SaferWeb Review: En lovende tjeneste som ikke klarer å levere

Saferweb VPN-tjenesten tok det hele her i dag, gikk i morgen ting for alvorlig.


SaferWeb VPN er et britisk selskap som er en relativt ny oppføring i VPNs verden. SaferWeb lover sine kunder militær sikkerhet, bred serverdekning og kundestøtte 24 timer i døgnet syv dager i uken.

Det er en rekke positive ting vi har bemerket om tjenesten. Imidlertid er det en rekke policyer og funksjoner som lar oss tvile på om det virkelig er den beste VPN-en for de fleste.

Og så er det en EGENTLIG stort problem vi skal snakke om noen minutter.

Saferweb-logo

Oversikt

FeaturesInformation
brukervennlighet: Lett å bruke
Loggpolicy: Ingen loggføringspolitikk
Serverstørrelse: 33 servere
Serverdistribusjon: 27 land
Brukerstøtte: 24/7 live chat, billettsystem og kunnskapsbase
torren: Tillatt
streaming: Tillatt
VPN-protokoll og kryptering: OpenVPN, L2TP, PPTP-protokoller; 256-bits kryptering
Hovedkvarter: Storbritannia
Pris: $ 3.99 / måned
Offesiell nettside: https://www.saferweb.com/
Pros:
 • Tjenesten er enkel å bruke
 • IKEv2-støtte
 • Ingen DNS / IP lekkasjer oppdaget
 • Apper for mange plattformer
 • P2P tillatt
Ulemper:
 • De fører tilkoblingslogger
 • Et britisk-basert selskap

Bør jeg stole på SaferWeb VPN?

SaferWeb er et UK-basert selskap. Som et resultat må den følge den strenge loven om lagring av data og dataovervåking i Storbritannia. Storbritannia er et av de verste stedene i verden å ha en VPN-leverandør. VPN-er er allerede pålagt å snu en god del av dataene de lagrer til regjeringen på forespørsel. Med Snoopers Charter på grensen til å bli lov, vil VPN-leverandører i Storbritannia ha enda mindre mulighet til å beskytte personvernet til selskapene sine.

En krypteringsstyrke til en VPN sier mye om hvor godt personvernet ditt vil bli beskyttet. SaferWeb ansatte 256-biters kryptering. De streber etter å holde nettverkene sine optimalisert for å gi kundene den beste hastigheten.

SaferWeb lover ikke å føre brukerlogger. Imidlertid lagrer de tilkoblingslogger i henhold til personvernreglene.

sikrere nettfunksjonerNoe informasjon de lagrer vil omfatte din IP-adresse, protokollen som brukes, tidsstempler osv.

De vil til og med lagre telefonsamtalene som de har med deg.

Når du bruker sosiale medier, kan det hende at de lagrer informasjon fra tredjeparts nettverkssider og legitimasjon som brukes til å logge inn på sosiale nettverk, inkludert ditt navn og e-postadresse. De kan også lagre informasjonen som de har tilgang til på nettstedet ditt for sosiale medier, avhengig av sikkerhetsnivået du har på det sosiale mediet..

De vil lagre informasjon som du gir via undersøkelser, informasjon som de kan finne offentlig, samt informasjon som du samtykker til at de mottar via tredjepart..

I henhold til deres personvernregler kan denne informasjonen brukes til å overvåke hvor bra deres tjenester fungerer, for å forbedre tjenestene deres, forbedre markedsføringen deres, til å annonsere tredjeparts tjenester, for å målrette potensielle kunder og på andre måter som er beskrevet i personvernreglene.

SaferWeb vil del informasjonen din med deres partnere, tredjepartsleverandører og for juridiske formål. De vil også dele din personlige informasjon med medlemmer av deres familie.

Hvis du er bekymret for personvern, er det nok å lese gjennom personvernreglene deres for å gjøre blodet ditt kaldt. I utgangspunktet sier SaferWeb at de vil samle en hel rekke informasjon om deg og vil dele informasjonen med myndighetspersoner, annonsører og andre. Alle som er opptatt av personvernet sitt, bør tenke to ganger på å bruke SaferWeb.

Hvor rask er SaferWeb VPN?

sikrere hastighetstest

SaferWebs VPN-ytelse ble testet på flere servere ved bruk av PPTP-protokoll. Testen ble utført med en forbindelse på 10 MB per sekund. Testen fokuserte på servere som hadde høyere belastning enn andre, for eksempel de i Europa og de i USA.

Det ble lagt vekt på strømningshastigheter samt evnen til å jobbe med torrenter. Som sett i testen, Amsterdam-serveren mistet nesten 60 prosent av båndbredden. Resultatene var bedre i Stockholm og i London. Interessant er at Stockholm er serveren som er spesielt designet for å laste ned torrenter.

SaferWeb har ingen båndbredde eller hastighetshetter. For en ekstra kostnad kan du få tilgang til “supercharged locations.” Dette er superraske servere designet for enkeltpersoner som vil laste ned mye og som vil at nedlastningene skal være raske.

