1Password Review – Er det fortsatt verdt prisen? (Oppdatert: 2020)

Hva har “Open Sesame og” Joshua ”til felles?


De er noen av mest kjente fiktive passord brukt gjennom historien.

“Open Sesame” var det magiske uttrykket som ble brukt av Ali Baba for å komme inn i hulen der de førti tyvene samlet seg og lagret sin stjålne tyvegods. Folk har sagt “Open Sesame” for 10 århundrer.

Joshua var en kunstig intelligenskonstruksjon som kontrollerte et arsenal av atomvåpen i filmen fra 1983 Krigs spill. Det var tilfeldigvis passordet som ble brukt for å få tilgang til bakdøren til det sikre nettverket.

Populariteten og historien til disse passordene fører mange mennesker å velge dem som sitt eget passord.

Jegphishing-svindeln 2017 kjem en informasjonssikkerhetsforsker gjennom en massiv dump på mer enn 590 millioner hackede internettkontoer og fant at “Open Sesame” og “Joshua” begge ble brukt mange ganger. 

Som du sikkert har funnet ut av det nå, er ikke bruk av passord fra populære filmer og folkeeventyr en del av en god online sikkerhetsstrategi. Det er ikke så ille som å bruke “123456” eller “qwerty123”, men du får ideen.

Sterk passordsikkerhet er ganske viktig, og det er derfor programvare som 1Password eksisterer. 

Hvorfor du trenger sterk passordsikkerhet

I april 2019 kunne en informasjonssikkerhetsforsker bevæpnet med en 3D-skriver som bruker stereolitografiteknologi lure Samsung S10 + fingeravtrykksensor med en faksimil av sin egen pekefinger.

Touch ID, ansiktsgjenkjenning og andre nye teknologier har hittil klarte ikke å bevise at de er klare til å erstatte brukernavn / passordkombinasjoner.

Å bytte fra legitimasjonsinformasjon til biometri er noe som ikke kommer til å skje over natten; Det kan faktisk ta flere tiår å oppnå fordi det krever a paradigmeskifte når det gjelder maskinvare og digital nettverksarkitektur.

Passord forsvinner ikke snart, og dette krever bruk av strategisk og praktisk passordsikkerhet. Passord ikke bare etablere din digitale identitet, men også forhindre uautorisert tilgang til online-kontoene som virkelig er viktige for din online eksistens.

Vi snakker om bankkontoer, e-post, direktemeldingsapper, sosiale nettverk, og andre. Å få uautorisert tilgang til kontoer har alltid vært i forkant av ondsinnet hackingsaktivitet; faktisk, passord kjeks, enkeltpersoner som har en evne til å bestemme passord, er høyt respektert i nettkriminalitet kretser.

sterk passordsikkerhetDen beste måten å beskytte mot passord crackere er å bruk lange og sammensatte strenger av bokstaver, tall og symboler. Passord er som nøklene til huset ditt. Det har ikke noe å si om veggene dine er laget av armert stål og betong, med det beste sikkerhetssystemet penger kan kjøpe hvis låsene på dørene ikke fungerer. 

Å bruke et svakt passord som “123456” er som slippe av nøklene sammen med hjemmeadressen din skrevet på et serviett i en lokal bar der det er kjent at innbruddstyver henger med.

Å bruke de samme påloggingsinformasjonene på tvers av forskjellige kontoer er et av de mest ineffektive tiltakene du kan bruke når det gjelder online sikkerhet også. Problemet med det er at nettverk er blitt brutt, og noen av disse hendelsene har resultert i tyveri av brukernavn og passordkombinasjoner.

Se for deg at en hacker får tak i Gmail-adressen og passordet du også bruker for å få tilgang til bank-, kredittkort- og Facebook-kontoene dine.

Du vil sannsynligvis ikke ønske at det skal skje. Dette er grunnen Det er viktig at du bruker en god passordbehandling i disse dager.

Vi introduserer 1Password, en virkelig sikker passordbehandler

Historien til 1Password stammer fra 2005 da to kommersielle webutviklere innså at de trengte en sikker og effektiv metode for å administrere og dele de mange passordene de opprettet på vegne av sine kunder..

Dette behovet ble et internt kodingsprosjekt som fungerte som tiltenkt, og dermed ledende Roustem Karimov og David Teare å tenke på hvordan de kunne dele denne ideen med internettbrukere over hele verden.

I overgangen fra webutvikling til et forbrukerorientert informasjonssikkerhetsfirma grunnla Teare og Karimov AgileBits Inc. Bevæpnet med Apple PowerBooks og en sterk kunnskap om Java-programmering, ble koderne flummoxed til den store mengden online-skjemaer som internettbrukere møtte på midten av 2000-tallet.

Ideen om å kunne lagre skjemafeltdata sammen med legitimasjon, ble en passordbehandler som mange teknologivennlige og journalister vurderer å være den beste.

