Hvordan få amerikansk Netflix i Australia

Netflix har mer enn 158 millioner abonnenter (og teller…).  

Dette er sannsynligvis mer enn hva selskapets grunnleggere kunne drømme om da de startet selskapet som et sted å leie videoer på nettet i 1998. På den tiden ble Netflix delvis berømt på grunn av selskapets tilbud om ubegrensede DVD-er, som ville være sendt til huset ditt.

låse opp netflixDa denne ideen først kom på scenen, var den revolusjonerende. Ideen om ikke å måtte gå til en Blockbuster for å leie en DVD forandret alt. Amerikanere grep tak i konseptet.

I 2002 hadde Netflix bare 700 000 abonnenter. I 2005 hadde abonnementene deres hoppet til 3,6 millioner. Det Netflix og de som var fans av programmet ikke forsto, er at det var noe enda bedre i anfaldet.

I 2007 lanserte Netflix sin streamingfunksjon. Så du trengte ikke å vente på at en DVD skulle komme hjemmet ditt. Du kan ha den valgte filmen på forespørsel. Gründerne av Netflix sa at de var interessert i å begynne å strømme mye tidligere, men Internett-hastighetene den gangen gjorde det ikke mulig. Det stemmer - de var foran tiden sin.

Da populariteten til Netflix-streaming begynte å vokse, begynte den å bli støttet på spillkonsoller, håndholdte enheter og TV-apparater. Interessant nok var strømmetjenester med Netflix på det tidspunktet bare tilgjengelige i USA.

Det ville endret seg i 2010 da Latin-Amerika og Canada, samt Karibien i 2011, hadde tilgang til Netflix-strømmetjenesten. Samme år begynte Netflix å produsere sitt eget originale innhold. I 2013 debuterte House of Cards. Det var en utvilsom hit.

Det virket som Netflix hadde den ene suksessen etter den andre. Bare se på programmer som:

 • Stranger Things
 • Oransje er den nye sort
 • Kronen

netflix programmering

I 2012 gjorde Netflix hoppet over dammen og ble tilgjengelig i Storbritannia. Like etter ble Netflix tilgjengelig i de fleste markeder over hele verden.

TL; DR - Få et VPN (virtuelt privat nettverk).

�� TD; LR - Den eneste sanne løsningen for å få en permanent fungerende løsning for Netflix-tilgang er ved å bruke en VPN. Mens noen få nettsteder anbefaler å bruke fullmektiger eller til og med TOR, de forteller deg ikke hele historien. Fullmakter mangler kryptering og sikkerhet som en VPN gir mens du bruker TOR, setter hastigheten din helt ned til maksimalt Kb / s.
�� Men vær snill å vennligst hva du gjør, unngå "gratis" VPN-er. Selv de beste gratis VPN-ene er et titalls tusen. Vi anbefaler deg på det sterkeste hold deg unna gratis VPN-er da de vanligvis ikke er de beste løsningene for Netflix. Deres sikkerhetspolitikk er ofte grufull og kan gjøre enheten din sårbar for angrep. Hastighetene deres er veldig sakte. De har fryktelige retningslinjer for logging, så de overvåker nettstedene du besøker og hva du gjør mens du er online.

Hvis du vil ha de beste VPN-ene, foreslår vi en av de tre:

 1. Les vår fulle NordVPN anmeldelse eller besøk NordVPN
 2. Sjekk ut nykommeren Surfshark, tilbyr strømmetjenester for ikke bare Netflix, men HBO, Hulu, Amazon Prime og rundt 12 andre utsalgssteder. Besøk Surfshark eller les vår anmeldelse.
 3. Hvis budsjettet ikke er av bekymring, kan du gå med ExpressVPN. De er litt raskere Nord og SurfShark og har et hyggeligere brukergrensesnitt på mobil- og stasjonære apper.

For å være ærlig, kan du ikke gå galt med noen av de tre VPN-tjenestene ovenfor. De fungerer omtrent på samme måte og lar deg se favorittprogrammene dine fra Netflix hvor som helst i Australia.

Trenger du mer informasjon? Fortsett å lese..

Amerikanske Netflix er ikke “verdensomspennende” Netflix

Reisende fra USA blir ofte overrasket når de vil se amerikanske Netflix i Australia og ikke ser mange av favorittprogrammene sine. Årsaken til dette er at amerikanske Netflix i Australia er geo-blokkert.

Jada, du vil kunne se Netflix, men når du er i Australia kommer du til å savne massevis av innhold. Du får også ganske mye innhold, avhengig av hvordan du ser på det.

