1Password-anmeldelse – Er det stadig værd at prisen? (Opdateret: 2020)

Hvad har ”Open Sesame og“ Joshua ”til fælles?


De er nogle af mest berømte fiktive adgangskoder brugt gennem historien.

”Open Sesame” var den magiske sætning, som Ali Baba anvendte til at komme ind i hulen, hvor de fyrre tyve samlet sig og lagrede deres stjålne tyvegods. Folk har sagt “Open Sesame” for 10 århundreder.

Joshua var en kunstig efterretningskonstruktion, der kontrollerede et arsenal af atomvåben i 1983-filmen WarGames. Det var tilfældigvis den adgangskode, der blev brugt til at få adgang til bagdøren til det sikre netværk.

Popularitet og historie for disse adgangskoder fører mange mennesker til at vælge dem som deres egen adgangskode.

jegphishing svindeln 2017, en informationssikkerhedsforsker kæmpet gennem en massiv dump på mere end 590 millioner hacket internetkonti og fandt, at “Open Sesame” og “Joshua” begge blev brugt mange gange. 

Som du sandsynligvis har fundet ud af det nu, er brug af adgangskoder fra populære film og folkeeventyr ikke en del af en god online sikkerhedsstrategi. Det er ikke så dårligt som at bruge “123456” eller “qwerty123”, men du får ideen.

Stærk adgangskodesikkerhed er temmelig vigtig, hvorfor software som 1Password findes. 

Hvorfor du har brug for stærk adgangskodesikkerhed

I april 2019 kunne en informationssikkerhedsforsker bevæbnet med en 3D-printer, der bruger stereolitografiteknologi, narre Samsung S10 + fingeraftrykssensor med en fax af sin egen pegefinger.

Touch ID, ansigtsgenkendelse og andre nye teknologier er indtil videre kunne ikke bevise, at de er klar til at erstatte brugernavn / adgangskodekombinationer.

Skift fra kontokredit til biometri er noget, der ikke vil ske natten over; faktisk kan det tage årtier at gennemføre, fordi det kræver en paradigmeskift med hensyn til hardware og digital netværksarkitektur.

Adgangskoder forsvinder ikke snart, og dette kræver brug af strategisk og praktisk adgangskodesikkerhed. Adgangskoder etablerer ikke kun din digitale identitet, men også forhindre uautoriseret adgang til onlinekonti der er virkelig vigtige for din online eksistens.

Vi taler om bankkonti, e-mail, instant messaging-apps, sociale netværk, og andre. At få uautoriseret adgang til konti har altid været på forkant med ondsindet hacking. faktisk er adgangskodkiks, enkeltpersoner, der har en evne til at bestemme adgangskoder, højt respekteret i cyberkrimcirkler.

stærk adgangskodesikkerhedDen bedste måde at beskytte mod adgangskode-crackere er at Brug lange og komplekse strenge af bogstaver, tal og symboler. Adgangskoder er som nøglerne til dit hus. Det betyder ikke noget, om dine vægge er lavet af armeret stål og beton med de bedste hjemmesikkerhedssystem, penge kan købe, hvis låsene på dine døre ikke fungerer. 

At bruge en svag adgangskode som “123456” er som slipper dine nøgler sammen med din hjemmeadresse skrevet på et serviet i en lokal bar, hvor det er kendt, at indbrudstyv hænger ud.

Brug af de samme loginoplysninger på tværs af forskellige konti er en af ​​de mest ineffektive foranstaltninger, du også kan bruge med hensyn til online sikkerhed. Problemet med det er, at netværk er blevet brudt, og nogle af disse hændelser har resulteret i tyveri af brugernavn og kodeordkombinationer.

Forestil dig en hacker, der får fat i den Gmail-adresse og adgangskode, du også bruger til at få adgang til dine bank-, kreditkort- og Facebook-konti.

