Få en NordVPN-kupong

Det finns så många VPN-tjänsteleverantörer och erbjudanden som flyger runt på internet, det är ibland svårt att avgöra vilken man ska gå med. Ofta kommer det ner på priset. Den goda nyheten är att en av de bästa, NordVPN, erbjuder djupa rabattbesparingar som du kan komma åt direkt från vår webbplats. Akta sig! Du får också se massor av falska kuponger och klick-bete erbjudanden där ute att fresta dig.

Läs vidare för att lära dig hur du undviker falska erbjudanden och hur du kan använda våra länkar till få en legitim affär på NordVPN.

Är din NordVPN-kupong falsk?

En snabb Google-sökning visar hur lätt det är att luras att klicka på affiliate-länkar som är bundna till en falsk NordVPN-rabattkod. Några av dessa erbjuder otroliga erbjudanden på upp till 100 procent rabatt. Om du använder dessa vilseledande länkar får du inga bättre erbjudanden än du hittar här.

Så hur vet du om en kupongkod är en falsk? Så här hittade vi:

70% och 90% RABATT?


70% och 90% igen. Varför inte bara ge det gratis?

8 månader gratis? Är du säker?

Varje kupong du hittar på en sammanställd webbplats eller sökmotorresultat sidor som erbjuda ett otroligt högt eller orealistiskt erbjudande är ett falskt. Om du klickar på någon rabatt-länk som erbjuder 80, 90 eller 100 procent rabatter kommer du antingen att skicka dig till NordVPN-kassasidan och till den vanliga rabatten eller omdirigera dig till en falsk målsida, där de försöker sälja dig något annat.

Med att NordVPN är det bästa VPN-numret i dag, är det ingen överraskning att många skulle försöka dra nytta av denna härlighet. Men skulle du inte snarare handla med ett ärligt företag som tror på full öppenhet än att ta chansen med någon som använder vilseledande erbjudanden för att få ditt företag?

Hur man får en legitim NordVPN-rabatt

Hur lätt är det att få en NordVPN rabattkupong? Det är ett ögonblick. Helt enkelt besök NordVPN, välj en plan som fungerar för dig och välj sedan vilken plan du vill få. NordVPN är så säker på att du kommer att vara nöjd med deras tjänst, de erbjuder en provperiod på en vecka och a 30-dagars återbetalningsgaranti. I verkligheten tillhandahåller inte NordVPN rabattkuponger eftersom de redan är inbyggda i sina paket. De besparingar du får med NordVPNs planer omformuleras bara av deras dotterbolag för att det ska se ut som besparingarna kommer från dem.

Innan du går vidare, ta dig en stund för att titta över de olika planerna de ger innan du fattar något beslut.

(Läs mer: NordVPN granskning)

NordVPN Månadservice

Denna plan är för dig som är rädd för engagemang. Du kommer att njuta av alla funktioner och funktioner som företaget erbjuder genom en månatlig avgiftsbelopp. Prissättningen är $ 11,99 per månad, faktureras var 30: e dag från ditt aktiva datum och du kan lämna tjänsten när du vill. Det bästa av allt är att du fortfarande kan dra fördel av deras kostnadsfria prov- och återbetalningsgaranti med denna plan.

NordVPN årsabonnemang

Ingen vet vad framtiden har. Om du vill njuta av besparingar över månadstjänster utan att registrera dig för ett långsiktigt kontrakt är ettårsabonnemang ett klokt val. Planen kostar bara $ 6,99 per månad, fakturerbart framför $ 83,88. Det är en besparing på 41 procent jämfört med månatlig tjänst. Det bästa av allt är att du fortfarande får prova det gratis eller få tillbaka pengarna om du inte är nöjd med tjänsten.

NordVPN 2-års prenumeration

Denna plan erbjuder en trevlig mellangrund som gör att du kan undvika krångel med månatliga eller årliga förnyelser utan att åta sig i hela tre år. Det är berättigat till gratis prövning och tillbaka-garanti, och det är bara $ 3,99 per månad. Ditt kort eller något annat betalningsalternativ debiteras i förväg vartannat år för totalt 95,75 USD. Det är en besparing på 66 procent i månadsbetalning.

NordVPN 3-års prenumeration

Den treåriga planen är det bästa sättet att njuta av NordVPN-besparingar medan du låser in en låg ränta för ditt abonnemangs livslängd. Denna plan kommer att kosta bara $ 2,99 per månad, betalas i förskott för ett totalpris på $ 107,55. Det är en enorm besparing på 75 procent jämfört med andra planer.

Hur kan jag betala för NordVPN?

NordVPN erbjuder flera bekväma sätt att betala. Alla deras planer är berättigade till deras återbetalningsgaranti så länge du kommer i kontakt med dem från dag 29 efter början av ditt prenumeration.

