Hvordan se HBO i Australia

HBO har vært et underholdnings- og kulturfenomen i USA og mange andre land i flere tiår. For tiden er over 100 millioner abonnenter over hele verden, Dette er et langt fra de 365 abonnentene det hadde rundt Pennsylvania-området da det debuterte i 1972.

I løpet av de første årene var veksten treg. Det var ikke infrastrukturen som trengs for at HBO skulle vokse. Samtidig møtte de en viss motstand fra store tv-nettverk av frykt for at kabel ville plyndre publikum og stjele inntekter. Gjennom slutten av 70-tallet til begynnelsen av 80-tallet skjedde det imidlertid en rekke forbedringer i infrastruktur samt endringer i rettssaker som favoriserte kabel-TV og HBO.

HBO-logoI 1982 hadde HBO 8,9 millioner abonnenter, 440 millioner dollar i salg og 100 millioner dollar i overskudd. I 1983 hadde antallet hoppet til 13,4 millioner abonnenter. Det var på dette tidspunktet HBO fikk jobben med å lage originale komedieprogrammer. Gjennom slutten av 80-tallet og begynnelsen av 90-tallet så det ut til at HBO mistet noe av innflytelsen. Dette skyldtes delvis populariteten til leie av hjemmefilmer.

HBO svarte med en rekke strategier og aggressive reklamekampanjer. De søkte lisensen for sportsprogrammering. Og innen 1993 hadde abonnentbasen truffet 24,7 millioner.

Streaming HBO

Streaming på HBO er nå en realitet. HBO Go- og HBO Now-tjenestene deres er utrolig populære. HBO-Now lar alle som har en internettforbindelse registrere seg for denne førsteklasses tjenesten og glede seg over HBOs innhold.


HBO GO-logoDet fine er at HBO-Now har stort sett all programmeringen en person som vil abonnere på kabelkanalen vil få. Dette betyr at du kan glede deg over programmer som True Blood, True Detective, Game of Thrones og mer.

Alt dette høres bra ut så lenge du bor i USA. Hvis du er utenfor USA, som i Australia, er det ingen direkte måte å se dette innholdet på. Ikke gi i fortvilelse. Gjør deg klar fordi vi i denne guiden skal se på måter å omgå geo-blokkering slik at du kan glede deg over denne HBO i Australia.

�� TL; DR - Hvis du vil ha den korte og søte versjonen av dette. Vi anbefaler å ta en titt på SurfShark. Denne nykommeren på VPN-plassen gir lynrask hastighet og strømmetjenester for ikke bare Netflix, men HBO, Hulu, Amazon Prime og rundt 12 andre utsalgssteder. Besøk Surfshark eller les vår anmeldelse. ��

Hvordan streame HBO i Australia

Du tenker kanskje på deg selv, høres ikke det ut som en proxy? Det er noen likheter mellom de to. En av de største forskjellene er at med en VPN-tunnel, din tilkoblingen er kryptert. Dette betyr at ingen kan avskjære informasjonen du sender frem og tilbake. En VPN-tunnel er sikrere, tilbyr bedre hastigheter og gir bedre resultater.

En VPN gjør det mulig for deg å opprette en sikker forbindelse mellom enheten og et annet nettverk via Internett.

I hovedsak lar den deg surfe på Internett ved å bruke nettverket til en server som er i en annen del av verden. Hvis du er i Australia og prøver å få tilgang til HBOs innhold ved hjelp av en server i USA, tror HBO-servere at du er i USA, så du får tilgang til innholdet.

Nå er spørsmålet, som er beste VPN-tjeneste for å streame HBO i 2020? Her er forslagene mine:

1. NordVPN - Hurtige hastigheter, stort antall servere

NordVPN tar personvernet ditt på alvor. Foreløpig har de 5.230 servere over hele verden. Alle planene deres lar deg koble til seks enheter samtidig. Hvis du ikke er fornøyd med produktet deres, har de 30 dager pengene tilbake-garanti.

Pros
 • Mer enn 5.200 servere
 • Unike spesialiserte servere
 • Tillater seks samtidige tilkoblinger
 • Sterk holdning til kundenes personvern
 • Jobber med HBO og andre geobegrensede strømmetjenester
Ulemper
 • Kan ikke kjøpe flere samtidige tilkoblinger

En av klagene som folk har om NordVPN er prisen deres, det vil si at deres månedlige plan er dyrere enn noen av de andre VPN-alternativene. Prisen blir drastisk billigere per måned jo lenger du forplikter deg. Det brytes sammen som følgende:

 • En månedlig plan vil koste deg $ 11,95 per måned.
 • Hvis du abonnerer på ett år, betaler du totalt $ 83,88 per år. Dette brytes ned til $ 6,99 hver måned.
 • Hvis du abonnerer på toårsplanen, betaler du $ 95,75 på forhånd. Dette er bare litt mer enn det du betaler for årsplanen. Fordelingen er $ 3,99 per måned.
 • Hvis du abonnerer på treårsplanen, vil du betale 107,55 dollar på forhånd. Du får tre år til $ 2,99 per måned.