Du ønsker sandsynligvis ikke, at det skal ske. Dette er grunden Det er bydende nødvendigt at bruge en god adgangskodemanager i disse dage.

Vi introducerer 1Password, en virkelig sikker adgangskodemanager

Historien med 1Password stammer fra 2005, da to kommercielle webudviklere indså, at de havde brug for en sikker og effektiv metode til at administrere og dele de mange adgangskoder, de oprettede på vegne af deres klienter..

Dette behov blev et internt kodningsprojekt, der fungerede som tilsigtet og dermed førende Roustem Karimov og David Teare at tænke over, hvordan de kunne dele denne idé med internetbrugere over hele verden.

I overgangen fra webudvikling til et forbrugerorienteret informationssikkerhedsfirma grundlagde Teare og Karimov AgileBits Inc. Bevæbnet med Apple PowerBooks og et stærkt kendskab til Java-programmering blev koderne flummoxet til den store mængde onlineformularer, som internetbrugere stødte på i midten af ​​2000'erne.

Ideen om at kunne gemme formfeltdata sammen med legitimationsoplysninger fortsatte med at blive en adgangskodeadministrator, som mange teknologianmeldere og journalister betragter som det bedste.

I overgangen fra webudvikling til et forbrugerorienteret informationssikkerhedsfirma grundlagde Teare og Karimov AgileBits Inc. Bevæbnet med Apple PowerBooks og et stærkt kendskab til Java-programmering blev koderne flummoxet til den store mængde onlineformularer, som internetbrugere stødte på i midten af ​​2000'erne, og ideen om at kunne gemme formfeltdata sammen med legitimationsoplysninger gik videre til en adgangskodeadministrator, som mange teknologilejsere og journalister anser for at være blandt de bedste.

Det er interessant at bemærke, at projektet startede som en administratoradgangskode til Mac OS X. I virksomhedens første år var de eneste steder, hvor du kunne finde en 1Password-anmeldelse, websteder dedikeret til Apple Mac. Fra starten blev 1Password betragtet som en god passwordadministrator, omend kun for Mac-brugere.

Det tog omkring 10 år for AgileBits at levere løsninger til den voksende efterspørgsel efter password manager-løsninger på tværs af alle platforme. I disse dage tilbyder virksomheden en betroet service, der er tilgængelig til macOS-, iOS-, Windows- og Android-enheder.

Forstå, hvad 1Password tilbyder

En god passwordadministrator genererer, gemmer, krypterer, og henter komplekse brugernavn / adgangskode-legitimationsoplysninger. Årsagen til at vi gennemgår 1Password er fordi det tikker alle disse kasser

Det går endda et par skridt videre med avancerede funktioner for at gøre brugernes onlineliv lettere og mere sikre.

I hjertet af tjenesten finder du den strategi, der er blevet universel med hensyn til internetsikkerhed: ved hjælp af meget stærke og unikke adgangskoder til alle konti. 

Oprettelse af stærke kombinationer af bogstaver, tal og symboler, som adgangskodebrydere vil have svært ved at dechiffrere, selv med stærke dekrypteringsværktøjer, er noget, du sandsynligvis kunne lære i løbet af få minutter.

Problemet er, at adgangskoder som sådan er stort set umulige at huske. 

Et kodeord som dem, der er anført nedenfor vil tage efterretningseksperter fra De Forenede Staters National Security Agency århundreder til at knække:

Tidskort til cracking af adgangskode

At huske adgangskoder som ovenstående er ikke noget, den gennemsnitlige person kan udføre. Forestil dig nu at prøve forskellige stærke adgangskoder til flere websteder og konti. Det vil bare ikke ske.

Det er upraktisk at skrive komplekse adgangskoder i notesbøger og sticky notes. Selv mnemoniske enheder hjælper dig ikke med at huske de komplekse strenge af karakterer, som moderne onlinekonti kræver.

