Avira Phantom VPN – Vi anbefaler ikke denne (testresultater)

Avira Phantom VPN - Vi anbefaler ikke denne (testresultater)

For få servere, for langsomme, og - åh, forresten - hvad med de tyske privatlivslovgivninger?

Avira Phantom VPN har meget at gøre for det. Den bruger de nyeste og bedste VPN-protokoller og AES-256 bit-kryptering. Desuden er torrenting tilladt, og Netflix ser ud til at være stort set tilgængelig på mange servere. Avira Phantom kan også prale af en indbygget kill-switch og muligheden for at tilslutte flere enheder på én gang.

Denne samling af positive ting er ikke nok til at overvinde det faktum dataoverførselshastigheder er utroligt langsomme med denne service. Virksomheden har også hovedkvarter i Tyskland, hvilket kan være et problem for brugere, der især er bekymrede over privatlivets fred for deres data. Logpolitikken kan derudover være en afkonkurrence for nogle mennesker.

Lad os nedbryde det.

avira logo

Avira Phantom VPN Oversigt

FeaturesInformation
Anvendelighed: Meget let at bruge
Logningspolitik: Nogle logpolitikker
Serverstørrelse: 40 servere
Serverdistribution: 20 lande
Support: Database
torrenting: Tilladt
Streaming: Tilladt
VPN-protokol og kryptering: OpenVPN, IPSec og Ikev2 protokoller;
Hovedkvarter: Tyskland
Pris: $ 4,99 / måned
Officiel hjemmeside: https://www.avira.com

Sikkerhed og kryptering

Avira Phantom har klienter til Windows, Android, macOS og iOS. Når du opretter forbindelse til Android eller Windows, bruger du OpenVPN-protokollen. Dette er den valgte protokol for de fleste informerede brugere, da det har fordelen ved at være open source-teknologi. De, der bruger macOS eller iOS, vil have fordelen med IPSec-protokollen. Sofistikerede brugere bemærker muligvis, at der mangler et valg, når det kommer til VPN-protokoller med denne tjeneste. Imidlertid vil den gennemsnitlige bruger sandsynligvis ikke bemærke det.

vpn-krypteringsproces

Avira Phantom VPN har en indbygget kill-switch, men denne funktion er kun tilgængelig for betalende kunder og ikke for dem, der vælger at bruge den gratis version af denne service. En kill-switch er vigtig, fordi det forhindrer, at apps på din computer fortsætter med at gennemse, når VPN pludselig mister forbindelsen. Dette sikrer, at du opretholder det totale privatliv gennem din browsersession.

Et mærke til fordel for Avira Phantom er, at det tilbyder DNS-beskyttelse. DNS er det, der omdanner URL'erne, som folk søger efter til IP-adresser, som computere lettere kan forstå. Med en intern DNS-service gør Avira Phantom det langt mere vanskeligt for nogen tredjepart at overvåge en brugers DNS-anmodninger.

Avira Phantom VPNs serverplaceringer

avira vpn landelisteEn af grundene til, at Avira Phantom VPN er så langsom, kan være relateret til dens lille antal servere. I alt har det kun 40 servere i 20 lande. De fleste af disse er beliggende i Europa i lande som Østrig, Den Tjekkiske Republik, Italien, Tyskland, Frankrig, Rumænien, Holland, Polen, Schweiz, Storbritannien og Spanien. Da sit hovedkvarter ligger i Tyskland, er denne koncentration af europæiske servere ikke overraskende.

Andre servere er placeret i USA, Canada, Mexico, Australien, Brasilien og Singapore. Der er et dusin servere i USA, men med kun en server i Sydamerika, og Mellemøsten og Afrika er helt udeladt. Hvis du bor et af disse steder, kan det være klogt at søge en anden VPN-udbyder.

Avira Phantoms websted lover faktisk, at flere placeringer vil blive tilføjet i fremtiden, men der er ingen oplysninger om, hvornår dette kan ske, eller hvor disse servere muligvis er placeret.

Hvorfor er dette relativt lille antal servere betydelig?

Når en VPN-udbyder kun tilbyder brugere et par servere at vælge imellem, betyder det, at mængden af ​​trafik på hver server multipliceres. Når serveren bliver mere og mere overfyldt, forringes ydelsen, især dataoverførselshastighederne.

Desuden, jo større mangfoldighed af placering af serverne er, desto mere sandsynligt er det, at brugerne finder en server, der er tæt på hjemmet, hvilket skal forbedre browsinghastigheden. Hvis det er kritisk at skjule din geografiske placering, betyder det, at have flere servere at vælge imellem, også bedre forfalskningsevner.

Hvis du ser på de øverste valg for australske VPN'er, vil du se, at størstedelen af ​​tjenester af høj kvalitet har tusindvis af servere til rådighed.

Brug af BitTorrent eller P2P med Avira Phantom VPN

Medlemmer af Avira Phantoms kundesupportteam har sagt, at de ikke skelner mellem forskellige typer webtrafik. Dette betyder, at P2P og download af torrenter er tilladt. I modsætning til andre VPN-udbydere er fildeling ikke begrænset til specifikke servere.