SmartPlay er en unik tjeneste som tilbys av NordVPN. Det gjør det lettere for deg å få tilgang til geobegrenset innhold rundt om i verden. Den kombinerer de beste funksjonene til en VPN og en smart DNS. Med SmartPlay-teknologi trenger du ikke å tenke på noen konfigurasjoner. Alt du gjør er å koble deg til NordVPN-servere, og du kan nyte fordelene.

Endelig er NordVPN forpliktet til å beskytte ditt privatliv. De har en testet og respektert loggføringspolicy. Dette betyr at de ikke vil logge noen informasjon om deg eller hva du ser på nettet. Hvis du vil finne ut mer informasjon, sjekk ut våre fulle NordVPN anmeldelse.

2. Surfshark - høye hastigheter, lave priser

HBO-tjenester kan bli kostbare, og når du må bruke en VPN for å få tilgang til favorittprogrammene dine, ønsker du ikke å måtte bruke for mye mer penger. Det er her Surfshark kommer inn. Få tilgang til alle favorittfilmene dine og HBO-show for noen ekstra kroner i måneden i stedet for å doble prisene på HBO.

Pros
 • Over 800 servere
 • Beste pris i bransjen
 • Hovedkvarter på De britiske jomfruøyene
 • Lett å bruke
 • Rask hastighet
 • Jobber med HBO og andre geobegrensede strømmetjenester
Ulemper
 • Nykommer og relativt uprovosert
 • Sakte e-poststøtte til tider

Å spare penger er ikke den eneste grunnen til å bruke Surfshark - selv om det til $ 1,99 per måned er det nesten en god nok grunn til å prøve dem - leverer tjenesten også når det gjelder hastighet og sikkerhet.

Det er heller ikke noe verre enn å sette seg på sofaen din for å se hele Entourage på nytt bare for å bli møtt med en geobegrensningsmelding. Akkurat som de andre VPN-ene på denne listen, blokkerer Surfshark HBO uten bekymring.

Ikke bare det, Surfshark lagrer ingen informasjon angående aktivitet, IP-adresser, navn, beliggenhet, historie, tidsstempler, båndbredde eller trafikk. Du er virkelig i trygge hender med de beste krypteringsstandardene i bransjen og en kultur uten logging.

Hvis du er på gjerdet om å gi den nye gutten på blokka en sjanse, kan du sjekke ut vår komplette Surfshark-anmeldelse for å gi deg selv litt mer informasjon.

3. ExpressVPN - raskest pålitelig VPN

ExpressVPN har laget et navn for seg selv som en av de beste VPN-tjenestene på planeten. De er kjent for å være personverndrevet. Det har vært en rekke høyprofilerte saker som involverte dem der regjeringer og andre byråer prøvde å få personlig informasjon om ExpressVPNs brukere. Siden de ikke oppbevarer denne informasjonen der, ble det imidlertid ikke funnet noen informasjon.

Pros
 • British Virgin Islands jurisdiksjon
 • Ingen logger føres
 • Rask hastighet med sterk kryptering
 • Jobber med HBO og andre geobegrensede strømmetjenester
Ulemper
 • Pris
 • Støtter bare tre samtidige tilkoblinger

ExpressVPN har gode serverhastigheter. Dette gjelder selv med langdistanseforbindelser. ExpressVPN-appen er brukervennlig og fungerer på alle tilgjengelige plattformer, og tilbyr sterk kryptering og gode sikkerhetsfunksjoner.

I likhet med NordVPN er ExpressVPN på den dyrere siden.

 • Hvis du betaler måned for måned, vil ExpressVPN belaste deg $ 12,95 per måned.
 • Hvis du kjøper den seks måneders planen på forhånd, betaler du tilsvarende $ 9,99 per måned.
 • Hvis du kjøper 15 måneders plan, vil du i utgangspunktet betale $ 6,67 per måned.

ExpressVPN tilbyr 160 VPN-serverplasseringer i 94 land med mer enn 3000 VPN-servere over hele verden, og deres kundeservice er uten sidestykke. Hvis du vil finne ut mer om tjenesten, kan du lese vår fullstendige ExpressVPN anmeldelse.

Bruk en proxy

hvordan fullmektig fungererEn proxy fungerer som en mellomting mellom enheten din og nettet. Når du bruker en proxy, ser det ut til at forespørslene du sender kommer fra proxy. Fordelen med en proxy er at de kan cache nettsteder som ble besøkt tidligere, noe som gjør det raskere for deg å besøke dem i fremtiden.

