Hotspot Shield Review: En rask VPN med sikkerhets- og personvernproblemer

Dette selskapet lider av en pinlig mengde lekkasje. DNS-lekkasje det er. Hvis online-personvern er lavt på prioriteringslisten din, kan det hende at dette ikke er et problem.


Hvis tanken på dine private private data - inkludert økonomiske transaksjoner, søk på nettet, e-post og mer - som blir stjålet, får magen til å være kvalme, kan det være på tide med et virtuelt privat nettverk (VPN).

Det er omtrent hundre billioner tjenester du kan velge mellom, og vi vurderer dem alle om gangen.

Vår gjennomgang av Hotspot Shield viser deg om dette virtuelle private nettverket, brukt av mer enn 600 millioner mennesker over hele kloden, kan hjelpe deg med å ta kontroll over personvernet ditt og beskytte din identitet..

Oversikt

AnchorFree's Hotspot Shield er en mye brukt VPN-tjeneste som tilbyr en gratis konto samt en betalt tjeneste.

FeaturesInformation
brukervennlighet: Lett å bruke
Loggpolicy: Ingen loggføringspolitikk
Serverstørrelse: 2500+ servere
Serverdistribusjon: 27 land
Brukerstøtte: Billettsystem
torren: Tillatt
streaming: Veldig begrenset
VPN-protokoll og kryptering: Catapult Hydra; 128-bit AES og 256-bit AES-kryptering
Hovedkvarter: USA
Pris: 7,99 € / måned
Offesiell nettside: https://hotspotshield.com
vpn personvernFordeler med Hotspot Shield:
 • Rask nedlastningshastighet
 • Lav pris
 • Syv dager gratis prøveperiode
Cons of Hotspot Shield:
 • Begrensede serverplasseringer
 • Begrensede konfigurasjonsalternativer
 • Manglende evne til å koble til strømmetjenester som Netflix og Hulu fra utenfor USA
Funksjoner tilgjengelig med Elite-abonnement:
 • Servere i 25 land
 • 45 dagers pengene tilbake-garanti
 • Drepe bryteren
 • Wi-Fi-beskyttelse automatisk tilkobling
 • IPv6 og nettbasert sanntidskommunikasjon
 • Koble til fem enheter samtidig
 • Annonseblokker, cookie-blokkering, tracker-blokkering
 • Delet tunneling
 • Forbedret transportprotokollteknologi
 • Peer-to-peer-forbindelser tillatt
 • Ubegrenset data og ubegrenset båndbredde med et Elite-abonnement
 • Flere språk tilgjengelig

Kan hotspot-skjold stole på?

HotSpot Shield er stolt av å tilby brukerne personvern, anonymitet og tillit. Imidlertid er det en antall bekymringsområder som kan føre til at en person som er oppriktig om sikkerhet, tenker seg om to ganger før han bruker denne tjenesten.

e-postvarsling på mobilNår du registrerer deg for tjenesten, ber Hotspot Shield om en e-postadresse og et passord. Dette er standardpris for de fleste VPN-tjenester. Hotspot Shield lar brukere legge inn svake passord og ber ikke brukerne bruke sikrere passord.

En bekreftelse blir sendt til din e-postadresse for å bekrefte at du er eieren av e-postadressen før du gir deg tilgang til Hotspot Shield-oversikten.

Hotspot Shield aksepterer betaling med kredittkort, PayPal, så vel som en rekke andre betalingssystemer. Det er ingen mulighet til å foreta anonyme betalinger eller semi-anonyme betalinger ved å bruke kontanter eller kryptokurser som BitCoin. Imidlertid er det alternativet å bruke gavekort, inkludert de fra Target, Best Buy og Starbucks.

hotspotshield-betaling

Hotspot Shields personvernregler sier at de ikke vil lagre IP-adressen din på lang sikt. Imidlertid samler de inn data om nettsteder du besøker og appene du bruker. AnchorFree, morselskapet bak Hotspot Shield, sier at denne informasjonen kun er samlet for analytiske og feilsøkingsformål. De oppgir at informasjonen de samler ikke brukes til å identifisere deg. Dette kan være bra nok for noen brukere. Imidlertid, hvis du er personvernbevisst, kan det hende at Hotspot Shield ikke er det riktige alternativet for deg.

Hotspot Shield vil samle informasjon som OS-versjonen du bruker, nettleseren du bruker, informasjon om mobilnettverket ditt, samt maskinvaren du bruker. Hotspot Shield sier at denne informasjonen aldri blir assosiert med deg og bare brukes til analytiske formål.

Personer som bruker gratisversjonen risikerer at deres personlige informasjon blir lekket til annonsører. Premium-versjonen av Hotspot Shield løper ikke denne risikoen. Det er imidlertid godt å huske på dette, spesielt hvis du bruker den støttede annonsen og ønsker å opprettholde personvernet ditt.

