Total VPN – Unngå dette (alvorlige serverproblemer)

Total VPN - Unngå dette (alvorlige serverproblemer)

Høye priser og mangelfull service og funksjoner. Denne VPN-tjenesten har ikke mye for det.

totalVPN-logoTotal VPN har et overraskende vennlig brukergrensesnitt. Det er så vennlig at nybegynnere til VPN-verdenen ikke skal ha problemer med å bruke den. Dessverre er det ikke mange positive sider til denne tjenesten utover brukervennligheten.

Denne tjenesteleverandøren er en relativt nykommer på VPN-markedet. Ikke desto mindre er tjenestene deres polerte og sofistikerte. Total VPN bruker pålitelige VPN-protokoller som Open VPN, men loggpolitikken er bekymringsfull og deres data overføringshastigheter lar noe være ønsket. Verre tjenester er der ute, men det gjør ikke Total VPN til den valgte tjenesten for sofistikerte brukere.

Total VPN-oversikt

FeaturesInformation
brukervennlighet: Lett å bruke
Loggpolicy: Tvilsom loggpolicy
Serverstørrelse: 60 ++ servere
Serverdistribusjon: 30 lokasjoner over hele verden
Brukerstøtte: 24/7 live chat og billettsystem
torren: Tillatt
streaming: Begrenset
VPN-protokoll og kryptering: OpenVPN-protokoll;
Hovedkvarter: USA
Pris: $ 4.99
Offesiell nettside: https://www.totalvpn.com/

Total VPN - lite datterselskap av en gigantisk enhet

Total VPN eies av Endurance International Group, som har hovedkontor i Burlington, Massachusetts, USA. Organisasjonen er morselskapet til så gjenkjennelige teknologibedrifter som Bluehost, HostGator og Constant Contact. Opprinnelig hadde Total VPN hovedkontor i Storbritannia. Både USA og Storbritannia anses å være mindre enn ideelle steder å finne en VPN-tjeneste.

The 5 Eyes Alliance


Dette er fordi begge disse nasjonene er part i overvåkningsavtalen Five Eyes og også på grunn av lovene som gjelder registrering av oppbevaring i disse landene. Folk som er opptatt av opprettholde personvern og anonymitet anbefales å søke en VPN-leverandør som ikke er medlem av Five Eyes.

Følgelig kan du stole på at hvis et advokatbyrå kommer og banker på dørene hos Total VPN, alle dataene de har samlet om deg, vil bli delt. Dette fremheves av selskapets personvernregler, noe som blir utforsket nærmere senere.

Total VPN er definitivt ikke på vår liste over de beste VPN-ene for australiere. Les mer for å finne ut hvorfor.

Sikkerhet og kryptering

Brukere får i det minste anstendig kryptering med Total VPN. Dette skyldes i stor grad flere alternativer. En av disse er OpenVPN, en protokoll som anses å være den best tilgjengelige til dags dato. Fordi det er åpen kildekode, gir OpenVPN brukere fordelen av et verdensomspennende støttesystem. Kildekoden er tilgjengelig for alle, noe som gjør det mulig å endre eller forbedre den for å passe til et bestemt formål.

VPN-beskyttelse

I tillegg støtter Total VPN også PPTP (Point-to-Point Tunneling Protocol), som er en eldre protokoll som er anbefales ikke lenger. Dessverre misligholder Total VPN denne protokollen. Dette betyr at mindre sofistikerte brukere kan forlate seg selv sårbar for hackere og andre angrep. De andre alternativene, som inkluderer IkeV2 og L2TP / IPSec, er mye sikrere og gir bedre beskyttelse. For mer god info, les vår komplette guide til kryptering for nybegynnere.

Total VPNs serverplasseringer

Total VPN skryter på sin hjemmeside at den har servere lokalisert på alle syv kontinenter. Deretter står det at den ikke faktisk har servere i Antarktis fordi det er for kaldt. Angivelig erkjenner selskapet ikke at Sør-Amerika er et kontinent, fordi det sier at de ikke har noen servere der.

totalvpn-serverplasseringerImidlertid har de det 17 servere i Nord-Amerika. Disse ligger på steder i USA inkludert New York City, Los Angeles, Seattle, Miami og Chicago. Det er også en server i Toronto, Canada. I Europa vil brukerne finne 20 servere. Fra Dublin og London til Warszawa og Bucuresti er selskapets dekning på dette kontinentet ganske omfattende - i det minste relativt til det totale antallet servere.

Asia får fem servere i Singapore, Hong Kong, Tel Aviv, Tokyo og Mumbai. I motsetning til mange andre VPN-selskaper overser Total VPN ikke Afrika, selv om de bare har en server der, som finnes i Johannesburg, Sør-Afrika. Oceania er dekket av en enkelt server i Sydney, Australia.

3000 servere mot 17 servere

Med servere på litt over 30 lokasjoner, tilbyr dette anstendig dekning for et VPN-selskap av denne størrelsen. Imidlertid er det uten tvil imponerende sammenlignet med dekningen som tilbys av de store aktørene i feltet. Noen har til og med mer enn 3000 servere som er lokalisert i over 150 land rundt om i verden. Hvis du reiser ofte eller ønsker et utmerket utvalg av servere, vil du bli bedt om å velge en av de mer elite leverandørene.

