VPN Ubegrenset gjennomgang – hvorfor det faktisk er veldig begrenset

Hva betyr ordet ubegrenset? Vel, du kan bruke VPN Unlimited i en levetid for bare $ 200. Det er ganske ubegrenset for oss.

vpn ubegrenset logo

En VPN skal være en kritisk komponent i nesten alles online opplevelse. Da VPN Unlimited først ble lansert, leverte den ikke opp til hva vi ville ha ut av en VPN.

Med sin 5.0-versjon har de det definitivt forbedret med tanke på hastighet, oppetid på serveren og applikasjonsopplevelse. Dette er et fantastisk tegn fra alle selskaper, da det viser at de sannsynligvis bare fortsetter å forbedre seg.

Den nåværende versjonen av tjenesten vil ikke blåse deg bort, men den tilbyr nesten alt du trenger av en VPN. Den har en new kill switch og er en flott plattform for tilgang til strømmet innhold. Hastighetene vil ikke blåse deg ut av vannet, men hvem vet, kanskje denne gangen neste år vil det være den raskeste VPN-en.


Tjenesten viser definitivt mest vilje til å forbedre seg sammenlignet med dusinvis av andre VPN-tjenester der ute.

Mer om VPN Ubegrenset

Fem øyne-programmer

VPN Unlimited er et produkt av et amerikansk selskap som heter KeepSolid Inc., og tjenesten ble lansert i 2013. Som kjent i visse sektorer i online-samfunnet, U.S. er en del av Five Eyes sikkerhetsallianser med partnere som Canada, Australia, Storbritannia og New Zealand. Følgelig anses ikke USA å være et av de mest gunstige landene å basere en VPN-virksomhet på.

Dette er fordi deltakelse i Five Eyes-nettverket gjør det mulig for andre medlemsnasjoner i det vesentlige spionere mot innbyggerne i de andre samtykkende land. Dette kan gjøre det praktisk for land å gjøre det komme seg rundt sine egne lover mot å spionere på innbyggerne fordi et annet land foretar den faktiske overvåkningen og deretter sender informasjonen videre.

Foreløpig er det ingen lover i USA som tvinger en VPN-tjeneste til å logge data, men hvis det noen gang var et land som skulle gjøre det, ville det være USA.

Hvis du er ute etter en VPN, legger du sannsynligvis en premie på sikkerhet, personvern og anonymitet på nettet. Følgelig a U.S.-basert VPN-leverandør er kanskje ikke det beste alternativet.

En loggpolicy som kommer til kort

En ting som de fleste brukere ikke vil ha når de bruker en VPN, er noen som holder rede på hvor de har vært og hva de har gjort på nettet. En Internett-leverandør, eller ISP, fører vanligvis store poster over alles online-trafikk. Disse dataene kan være sårbare, og hvis de kommer i gale hender, kan de ødelegge dem.

VPN-er skal visstnok være forskjellige. Dette er grunnen til at de fleste av VPN-leverandørene oppgir at de har en "ingen logging" -policy. "Ingen logging" betyr at ingen beholder viktige data, for eksempel hvilke nettsteder du besøker, hvem du snakker med på nettet og hva du kan gjøre med tiden du bruker på Internett..

bla anonymt

Dessverre er mange av disse retningslinjene uten logging ikke like greie som selskapene vil at forbrukerne skal tro. VPN Unlimited sin loggpolicy faller absolutt inn i denne kategorien.

Noen av loggene deres ser ut til å forholde seg til et forsøk på å gi bedre ytelse for brukerne. For eksempel overvåker selskapet antall personer som har tilgang til serverne sine for å hjelpe til med feilsøking og for å holde driften sikker. I tillegg gjør de oppmerksom på hvor mange klikk brukere utfører mens de bruker VPN-programvaren for å forbedre grensesnittet. Dette er ikke spesielt bekymringsfullt, men resten av loggpolitikken deres kan være.

Deres policy sier at selskapet ikke samler inn og beholder brukeraktiviteter mens kunder bruker VPN-en. Imidlertid fører selskapet registreringer av datoen for hver økt og den totale mengden nettrafikk som finner sted i løpet av disse øktene. I selskapets policy heter det også at den krypterer og lagrer data om enhetene som kundene har tilknyttet VPN-kontoen sin fordi bare et visst antall enheter kan kobles til.

VPN Unlimited sier at de driver med denne typen logginger utelukkende for å gi “detaljert informasjon beregnet utelukkende for hver konkrete bruker.” Dette vagt uttalte formålet kan heve et rødt flagg for noen brukere, spesielt de som bare ønsker den beste beskyttelsen når det gjelder anonymitet og personvern på nettet.

Er VPN Unlimited Secure?

Dessverre kan folk som er avhengige av VPN Unlimited for å tilby dem anonymitet på nettet, glede seg over en falsk trygghet. Omfattende testing av flere av selskapets servere viste store lekkasjer.

