Bedste australske internetudbydere

billede af langsomme internethastighederSom de fleste andre Aussies har jeg kæmpet med min hjemmebaserede internetforbindelse.


Mens jeg byggede denne blog og et par andre online virksomheder, har der været perioder, hvor min langsomme internetforbindelse har skabt mig nogle alvorlige frustrationer.

Vi taler og banker mit tastatur på skrivebordet slags frustrationer. Slags sådan ��

I processen med at undersøge og forsøge at optimere min hjemmekontorhastighed har jeg gjort en hel del forskning om australske internetudbydere og NBN-planer.

Verden af ​​australske internetudbydere

Det er vanskeligt at forestille sig at leve livet uden konstant adgang til Internettet. Fra 2020 har over 14,7 millioner australiere internet i deres hjem eller forretning. Det betyder, at cirka 88 procent af boliger og virksomheder er forbundet.

Internetforbrug er jævnt fordelt over Australien, hvor folk i Tasmanien bruger mindre internet end størstedelen af ​​landet. Telstra Corporation Limited er den største udbyder af telekommunikation, inklusive Internettet, i landet.

Australien har et ry for at have nogle af de laveste internethastigheder blandt de udviklede lande. Det ligger bag lande som Rusland, Ungarn og Kenya. De fleste internetabonnenter har hastigheder på mellem 24 Mb per sekund og 100 Mb per sekund.

En nylig undersøgelse placerede australske som det 62. langsomste internet globalt. Ouch ��

Selvom Telstra Corporation Limited er det største navn inden for telekommunikation, er der en række nye og etablerede internetudbydere, der opererer på øen. Det kan være vanskeligt at vælge den rigtige. Vi har samlet nogle oplysninger om de største spillere inden for australsk telekommunikation med det formål at hjælpe dig med at få en bedre fornemmelse af markedet og tage en god beslutning.

Ud over at kort gennemgå disse virksomheder har vi inkluderet nogle relevante oplysninger om de tilgængelige internetindstillinger i Australien, og hvordan disse kan påvirke den service, du modtager.

���� Top 10 internetudbydere Australien ����

Vi vil præsentere de 10 bedste internetudbydere i Australien, begynde med nogle af de større kendte navne og derefter tale om nogle af de mindre populære muligheder.

1. Telstra - Bedste samlede forbindelse / hastighed

Når australiere tænker på Internettet, tænker vi på Telstra. Faktisk er mere end 40 procent af internetforbindelserne i Australien med Telstra.

Telstra tilbyder nogle af de dyreste internetindstillinger. Priser starter ved omkring $ 70 om måneden for en 100 GB-plan, der leveres med ADSL 2+, NBN eller kabel.

Dette er betydeligt dyrere end hvad nogle af de andre virksomheder, vi vil gennemgå, tilbyder.

Telstra er et godt valg, hvis du leder efter en arv, der har et ry for kvalitet og konsekvent service. Telstra tilbyder gode NBN-aftenhastigheder. De annoncerer 80 procent af den maksimale tilslutningshastighed i spidsbelastningstider.

Telstra mobilplaner giver adgang til et hurtigt 4GX-netværk. Nogle har valgt at bruge mobilt bredbånd som erstatning for deres hjem.

Nogle af de ekstra frynsegoder, som deres kunder får, inkluderer billige filmbilletter, presell-koncertbilletter og rabatbilletter til nogle sportsbegivenheder.

2. Optus - Fantastisk service / hastighed

Hvis Telstra er konge for telekommunikation i Australien, er Optus kronprins. Det er den næstbedst kendte internetudbyder i landet. Dets omdømme var noget, det tog år at bygge. Det blev oprindeligt grundlagt i 1981 under navnet AUSSAT. I 2001 tog det på sig moniker Optus.

Optus tilbyder klienter det komplette udbud af tjenester, herunder NBN- og ADSL-planer. Der er mobile planer og mobile bredbåndsplaner tilgængelige. Optus har opbygget et ry for at levere kundeservice af høj kvalitet. De er ivrige efter at chatte med deres klienter via telefon, sociale medier, chatprogrammer og i deres butikker.

