Beste billige hosting Australia

Hvis du er som oss, vil ordene "gratis" for "billig" få deg til å sette deg opp og ta hensyn.


Alle liker et godt kjøp, ikke sant?

Noen ting er imidlertid ikke et godt kjøp til enhver pris. Det gjelder spesielt vertsselskaper. Mellom forhandlere og de fly-by-night-tjenester som dukker opp over hele Australia, kan nesten hvem som helst sette opp et nettsted og tilby gratis eller nesten gratis webhotell.

Folk gir mange løfter. Men hva får du virkelig når det gjelder konsistens og støtte til de rimelige kjellerprisene?

Jobben vår er å sile gjennom tullet og finne de beste billige hosting-tjenestene i Australia. Det vi ser etter er rimelig hosting fra anerkjente selskaper som tilbyr mye i retur.

WEB HOSTPRICESPEEDRATING
1. Hostinger $ 0.99 / mo 585 ms 5 ★★★★★
2. HostPapa $ 2.95 / mo 475 ms 5 ★★★★★
3. HostGator $ 2.95 / mo 6,57 ms 4 ★★★★★
4. Bluehost $ 2.95 / mo 1,765 ms 5 ★★★★★
5. iPage $ 1.00 / mo 1.941 ms 4 ★★★★★

Hvorfor du bør unngå super-billig eller "gratis" hosting

Et raskt websøk etter “Free hosting in Australia” vil gi deg flere sider med resultater. Noen er fra merker du kjenner som har eksistert en stund. Andre er nye selskaper som ønsker å gi et navn eller folk som ønsker noen lett passive inntekter.

Det er problemet med gratis eller super billig hosting.

Business er business. Mellom infrastruktur, oppgraderinger, sikkerhet og andre elementer som går ut på å vedlikeholde en plattform, kan teknologi bli dyr. Ingen kommer til å tilby alt dette av hjertets godhet. Hvis de ikke genererer inntekter ved å belaste deg for tjenesten deres, vil de tjene penger på deg bak ryggen.

Hvordan gjør de det?

Mange ganger er det ved å samle inn informasjonen din om det falske og selge den til tredjeparter. Men målrettet markedsføring er ikke den eneste grunnen til å slippe unna avtaler som virker for gode til å være sanne. De fleste gratis webhoteller tjener penger i volum ved å kaste hundrevis - kanskje tusenvis - av kunder på samme server, der de deler tilgang til de samme begrensede ressursene og en identisk IP-adresse.

Problemet med det er:

 • ⚠️ Dårlige naboer. Billige eller gratis tjenester er ofte favorittene til spammere og svindlere fordi de ikke trenger å investere mye og kan gå seg vill i mengden. Men du kan være sikker på at disse ressursskinkene vil føre til at nettstedet ditt presterer dårlig og krasjer ofte.
 • ⚠️ Mye driftsstans. Dårlige naboer fører til overdreven nedetid som kan koste deg kunder, merkevar omdømme og penger. Ethvert selskap som garanterer mindre enn 99 prosent oppetid er et pass.
 • ⚠️ De er enkle å hacke. Cyberkriminelle retter seg mot tjenester med delte IP-adresser fordi de vet at sikkerheten er svak og det er hundrevis av mål å velge mellom.
 • ⚠️ Det er lett å spre kaos. På grunn av svak sikkerhet og et fanget publikum, kan ondsinnet kode og virus spres vidt og bredt på kort tid.
 • ⚠️ Google vil straffe deg. Rettferdig eller ikke, Google indekserer vil dømme deg av selskapet du beholder (eller bruker). Hosting-tjenester med overdreven nedetid og en høy prosentandel av nettsteder som kan hackes eller spammy, scorer ikke bra eller rangerer høyt i SERP-ene.
 • ⚠️ Dårlig - eller ingen - støtte. De fleste gratis eller superreduserte hostingplaner har støtte som er vanskelig å nå, svarer ikke, eller bare dårlig. Du får ingen kunnskapsbase, bare en e-postadresse med langsom behandlingstid eller et telefonnummer som lar deg ligge i automatiseringshelvete eller på vent i lengre tid. Sikkerheten er heller ikke veldig bra. Til og med grunnleggende tilbud som SSL tilbys bare for en premie, om i det hele tatt.

