Forsvunnet VPN-gjennomgang – tvilsom hastighet og sikkerhet

VanishedVPN er en Australia-basert VPN-tjeneste som bare har eksistert i et drøyt år. Som sådan er de ganske uprøvd og penetrerte ikke akkurat markedet slik som andre VPN-tjenesteleverandører har.


Deres store påstand om berømmelse var en plugg av Lifehacker som kalte dem sin "favoritt VPN for tilgang til amerikanske Netflix."

Mens en håndfull selskaper lever opp til sprøytenarkomanen, og oftere enn ikke, gjør ikke et flertall av dem det. VanishedVPN har vært midt i blinken siden denne pluggen fra Lifehacker. La oss hoppe inn i den for å se om de lever opp til sprøytenarkomanen!

La oss se nærmere på! eller besøk VanishVPNs nettsted.

Forsvunnet VPN-oversikt

FeaturesInformation
brukervennlighet: Lett å bruke
Loggpolicy: Tvetydig ingen loggføringspolitikk
Serverstørrelse: 1300 ++ servere
Serverdistribusjon: Ikke oppgitt
Brukerstøtte: e-post
torren: Tillatt
streaming: Begrenset
VPN-protokoll og kryptering: Ikke oppgitt
Hovedkvarter: Australia
Pris: $ 8.33 / måned
Offesiell nettside: https://www.vanishedvpn.com/

Hva er VanishedVPN?

VanishedVPN er litt mer enn gjennomsnittet av kjøretøyets VPN. VPN-tjenesten blir selv annonsert som ideell for utenlands shopping, online spill, sport og streaming. Tjenesten er en virtuell privat nettverksløsning fra vårt favorittsted i verden, Australia.

Hvis du handler om den straya-stoltheten, så sett deg ned, fordyp deg selv i kookaburra-latter, kom på internett og begynn å surfe med VanishedVPN.

Foruten å være en Aussie VPN, er VanishVPN ikke bare en VPN. Den har også opprettet Invizbox.

Forsvunnet VPN-gjennomgang - tvilsom hastighet og sikkerhet

Invizbox er en miniruter som lar brukerne koble Smart TV, Playstation eller Xbox til VPN-serveren. Det er en ganske genial enhet som tar denne VPN-tjenesten fra en vanlig VPN basert i Australia til en som tenker utenfor boksen.

Les videre for å lære mer om Invizbox og hva konsekvensene det har for å være basert i Australia.

Forsvunnet VPN Sikre VPN-løsninger for surfing på nettet

Fordelene med VanishedVPN

VanishedVPN er langt fra en perfekt VPN-tjeneste. Det er tre hovedaspekter som overskriver positivt med VanishedVPN: Geo-unblocking, Invizbox, og brukervennlighet. De har også over 1300 servere og tillater strømning med opptil 3 samtidige tilkoblinger.

Geo-blokkering løsning

Geo-blokkering viser til nettsteder som blokkerer mennesker i andre land fra å se begrenset innhold.

Hvis du har bodd i Australia i noen tid, vil du vite at geobegrensninger er en ekte morder for å glede deg over innhold som resten av den engelsktalende verdenen har enkel tilgang til. For australier som er ivrige etter å se sine favoritt-amerikanske TV-serier, synes VanishedVPN å være et levedyktig alternativ.

Med VanishedVPN vil du kunne fange opp de nyeste episodene av Game of Thrones og glede deg over gamle faves som Dexter, Breaking Bad eller Netflix-showet Orange is the New Black. VanishedVPN kan få tilgang til BBC iPlayer, ITV, Hulu, Crackle og andre geo-blokkerte strømmetjenester.

Invizbox

Dette er ment å være alt om VPN-tjenesten til VanishedVPN, men Invizbox er for kult til å ikke gå inn på litt. Personlig er dette vår favoritt ting om VanishedVPN. Det virker nesten som skaperne av VanishedVPN opprettet Invizbox og deretter opprettet VPN-tjenesten for å gå sammen med maskinvaren. Med alt de har fått til med Invizbox, har jeg tro på at VanishedVPN vil rette opp problemene jeg skal komme inn på senere.

Alt du trenger å gjøre med Invizbox er å koble den til ruteren din. Når den er koblet til ruteren din, kan du begynne å bruke enhetene dine som normalt. Bare ved å koble til Invizbox, blir all Internett-trafikken kryptert.

Måten enheten fungerer på er ganske kul, da du kan bruke 4 forskjellige VPN-servere samtidig. Dette er veldig bra for streaming av annet innhold.

Invizbox er ikke perfekt, men den er ganske nyskapende og absolutt verdt å sjekke ut.

