Bästa billiga värd Australien

Om du är som oss, om du ser orden "gratis" från "billigt" får du dig att sitta upp och uppmärksamma.


Alla gillar ett fynd, eller hur?

Vissa saker är emellertid inte ett pris till något pris. Det gäller särskilt värdföretag. Mellan återförsäljare och de fly-by-night-tjänster som dyker upp över hela Australien kan nästan vem som helst sätta upp en webbplats och erbjuda gratis eller nästan gratis webbhotell.

Människor gör många löften. Men vad får du verkligen när det gäller konsistens och stöd till dessa pris för källare?

Vårt jobb är att söka igenom nonsens och hitta de bästa billiga värdtjänsterna i Australien. Det vi letar efter är prisvärd webbhotell från välrenommerade företag som erbjuder mycket i gengäld.

WEBHÖSTPRICESPEEDRATING
1. Hostinger $ 0.99 / mo 585 ms 5 ★★★★★
2. Hostpapa $ 2,95 / mo 475 ms 5 ★★★★★
3. Hostgator $ 2,95 / mo 6,57 ms 4 ★★★★★
4. Bluehost $ 2,95 / mo 1,765 ms 5 ★★★★★
5. iPage $ 1,00 / mo 1,941 ms 4 ★★★★★

Varför du bör undvika super-billig eller "gratis" hosting

En snabb webbsökning efter "Gratis värd i Australien" kommer att ge dig flera sidor med resultat. Vissa kommer från märken som du känner som har funnits ett tag. Andra är nya företag som vill säga namn eller människor som vill ha en enkel passiv inkomst.

Det är problemet med gratis eller super billig värd.

Affärer är affärer. Mellan infrastruktur, uppgraderingar, säkerhet och andra element som går till att underhålla en plattform kan teknik bli dyr. Ingen kommer att erbjuda allt detta av hjärtats godhet. Om de inte genererar intäkter genom att debitera dig för sin tjänst kommer de att tjäna pengar bakom dig.

Hur gör de det?

Många gånger är det genom att samla in din information om det fula och sälja den till tredje part. Men riktad marknadsföring är inte det enda skälet att undvika erbjudanden som verkar för bra för att vara sanna. De flesta gratis webbhotell tjänar pengar i volym genom att kasta hundratals - kanske tusentals - kunder på samma server, där de delar tillgång till samma begränsade resurser och en identisk IP-adress.

Problemet med det är:

 • ⚠️ Dåliga grannar. Billiga eller gratis tjänster är ofta favoriter hos spammare och scammers eftersom de inte behöver investera mycket och de kan gå vilse i mängden. Men du kan vara säker på att dessa resurshogs kommer att göra att din webbplats fungerar dåligt och kraschar ofta.
 • ⚠️ Massor av driftstopp. Dåliga grannar leder till överdriven driftstopp som kan kosta kunder, varumärkesanspråk och pengar. Alla företag som garanterar drifttid under 99 procent är ett pass.
 • ⚠️ De är lätta att hacka. Cyberbrottslingar riktar sig till tjänster med delade IP-adresser eftersom de vet att säkerheten är svag och det finns hundratals mål att välja mellan.
 • ⚠️ Det är lätt att sprida förödelse. På grund av svag säkerhet och en fångad publik kan skadlig kod och virus spridas långt och brett på nolltid.
 • ⚠️ Google straffar dig. Ganska eller inte, Google indexörer kommer att bedöma dig av företaget du behåller (eller använder). Värdtjänster med överdriven driftstopp och en hög andel hackbara eller skräppostiga webbplatser gör inte poäng eller rankas högt i SERP: erna.
 • ⚠️ Dåligt - eller inget - stöd. De flesta gratis eller superminskade värdplaner har stöd som är svårt att nå, svara eller bara dåligt. Du får ingen kunskapsbas, bara en e-postadress med långsam väntetid, eller ett telefonnummer som lämnar dig i automatiseringshelvete eller på en längre tid. Säkerheten är inte heller bra. Till och med grunder som SSL erbjuds endast till premium, om inte alls.