Ofte vil du bare finne ut den virkelige avtalen etter at tilbakebetalingsperioden er gått, og det er for sent å komme ut av den lange kontrakten du signerte for å få en redusert pris. Du kan lære mye ved å lese det med små bokstaver, som betyr å bekjempe deres tjenestevilkår (TOS) eller servicenivåavtaler (SLA) før du signerer en kontrakt. Det er ikke mange som er villige til å gjøre det, spesielt når disse avtalene er så lange og forvirrende.

Du kan også dra nytte av gratis forsøk for å finne ut om et selskap er legitimt. Men som har tid til å personlig prøve å forkaste plan etter plan på jakt etter de beste?

Det er jobben vår!

Billig australsk webhotellguide

Vi har gått ut for å gi deg avgjørende valg for billig webhotell fra selskaper som gir deg god avkastning på en ganske beskjeden investering. Teamet vårt har prøvd dusinvis av hosting-tjenester, sammenlignet funksjoner og planer, og sjekket hastigheten og sikkerheten til hver enkelt. Til slutt har vi bestemt at følgende seks selskaper er de som virkelig leverte i henhold til kriteriene våre.

Ikke alle av dem er de beste av samme grunner. Noen er bedre kjøp eller best for WordPress-hosting, mens andre tilbyr avanserte funksjoner og overlegen støtte.

Uten videre, her er valgene våre. For mer vertsmoro, les vår guide til det beste webhotellet.

MERK: Alle hastigheter registreres i millisekunder (ms).

Billig webhotell - Toppvalg for 2020

1. Hostinger: Rimelig, fullstopp

Gjennomsnittlig oppetid: 99,87%
Gjennomsnittshastighet: 585 ms

Pris: Planene starter på bare $ 0,99 per måned, og du får mye for den prisen. Den eneste ulempen er at du må gå med på en 48-måneders kontrakt for å få den satsen. Kostnadene går opp til $ 7,99 per måned når du fornyer. Hostinger tilbyr også de fleste måtene å betale på. Du kan bruke et større kredittkort, PayPal eller cryptocurrency.

Laveste pris uten å ofre kvalitet ✅

Hvorfor er Hostinger øverst på listen vår? Du kan sammenligne prisen, som er nesten en tredjedel lavere enn nærmeste konkurrent. Selv om vi anbefaler å holde deg unna tjenester som krever mindre enn $ 1 per måned, må vi gjøre et unntak for at Hostinger dør på grunn av påliteligheten og ytelsen. De vil til og med gi et solid, kostnadseffektivt vertsalternativ som ikke går ut over kvaliteten. Curt du betaler dem med kryptovaluta.

Til tross for prisfastsettelsen, forårsaker de ikke de samme bekymringene om ressursdeling, driftsstans eller sikkerhet som du vil oppleve med andre superbillige hostingplaner. De har noen av de høyeste oppetidsprosentene og den raskeste hastigheten, og kundeservicen er tilgjengelig 24/7 uansett hvor du befinner deg.

Hostinger er det beste valget for de som ønsker å sette opp en personlig blogg eller grunnleggende webside uten mye problemer eller vedlikehold. Du kan starte et WP-nettsted på få minutter, og Hostinger gir deg gratis SSL- og domeneregistrering med hver konto.

Beste egenskaper:

 • Gratis nettstedbygger
 • Høy oppetid
 • Laveste pris av alle
 • Gratis domene, e-postkonto og database (Høyere nivåer får ubegrenset nettsteder, e-postkontoer, lagring, SSL og båndbredde)
 • Stor kundestøtte
 • Bred kunnskapsbase

2. HostPapa: Beste billig / premium hosting

Gjennomsnittlig oppetid: 99,95%
Gjennomsnittshastighet: 475 ms

Pris: Prisene starter på $ 2,95 og øker til henholdsvis $ 8,99 eller $ 13,99 når du fornyer kontrakten. HostPapa Business Pro-planen er $ 11,95 per måned for den innledende treårskontrakten, som regelmessig er priset til $ 21,95 per måned. Du kan betale for tjenesten med Visa, MasterCard eller American Express.

rabatter: De tilbyr en standardrabatt på $ 2,95 per måned for både standard delt hostingplan og mellomliggende forretningshotell. HostPapa tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Når du leter etter den beste generelle hostingtjenesten og den billigste forretningsplanen, må du sjekke ut HostPapa. Det er et flott alternativ for webhotell i Australia på grunn av den gode prisen og rask og responsiv kundestøtte. HostPapa er lokalisert i Canada, men har servere over hele verden. Selskapet tilbyr også lynrask hastighet og en av de høyeste oppetidsprosentene.