Optus er primært kendt som en udbyder af traditionelle fastlinieinternetplaner og mobiltelefoner. De forgrener sig dog og tilbyder flere trådløse hjemmeprodukter. Deres planer er konkurrencedygtige priser, og mange har set deres trådløse muligheder som et attraktivt alternativ til ADSL, NBN eller kabel-internet.

3. TPG - Solid NBN Bundle Choice

Når australiere tænker på TPG, er et af de første ord, der kommer til at tænke billig. TPG har nogle af de billigste NBN-planer til rådighed. TPG kan prale af mere end to millioner kunder på tværs af sine serviceplaner. Planerne er vokset i popularitet på grund af deres lave startpris og ingen ekstra tillæg.

Ud over at være billig er TPG NBN-service hurtig. Ydelsestest udført i 2020 viste, at TPG-tjenester på NBN gav kunderne downloadhastigheder på omkring 86 procent af deres annoncerede maksimum. Dette er så godt som, hvis ikke bedre, end deres konkurrenter. Naturligvis kan disse tal svinge regelmæssigt.

TPG tilbyder klienter tre NBN-hastighedsniveauer:

 • Grundlæggende NBN 12
 • Standard Plus NBN 50
 • Premium NBN 100

Disse planer leveres med ubegrænsede data. For et rimeligt gebyr kan brugerne tilføje fastnet og mobil.

4. iiNet

iiNet er en god mulighed for dig, hvis du vil have en underholdningsplan sammen med dit internet. Når du køber en ubegrænset data iiNet-plan, har du adgang til en Fetch TV-set-top-boks. En af de mest attraktive træk ved dette firma er, at de tilbyder Naked DSL-tjenester. Dette betyder, at du kan få DSL-internet uden at betale for ekstra telefonlinje. Mange australiere elsker dette, fordi de fleste mennesker opgiver deres fastnet og kun bruger mobiltelefoner.

5. Dodo

Mens Dodo ikke fanger det samme marked som nogle af dets større konkurrenter, har Dodo opbygget et betydeligt kundegrundlag. Som datterselskab af Vocus Communications ejes det af det samme firma, der administrerer iPrimus og andre kommunikationsselskaber.

Dodo tilbyder internet på hjemmet, mobiltelefonplaner og energiprodukter til hjemmet og forsikringer. Ud over den internettjeneste, de tilbyder, er det, der tiltrækker folk til Dodo, at de kan levere en husstand med størstedelen af ​​deres nøgletjenester på en regning.

Kernen i hvad Dodo tilbyder er bredbåndsinternet. De har et komplet sortiment af produkter, herunder NBN, ADSL 2+ og mobile internettjenester. Der er flere internetbundter tilgængelige og kun internetplaner. Dodo kan prale af nogle af de billigste bredbåndsindstillinger på øen.

6. Vodafone

De fleste mennesker tænker ikke på internettjeneste, når de tænker på Vodafone. Dette firma har opbygget sit navn som et mobilselskab. I de senere år begyndte Vodafone imidlertid at tilbyde NBN-planer og kastede sin hat på internetforretningsspil.

Vodafone har en ligefrem prismodel. Alle deres planer har ubegrænsede data. Alt hvad du skal gøre er at bestemme hastigheden og den pris, du vil betale. Valgmulighederne spænder fra NBN 25 op til NBN 100. Hvis du foretager dig lidt grave, vil du se, at Vodafone har en billig NBN 12-plan. Dette er en god mulighed, hvis du leder efter internet på et budget.

7. Tilhør

Med et navn, der får alle til at føle sig velkomne, er Belong en af ​​de nyere internetudbydere i Australien. Det blev lanceret i 2013 og tilbyder ADSL 2+ planer for enten $ 50 om måneden eller $ 65 om måneden. Disse planer tilbød henholdsvis 70 GB og 250 GB. Desværre kunne kun dem, der bor i Sydney-metropolitiet, drage fordel af denne service ved lanceringen.