Resultater af Avira Phantom VPN-hastighedstest

De fleste, der har brugt en VPN før, ved, at disse tjenester kan hjælpe med sikre din anonymitet og privatliv online. De ved også, at prisen, de betaler for denne anonymitet, er hastighed. En virkelig hæderlig VPN-udbyder med et netværk på tusinder af servere og en god mangfoldighed af serverplaceringer vil medføre mindre indflydelse på dine dataoverførselshastigheder.

avira phantom vpn-hastighedsresultatDesværre for Avira Phantom VPN, lider deres system af en utrolig mangel på servere. Dette betyder utroligt langsomme dataoverførselshastigheder. Benchmark test uden brug af en VPN gav download hastigheder på 98,71 Mbps og uploadhastigheder på 53,00 Mbps. Da Avira Phantom VPN var tændt, downloadhastighederne faldt til kun 6,98 Mbps mens uploadhastighederne var en mægtig 9,02 Mbps.

Denne test blev udført ved hjælp af Aviras server i Holland, som er ret langt væk fra testcomputerens faktiske placering. Testning på en server i USA var det endnu værre. Dette gav efter resultater på 4,34 Mbps for downloads og 2.23 Mbps til uploads. Det er en downloadhastighed på cirka 95% langsommere end de opnåede resultater uden VPN, og uploadhastighederne blev på samme måde påvirket.

Sammenlignet med nogle af de større VPN-udbydere derude, er disse hastighedstestresultater ret dystre. Forestil dig at skulle vente flere minutter på, at et websted indlæses. Det ville være enormt frustrerende. Du ville sandsynligvis give op og gå væk længe før du havde udført noget.

Avira Phantom VPNs logpolitik

sikret browsingMange VPN-udbydere praler af en politik uden logning, men angiver derefter i deres privatlivspolitik eller servicevilkår, at de rent faktisk foretager en vis begrænset sporing og vedligeholdelse af poster vedrørende deres kunder. Avira Phantom VPN er anderledes, fordi de er upfront med hensyn til den logning, de gør.

Virksomheden siger, at de opbevare data vedrørende diagnostiske oplysninger så de kan holde foran bugs og andre problemer, der sandsynligvis forstyrrer brugeroplevelsen. Avira kan også spore, om specifikke brugere er betalte eller gratis kunder, fordi der er grænser for, hvor meget data en gratis kunde kan bruge inden for en måned.

Derudover siger virksomheden, at de ikke sporer, hvilke websteder dens kunder besøger, eller deres IP-adresser.

Prisindstillinger for Avira Phantom VPN

Avira Phantom tilbyder både gratis og betalte versioner af sin service. Den gratis version begrænser kunder til kun 500 MB pr. Måned. Al trafik er krypteret, og det er muligt at få adgang til geobegrænsede websteder. Forebyggelse af DNS-lækage er inkluderet, og adgang via flere enheder er mulig.

avira vpn proDen betalte version kaldes Phantom VPN Pro. Brugere, der vælger denne service, har adgang til ubegrænsede data såvel som alle de funktioner, der er inkluderet i den gratis plan. Den betalte service leveres dog med to hovedfunktioner, der ikke er tilgængelige for gratis kunder. Disse funktioner er kill switch og adgang til kundesupport.

Godt prissat eller overpris?

Det er rigtigt. Enhver, der vælger ikke at betale for Avira Phantom VPN, vil ikke have fordelen med en automatisk kill-switch, der beskytter dem i tilfælde af, at deres VPN-service ikke bliver tilgængelig. Derudover, gratis kunder har overhovedet ingen adgang til kundesupport.

Avira Phantom VPN-webstedet har en videnbase, men det har ikke nødvendigvis de svar, som brugerne søger. Brugerfora er også tilgængelige, men erfaringerne antyder, at dette ikke er en effektiv eller effektiv måde at løse serviceproblemer.

At have kundesupport med den betalte plan er heller ikke nødvendigvis meget. Adgang er tilgængelig via telefon eller e-mail, og der ydes support til højttalere på flere sprog. Imidlertid, responstider ser ud til at være langsom og strækker sig i timer eller dage. Når der modtages svar, er de ofte ikke til det punkt, hvilket kræver mere frem og tilbage. Det kan tage en uge eller mere at løse et enkelt problem.

Det betalte abonnement koster $ 10 pr. Måned. Dette er ikke en dårlig pris, men manglen på kundesupport og langsomme dataoverførselshastigheder betyder, at tjenesten ikke er værd at koste. En dejlig ting er, at Avira Phantom VPN gør det muligt at tilslutte et ubegrænset antal enheder. Dette er især gode nyheder for virksomhedsejere eller personer, der har masser af enheder at beskytte.

Er Avira Phantom VPN anbefalet?

Router VPNAvira Phantom VPN er ikke anbefalet af en række grunde. Selvom den er tilgængelig til brug på enheder, der kører Windows, Mac, iOS og Android, er det ikke muligt at konfigurere denne service på en router, så alle dine tilsluttede enheder nyder den samme beskyttelse. Derudover er det ikke muligt at bruge Avira Phantom i forbindelse med TOR at give dig selv et ekstra beskyttelseslag. SmartTV'er, spilkonsoller og Linux-enheder er på lignende måde ikke kompatible.

Der er bedre tjenester med meget hurtigere dataoverførselshastigheder og konkurrencedygtige priser, som er let tilgængelige. Hvis du vil have en Henstilling om privatlivets fred i Australien, så tjek vores gennemgang af NordVPN. Du bliver ikke skuffet.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me