En fullmakt kan tillate deg å komme deg rundt HBOs geo-blokkering noe av tiden. Problemet er det fullmakter har ingen sikkerhet. Informasjonen som overføres er ikke kryptert, så den kan bli avlyttet. For det andre er mange fullmektiger, spesielt de som er gratis, mette av brukere. Så internetthastigheten din vil være treg.

Et annet problem med en proxy er at hvis du bruker HTTP-tilkoblinger, kan den virkelige IP-adressen din sees av personen eller institusjonen som eier proxy (Les mer: Skjul IP-adressen din).

Bruk smart DNS

Hvordan smart DNS fungererEn smart DNS eller en DNS-proxy vil ikke skjule IP-adressen din. men, den vil skjule DNS-adressen som Internett-leverandøren din tildelte deg. DNS-adressen din har informasjon som lar andre nettsteder, i dette tilfellet HBO, vite hvor du befinner deg på planeten. En smart DNS vil erstatte tilordnet DNS med en som er fra et sted som ikke har geobegrensningen.

En smart DNS eller en DNS-proxy vil avskjære tilkoblingsforespørsler og deretter fjerne fra disse forespørslene informasjon som kan kobles til der du er. Deretter erstatter den dataene den fjernet med data som er koblet til et annet geografisk sted.

Ligner på en fullmektig, en smart DNS bruker ikke kryptering. På plussiden kan informasjon overføres uten reduksjon i Internetthastighet. På ulemper er informasjonen som overføres online sårbar fordi det ikke er noen kryptering til tilkoblingen.

Bruk TOR

Slik fungerer torTor er en tjeneste som skjuler IP-adressen din mens du er på Internett. Internett-trafikken din sprettes mellom flere forskjellige servere. Resultatet er det dine digitale fotavtrykk er skjult. Tor gjør en god jobb med å skjule IP-en og komme seg rundt noen geobegrensninger. Men når reléene den bruker for å sprette Internett-kommunikasjonen din blir oppdaget, kan ISP-er blokkere dem. Med Tor vil du oppleve a tregere Internett-hastighet.

HBO viser at du kan se

HBO har vært hjem til noen av de mest populære og innflytelsesrike programmene på TV. De har skapt kulturelle fenomener som har endret måten folk snakker, samhandler og ser på verden. Følgende er bare noen få av de mer populære programmene satt ut av dette kabelnettet.

Ledningen

Dette grusomme politidramaet undersøkte narkotikascenen i Baltimore. Det gjorde det fra både rettshåndhevelse og narkotikahandlere. Dette programmet var en spillveksler fordi det ikke bare presenterte rettshåndhevelsen som de gode gutta eller narkotikahandlerne som de kriminelle. I stedet virket det for å vise nyansen i problemet fra alle perspektiv, inkludert å se på rollene politikere, journalister og samfunnet spiller i gjengvold og gjengkrigføring. Dette var en gjennomtenkt one-of-a-kind serie som gikk i fem sesonger og 60 episoder.

Sopranos

Sopranos tjente 21 Emmy-priser med 111 nominasjoner. Dette er et av de mest anerkjente programmene som HBO produserte. Det var en banebrytende serie som blandet intrikatene med familieinteraksjon med den intense volden forbundet med å drive et kriminalsyndikat. Showets hovedperson, Tony Soprano, jobbet for å balansere familie, bo i forstedene, beskytte ekteskapet, sette treff på fiendene sine og løp fra FBI. Panikkanfall førte til at han søkte terapi. Dette kombinert med hans mangelfulle, men elskelige natur, gjorde Tony Soprano til skurken folk rotet til. Seriefinalen til dette TV-showet var en av de mest polariserende i historien. Showet gikk i seks sesonger og hadde 86 episoder.

Game of Thrones

Denne spredte serien basert på bokserien til George RR Martin's Song of Ice and Fire er en del politisk spillmannskap, en del drager, en del fantasi og en del krigsepos. Serien har en rekke tilbakevendende karakterer, som alle gjør sitt for å by på Iron Throne. Enten en person er fan av fantasi eller ikke, historien er innbydende. Det er sammensatt. Og det er så mange vendinger at det er sjokkerende. Games of Throne er også kjent for en rikelig mengde vold og utilfredsstillende sex. I 2020 gikk Game of Thrones inn i sin åttende og siste sesong.

Hvordan HBO begrenser innholdet

Vi har diskutert hvordan innhold er geobegrenset. Men spørsmålet om million dollar er, hvordan skjer dette? Det har mye å gjøre med måten Internett-tilkoblede enheter kommuniserer med hverandre.