I overgangen fra webutvikling til et forbrukerorientert informasjonssikkerhetsfirma grunnla Teare og Karimov AgileBits Inc. Bevæpnet med Apple PowerBooks og en sterk kunnskap om Java-programmering, ble koderne flummoxed til den store mengden online-skjemaer som internettbrukere møtte på midten av 2000-tallet, og ideen om å kunne lagre skjemafeltdata sammen med legitimasjon, gikk videre til en passordbehandler som mange teknologivurderere og journalister anser å være blant de beste.

Det er interessant å merke seg at prosjektet startet som passordbehandling for Mac OS X. I de første årene av selskapet var de eneste stedene hvor du kunne finne en 1Password-anmeldelse nettsteder dedikert til Apple Mac. Fra starten av ble 1Password ansett for å være en god passordbehandling, om enn bare for Mac-brukere.

Det tok omtrent 10 år for AgileBits å tilby løsninger for den økende etterspørselen etter passordbehandlerløsninger på alle plattformer. I disse dager tilbyr selskapet en pålitelig tjeneste tilgjengelig for macOS, iOS, Windows og Android-enheter.

Forstå hva 1Password tilbyr

En god passordbehandler genererer, lagrer, krypterer, og henter komplekse brukernavn / passord. Årsaken til at vi gjennomgår 1Password er fordi det merker alle disse boksene

Det går til og med noen få skritt videre med avanserte funksjoner for å gjøre brukernes online liv enklere og sikrere.

I hjertet av tjenesten finner du strategien som har blitt universell når det gjelder internett-sikkerhet: ved å bruke veldig sterke og unike passord for alle kontoer. 

Å lage sterke kombinasjoner av bokstaver, tall og symboler som passordbrytere vil ha veldig vanskelig tid med å tyde selv med sterke dekrypteringsverktøy, er noe du sannsynligvis kan lære om noen minutter.

Problemet er at passord som det er ganske mye umulig å huske. 

Et passord som de som er oppført nedenfor vil ta etterretningseksperter fra USAs National Security Agency århundrer for å sprekke:

Tidsdiagram for cracking av passord

Å huske passord som det ovenfor er ikke noe den gjennomsnittlige personen kan oppnå. Tenk deg nå å prøve forskjellige sterke passord for flere nettsteder og kontoer. Det kommer ikke til å skje.

Det er upraktisk å skrive komplekse passord i notatbøker og klistremerker. Selv mnemonic enheter vil ikke hjelpe deg å huske de komplekse strengene av tegn som moderne online kontoer krever.

I hovedsak samler passordhvelvet alle dine online-legitimasjon, hjelper deg å forbedre dem når det gjelder sikkerhet, lagrer dem i et ultrasikkert hvelv og henter dem med bare ett trykk og et enkelt passord. Temmelig stilig.

Vår anmeldelse av 1Password

Når du ser på en passordbehandler, ser du i utgangspunktet på to ting hvis du er en normal person.

 1. Liker du grensesnittet?
 2. Virker det?
 3. Hvor mye koster det?

Hvis du er fornøyd med disse tre spørsmålene, vil du sannsynligvis bruke programvaren. Jeg svarer på disse spørsmålene for deg nå. 

 1. De fleste passordbehandlere har ganske fine grensesnitt. Vi liker definitivt 1Password-grensesnittet like mye som de andre alternativene der ute og i mange tilfeller enda mer.
 2. Ja, det fungerer ganske bra.
 3. Det vil ikke koste deg mer enn $ 5 per måned å bruke programvaren. Vi kommer nærmere inn på priser lenger.

Hvis du ikke vet noe om kryptografi, er det sannsynligvis der du ville stoppet. Hvis du vil vite mer informasjon om hvordan 1Password sikrer tingene dine, har vi det for deg nedenfor:

 • Null kunnskapsprotokoll: Denne smarte brukerautentiseringen betyr at ingen passord blir utvekslet, noe som igjen betyr det passordstyveri er ikke mulig.
 • Hemmelig nøkkel: Som navnet antyder, trenger du bare å huske et enkelt passord for å bruke tjenesten, men den hemmelige nøkkelfunksjonen legger til et nytt lag med sikkerhet som vil ta NSA-agenter bevæpnet med kraftige datamaskiner flere tiår å dechiffrere.
 • WebCrypto: Dette er et programmeringsgrensesnitt for JavaScript-applikasjoner som holder kommunikasjon mellom apper og selskapets servere kryptert og sikker slik at du ikke trenger å bekymre deg for "mann-i-midten" -angrep eller annen sofistikert hackingaktivitet mens du er online.
 • AES-GCM: Siden 2011 har AgileBits brukt 256-bit Advanced Encryption Standard-nøkler for å gjøre ting skikkelig vanskelig for nettkriminelle, statssponserte hackere og passordkrakkere. La oss si at en useriøs tilstand er i stand til å bryte seg inn i 1Password-beholderen på servernivå; for å knekke Galois / Counter-modus for blokkchipere som brukes til å kryptere informasjonen din, det ville ta millioner av år.
 • Asymmetrisk kryptografi: Dette er en datasikkerhetsstandard som kobler to nøkler, en kjent og den andre hemmelig, til autentisere online transaksjoner for eksempel tilgang passordbeskyttede nettsteder.

