UltraVPN gjennomgang

UltraVPN er den nye ungen på VPN-blokken. Hvis vi måtte definere hva slags nytt barn UltraVPN er, vil vi kalle det den kule gutten som alle andre VPN-barn vil være venner med.


Når du søker etter en VPN er det forskjellige aspekter som kan være viktigst for deg. Trenger du tilgang til amerikanske Netflix fra Australia? Kanskje du trenger den raskeste mulige forbindelsen uansett hvor du er. Noen mennesker trenger til og med å kunne snakke med noen om sine følelser overfor VPN-er på telefonen 24 timer i døgnet 7 dager i uken.

Uansett hva dine behov angår en VPN, dekker UltraVPN de fleste baser. Du vil være hardt presset for å finne en legitim grunn til ikke å bruke UltraVPN. Det er virkelig ikke røde flagg for denne nykommeren.

Fortsett å lese for å finne ut mer!

TL; DR

UltraVPN dekker alle basene for en VPN og det er ganske billig sammenlignet med våre andre toppvalg. Selv om det kanskje ikke har dobbeltkryptering av NordVPN eller de brennende hastighetene til ExpressVPN, er det fremdeles ekstremt trygt med gode hastigheter og en lav pris.

Du kan virkelig ikke gå galt med UltraVPN.

Oversikt

Med mer enn 55 serverplasseringer, gjør UltraVPN sitt beste for å sikre at du kan få tilgang til en server i nærheten, enten du backpacker gjennom Sørøst-Asia eller sitter på sofaen din i Perth.

UltraVPN tror ikke på datagrenser, og deres viktigste bekymring er å holde alt du gjør på internett konfidensielt og trygt ved å kryptere surfingen. Det andre gode med UltraVPN er at de ikke holder oversikt over aktiviteten din på nettet og holder surfingen anonym.

VPN-nybegynnere vil også elske UltraVPN som det er en av de mer enkle å bruke VPN-er. Sjekk ut American Netflix og ring UltraVPN en samtale midt på natten hvis du har lyst til å snakke med en vennlig stemme om VPN-er.

Pros

 • Veldig enkel å bruke
 • Rask hastighet
 • Fjern blokkering av Netflix
 • 24/7 kundestøtte -
 • telefon (!) og chat
 • 30-dagers pengene tilbake-garanti
 • Forvirrende fungerer
 • Drepe bryteren
 • Billige årlige planer

Ulemper

 • Få avanserte funksjoner
 • Bare 3 forbindelser samtidig

Retningslinjer for personvern og logging

Når du faktisk ser på VPNs retningslinjer for personvern og logging, er det fire spørsmål du må stille:

 1. Hva er det selskapet forteller deg?
 2. Hva er det selskapet ikke forteller deg?
 3. Hva er VPN-selskapets jurisdiksjon?
 4. Hva har du det bra med?
Første spørsmål:

La oss begynne med nummer 1, da det ville være rart om vi startet med noen av de andre numrene. Hva forteller UltraVPN oss faktisk om deres personvern og loggføringspolitikk?

Nettstedet deres forteller oss at det har en loggføringsretningslinje. Vel, det er et godt første skritt, fordi hvis en VPN sier at de har noe annet enn en nullstandsregistreringspolicy, bør du sannsynligvis gå ut av nettstedet deres.

Selskapet sier at de ikke følger med på noen av aktivitetene dine på nettet, slik at surfevanene dine forblir anonyme. Dette er en god generell ting å vite, men det tilsvarer i utgangspunktet at de sier: "Ja, vi er VPN."

La oss grave litt dypere.

Det er ikke mye når det gjelder detaljer når det gjelder loggføring og personvernregler. Det eneste du finner er at de faktisk logger en ting. Når du registrerer deg, samler den opp IP-adressen din. Flertallet av mennesker burde ikke bry seg om det, men vi vil grave litt dypere inn i dette i jurisdiksjonsdelen.

Nettstedet deres sier også at det vil merke hvor mye trafikk du tar med deg via UltraVPN-serverne. Hvis du ikke har det bra, må du finne en annen tjeneste. Dette bør ikke påvirke folk flest, men det kan også knytte seg til jurisdiksjonen selskapet er bosatt i.