Da NBN-dækningen imidlertid begyndte at udvide, begyndte Belong at tilbyde NBN-planer og ADSL-planer i hele det større Australien-område. Fra 2020 har Belong holdt sig til sit enkle enkle tilbud. Der er en ubegrænset dataplanindstilling, tre muligheder for NBN-service, to ADSL 2+ -planer og tre Sim-mobilplaner.

Australien har flere bredbåndsudbydere end nogensinde før, så nyere udbydere som Belong har været nødt til at finde måder at bryde ind på markedet. Tilhører påstanden om berømmelse er, at det tilbyder en effektiv måde at streame Netflix på et budget. En husstand med to eller tre personer kan nemt streame ved hjælp af tjenesten Standard Plus 40 Mbps. Større hjem, der er på udkig efter uafbrudt 4K / UHD-streaming, ville drage fordel af Premium-planen 80 Mbps.

Mens de grundlæggende planer, der tilbydes af Belong, er attraktive, kommer de kun til kundeservice. Der er en række klager over dårlig kommunikation og langsomme responstider.

8. Aussie bredbånd

Aussie Broadband er en anden nykommer for internetudbydere i Australien. Hvad de mangler i navnegenkendelse, bygger de hurtigt omdømme. Aussie bredbåndskunder kommenterer ofte, hvordan denne internetudbyder er bekymret for ydelsen af ​​dens service. Det er aktivt engageret med sine kunder, som det fremgår af deres kommunikation med kunder på fora.

9. Exetel

Grundlagt i 2001 er Exetel vokset til at have mere end 300.000 erhvervs- og boligkunder her i Australien. Dette er et firma, der har gjort hårde værfter og har eksisteret i et antal år.

Ligesom deres konkurrenter tilbyder de flere niveauer af NBN-planer, der starter med deres NBN 50-plan op til deres NBN 100-plan. De tilbyder ikke NBN 25 eller NBN 12 planer, men har valgt at fange budgetkunder med deres trådløse bredbåndstjeneste. Med en 12 måneders kontrakt får du et modem og behøver ikke at betale et opstartsgebyr. For omkring $ 40 om måneden får du 250 GB data.

Brugere, der er genert med at forpligte sig, kan få den samme bredbåndstjeneste uden kontrakt, men du bliver nødt til at betale omkring $ 100 for modemet. Når du bruger disse indstillinger, skal du overvåge din datatildeling. Hvis du går over din tildeling, debiteres du $ 10 for 10 GB. Og din hastighed falder fra 12 Mbps til 256 kbps.

Exetel tilbyder også kunder ADSL-planer, fiberplaner og mobile bredbåndsplaner. Som med mange af de internetudbydere, vi har gennemgået, tilbyder Exetel en VoIP-hjemmepakke, mobilplaner og en hjemmelinjeplan som et pakket pakke.

10. SpinTel

SpinTel er en af ​​de bedste internetudbydere i Australien, som du sandsynligvis aldrig har hørt om. Kendte finansielle magasiner, såsom Money Magazine, har tildelt SpinTel flere gange for at tilbyde billige internetmuligheder til en lav pris.

I lighed med mange af sine konkurrenter tilbyder SpinTel en række forskellige tjenester, herunder NBN, mobilt bredbåndsplaner og ADSL 2+. Deres trådløse bredbåndstjenester til hjemmet giver dig styrken ved bredbånd via et modem. Dette giver dig mulighed for at dele internettet i hele huset. Da SpinTel sælger telefonplaner, er du i stand til at samle en BYO-telefonplan, mens du handler efter Internet.

Hvad betyder forskellige internetservicetyper?

I vores gennemgang af de bedste internetudbydere i Australien har vi talt om:

 • ADSL Internet
 • Kabelinternet
 • NBN
 • Hjem trådløst bredbånd
 • Fast trådløs
 • Satellit NBN

Alle disse vilkår kan være forvirrende. Lad os tage et par minutter at fordele, hvad hver af disse udtryk faktisk betyder, og se, hvordan de påvirker den internettjeneste, du modtager.