Du kan betala med:

 • Stora kredit- / betalkort
 • Bitcoin
 • Alipay
 • GiroPay
 • Sofort Banking

NordVPN Free Trial

De flesta företag erbjuder en pengar-tillbaka-garanti, men NordVPN är det en av få premium-VPN-tjänster som erbjuder en kostnadsfri testversion. Det gör att du kan prova tjänsten med alla dess funktioner under en hel vecka innan du gör ett åtagande. Företaget kräver att du använder ett kreditkort för att säkra den kostnadsfria provperioden. Om du är nöjd med din upplevelse kan du förnya ditt prenumeration för månatlig service, en årlig prenumeration, tvåårsplan eller få ett treårigt kontrakt till samma rabatterade priser som anges ovan.

NordVPN kundtjänst

Av de många förmånerna du kommer att njuta av när du väljer NordVPN, rankas deras kundtjänst nära toppen. De är tillgängliga 24/7/365 via livechatt. Kundvårdsrepresentanter hjälper dig inte bara att optimera dina anslutningar, du kan få hjälp med:

 • Felsökning
 • Fakturering
 • Avbryter ett prenumeration
 • Att välja en server
 • Få en återbetalning

NordVPN och din enhet

En av de bästa sakerna med NordVPN är flexibilitet. Företaget har mer än 5 000 servrar ligger i 60 länder över hela världen. Det gör det enkelt att hitta den snabbaste servern för att strömma och visa innehåll från vilken plats som helst. De erbjuder också anslutningar från en rad routrar och plattformar, vilket gör det till det bästa VPN för mobila enheter. Du kan till och med installera den direkt på din router eller använda TOR-Over-VPN för nästan fullständig anonymitet.

Tillägget av den viktiga dödsbrytaren innebär att din integritet är skyddad även om du plötsligt tappar din internetanslutning. Deras premiumtjänst inkluderar anslutningar för upp till sex olika enheter per konto.

Att välja en VPN-tjänst

Hur vpn fungerarOavsett vilken VPN-tjänstleverantör du väljer är det några saker du bör leta efter i ett högkvalitativt privat nätverk. De flesta använder ett VPN av ett av två skäl: för att få åtkomst till blockerat innehåll eller för att skydda sina enheter från hackare och spionering.

Eftersom de flesta familjer använder mer än en enhet för att ansluta till internet, bör en bra leverantör erbjuda mer än en anslutning per konto. Du vill också ha de senaste krypteringsprotokollen, stöd för en rad operativsystem och plattformar och DNS-läckskydd.

Klockor och visselpipa åt sidan, det finns flera väsentligheter som är absolut nödvändiga i ett privat nätverk:

 • Högt antal servrar och platser
 • Lyhörd kundservice och bra priser
 • Högklassig säkerhet och kryptering; AES 256-bitars och SSL är den aktuella standarden; NordVPN går ett steg längre genom att använda 2048-bitars Diffie-Hellman-nyckeln
 • Strikt ingen loggningspolicy
 • Killswitch
 • Pålitliga anslutningar i höga hastigheter

Det finns många VPN-bedrägerier och vilseledande tjänster på internet. Vårt mål är att ge lojala läsare den mest uppdaterade informationen om säkerhet på nätet, lagar som påverkar din integritet och recensioner för att avgöra vilka som är de bästa företagen som ger dig den tjänst du förtjänar. Kolla in vår artikel för att lära dig vilka saker du bör undvika när du handlar för privata nätverkstjänster.

Slutgiltiga tankar

Även till det fulla priset ger NordVPN dig det säkraste och mest pålitliga privata nätverket. Besparingarna från våra länkar ger dig den bästa servicen till några av de lägsta priserna som finns överallt. Se upp för falska rabatter. Du kan klicka på vår länk och låsa ditt prenumerationspris nu för att få bästa NordVPN-besparingar och service under hela ditt kontrakt.

Vanliga frågor

F: Har NordVPN rabattkuponger?

A: Ja. De enda legitima kupongkoderna är de som erbjuds av företaget själv. Du kan också komma åt dessa koder via "Hämta den nu" knappen på vår webbplats. Om du hittar en kupong som erbjuder en annan procentsats av besparingar än officiella Nord-kuponger, den är oäkta. Oavsett vad kupongen säger kommer du fortfarande att få officiell NordVPN diskonteringsränta.

F: Är NordVPN den billigaste VPN?

A: Medan NordVPN inte erbjuder den billigaste månadstjänsten, har den några av de lägsta priserna på avtalsplaner. Oavsett vilken väg du går, NordVPN, ger dig bästa pris-till-service-förhållande av någon annan leverantör. du kommer njuta av högsta säkerhet att starta.

F: Är NordVPN: s månadsplan värt det?

A: Deras månatliga betalningsplan är någonstans i mitten, prismässigt. Du får fortfarande samma funktioner och funktionalitet utan att låsa dig in i ett långsiktigt åtagande. Det är också ett bra alternativ om du inte har $ 50 eller $ 100 dollar för att betala för ett prenumeration. Företaget erbjuder en gratis rättegång i sju dagar, vilket är god tid att bestämma om du gillar deras tjänst. NordVPN är en av de bästa leverantörerna av VPN-tjänster runt om, och du vet inte hur priserna kommer att bli i framtiden. De erbjuder också en 30-dagars återbetalningsgaranti. Varför inte registrera dig för ditt premiumabonnemang idag och få en bra pris som garanteras under de kommande tre åren?

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me