De beste kredittkortene i Australia

bilde som viser kredittkort lommebokI løpet av de siste fire årene har jeg blitt en slags kredittsamler. Lommeboken min har gått fra en vanlig størrelse til en av de store mursteinene du knapt kan få plass i lommen.


Sorta liker dette ... men med langt mindre penger. ��

Og selv om vi Aussies kanskje ikke er interessert i de iøynefallende registreringsbonusene som vennene våre i USA nyter godt av, har jeg sett høyt og lavt på å finne noen virkelig fantastiske tilbud.

Underveis har jeg lært mye om hvordan du kan få de beste prisene, hvordan du kan unngå avgifter og også vært heldig nok til å reise mest på poeng de siste fire årene..

Jeg har vært heldig nok til å starte flere nettbaserte virksomheter på sikkerhetsområdet, og digitale betalinger har vært noe jeg har lært mye om.

Hvordan jeg rangerte disse kortene ✅

Med unntak av WestPac Black har jeg brukt alle kortene i denne vurderingen. Man skulle tro at avgiftene, poengene og tilbakeslagene for de fleste av disse produktene ville være noenlunde jevn, men det er bare ikke tilfelle.

Noen av disse kortene varierer mye på gebyrer, cashback og rentebetalinger. Jeg har gjort mitt beste for å sortere gjennom dataene for alle og hjelpe deg med å forstå det latterlig lange, fine utskriften på hvert kortprogram (fordi jeg vet at du ikke kommer til å lese det ��).

Denne siden er et arbeid som pågår, men jeg er åpen for ytterligere forslag. Takk alle sammen!

Contents

Ulike kredittkort for forskjellige behov

Som jeg nevnte før, blir ikke kortene likeverdige, og det du ikke vet om kredittkortet du har på deg kan skade deg.

Banker og kortutstedere bruker disse egenskapene til å skille seg fra deres konkurranse, i tillegg til å målrette mot en bestemt kundeprofil.

Med andre ord, hvert kort har et nisjemarked der det spesialiserer seg. Med det i bakhodet designer kortutstedere produktene sine for å appellere til de målrettede kundene. I avsnittet nedenfor har jeg prøvd å sortere dem etter kategori.

Derfor er ditt ansvar som kunde å finne et kort blant det mangfoldet som tilbys som lar deg utnytte dine utgifter slik at du blir belønnet for den livsstilen du liker. Enkelt sagt, velg et kredittkort som vil fungere for deg i stedet for mot deg.

Dette er hva dette beste kredittkortet i Australia har som mål å oppnå. Vi hater å se deg forkortet ganske enkelt fordi du ikke klarer å velge riktig kort basert på uvitenhet.

Finne et perfekt kredittkort for deg selv

Dessuten, med så mange kredittkort i markedet, er det ikke et ens størrelse kort som passer for alle.

For å gi deg det beste, har vi skrevet en dyptgående utstilling om hvilke kort vi anser som de beste av rasen deres, sammen med årsakene som gjør hver spektakulær.

Nedenfor er oversikten over kategoriseringene vi brukte til å klassifisere kredittkortene i australske. Betrakt det som både en disposisjon og en referanseliste, så hopp gjerne til hvilken som helst ved å klikke på et element.

Kredittkort for poeng
Kredittkort for poeng

Bedriftskredittkort
Virksomhet

Qantas poeng
Qantas poeng

Reisekort
Reise

Belønningskort
Belønning

hastighetskort
Hastighet

Rentefrie
Rentefrie

Balanseoverføringer
Balanseoverføringer

Ingen årlig avgift
Ingen årlig avgift

Rentekort
Lav interesse

Formidling: Personvern Australia er samfunnsstøttet. Vi kan tjene en provisjon når du registrerer deg på et kredittkort via dette innlegget. Jeg bruker pengene til å betale for vedlikehold av dette nettstedet og støtter videre forskning og støtte for australiere som lærer om digitalt personvern. Privacy Australia er en aktiv tilhenger av flere personverngrupper, inkludert Electronic Frontiers Foundation og MAPs. Lære mer.

Komme i gang - Hvis kanskje fortsatt trenger denne informasjonen, selv om du ikke er nybegynner:

Vi har tatt med en Komme i gang-seksjonen for å hjelpe de som nettopp begynner med kredittkort, til å gjøre seg kjent med hvordan kredittkort fungerer. I denne delen forklarer vi hvordan kredittkort fungerer, hvordan kreditthistorikken går sammen for å bestemme kredittpoengene dine, hvilke typer kredittkort som er tilgjengelige, blant andre.

Siden det er målrettet mot nybegynnere, kan du gjerne hoppe videre til seksjoner du synes er mer relevante for dine behov.

Imidlertid kan det fortsatt fungere som et oppfriskningskurs for de som ønsker å oppdatere sin kunnskap om grunnleggende kredittkort.

god appetitt!

Beste 3 kredittkort generelt (Australia) ����

Kortene som kom til denne beste generelle kategorien ble ikke nødvendigvis valgt fordi de var fremragende ledere i en hvilken som helst funksjon eller karakteristikk (selv om nesten alle vant priser fra uavhengige organer).

De er her fordi de har den kraftige kombinasjonen av en høy-verdi-fordel-kostnadsforhold, sammen med en støttende avkastning og belønning som skiller dem fra flokken.

1. American Express Velocity Platinum Card

Innkjøpsfrekvens: 20,74% p.a.

Interessefrie dager: 55days

Årsavgift: $ 375 p.a.

Gebyr for sen betaling: $ 30

Balanseoverføringshastighet: 0% p.a. for de første 12 månedene med 1% saldooverføringsgebyr.

Dette er kortet designet med den prototypiske reisende i tankene. Hvis du ofte må reise for forretning eller fornøyelse, og har en ganske inntekt og inntjeningsevne, bør du hoppe på muligheten til å få dette kortet.

