CyberGhost – Bra, men ikke bra (Våre komplette testresultater)

Denne er ganske bra. Ikke perfekt, husk deg, men ganske bra. Du kan gjøre det verre for mye mer penger.

På sin hjemmeside sier Cyberghost at de er en "stor tilhenger og promoter av borgerrettigheter, et fritt samfunn og en usensurert internettkultur."

Etter vår mening er det et ganske bra sted å starte.

Dette rumenske selskapet ble grunnlagt i 2011, men det ble nylig kjøpt opp av Crossrider Limited og Robert Knapp. Som sådan ser de ut til å tilby kontinuerlig forbedring av tjenester som kan hjelpe selskapet med å komme enda høyere i VPN-servicerangeringer. CyberGhost hevder å tilby sine tjenester til mer enn 20 millioner mennesker over hele verden. I tillegg tilbyr CyberGhost solide protokoller med OpenVPN og IPSec, blant andre. Med AES-256-bit-kryptering er det lett å se at personvernet ditt og anonymiteten er sikret med denne tjenesten.

CyberGhost er designet for å effektivt skjule IP-adressen din mens du surfer, og inkludering av en drepe-bryter betyr at du kan bla uten å bekymre deg for å avsløre din sanne beliggenhet og identitet.

Du kan til og med ha opptil syv enheter samtidig koblet til CyberGhost, som er perfekt for alle med mange datamaskiner, nettbrett og smarttelefoner.

Cyberghost-oversikt

FeaturesInformation
brukervennlighet: Lett å bruke
Loggpolicy: Ingen loggpolitikk
Serverstørrelse: 3000 ++ servere
Serverdistribusjon: 59 land
Brukerstøtte: Live chat
torren: Tillatt
streaming: Tillatt
VPN-protokoll og kryptering: OpenVPN, L2TP og IPSec-protokollen; AES 256-bit kryptering
Hovedkvarter: Romania
Pris: $ 2.75 / måned
Offesiell nettside: https://www.cyberghostvpn.com

En multi-plattform vennlig løsning

hvordan cyberghost fungererEnten enhetene dine kjører Mac, Windows, iOS eller Android, er de kompatible med CyberGhost. Avanserte brukere vil sette pris på muligheten til også å koble til sine Linux-enheter og til å koble tjenesten til en ruter.

Selv om det ikke er så omfattende som andre bransjeledere, har CyberGhost også et relativt robust utvalg av servere som er lokalisert over hele verden. Alt dette er tilgjengelig til en overkommelig pris, men det er definitivt ikke en gratis vpn.

Andre VPN-leverandører tilbyr litt bedre sikkerhetsprotokoller og noe raskere dataoverføringshastigheter i tillegg til mer ekspansive servernettverk. likevel, CyberGhost er et utvilsomt solid valg.

Sikkerhet og kryptering

crack-AES-256

Selv om CyberGhost ikke iverksetter sikkerhetstiltak som andre leverandører gjør, gir de fortsatt bransjeledende beskyttelse. Dette inkluderer en rekke VPN-protokoller, inkludert mye foretrukket OpenVPN-protokoll. IPSec og L2Tp er også tilgjengelige sammen med noen få andre. Å kunne velge riktig protokoll er et stort pluss for mange mer sofistikerte brukere.

I tillegg til pålitelige protokoller, får du AES-256-bit-kryptering. Det er den typen kryptering som brukes mye av regjeringen og militæret. Du kan stole på at nettrafikken din vil være kryptert på et tilnærmet uknuselig nivå.

Hvis du foretrekker å bruke TOR i tillegg til en VPN, er CyberGhost et godt valg for deg. Denne VPN-en er perfekt kompatibel med TOR. De som føler behov for enda mer sikkerhet, vil kanskje sjekke ut funksjonen Double Encryption, som betyr at autentiseringsdata og VPN-data begge er kryptert.

CyberGhosts serverlokasjoner

For tiden kan CyberGhost skryte av a totalt 3.066 servere. Dette er langt mer enn de fleste VPN-leverandører kan tilby, men ikke fullt så bra som det som er tilgjengelig gjennom noen av de beste VPN-selskapene. CyberGhosts servere er distribuert over 59 land, og selskapet sier at de kontinuerlig streber etter å få flere servere online på et økende mangfold av steder.

I USA administrerer CyberGhost mer enn 500 servere, med ytterligere 89 i Canada. De har ingen servere i Mexico, men det er ti på Costa Rica. Dekningen i Sør-Amerika er ganske god sammenlignet med andre leverandører. Servere er lokalisert i Colombia, Brasil og Chile.