Hvad er ADSL Internet?

billede der viser adsl internetlinjer i AustralienADSL Internet, også kendt som Asymmetric Digital Subscribber Line, er en teknologi, der blev oprettet for at give hurtige forbindelseshastigheder ved hjælp af traditionelle telefonlinjer. Dette gjorde det muligt for hastigheder, der var mange gange hurtigere end dem, der blev leveret af opkaldsinternet.

ADSL-teknologi er det, der gjorde bredbåndshastigheden mulig. Det er kraften bag Web 2.0.

I nogle dele af verden er ADSL-internet erstattet af fiber-internetforbindelser. Stadig mange steder i Australien er ADSL dagens teknologi. At forstå, hvad det er, og hvordan det fungerer, kan hjælpe dig, når du vælger en forbindelse til dit hjem eller din virksomhed.

Hvad er en ADSL-linje?

Fiberoptiske teknologier kræver fiberoptiske kabler. Til sammenligning er ADSL en fleksibel teknologi. Det bruger kobber-telefonlinjer, der har været brugt i fastnet i årtier. Information sendes over kobberlinjerne i høje hastigheder, så brugerne kan se Netflix, sende e-mails og arbejde online.

Teknologien blev først introduceret i 1988, men det tog år, før teknologien rodfæstede, fordi den er dyre at installere. Intuitiv signalbehandling var nødvendig, hvilket krævede udvikling og produktion af specialiseret udstyr. I de tidlige 2000'ere var de fleste områder opgraderet til ADSL-teknologi.

ADSL-netværksdækningHvordan fungerer ADSL?

ADSL er et kompliceret system, der kræver, at flere teknologier fungerer harmonisk. I dit hjem skal du have et ADSL-modem. Modemet fra dit hjem er tilsluttet via et snoet par kobber-telefonkabler, som regel kategori fem eller kategori seks kabler, der er forbundet til den lokale telefoncentral. Derfra er kobbertråden fra dit hjem og kobbertrådene fra hjemmene og virksomhederne i dit område forbundet til en DSLAM eller en digital abonnentlinie-adgangsmultiplexer.

Det modem, du har i dit hjem, er at sende og modtage data til og fra DSLAM. De signaler, der sendes frem og tilbage, bruger en anden frekvens end dem, der bruges til taletelefonkommunikation. Derfor kan telefonopkald og internetsignaler sendes samtidigt over den samme linje. Når signalerne når udvekslingen, opdeles de og håndteres af forskellige netværksteknologier. Dette giver dig mulighed for at kommunikere over telefonen eller kommunikere med en webserver i den anden ende.

Hvad påvirker ADSL-internethastighed?

ADSL-internethastigheder kan ikke overstige 50 Mbps på grund af begrænsninger fra kobbertrådene, der bruges til forbindelsen. Der er andre faktorer, der kan påvirke ADSL-forbindelser, hvoraf mange er uden for forbrugerens kontrol.

Hvis din forbindelse er "ikke tilsluttet", maksimeres den ca. 10 Mbps. I et befolket område trækker flere lokale forbindelser fra den samme båndbredde. Det betyder, at der er flere, der prøver at bruge en begrænset mængde båndbredde.

En lukket ADSL-forbindelse har på den anden side grænser for antallet af samtidige forbindelser i et område. Disse kan nå hastigheder op til 40 Mbps, fordi der ikke er så mange brugere, der kæmper for den samme linje.

ADSL-hastighed påvirkes af afstanden mellem dit hjem og telefoncentralen. Jo længere afstand der er, jo langsommere er forbindelsen og desto mindre pålidelig kan forbindelsen være. Loop extenders kan bruges til at øge signalstyrken på længere linjer. Imidlertid er kortere linjer altid bedre.

Forbedringer i ADSL-linjer har gjort levering af højhastighedsinternet over længere afstande mere pålidelig. Forbindelser, der er adskilt med 10 miles eller mere, vil stadig lide nedbrydning og hastighedstab på grund af afstand.

Hvad er kabel internet?

billede, der forklarer, hvordan kabel-internet fungererKabelinternet bruger det samme koaksialkabel og det netværk, der bruges til at levere kabel til dit hjem for at give dig internet. Din internetudbyder sender et datasignal gennem koaksialkablet. Signalet overføres til dit modem.