For å se HBO i Australia, må du få HBOs servere til å tro at du er i USA. Hvordan gjør du dette? Du må endre IP-adressen din. Heldigvis finnes det en rekke verktøy som lar deg komme deg rundt HBOs geo-blokkering og strømme innholdet du ønsker.

Hver enhet som kommuniserer med en annen enhet på Internett, må ha en IP-adresse. Du kan tenke på en IP-adresse som postadressen din i den virkelige verden. IP-adressen din lar andre servere på Internett vite hvor pakker skal leveres til. Disse informasjonspakkene kan være websider eller show som blir streamet på Internett.

Hvis du prøver å se HBO i Australia, får HBOs servere beskjed om at det kommer en forespørsel fra en enhet utenfor USA. HBO-servere svarer ved å sende en feilmelding i stedet for favorittprogrammene til HBO.

Hvorfor HBO begrenser strømming

Det kan være ganske skurrende for en amerikansk innbygger som reiser til utlandet som allerede er en betalt abonnent på HBO Go eller HBO-Now når de prøver å få tilgang til strømmetjenesten i utlandet og innser at de ikke kan det. Det første spørsmålet de fleste stiller er hvorfor?

Det er en rekke årsaker til at HBO hindrer internasjonale seere i å se på streaminginnholdet deres. Mye av det har å gjøre med TV-distribusjonskontrakter i USA. I mange tilfeller har disse avtalene blitt utformet slik at bare innhold kan vises for amerikanske seere i USA. Det samme gjelder Netflix-begrensningene.

Som med det meste, bryter grunnen til å gjøre dette ned til penger. Programskapere beskytter den økonomiske levedyktigheten til produktet sitt bedre enn det beste hjemmesikkerhetssystemet beskytter hjemmet til et superrikt og personvernbevisst individ. Et populært show kan lisensieres annerledes i et annet land, noe som øker inntektene som programmets skapere får.

En annen grunn er at rangeringssystemet i en regjering kan være helt forskjellig fra en annen regjering. Så et program som Game of Thrones, som er kjent for sin grusomme vold og grafiske seksuelle innhold, er akseptabelt i USA, men andre land godtar kanskje ikke det innholdet. Det viser at HBO-sendinger er designet for å passe til retningslinjene satt av amerikanske kringkasterbyråer. Siden HBO ikke viser innholdet i utlandet, gjør de det trenger ikke å bekymre deg for å prøve å passe inn i politikken til andre land.

Bare fordi en politikk eller en regjering ikke anser innholdet som egnet for sitt land, betyr det selvfølgelig ikke at innbyggerne ikke vil utvikle en appetitt på den. Internett sprer ideer og kulturer, spesielt de som presenteres på populære medier som HBO, over hele verden. Så det er en sult etter dette innholdet andre steder. I tillegg er det en rekke personer som har betalt for abonnementene sine hjemme og ønsker å kunne bruke dem når de reiser utenlands.

Siste tanker

HBO har skapt fenomenalt innhold de siste fem tiårene. Seere i USA har kunnet streame på HBO, mens de utenfor har fått igjen å prøve å finne en løsning. Selv om det finnes en rekke alternativer for å omgå geo-blokkering, anbefaler vi at du bruker en VPN, det være seg NordVPN, Surfshark, eller ExpressVPN. Disse tre tjenestene er også trygge, raske, pålitelige og er de beste VPN-ene for Netflix.

Hvis Internett ditt fremdeles er litt for tregt til å streame Netflix, kan du sjekke utdelingen av NBN-planene. Takk!

Som alltid vil vi gjerne høre fra deg. Fortell oss hva du synes om denne vurderingen, så velg noen av forslagene du har i kommentarfeltet nedenfor.

Spørsmål og svar

Spørsmål: Hvorfor er HBO bare på Foxtel?

EN: 1. januar 2017 inngikk Foxtel en avtale som ga den omfattende rettigheter til HBOs bibliotek. Som et resultat ble Foxtel det ubestridte "Hjemmet til HBO."

Spørsmål: Hvor mye koster HBO-strømming?

EN: HBO-Now koster 15 dollar i måneden. Det er et frittstående abonnement som ikke krever HBO-abonnement. HBO Go er gratis, så lenge du har et HBO-abonnement.

Spørsmål: Hva er forskjellen mellom HBO GO og HBO-Now?

EN: Begge strømmetjenestene tilbyr det samme innholdet. HBO Go er for personer som har HBO-kabelabonnement. HBO-Now koster $ 15 og er for de som ikke har HBO-kabelabonnement.

Q: Kan jeg se Game of Thrones på HBO-Now?

EN: Ja. Nye episoder er tilgjengelige på HBO Nå vises de samtidig på kabelkanalen.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me