I det væsentlige indsamler adgangskodehvelvet alle dine online-legitimationsoplysninger, hjælper dig med at forbedre dem med hensyn til sikkerhed, gemmer dem i et ultra-sikkert hvælving og henter dem med bare et tryk og en enkelt adgangskode. Temmelig pæn.

Vores gennemgang af 1Password

Når du ser på en adgangskodeadministrator, ser du dybest set på to ting, hvis du er en normal person.

 1. Kan du lide grænsefladen?
 2. Virker det?
 3. Hvor meget koster det?

Hvis du er tilfreds med disse tre spørgsmål, vil du sandsynligvis bruge softwaren. Jeg svarer på disse spørgsmål til dig nu. 

 1. De fleste passwordadministratorer har temmelig pæn grænseflader. Vi kan helt sikkert lide 1Password's interface lige så meget som de andre muligheder derude og i mange tilfælde endnu mere.
 2. Ja, det fungerer ganske godt.
 3. Det koster ikke dig mere end $ 5 pr. Måned for at bruge softwaren. Vi kommer nærmere ind på priserne længere nede.

Hvis du ikke ved noget om kryptografi, er det sandsynligvis hvor du ville stoppe. Hvis du vil vide mere information om, hvordan 1Password sikrer dine ting, har vi det til dig nedenfor:

 • Nul viden protokol: Denne smarte brugergodkendelse betyder, at der ikke udveksles adgangskoder, hvilket igen betyder det password tyveri er ikke muligt.
 • Hemmelig nøgle: Som navnet antyder, behøver du kun at huske en enkelt adgangskode for at bruge tjenesten, men den hemmelige nøgelfunktion tilføjer et andet lag af sikkerhed, som tager NSA-agenter bevæbnet med magtfulde computere flere årtier til at dechiffrere.
 • WebCrypto: Dette er en JavaScript-applikationsprogrammeringsgrænseflade, der holder kommunikation mellem apps og virksomhedens servere krypterede og sikre så du ikke behøver at bekymre dig om "mand-i-midten" -angreb eller anden sofistikeret hackingaktivitet, mens du er online.
 • AES-GCM: Siden 2011 har AgileBits brugt 256-bit Advanced Encryption Standard-nøgler til at gøre tingene virkelig vanskelige over for cyberkriminelle, statssponsorede hackere og adgangskodecrakers. Lad os sige, at en useriøs tilstand er i stand til at bryde ind i din 1Password-container på serverniveau; for at knække Galois / Counter-tilstand for blokciffer, der bruges til at kryptere dine oplysninger, det ville tage millioner af år.
 • Asymmetrisk kryptografi: Dette er en computersikkerhedsstandard, der parrer to nøgler, den ene kendt og den anden hemmelighed, til autentificere online-transaktioner såsom adgang adgangskodebeskyttede websteder.

CBC-tilstand kryptering

Sådan konfigureres 1Password

Der er et par måder at installere 1Password på. 

Som du kan forestille dig, er to af de mest populære mobile apps til iOS- og Android-enheder. 1Password-appen giver dig ro i sindet ved altid at holde dine adgangskoder sikre og tæt på dig. 

Du har også muligheden for at installere apps på Windows, macOS, Chrome OS, og endda Linux. Med hensyn til sidstnævnte operativsystem kan du vælge mellem en grafisk grænseflade eller kommandolinjeapp, som du kan få adgang til fra terminalen.

1password download

Når de er installeret, vil apps føre dig gennem processen med at opsætte en sikker hovedadgangskode sammen med tip, der hjælper dig med at huske det. 

Du behøver ikke manuelt at gemme alle dit brugernavn og din kontooplysninger på én gang. Funktionen til udvidelse af webbrowser vil registrere disse data sikkert, når du logger ind på dine konti. Den automatiske formularfylder giver adgang med et tryk eller et klik til dine konti. 

1Password kan også gemme mere end bare adgangskoder. Det er i stand til at gemme følsomme dokumenter, lydoptagelser og digitale videoer i din personlige hvælving.