Fra dit modem er et Ethernet-kabel forbundet til din computer eller router. Det er her du får dit højhastighedsinternet. Din router sender dit Wi-Fi-signal i hele hjemmet.

Kabel-tv-service bruger kun en lille del af koaksialkablets båndbredde. Dette er grunden til, at internettjenesten kan fungere ved hjælp af det samme netværk. Kabelnetværk er spredt over hele landet og bruges til at forbinde Australien med resten af ​​verden. Kabelinternet muliggør en jævn fordeling af signalet mellem de enkelte brugere. Det giver også brugere, der betaler mere for at modtage højere båndbredde, hvilket betyder hurtigere hastigheder.

Hvordan adskiller kabelinternet sig fra andre former for internet?

Satellit, fiberoptisk, kabel og ADSL deler en række ligheder. Kabelinternet kan være at foretrække frem for satellitinternet, fordi satellitinternet tilbyder et ikke-direkte signal, hvilket betyder, at der kan være interferens under transmission. Kabelinternet har en direkte forbindelse, hvilket betyder et pålideligt signal ved høje hastigheder.

Fiberoptiske internetkabler kan nå uploadhastigheder, der spænder fra 50 Mbps helt op til 2.000 Mbps. Dette er drastisk hurtigere end hvad du får fra kabelinternet. Ulempen er, at fibernetværk stadig udvides og ikke er så tilgængelige i hele Australien, især i landdistrikter.

Hvem er kabel internet godt til?

Kabelinternet tilbyder en hurtig bredbåndsforbindelse. Det kan være op til 10 gange så hurtigt som DSL-tjenester. Kabelinternet er godt for dem der ønsker at have uafbrudt tjenester, mens de spiller videospil og bruger live videoteknologi online. Der er et antal telefontjenester, der i øjeblikket tilbydes via kabel-internet, hvilket giver klar kommunikation til en brøkdel af prisen for traditionelle telefonlinjer.

Hvad er NBN?

Tiden ville svigte os, hvis vi forsøgte at beskrive dybtgående, hvad NBN er. Her er Reader's Digest-version. Det nationale bredbåndsnetværk er et netværk, der gradvist er blevet rullet ud af regeringen i Australien. Formålet med NBN er at give forbindelser med høj hastighed til hvert hjem og kontor i Australien. Det tillader også telefon og internetudbydere at levere underholdning, e-sundhed, sikkerhed og mere til hjem og virksomheder.

Hvilke teknologier bruger NBN?

NBN bruger flere teknologier, herunder:

 • Fiber til lokalerne
 • Fiber til noden
 • Fiber til bygningen
 • Hybrid fiberkoaks
 • Fast trådløs
 • Satellit

De fleste beboere og virksomheder vil bruge en af ​​de første tre teknologier.

Det netværk, der er oprettet af NBN, er designet til at skubbe Australiens økonomi fremad ved at tilbyde bedre forbindelser til resten af ​​verden. De fleste mennesker bruger NBN som en måde at oprette forbindelse til internettet, kommunikere med venner og familie og se streamingtjenester.

Når et hjem eller en virksomhed er tilsluttet NBN, skal husejere købe en ny NBN-plan og -modem. NBN giver brugerne mulighed for at fortsætte med at søge på nettet, som de altid har, men med et mere stabilt netværk og hurtigere hastigheder.

NBN sælger fire hastighedsniveauer til internetudbydere, der pakker dem om og sælger dem til offentligheden. Valgmulighederne inkluderer:

 • NBN 12
 • NBN 25
 • NBN 50
 • NBN 100

Tallene efter NBN refererer til megabits per sekund. Grundlæggende fortæller dette nummer, hvor hurtigt du kan downloade ting. Jo højere nummer, jo hurtigere kan du downloade oplysninger. Hvis du køber NBN 50-planen, vil du have en internethastighed, der er hurtigere end ældre ADSL-planer. Det er tilstrækkeligt at give en familie på fire lovligt brug af internettet.

Hvem drager fordel af NBN-satellit- og faste trådløse planer?