Tjene hastighetspoeng

Det laget denne sjeldne listen, for bortsett fra å tilby en av de høyest tjente prisene for Velocity Points, har den fremdeles mye i gang. Listen over frynsegoder inkluderer to gratis returer innenlands innenlandsflyvninger med Virgin Australia hvert år, i tillegg til salongbesøk i Virgin Australia. American Express-salongen er også inkludert i belønningspakken, med lignende betingelser som gjelder.

For hver dollar en kortholder bruker, tjener de 2,25 Velocity Points. Dette fordeler seg som følger: 1,25 hastighetspoeng tjenes for hver dollar som brukes. Det eneste unntaket er hos offentlige etater i Australia hvor avkastningen er 0,5 poeng per dollar.

Hvis kjøpene gjøres med Virgin Australia, tjener du 1 ekstra Velocity Point for hver dollar du bruker. I motsetning til de fleste kort, er det imidlertid ingen tak på antall Velocity Points som en kortholder potensielt kan tjene, med sine ratepoeng overført til kontoen hver måned.

Og vi har ikke en gang kommet til den beste delen ennå. Dette kortet går ut 100 000 velocity poeng hvis du søker, og godkjennes før eller 12. februar 2020. Du må deretter bruke minst 3000 dollar på kortet i løpet av de tre første månedene for godkjenning for å oppnå fordelen.

Det er gratis reiseforsikring dekker innenlandske og internasjonale flyvninger. Reisefeilforsikringen din dekker tapte forbindelser, forsinkelser på fly og forsinket bagasje. Gjennom hele medlemskapet ditt hvert år, hvis du bruker $ 50 000, vil du få 100 Velocity Frequent Flyer Status Credits.

Du kan bestemme deg for å øke poengopptjeningspoengene dine ved å legge til ytterligere 4 kort for venner eller familie uten ekstra kostnad.

Årlige avgifter?

Noen kryper kanskje ved klistremerkesjokket ved å betale Årlig avgift på 375 dollar, men når du vurderer rekke fordeler det gir, fra sjenerøse belønningspoeng, gratis innenlandsflyvninger og salongkort, har du mer enn kompensert for den antatt ublu årsavgiften.

Husk at noen innenlandsflyvninger koster $ 375 og over, noe som betyr at du kan tilbakebetale årsavgiften i en enkelt svømmer.

2. Bankwest More World Mastercard

Innkjøpsfrekvens: 19,99% p.a.

Interessefrie dager: 44days

Årsavgift: 270 dollar p.a.

Gebyr for sen betaling: $ 25

Balanseoverføringshastighet: 0% p.a. for første 6 måneder med 1% saldooverføringsgebyr, går den tilbake til 19,99%

Dette kortet har funnet den spesielle evnen til å kombinere flotte funksjoner som gjør både poengsamlere og reisende glade. Dette premiumkredittkortet er et utmerket valg for hyppige reisende som også er motivert av ideen om å tjene høyere inntjeningspriser enn de vanlige Platinum- eller Classic-kortene..

Bankwest More World Mastercard svinger for gjerdene, og tilbyr bemerkelsesverdige 2,5 poeng for hver dollar som brukes, uten overhode på utgiftsgrenser. Det er ideelt egnet for de som har midler til å bruke stort, som gir 115 000 årlige bonuspoeng når et minimum årlige utgifter er oppfylt.

For å sette bonusen i perspektiv tilsvarer det å innløse et Davis Jones-gavekort verdt 300 dollar med 100.000 poeng. Ved første rødme ser det ut til å være en skikkelig bummer du må bruke mye - minimum 84 000 dollar for å få disse bonuspoengene. Imidlertid opererer Bankwest More sin årlige bonus på et lagdelt regime i henhold til kortstatus, så du bør kunne finne et annet kort på et nivå som passer din økonomiske status.

Ekstra bonuser

Imidlertid er det ganske praktisk stykke plast å ha mens du er ute og reiser, krever ingen utenlandske transaksjonsgebyrer og utstyrt med reiseforsikring som dekker både innenlandske og utenlandske reiser. Bankwest More gir 10 gratis besøk på flyplasssalongen hvert år, med den ekstra fordelen ved å gi deg og dine gjester tilgang til over 1000 salonger globalt med LoungeKey.

Mens Bankwest More tilbyr 0% på saldooverføringer i en periode på 6 måneder, må du bare være oppmerksom på at du ikke ville tjent noen poeng på denne transaksjonen. Men på den lyse siden kan du i det minste bruke denne lave renten til å betale ned eksisterende gjeld.

3. Bank første Visa Platinum-kredittkort

Innkjøpsfrekvens: 0% p.a. For de første seks månedene

Interessefrie dager: 44days

Årsavgift: $ 99 p.a.

Gebyr for sen betaling: $ 20

Balanseoverføringshastighet: 0% p.a. for de første 6 månedene med 1% saldooverføringsgebyr, går den tilbake til 19,99%

Det som gjør dette kortet spesielt og en del av dets unike appell, er historien. Bank First er et gjensidig samfunn, noe som antyder at den har samfunnsfokusert engasjement vevd gjennom sine funksjoner og praksis.

Fordi det ble startet av en håndfull lærere, gjenspeiles Bank Firsts forpliktelse overfor kundene i honorar, fordeler og erfaring. Imidlertid må det bemerkes at det tjener alle australiere, så du trenger ikke å være i utdanning for å få kortet eller lånet deres.

Bonusfunksjoner

Bank First Visa Platinum er en av de sjeldne kortrasene som tilbyr gratis renter på både kjøp og saldooverføringer. Denne nåværende fordelen er gyldig hvis kortholderen søker om eller før 31. desember 2019.

Fra den konkurrerende årlige avgiften på $ 99, pluss de lave 9,84% som belastes på rentene utover den innledende avdragsperioden, og annet til rock bottom-kostnader, legges Bank First Visa Platinum-kredittkort definisjonen av kundens verdi for pengene.

