TorGuard gjennomgang – Not Bad but Not Great

Hvis du er en stor fan av gjennomsnittsmessig type bruk, vil du like det du ser i denne VPN-servicegjennomgangen.

Leverer TorGuard de høye løftene den gir? For det de hevder høres ganske bra ut.

TorGuard tilbyr sine kunder en hel rekke personvernalternativer, inkludert smarte DNS-proxyer, delte IP-adresser og dedikerte IP-adresser. I denne TorGuard-vurderingen skal vi undersøke om dette selskapet virkelig er i stand til å levere det det lover og gi personvern og anonym surfing for kundene.

TorGuard-logo

Oversikt

TorGuard er et program som opprinnelig ble laget for de som var interessert i å torrentere. Det har vist seg å være en av de beste VPN-ene for BitTorrent seeders og leechers for å sikre nettrafikken. Takket være de mange sikkerhetsfunksjonene og testene over gjennomsnittet de siste årene, har produktet tiltrukket seg et større publikum og brukes som en global VPN.


FeaturesInformation
brukervennlighet: Dårlig brukergrensesnitt
Loggpolicy: Ingen loggpolitikk
Serverstørrelse: 3000 ++ servere
Serverdistribusjon: 50 land
Brukerstøtte: 24/7 samtaler, live chat og billetter
torren: Tillatt
streaming: Tillatt
VPN-protokoll og kryptering: OpenVPN-protokoll; AES 256-bit kryptering
Hovedkvarter: USA
Pris: $ 9.99 / måned
Offesiell nettside: https://torguard.net/
TorGuard-fordeler:
 • Enkel å bruke og sette opp
 • P2P tillatt
 • Anonym betaling akseptert
 • Valg av VPN-protokoller
 • Privat DNS-server
 • Syv dager pengene tilbake-garanti
 • 1600 servere i 50 land
 • Blokkering av skadelig programvare
TorGuard Cons:
 • Svingninger i ytelseshastighet
 • Mulig IPv6-lekkasjeforebygging
 • Grunnversjonen kan ikke koble til Geo-begrenset Netflix

Kan TorGuard stole på?

TorGuard ser ut til å ha en forhåndsregistreringsregler. Når du ser på vilkårene og siden for personvernregler, sier de at de ikke vil lagre logger eller trafikkbruk. De oppgir at de vil samle inn informasjonen din når du kjøper produktene sine, men det er det. teoretisk, dette vil bety det de vil ikke ha noen informasjon om deg å selge til annonsører eller å overlate til myndighetspersoner hvis de dukker opp med en garanti.

torguard personvernregler

En nærmere titt på personvernreglene deres viser det imidlertid TorGuard kan faktisk samle inn mer informasjon om deg enn du ønsker. For eksempel på personvernsiden deres oppgir de tydelig at e-postadresser er lagret og brukes til å sende informasjon om abonnement, betalingsalternativer og å sende ut kampanjetilbud.

Betalingsdata brukes til å administrere påmeldinger, betalinger og kanselleringer av klienter. Når det er sagt, lover de det private data som kredittkortnummer lagres ikke.

De sier at Apache-webserverlogger regelmessig blir renset. Dette høres imidlertid litt vagt ut. Hva betyr jevnlig? En gang i dag, en gang en uke, en gang en år?

5eyesI tillegg sier personvernreglene at ingen data blir gitt til en tredjepart med mindre de er pålagt å gjøre det ved lov. Dette er skummelt fordi postadressen til TorGuard er i Orlando, Florida i USA. USA er en del av flere internasjonale delingsarrangementer. En av disse kalles “Five Eyes” -alliansen. Dessverre er publikum som helhet i mørket når det gjelder omfanget av informasjon som blir delt av USA og andre deltakere i "Five Eyes" -alliansen. Av denne grunn, vi bruker VPN-tjenester som er basert i USA.

