Hide.Me VPN-gjennomgang – godt valg, men sakte hastigheter (testresultater)

Hide.me gjør et par ting godt. Dessverre gjør de dem med hastigheten til a - vel, eh .. Se på en dovendyr som svømmer i et basseng med peanøttsmør. Egentlig gjør ikke det.

skjul logoHide.me ble opprettet i 2012, og er et relativt ny spiller i VPN-spillet. Gründerne har alle erfaring i IT-avdelingene i høytrykkssektorer som store selskaper med kontorer i flere land og føderale myndigheter. Dette betyr at de er godt kvalifiserte til å designe tjenester som er ment å beskytte kundenes personvern.

Til tross for denne stamtavlen, Hide.me er ikke så bra som det kan være. Til fordel for dette har selskapet hovedkontor i Malaysia, et land som ikke er medlem av Five Eyes eller til og med 14 Eyes. Dette er utmerkede nyheter for folk som vil være sikre på at deres private data ikke blir overført til den første rettshåndhevelsen eller regjeringsorganisasjonen som banker på Hide.me dører..

Se totalitær-tung liste nedenfor og fortsett å lese for å finne ut hva vi virkelig synes om Hide.me

vpn-bruker etter land

Hide.Me VPN Oversikt

FeaturesInformation
brukervennlighet: Lett å bruke
Loggpolicy: Ingen loggføringspolitikk
Serverstørrelse: 160 ++ servere
Serverdistribusjon: 55 land
Brukerstøtte: 24/7 support via live chat, e-post og et billettsystem
torren: Begrenset
streaming: Begrenset
VPN-protokoll og kryptering: OpenVPN, SoftEther, IKEv2, L2TP / IPSec, PPTP, SSTP protokoller; 256-bit AES-kryptering
Hovedkvarter: Malaysia
Pris: $ 5.41 / måned
Offesiell nettside: https://hide.me

Anstendig sikkerhet og kryptering

Til fordel for Hide.me er også VPN-protokollene som den bruker. OpenVPN-protokollen er det første valget for mange brukere, da denne krypteringen er åpen kildekode. Et åpen kildekode produkt har fordelen av å bli brukt av flere mennesker, noe som betyr at det sannsynligvis er blitt grundigere undersøkt for sårbarheter enn sammenlignbare produkter. Andre tilgjengelige protokoller inkluderer IKEv2, SSTP og PPTP. De to siste er stort sett utdaterte og gir ikke det samme krypteringsnivået som følger med OpenVPN og IKEv2, så bruk dem med forsiktighet.

SoftEther-protokollen er i tillegg tilgjengelig gjennom Hide.me. De fleste andre VPN-er har ikke denne teknologien tilgjengelig. Intensjonen bak er å gjøre Internett-trafikk enda vanskeligere å oppdage. Imidlertid har mange andre VPN-er funksjoner som er designet for å gjøre sporing av en brukers online bevegelser praktisk talt umulige, så dette alene er ikke en grunn til å velge Hide.mes VPN-tjenester.

Hide.mes serverplasser

Sammenlignet med andre konkurrenter som NordVPN, Hide.me har relativt få servere. Totalt er det bare 150 servere. De ligger i 34 land på 45 forskjellige steder. Andre, mer sofistikerte VPN-tjenesteleverandører har tusenvis av servere i hundrevis av land, noe som gir brukerne langt flere alternativer.

Ikke nok servere for å oppfylle den globale etterspørselen

hide.me serverkartÅ ha et så relativt lite antall servere betyr at flere brukere må bli proppet på samme server. Hver person får en ganske liten båndbredde når de logger seg på, og dette påvirker ytelsen. Dette kan bare være en av grunnene til at Hide.me ikke klarer seg like bra i hastighetstester som andre VPN-selskaper.

Mangfoldet av serverplasseringer kan også være avgjørende for ytelsen. Som regel, dataoverføringshastighetene er raskere når brukere kan logge på en VPN-server som er relativt nær den faktiske geografiske plasseringen.

Overfylte servere, og mangel på mange servere på forskjellige steder, betyr langsom dataoverføringshastighet og å bli tvunget til å velge en server på et annet kontinent bare for å få forbindelse. Dette kan føre til gjentatte frustrasjoner for vanlige brukere.

Så langt som lokasjoner går, gjør Hide.me en anstendig jobb med å garantere mangfold. Det kan skryte av seks amerikanske og kanadiske servere, en i Mexico og en i Brasil. Flertallet av serverne er lokalisert i Europa og Storbritannia med flere lokasjoner i Marokko og Island. Hide.me sine andre servere er lokalisert i Melbourne og Sidney, Australia, India, Singapore, Hong Kong, Sør-Korea og Japan. Foreløpig har tjenesten ingen servere i Russland, men de har servere i Ukraina og Tyrkia.

Bruke BitTorrent eller P2P med Hide.me

Hide.me muliggjør bruk av BitTorrent og P2P på visse servere. Serverne i USA, Mexico, Storbritannia og Australia er bemerkelsesverdige unntak fra denne tillatelsen. På sin hjemmeside hevder Hide.me at bruk av SOCKS-proxy på P2P torrenttrafikk gjør overføringshastighetene raskere. Det er lite bevis for å støtte denne påstanden. SOCKS5-proxy har en kill switch som muliggjør sikrere nedlasting av torrenter.