Dette samfunnssinnede etos gjenspeiles i slike fremgangsmåter som bankpakker som er avgiftsfrie, tidsinnskudd designet for å imøtekomme skolene for å lette planlegging og ordning av tilskudd.

Som kortholder vil du bli overrasket over at fordelene som gratis reiseforsikring selv på internasjonale flyreiser kommer også med døgnåpne platinum concierge-fordeler for å håndtere underholdning og livsstilsforespørsler.

En av få flekker på dette kortet er at det kan skryte av ingen belønningsprogram, selv om medlemmene automatisk blir registrert i Visa Entertainment-programmet, gir eksklusive rabatter til livsstilsemner som sport og musikk.

Beste australske kredittkort - vurdert av kategori

Nedenfor finner du en liste over de beste kredittkortene for spesifikke behov eller utmerker seg i gitte kategorier:

# 1 - NAB Qantas belønner signaturkort

Beste kredittkort for poeng

Innkjøpsfrekvens: 19,99% p.a.

Interessefrie dager: 44days

Årsavgift: 295 dollar p.a. for det første året, hvoretter det hopper til 395 dollar

Gebyr for sen betaling: $ 15

Balanseoverføringshastighet: 0% p.a. for første 6 måneder med 2% saldooverføringsgebyr, går den tilbake til 21,74%

Det var en kamp å velge mellom enten NAB Qantas Rewards Signature Card eller Qantas Premier Platinum-kredittkort for denne kategorien. Men vi bestemte oss til slutt å gå med NAB Qantas mens vi tildelte Qantas Premier Platinum kredittkort som den beste i kategorien for Qantas-poeng.

Men det var en nær oppfordring da begge disse kortene er tungvektere i kategorien belønningspoeng, og det er det fortjent.

Forbrukskrav

NAB Qantas lar deg gjøre det skaff deg opptil 120 000 bonus Qantas poeng, når du er i stand til å oppfylle forbrukskravene. Et av disse kravene bestemmer at du må kunne holde det åpent i 12 måneder.

Fordelingen av kravene spres er som følger: hvis kortinnehaveren oppfyller kravet om å bruke $ 3000 (bare på kvalifiserte kjøp) innen 60 dager, vil de få 90 000 bonus Qantas-poeng. Resten (30 000 bonuspoeng) blir deretter gjort tilgjengelig den 13. måneden fra varigheten kortet ble åpnet.

Etter det første året er kortinnehavere kvalifisert til å glede seg over redusert årsavgift på $ 295, hvoretter den går tilbake til $ 395. Likevel forblir årsavgiften ganske ublu uansett.

Selv om du får et belønningspunkt for hver krone du bruker, er dette dessverre begrenset til bare 20 000 dollar og poengene som innhentes forblir ikke likeverdige for hver $ 1 av utgiftene. For de første 5 000 dollar tjener du 1 Qantas-poeng for $ 1, men etterpå går det tilbake til 0,5 Qantas-poeng per $ 1 brukt mellom $ 5,001 og $ 20 000 for hver uttalelsesperiode.

Som du kan se, er forbrukskravene og humlen du må gå gjennom for å få bonuspoengene litt iffy. I tillegg har kortet ikke noen av de pålitelige fordelene andre kort har, for eksempel reisekreditt eller salongkort.

Lyspunktet er at hvis du kan tjene de 120 000 bonuspoengene, er dette tilstrekkelig til å fly deg fra Melbourne eller Sydney til Hong Kong og tilbake i premium-økonomiklassen.

Fordeler for hyppig flyging

Dette er et kort designet for å være til nytte for hyppige flygeblad som vil samle poeng når de bruker på kortet, i tillegg til å dra nytte av en rekke andre funksjoner på kortet. Det faktum at det er et Visa-kort med virtuelle alle utsalgssteder som godtas denne korttypen, gir et nytt løft for belønningsutgiftene.

Andre høydepunkter på kortet inkluderer levering av døgnet rundt NAB Concierge-tjeneste for å bistå med reise og andre tjenester. Gratis forsikring dekker utenlandsreiser, som gis når du bruker minst 500 dollar på kortet som er forhåndsbestilt reisekjøp.

# 2 - American Express Business Explorer

Beste forretningskredittkort

Innkjøpsfrekvens: 16,99% p.a.

Interessefrie dager: 55 dager

Årsavgift: $ 395

Gebyr for sen betaling:

Balanseoverføringshastighet: N / A

Store fordeler og forretningslojalitetsbonuser er bare noen av fordelene som er tilgjengelige for bedrifter som bestemmer seg for å gå med American Express Business Explorer-kredittkort.

Bruk dette kortet for å øke selskapets kjøpekraft, spesielt hvis du må gjøre dyre og dyre forretningskjøp hver måned. Bedrifter mottar opptil 100 000 bonusbelønningspoeng.

Det fungerer ved å tilby to medlemspoengpoeng for hver dollar som brukes, hvis det søkes om kortet før eller før 15. januar 2020, og det etableres et minimums forbruksmønster på $ 3000 hver måned, i tre måneder. Til sammenligning tillater de fleste kortene i matrisen bare en 2-måneders tidsramme.

Nåværende kortholdere er heller ikke ekskludert fra bonusbonusen, med 50 000 bonuspoeng fordeler utvidet til dem når de bruker minst $ 100.000 på kortet sitt hver 12. måned. En annen hemmelighet for sausen er at du kan akselerere gevinstenes fortjenestekraft raskere ved å legge til ansattkort på kontoen din uten ekstra kostnader.

Med sin lave rente på 16,99% p.a, muligheten til å legge til opptil 99 ansattkort, er dette et av de mest allsidige forretningskredittkortene du har i bedriftens arsenal. Og å, det lar deg enkelt spore virksomhetsutgiftene dine gjennom Australias MYOB-programvareløsning, med alle dine ansattes utgifter samlet under en konto.

