BetterNet-gjennomgang – BLI BORT Hvis du verdsetter personvern

Hvis du tror at noen VPN, til og med en gratis, er bedre enn ingen i det hele tatt, bør du tenke nytt. Drittfaktoren på noen er bare for høy.

Når du leser vurderingene våre, er det en vanlig tråd du kommer til å se. Det er det ganske ofte ingen VPN er bedre enn en gratis VPN. Betternet er en gratis VPN-tjeneste som nok en gang validerer vår mening.

Betternet vpn-logoGratis VPN-er kan tilby deg alle fordelene i verden. Det er imidlertid en grunn til at de er gratis. De tjener penger på en eller annen måte. Vanligvis er det ved å selge dataene dine eller ved å vise deg massevis av annonser. Tjenestene deres er vanligvis ikke sikre, de har et begrenset antall servere tilgjengelig, og de fungerer bare ikke bra.

Til sin ære, Betternet gjør en bedre jobb med å beskytte dataene dine enn noen av de andre gratis VPN-ene vi har vurdert. Men mens du leser denne anmeldelsen, vil du se hvorfor vi ikke inkluderte Betternet på listen over de beste gratis VPN-ene..

Hvem er Betternet?

Det kan være første gang du har hørt om Betternet. Det er sannsynligvis fordi de er et relativt nytt selskap som kom på scenen medio 2015. Siden etableringen av selskapet vokste de litt etter litt.


betternet vpn fordelerSelvfølgelig er den viktigste grunnen til at folk blir tiltrukket av dem fordi VPN er helt gratis. Det kan brukes på en rekke plattformer, alt fra Android til Mac til Windows. Det er til og med utvidelser som kan brukes i Chrome-nettleser og Firefox. Du får alt dette uten å betale en krone. Det som er fint er at det ikke er behov for å registrere deg, så de har ikke noen av dine personlige opplysninger, for eksempel navnet ditt eller e-postadressen din.

Pros:

 • En gratis VPN

Ulemper:

 • Appen har skadelig programvare
 • Beholder visse data
 • Gir tredjepart tilgang til data
 • IPv6 og IPv4 lekkasjer
 • DNS lekker
 • Lav hastighet
 • Hyppige droppet tilkoblinger

Hvordan tjener Betternet VPN penger?

betternet installere

Ifølge nettstedet Betternet, dette tjenesten er gratis fordi de tilbyr gratis sponsede apper. Når du laster ned mobilappen, ser du en "installer app" -knapp. Ved å klikke på knappen får du annonser for andre applikasjoner du kan installere. Hver gang du installerer en applikasjon, tjener Betternet kontanter.

De tilbyr videoer. Når du installerer appen, ser du en knapp som sier "se en kort video". Ved å se på videoen, hjelper du Betternet med å tjene penger.

betternet vpn penger

Betternet hevder at denne modellen fungerer bra for dem. Brukerne installerer de anbefalte appene, og Betternet kan holde lysene på. De lover å holde tjenesten gratis for alltid takket være kundenes støtte og lojalitet. De også hevder at deres formål ikke er å tjene penger, men at det ganske enkelt er å dekke vedlikeholdskostnadene.

Interessant nok avslørte Betternet nylig sin "premiumversjon". Denne tjenesten ble opprettet for å dekke utgifter som gratis tjenesten ikke dekket. Den er designet for å hjelpe til med å legge til servere og tilby tjenester av høyeste kvalitet for brukere.

Vi har en rekke problemer med dette. Det er veldig vanlig å høre folk si at når du bruker en gratis VPN, er du produktet. I utgangspunktet, hva dette betyr er at hva gratis VPN-er som Betternet selger er dine data. De selger sine virkelige kunder. De gir annonsørene tilgang til deg. Dette betyr at fokuset ikke er å gi deg et godt produkt, men i stedet for å gi annonsørene tilgang til et godt produkt, pengene dine.

Malware i massevis

betternet vpn rangering

En akademisk artikkel med tittelen "En analyse av personvern og sikkerhetsrisiko for Android VPN-tillatelse aktiverte apper" skisserer bare hvor farlig Betternet VPN er når det gjelder skadelig programvare.