Trådløse signaler er ideelle til dem af os, der bor i landdistrikter i Australien. Det er kontraproduktivt at køre kabler helt ud til vores hjem, så trådløse signaler giver os mulighed for at drage fordel af Internettet uden at ofre ydeevnen.

Du kan sammenligne det med det mobile internet på din telefon. Der er store transmissionstårne ​​placeret rundt om i landet, der er en del af NBN. Du har en antenne eller modtager i dit hus. Hvis du bor i et befolket område, kan der være et enkelt transmissionstårn, der servicerer flere hjem samtidigt.

Hvis du bor i fjerntliggende dele af landet, leveres din NBN-service via en satellit kaldet Sky Muster. Der vil være en antenne på taget af dit hjem, og signalet rejser til dit hjem fra rummet. Teknologien virker futuristisk. Da signalet kører store afstande, er der grænser for, hvor hurtigt signalet kan gå.

Hvem drager fordel af trådløst bredbånd til hjemmet?

Selvom Australien lader meget tilbage at ønske, når det kommer til landets internethastigheder, har Australien nogle af de bedste mobiltelefonnet på planeten. Mange mennesker er klar over, at det er meget bedre at bruge trådløst bredbånd i modsætning til at oprette forbindelse til en fast tjeneste som NBN.

Hjemme trådløse bredbåndsplaner deler mange ligheder med mobile bredbåndsplaner. Trådløse planer har dog flere data, der tilbyder op til 200 GB pr. Måned. Derudover kommer trådløse bredbåndsplaner med en Wi-Fi-router, der kan sammenlignes med den, du ville bruge, når du er tilsluttet NBN. Dette er kraftfulde hardwarestykker, der giver dig mulighed for at få signal i hvert værelse i dit hjem.

Trådløse bredbåndsplaner er lidt dyrere end hvad du ville betale for NBN-planerne. Efterhånden som flere mennesker begynder at bruge dem, forventes det, at prisen på disse planer vil begynde at falde.

FAQ: Hvordan kan jeg vælge den bedste internetplan?

Vi har haft en kort gennemgang af de bedste internetudbydere i Australien. Nu vil vi gerne diskutere et par ting, som du skal overveje, når du vælger en ny internetplan til dit hjem. Der er tre primære faktorer, du skal overveje. De omfatter:

 • Mængden af ​​data, du har brug for
 • Hastigheden på din NBN-plan
 • Undertegnelse af en kontrakt eller ej

Hvor meget data har jeg brug for til min ISP-plan?

Svaret på dette spørgsmål vil variere fra husholdning til husholdning. I 2018 brugte den gennemsnitlige australske husstand omkring 85 GB bredbåndsdata hver måned. Når det er sagt, ser de fleste på internettet som et værktøj. Ingen vil købe en fast mængde elektricitet ved at vide, at hvis de gik over det faste beløb, ville elektriciteten være slukket. Tilsvarende vil de fleste mennesker have, at deres internet altid skal være tændt. Derfor vælger de fleste ubegrænsede data.

Hvor meget data bruger du i øjeblikket?

Hvis du føler, at ubegrænsede data ikke er rigtige for dig, er den bedste måde at finde ud af, hvor stor en dataplan du har brug for, at se på dine gamle internetregninger. Disse har normalt din månedlige brug. Hvis du ikke har en papirkopi, skal du være i stand til at finde disse oplysninger på din ISP's websted.

Trin til at minimere dataanvendelse

Hvis du er chokeret over den mængde data, du bruger, og du vil betale for en billigere plan, kan du foretage nogle justeringer til dit internetforbrug. På sociale medier skal du f.eks. Indstille videoer til aldrig automatisk at afspille. Se også din Netflix-streamingkvalitet. Jo højere kvalitet, jo flere data bruger du. Hvis du downloader film, skal du downloade dem i SD i modsætning til HD. En film af HD-kvalitet på iTunes er omkring 4 GB, mens en film af SD-kvalitet gennemsnitligt 1,5 GB.

Hvor hurtig skal din NBN-plan være?