I tillegg til kostnadssporing som tilbys, kan du tjene medlemskapspoengene mot reise, så vel som passasjer på flyplassen og gratis forsikring. Det beste av alt er at du har et bredt utvalg av valg på hvordan du bruker disse belønningspunktene.

Du kan velge å overføre poeng til ditt valg blant et utvalg av 8 flyselskapspartnere. Eller kanskje foretrekker du å spre deg blant et bredt utvalg av belønninger bortsett fra flyreiser, som online shopping på David Jones, gavekort, flyplasslounpas, eller utnytt dem til å betale ned saldoen på kortet ditt.

Salongene på flyplassen inkluderer 2 oppføringer, med muligheten til å velge på American Express Lounge i enten Melbourne eller Sydney internasjonale flyplasser.

I motsetning til andre kredittkort gir det deg mulighet til å samle disse poengene uten merkbare koder som begrenser poengene du kan skaffe deg, i tillegg til at du ikke har noen utløpsdato.

Selv om den tilbyr en sjenerøs velkomstbonus, er den årlige avgiften på $ 395 fortsatt relativt høy og ikke veldig konkurransedyktig priset.

# 3 - Qantas Premier Platinum kredittkort

Beste kredittkort for Qantas-poeng

Innkjøpsfrekvens: 19,99% p.a.

Interessefrie dager: 55 dager

Årsavgift: $ 199

Gebyr for sen betaling:

Balanseoverføringshastighet: 0% p.a. i 18 måneder (Vær imidlertid oppmerksom på at de rentefrie dagene ikke gjelder for nye kjøp mens en kortholder har balanseoverføringsgjeld.)

Qantas Premier Platinum-kredittkort rokker rett og slett! Dette kortet gir deg en mulighet til tjene hele 120.000 bonus Qantas poeng. Trenger jeg å si mer?

I tilfelle du ikke er overbevist, hva med å kaste inn det faktum at det kommer med et rabattert førsteårsår og lar deg tjene opptil 2 poeng på hver $ 1 du bruker på kvalifiserte varer. Dette kortet er bygget til tilbyr luksusfordeler og førsteklasses belønninger for hyppige flygeblad, sammen med bonuspoeng pluss eksklusive Qantas-tilbud.

Dette nesten ikke-utnyttede potensialet for Qantas-poeng er imidlertid basert på å bruke minst 1500 dollar tillatte kjøp hver måned for å få totalt 120 000 bonuspoeng over den første 6 måneders perioden.

Det bryter sammen med at kortinnehaveren mottar 20 000 poeng hver måned de oppfyller utgiftene, fra det tidspunktet kortet ble godkjent (nærmer seg maksimalt 120 000 bonus Qantas poeng). Så selv om bonustilbudet er høyt, må du likevel være nøye med å følge de angitte forholdene.

Bonus fordeler

Det har fordeler med to gratis invitasjoner til International Business Lounges, som enten må være en Qantas Club eller Qantas-drevet etablering hvert år.

Andre fordeler integrert med Qantas Premier Platinum kredittkort er gratis reiseforsikring, i tillegg til 20% besparelse på valgte Qantas og QantasLink innenlandsflyvninger for kortholderen og opptil 8 reisende.

En sår merknad med dette kortet er at selv om det tilbyr en rente på 0% de første 18 månedene ved overføring av saldo, vender renten tilbake for å speile kontantforskuddsrenten etter at denne avdragsperioden er over.

Dessuten har den en minimumskredittgrense på $ 6000, som sikrer at kortet gir medlemmene mye kjørelengde. På baksiden er imidlertid dette høyt kredittgulv kan hindre folk som virkelig er interessert i å kvalifisere seg hvis kreditten deres ikke er fantastisk.

For å få den beste kjørelengden ut av dette kortet, anbefales det at du drar nytte av konkurransedyktigheten og øker belønningsbonusene du kan få.

Æresmerke

Vi har allerede kåret The Qantas American Express Ultimate Card som et av de 3 beste samlede kortene, så vi er ikke sikre på om dette er en overdreven. Men det som ikke er i tvil, er at The Qantas American Express Ultimate Card har tjent retten til å bli nevnt her som en ledende kategori-konkurrent.

# 4 - Bankwest Zero Platinum Mastercard

Beste kredittkort for reiser

Innkjøpsfrekvens: 17,99% p.a.

Interessefrie dager: 55 dager

Årsavgift: $ 0

Avgift for utenlandsk transaksjon: $ 0

Gebyr for sen betaling: $ 30

Balanseoverføringshastighet: 2,99% p.a. på saldooverføringer for de første 9 månedene.

Å reise er utfordrende nok på egen hånd, med ulempen med å forlate den geografiske komfortsonen din og takle en rekke priser enn du ikke er vant til.

Heldigvis for australiere, er det et kort som reduserer bryet med å reise ved ikke å gi en dobbel, men en trippel trussel handling ytelse av kostnadsbesparelser, gratis fordeler og overføringer med lav rente.

Som de passende beskrev det på nettstedet sitt, ønsker Bankwest Zero Platinum Mastercard at du skal glede deg over "kjeveløppende landskap, ikke kjevedråpende avgifter på kjøp online og utenlands."

Reiser utenlands

Dette er uten tvil den beste lavkortkompisen for din utenlandsreise. Utstilling A: det er en av de sjeldne kortrasene som følger med ingen årsavgift og ingen utenlandsk transaksjonsgebyr også. Imidlertid kan andre gebyrer og avgifter påløpe, inkludert ved bruk av utenlandske minibanker.

Dette gir deg et mye sterkere økonomisk utgangspunkt når du reiser, da du ikke trenger å bekymre deg for at utenlandske transaksjonsgebyrer brenner et hull i lommen..