CBC-modus kryptering

Slik konfigurerer du 1Password

Det er noen måter å installere 1Password på. 

Som du kan forestille deg, er to av de mest populære mobilappene for iOS- og Android-enheter. 1Password-appen vil gi deg trygghet ved å holde passordene dine sikre og nær deg til enhver tid. 

Du har også muligheten til å installere apper på Windows, macOS, Chrome OS, Til og med Linux. Når det gjelder det sistnevnte operativsystemet, kan du velge mellom et grafisk grensesnitt eller en kommandolinjeapp som du får tilgang til fra terminalen.

1passord nedlasting

Når appene er installert, vil du ta deg gjennom prosessen med å sette opp et sikkert hovedpassord sammen med tips for å hjelpe deg med å huske det. 

Du trenger ikke å lagre alle brukernavn og kontooplysninger manuelt. Funksjonen for utvidelse av nettleseren vil registrere disse dataene sikkert når du logger deg på kontoene dine. Det automatiske skjemafyllstoffet gir tilgang med ett trykk eller ett klikk til kontoene dine. 

1Password kan også lagre mer enn bare passord. Det er i stand til å lagre sensitive dokumenter, lydopptak og digitale videoer i ditt personlige hvelv.

La oss si at du bruker en Android-smarttelefon pluss en iPad til personlige formål, og tjenesten lar deg synkronisere data sømløst mellom enhetene. Du kan til og med utvide denne funksjonaliteten til en PC eller bærbar PC på jobb.

1Passwordprising og avanserte funksjoner

Jeg lovet at jeg ville gi deg mer info om priser, og her er vi!

AgileBits sikre skyhvelv leveres på Software-as-a-Service-basis, noe som betyr at du betaler noen få dollar i måneden for et abonnement. 

Den beste avtalen er abonnementsplanen for familien, som også bare er noen få dollar per måned når den faktureres årlig. Fem medlemmer er omfattet av denne planen, som inkluderer muligheten til å invitere inntil fem gjester for begrenset deling av passordbehandlingstjenesten. 

Alle abonnement er for ubegrensede enheter, og de inkluderer kundeservice døgnet rundt.

1passordprispriser

Spesielle planer for småbedriftslag og bedriftsløsninger er også tilgjengelige for rimelige abonnementsavgifter. 

Nye avanserte funksjoner inkluderer Reisemodus, som lar brukerne håndtere sensitive lagret på deres personlige dataenheter på en sikker måte når de er på farten. 

I en tid da den amerikanske avdelingen for hjemlandssikkerhet er blitt ivrig etter å søke elektronikk på ankomstdelene til internasjonale flyplasser, er 1Password Travel Mode-funksjonen absolutt velkommen. Tilgangen kan gjenopprettes med bare ett klikk når brukerne har klarert tollen.

Endelige tanker om 1Password

I løpet av evaluering av passordadministratorer kan du komme over en 1Password-gjennomgang som beklager seponering av lokal hvelvlagring til fordel for det skybaserte motstykket.. 

Informasjonssikkerhetsspesialistene hos AgileBits anbefaler sterkt skyhvelv fordi hackere ofte synes det er lettere å bryte seg inn i individuelle enheter enn de ultrasikre AgileBits-serverne.

Hvis smarttelefonen er tapt eller stjålet Du kan enkelt hente inn kontoinformasjonen din fra nettstedet 1Password så lenge du har hovedpassordet.

Vi anbefaler absolutt å prøve 1Password.

ofte stilte spørsmål

Spørsmål: Er passordadministratorer trygge?

EN: Med et sterkt hovedpassord og rimelige sikkerhetstiltak er passordadministratorer de tryggeste stedene å lagre sensitiv informasjon.

Q: Kan 1Password bli hacket?

EN: Ethvert informasjonsteknologisystem kan bli hacket. Shadow Brokers nettkriminalitetsgruppe antas for eksempel å ha fått tilgang til servere som ble opprettholdt av Nasjonalt sikkerhetsbyrå med det formål å stjele cyber-krigføringsvåpen, men deres eksakte metodikk er fortsatt ukjent. Selv om AgileBits-serverne er kompromittert, vil det ta hackere århundrer å knekke AES-GCM-krypteringen som beskytter dine data, forutsatt at de har tilgang til et kraftig datasenter i Arktis og nok penger til å betale tusenvis av dollar i strømregninger hver måned.

Spørsmål: Hva er 1Password Watchtower?

EN: Dette er en informasjonstjeneste som varsler deg om brudd på data på nettsteder der du har kontoer. La oss si at legitimasjonen til Yahoo-e-postkontoen din er kompromittert. 1Password Watchtower vil umiddelbart varsle deg slik at du kan endre passordet ditt før legitimasjonsbeskrivelsen blir solgt i underjordiske hackeforum.

Spørsmål: Fungerer 1Password med apper?

EN: Forbedre automatisk utfylling av skjemaer og koble til AgileBits API er noe mange apputviklere har omfavnet. Expedia og Starbucks er to eksempler i denne forbindelse; andre inkluderer Chase for mobilbank og den populære Evernote-appen, som er sterkt anbefalt.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me