Selv om en bruker har alle sikkerhets- og personverninnstillingene aktivert på systemet sitt, kan det fortsatt oppstå lekkasjer. En VPN bør forhindre at disse lekkasjene skjer.vpn ubegrenset kryptering

Imidlertid avslørte tester at VPN Unlimited-brukere kan være utsatt for lekkasjer fra WebRTC, DNS og IPv6. Disse lekkasjene forekommer til tross for tilstedeværelsen av robust kryptering.

VPN Unlimited bruker AES-256-kryptering med OpenVPN, som er ganske mye gullstandarden akkurat nå. Det er den valg av krypteringsmetode for offentlige etater over hele verden, så dette er en positiv ting for VPN Unlimited-brukere. Imidlertid er disse lekkasjene et pågående problem.

KeepSolid Wise

holder solid dns brannmur

KeepSolid Wise er en utvidelse som kundene kan legge til VPN-tjenesten sin hvis de trenger å omgå særlig restriktive myndighetsprotokoller. I totalitære stater er det ikke uvanlig at regjeringer forbyr bruk av VPN-er. Når de oppdager noen som bruker en av disse tjenestene, kan de forstyrre eller hindre brukeren i å få tilgang til Internett.

KeepSolid Wise er designet for å få en VPN-forbindelse til å se ut som en vanlig tilkobling til alle som måtte overvåke Internett-trafikk. Denne utvidelsen er bare tilgjengelig på Linux, Android, Windows og iOS-systemer. Mac-brukere kan ikke dra nytte av det foreløpig.

Har VPN Unlimited en Kill Switch-funksjon?

vpn ubegrenset kill switch android

For ikke så lenge siden tilbyr ikke VPN Unlimited en kill switch-funksjon. Dette er viktig fordi en kill switch er en feilssikkerhet som sikrer at brukerne ikke unødvendig utsetter seg selv på nettet.

I hovedsak, hvis VPN-tilkoblingen mislykkes eller blir utilgjengelig under en nettlesingsøkt, blir den økten automatisk avbrutt av drapbryteren.

Nylig adresserte VPN Unlimited dette underskuddet i tjenesten deres av legge til en kill switch-funksjon.

VPN Unlimited er nå pålitelig

Tidligere avslørte tester at det sjelden var enkelt å faktisk koble til VPN Unlimited. Dette så ut til å skje uavhengig av hvilke servertestere som prøvde å bruke. Windows-klienten ser ut til å være spesielt utsatt for denne feilen. Med den nye versjonen av programvaren har dette endret seg fullstendig.

Noen servere så ut til å være tilfeldig utilgjengelige. Nå er de veldig tydelig oppgitt når de er tilgjengelige og når de ikke er tilgjengelige. I de siste testene prøvde vi å koble til hver enkelt server og hadde ingen problemer.

Når brukere kan koble til, er det flere rapporter om at forbindelsen går tapt på en frustrerende hyppig basis. Noen kunder sier at de må starte datamaskinen på nytt flere ganger for å komme på nytt, noe som resulterer i noen 30 til 45 minutters bortkastet tid mens du bare prøver å komme deg trygt på nettet.

Vi ber disse brukerne prøve VPN en gang til hvis de vil. Vi forstår imidlertid at hvis du har blitt brent i fortiden, hvorfor prøve igjen? Med så mange gode VPN-er der ute, fant de kundene sannsynligvis et alternativ.

Ikke la disse vurderingene fraråde deg hvis du er en ny VPN-bruker, da VPN ubegrenset definitivt har løst problemene.

Begrensende enhetspolicy

Som mange andre VPN-leverandører legger VPN Unlimited begrensninger på antall enheter som brukere kan koble seg til tjenesten. For øyeblikket tillater selskapet hver bruker å koble maksimalt fem enheter til VPN.

vpn ubegrenset enhetsgrenseDette høres ikke ut som en ulempe, før du ser nærmere på hvordan VPN Unlimited tvinger deg til å begrense enhetene du bruker i forbindelse med tjenesten deres. Mens andre selskaper legger begrensninger på hvor mange enheter du samtidig kan koble til VPN, gir dette selskapet hver kunde fem spor, som hver tilordnes en bestemt enhet. Hvis du prøver å logge på med en annen enhet som ikke er tilordnet en av disse sporene, vil du ikke kunne logge på.

Du kan logge deg på en autorisert enhet, slette en av de andre enhetene og deretter legge til den nye enheten, men dette er mye arbeid. Årsaken til all denne komplikasjonen blir gjennomsiktig når du innser at du kan legge til ekstra enheter på kontoen din for ekstra månedlige avgifter. Store familier eller selskaper som bruker VPN kan være interessert i å legge til ekstra enheter, men denne funksjonen har lite åpenbart verktøy for de fleste.

Gjennomsnittshastighet

Enten du laster opp, laster ned eller bare blar gjennom, hastighet betyr noe, og det er her VPN Unlimited er gjennomsnittlig. Den sitter midt i pakken til resten av VPN-ene vi testet. Sammenlignet med andre VPN-leverandører, kan dette være verdt det hvis du liker grensesnittet.