For å også sette deg i ro mens du er i et fremmed land, gir Bankwest Zero Platinum Mastercard deg gratis utenlandsforsikring, sammen med en interstatisk flyproblemforsikring. Det har også en minimum kredittgrense på $ 6000 som sikrer at du har en betydelig pute av bruken av likviditet når du er i utlandet.

Avhengig av hvordan du ser på det, kan det være vanskelig å oppfylle kravet om godkjenning for denne kredittgrensen hvis kredittvurderingen ikke er spesielt fantastisk.

Bankwest Zero Platinum Mastercard krever ikke noen utenlandske uttaksgebyrer for minibanker, selv om det krever 2% eller $ 4, avhengig av hva som er større for både lokale og utenlandske kontantforskuddsfasiliteter. Etter at introduksjonsperioden er fullført, fortsetter kortet å lade kortholdere.

# 5 - American Express Westpac Altitude Platinum Bundle

Beste belønningskredittkort

Innkjøpsfrekvens: 20,49% p.a. (American Express: 20,24% p.a., Mastercard: 20,49% p.a.)

Interessefrie dager: Opptil 45 dager

Årsavgift: For Westpac Altitude Platinum Mastercard, $ 150 for det første året ($ 199 p.a. etterpå). For American Express Westpac Altitude Platinum-kort belastes $ 0 det første året, deretter $ 49 deretter.

Maks gratis dager: N / A

Gebyr for sen betaling: $ 30

Balanseoverføringshastighet: 0% p.a. på saldooverføringer for de første 12 månedene

American Express Westpac Altitude Platinum Bundle sikrer at du har mer enn ett kort for å tjene høydepunktene. Bortsett fra American Express (Amex), kan Mastercard-innehavere også tjene høydepoeng, alt mellom 1 og 3 høydepoeng for hver dollar du bruker..

Med andre ord kan en kortholder skaffe totalt 110 000 bonuspoeng ved å bruke $ 3000 i de første tre månedene (90 dager) på hvert kort. Men hvis du tror det kan være problematisk for deg å oppfylle hele forbrukskravene, kan du kanskje fokusere kjøpene dine på de mindre strenge Mastercard-kravene. Med Mastercard får kortholdere imidlertid 80 000 poeng, som er en mye lavere bonus for tilsvarende beløp og periode.

Separate belønningskontoer

En annen ting å merke seg er at selv om begge kortene er koblet til samme belønningsprogram og konto, er de fra forskjellige utstedende selskaper. Siden Amex er fra American Express og Westpac er utstedt av Mastercard, blir du tvunget til å få to forskjellige kredittkortkontoer. Dette innebærer å håndtere et annet sett med gebyrer, betalingsplaner og separate uttalelser.

Imidlertid oppveier oppvekt disse små ulempene. Kortholdere kan tjene høydepoeng for hver dollar de bruker på kjøp som er kvalifisert, i tillegg til å spare 49 dollar med en rabattert årlig avgift på $ 150 det første året. De får også tilgang til platinabegynnelser som inkluderer gratis reiseforsikring.

Denne gratis forsikringen dekker ting som utvidede garantier, utenlandsreiser og andre eksotiske fasiliteter som transittulykker ved kjøpssikkerhet. Siden American Express Westpac Altitude Platinum Card pakker sammen to kort, har de hver sin egen tjentesats, gebyrer og renter. De overlapper hverandre i noen områder, men du bør identifisere områdene de avviker fra.

# 6 - American Express Westpac Altitude
Black Credit Card Bundle® (Velocity)

Beste kredittkort med hastighet

Innkjøpsfrekvens: 20,49% p.a

Interessefrie dager: Opptil 45 dager

Årsavgift: Dette er redusert for det første året - 399 dollar p.a. det første året (for Amex - $ 99, mens Mastercard - $ 250, inkludert $ 50 årlig velocity Rewards Fee).
I det andre året - $ 499 p.a., ($ 199 p.a. for American Express pluss $ 250 p.a. på Mastercard® inkludert $ 50, som er opt-in-avgift for Velocity Rewards).

Maks gratis dager: N / A

Gebyr for sen betaling: $ 15

Balanseoverføringshastighet: 0% p.a. på saldooverføringer for de første 12 månedene

Dette kombinerer moroa med å doble variasjonen i den to-korts bunten Amex og Westpac, og lar deg tjene så mye som 100 000 på registreringsbonus Velocity Points. Du kvalifiserer for dette når du søker før 31. mars 2020.

Etter å ha oppfylt kravene og påfølgende godkjenning, får du et kort med ingen årlige avgifter festet til den. Kortinnehavere er også kvalifisert til å tjene 1,25 Velocity Points for hver krone de bruker. Du kan potensielt tjene 160 000 poeng med de første 12 månedene alene.

De Westpac Altitude Black Mastercard® baner vei for kortholdere å tjene opptil 80 000 Velocity bonuspoeng. For å gjøre det, må de bruke 4000 dollar på tillatte kjøp, alt innen 90 dager etter at de ble godkjent.

På den annen side er en bonus på 20 000 tilgjengelig for American Express Westpac Altitude Black Card-medlemmer som bruker minst $ 3.000 verdt kvalifiserte kjøp så lenge det faller innen 90 dager da kontoen ble godkjent.

Lagt til bonuser

Flere fordeler er utstyrt med dette kortet, for eksempel to gratis oppgraderingskuponger for økonomi sete. Selv om disse er tilgjengelige hvert år, er de bare oppnåelige når kortholderen bruker det på Virgin Australia-flyreiser på Mastercard for å bruke på utvalgte innenlandsflyvninger.

Kortholdere får til og med det som beskrives som 2 gratis salongbesøk hvert år med American Express i Australias internasjonale flyplasser. Et svart mastercard gir deg to gratis besøk i Virgin Australia's Domestic lounge. Selvfølgelig gjelder valgbarhetskriteriene fortsatt for begge disse.