Kundeservice

tryggere nettstøtteKundestøtte er viktig for å ha et velfungerende VPN. Når et VPN-selskap er i stand til å tilby tilstrekkelig kundesupport, viser de at de bryr seg om kundene sine. SaferWeb VPN tilbyr fantastisk kundesupport. De gjør det på en rekke måter. De har en live chat 24/7. De tilbyr teknisk support. De har et billettsystem. De har et kunnskapsgrunnlag. Og de har vanlige spørsmål.

Vi testet live chat-funksjonen og fant ut at den var veldig lydhør. Vi fikk en nesten øyeblikkelig løsning på problemet vårt. Agentene som samhandlet med oss ​​var veldig kunnskapsrike og var relativt høflige.

Som med mange telefonsentre, var det tydelig at engelsk ikke var det første språket til representanten som samhandlet med oss. Imidlertid hadde de en tilstrekkelig beherskelse av språket som gjorde at de kunne kommunisere fritt og uttrykke ideer på en tydelig og presis måte.

Serverlokasjoner

tryggere nettstederMange VPN-er stolte av å ha servere på et stort antall steder. SaferWeb er annerledes. Fokuset deres er å ha god dekning i områder som er svært ettertraktet av VPN-brukere. Av denne grunn har SaferWeb steder i New York, Tokyo, London, Hong Kong osv.

Tjenesten tilbyr omtrent 60 servere fra hele verden. Abonnenter har tilgang til 30 lokasjoner i 24 land.

SaferWeb VPN tilbyr brukerne en ekstra fordel. Mot en ekstra avgift er superladede servere tilgjengelig. Dette lar brukeren få tilgang til raskere serverhastigheter på bestemte steder. Disse raskere hastighetene oppnås ved å minimere antall brukere på disse serverne. Som et resultat har hver bruker tilgang til mer båndbredde.

Priser

SaferWeb VPN har et veldig enkelt prisopplegg.

tryggere nettprisingPremium-tjenesten deres tilbys for $ 3,99 i måneden. Dette gir brukerne tilgang til syv steder med ubegrenset båndbredde og ubegrenset dataoverføring. Alle protokoller er tilgjengelige, og brukere kan koble til en enhet per tilkobling.

Deres super premium-plan gir tilgang til 30 serverplasser. Ubegrenset båndbredde og dataoverføring er også tilgjengelig. Med super premium-pakken kan du opprette tre enhetstilkoblinger samtidig.

SaferWeb VPN tilbyr 30 dager pengene tilbake-garanti. For å få garantien, må du avbryte tjenesten din innen de første 30 dagene etter bruk. Avbestillingen må være en skriftlig forespørsel til SaferWeb-supportteamet. Innen 90 dager etter den skriftlige kanselleringen, bør du få full refusjon av alle gebyrene du betalte. Refusjonen var begrenset til grunnleggende tjenester og vil ikke omfatte ting som administrasjonsgebyr, installasjonsgebyr eller installasjonsgebyr. Hvis refusjonsforespørselen ikke sendes innen den gjeldende tidsrammen, er ingen refusjon tilgjengelig.

Dessverre tilbyr SaferWeb ingen gratis prøveversjoner. Den eneste måten for deg å vite om tjenesten passer for deg, er å kjøpe en av planene. Betalingsmuligheter som er tilgjengelige inkluderer kredittkort og PayPal. Det er ikke noe alternativ å bruke a cryptocurrency som BitCoin.

Registreringsprosessen

saferweb sigunpFor å registrere deg på SaferWeb, trenger du en e-postadresse og navn. Kundene blir bedt om å opprette et passord i forbindelse med kontoen sin. Mange kunder føler seg frustrerte over hvor utholdende SaferWeb prøver å selge tjenesten sin.

Etter å ha opprettet en konto og betalt for tjenesten, kan du installere tjenesten på datamaskinen din. Når tjenesten er lastet ned og du går gjennom installasjonsprosessen, fungerer SaferWeb som alle andre VPN-er som bruker openVPN.

Klienten hadde to visningsmodi. Det er den enkle modus og den avanserte modusen. Som navnet tilsier, er den enkle modus designet for folk som bruker VPN for første gang. Med bare et klikk på en knapp, kan du koble deg til serveren som er nærmest deg. Avansert modus lar brukere velge en server så vel som en protokoll.

Omgå Geo-begrensninger

vpn netflixPå destinasjonssiden deres skryter SaferWeb av evnen til omgå geobegrensninger for strømming av innhold, slik som levert av Netflix. Muligheten til å se geobegrenset innhold er en av de viktigste årsakene til at folk bruker VPN-tjenester.

Som svar på dette har strømmetjenester som Netflix blitt veldig strenge i sin anti-VPN-policy. Å finne en VPN som lar en få tilgang til Netflix og samtidig opprettholde høy strømningskapasitet er en utfordring.

SaferWeb VPN klarte å fjerne blokkering av Netflix så vel som andre strømførende bærebjelker, for eksempel Hulu og BBC.