Som med mange andre VPN-selskaper er dekningen i Afrika nokså begrenset. Ikke desto mindre finnes servere i Sør-Afrika og Kenya. Midtøsten er på samme måte underrepresentert, og ni servere er funnet i Israel og 10 er lokalisert i Pakistan, en uvanlig inkludering blant mange VPN-leverandører.

Servere over alt

cyberghost-serverplasseringer

Europa er omfattende dekket fra Portugal til Ukraina og fra Island til Hellas. Selv mindre nasjoner som Albania, Bosnia-Hercegovina, Hviterussland, Kypros, Estland, Litauen, Latvia, Moldova, Makedonia, Serbia, Slovenia og Slovakia er dekket.

Servere som er funnet i Hong Kong, Indonesia, India, Japan, Sør-Korea, Malaysia, Singapore, Thailand og Vietnam, betyr at den asiatiske regionen er godt representert. New Zealand og Australia dekkes på samme måte av hundrevis av servere.

Noen VPN-tjenesteleverandører bruker en kombinasjon av fysiske og virtuelle servere. Fysiske servere er faktisk plassert på det geografiske stedet de er tilordnet. Imidlertid kan virtuelle servere være hvor som helst og være lastet med programvare som gjør at det ser ut som om de er lokalisert i landet der VPN-tjenesten sier serveren er funnet.

Det er ingenting iboende galt med denne praksisen. Likevel er noen VPN-brukere bekymret for i hvilket land deres nettrafikk blir dirigert. Fra deres perspektiv vil de mye heller ta kontakt med fysiske servere slik at de vet nøyaktig hvor dataene deres går.

CyberGhost bruker en kombinasjon av fysiske og virtuelle servere. En representant fra selskapet bemerker at flertallet av serverne er fysiske. Imidlertid har de en grad av virtualisering på nesten 350 av serverne. Brukere som dette er en bekymring for, vil gjerne vite at disse virtuelle serverne faktisk er lokalisert i landet som beskrevet.

Bruke BitTorrent eller P2P med CyberGhost

fildelingsvektorFolket på CyberGhost ser ut til å ønske at kundene deres skal ha mest mulig frihet under sine nettopplevelser. Som et resultat er P2P-fildeling og BitTorrent tillatt via denne tjenesten. Mens andre leverandører kan begrense brukere til bestemte servere for dette formålet, eller andre ikke tillater denne aktiviteten, CyberGhost bruker ingen slike begrensninger.

Mange mennesker vil også gjerne vite at CyberGhost ytterligere bruker servere som er spesielt designet for å forbedre strømningsopplevelsen. Dette er gode nyheter for folk som vil kunne bruke VPN-en mens de ser Netflix, Amazon Prime eller andre strømmetjenester.

Resultat av CyberGhost-hastighetstest

Totalt sett tilbyr CyberGhost en ganske god pakke med funksjoner. Ting ser ut til å falle litt fra hverandre i fartsavdelingen. Benchmark testing før du slår på VPN ga nedlastingsoverføringshastigheter på 98,71 Mbps og lastet opp overføringshastigheter på 53,00 Mbps. Å slå på CyberGhost betydde at ting ble monumentalt tregere. Tilkobling til den amerikanske serveren i New York resulterte i nedlastingshastigheter på 18,41 Mbps og opplastingshastigheter på 7,12 Mbps.

resultater for cyberghost-hastighetstestMed dataoverføringshastigheter så lave, kan du like gjerne bruke en gratis VPN. Ting forbedret seg ved bruk av en server i Amsterdam. Nedlastingshastigheter forbedret til 51,10 Mbps mens opplastingsfrekvensene endret til 21,10 Mbps.

Resultatene fra hastighetstester i Hong Kong og London var dårligere. Hong Kong hadde nesten identiske nedlastings- og opplastingsfrekvenser i riket 4,0 Mbps, mens nedlastingshastigheter i London i gjennomsnitt 5,63 Mbps og 15,65 Mbps for opplastingshastigheter.

CyberGhost sin loggpolicy

En av de mest kritiske funksjonene som enhver VPN-leverandør kan tilby, er at de ikke holder oversikt over kundene sine. Når alt kommer til alt, er grunnen til at folk velger å bruke et VPN til å begynne med, å minimere inntrenging i personvernet. De vil vite at sensitive data ikke er i fare, og at ingen følger nøye med på hvordan de bruker tiden sin på nettet.

Dette er avgjørende fordi hvis VPN-leverandører holder rede på slik internettjenesteleverandører gjør, ville det beseiret formålet med VPN. Hvis rettshåndhevelse eller andre statlige myndigheter bestemmer seg for å kreve kundeoppføringer fra et VPN-selskap, er det alltid å foretrekke om de har få eller ingen poster å oppgi.