Netflix Australia har et sjenerøst filmbibliotek. Australiere får tilgang til originalt innhold på Netflix. Dette inkluderer TV-serier, filmer, barneprogrammer, dokumentarer og komediespesialiteter.

Som en ekstra bonus får australske brukere tilgang til australske titler som amerikanske seere ikke har sett og i de fleste tilfeller aldri har hørt om. Til slutt, i noen tilfeller er australske seere i stand til å streame show når nye episoder kommer, mens amerikanske abonnenter må vente til hele sesongen er ferdig.

Den største forskjellen du vil se, er når du ser på lisensiert innhold. Som et eksempel, venner, den utrolig populære amerikanske TV-serien, er tilgjengelig på US Netflix. Men det kan ikke finnes på Netflix Australia. Det samme er showet som:

 • Kriminelle tanker
 • Breaking Bad
 • De vandrende døde
 • Overnaturlig

Det er sant at du kan se noen av showene på konkurrerende strømplattformer. Bare ikke Netflix. Dette gjelder også hvis du ser på å se på Avengers: Infinity War og Utrolig 2.

Kostnadssammenligning: USAs Netflix vs australske Netflix

Et interessant faktum er at australiere ikke betaler så mye mindre enn amerikanske innbyggere for Netflix. Australske innbyggere kan kjøpe startpakken til $ 9,99 i måneden. For $ 13.99 per måned kan de ha strømning med høy dybde. For $ 17.99 i måneden kan australiere få den beste pakken Netflix tilbyr i området med alle de ekstra klokkene og fløytene.

I USA har 2020 med seg en økning på 18 prosent i prisen på standard Netflix-pakken. Det vil gå fra $ 10.99 i måneden til $ 12.99 i måneden. Premium-planen vil hoppe fra $ 13,99 i måneden til $ 15,99 i måneden. Og den grunnleggende planen går fra $ 7,99 i måneden til $ 8,99 i måneden.

For å være rettferdig jobber Netflix hardt for å gjøre innholdet deres globalt. Imidlertid er det en rekke lisensieringsspørsmål som kommer inn. Så spørsmålet er, hvordan kan australiere som vil se amerikanske Netflix få tilgang til det amerikanske biblioteket? Det er et par alternativer.

Hvordan geoblokkerer Netflix innhold?

Geo-blokkering, i et nøtteskall, oppstår når innholdet du vil se er blokkert på din geografiske beliggenhet, ligner på hvordan nettsteder er blokkert. Netflix bruker geo-blokkering som en måte å dele verden inn i markedssegmenter. Dette gjør at de kan selge produktene sine for forskjellige priser, og øke fortjenesten i motsetning til å ha en pris og en policy over hele verden.

Netflix er ikke det eneste streamingfirmaet som gjør dette. Og det fungerer ikke alltid i USAs favør. For eksempel kan beboere i Storbritannia i USA bli sjokkert når BBC iPlayer fungerer ikke.

Hvordan vet Netflix hvilket land du er i? Basert på din IP-adresse. Hver datamaskin eller Internett-tilkoblet enhet har en IP-adresse. Så når du besøker nettsteder, forteller IP-adressen Internett hvor du skal sende informasjonen.

Et annet flott eksempel her er Youtube, som også blokkerer innhold avhengig av geografisk beliggenhet. Youtube US er ikke Youtube Australia, selv om det ser ut slik. (Les mer: Fjern blokkering av YouTube)

IP-adressen din oppgis av Internett-leverandøren din eller internettleverandøren. På samme måte som en fysisk adresse forteller verden hvor du befinner deg, så viser IP-adressen din plasseringen din, noe som gjør det enkelt å spore deg.

Streamingtjenester kan benytte seg av denne informasjonen når de bestemmer hvilket innhold brukere skal få lov til å se basert på deres beliggenhet. Hvis du prøver å koble til ved hjelp av en IP-adresse som er blokkert, får du den fryktede Netflix-feilskjermen.

netflix mislyktes

Dette skjer selv om du betaler for en tjeneste som Netflix. Amerikanere som reiser for ferie eller forretninger har sett dette fra første hånd.

Uhindret tilgang til Netflix

Det lange og korte er at du trenger å finne en måte å få streamingtjenesten til å tro at du er på et annet geografisk sted. Det er noen få levedyktige måter å gjøre dette på, men vi vil bare fokusere på den beste løsningen for å få Netflix USA.