Deretter er det funksjonene, inkludert hundrevis av apper, markedsføringsverktøy og freebies i massevis. Enten du legger opp en personlig blogg eller et bedriftsnettsted, vil du finne alt du trenger for å komme raskt og raskere med færre bekymringer for nedetid eller hackere.

Beste egenskaper:

 • Gratis oppsett, overføringer og domeneregistrering
 • Gratis tilpasset e-postadresse
 • Gratis nettstedbygger og CDN
 • Gratis markedsføringsverktøy
 • Gratis en-til-en-trening
 • 24/7 kundestøtte og live chat
 • Gratis SSL
 • Mer enn 400 gratis apper
 • Umeteret båndbredde

3. HostGator - Beste rabatthosting

Gjennomsnittlig oppetid: 99,68%
Gjennomsnittshastighet: 6,57 ms

Pris: Deres Hatchling-plan starter på $ 2,95 per måned med en treårskontrakt. Den vender tilbake til $ 6,95 per måned når kontrakten fornyes. Den øverste servicenivået, HostGator forretningsplan, er $ 5,95 per måned for den første tjenesteperioden. Du kan betale med ditt hovedkredittkort eller PayPal-konto.

rabatter: Du kan finne HostGator rabattkoder og kuponger over hele internett. De tilbyr også den mest sjenerøse pengene-tilbake-garantien ved å gi deg 45 dager på deg.

HostGator er litt dyrere enn andre på listen, men du får førsteklasses funksjoner til en relativt god pris. Det er sammenlignbart rundt hastighet, ytelse og oppetid, men avanserte brukere vil elske den store bunken med funksjoner som er inkludert som standard.

Selskapet tilbyr en gratis nettbygger, og de har jobbet hardt for å forbedre WordPress-vertskapet deres. Det er en flott løsning for e-handelsplattformer på grunn av SEO og assistanse med både Google Adwords og Bing-reklame.

Med HostGator løses sikkerhet gjennom gratis SSL-sertifikater og automatiserte sikkerhetskopieringer. Kunder vil også få uovervåket båndbredde og lagring, gratis domener og installasjon med ett klikk.

Funksjoner:

 • Ett-klikk installerer
 • Gratis automatiserte sikkerhetskopier
 • Google AdWords-kupong
 • Umeteret båndbredde og lagring
 • Gratis domene (ubegrensede domener med høyere nivåplaner)
 • Gratis SSL
 • Tilpasset e-postadresse
 • Støtte for flere plattformer

4. Bluehost: mest pålitelige tjenester

Gjennomsnittlig oppetid: 99,74%
Gjennomsnittshastighet: 1,765 ms

Pris: Du kan få en oppstartsplan til en pris på $ 3.95 per måned med en 36-måneders kontrakt, med en rabatt på $ 2.95 som tilbys hvis du prøver å forlate nettstedet uten forpliktelse. Prisen går tilbake til $ 7,99 per måned ved fornyelse. Bluehost tar alle større kredittkort.

rabatter: Du får et popup-tilbud for teasersatsen for $ 2,95 fra selskapet etter noen minutter på nettstedet deres. Bluehost tilbyr også en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Bluehost har eksistert i en eller annen form så lenge internett har vært en ting. Selskapet ble lansert i 1996, men det ble offisielt døpt som Bluehost i 2003. De er dyrere enn andre tjenester, men du får mye tilbake.

For det første, et selskap som har eksistert så lenge og beholder millioner av kunder, må gjøre noe riktig. De har også datasentre lokalisert over hele verden, noe som er gode nyheter for australiere som leter etter raske belastningstider.