Ofta kommer du bara att få reda på den verkliga affären efter det att återbetalningsperioden har gått och det är för sent att komma ur det långa kontrakt som du tecknade för att få ett reducerat pris. Du kan lära dig mycket genom att läsa med små bokstäverna, vilket innebär att man tappar över deras servicevillkor (TOS) eller servicenivåavtal (SLA) innan du tecknar ett kontrakt. Det är inte många som är villiga att göra det, särskilt när dessa avtal är så långa och förvirrande.

Du kan också dra nytta av fria försök för att ta reda på om ett företag är legitimt. Men vem har tid att personligen försöka kasta plan efter plan på jakt efter det bästa?

Det är vårt jobb!

Billig australisk webbhotellguide

Vi har gjort allt för att ge dig avgörande val för billiga webbhotell från företag som ger dig en fantastisk avkastning på en ganska blygsam investering. Vårt team har testat dussintals värdtjänster, jämfört funktioner och planer och kontrollerat hastigheten och säkerheten för var och en. I slutändan har vi fastställt att följande sex företag är de som verkligen levererat i enlighet med våra kriterier.

Inte alla är bäst av samma skäl. Vissa är bättre fynd eller bäst för WordPress-värd, medan andra erbjuder avancerade funktioner och överlägset stöd.

Utan vidare, här är våra val. För mer webbhotell, läs vår guide till bästa webbhotell.

NOTERA: Alla hastigheter registreras i millisekunder (ms).

Billig webbhotell - toppval för 2020

1. Hostinger: Prisvärdaste, fullstopp

Genomsnittlig drifttid: 99,87%
Medelhastighet: 585 ms

Pris: Planerna börjar på bara $ 0,99 per månad, och du får mycket för det priset. Den enda nackdelen är att du måste gå med på ett 48-månadersavtal för att få den kursen. Kostnaden går upp till $ 7,99 per månad när du förnyar. Hostinger erbjuder också de flesta sätt att betala. Du kan använda ett större kreditkort, PayPal eller cryptocurrency.

Lägsta pris utan att offra kvalitet ✅

Varför är Hostinger högst upp på vår lista? Du kan jämföra priset, vilket är nästan en tredjedel lägre än den närmaste konkurrenten. Även om vi rekommenderar att hålla sig borta från tjänster som debiterar mindre än $ 1 per månad måste vi göra ett undantag för att Hostinger dör till dess tillförlitlighet och prestanda. De kommer till och med att använda ett solidt kostnadseffektivt värdalternativ som inte äventyrar kvaliteten. Curt du betalar dem med kryptovaluta.

Trots de prissatta grunden, orsakar de inte samma oro för resursdelning, driftstopp eller säkerhet som du kommer att uppleva med andra superbilliga värdplaner. De har några av de högsta drifttidsprocenten och den snabbaste hastigheten, och kundservice är tillgänglig dygnet runt oavsett var du befinner dig.

Hostinger är det bästa valet för dig som vill sätta upp en personlig blogg eller grundläggande webbplats utan mycket krångel eller underhåll. Du kan starta en WP-webbplats på några minuter, och Hostinger ger dig gratis SSL- och domänregistrering med varje konto.

Bästa egenskaperna:

 • Gratis webbplatsbyggare
 • Hög upptid
 • Lägsta pris av alla
 • Gratis domän, e-postkonto och databas (Högre nivåer får obegränsade webbplatser, e-postkonton, lagring, SSL och bandbredd)
 • Bra kundsupport
 • Bred kunskapsbas

2. HostPapa: Bästa billiga / premiumhotell

Genomsnittlig drifttid: 99,95%
Medelhastighet: 475 ms

Pris: Priserna börjar på $ 2,95 och ökar till $ 8,99 respektive $ 13,99 när du förnyar ditt kontrakt. HostPapa Business Pro-planen är $ 11,95 per månad för det första treåriga kontraktet, vilket regelbundet prissätts till $ 21,95 per månad. Du kan betala för tjänsten med Visa, MasterCard eller American Express.

rabatter: De erbjuder en standardrabatt på $ 2,95 per månad för både deras standarddelade webbhotellplan och medelhög affärshotell. HostPapa erbjuder en 30-dagars återbetalningsgaranti.