Hvordan bruke VanishedVPN

Noe av det gode vi kan si om VanishedVPN er at de er ganske informative med tanke på konfigurasjon. De tilbyr detaljerte installasjonsveiledninger for iPhone, iPad, Mac, Windows, Android, ATV, PS4, PS3, Sport, Chromecast, Surface, Routers og mer.

Hvis du har bestemt deg for å gå med VanishedVPN, er registrerings- / konfigurasjonsprosessen ganske enkel. Du registrerer bare kontoen din ved å oppgi e-postadressen din og opprette et passord. Når du har fullført registreringen, vil installasjonsveiledningene deres lede deg gjennom prosessen med å få tilgang til grensesnittet deres på en rekke kompatible enheter.

For de som bruker Windows, du må laste ned OpenVPN-appen og bruk VanishedVPN openVPN-konfigurasjonsfilene. Dette vil ta omtrent fem minutter.

Derfra er det egentlig ganske enkelt.

 1. Last ned og installer OpenVPN-programvaren fra openvpn.net. Sørg for å gjøre det tillat TAP-driverne å installere når du mottar popup-vinduet senere under installasjonen.
 1. Last ned VanishedVPN OpenVPN-konfigurasjonsfilen herfra for serveren du ønsker (dvs. usa.ovpn for USAs VPN for å se US Netflix).
 1. Flytt filen du lastet ned (USA.ovpn i vårt eksempel) til OpenVPN-konfigurasjonsmappen på (C: \ Program Files \ OpenVPN \ config). Klikk på Fortsett når du blir bedt om administratoradgang for å fortsette.
 2. Høyreklikk på OpenVPN GUI-snarvei ikonet på skrivebordet ditt, og velg "kjør som administrator".
 1. Høyreklikk på OpenVPN-ikonet i oppgavelinjen nederst på skjermen.
 2. Velg tilkoblingen du ønsker (USA i eksempelet vårt), og velg ‘koble til’ fra rullegardinmenyen.
 1. Kopier og lim inn VPN-brukernavnet (e-postadressen din) og passordet du kan se på oversikten "Min konto" på nettstedet vårt. Disse er store og små bokstaver.
 1. Ikonet skal bli grønt for å vise at du er tilkoblet.
 2. For å teste at du er tilkoblet, kan du prøve å spille av innhold fra stedet du nå er koblet til (for eksempel hvis du er koblet til USA, naviger til netflix.com, og du bør se den amerikanske katalogen).

Du er i orden, kompis!

Negativer av VanishedVPN

Vi vil elske VanishedVPN mer enn noen annen VPN fordi det er basert i hjemlandet vårt. Imidlertid har det fremdeles mange problemer som må løses. Det må sies at tjenesten er relativt ny, så de har fortsatt litt tid til å etablere seg som en stor aktør.

Australske VPN?

Å være basert i Australia er flott og alt, men det gir ikke akkurat godt bra for oss australier fordi Australia er medlem av Fourteen Eyes, et multinasjonalt kooperativ som samler signalinformasjon og deler det med hverandre. Dette betyr at dine sensitive data vil aldri virkelig være trygge, uansett om du bruker VPN eller ikke.

De aller fleste anerkjente VPN-er opprettholder en streng "ingen logger" -policy som sikrer brukere at øktene deres ikke blir registrert eller solgt til tredjepart. VanishedVPN innrømmer åpent lagre dataene dine i en periode på 30 dager. Dette inkluderer kildens IP-adresse og start- og stopptid for tilkoblingen. Les mer om VPN-logging her.

Selv om VanishedVPN hevder at de aldri logger en brukers trafikk eller innholdet i nevnte brukers kommunikasjon, men er det virkelig et krav de kan gjøre med god samvittighet?

I henhold til UKUSA-avtalen og alle relaterte endringer, den australske regjeringen kan tjene VPN-er med stevninger eller søkeordrer, og at VPN ville være forpliktet til å dele brukerens logger.

Hva koster VanishedVPN?

Det er bare to prisalternativer med VanishedVPN, og ingen av disse er veldig spennende.

De tilbyr en standardplan eller deres "beste tilbud" -plan (årlig).

 • Standardplanen
  • $ 11.99
  • Faktureres hver måned
  • 3 samtidige tilkoblinger
 • Beste tilbud ”Plan
  • $ 8.33 / måned
  • Faktureres årlig som $ 99,99
  • $ 43,89 i besparelser
  • 3 samtidige tilkoblinger

Ærlig talt, vi er ikke så opptatt av pakker med standard kontra beste tilbud siden vi liker å "betale som du går", og vi kan ikke stole på en VPN som ikke tilbyr en pengene-tilbake-garanti eller en gratis prøveperiode.

Selv noen av de verste VPN-ene rundt gir deg et minimum 3-dagers gratis prøveversjon slik at du kan gjøre deg kjent med tjenesten deres og fortelle om de er legitime.

