Beste VPN for Mac (gjennomgang av 2020)

Du har endelig fått din nye Mac. Tok deg tid til å skryte av det til vennene dine, fortalte dem hvor mye bedre det er enn datamaskinene deres, og deretter solte du deg overlegenhet litt. Med alt det som er gjort, er det på tide å skaffe seg et VPN for å sikre din nye undringsmaskin.

Lett, ikke sant? Vel, ikke helt.

Problemet er - ikke desto mindre er det bedre operativsystemet - mange VPN-selskaper har vært treg eller helt forsømmelig med å overføre til Mac.

Mange av de store navnene startet på Windows og bestemte seg for å bli der, noe som betyr at du trenger tredjepartsprogramvare for at de skal fungere på Mac. Slik programvare har et, la oss si, tvilsomt omdømme, og hvis du kan unngå den ruten bør du virkelig gjøre det.

Men i stedet for at du trenger å gå gjennom den hjerteskjærende prosessen med å finne ut hvor VPN-ukjent din nye Mac er, har vi gjort det emosjonelle arbeidet for deg. Vi har trålet gjennom det utilgivelige Mac VPN-markedet og funnet selskapene som vil behandle operativsystemet ditt riktig.


Apple-logo

TLDR

Mac kan være et sikkert operativsystem, men personvernforpliktelsene etterlater ganske mye å være ønsket.

Det er derfor en VPN er så viktig for Mac-eiere. Denne artikkelen dekker de beste VPN-tjenestene du kan finne, Surfshark, NordVPN og ExpressVPN.

Vi ga Surfshark nikket til nummer én stedet på grunn av sin fenomenale pris og verdi den gir.

Surfshark leverer alle aspekter som kreves av en VPN av høy kvalitet. Med en rimelig pris og optimalisert for Mac, er det ikke noe å mislike.

1. Surfshark - Beste generelle valg

Hva er Surfshark?

Surfshark etterlater ikke Mac-systemer som en ettertanke, og setter den på nivå med de andre OS-typene som den ivaretar også. Som en relativt nykommer i VPN-spillet var Surfshark nøye med å avfeie Mac OS, VPN-appen den tilbyr er et godt skreddersydd verktøy, snarere enn en dårlig portert kopi.

Med en kvalitetstjenestetjeneste basert på De britiske jomfruøyene, og omfattende Netflix-kompatibilitet, er den lave prisen på Surfshark nesten for god til å være sann; men det står opp til streng testing i alle kategorier.

La oss se på noen av de viktigste funksjonene:

 • Konkurransedyktige priser: Bare $ 1,99 i måneden for et fullstendig 2-årig abonnement og $ 5,99 per måned for et enkelt år, det er en av de billigste funksjonelle VPN-ene på markedet
 • Mac Brukervennlig: med funksjoner som "Quick Connect" -knappen for øyeblikkelig valg av tilkobling, er Surfshark en enkel og enkel å bruke
 • Flyvende farger: i en rekke ytelser, sikkerhet, DNS-lekkasje og hastighetstester, kommer Surfshark alltid ut med en god poengsum, den eneste blip er sporadiske uoverensstemmelser med hastigheten, men disse forbedres med hver oppdatering
 • Den perfekte VPN-plasseringen: De britiske jomfruøyene er fri fra det som er illevarslende kjent som de 14 øynene, en beryktet regjeringsinnsamlingssone. Dette er ikke en fare du trenger å bekymre deg for med Surfshark. I hovedsak er det ingen lover som kan tvinge Surfshark til å lovlig gi fra seg dataene dine.
 • Silent Canaries: En ordningskanarie er en måte å informere brukere om hvis myndighetene har utstedt en hemmelig stevning, Surfshark bruker dette som et spørsmål om datatransparens, og informerer alle brukere om en blir utstedt. Heldigvis kan denne VPN fritt skryte av at den ikke har fått en eneste stevning sendt til dem, muligens som et resultat av deres forebyggende bruk av ordningskanariene.
 • Ingen loggdata: bortsett fra den obligatoriske e-postadressen, faktureringsinfo og diagnoserapporter, holder Surfshark ingen av brukerens data loggført, noe som betyr at det ikke er noen fare for at denne VPN-en viderefører bruksdataene dine, fordi de aldri hadde det til å begynne med!
 • Rask data: selv om det er inkonsekvent på tvers av servere, er datahastigheten generelt høy, og du bør ikke sitte igjen med noen irriterende etterslep.
 • Drepe bryter: Mac-versjonen har en innebygd Kill-bryter, noe som betyr at det er enkelt å raskt avbryte tvilsomme forbindelser eller ondsinnede angrep.

Anbefaler jeg Surfshark for Mac?

Surfshark er en sjelden perle som bringer over alle funksjonene som gjør den så imponerende på andre OS-er til Mac, og alt for en så god avtale, dette er absolutt en vi vil anbefale.

For en liten prisøkning sammenlignet med Surfshark, kan du få alt som gjorde førstnevnte bra, med noen få ekstrautstyr som kanskje svinger NordVPN for deg.

2. NordVPN - CIA Security

Hva er NordVPN?