Husk at du vil ha det rette verktøyet for riktig jobb. Å ha den beste passordbehandleren, for eksempel, vil ikke gjøre noe for å beskytte påloggingene dine mot å havne i gale hender. Så å bruke penger på feil løsning for å omgå geo-blokkering, vil bare forlate deg frustrert eller verre, skade personvernet ditt på nettet.

Hovedpoenget, få en av de testede VPN-ene nedenfor. Dette er de beste VPN-ene for Netflix.

# 1 NordVPN - den beste strømløsningen for Netflix

NordVPN har alltid vært på topp siden de begynte. NordVPN har over 5000 servere over hele kloden og dekker et enormt geografisk område som spenner over 6 kontinenter, og gir tjenestene til alle som trenger beskyttelse.

Med deres proprietære SmartPlay-teknologi, de fleste, hvis ikke alle de 5000 serverne deres kunne få tilgang til amerikanske Netflix og andre Netflix, og strømme uten å oppstå feil. Du får ikke dette med noen annen VPN-leverandør.

Pros

 • SmartPlay-teknologi
 • Fjern blokkering av Netflix fra alle land
 • OpenVPN-protokoll med AES-256-bit-kryptering
 • Gratis prøveperiode
 • Pengene tilbake-garanti
 • Nullloggingspolitikk

Ulemper

 • Til tider kan hastigheten være ganske inkonsekvent

NordVPN er en smule dyrere enn mange av de betalte VPN-ene. Når du begynner å se på tilgjengelige planer, vil du imidlertid legge merke til hvor mye du begynner å spare når du ser på lengre vilkår. Faktisk går de månedlige kostnadene ned så mye at de ender opp med å være en av de billigste VPN-planene du noen gang kan få hvis du ser på deres 3-årige plan.

 • Måned til måned - $ 11,95 hver måned.
 • Årlig - $ 83 per år, eller $ 6,99 hver måned.
 • 2-årsplan - $ 95,75 for to år. Dette brytes ned til $ 3,99 per måned.
 • 3-årsplan - Forhåndsbetalingen er $ 107,55, eller omtrent 2,99 dollar per måned.

Det fine er det alle NordVPN-planer kommer med en 7-dagers gratis prøveperiode. Det har også en 30 dagers pengene tilbake-garanti. Hvis du i løpet av de første tretti dagene ikke liker det du ser, kan du slå det av og få alle pengene tilbake

Du kan stole på NordVPN for å holde privatlivet ditt privat. Dette er kanskje ikke så stort når du snakker om filmene du streamer på amerikanske Netflix. Imidlertid kan det være en større avtale når du snakker om annen online aktivitet.

nordvpn loggføringspolitikk

NordVPN er revidert av regnskapsfirmaer, og disse firmaene vitner om at når de sier at de ikke fører logger, fører de ikke logger.

# 2 Surfshark - den billigste strømningen av Netflix

NordVPN er godt kjent i Netflix-streamingarenaen på grunn av deres store antall servere. Å ha så mange servere gjør det vanskelig for Netflix å blokkere noen av dem.

NordVPN koster en god del endringer sammenlignet med vårt valgfritt på denne listen. Surfshark har ingen problemer med å få tilgang til Netflix, og det er omtrent halvparten av prisen på NordVPN. Når Netflix øker prisene nå og da, føles det godt å bruke en VPN som ikke koster nesten like mye som abonnementet på Netflix selv.

Pros

 • Billig
 • Fjern blokkering av Netflix fra alle land
 • Over standard standardkryptering
 • Retningslinjer for nulllogging
 • Lett å bruke

Ulemper

 • Færre servere enn andre alternativer

Når du velger et nyere selskap for å utføre en tjeneste som er like viktig som å fjerne blokkering av geobegrensninger når du bruker Netflix, er det fornuftig å være skeptisk. Å gå etter den nye ungen på blokka kan virke som et farlig trekk. Når det gjelder Surfshark, er det faktisk ganske trygt.

Surfshark er et fantastisk valg for folk som ønsker å komme seg rundt geobegrensninger uten i utgangspunktet å betale et nytt Netflix-abonnement. Det er rettferdig at andre VPN-er betaler en premie for tjenesten sin, ettersom de har levert kvalitetskrypteringstunneler i årevis. Det er også greit at Surfshark kom inn og tilbød samme kvalitetstjeneste for en brøkdel av prisen.

Vi anbefaler på det sterkeste å ta en titt på Surfsharks nettsteder for deres nåværende innledende priser. Hvis du fremdeles er skeptisk til denne VPN, kan du sjekke hele Surfshark-anmeldelsen for mer informasjon.