Sikkerhet

TorGuard utnytter den moderne teknologien best mulig med mål å holde dataene dine trygge. En måte det gjør dette på er ved å støtte en rekke VPN-protokoller, inkludert:

 • valg av torguard-protokollOpenVPN
 • PPTP
 • L2TP / IPSec
 • SSTP
 • IKEv2

Erfarne brukere kan se behovet for å bytte mellom protokoller. De fleste vil imidlertid gjøre det beste ved å holde seg til bransjestandarden for OpenVPN.

TorGuard tilbyr AES - 256-kryptering. Dette er standarden som brukes av myndigheter og sikkerhetsorganisasjoner rundt om i verden når de vil kryptere konfidensiell eller privat informasjon.

TorGuard kommer med sikre DNS-servere samt en innebygd DNS- og IPv6 lekkasjebeskyttelsesfunksjon. Dette gir et nytt lag med sikkerhet. Den innebygde kill-bryteren gir deg muligheten til automatisk å koble fra Internett når TorGuard ikke kjører. Dette betyr at du ikke trenger å bekymre deg for å glemme å slå på VPN-en ved et uhell.

TorGuard lar deg beskytte Android-, Mac-, Windows- og iOS-enheter. Du kan også bruke denne tjenesten på DD - WRT- og tomatrutere. Det har ikke noe å si hvor trafikken kommer fra, du kan beskytte deg selv med TorGuard.

Priser

prisbord for torguard

TorGuard har en prisplan som er ganske mye grei. For $ 9,99 kan du kjøpe en månedlig plan og øke veien opp til en årlig plan som er $ 59,99. Som du forventer, Å kjøpe årsplanen vil være det mest økonomiske alternativet.

Ett abonnement lar deg koble fem enheter til tjenesten. Du kan legge til flere enheter for en dollar per enhet per måned. Å kunne koble til fem enheter med ett abonnement er ganske mye for kurset med betalte VPN-tjenester. TorGuard har de beste prisene for å legge til flere enhetstilkoblinger.

Det er noen andre tilleggsprogrammer du kan kjøpe, inkludert en statisk dedikert IP-adresse, en DDoS-beskyttet IP-adresse i landet Romania, samt bolig-IP-adresser i USA.

torguard 7 dagers gratis prøveversjon

TorGuard er ikke den billigste VPN-tjenesten der ute, men den er heller ikke den dyreste. Det som er fint er at de lover en syv dager pengene tilbake-garanti.

Vi føler det er verdt å nevne at de tilbyr en syv dager lang prøveperiode på landingssiden deres. Vi prøvde å registrere oss for den gratis prøveperioden og så ikke noen måte å gjøre det på. Så vi pleide live chat deres for å spørre om rettsaken. Vi ble fortalt at det ikke er en sju dagers gratis prøveperiode, men i stedet en syv dagers pengene tilbake-garanti. Vi ble deretter oppfordret til å kjøpe produktet og fortalte at vi ville like det.

Ikke ønsker å betale for noe og ikke få pengene våre tilbake, spurte vi hvor lang tid det vil ta før vi får refusjon hvis vi kansellerte produktet. Svaret var en forespørsel om at vi skulle åpne en billett.

unødvendig å si, at samspillet ikke fylte oss med selvtillit.

torguard betalingsmetoder

TorGuard aksepterer en rekke forskjellige betalingstyper, inkludert alle større kredittkort, PayPal, kryptovaluta, samt en rekke gavekort i butikken.

TorGuard And Torrenting

TorGuard er en tjeneste som ble laget for å torrent. Noen VPN-tjenester vil belaste ekstra for kundene sine for å få tilgang til torrent-servere. TorGuard holder ting enkelt ved å tilby ubegrenset båndbredde og ubegrenset bruk på tvers av nettverket deres. De fører null poster om hva som skjer på deres torrent-VPN-er og proxy-servere. Dette betyr at kundene er sikre på at de kan laste ned i fullstendig personvern.