NordVPN var lenge bare Windows-basert, men har nå integrert programvaren for en jevn Mac-opplevelse også. Faktisk er den så godt integrert at du kan bruke den samme VPN-pakken for to enheter med forskjellige operativsystemer.

Selv om det er dyrere, betyr den lange track record og svimlende 5300+ servere i 59 land at det fortsatt er en VPN som er verdt å undersøke hvis du ser alvorlig på beskyttelse og personvern for Mac-en.

La oss se på noen av de viktigste funksjonene:

 • Største servervalg tilgjengelig: Det er et så stort serverutvalg du kanskje kan slite med å bestemme! Heldigvis har NordVPN et automatisert utvalgssystem hvis det store volumet av valget overvelder deg!
 • Bred Netflix-kompatibilitet: mens serverne ikke kan skryte av en 100% Netflix-kompatibel rate, med 95%, er en kompatibel server aldri mer enn et klikk unna.
 • Brukervennlig: brukergrensesnittet er intuitivt og veldig enkelt å navigere. Dra-og-slipp-kartet, for eksempel, er en av de virkelig skiller seg ut brukerorienterte funksjonene
 • Kryptering av militær karakter: Nordvpns sikkerhetskryptering er av samme kvalitet som det amerikanske militæret bruker, så en lekkasje er ekstremt usannsynlig.
 • Ingen logging: et viktig krav for enhver VPN. I sin lange sporliste har NordVPN aldri blitt utsatt for å registrere noen data, så det er ingen grunn til å anta at de ville bryte løftet nå
 • Panama basert: uten obligatoriske lover om dataoppbevaring i Panama, er Nordvpn juridisk fritt til å dirigere trafikken din uten å registrere en enkelt registrering, holde dataene dine lovlig og digitalt beskyttet.
 • Doble servere: Hvis den allerede militære klasse beskyttelsen Nordvpn tilbyr ikke er god nok, så dobler du den! De tilbyr en tjeneste som fører internettrafikken din gjennom to separate VPN-er før den når målet. Det er ekstremt vanskelig å spore gjennom en enkelt VPN, men to samtidige serverkrypteringer er nesten umulige å ødelegge.

Anbefaler jeg NordVPN for Mac?

Det er en av de største VPN-ene av en grunn, og en stor del av det er at de ikke har forsømt sine Mac-klienter. Selv om en velprøvd post ikke overbeviser deg ennå, betyr gratis prøveversjon og pengene-tilbake-garanti at det er verdt å se på.

Ikke glem å sjekke ut deres fantastiske juletilbud, en 3-årskontrakt for bare $ 3,49 i måneden!

På No.3 er ExpressVPN fremdeles et kvalitetsprodukt, og gir seriøs beskyttelse og anonymitet i en pakke som er optimalisert for et Mac OS. Den ekstra kostnaden og streamingkompatibiliteten er hovedproblemene.

3. ExpressVPN - Sikkerhet og pålitelighet

Hva er ExpressVPN?

ExpressVPN er dedikert til din beskyttelse og anonymitet. Det er det valgte produktet hvis du regelmessig arbeider med verdifulle data.

Selv om det kommer til en større kostnad og dårlig strømmingskompatibilitet setter det på nr 3 på denne listen, er det fortsatt en VPN av høy kvalitet. Enda viktigere er at det ikke lider noen problemer med Mac-kompatibiliteten. Behold hastigheten, styrke og brukervennligheten til den originale plattformen i den nye Mac-appen.

Her er det som gjør det verdt den ekstra kostnaden:

 • Raskeste VPN på nettet: ExpressVPN er ekstremt rask, bruk hvilken som helst test, for eksempel SpeedTest.net eller Fast.com, og du vil bli blåst bort.
 • Stort serverområde: Med 3000 servere i 160 lokasjoner og 94 land, kan det hende det ikke slår Nordvpn i stort volum, men når det gjelder rekkevidde og variasjon er det absolutt helt i toppen av ligaen.
 • Intuitiv kill switch: det er ingen fare for tilfeldige lekkasjer, og hvis du til og med mister forbindelsen med VPN (selv om du ikke legger merke til), vil den intuitive drepe-bryteren raskt avbryte forbindelsen
 • Kunden først: ExpressVPN har en lang oversikt over å ivareta kundene sine. Med et raskt og responsivt støttesystem vil eventuelle problemer du har raskt bli løst.
 • En sikkerhet som samsvarer med deres etikk: Med en krypteringsprotokoll av militær karakter og bestått hver lekkasjetest vi gjennomfører, er dette utvilsomt et sikkert system. ExpressVPN samsvarer med dette med en forpliktelse til aldri å logge noen av dine sensitive opplysninger; og med base på De britiske jomfruøyene, er dette en juridisk bindende forpliktelse.
 • Premium priser: Hvis du leter etter en billig grunnleggende VPN, er ExpressVPN kanskje ikke noe for deg. Men hvis du leter etter et av de mest lufttette VPN-sikkerhetssystemene som er tilgjengelige, er prisingen til $ 9.99 / mo for 6 måneder eller $ 8.32 / mo for 12 måneder en rimelig avtale.