Dette kan være et vanskeligt spørgsmål for australiere, for i den længste tid fik vi ikke valgt, hvor hurtig vores internetforbindelse var. Men nu giver NBN os et valg.

Der er to faktorer, som vi skal overveje, når vi bestemmer, hvor hurtigt er nok for os. Den første ting, vi vil tænke på, er NBN-hastighed fra udsigtspunktet, hvor hurtigt vi er i stand til at downloade ting. Derefter ønsker vi at tænke på den maksimale kapacitet af vores forbindelser.

Lad os f.eks. Sige, at vi har valgt den billigste NBN 12-plan. Vi får 12 Mbps. Imidlertid har vi i vores hus seks personer, der ofte er på Internettet. Hvis alle er online samtidig, får hver person kun ca. 2 Mbps hver, hvilket ikke er noget.

I de fleste tilfælde anbefaler vi, at du får en NBN 50-plan. Dette giver en familie på fire mulighed for at oprette forbindelse til Internettet med god hastighed. Selvfølgelig sparer du et par ekstra dollars ved at købe en langsommere service. Når alle i familien kæmper for at streame Netflix, se videoer på YouTube eller spille online spil, vil du dog indse, at de få ekstra dollars, du har sparet, ikke er det værd.

Skal vi få en ISP-kontrakt på kontrakt?

Svaret afhænger af, hvad du vil have fra din internet.

Fordelene ved at gå gratis

Du ønsker måske en kontraktfri måned-til-måned-plan, fordi du ikke er låst i det i lang tid. Du bliver sandsynligvis nødt til at betale et opsætningsgebyr, og du vil sandsynligvis blive opkrævet for din router og modem. Men du kan frit annullere din service på din fritid. Hvis du ikke kan lide din udbyder, kan du gå videre når som helst. Dette er en god mulighed for folk, der overvejer at prøve en ny udbyder, som de ikke er sikre på.

Du vil også være i stand til let at skifte udbydere, hvis du finder en bedre aftale. Men hvis den nye aftale, du finder, også er sat op en måned for måned-basis, er du sandsynligvis nødt til at betale et andet dyrt opsætningsgebyr. Her i Australien er vores bredbåndsmarked ikke så robust som vores smartphone-marked. Dette betyder, at der er mindre konkurrence, så du vil sandsynligvis ikke se en enorm prisudsving fra en udbyder til en anden, medmindre der er tale om en aftale.

Fordele ved at få en kontrakt

Hvis du går på kontraktens rute, vil din internetudbyder låse dig inde i mellem 12 og 24 måneder. Dog sparer du sandsynligvis penge over tid. Nogle af de frynsegoder, du får for at underskrive en kontrakt, kan omfatte ikke at betale et opstartsgebyr, få et gratis eller nedsat modem og have en billigere månedlig pris.

Langsigtede kontrakter leveres normalt med en form for bonus. De kan omfatte et fjernsyn, en bærbar computer eller adgang til andre tjenester. Mens alle internetudbydere bruger kontrakter, arbejder kun et par måneder til måned.

Vi håber, du har haft vores gennemgang af de 10 bedste internetudbydere i Australien. Som altid elsker vi at høre fra vores læsere. Fortæl os om din oplevelse med de forskellige internetudbydere, du har brugt i kommentarfeltet nedenfor.

Tilføj din egen anmeldelse:

Vi gør vores bedste for selvstændigt at undersøge produkter for bedre at hjælpe vores læsere med at tage beslutninger. Når det er sagt, vil vi også høre dine meninger. Vi accepterer individuelle anmeldelser, der er informative og ikke-salgsfremmende. Udfyld nedenstående formular, så offentliggør vi din anmeldelse. Salgsfremmende anmeldelser fra virksomhederne selv vil ikke blive offentliggjort. Tak!

--- Vælg hastighed ---
Gennemsnit
Langsom
Hurtig
?>

--- Vælg brugervenlighed ---
Let at bruge
Lidt kompliceret
Meget kompliceret
?>

Ved at klikke på knappen nedenfor anerkender jeg, at jeg har læst og accepterer Brugsbetingelserne.

TILFØJ MIT ANMELDELSE

0
6858

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me