Det viktigste er at din online aktivitet lagres ikke. Uansett rare eller normale ting du gjør på nettet, blir ikke UltraVPN-vennene dine kjent.

Andre spørsmål:

Hva er det UltraVPN ikke forteller deg? Forhåpentligvis fyller selskapet oss på alt. Årsaken til at dette spørsmålet reises er at noen VPN-selskaper har latterlig lange og detaljerte personvernregler.

UltraVPN er ikke et av disse selskapene.

Bør dette bekymre deg? Sannsynligvis ikke.

Noen mennesker er iboende mistenksomme. Når det gjelder personvern, vil vi ikke utsette deg for at du er for forsiktig. Hvis et scenario når det gjelder personvern og logging ikke blir besvart i personvernreglene, er det ikke en dårlig idé å kontakte VPN-selskapet direkte for å gi deg litt mer innsikt.

Husk at hvis den godbit ikke er i personvernreglene, kan det være vanskelig å holde selskapet til det de forteller deg.

Vi er ikke bekymret for UltraVPN, men for den ultra-mistenkelige typen kan det være noen bekymringer.

Tredje spørsmål:

Hva er VPN-selskapets jurisdiksjon?

Mange mennesker bagatelliserer viktigheten av dette spørsmålet. Årsaken til at dette blir spurt er at det er større sannsynlighet for at noen land griper inn i kundedata enn andre. Siden en VPN er designet for å holde dataene dine borte for nysgjerrige øyne, kan dette være mindre enn ideelt.

UltraVPN gjennomgangSom vi nevnte fra begynnelsen, opererer WindScribe fra USA og Storbritannia. Som et resultat er de underlagt Five Eyes online overvåkningsprogram.

Kjernen i det er at disse to landene har en historie med å gjøre hva de vil når det gjelder overvåking. Hvis USAs regjering ville ha dataene et selskap eier, vil de gå ut og hente dem.

Dette er ikke et problem med et VPN-selskap som ikke lagrer forbrukerdata.

Det eneste røde flagget, og det er et lite, er UltraVPNs policy og å beholde en liten mengde informasjon.

Siden UltraVPN tar tak i IP-adressen din på registreringsfasen og deretter sporer hvor mye trafikk du får med serverne deres, er det mulig for den amerikanske regjeringen vil få tilgang til denne informasjonen.

Hva kan de gjøre med den informasjonen? Ikke mye.

Dette fører oss til vårt fjerde spørsmål.

Fjerde spørsmål:

Hva har du det bra med?

Dette er et veldig personlig spørsmål.

Hvis du ikke bryr deg om jurisdiksjonen til et VPN-selskap eller at IP-adressen din er kjent av VPN-selskapet ditt, bør du ikke ha noe problem med UltraVPN.

Jeg vil si at 99% av folk ikke bryr seg om det. Hvis du er en del av 1% som bryr seg, er det andre alternativer der ute. Det viktige å huske er at ingen VPN er perfekte.

Sikkerhet og kryptering

Mange bruker en VPN bare for sikkerhet og kryptering tjenesten tilbyr. UltraVPN leverer i dette området på en stor måte.

VPN-vinduerNår det gjelder protokoller, eller hvordan dataene formateres og overføres over et nettverk, tilbyr de fleste VPN-tjenester flere alternativer som SSTP, L2TP, IKEv2, PPTP og OpenVPN. UltraVPN roter ikke rundt, og tilbyr bare det sikreste alternativet som er kryptert ved hjelp av 256-bits nøkkellengdemetoder. Denne protokollen er OpenVPN.

UltraVPN har også egne DNS-servere, noe som betyr at trafikken din ikke kan logges av tredjeparter eller spores av myndighetene. Et annet aspekt ved dette som må huskes er om det er lekkasjer av dataene dine når informasjonen din går gjennom DNS-servere. Lekkasjeprøver må utføres for å sikre at ingen informasjon blir utsatt. Heldigvis er UltraVPN testet med ingen lekkasjer som skal rapporteres.