Kill Switch-funksjonen

saferweb kill switchUansett hvor fantastisk VPN-en din er, vil den bare kunne beskytte deg hvis den faktisk fungerer. Med hver VPN kommer det til å være et stykke tid. Det kan bare være et sekund eller to der VPN-tjenesten kobler fra og kobler på nytt. I de øyeblikkene det er tilknytningsproblemer, blir din virkelige IP-plassering eksponert. De kill switch-funksjonen beskytter deg ved å skjule din virkelige IP.

SaferWeb VPN leveres med en drepebryter som beskytter deg og IDen din i tilfelle et tilkoblingsfall. Drepsbryteren vil kutte internettforbindelsen slik at ingen data kan overføres før VPN er tilkoblet.

fleksibilitet

Alle de beste VPN-ene er fleksible. De jobber med de fleste operativsystemene på markedet, inkludert stasjonære maskiner, mobile enheter og spillenheter. SaferWeb ble designet for å fungere på praktisk talt alle enheter.

SaferWeb-kompatibilitet

Vil vi anbefale SaferWeb VPN?

Nei. Det er noen få ting som angår oss om dette selskapet. For det første er faktureringspraksisen tvilsom. Innledende pris de tilbyr er ikke den samme prisen du betaler som månedene går.

Dette selskapet kontinuerlig prøver å selge produktet. Vår preferanse er å jobbe med VPN-er som tilbyr alle tjenestene deres foran, selv om abonnementsprisen er litt høyere enn konkurrentene. Det er bedre å vite de komplette kostnadene i motsetning til å bli nikklet og dimet ut av pengene dine.

Personvernets praksis for dette selskapet er fryktelig. Ikke bare samler de inn informasjon, men de oppgir også på en åpen måte at de vil bruke informasjonen din til å annonsere og levere den til tredjeparts tjenester. De er åpne for gi informasjonen din til regjeringen.

Det vi syntes var spesielt skummelt, var informasjonen som denne VPN samler inn fra folk via sosiale medier. Hvis du ikke leser det fine antallet, kan du finne deg utsatt for en rekke potensielle farer.

SaferWeb var basert i Storbritannia. Dette skal være et advarselstegn for alle som er opptatt av personvern. Storbritannia tar langt fra å være et fyrtårn for personvern hele tiden for å angripe personvern på nettet.

**Oppdater**

Vi hadde en samtale med kundestøtten til SaferWeb. Vi ber om avklaring om priser. I samtalen kom det fram at SaferWeb VPN ikke lenger tilbyr tjenesten deres.

tryggere nettstøtte samtale

De opplyste at de fremdeles tilbyr kundesupport til eksisterende kunder. Selv om du var villig til å overse alle de negative sidene ved denne tjenesten, som hastighetsproblemer, innloggingsproblemer, personvernproblemer og faktureringsspørsmål, er SaferWeb VPN ikke lenger et tilgjengelig alternativ.

En VPN-tjeneste som ikke forsvinner i morgen

Vil du ha en VPN-tjeneste du kan stole på å være i i årene som kommer? Vi anbefaler NordVPN.

NordVPN har over 5000 servere lokalisert i 61 forskjellige land rundt om i verden. De har en tydelig ingen loggføringspolicy og tilbyr den beste kundesupporten vi har sett.

NordVPN har vært i virksomhet siden 2008. De har bygget et rykte for å sette kundene sine først. Dette er et VPN på toppnivå. Det er ingen skjulte gebyrer eller klausuler. Du kan beskytte opptil 6 enheter med bare ett abonnement.

Denne Panama-baserte VPN-en er ofte nummer én på lister over beste VPN-er. Noen av grunnene til dette inkluderer:

 • NordVPN tilbyr a 24/7 live chat
 • NordVPN tillater torrenting
 • NordVPN planlegger kostnader $ 2,99 i måneden opp til $ 11,95 i måneden
 • NordVPN har spesielle servere som er avsatt for å hjelpe deg med å komme deg rundt P2P-fildelingstjenester eller torrenting
 • NordVPN jobber med dusinvis av strømmetjenester inkludert Netflix

Legg til din egen anmeldelse:

Vi gjør vårt beste for selvstendig å forske på produkter for bedre å hjelpe leserne våre med å ta beslutninger. Når det er sagt, ønsker vi også å høre dine meninger. Vi godtar individuelle anmeldelser som er informative og ikke-markedsførte. Fyll ut skjemaet nedenfor, så publiserer du anmeldelsen din. Salgsfremmende anmeldelser fra selskaper selv vil ikke bli publisert. Takk!

--- Velg hastighet ---
Gjennomsnitt
Sakte
Fort
?>

--- Velg brukervennlighet ---
Lett å bruke
Litt komplisert
Veldig komplisert
?>

Ved å klikke på knappen nedenfor, erkjenner jeg at jeg har lest og godtar vilkårene for bruk.

LEGG TIL MIN ANMELDELSE

0
1771

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me