Bruker BitTorrent eller P2P med Total VPN

vpn ip adresser nettverkIngenting forbyr eksplisitt fildeling eller bruk av BitTorrent-nettsteder mens du er logget på Total VPN. Faktisk er det inkludert i vilkårene for bruk, som kundene må være enige om når de registrerer seg.

Selskapet lover til og med en P2P dedikert server, som ligger i Nederland, men de fleste brukere sier at det tilbyr abysmal ytelse.

Hvis fildeling er en primær bekymring for din bruk av Internett, er det mer sannsynlig at en annen VPN tilfredsstiller dine behov.

Total VPN-hastighetstestresultater

Hastighetstester som ble utført mens du brukte Total VPN, viste generelt anstendige, om enn lette dataoverføringshastigheter. Imidlertid var det betydelig variasjon avhengig av hvilken server som ble brukt. Folk som melder seg på gratisversjonen av Total VPNs tjeneste, vil sannsynligvis bli plaget med utrolig langsomme overføringshastigheter. Dette fordi gratis brukere bare kan koble seg til tre servere som ligger i Singapore, Island og Amsterdam. Med mindre du befinner deg i et av disse områdene, kan du forvente konsekvent treg ytelse. Hvis du vil ta sjansene dine for å få oppgraderte dataoverføringshastigheter, må du betale en premiumpris.

Testing av nedlastings- og opplastningstider

totalvpn hastighetsresultatÅ koble en datamaskin i New York, New York til San Jose-serveren fremkalte nedlastningstider av 31,52 Mbps og lastetid på 7,88 Mbps.

Overføringstidene var forutsigbart raskere når du koblet til serveren i New York. Nedlastingshastigheten økte til 59,61 Mbps mens opplastinger forbedret seg litt til 10,81 Mbps.

Å gå lenger bort til London ga langsommere priser. Nedlastingshastigheter på 35,64 Mbps og opplastingshastigheter på 8,85 Mbps var knapt imponerende.

Langt de tregeste overføringshastighetene ble spilt inn mens jeg brukte serveren i Tokyo, noe som ikke er overraskende med tanke på avstanden mellom Japan og den faktiske geografiske plasseringen av datamaskinen. Både nedlastinger og opplastinger var dyre med en hastighet på henholdsvis 11,88 Mbps og 4,03 Mbps.

Gjennomsnittlig, Ved å bruke Total VPN økte tiden det tar å laste ned med omtrent 76 prosent, mens økningstiden økte med omtrent 59 prosent. Disse tallene er betydelige, så hvis hastighet er blant de viktigste beregningene, er det ikke sikkert dette er VPN-tjenesten for deg.

Total VPNs loggpolicy

vpn logging politikk score diagramIkke gjør feil, Total VPN holder oversikt over identitetsinformasjonen din. Dette er oppgitt uten tvil på personvernsiden for morselskapet Endurance International Group. Alt du gir til dem under registreringsprosessen beholdes. Denne informasjonen kan omfatte navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, kredittkortdata og geografisk beliggenhet. Data registreres også hvis du kontakter selskapet for kundesupport.

Verre enn dette er selskapets policy med hensyn til din "Bruk av tjenester, nettstedbesøk og support." I henhold til policyen er informasjon relatert til brukerens IP-adresse, nettleseren de bruker, sidene de ser på og brukerens geografiske sted alt er samlet.

I tillegg vil selskapet spore hvordan du kom til tjenestesiden deres og hvilke lenker du bruker for å forlate den. Til og med interaksjonene dine på sosiale medier kan noteres av Total VPN.

Mye av denne datainnsamlingen er oppgitt som brukt til å forbedre tjenester og for å spore hvor godt systemene fungerer. De hevder også at de sporer dine online bevegelser for å diagnostisere eventuelle problemer med tjenestene de tilbyr. Imidlertid oppgir de også at dataene de oppbevarer hjelper dem med å markedsføre tredjepartsprodukter og tjenester til deg. Denne informasjonen kan også deles med utvalgte partnere og merker relatert til Endurance International Group, tredjeparter eller "av juridiske årsaker."

Resultatet er det ditt personvern og anonymitet er neppe sikret med Total VPN. Hvis du er opptatt av å beskytte deg selv på nettet, er ikke denne tjenesten den rette for deg.

Prisalternativer for Total VPN

total-vpn-prisTotal VPN er definitivt ikke en av de mer rimelige tjenestene der ute. Det kan tilby en gratis tjeneste, men denne versjonen er begrenset til bruk av bare tre servere og er underlagt datakap. Den ordinære prisen for selskapets premiumabonnement er $ 14,97 per måned, noe som absolutt ikke er like rimelig som mange konkurrenter. Tilbud tilbys ofte til omtrent halvparten av den prisen per måned.

Et års abonnement kan kjøpes for omtrent $ 5,99 per måned, og kunder som blir enda større med et toårig abonnement vil bli belastet omtrent $ 4,99 per måned. Husk at disse er det innledende vilkår. Selskapets tjenestevilkår gjør det mulig for dem å fornye kontrakten din til full hastighet på slutten av løpetiden, så vær våken for det.

Er Total VPN anbefalt?

På grunn av sin relativt lave hastigheter og dyre prisstruktur, Total VPN kan ikke anbefales på dette tidspunktet. Mange andre VPN-tjenester som NordVPN og Surfshark er tilgjengelige på markedet i dag. Hvis Total VPN ønsker å være virkelig konkurransedyktig, må de forbedre tilbudene sine betydelig.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me