Følgelig er det ikke uvanlig å se VPN-tjenester som skryter av retningslinjene deres for “ingen logging”. Disse retningslinjene følges sjelden i streng forstand. I stedet viser en titt på personvernreglene eller vilkårene for tjenesten at noen VPN-leverandører faktisk holder ganske omfattende poster.

cyberghost-kommentarDette er IKKE saken med CyberGhost. Deres beliggenhet i Romania hjelper absolutt situasjonen fordi dette landet ikke er en del av det 14 øyne overvåkningsnettverket. De deler ikke mye data med andre nasjoner, og deres lover om data og registrering er praktisk talt null. Dette betyr at du kan stole på at online-aktivitetene dine ikke blir overvåket og lagret et sted hvor de kan nås senere.

CyberGhost gjør det ganske tydelig på nettstedet deres at de ikke har med sporingsdata. Dette betyr ingen registreringer av brukerens nettleserhistorikk, innholdet i dataene eller til og med søkepreferanser. Selskapet fører ikke engang tilkoblingslogger, så ingen overvåker når og hvor lenge du logger deg på Internett.

Prisalternativer for CyberGhost

Alle faktureringsalternativer for CyberGhost inkluderer tilgang til hver av selskapets servere og muligheten til koble så mange som syv enheter samtidig. Kundestøtte tilbys på døgnet rundt, og apper er tilgjengelige som er kompatible med Mac, Windows, iOS, Android og mer.

cyberghost-priser

Kunder som velger å betale fra måned til måned, betaler $ 11.99 hver måned. Rabatter er tilgjengelige for personer som kjøper ett år eller mer av tjenesten på forhånd. En ettårs pakke koster $ 4,99 per måned, mens den to år lange pakken koster $ 3,79 per måned. Den billigste avtalen er å gå med den tre-årige pakken til 2,75 dollar per måned.

Gitt CyberGhosts relativt treg dataoverføringshastighet, er det kanskje ikke fornuftig å investere i en ett-, to- eller tre-års forpliktelse før du er sikker på at produktet virkelig er levedyktig for deg. Det kan være best å kjøpe et måneds abonnement for å gi deg selv tid til å prøve ut tjenesten før du kjøper en større pakke. Alternativt er en 30-dagers refusjon tilgjengelig på alle pakker hvis du bestemmer deg for ikke å beholde tjenesten.

Betalingsmuligheter inkluderer PayPal og kredittkort. Hvis du vil være virkelig anonym, da Du kan også betale med Bitcoin.

Anbefales CyberGhost - Ja

Som VPN har CyberGhost mye for seg. Sikkerheten er solid med AES-256-bit-kryptering, og det er absolutt hyggelig å ha en rekke VPN-protokoller du kan velge mellom. At disse protokollene inkluderer OpenVPN og IPSec er gode nyheter for folk som er bekymret for sikkerhet. Alternativet for dobbelkryptering kan også være spesielt verdifullt for folk som er ivrige etter å unngå totalitære regimers nysgjerrige øyne..

cyberghost proEn annen ting som gjør CyberGhost til et attraktivt VPN-alternativ er positiv brukeropplevelse. Det er bemerkelsesverdig enkelt å installere og starte, noe som betyr at du kan være i gang på mindre enn fem minutter.

Brukervennligheten er stor når du er inne i CyberGhost-appen. Alt ser ut til å være rett ved fingertuppene, og du trenger ikke å jakte mye for å finne ut hvordan du fullfører de mest grunnleggende operasjonene. Hvis brukere ønsker det, er det mulig å konfigurere appen slik at den automatisk startes med bare ett klikk.

CyberGhost sin ingen loggføringspolicy er også en definitivt pluss, spesielt for de som virkelig er følsomme for spørsmål om personvern og anonymitet på nettet. Imidlertid snubler dette selskapet virkelig når det gjelder hastighet. En VPN som kan skryte av et nettverk på mer enn 3000 servere, skal kunne levere bedre overføringshastigheter. Litt avbremsing forventes når en VPN brukes, men CyberGhost-hastighetstestresultatene er bare skuffende.

Husk at brukeropplevelser kan variere mye, avhengig av datasystemet og hvor brukeren befinner seg i verden. Utvilsomt har CyberGhost tusenvis av kunder som er helt fornøyde med hastigheten på nettopplevelsen sin. Testresultatene som vises her, viser ganske enkelt at du kanskje vil ha refusjonspolitikken for CyberGhost i tankene hvis du ikke er fornøyd med tjenesten..

Hurtigproblemer til side, CyberGhost tilbyr alle funksjonene og sikkerheten du forventer av en betalt VPN-tjeneste. Følgelig anbefales CyberGhost.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me