Den faglige artikkelen viste at Betternet ble vist å være positiv for malware av 13 forskjellige antivirusprogrammer. Denne studien understreker viktigheten av å se utover vurderingene på en tjeneste som Google Play. Brukere kan vurdere programvaren veldig høyt, men det er fordi de ikke vet skadene programvaren potensielt gjør dem og deres personvern.

Bør du stole på Betternet VPN?

betternet personvernNå vet du sannsynligvis hvordan vi har det med temaet. Men vi vil gjerne ta noen minutter og se på Betternets personvernregler og se hvordan den kan sammenlignes med de beste VPN-ene vi har vurdert.

Når du ser på personvernreglene, ser vi noen ting som gir oss grunn til bekymring. Betternet VPN sier at de ikke identifiserer deg. Imidlertid fortsetter de med å si at de samler inn informasjon du deler, som de bruker for å støtte deres produktreklame. Med andre ord, de tar informasjonen din og gir den til andre.

betternet tredjepartspolitikkNår du leser .8 .2 av deres vilkår og betingelser, oppgir de tydelig at når du bruker deres gratis tjeneste, kan din personlige informasjon være tilgjengelig for en tredjeparts innholdsleverandør. Hvis du velger å bruke et tredjeparts produkt eller tjeneste eller på noen måte samhandle med disse partene, Betternet VPN har ikke noe ansvar for sikkerheten din.

Vel, i det minste advarer de deg.

Hvorfor tillater Betternet malware og sporing av applikasjonene deres?

Disse verktøyene lar dem samle inn dataene dine. Dette er den beste måten for dem å tjene penger på gratis VPN-applikasjonen deres. Når dataene dine er samlet, kan de selges eller brukes til å målrette deg mot annonser som er skreddersydd til dine opplevde likes. Dette betyr igjen inntekter for Betternet. Sannheten skal sies, dette er forretningsmodellen for de fleste gratis apper du laster ned.

Det er gratis tjenesten, er den betalte tjenesten noe bedre?

For å få tilgang til premium Betternet VPN, må du først laste ned gratis VPN. Når den er installert, får du trinnene som trengs for å gå gjennom installasjonsprosessen.

Her har du muligheten til å starte prøveperioden på sju dager. Før du kan starte rettsaken, må du imidlertid gi Betternet en haug med din personlige informasjon.

betternet vpn gratis prøveversjon

Prisen du betaler vil variere avhengig av hvor lenge du abonnerer på produktet. Jo lenger du abonnerer, desto større er lojalitetsrabatten din. Du har muligheten til å abonnere på en måned, seks måneder eller ett år.

Prisen på en måned er $ 11.99. Imidlertid, hvis du betaler for året på forhånd, stuper den månedlige prisen til $ 2,99. Hvis du velger en syv-dagers prøveperiode og ikke kansellerer abonnementet, vil abonnementet automatisk fornye seg til kursen $ 11,99.

Når du legger inn betalingsmåten din, konfigurerer du automatisk en gjentakende faktureringsprosess. Hvis du glemmer å si opp avtalen før abonnementet går mot slutten, Betternet belaster deg for en annen periode, den ene måneden, seks måneder eller året.

I henhold til Betternets refusjonspolicy, kan det hende du mottar en forhåndsbetalt tilbakebetaling av det nåværende abonnementsbeløpet. Hvis kontoen blir avsluttet på grunn av brudd på vilkårene, er det ingen tilbakebetalinger tilgjengelig. Alle refusjoner gis etter Betternets skjønn, og de forbeholder seg retten til å nekte refusjonen din av en eller annen grunn, eller uten grunn i det hele tatt.

Sikkerhetsinnstillinger

Etter at du har installert Betternet VPN-klient, kan du bli overrasket over å vite at det ikke er noen drepebryter, ingen oppstartkontroll og ingen alternativer for lekkasjebeskyttelse. Tar vi det som de har NULL-sikkerhet?