# 3 ExpressVPN - Stor balanse mellom hastighet og sikkerhet

Hvis NordVPN av en eller annen grunn ikke er et levedyktig alternativ for deg, vil vår neste anbefaling på listen være ExpressVPN. Dette er en britisk jomfruøyer VPN-tjeneste. Det tilbyr en rekke fantastiske funksjoner og har fenomenal kraft.

I likhet med NordVPNs rekkevidde, har ExpressVPN også et massivt nettverk, som for tiden er på 3000 servere i 160 byer fordelt på 90 land. For de som er interessert i å se Netflix i USA, vil du gjerne vite at USA har noen av de beste dekningene for denne VPN.

Pros

 • Rask hastighet
 • Sterk kryptering
 • Fungerer på de fleste plattformer
 • Fenomenal støtte
 • Jobber med amerikanske Netflix

Ulemper

 • Du kan bare koble til tre enheter samtidig
 • Litt dyrere selv i deres lengste plan
 • Spotty forbindelse med Netflix Australia

En av ulempene med ExpressVPN er det faktum at du bare kan koble til tre enheter med en konto. Selv dette er ikke så stort av en ulempe. Tenk på det, hvor mange enheter trenger de fleste for å ha koblet til et VPN samtidig? Vanligvis bare en. Og hvis du trenger å koble til hele huset ditt, tilbyr ExpressVPN VPN-ruter-støtte. (Les mer: Beste VPN-ruter)

En annen ulempe er prisen. ExpressVPN er en av de dyreste VPN-ene du skal finne. Hvis du kjøper tjenesten deres hver måned, vil du bruke $ 12,95 hver måned. Hvis du bruker deres seks måneders tjeneste, betaler du 59,95 dollar på forhånd, som gjennomsnitt utgjør $ 9,99 i måneden. Hvis du går på 15-månedersprogrammet, betaler du en forhåndsavgift på $ 99,95. Dette brytes ned til $ 6.67 per måned.

To ting til som vi liker med ExpressVPN er deres kundeservice og deres 30-dagers pengene tilbake-garanti. ExpressVPN er så trygg på produktet sitt at selv etter at du betaler for produktet, har du 30 dager på deg til å få pengene tilbake uten spørsmål.

Kundeservicen med ExpressVPN er noe av det beste vi har sett. Vi har hatt en rekke samtaler med deres teknisk støtte og har alltid funnet dem å være kunnskapsrike, hjelpsomme og veldig tilgjengelige.

ExpressVPN kundeservicealternativer

Bare for å legge en fjær til ExpressVPN-hetten, er personvernreglene deres utenfor anseelse. Gang på gang har regjeringer prøvd å få tilgang til informasjon om sine klienter. Imidlertid, siden ExpressVPN er tro mot løftet, det holder ingen logger på sine kunder.

uttrykk personvernregler for vpn

Så når regjeringer eller andre institusjoner prøver å få tak i disse loggene, kan ExpressVPN ærlig si at de ikke eksisterer.

# 4 VyprVPN - Utrolig funksjonalitet + hastighet og sikkerhet

VyprVPN er en Sveits-basert VPN som fokuserer på personvern. De tilbyr mer enn 700 servere og mer enn 70 serverplasseringer. Et stort pluss for denne VPN er at de eier og administrerer alle sine egne servere. De bruker ingen tredjeparter.

Tjenesten deres fungerer på en rekke plattformer, inkludert Apple TV og Android TV. Uavhengig revisjon har vist at VyprVPN ikke fører logger.

VyprVPN har relativt enkle prisplaner. Disse planene lar deg velge om du skal betale årlig eller foreta betalinger på måned for måned.

Pros

 • Kameleon-protokoll
 • Påvist ingen loggføringspolitikk
 • Support for live chat
 • Jobber med USA-baserte Netflix
 • 3-dagers gratis prøveperiode

Ulemper

 • Ingen pengene tilbake-garanti
 • Problemer med forbindelse i Kina
 • Problemer med Windows-klienten

Å velge den grunnleggende månedlige planen vil være $ 9,95 per måned. Dette gjør at tre enheter samtidig kan koble seg til tjenesten. Hvis du betaler for hele året, får du den samme tjenesten for $ 60 i året, eller fem dollar i måneden.

Hvis du velger premium-planen din, har du muligheten til å betale $ 12,95 per måned på månedlig basis, eller abonnere på ett år til $ 80 per år, noe som fordeler seg til $ 6,67 per måned. Med premiumplanen kan du koble til fem enheter og dra nytte av thei proprietær Chameleon-protokoll designet for å komme rundt tjenester som er laget for å blokkere VPN-er mens du streamer.