Ulempen med denne kortbunten er at etter det første året begynner bryllupsreisen å avta. Kortholdere opplever a betydelig økning i årsavgiften på 499 dollar p.a. Dette brytes ned til 199 dollar p.a. for American Express-kort (økt fra $ 99 p.a. året før); 250 dollar p.a. for Mastercard®. Dessuten er det ytterligere 50 dollar på velkomstgebyret Velocity Rewards, men dette ser ut til å bare være for Mastercard®-medlemmer.

Selv om de deler noen likheter, for eksempel er deres rente på kjøp den samme på 20,24% pa (Mastercard® lister deres som variabel kjøpsrente), varierer begge kortene i pakken på andre viktige måter: minimumsgrensen for Amex er $ 3000 mens Mastercard® er mye mer betydelig til $ 15 000.

# 7 - Commonwealth Bank Low-Fee Gold

Beste gratis gratis kredittkort

Innkjøpsfrekvens: 0% p.a. I løpet av de første 15 månedene, og gikk tilbake til 19,74% etter nådeperioden.

Interessefrie dager: Opptil 55 dager

Årsavgift: USD 0 det første året, deretter $ 89 belastet deretter hvis du ikke bruker minst 10 000 dollar året før.

Maks gratis dager: N / A

Gebyr for sen betaling: $ 20

Balanseoverføringshastighet: 5,99% p.a. men i bare 5 måneder, hvoretter den går tilbake til 21,24 p.a.

Det gir sjenerøse besparelser med en 0% rente på kjøp i en betydelig varighet på 15 måneder hvis du søker 29. februar 2020 eller før. Dette er et av få kort som tilbyr begge gratis renter i tillegg til $ 0 i de første årlige avgiftene dine.

Det er andre gunstige forhold som kortholdere bør huske på og dra nytte av.

Hva annet å forvente

Medlemmer som drar fordel av denne avtalen, vil ikke bare få denne gratis årlige avgiftsperioden, men kortutstederen vil fortsette å frafalle sitt årlige gebyr hvert år hvis kortholderen kan opprettholde et minimum av $ 10.000 i utgifter for året før..

Utgiftene gjelder bare kontantforskudd og kjøp. Med mindre du gjør det, går årsavgiften tilbake til de årlige 89 dollar. Selv om de ikke kan utvide denne årlige avgiftsfordelen, er kortholder i vente for andre verdige freebees og frynsegoder som å betale 0% for internasjonale avgifter (dekker også online kjøp), pluss gratis reise- og kjøpsforsikring.

Dessverre er avveiningen til disse lave eller ikke-eksisterende internasjonale avgiftene at du vil gjøre det til slutt gå glipp av andre fordeler som tilbys av dyrere kort for eksempel belønningsprogrammer som er laget for å forbedre reiseopplevelsen.

Renten går tilbake til 19,74% p.a etter de første 15 månedene. Imidlertid er den rentefrie perioden.

Andre funksjoner

Dette er en Mastercard-type med prisbelønte apper på nett og mobil som gir enkel tilgang til banktjenestene dine. Dennes utenlandske reiseforsikring dekker deg i 3 måneder, og den kommer med en robust forsikring som kjøpsbeskyttelse som erstatter eller reparerer du kjøper hvis de tilfeldigvis blir stjålet, mistet eller skadet i løpet av 90 måneder.

Selv om dette kortet er en god ulempe for interesse og årlige avgiftsavgift, er andre kort mer konkurransedyktige hvis du har en balanse du vil konsolidere. Videre er dagens kurs på kjøp (19,74%) og kontantforskudd (21,24%) på høysiden.

Fordi kjøpsgraden er høy, bør du bare ta tak i dette kortet hvis du kan forsikre deg om å betale saldoen fullstendig hver måned.

# 8 - Westpac lavpriskort

Beste kredittkort for balanseoverføringer

Innkjøpsfrekvens: 13,74% p.a.

Interessefrie dager: 55 dager

Årsavgift: 59 dollar p.a.

Gebyr for sen betaling: $ 15

Balanseoverføringshastighet: 0% p.a. saldooverføringer for de første 16 månedene.

Hvorfor trenger du å foreta en saldooverføring? I følge personlige økonomifolk på NerdWallet, "En balanseoverføring lar deg flytte gjeld fra ett kredittkort til et annet kort med en lavere rente - helst 0%."

Dette er nøyaktig hva Westpac Low Rate Card hjelper deg å gjøre, med 0% balanseoverføringshastighet. Med en lav årsavgift, er det konkurranseoverføring, og SmartPlan avbetalingsvalg, gir det kortinnehaverne muligheten til å spare enormt på kostnader.

Andre kostnader å vurdere

Selv om overføringshastigheten uten balanse varer i 16 måneder, har den andre kostnadsbesparende funksjoner i arsenal, for eksempel en relativt lav kjøpsgrad på 13,74%. Dette kortet er perfekt for folk som ønsker et kort med minimalt med ekstrautstyr, med rock bunnladninger som følger med de fleste andre transaksjoner, for eksempel 2% kontant forskuddsgebyr, enten det er lokalt eller utenlands.

Imidlertid er en ulempe at denne ettertraktede nullbalanseoverføringen til slutt går tilbake til a høy kontant forskuddssats på 21,49% p.a. etter at introduksjonsperioden er utløpt. Men dette blir i det minste søtet av den ganske beskjedne $ 59 årsavgiften.

# 9 - American Express lavprisen kredittkort

Beste kredittkort uten årlig avgift

Innkjøpsfrekvens: 8,99% p.a., 0% intro april på kjøp i 15 måneder, deretter en variabel april, 14,49% til 25,49%.

Interessefrie dager: 55 dager

Årsavgift: $ 0

Maks gratis dager: N / A

Gebyr for sen betaling: $ 30

Balanseoverføringshastighet: 0% p.a. på saldooverføringer for de første 15 månedene, deretter med 1% deretter.

