel werk. De reden voor al deze complicaties wordt transparant wanneer u zich realiseert dat u extra apparaten aan uw account kunt toevoegen voor extra maandelijkse kosten. Grote gezinnen of bedrijven die een VPN gebruiken, zijn misschien geïnteresseerd in het toevoegen van extra apparaten, maar deze functie heeft weinig voor de hand liggende hulpprogramma's voor de meeste mensen.

Gemiddelde snelheid

Of u nu uploadt, downloadt of gewoon browst, snelheid is belangrijk, en dat is waar VPN Unlimited is gemiddeld. Het bevindt zich precies in het midden van de rest van de VPN's die we hebben getest. In vergelijking met andere VPN-providers is deze misschien de moeite waard als je de interface leuk vindt.

Een server in Milaan, Italië, getest op ongeveer 60 Mbps op onze 100 Mbps-verbinding. Dat is oke, maar het lijkt ongeveer het beste te zijn dat VPN Unlimited kan opbrengen. Een server in New York beheerde slechts 25 Mbps tijdens het downloaden. Nogmaals, niet geweldig, maar het is niet het ergste. Uploadsnelheden waren veel langzamer, maar dat is een beetje de norm als het gaat om VPN's.

vpn onbeperkte snelheid resultaat

De Hong Kong-server was even gemiddeld met downloads rond 30 Mbps en uploads rond 12 Mbps. Onnodig te zeggen dat als u op zoek bent naar ongelooflijk snelle uploads en downloads, u er beter aan kunt doen om de beste VPN voor uw behoeften te blijven zoeken.

Is Netflix beschikbaar tijdens het gebruik van VPN onbeperkt?

Netflix KeepSolid-functie

Netflix is ​​mogelijk al dan niet beschikbaar via VPN Unlimited, afhankelijk van de server die de gebruiker heeft gekozen. Dit is normaal voor VPN's en deze service heeft eigenlijk speciale Netflix VPN's die elke keer hebben gewerkt als we ze hebben geprobeerd.

Andere servers zijn meer wisselvallig. Het lijkt bijvoorbeeld dat de servers van het bedrijf in Nederland en Hampshire in het Verenigd Koninkrijk de toegang tot Netflix blokkeren. Aan de andere kant konden een server in de Amerikaanse staat Californië en een andere in Canada beide verbinding maken met Netflix.

Als Netflix op uw "must" -lijst staat voor een VPN-provider, is dit veel beter dan andere opties.

Kan ik Torrent-sites gebruiken met VPN onbeperkt?

BitTorrent en andere vormen van bestandsuitwisseling zijn niet overal verkrijgbaar via VPN Unlimited. Het bedrijf stelt in haar beleid dat het haar grootste zorg is het waarborgen van de privacy van gebruikers in plaats van het downloaden van torrents.

Dat gezegd hebbende, maakt VPN Unlimited het gebruik van torrent-sites mogelijk met bepaalde servers. Deze omvatten de server in Californië in de VS, Ontario in Canada en de servers in Frankrijk, Luxemburg en Roemenië. Gezien de algemene onbetrouwbaarheid van de service, diegenen die torrent-sites met enige regelmaat willen gebruiken, moeten waarschijnlijk ergens anders kijken.

Aantal servers en locaties

VPN-Unlimited-LocationsVPN Unlimited beschikt over ongeveer 400 servers op 70 locaties. In tegenstelling tot veel andere VPN-providers omvatten deze locaties Afrika, Turkije en Zuid-Amerika. Andere concurrenten op de markt bieden gewoon meer als het gaat om het aantal servers en de diversiteit aan locaties.

Het moederbedrijf van VPN Unlimited, KeepSolid, maakt niet bekend hoeveel van haar servers fysieke servers zijn en hoeveel virtuele servers. Dit kan een probleem zijn voor sommige gebruikers die zich zorgen maken over de ultieme beveiliging van hun gegevens. Andere VPN-providers zijn veel transparanter dan VPN Unlimited met betrekking tot hun gebruik van virtuele servers, die op één locatie kunnen worden geplaatst, maar aangeven dat ze zich op een andere bevinden. Lees hier meer over de beste VPN's voor torrenting.

VPN Onbeperkte klantenondersteuning

Een van de gebieden waarop VPN onbeperkt lijkt te presteren, is de klantenservice. Hoewel ze geen live chatfuncties hebben, maken ze het wel mogelijk om via e-mail met ondersteunend personeel te communiceren.

De meeste mensen lijken binnen 20 minuten of een half uur een relatief efficiënte reactie te ontvangen. Een potentieel nadeel van de klantenservice is dat het lijkt te zijn gevestigd in Oekraïne. Dit kan voor sommigen zorgen taal grenzen.

Hoeveel kost VPN onbeperkte kosten?

Klanten die de voorkeur geven aan een pay-as-you-go-opstelling zullen het maandelijkse abonnement van $ 9,99 waarderen.

vpn onbeperkte prijzen

Een jaar dienst kan vooraf worden betaald voor een bedrag van vijf dollar per maand. Een betere deal is het driejarenplan, dat $ 99,99 kost. Een "Lifetime" -plan is beschikbaar voor ongeveer $ 200, maar dit wordt alleen aanbevolen voor degenen die zeker zijn dat VPN Unlimited geschikt is voor hen.

Moet ik VPN onbeperkt kiezen?

Het hangt er van af. Als u een herinnering nodig hebt van wat u zojuist hebt gelezen, heeft dit er een paar beveiligingslekken en gemiddelde snelheid. Als je prioriteit geeft aan Netflix-kijken als je belangrijkste VPN-taak, probeer dan absoluut VPN Unlimited.

In de loop van vele jaren hebben we zoveel VPN's beoordeeld en getest bijna honderd verschillende VPN-providers. Op dit punt kunnen we zeggen - met absolute zekerheid - dat er een heleboel goede zijn waaruit je kunt kiezen, zoals NordVPN en Surfshark. Het hangt allemaal af van wat voor u belangrijk is. Als je om te beginnen een goede lijst nodig hebt, bekijk dan de beste VPN's voor 2020. Ga gewoon naar de opties en je zult niet teleurgesteld zijn met wat je vindt.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me