Senter for demokrati og teknologi sendte inn en klage til FTC, der de opplyste at Hotspot Shield, i motsetning til deres løfter, samler inn brukerdata. De gjør dette ved å aktivt injisere JavaScript-kode for annonsering. De avskjærer deretter trafikk og omdirigerer brukere til spesifikke e-handelsnettsteder.

Etter å ha gjennomgått Hotspot Shields personvernregler og sett på historien deres, må du bestemme om sikkerhetsnivået de tilbyr er nok til at du kan stole på dem. Hvis din primære bekymring er å kryptere surfingen din slik at du kan surfe trygt uansett hvor du er, da Hotspot Shield er det riktige svaret for deg.

Hvor ligger hotspot-skjoldsservere?

Hotspot Shield Review: En rask VPN med sikkerhets- og personvernproblemerHotspot Shield har mer enn 2500 servere i 27 land. Hotspot Shield Elite-tjenesten er en pålitelig og rask service. Det gir brukerne muligheten til å få tilgang til et antall godt krypterte IP-adresser. Tjenesten gjør en god jobb med å skjule dataene som overføres.

Hotspot Shield har flere servere i USA. Plasseringen av serverne og IP-adressen leveres imidlertid ikke av tjenesten. Hotspot Shield Elite-medlemmer blir lovet ubegrenset båndbredde, Imidlertid kan de oppleve begrensninger på grunn av reglene for Internett-leverandøren. Du må huske at hastigheten på Internett-tjenesten din når du bruker Hotspot Shield, delvis bestemmes av den faktiske plasseringen av Internett-tjenesten din.

Er hotspot-skjold enkel å bruke?

Hotspot Shield har designet tjenestene deres for å være enkle og enkle å bruke. Du kan endre posisjonen din med bare et klikk på en knapp, og du kan koble deg til systemet og endre posisjonen din etter behov. Systemet viser tydelig når du er beskyttet og når du ikke er det.

Når du har koblet til, vil du se en skjerm som viser tid, båndbredde, virtuell IP-adresse og gjeldende plassering. som du kan endre.

tilkoblingstest for hotspotshield

Når du ser øverst i venstre hjørne, vil du se den sammenleggbare menyen. Når du klikker på denne menyen, er det bare noen få elementer å velge. Du kan finjustere hvordan applikasjonen fungerer. Du kan for eksempel velge om applikasjonen skal starte automatisk når du starter operativsystemet ditt, om du vil aktivere en drepebryter, eller om du vil aktivere eller deaktivere IP-lekkasje.

Hotspot Shield Deplo ansatte:
 • 128 bit AES-kryptering
 • 256 bit AES-kryptering
 • Catapult Hydra proprietær protokoll for datakomprimering

Hvor rask er hotspot-skjold?

AV - Test gjennomførte en uavhengig studie der den evaluerte sikkerheten, hastigheten og ytelsen til VPN og sammenlignet Hotspot Shield Elite med konkurransen.

vpn latensresultatdiagram

Testen undersøkte latenstid for forskjellige VPN-tjenester. Latency er hvor lang tid det tar en datapakke å nå serveren. Det er klart at jo lenger borte brukeren og serveren er fra hverandre, jo høyere er forsinkelsen. Jo lavere forsinkelse, desto raskere er forbindelsen og desto raskere blir den oppfattede forbindelsen.

Ovennevnte graf viser en gjennomsnittlig latenstid per uke for de forskjellige VPN-ene. Siden SSL-krypterte og ikke-SSL-krypterte tilkoblinger ikke viste noen stor forskjell i latenstid, ble gjennomsnittene kombinert, noe som ga det totale resultatet.

For å opprette likeverdige testtilfeller for alle produktene ble VPN-serverne manuelt valgt å være de samme i alle produktene. Vestkysten ble valgt for VPN-er i USA, og Storbritannia ble valgt til VPN-er i EU. Ulike faktorer ble vurdert i denne testen. For eksempel vil de ha en EU-bruker til å koble seg til en annen EU-bruker via en USA-basert VPN-server. Dette betydde at forbindelsen måtte krysse Atlanterhavet to ganger.

Som du ser tok det den raskeste VPN nesten dobbelt så lang tid å nå den utpekte serveren som referansen, som ikke var koblet til en VPN. Hotspot Shield Elite kom inn på et nært sekund, noe som gjorde det til en av de raskeste VPN-tjenestene som er tilgjengelige.

Stream hastighet

Den samme studien viste at Hotspot Shield Elite har en god overføringshastighet. Dette gjør det til et godt alternativ for enkeltpersoner som ønsker å glede seg over klar, flytende strømming. Når du ser på strømningshastigheten i kilobyte per sekund, vil du merke at Hotspot Shield Elite bare er litt saktere enn referansehastigheten, som ikke var koblet til en VPN.

vpn strømhastighetsresultatdiagram

Torrenthastighet

En populær bruk av VPN-er skjuler ens identitet når du bruker peer-to-peer-tjenester. Det er flere grunner til å gjøre dette. Noen Internett-leverandører vil begrense torrentprotokollen eller blokkere den helt. Andre kan bekymre seg for at de vil få merknader på grunn av brudd på lover om rettighetshaver. Det kan være utfordrende å torrent og ha en anstendig nedlastningshastighet. Les VPN-ene våre for torrenting.

vpn torrent hastighetsresultatdiagram

Som grafen over viser, er Hotspot Shield Elite omtrent 20 prosent raskere enn den neste gruppen av produkter.