Hide.me VPN-hastighetstestresultater

Å bruke hvilken som helst VPN vil påvirke dataoverføringshastigheten din. Når du bruker en VPN, må alle dine forespørsler på nettet hoppe gjennom flere bøyler og dra lenger enn de ellers ville være nødvendige for å.

hide.me hastighetstestresultatFartsprøver ved bruk av Hide.me VPN-tjeneste leverte mindre enn imponerende resultater. Ved hjelp av serveren i New York var nedlastingshastigheten 17,17 Mbps mens opplastningshastigheten var en u inspirerende 10,10 Mbps.

Tallene ble bedre når du bruker en server i Amsterdam. Her var nedlastningshastigheten 27,60 Mbps mens opplastningshastigheten var 19,92 Mbps.

Å bruke den britiske serveren i London ga lignende tall. Nedlastingen skjedde med en hastighet på 28,69 Mbps mens opplastningen var 20,41 Mbps.

Serveren i Hong Kongs ytelse var spesielt sturt. Med en nedlastingsfrekvens på 11,71 Mbps og en opplastingsfrekvens på 3,19 Mbps, er det ganske tydelig at dette ikke er den typen hastighet som sofistikerte brukere forventer.

Husk at ytelsen din kan variere. Resultatene av en hvilken som helst hastighetstest fanger hovedsakelig et øyeblikk i tid, på bedre eller verre. Dette betyr at du kan oppleve forbedrede eller forringede resultater på enhetene dine.

Hide.mes loggpolicy

Hide.me kan skryte av en streng ingen loggføringspolicy. Takket være sitt hovedkontor i Malaysia, et land som ikke har noen lover om obligatorisk oppbevaring av data, er dette en av få VPN-tjenester som denne skryt stemmer for. Dette er kritisk, spesielt når man vurderer måtene folk tilbringer tid på nettet. Les mer om VPN-logging her.

vpn logging politikk score diagram

Selv om mange mennesker raskt vil påstå at de har det "ingenting å skjule" på nettet, er denne uttalelsen sjelden sann.

Realiteten er at ingen vil at noen andre niser gjennom e-postene sine, får tilgang til bank- eller annen finansiell informasjon eller "lytter" på private samtaler.

Følgelig er det viktig å bruke den beste VPN-en for personvern og for å sikre at ingen holder rede på dine personlige online bevegelser

Skjuler meg. Jeg skjuler loggpolitikken?

I et forsøk på å unngå juridisk ansvar, sier Hide.me at de ikke logger personopplysningene til noen brukere, og heller ikke opprettholder poster på serverne sine. Hide.me erklærer også at de på ingen måte overvåker hva brukerne gjør i den virtuelle verdenen. De har faktisk tatt det ganske uvanlige skritt å bli sertifisert av en tilknyttet sikkerhetsanalytiker, som erklærte at Hide.me ikke holder logg på kundene sine.

I følge selskapets publikasjoner logger de ikke engang den sanne IP-adressen til noen brukere, og det er heller ingen tidsstempel på forbindelsen. Siden personvern er en av de største grunnene til å bruke et VPN, Hide.me's ingen loggføringspolitikk er en funksjon som er veldig i selskapets favør.

Prisalternativer for Hide.me

Et annet poeng til fordel for denne VPN-leverandøren er at de tilbyr tjenesten sin gratis. Det er imidlertid noen bemerkelsesverdige unntak og begrensninger for brukere som velger gratisversjonen av Hide.me. Kunder trenger ikke å oppgi kredittkortinformasjonen sin på en gratis plan, men de har tilgang til bare tre serverplasser. I tillegg er de begrenset til bruk en enhet om gangen. Hvis du leter etter et gratis, er her noen bedre gratis VPN-valg.

En annen frustrerende begrensning er at gratiskundene er begrenset til bare to gigabyte data hver måned, noe som er en utrolig liten mengde. Gratisversjonen av Hide.me er også vanvittig treg til tross for selskapets løfte om å gjøre sitt beste for å holde ting i bevegelse på ikke mindre enn tre Mbps. Gratis brukere vil kanskje ikke like at de tilgjengelige VPN-protokollene er begrenset til IPSEC, SSTP, PPTP og L2TP. IPSEC, som inkluderer IKEv1 og 2, er et pålitelig alternativ, men de andre siste og beste protokollene er forbeholdt betalende kunder.

skjul prisene

Plus-planen er tilgjengelig på omtrent $ 4,99 per måned. Taket på dataoverføring er betydelig økt til 75 GB, men brukere på dette nivået er fortsatt begrenset til bare en forbindelse om gangen. Medlemmene får tilgang til alle serverplasseringer og alle VPN-protokoller. SOCKS-proxy er videre tilgjengelig med denne pakken.

Premium-planen dobler månedsprisene til $ 9,99 per måned, men brukere får ubegrenset dataoverføring og kan koble til opptil fem enheter samtidig. Dette programmet inkluderer også alt som Plus-planen tilbyr i tillegg til en fast IP-adresse og dynamisk portvideresending.

Både Plus- og Premium-planene har en 14-dagers pengene-tilbake-garanti hvis brukerne ikke er fornøyd. Dette er en relativt kort periode, men bør være tilstrekkelig for at vanlige brukere kan avgjøre om tjenesten fungerer for dem eller ikke.

Er Hide.me anbefalt?

Med sin mangel på hastighet og sine oppblåste plankostnader, Vi kan ikke anbefale Hide.me på dette tidspunktet. Hvis målet ditt er å finne den mest kostnadseffektive løsningen, er du bedre med å bruke Surfshark, som tilbyr mer funksjonalitet til lavere priser.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me