När du letar efter den bästa övergripande värdtjänsten såväl som den billigaste affärsplanen måste du kolla in HostPapa. Det är ett utmärkt alternativ för webbhotell i Australien på grund av det stora priset och snabba, känsliga kundsupport. HostPapa är beläget i Kanada, men har servrar över hela världen. Företaget erbjuder också flammande snabb hastighet och en av de högsta upptidsprocenten.

Sedan finns det funktionerna, inklusive hundratals appar, marknadsföringsverktyg och freebies i stort. Oavsett om du sätter upp en personlig blogg eller en företagswebbplats så hittar du allt du behöver för att komma igång snabbt med färre oro för stillestånd eller hackare.

Bästa egenskaperna:

 • Gratis installation, överföringar och domänregistrering
 • Gratis anpassad e-postadress
 • Gratis webbplatsbyggare och CDN
 • Gratis marknadsföringsverktyg
 • Gratis en-mot-en-träning
 • Kundsupport dygnet runt och livechatt
 • Gratis SSL
 • Mer än 400 gratisappar
 • Ometerad bandbredd

3. HostGator - bästa rabattmolnhotell

Genomsnittlig drifttid: 99,68%
Medelhastighet: 6,57 ms

Pris: Deras Hatchling-plan börjar på $ 2,95 per månad med ett treårigt kontrakt. Den återgår sedan till $ 6,95 per månad när ditt kontrakt förnyas. Den bästa servicenivån, HostGator affärsplan är $ 5,95 per månad för din första tjänstgöringstid. Du kan betala med ditt större kreditkort eller PayPal-konto.

rabatter: Du hittar HostGator rabattkoder och kuponger över hela internet. De erbjuder också den mest generösa pengarna-tillbaka-garanti genom att ge dig 45 dagar att bestämma dig.

HostGator är lite dyrare än andra på listan, men du får premiumfunktioner till ett relativt bra pris. Det är jämförbart runt vad gäller hastighet, prestanda och drifttid, men avancerade användare kommer att älska den stora högen med funktioner som ingår som standard.

Företaget erbjuder en gratis webbbyggare, och de har arbetat hårt för att förbättra sin WordPress-värd. Det är en utmärkt lösning för e-handelsplattformar på grund av SEO och hjälp med både Google Adwords och Bing-reklam.

Med HostGator löses säkerheten genom gratis SSL-certifikat och automatiserade säkerhetskopior. Kunderna får också obegränsad bandbredd och lagring, gratis domäner och installation med ett klick.

Funktioner:

 • Ett klick installeras
 • Gratis automatiserade säkerhetskopior
 • Google AdWords-kupong
 • Ometerad bandbredd och lagring
 • Gratis domän (obegränsade domäner med högre nivåplaner)
 • Gratis SSL
 • Anpassad e-postadress
 • Stöd för flera plattformar

4. Bluehost: mest pålitlig service

Genomsnittlig drifttid: 99,74%
Medelhastighet: 1,765 ms

Pris: Du kan få en startplan till en kurs på $ 3,95 per månad med ett 36-månaders kontrakt, med en rabatt på $ 2,95 som erbjuds om du försöker lämna webbplatsen utan ett åtagande. Priset återgår till $ 7,99 per månad vid förnyelse. Bluehost tar alla större kreditkort.

rabatter: Du får ett popup-erbjudande för deras $ 2,95 teasersats från företaget efter några minuter på deras webbplats. Bluehost erbjuder också en 30-dagars återbetalningsgaranti.

Bluehost har funnits i en eller annan form så länge internet har varit en sak. Företaget startades 1996, men det döptes officiellt till Bluehost 2003. De är dyrare än andra tjänster, men du får mycket tillbaka.

För det första måste ett företag som har funnits så länge och behåller miljontals kunder göra något rätt. De har också datacentra över hela världen, vilket är bra nyheter för australier som letar efter snabba belastningstider.