Et annet viktig sikkerhetsaspekt som UltraVPN har, er en kill switch. Selskapet kaller det "brannmuren". I utgangspunktet, hvis VPN-forbindelsen din faller av en eller annen grunn, vil programvaren stoppe internettforbindelsen slik at den virkelige IP-adressen din ikke blir kompromittert. Dette har blitt en populær funksjon blant VPN-selskaper og er et must-have på dette tidspunktet.

Hastighet

VPN-hastighet har mange faktorer å være klar over. Den beste måten å teste VPN-hastighet på er bare å teste ut noen få servere. Vi liker å teste serverne nærmest vår fysiske beliggenhet og deretter teste ut noen servere vi vet at vi vil bruke regelmessig.

Den andre tingen å tenke på er at ikke alle servere er skapt like. Det kan være to servere i en by, men en kan være raskere enn den andre.

Her i Australia er vi langt fra både USA og Europa, så det er viktig å teste begge ut.

Alt i alt konkurrerte UltraVPN med de raskeste VPN-ene rundt. Heldigvis har tjenesten servere over hele verden.

hastighet

Australia: Når vi koblet til serverne i Australia, så vi bare en reduksjon i hastighet på rundt 10% i gjennomsnitt. Dette er veldig bra sammenlignet med mange andre tjenester der ute. Hvis du vil kryptere dataene dine, men holder en server i nærheten, holder UltraVPN på.

Sørøst-Asia: Hvis IP-adressen din av en eller annen grunn må forlate kontinentet, er Singapore tilgjengelig for deg. Hastighetene her økte forbindelsen vår med omtrent 20%, noe som igjen er ganske bra.

UK: Her blir ting litt terningkast. Når vi koblet til en server i London, falt hastighetene våre med omtrent 60%. Dette var helt greit da vi fremdeles hadde en ganske rask forbindelse. Når vi kobler til en engelsk server, er det vanligvis å se Netflix. Disse hastighetene er bra for strømming. Problemet oppsto da vi koblet til en Manchester-server. Hastighetene våre ble redusert med ytterligere 20%. Det er ikke som vi trenger å koble til den serveren, men det viste oss at ikke alle UltraVPN-servere er opprettet like.

USA: I Australia er det virkelig ikke VPN-er som gir deg lynhastigheter fra USA. Vi opplevde rundt 10-15 Mbps da vi koblet til østkysten servere deres. Disse hastighetene er fine for streaming og lar deg se Netflix uten problemer.

UltraVPN ligner på mange andre VPN-er. Hastigheten på noen servere er bedre enn andre, og geografisk beliggenhet påvirker hastigheten din kraftig. Det er ikke noe banebrytende å rapportere her. Hastighetene er gode og serverplassering er tilstrekkelig.

Netflix og streaming

Å kunne se Netflix-versjonen fra et annet land enn den du er i, er minst 50% av grunnen til å bruke en VPN. Programmer som Avatar: The Last Airbender er ikke tilgjengelig i USA, men er tilgjengelige i andre land som Thailand.

Generelt har amerikanske Netflix tilgang til flest titler, men hvert land har tilgang til forskjellige filmer og show. Å kunne få tilgang til disse landene gir deg mest mulig utbytte når det gjelder ditt Netflix-abonnement. På dette tidspunktet anser jeg VPN-enheten min som en del av Netflix-kostnadene mine - og det er verdt det.

Mange VPN-leverandører sliter med å komme seg rundt Netflix geo-restriksjoner. De slår virkelig sammen VPN-er, og hvis de merker at det er en server som bringer inn mye trafikk, vil de blokkere den, noe som gjør VPN-en din ubrukelig for Netflix.

UltraVPN er i toppnivået til Netflix som får tilgang til VPN-er. Serverne deres har alltid jobbet med strømmetjenesten. Selv om vi ikke oppdaget Netflix-problemer på noen av serverne deres, har UltraVPN en dedikert Netflix-server. Serverne fungerer også sammen med alle andre streamingtjenester vi prøvde foruten BBC iPlayer (de tøffeste strømmetjenestene å knekke).

pakker

Noe av det flotte med UltraVPN er prisen. Den kommer inn som en av de billigere VPN-ene vi gjennomgår. Det andre spennende aspektet ved prisingen er at du får en 30-dagers pengene tilbake-garanti, og selskapet oppfordrer deg til å teste ut tjenesten risikofri. Det er veldig fint av dem!