Hva er i et navn, spurte Shakespeare kjent. Hvis en rose med noe annet navn fortsatt lukter søtt, så American Express Lav rente Kredittkort oppfyller fortsatt løftet om å hjelpe deg med å holde kostnadene nede ved å kombinere en policy uten årsavgift med minimalt ekstrabeløp.

Skjønt, det er et uten frills kort, men det har beskjedne fordeler, sammen med kjøp og tilbakebetaling forsikringsbeskyttelsesdeksler.

Vevd i sin lave rente fordel er drivkraften til også å kjøpe denne fordelen til første gang kortholdere som vanligvis trenger det mer enn andre. Dette kortet tilbyr en innledende 0% p.a. renten for de første 12 månedene når en ny Amex-kortholder ber om balanseoverføring på tidspunktet for søknaden.

Det er et engangstilbud som går tilbake til 1% saldooverføringsgebyr etterpå. Den har en maksimal saldooverføringsgrense på $ 10.000. Det kommer også med en minimum kredittgrense på $ 1000, som vanligvis er tilstrekkelig for første gangs kortholdere som sannsynligvis fremdeles lærer ansvaret for å håndtere kredittutgifter.

Ting å se opp for

Disse kombinerte funksjonene gjør det til et av de mest konkurransedyktige lavpriskredittkortene. Likevel har det ulempene, for eksempel å slå deg relativt betydelig $ 30 for sen avgift hvis du går glipp av minimumsbetalinger.

En annen ulempe med å eie dette kortet er at America Express (Amex) -kort ikke har fått den samme brede aksept som Visa eller Mastercard. Imidlertid et økende antall utsalgssteder som restauranter, store forhandlere som varehus og supermarkeder.

Selv om det har ikke et belønningsprogram, det kommer med noen eksklusive shoppingtilbud og kampanjer via American Express-nettverket. Det tilbyr mobile betalinger gjennom systemer som Samsung Pay, Apple Pay eller Google Pay.

Andre fordeler inkluderer en garanti for online svindelbeskyttelse, tilgang til kontosikkerhet døgnet rundt. Det lar deg også legge til 4 gratis kortholdere på kontoen.

# 10 - NAB Low Rate Platinum Card

Beste kredittkort med lav interesse

Innkjøpsfrekvens: 0% p.a. for de første 15 månedene, og deretter tilbake til 13,99%.

Interessefrie dager: 55 dager

Årsavgift: $ 100

Maks gratis dager: N / A

Gebyr for sen betaling: $ 30

Balanseoverføringshastighet: 0% p.a. på overføring av saldo i 6 måneder, men gebyr på 2%. Balanseoverføringsrenten er standard tilbake til kontantforskuddssatsen på 21,74% p.a.

NAB Low Rate Platinum Card har en av de laveste prisene for et kort på 13,99%, og det er ikke den beste funksjonen. For de første 15 månedene med å eie kortet, betaler du effektivt en nullrenteavgift på kjøp.

Med en årlig avgift på bare $ 100, er dette kortet ideelt for de med kredittkortgjeld som kan dra nytte av 0% p.a. balanseoverføring. Imidlertid bør de som prøver å dra nytte av dette være sikker på å strategisere for å betale det før slutten av 6 måneders balanseoverføringsperiode.

Etter denne perioden vil kontantforskuddsrenten gå tilbake til de høye 21,74%, og eventuelle rester som er igjen vil begynne å tiltrekke renter til normal kurs. I tillegg er det også 2% balanseoverføringsgebyr belastet å vurdere.

Når du ikke skal få NAB

Hvis du er belastet med en enorm gjeld, kan det imidlertid være bedre å vurdere et kort med lengre varighet enn 6 måneder for å betale ned gjelden, spesielt hvis det har en tilsvarende fri saldooverføring. Men selv om du velger å gå med NAB Low Rate Platinum-kort og ikke klarer å betale ned gjelden innen seks måneders varighet, er kortets relativt lav kjøpsrate på 13,99% bør fremdeles være gode nyheter for deg.

Konkurransedyktige renter, sammen med gjør NAB-kredittkortet til et premiumkort med fordeler som personlig forsikring, reiseforsikring og en personlig resepsjonstjeneste. Det lar deg legge til et nytt kort uten ekstra kostnad, og det er forsterket med NAB-svindelbeskyttelse.

Dette NAB Forsvarsvern jobber proaktivt for å oppdage svindel og gi deg den tryggheten du fortjener. Imidlertid har det merkeligheten til et platina-kort uten noe belønningsprogram.

Er det bra for å reise?

Dette kortet er også en ideell reisefølge robust gratis reiseforsikring for å beskytte deg mens du er borte. Hvis en kortholder bruker bare $ 500 på overnatting eller transportkostnader mens du planlegger med NAB Low Rate Platinum-kortet, vil de bli dekket for utenlandske medisinske utgifter og andre hendelser som tapt bagasje og avbestilling av reiser.

Kortet kommer med et utvalg av omfattende, gratis forsikring på til sammen syv i alt. Disse forsikringene dekker interstate flyproblemer, transportulykker, prisbeskyttelse og innenlandske hotellinnbrudd.

Pris- / kjøpsbeskyttelsesforsikringen er ganske genial som den vil gir deg muligheten til å ta de beste tilbudene kan du finne ettersom NAB er der for å tilbakebetale deg forskjellen mellom den betalte prisen og den annonserte prisen, hvis den er lavere. I tillegg til den australske produsentens garanti for nye husholdningsapparater, har NAB en utvidet garantiforsikring som gir medlemmene ytterligere 12 måneders forlengelse.