Downlink

Nedlastingshastigheten har en direkte innvirkning på hvor raskt innhold går fra Internett til enheten din. Dette er den viktigste faktoren når du bestemmer hvor bra en VPN klarer seg. Det påvirker direkte hvor raskt du vil kunne åpne nettsider, laste ned innhold osv.

vpn nedlenk resultatkart

Som du tydelig ser i grafen, rangerte forbindelsestestene som ble kjørt med Hotspot Shield Elite som det beste VPN med en hastighet som var omtrent en tredjedel tregere enn referansen, som ikke hadde en VPN tilknyttet.

Uplink

Uplink-hastighet er hastigheten som data sendes fra brukeren til serverne som skal plasseres på Internett. Denne hastigheten vil avgjøre hvor raskt du kan få tilgang til skytjenester, laste opp sikkerhetskopier eller host-servere, eller dele informasjonen du vil ha innlegg på sosiale medier.

vpn uplink-resultatdiagram

Jobber Hotspot Shield med Netflix?

netflix mislyktesEn av de viktigste grunnene til at folk ser etter VPN-er, spesielt hvis de bor utenfor USA eller Storbritannia, er å få tilgang til premium-streaming som Netflix.

Vi testet Hotspot Shield og var klarer ikke å koble til Netflix. Vi fikk den fryktede Netflix proxy-feilskjermen flere ganger.

Dette betyr at Netflix var i stand til å oppdage VPN-en og forhindret oss i å få tilgang til tjenesten deres.

Priser

Hotspot Shield tilbyr en rekke prisalternativer, som starter med deres månedlige måneders plan som koster $ 12,99 per måned og går helt opp til deres treårsplan som koster $ 3,49 per måned. Dette gjør Hotspot Shield en av de dyrere VPN-ene på markedet.

Den eneste forskjellen mellom hva du får for hver plan er hvor lang tid du kan bruke Hotspot Shields VPN. Nedenfor er den siste oppdelingen av prisene deres.

priser på hotspotshield

Prisene deres er ganske greie. Det er ingen skjulte gebyrer, du har tilgang til VPN-øyeblikkene etter at du har betalt for det, og det er ikke noe forsøk på å selge deg mer. I tillegg, hvis du ikke er fornøyd med tjenesten i løpet av de første syv dagene, kan du enkelt kansellere gratis. Hvis du ikke er fornøyd med tjenesten før 45 dager, vil de refundere pengene dine fullt ut. Det er ingen spørsmål. De gjør det enkelt å få refusjon for kundene.

Kundeservice

chatoperatørerFor oss er dette et område der Hotspot Shield definitivt har forbedret seg med tiden. For ikke så lenge siden var det eneste alternativet som var tilgjengelig for klage, via en supportbillett. Hotspot Shield hadde et tvilsomt rykte når det gjaldt hastigheten og effektiviteten de reagerte på supportbilletter.

Nå har de en live chat. Vi brukte det flere ganger for å stille en rekke spørsmål, og vi fikk svar på spørsmålene våre i løpet av få sekunder etter at vi stilte spørsmålene. Svarene var ærlige, direkte og til poenget.

I tillegg til live chat, har Hotspot Shield en rekke informative blogger, artikler og vanlige spørsmål som er utformet for å instruere brukere om best mulig bruk av produktet sitt.

Er hotspot-skjold verdt pengene?

Muligens. Som du ser i våre anmeldelser, tilbyr de ekstremt raske hastigheter, en strømlinjeformet og oversiktlig brukeropplevelse og en rekke funksjoner. Når det er sagt, hvis din primære grunn til å kjøpe en VPN er å beskytte personvernet ditt mens du navigerer på nettet, er dette selskapet kanskje ikke det rette alternativet for deg.

Det har vært en antall tvilsomme aktiviteter som involverer dette selskapet og deres evne eller ønske om å beskytte personvernet til kundene sine. De logger informasjon, og personvernreglene deres blir med hensikt tvetydige, noe som får oss til å stille spørsmål ved deres forpliktelse til kundens personvern.

Hotspot Shield skjuler IP-adressen din. Imidlertid lider den av DNS-lekkasjer, som potensielt kan sette personvernet ditt i fare. Det er et anstendig alternativ med mange potensialer. Imidlertid er det andre alternativer som er samme pris eller billigere (tenk NordVPN) at vi føler oss bedre tilpasset regningen.

Vi vurderer Hotspot Shield tre av fem stjerner.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me