Anbefaler jeg ExpressVPN for Mac?

Hvis du regelmessig håndterer sensitive data eller bare ser alvorlig på personvernet ditt, trenger du ExpressVPN. Ironclad sikkerhet, juridisk beskyttelse og smarte sikkerhetssystemer betyr at dette er den valgte VPN-en når du trenger anonymitet som går utover.

Hva er en VPN?

Virtuelle private nettverk oppretter en tunnel som gjør det mulig for surfere fra nettet å passere fra deres enhet til internett beskytter aktiviteten deres fra nysgjerrige øyne. Det betyr at mens du jobber på veien, kan du få tilgang til filer i hjemmenettverket eller forretningsnettverket med færre bekymringer for at noen hacker seg inn på smarttelefonen din eller får tilgang til dine private data. Det betyr også at dine ansatte kan jobbe med sensitive data fra hvor som helst uten å sette integriteten til kundedata i fare.

hva er et vpn-diagram

De beste VPN-ene vil få det til å se ut som om internettaktiviteten din foregår i et annet nettverk, fra et annet sted. Dette lar deg se filmer og TV-serier på Netflix i Canada mens du ferierer på Bahamas eller få det til å se ut som om smarttelefonen din i Australia er i et nettverk i New York. Det betyr at mennesker som bor i eller besøker land der sensur og undertrykkelse er utbredt, kan fortsatt smake litt frihet i den virtuelle verdenen.

Kort sagt, enhver grunn til at du trenger trygg, sikker tilgang til informasjon mens du surfer på internett eller bruker den skybaserte kontoen din er grunn nok til å bruke en VPN.

Beste VPN-er for Mac

Som sagt er det et trist faktum at mange VPN-selskaper ganske enkelt forsømmer Mac-datamaskiner. Selv av de rundt 300 dedikerte Mac VPN-ene er det store problemer. En god del av dem ble laget for å fylle et markedsvakuum med et underordnet produkt; ødelagte apper, datalekkasjer og en katalog over andre problemer plager disse VPN-ene.

Beste VPN for Mac (gjennomgang av 2020)

Heldigvis migrerte noen av de mest respekterte (men opprinnelig Windows-baserte) VPN-ene over til Mac og kan gi deg beskyttelse så vel som de gjør på andre enheter. Noen systemer, for eksempel NordVPN, er så godt migrert at du kan synkronisere en enkelt VPN til en Mac og Windows samtidig.

Generelt sett må du være ekstra årvåken når du søker etter en Mac-kompatibel VPN. Det er alle de normale bekymringene for personvern og sikkerhet, for eksempel loggingsregler, leverandørplassering osv.; pluss, en rekke mer spesifikke problemer.

Det generelle fokuset på disse spesifikke problemene er spredning av dårlige VPN-leverandører. Selv større selskaper som ProtonVPN, IPVanish og TunnelBear har vist seg å være dårlig matchet for Mac. De lider av tvilsomme forbindelser, upålitelig sikkerhet og et generelt dårlig brukergrensesnitt. Mac OS i seg selv er relativt solid for personvern hvis den er riktig konfigurert, så det største problemet er med tilgjengelige VPN-leverandører, i stedet for programvaren.

Derfor foreslår vi en av dem på listen vår, det er rett og slett ikke verdt å sile gjennom alle fallgruvene til Mac VPN-er når det harde arbeidet allerede er gjort for deg! Surfshark, NordVPN og ExpressVPN representerer noen av de få eksemplene på fullstendig Mac-kompatible VPN-leverandører.

Er gratis VPN-er noe bra?

Det er fristende å bare finne en gratis app på Google Play eller Apple Store. Det er sannsynligvis hundrevis av dem der ute.

Imidlertid kan gratis VPN-apper komme med en skjult pris.

Få utviklere lager en app av hjertets godhet. De fleste ønsker å tjene penger, eller de trenger å markedsføre en annen tjeneste eller app, og de gjør det på bekostning av dataene dine og personvern på nettet. Du får lavere hastighet og begrenset tilgang med mindre du bytter til “premium” -tjenesten deres, og de sørger for å gi deg beskjed ofte med popup-anmodninger. Eller så vil de selge informasjonen din til tredjeparts annonsører. Mange fører logger over aktiviteten din, og IP-en din kan fremdeles være synlig for andre.

Hvis selskapet bruker sine egne domenenavnservere, dataene dine kan lekke. Med andre ord, ditt gratis, privat nettverk er kanskje ikke så hemmelig eller gratis. Kommersielle VPN-er tilbyr en god avkastning. For en liten avgift har du tilgang til kryptering i militær klasse uten at hastighet eller personvern ofres. Å betale for service betyr også at du også kan omgå online trackere, informasjonskapsler og irriterende annonser.

Konklusjon

Mac er full av dodgy leverandører og dårlige produkter, så gå for et billig, kvalitetsprodukt som Surfshark som ikke lar deg svikte. Den vil gi alt du trenger for en Mac uten å miste de viktigste VPN-egenskapene sikkerhet, personvern og anonymitet.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me