Lad os sige, at du bruger en Android-smartphone plus en iPad til personlige formål. Tjenesten lader dig synkronisere data problemfrit mellem enhederne. Du kan endda udvide denne funktionalitet til en pc eller bærbar computer på arbejdet.

1Password-prissætning og avancerede funktioner

Jeg lovede, at jeg ville give dig mere information om priser, og her er vi!

AgileBits sikre skyhvelv leveres på software-as-a-Service-basis, hvilket betyder, at du betaler et par dollars om måneden for et abonnement. 

Den bedste deal er familieabonnementsplanen, som også kun er et par dollars om måneden, når de faktureres årligt. Fem medlemmer er omfattet af denne plan, som inkluderer muligheden for at invitere op til fem gæster til begrænset deling af adgangskodeadministratorservicen. 

Alle abonnementer er til ubegrænsede enheder, og de inkluderer kundeservice døgnet rundt.

1password-prisfastsættelse

Særlige planer for små virksomhedsteam og virksomhedsløsninger er også tilgængelige for rimelige abonnementsgebyrer. 

Nye avancerede funktioner inkluderer rejsetilstand, som giver brugerne mulighed for sikkert at administrere følsomme gemt på deres personlige computerenheder, når de er på farten. 

På et tidspunkt, hvor den amerikanske afdeling for hjemmesikkerhed er blevet overvægtig ved at søge elektronik i ankomstdelene til internationale lufthavne, er funktionen 1Password Travel Mode bestemt velkommen. Adgang kan gendannes med et enkelt klik når brugerne har godkendt told.

Afsluttende tanker om 1Password

I løbet af evaluering af adgangskodeadministratorer kan du muligvis støde på en 1Password-gennemgang, der beklager ophør med lokal hvælvelagring til fordel for dens skybaserede modstykke. 

Informationssikkerhedsspecialisterne hos AgileBits anbefaler stærkt skyhvelv, fordi hackere ofte finder det lettere at bryde ind i individuelle enheder end de ultrasikre AgileBits-servere.

Hvis din smartphone er mistet eller stjålet hentning af dine kontooplysninger kan let udføres fra webstedet 1Password så længe du har din hovedadgangskode.

Vi anbefaler bestemt at prøve 1Password.

Ofte stillede spørgsmål

Spørgsmål: Er passwordadministratorer sikre?

EN: Med en stærk hovedadgangskode og rimelige sikkerhedsforanstaltninger er adgangskodeadministratorer de sikreste steder at gemme følsomme oplysninger.

Q: Kan 1Password blive hacket?

EN: Ethvert informationsteknologisystem kan hackes. Shadow Brokers cyberkriminalitetsgruppe antages for eksempel at have fået adgang til servere, der er vedligeholdt af National Security Agency med det formål at stjæle cyberkrigsvåben, men deres nøjagtige metode er stadig ukendt. Selv hvis AgileBits-serverne er kompromitteret, vil det tage hackere århundreder at knække AES-GCM-krypteringen, der beskytter dine data, under forudsætning af at de har adgang til et magtfuldt datacenter placeret i Arktis og nok penge til at betale tusinder af dollars i strømregninger hver måned.

Q: Hvad er 1Password Watchtower?

EN: Dette er en informationstjeneste, der advarer dig om brud på data på de websteder, hvor du har konti. Lad os sige, at dine Yahoo-e-mail-kontooplysninger er kompromitteret; 1Password Watchtower vil straks give dig besked, så du kan ændre din adgangskode, før dine legitimationsoplysninger sælges i underjordiske hackingfora.

Q: Virker 1Password med apps?

EN: Forbedring af automatisk udfyldning af formularer og forbindelse til AgileBits API er noget, som mange appudviklere har omfavnet. Expedia og Starbucks er to eksempler i denne forbindelse; andre inkluderer Chase til mobilbank og den populære Evernote-organisationsapp, som meget anbefales.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me