Om du letar efter en tjänst som är lätt att lära sig och använda är det svårt att slå Bluehost. Företaget har en enorm kunskapsbas som är fylld med handledning och guider. oavsett om du är en nybörjare eller en utvecklare med mycket webbupplevelse, hittar du något att älska om Bluehost. De har också en av de högsta garanterade drifttiderna.

Nackdelen med Bluehost är det utländska läget, vilket gör kundsupport lite mer utmanande för australierna.

Bästa egenskaperna:

 • Gratis domänregistrering
 • Gratis SSL
 • Ett klick på WordPress installeras
 • Obegränsad bandbredd
 • Upp till 100 gratis anpassade e-postadresser
 • 200 $ i gratis AdWords-krediter
 • Support för cPanel

5. iPage: Bra Service-to-Price Ratio

Genomsnittlig drifttid: 97,77%
Medelhastighet: 1,941 ms

Pris: Planerna börjar på $ 1,00 per månad, du måste sjunga ett 36-månaders kontrakt för den kursen, och priset återgår till $ 7,99 per månad vid förnyelse. Företaget accepterar alla större kreditkort och PayPal.

rabatter: Du kan hitta rabatter och kupongkoder på webbplatser som Coupns.com. Groupon och RetailMeNot, mutter du måste gräva runt för att hitta dem. iPage erbjuder också 30-dagars standard-tillbaka-garanti.

Även om iPage har flera negativa recensioner är de flesta relaterade till kundservice och inte prestanda eller tillförlitlighet. Problemet är deras plats i USA, vilket gör det svårt för australierna att nå dem under öppettiderna. Grundkunder måste också betala för ett SSL-certifikat, vilket de flesta av våra val erbjuder gratis.

Utöver det är din domän gratis för det första året och du får massor av avancerade funktioner. De ger dig också obegränsad lagring och mer än 1 000 mallar för att hjälpa dig med anpassad design.

Bästa egenskaperna:

 • Gratis domänregistrering
 • Mer än 1 000 gratis mallar
 • Gratis anpassade e-postadresser
 • Gratis webbplatsbyggare
 • Gratis SSL-certifikat (högre nivåer)
 • Obegränsad lagring

6. A2 Hosting: Premium Service, billigt (er) pris

Genomsnittlig drifttid: 99,4%
Medelhastighet: 601 ms

Pris: Börjar på $ 3,92 per månad för delad värd, med den högsta servicenivån till 99,59 dollar. Du måste anmäla dig till ett 36-månadersavtal för att få det rabatterade priset på grundläggande delad hosting, som återgår till det vanliga priset på 7,99 USD per månad i slutet av ditt kontrakt. De tar de flesta stora kreditkort, PayPal och Skrill.

rabatter: Företaget erbjuder många incitament för nya kunder som uppdateras regelbundet. A2 erbjuder en 30-dagars återbetalningsgaranti samt ett "när som helst" förmånligt återbetalningserbjudande om du uppfyller vissa villkor.

Detta värdföretag finns senast på vår lista, inte på grund av prestanda eller funktioner, utan på grund av deras högre introduktionspris. Faktum är att de överträffar andra tjänster i allmänhet. Men om du är medveten om budgeten, finns det billigare företag med endast marginellt sämre funktioner och funktionalitet.

Men även med det billigaste alternativet får du fortfarande gratis säkerhetsfunktioner och hackförebyggande. A2 erbjuder också gratis säkerhetskopior, höga upptidsprocent och mycket hastighet.

Bästa egenskaperna:

 • Gratis automatiska säkerhetskopior
 • Optimerad för WordPress, Drupal och Joomla
 • Turbo-servrar tillgängliga
 • Gratis SSL-certifikat
 • Hackförebyggande
 • Massor av avancerade funktioner

Bonusval och ett ord om webbhotell

Vår lista handlar om obegränsad hosting till överkomliga priser. Om du har en blogg eller ett företag är det här fantastiska alternativ. Men e-handel är ett helt annat bollspel. Vi är här för att ge dig nedgången på ett företag som inte gjorde vår slutliga nedskärning för obegränsad allmän eller företagshosting, men är en idealisk plattform för din australiska e-handelswebbplats.