En server i Milan, Italia testet med rundt 60 Mbps på vår 100 Mbps-tilkobling. Det er greit, men det ser ut til å være omtrent det beste som VPN Unlimited kan mønstre. En server i New York klarte bare 25 Mbps mens den ble lastet ned. Igjen, ikke bra, men det er ikke det verste. Opplastningshastighetene var mye tregere, men det er liksom normen når det gjelder VPN-er.

vpn ubegrenset hastighetsresultat

Hong Kong-serveren var like gjennomsnittlig med nedlastinger på rundt 30 Mbps og opplastinger på rundt 12 Mbps. Unødvendig å si, hvis du leter etter utrolig raske opplastinger og nedlastinger, vil du gjøre det bedre for å fortsette å søke etter den beste VPN-en for dine behov.

Er Netflix tilgjengelig mens du bruker VPN Unlimited?

Netflix KeepSolid-funksjon

Netflix er kanskje ikke tilgjengelig via VPN Unlimited, avhengig av serveren som er valgt av brukeren. Dette er normalt for VPN-er, og denne tjenesten har faktisk dedikerte Netflix VPN-er som har fungert hver gang vi har prøvd dem.

Andre servere er mer rammet og savnet. For eksempel ser det ut til at selskapets servere i Nederland og Hampshire i Storbritannia blokkerer tilgangen til Netflix. På den annen side kunne en server lokalisert i den amerikanske delstaten California og en annen som ble funnet i Canada begge koble til Netflix.

Hvis Netflix er på "must" -listen din for en VPN-leverandør, er dette mye bedre enn andre alternativer.

Kan jeg bruke Torrent-nettsteder med VPN Unlimited?

BitTorrent og andre former for fildeling er ikke mye tilgjengelig gjennom VPN Unlimited. Selskapet uttaler i sine retningslinjer at dets største bekymring er å sikre personvern i motsetning til å laste ned torrenter.

Når det er sagt, gjør VPN Unlimited bruk av torrent-nettsteder mulig med visse servere. Disse inkluderer serveren i California i USA, Ontario i Canada, og serverne i Frankrike, Luxembourg og Romania. Gitt tjenestens generelle upålitelighet, de som ønsker å bruke torrent-nettsteder med noen form for regelmessighet, vil sannsynligvis trenge å lete andre steder.

Antall servere og lokasjoner

VPN-ubegrenset StederVPN Unlimited har omtrent 400 servere i 70 lokaliteter. I motsetning til mange andre VPN-leverandører, inkluderer disse stedene Afrika, Tyrkia og Sør-Amerika. Andre konkurrenter i markedet tilbyr bare mer når det gjelder antall servere og mangfoldigheten av lokasjoner.

VPN Unlimited sitt morselskap, KeepSolid, oppgir ikke hvor mange av serverne som er fysiske servere og hvor mange som er virtuelle servere. Dette kan være et problem for noen brukere som er bekymret for den ultimate sikkerheten til dataene deres. Andre VPN-leverandører er langt mer gjennomsiktige enn VPN Unlimited når det gjelder deres bruk av virtuelle servere, som kan plasseres på ett sted, men signaliserer at de befinner seg på et annet. Les mer om de beste vpns for torrenting her.

VPN Ubegrenset kundesupport

Et av områdene der VPN ubegrenset ser ut til å prestere ekstremt godt, er i kundestøtte. Selv om de ikke har live chat-funksjoner, gjør de det mulig å kommunisere med supportpersonalet via e-post.

De fleste ser ut til å motta en relativt effektiv respons innen 20 minutter eller en halv time. En potensiell ulempe for kundesupportavdelingen er at det ser ut til å være det som ligger i Ukraina. Dette kan gjøre for noen språkbarrierer.

Hvor mye koster VPN ubegrenset?

Kunder som foretrekker et betal-som-du-gå-oppsett, vil sette pris på den månedlige planen på $ 9.99.

VPN ubegrenset pris

Ett års tjeneste kan betales på forhånd til en kostnad på fem dollar per måned. En bedre avtale er treårsplanen, som koster 99,99 dollar. En "Levetid" -plan er tilgjengelig for rundt $ 200, men dette anbefales bare for de som er sikre på at VPN Unlimited passer for dem.

Bør jeg velge VPN Unlimited?

Det kommer an på. Hvis du trenger en påminnelse om det du nettopp har lest, har det noen få sikkerhetslekkasjer og gjennomsnittshastighet. Hvis du prioriterer Netflix-visning som din viktigste VPN-oppgave, kan du for all del prøve VPN Unlimited.

I løpet av mange år har vi gjennomgått så mange VPN-er og testet ut nesten hundre forskjellige VPN-leverandører. På dette tidspunktet kan vi si - med absolutt sikkerhet - at det er en haug med gode du kan velge mellom, som NordVPN og Surfshark. Det kommer an på hva som er viktig for deg. Hvis du trenger en god liste til å begynne med, sjekk ut de beste VPN-ene for 2020. Bare gå gjennom alternativene og du vil ikke bli skuffet over det du finner.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me