Avbryter VanishedVPN-tjenesten

Vi sier ikke at du ønsker å avbryte, men slik fungerer det hvis du noen gang gjør det.

Alle brukere kan når som helst avbryte tjenesten, men det er viktig å huske på at det ikke utstedes refusjon. Siden VanishedVPN ikke gir refusjon, vil brukere som har kjøpt et årlig abonnement ikke bli kompensert for den delen av tiden som er igjen på kontoen.

Den eneste måten å få refusjon på en årlig abonnementsplan er å avbryt i løpet av de første 30 dagene av tjenesten. Avbestilling trer i kraft så snart VanishedVPN får beskjed om at du vil avbryte.

Er VanishedVPN sikker?

VanishedVPNs "Funksjoner" -side syntes tom sist vi brukte den. Derfor var det ingen måte for oss å bekrefte at tjenesten deres er en trygg og sikker tjeneste. I motsetning til praktisk talt alle andre tilgjengelige VPN-er, de nevner ikke sin nøyaktige protokoll eller kryptering.

Bare en ekte drongo ville føle at de kunne streife rundt på nettet med en VPN som ikke avslører metoden for kryptografi. Det er en sikker måte å bli fanget på i grunnene.

VanishedVPN Speed ​​Test

Personlig er dette mitt største problem med VanishedVPN. De har bare ingen raske servere.

For å sikre nøyaktigheten av denne gjennomgangen, bestemte vi oss for å kjøre en hastighetstest ved bruk av Speedtest.net på en 100 Mbps server i AU. For å sette dette i perspektiv, var vi i Sydney den gangen. Så ytelsen ble ikke påvirket av tøffe forhold eller noe.

Her er resultatene av testen:

 • AU Server (Sydney)
  • Ping: 49 ms
  • Nedlastningshastighet: 9,37 Mbps
  • Opplastningshastighet: 0,47 Mbps
 • US Server (New York)
  • Ping: 140 ms
  • Nedlastningshastighet: 29.74 Mbps
  • Opplastningshastighet: 2,07 Mbps

Det er tydelig fra disse funnene at hastighet ikke er VanishedVPNs sterke draktFaktisk, hastigheten så ut til å ha “forsvunnet”. Ingen steder på nettstedet deres lar de potensielle kunder vite noe om deres servere eller protokoll (er). De valgte å gå med de mest ugjennomsiktige detaljer. Du kan også si, det “forsvant”.

De fleste VPN-er er stolte av å oppgi mange serverplasser. VanishedVPN røper ikke noe av denne informasjonen.

Kundesupportkvalitet

kundeserviceVanishedVPN tilbyr ikke live chat 24/7 som noen av de bedre VPN-løsningene på markedet. Tvert imot, du er begrenset til et e-postalternativ for å sende inn en klage eller stille tekniske spørsmål.

Kundesupportteamet deres er kunnskapsrikt nok, men dette er ikke i nærheten så bra som tjenester som NordVPN eller Surfshark. Noen nettsteder er avhengige av et billettsystem, mens andre er der online for å hjelpe deg i sanntid. Dessverre er ikke VanishedVPN en av de sistnevnte.

Anbefaler vi VanishedVPN?

VanishedVPN er langt fra den verste eller dyreste VPN. Faktisk roser mange anmeldere prisen, selv om vi har sett mye bedre tilbud andre steder. Vi vil imidlertid anbefale denne VPN-en hvis du bare leter etter noe som kan komme seg rundt geobegrensninger, eller hvis du virkelig er inne på ideen om å kjøpe Invizbox.

Det er en relativ mangel på prisalternativer til denne. Mange VPN-nettsteder tilbyr gratis studier og 3-måneders pakker. VanishedVPN tilbyr bare en månedlig eller årlig faktureringsplan, ingen av dem er spesielt bemerkelsesverdige når det gjelder prispunkt. Det er absolutt rimeligere VPN-er på markedet, mange av dem med solid omdømme og en oversikt over åpenhet.

Derimot gir VanishedVPN minimal informasjon om deres praksis og retningslinjer. Men selv om knappheten på avanserte funksjoner er en ulempe i denne erfarne VPNer-øynene, kan vi se hvordan det kan appellere til den mindre erfarne brukeren som bare vil ha privatlivet og sikkerheten til en VPN for tilfeldig surfing eller periodisk streaming.

For alle andre brukere vil vi sterkt anbefale at du velger en mer etablert og fullt utstyrte tjenester som NordVPN. Hvis du vil ha kremen av avlingen, er du heldig. Vi har gjennomgått over 80 forskjellige VPN-er lokalisert over forskjellige deler av kloden og har filtrert dem ned til gullklumpene. Her er våre beste valg for de beste VPN-ene.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me