UltraVPN er delt inn i tre alternativer. Hvert alternativ har samme fordel, men på forskjellige prispunkter.

UltraVPN gjennomgangHvis du bestemmer deg for å gå den månedlige ruten, er UltraVPN rett der med de gjennomsnittlige prisene til $ 7,99 per måned. Du har også muligheten til å betale hvert halvår for $ 5.99 som er en god avtale på full pris.

Hvor ting virkelig begynner å bli billig, og hvor UltraVPN helt klart vil at du skal se på prisingssiden deres, er årsplanen.

$ 3.75 per måned eller $ 45 for året, kan du betale for UltraVPN for året. Dette er mer enn halvparten av månedsprisen.

Hvis du ønsker å prøve en VPN, anbefaler vi at du prøver årsplanen, som bare belaster kredittkortet ditt 45 dollar og deretter prøver ut tjenesten risikofri. Hvis du liker det, har du en flott VPN for året for bare $ 45. Hvis du synes at du ikke liker det, er det bare å kontakte selskapet til få pengene tilbake.

Torrenting og P2P

Vi godkjenner definitivt ikke ulovlig torrenting. Virkeligheten er ulovlig torrenting er ikke den eneste typen torrent. Peer to peer sharing får fremdeles et dårlig rykte på grunn av ulovlig torrenting som fører til at mange tjenester ikke hjelper din sak.
(Les mer: Beste VPN for Torrenting)

UltraVPN er der for å hjelpe med P2P. Du kan trygt laste ned torrenter fordi tilkoblingen din er fullstendig kryptert. Noen VPN-leverandører stryker båndbredden og hastigheten når brukere bestemmer seg for å torrent noe. UltraVPN er avslappet om situasjonen og gir deg frie tøyler.

De raske hastighetene til UltraVPN skader absolutt ikke alle. Nedlastings- og opplastningshastigheter er veldig viktige i P2P-innstillingen, og UltraVPN er absolutt en av de raskere VPN-tjenestene. Internett-leverandører er kjent for å trottle tilkoblinger når torrenting oppdages, så bruk av VPN er et sikkert spill for å øke hastighetene, alt mens du gleder deg over en kryptert tunnel.

Siste tanker

Selv om UltraVPN er den nye gutten på blokka, anbefaler vi tjenesten deres.

Med et enkelt å bruke brukergrensesnitt og alt man måtte ønske seg av en VPN, er det vanskelig å be noen om ikke å bruke tjenesten.

Spørsmål og svar

Spørsmål: Hva er en VPN-drepebryter?

EN VPN kill switch sørger for at hvis VPN går ned, blir ikke din faktiske IP-adresse utsatt. Dette er et veldig viktig aspekt av enhver VPN og bør være en av de "avanserte" funksjonene du ikke ofrer.

Q: Skjuler en VPN torrenting?

EN: Det korte svaret er ja. En VPN vil skjule torrenting for internettleverandøren din. Dette betyr ikke at du har frie tøyler til å laste ned innhold ulovlig. Du kan fremdeles bli fanget på andre måter, og vi anbefaler ikke det.

Q: Er det å laste ned en film ulovlig?

EN: Det er ikke ulovlig å laste ned en film. Det er 100% ulovlig å laste ned opphavsrettsbeskyttede filmer. Torrenting kan brukes til å laste ned gratis filmer som ikke er opphavsrettsbeskyttet uten å bryte loven.

Q: Bremser en VPN torrenting?

EN: I noen tilfeller, ja, og i noen tilfeller vil det øke hastigheten på deg. 

Scenariet der det vil avta, er hvis du får full nedlastningshastighet når du torrenser. En VPN senker iboende hastigheten fordi trafikken din blir dirigert gjennom en annen server.

Scenariet hvor det vil øke hastigheten på torrenting er hvis Internett-leverandøren din stenger hastigheten på torrents fordi den er bekymret for ulovlig aktivitet. En VPN vil kryptere trafikken din, og internetthastigheten din blir ikke innhentet. 

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me