Hvis du leter etter en tjeneste som er enkel å lære og bruke, er det vanskelig å slå Bluehost. Selskapet har et enormt kunnskapsgrunnlag som er fylt med veiledninger og guider. Enten du er en nybegynner eller en utvikler med mye nettbyggingserfaring, vil du finne noe å elske med Bluehost. De har også en av de høyest garanterte oppetidene.

Ulempen med Bluehost er den oversjøiske beliggenheten, noe som gjør kundesupport litt mer utfordrende for australiere.

Beste egenskaper:

 • Gratis domeneregistrering
 • Gratis SSL
 • Ett-klikk WordPress installerer
 • Ubegrenset båndbredde
 • Opptil 100 gratis tilpassede e-postadresser
 • $ 200 i gratis AdWords-studiepoeng
 • Støtte for cPanel

5. iPage: God service-til-pris-forhold

Gjennomsnittlig oppetid: 97,77%
Gjennomsnittshastighet: 1.941 ms

Pris: Planene starter på $ 1,00 per måned, du må synge en 36-måneders kontrakt for den prisen, og prisen går tilbake til $ 7,99 per måned ved fornyelse. Selskapet godtar alle større kredittkort og PayPal.

rabatter: Du kan finne rabatter og kupongkoder på nettsteder som Coupns.com. Groupon og RetailMeNot, mutter du trenger å grave deg rundt for å finne dem. iPage tilbyr også 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Selv om iPage har flere negative anmeldelser, er de fleste relatert til kundeservice og ikke ytelse eller pålitelighet. Problemet er deres beliggenhet i USA, noe som gjør det vanskelig for australiere å nå dem i løpet av arbeidstiden. Grunnleggende plankunder må også betale for et SSL-sertifikat, som de fleste av våre valg tilbyr gratis.

Annet enn det, er domenet ditt gratis det første året, og du får mange avanserte funksjoner. De gir deg også ubegrenset lagring og mer enn 1000 maler for å hjelpe deg med tilpasset design.

Beste egenskaper:

 • Gratis domeneregistrering
 • Mer enn 1000 gratis maler
 • Gratis tilpassede e-postadresser
 • Gratis nettstedbygger
 • Gratis SSL-sertifikat (høyere nivåer)
 • Ubegrenset lagring

6. A2 Hosting: Premium Service, billig (er) pris

Gjennomsnittlig oppetid: 99,4%
Gjennomsnittshastighet: 601 ms

Pris: Starter på $ 3,92 per måned for delt hosting, med den høyeste nivået av tjenester som er priset til $ 99,59. Du må registrere deg for en 36-måneders kontrakt for å få den nedsatte prisen på grunnleggende delt hosting, som går tilbake til den vanlige prisen på $ 7,99 per måned ved kontraktens slutt. De tar de fleste større kredittkort, PayPal og Skrill.

rabatter: Selskapet tilbyr mange insentiver for nye kunder, som oppdateres regelmessig. A2 tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti, så vel som et "når som helst" -regulert tilbakebetalingstilbud hvis du oppfyller visse betingelser.

Dette vertsfirmaet er sist på listen vår, ikke på grunn av ytelse eller funksjoner, men på grunn av deres høyere introduksjonspris. Faktisk overgår de andre tjenester generelt. Imidlertid, hvis du er budsjettbevisst, er det billigere selskaper som bare har marginalt dårligere funksjoner og funksjonalitet.

Selv med det laveste alternativet vil du imidlertid fortsatt få gratis sikkerhetsfunksjoner og forhindring av hack. A2 tilbyr også gratis sikkerhetskopier, høye oppetidsprosenter og mye hastighet.

Beste egenskaper:

 • Gratis automatiske sikkerhetskopier
 • Optimalisert for WordPress, Drupal og Joomla
 • Turbo-servere tilgjengelig
 • Gratis SSL-sertifikater
 • Forebygging av hack
 • Mange avanserte funksjoner

Bonusvalg og et ord om netthosting

Listen vår dreier seg om ubegrenset hosting til rimelige priser. Hvis du har en blogg eller et selskap, er dette gode alternativer. Imidlertid er e-handel et helt annet ballspill. Vi er her for å gi deg lav pris på et selskap som ikke gjorde vårt endelige kutt for ubegrenset general- eller enterprise hosting, men er en ideell plattform for ditt australske eCommerce-nettsted.