Som nevnt, når du registrerer deg for den gratis syv-dagers prøveperioden, må du håndtere betalingsopplysningene dine. Dette skyldes at du ikke har en konto hos Betternet. Det er ikke noe sted du skal logge på for å se på betalingene dine, se gjennom fakturaer eller avbryte tjenesten.

Det finnes alternativet for å kansellere abonnement fra en mobilenhet. Men hva hvis du betalte på skrivebordet ditt? Av sikkerhetsmessige årsaker, hvis du bestemmer deg for å bruke prøveversjonen og betale med kredittkortet ditt, kan du teste tjenesten i en dag eller to og deretter avbryte den med en gang hvis du føler at det er nødvendig. Dette vil gi deg tid til å gå igjennom rigmarole av å slippe fri fra tjenesten.

Hvor ligger Betternets servere?

betternet lokasjoner

Når du bruker gratistjenesten, er det ikke noe alternativ å velge serveren du kobler til. Når du bruker premiumalternativet, kan du koble til servere som ligger i:

 • De forente stater
 • Canada
 • Nederland
 • Tyskland
 • Japan
 • Storbritannia

Du har ikke lov til å velge spesifikke servere, bare regioner.

Serverhastighet

betternet hastighetsresultatServerhastigheten var problematisk om vi hadde med gratisversjonen eller den betalte versjonen å gjøre. Nedenfor er en grunnleggende hastighetstest som evaluerer nettverket.

betternet hastighet resultat 2Og her er den koblet til den optimale serveren på Betternet.

Enten du prøver å koble til servere i Europa eller USA, du får ofte DNS-feilens. Når du kan koble til tjenesten deres, er resultatene du får veldig inkonsekvente.

Hva er vår endelige dom?

Å vi elsker absolutt Betternet og synes alle bør bruke den betalte tjenesten. Mens du er inne på det, ta en pistol og skyter din egen fot også.

Nei, men seriøst, Betternet er en av de verste VPN-ene vi noensinne har vurdert. Serverne er upålitelige. De har liten eller ingen støtte. Det er ingen funksjoner, og det er en hel rekke personvernhensyn. Når det gjelder å fjerne blokkering av strømningssider, var resultatene i beste fall tvilsomme. Og selv om vi klarte å omgå geobegrensninger, serverhastigheten var så langsom at strømming var alt annet enn umulig.

Vi føler oss dårlig for de som har blitt lokket av gratis godteri, bare for å havne i ingefærbrødhuset. Ikke vær en av disse menneskene

Et annet alternativ - NordVPN

Hvis du leter etter en VPN-tjeneste av høy kvalitet, anbefaler vi NordVPN. NordVPN har over 5000 servere over hele verden, har en tydelig ingen loggføringspolicy, tilbyr uovertruffen kundesupport, har servere som er spesielt designet for å komme seg rundt geobegrensninger, og er rimelig.

NordVPN er brukervennlig og har enkel programvare. De er opptatt av å beskytte personvernet til kundene sine. Med dette toppnivå VPN, du trenger ikke å bekymre deg for skjulte avgifter eller klausuler. De prøver ikke å selge produkter, og du kan bruke tjenesten på opptil fem enheter med bare ett abonnement.

Hver eneste av NordVPNs servere omgir geo-begrensninger på tjenester som Netflix. Fordi de er lokalisert, er i Panama, du er beskyttet mot en rekke myndighetsovervåkningsprogrammer som truer med å kompromittere personvernet ditt.

NordVPN har fantastisk kundesupport og tilbyr en 24/7 live chat.

Det tillater P2P-tjenester og tilbyr planer fra $ 2,99 i måneden til $ 11,99 i måneden. Og selv om denne prisen kanskje er litt dyrere enn noen av de andre VPN-ene på markedet, er det viktig å huske at med VPN-er får du det du betaler for.

Noen ganger, gratis kommer til en enda høyere pris. Ta personvernet ditt på alvor og invester i en god VPN. Forhindre at det som kan ha vært en stor katastrofe, skulle skje. Bli med NordVPN.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me