Hvorfor du bør bruke en VPN?

Når du bruker en VPN for å omgå Geflokkering av Netflix, har du den fordelen at du kan koble enheten din til en server eller en annen enhet over en sikker tilkobling.

Du kan fortsette å bla og streame når du vet at all informasjon som overføres online er kryptert og ikke kan bli oppfanget. De tre VPN-ene vi har vurdert tilbyr fantastisk hastighet, fantastisk service og er fullstendig opptatt av å hjelpe deg med å opprettholde ditt privatliv. Det beste av alt er at de er testet og vist å fungere med amerikanske Netflix.

Er et VPN mitt eneste alternativ?

For våre penger er det å få en VPN det beste alternativet for å komme deg rundt Netflix geo-blokkering. Det er imidlertid ikke det eneste alternativet. Smarte DNS-fullmakter er designet for å omdirigere trafikk som er kjent med geografisk plassering. Dette betyr at når trafikken din er blokkert utenfor USA, vil den bli dirigert til USA. Trafikk som dirigeres med smarte DNS-fullmakter er ikke kryptert. Dette kan ha noen plussgrader når vi snakker om streaming.

 • Siden bare en liten del av trafikken din omdirigeres, blir båndbreddehastigheten bevart.
 • Det er veldig enkelt å sette opp, selv om du ikke har det bra med datamaskiner.

Tjenesten fungerer ved å erstatte DNS-adressen som du er tilordnet av ISPen din med en ny som ikke har noen informasjon som avslører din virkelige geografiske beliggenhet.

Hvordan smart DNS fungererForbindelsesforespørselen din til nettstedet du vil ha tilgang, blir oppfanget. All informasjon som kan lekke din geografiske beliggenhet erstattes med nye data som peker til stedet der du vil ha tilgang til det geo-blokkerte innholdet fra. Av hensyn til vår diskusjon erstattes all informasjon som identifiserer deg som i Australia eller et hvilket som helst annet land med informasjon som får det til å virke som om du er i USA.

Så levedyktig som dette kan høres ut, det fungerer ikke hele tiden. Visst kan det hende du får tilgang, men bare etter å ha prøvd å bytte plassering mange ganger, hver gang du prøver å se på.

Siste tanker

Netflix har mye fantastisk innhold. På grunn av lisensbegrensninger er American Netflix i Australia ikke tilgjengelig. Hvis du er frustrert over disse begrensningene, er det alternativer. En smart DNS kan fungere. For våre penger er det beste alternativet å bruke en VPN. En VPN kommer til å skjule IP-adressen din og samtidig kryptere informasjonen du sender og mottar.

Av de fire VPN-ene vi har vurdert, NordVPN er best ved tilgang til Netflix. Imidlertid gjør de to andre en god jobb også. Vi vil gjerne høre fra deg. Hvilke grep har du tatt for å få strømmet Netflix US i Australia? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor. Ta også en titt på FAQ-delen for svar på noen av de ofte stilte spørsmålene dine om streaming av Netflix US i Australia. Takk for at du leste.

Spørsmål og svar

Spørsmål: Er VPN lovlig i Australia?

EN: Ja. VPN-er er lovlige i Australia. Når du bruker en VPN for å omgå geo-blokkert materiale, som amerikanske Netflix, kan det hende du gjør det mot ønsket fra rettighetshaverne. Omgåing av geobegrensninger er imidlertid ikke det samme som å snike seg forbi det beste sikkerhetssystemet i nabolaget og bryte inn i et hjem. Som de fleste online teknologier, er lovgivningen i Australia litt vag med hva som er og ikke er tillatt. Per nå er det ingen lover som hemmer deg fra å bruke en VPN i Australia. Det er heller ikke ulovlig å omgå geobegrensninger.

Sp: Hva gratis VPN fungerer med Netflix?

EN: Ingen. Gratis VPN-er er ikke verdt det. Tjenesten deres er treg, så selv om de klarer å komme seg rundt Netflix geo-begrensninger, kan du ikke strømme videoen. Gratis VPN-tjenester ser på deg som varer. De stjeler din private informasjon og bruker ofte den informasjonen for å tjene penger for seg selv.

Q: Kan jeg se amerikanske Netflix i Australia uten VPN?

EN: En smart DNS kan gjøre det mulig for deg å se US Netflix i Australia uten å bruke en VPN. Når det er sagt, er den tryggeste og sikreste brannveien å bruke en VPN, som NordVPN, ExpressVPN eller VyprVPN.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me