Det selskapet er Siteground

Hvorfor er SiteGround så bra for e-handelshotellet ditt?

Den første grunnen er de høye oppetidsprocentene, som garanteres til 99,95%. Når du driver et nettsted for e-handel, er tiden penger. For hver time nettstedet ditt er nede, mister du omtrent $ 100 000 i inntekter. Det er for ikke å nevne immaterielle tap som omdømme og kostnadene for utvinning.

Deretter må du vurdere ressursbruk. Mange e-handelsnettsteder bruker dynamisk design og har funksjoner som bilder med høy oppløsning, streaming av video og interaktive medier som spiser mye ressurser. Du får også gratis overføringer og domeneregistrering, ett-klikk WP-installasjoner, ubegrenset gratis tilpassede e-postadresser og ubegrensede underdomener.

Når det gjelder sikkerhet, gir selv den mest grunnleggende planen deg gratis SSL-sertifikater, gratis automatiserte sikkerhetskopier og 24/7 nettstedovervåking. Det alene vil spare deg for opptil 80 dollar i året og mye hodepine.

Endelig er kundestøtten deres sammenlignet. De er svært lydhøre på telefon, e-post eller chat, og de vil lede deg gjennom alle problemer trinn for trinn.

SiteGround tilbyr alt dette og mer til den rimeligste prisen for en ikke-delt hostingplan. De tilbyr også administrert WordPress-hosting til bare $ 3,95 per måned for en ettårskontrakt. Prisen hopper opp til $ 11,95 på slutten av den innledende løpetiden.

Ofte stilte spørsmål om webhotell i Australia

Velkommen til FAQ-delen vår, hvor du finner raske svar på dine generelle spørsmål om webhotell i Australia. Her er noen spørsmål som vi får mye.

Hva er den billigste måten å få webhotell på?

Svar: Ingen av valgene våre er gratis, men du kan få en pengene-tilbake-garanti på noen av dem. Vi anbefaler ikke gratis hosting, men et selskap som Bluehost vil gi deg god hosting for bare noen få dollar i måneden.

Hvor mye koster webhotell vanligvis?

Svar: Det avhenger av servicenivået og valgfrie funksjoner. Gjennomsnittsprisen for sikker, billig hosting er mellom $ 3 og $ 5 per måned, og betales for kontraktens løpetid foran.

Er det en god gratis hosting-tjeneste?

Svar: Det er noen hostingplaner som er helt gratis, men vi anbefaler dem ikke på grunn av sikkerhets- og ytelsesproblemer. Noen av disse "gratis" tjenestene er bare gratis i en begrenset periode, og kostnadene for oppgradering er ikke verdt investeringen. Du kan finne en nesten gratis premium-tjeneste fra anerkjente selskaper som Hoatinger, som bare er $ 0,80 per måned.

Styres WordPress hosting planer noe bra?

Svar: På grunn av populariteten til WordPress tilbyr mange vertselskaper gratis WordPress-installasjoner og meget rimelig administrert WP-hosting.

Hva er de beste cPanel-hosting-tjenestene?

Svar: De fleste av valgene våre støtter cPanel-hosting, og det er mye informasjon på internett om hvordan du bruker denne populære plattformen.

Hva er det raskeste vertsselskapet i Australia?

Svar: Per våre hastighetstester er den absolutt raskeste hostingplattformen Siteground. Generelt er modifisert virtuell privat server (VPS) hosting den raskeste veien å gå fordi du har ressurser og fleksibilitet. Imidlertid krever dette alternativet en god del teknisk kunnskap og tid, siden all administrasjon og tilpasning er opp til nettstedseieren i stedet for verten.

Siste tanker

Vi elsker å spare penger like mye som neste person. Gratis eller ekstremt billig er imidlertid ikke alltid det gode kjøpet du forventer.

Noen ganger får du det du betaler for.

Trenger du fakta? Vi gir deg fakta. Vårt mål er å gi deg en omfattende oversikt over de beste rimelige hostingplanene i Australia basert på prispoeng i forhold til funksjoner og support. Hvordan du bruker denne informasjonen er opp til deg.

Synes du at denne guiden var nyttig? Fortell oss om det, eller del dine erfaringer med vertsselskaper.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me