Kjøpeveiledning for kredittkort

Når du handler etter kredittkort, er det forskjellige ting du må vurdere. La oss se på vanlige kredittkorttyper, funksjoner å se etter og ofte stilte spørsmål:

Kredittkorttyper

Det er vanligvis tre hovedtyper av kredittkort basert på kreditten de gir:

 • Revoluerende kreditt: Disse har en maksimal lånegrense, og du har lov til å kjøpe inntil den grensen. Du er imidlertid forpliktet til å betale minimumsbeløp hver måned. Beløpet du betaler kan være en hvilken som helst del av utestående kostnader, opp til hele beløpet. Hvis du foretar en delvis betaling, vil du overføre resten av saldoen, eller reversere gjelden. De fleste kredittkort teller som roterende kreditt.
 • Ladekort: Disse kortene ble tidligere utstedt av forhandlere på vanlig basis for utelukkende bruk i deres etablering. Imidlertid er ladekort foreløpig ganske sjeldne. Selv om ladekort brukes på samme måte som kredittkort, men de tillater deg ikke å ha balanse: alle kostnader må betales i sin helhet hver måned.
 • Servicekort: Som navnet antyder, disse kortene omhandler et mangfoldig utvalg av tjenesteleverandører som de som gir verktøy og bekvemmeligheter som strøm, gass, treningsstudio, mobiltelefon, kabel, internett og så videre. Disse tjenestene blir vanligvis gitt med forståelse for at de vil bli betalt månedlig. De fleste CRB-er og kredittscore-systemer inkluderer nå historien til disse tjenestebetalingene som en del av den endelige poengsummen din.

Sammenligning av kredittkort

Kredittkort kan sammenlignes på en rekke funksjoner og egenskaper. Vi har lagt til noen korte kommentarer til elementer som trenger ytterligere utdyping:

 • Anbefalt kredittscore
 • Flott for
  • Reise
   • Kort lar deg tjene premier med flyplasser og hotell
  • Balanseoverføring
   • Bra for å betale ned kredittkortgjeld, spesielt med null eller lave priser
  • Belønninger
   • Tilbyr frynsegoder som tilbakebetaling og reisebelønning
  • Bonus tilbud
   • Registreringsbonuser gir tilbud med begrenset tid for å tjene penger eller fordeler
  • Penger tilbake
  • Gass
  • Dårlig kreditt
  • Lav rente / null prosent
   • Bruk dette kortet til å konsolidere din gjeld eller betale ned store kjøpsvarer
 • Årsavgift
  • Gratis, $ 0
  • Frafall for første året
 • Bonustilbud
  • Nyt en engangsbonus
 • Belønningsgrad
 • Intro april
 • Utgående april
 • Innkjøpsfrekvens

Vanlige spørsmål om kredittkort

Komme i gang - Hvordan fungerer kreditt?

Når formålet med noe er misforstått, øker sannsynligheten for overgrep. Derfor er det første trinnet i effektiv og ansvarlig bruk av et kredittkort å forstå hvordan det er designet for å fungere.

"Et kredittkort er en form for usikret personlig lån." Selv om det tilfeldigvis er plast, bør et kredittkort bli gitt samme forsiktighet som du vil gi et dobbeltkantet sverd. For akkurat som sistnevnte kan det hjelpe eller skade deg avhengig av hvordan du velger å bruke den.

Som et lån som ikke er sikret med noen sikkerhet, er det eneste som betyr at en bank bedømmer kredittverdigheten din og derved minimerer risikoen for eksponering, ved å vurdere omdømmet ditt i å håndtere dine økonomiske forpliktelser.

Som de sier, handling fra fortiden er den beste indikatoren på fremtidig atferd. Det er grunnen til å opprettholde en god kredittscore og historikk fordi det viser for potensielle långivere - kredittkortutstedende selskap i dette tilfellet - at du har en god oversikt over å låne og betale tilbake midler.

God eller utmerket kreditt er en førsteklasses inngangsport for mange muligheter for å spare penger. Siden kreditt er avhengig av tillit og omdømme, er det en god kreditthistorie å oppfylle forpliktelsene dine ved å betale regningene i tide og redusere utestående gjeld til et minimum..

Så hvis du bare lærer en ting fra dette avsnittet, kan det være slik at for å utnytte besparelsene og fordelene mulighetene kredittkort gir, må du leve ansvarlig ved å oppfylle dine forpliktelser.

Informasjonen som brukes til å bestemme kredittpoengsummen din inneholder noen av disse historiske detaljene:

 • Antall kredittkortkontoer som er åpnet i ditt navn og de økonomiske detaljene som er knyttet til dem, for eksempel lånegrenser og utestående saldo som disse kontoene for øyeblikket har påløpt.
 • I hvilken grad månedlige utbetalinger ble betalt omgående, eller ble forsinket eller helt savnet.
 • Enten du har opplevd noen økonomiske tilbakeslag og alvorlighetsgraden av dem, for eksempel konkurser, tilbaketaling av biler og tvangsmulkt..
 • Lån tatt av deg og i hvilken grad de er tilbakebetalt.

Denne listen er ikke uttømmende, men skal gi deg en indikasjon på ting du bør overvåke for å holde poengsummen din sunn.

Hvordan finner jeg kredittscore i Australia?

For å gjøre dette, bare be om en kredittrapport fra en nasjonal kredittrapportering (CRB) som er akkrediterte enheter som er oppført på det australske myndighetens nettsted.

De som for øyeblikket er oppført er følgende:

 • Equifax, telefonnummer: 138 332
 • Experian, telefonnummer: 1300 783 684
 • illion, telefonnummer: 1300 734 806

Equifax (tidligere Veda) er Australias største kredittrapporteringsbyrå og det scorer deg basert på Equifax Score, som er et tall mellom 0 og 1200.

Du må oppgi identifikasjonsinformasjon slik at de kan identifisere deg, men det er vanligvis en rask prosess, og du bør få en umiddelbar tilbakemelding og resultat som viser hele kredittrapporten din.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me