TorGuard er et flott alternativ for folk som ønsker å holde "storebror" i sjakk, eller for de som bare var opptatt av å hindre ISP fra å trøste båndbredden.

Vil Netflix samarbeide med TorGuard?

Det er en konstant krig mellom Netflix og VPN-er. Folk fra hele verden vil ha tilgang til det ettertraktede amerikanske Netflix-streaminginnholdet. Når du først bruker TorGuard for å prøve å få tilgang til Netflix, vil du sannsynligvis bli møtt med den fryktede Netflix-feilskjermen.

netflix mislyktes

Dette skyldes at TorGuard innså at det å prøve å kjempe mot Netflix 'konsekvente blokkering av delte IP-er var en nesten uunngåelig kamp. Det var noe de ikke kunne følge med. Så de kom på en genial løsning. I stedet for å tilby brukerne delte IP-er, begynte de å gi brukerne sine dedikerte strømnings-IP-er for det eneste formålet å komme seg rundt Netflix geo-blokkering. Siden du får en dedikert IP-adresse som bare du bruker, er sjansene for at IP-adressen blir svartelistet liten til ingen.

Selvfølgelig må du betale litt ekstra hver måned for en dedikert IP-adresse, men dette kan være den nøyaktige løsningen du leter etter, spesielt hvis hele grunnen til at du får VPN er å få tilgang til geobegrenset streaming innhold som Netflix.

Hvor ligger TorGuards servere?

torguard-serverplasseringerEn ting vi ser på når vi vurderer VPN-leverandører er et antall servere de har tilgjengelig. Det er klart, jo flere servere som er tilgjengelige, jo større er sjansen for å finne en som ikke er veldig overfylt, noe som gir deg litt mer båndbredde.

TorGuard har mer enn 3000 servere og kan skilte med en robust geografisk distribusjon. Dette betyr at hvis du reiser rundt i verden, vil det være lettere for deg å finne en server med lavere ventetid og forbedret ytelse. Vi var glade for å merke at TorGuard hadde det servere i Afrika, Midtøsten og India.

Fartstest

torguard speedtest

Hastighetstestene ble utført ved bruk av en 50 Mbps fiberforbindelse med sterkest chiffer AES-256 / HMAC SHA512 / RSA-2048. Den amerikanske VPN-serveren ble testet ved hjelp av den New York-baserte testserveren, og den britiske og nederlandske VPN-serveren ble testet ved bruk av den Storbritannias-baserte serveren.

Som grafene viser, gjorde VPN bra med hastighet, spesielt siden de sterkeste krypteringsinnstillingene ble brukt.

Konklusjon

TorGuard viser noen løfter. Det har en relativt pris på inngangsnivå og et antall tillegg som lar deg tilpasse opplevelsen. Det finnes et antall tilgjengelige servere, og VPN er optimalisert for å torrentere.

Vi var ikke imponert over noen aspekter av personvernreglene og villedende priser. Selve appen er grei, men den mangler brukervennligheten som mange av de andre VPN-ene vi har anmeldt har. Dette er definitivt en personvernfokusert VPN.

Vi vil si at support og kundeservice ser ut til å være av høy kvalitet. Da vi stilte spørsmål om priser, fikk vi et nesten øyeblikkelig svar. Alt i alt er TorGuard en VPN over gjennomsnittet som har noe voksende igjen å gjøre vi gir dem 3,5 stjerner av 5.

Mens noen få av dere kanskje er fornøyde med en VPN som TorGuard, kan vi ikke klandre deg hvis du fortsatt vil se deg om. Heldigvis har vi noen få anbefalinger som praktisk talt er den gullstandard som alle andre selskaper streber etter. Spar deg selv fra mange timer med research, og sjekk bare gjennomgangene våre NordVPN og Surfshark. Vi lover at du ikke blir skuffet over det du finner.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me