Det företaget är Siteground

Varför är SiteGround så bra för din e-handel värd?

Det första skälet är deras höga upptidsprocent, som garanteras till 99,95%. När du driver en e-handelswebbplats är tiden pengar. För varje timme som din webbplats är nere kommer du att förlora cirka 100 000 $ i intäkter. Det är för att inte tala om immateriella förluster som rykte och återhämtningskostnader.

Därefter måste du överväga resursanvändning. Många e-handelswebbplatser använder dynamisk design och har funktioner som högupplösta bilder, strömmande video och interaktiva medier som äter mycket resurser. Du får också gratis överföringar och domänregistrering, WP-installationer med ett klick, obegränsade gratis anpassade e-postadresser och obegränsade underdomäner.

När det gäller säkerhet, till och med den mest grundläggande planen ger dig gratis SSL-certifikat, gratis automatiserade säkerhetskopior och webbplatsövervakning dygnet runt. Det enbart kommer att spara dig upp till $ 80 per år och mycket huvudvärk.

Slutligen är deras kundtjänst överlägsen jämförelse. De är mycket lyhörda via telefon, e-post eller chatt, och de kommer att leda dig genom alla problem steg för steg.

SiteGround erbjuder allt detta och mer till det överkomliga priset för en icke-delad värdplan. De erbjuder också hanterad WordPress-värd till bara $ 3,95 per månad för ett års kontrakt. Priset hoppar upp till $ 11,95 i slutet av din första löptid.

Vanliga frågor om webbhotell i Australien

Välkommen till vårt FAQ-avsnitt, där du hittar snabba svar på dina allmänna frågor om webbhotell i Australien. Här är några frågor som vi får mycket.

Vad är det billigaste sättet att få webbhotell?

Svar: Inga av våra val är gratis, men du kan få en tillbaka-garanti på någon av dem. Vi rekommenderar inte gratis värd, men ett företag som Bluehost ger dig bra värd för bara några dollar i månaden.

Hur mycket kostar webbhotell vanligtvis?

Svar: Det beror på din servicegrad och valfria funktioner. Det genomsnittliga priset för säker, billig värd är mellan $ 3 och $ 5 per månad, som ska betalas för kontraktets löptid framåt.

Finns det en bra gratis webbhotell?

Svar: Det finns några värdplaner som är helt gratis, men vi rekommenderar dem inte på grund av säkerhets- och prestationsproblem. Vissa av dessa "gratis" tjänster är bara gratis under en begränsad tid, och kostnaden för uppgradering är inte värt investeringen. Du kan hitta en nästan gratis premiumservice från välrenommerade företag som Hoatinger, som endast är $ 0,80 per månad.

Hanteras WordPress-värdplaner så bra?

Svar: På grund av WordPresss popularitet erbjuder många värdföretag gratis WordPress-installationer och mycket prisvärda hanterade WP-värd.

Vilka är de bästa cPanel-värdstjänsterna?

Svar: De flesta av våra val stöder cPanel-värd, och det finns mycket information på internet om hur man använder denna populära plattform.

Vad är det snabbaste värdföretaget i Australien?

Svar: Enligt våra hastighetstester är den absolut snabbaste värdplattformen Siteground. I allmänhet är modifierad virtuell privat server (VPS) värd det snabbaste sättet att gå eftersom du har resurser och flexibilitet. Detta alternativ kräver dock en hel del teknisk kunskap och tid, eftersom all hantering och anpassning är upp till webbplatsägaren snarare än värden.

Slutgiltiga tankar

Vi älskar att spara pengar lika mycket som nästa person. Gratis eller extremt billigt är emellertid inte alltid de fynd du förväntar dig.

Ibland får du det du betalar för.

Behöver du fakta? Vi ger dig fakta. Vårt mål är att ge dig en omfattande översikt över de bästa prisvärda värdplanerna i Australien baserat på prispoäng i relation till funktioner och support. Hur du använder den informationen är upp till dig.

Tyckte du att den här guiden var till hjälp? Berätta om det eller dela dina erfarenheter med värdföretag.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me