Bedste billige hosting Australien

Hvis du er som os, kan du se ordene "fri" for "billig" få dig til at sidde op og være opmærksom.

Alle kan lide en god handel, ikke?

Nogle ting er dog ikke et tilbud til nogen pris. Det er især tilfældet med hostingfirmaer. Mellem forhandlere og disse fly-by-night-tjenester, der dukker op over hele Australien, kan næsten enhver oprette et websted og tilbyde gratis eller næsten gratis webstedshosting.

Folk giver mange løfter. Men hvad får du virkelig med hensyn til konsistens og støtte til disse købskælderpriser?

Vores job er at sile gennem vrøvl og finde de bedste billige hosting-tjenester i Australien. Hvad vi leder efter er overkommelig hosting fra velrenommerede virksomheder, der tilbyder meget til gengæld.

WEB HOSTPRICESPEEDRATING
1. Hostinger $ 0.99 / mo 585 ms 5 ★★★★★
2. HostPapa $ 2,95 / mo 475 ms 5 ★★★★★
3. HostGator $ 2,95 / mo 6,57 ms 4 ★★★★★
4. Bluehost $ 2,95 / mo 1,765 ms 5 ★★★★★
5. iPage $ 1,00 / mo 1.941 ms 4 ★★★★★

Hvorfor du bør undgå super-billig eller "gratis" hosting

En hurtig internetsøgning efter “Gratis hosting i Australien” vil give dig flere sider med resultater. Nogle kommer fra mærker, du kender, der har eksisteret i et stykke tid. Andre er nye virksomheder, der ønsker at navngive, eller folk, der ønsker en let passiv indkomst.

Det er problemet med gratis eller superbillig hosting.

Virksomhed er forretning. Mellem infrastruktur, opgraderinger, sikkerhed og andre elementer, der går til vedligeholdelse af en platform, kan teknologi blive dyr. Ingen vil tilbyde alt dette ud af hjertets godhed. Hvis de ikke genererer indtægter ved at opkræve dig for deres service, tjener de et penge fra dig bag din ryg.

Hvordan gør de det?

Mange gange er det ved at indsamle dine oplysninger om slugten og sælge dem til tredjepart. Men målrettet markedsføring er ikke den eneste grund til at undgå tilbud, der synes at være for gode til at være sandt. De fleste gratis webhoste tjener penge i volumen ved at kaste hundreder - måske tusinder - kunder på den samme server, hvor de deler adgang til de samme begrænsede ressourcer og en identisk IP-adresse.

Problemet med det er:

 • ⚠️ Dårlige naboer. Billige eller gratis tjenester er ofte favoritter hos spammere og svindlere, fordi de ikke behøver at investere meget, og de kan gå tabt i mængden. Men du kan være sikker på, at disse ressourcehogs får din hjemmeside til at fungere dårligt og ofte gå ned.
 • ⚠️ Masser af nedetid. Dårlige naboer fører til overdreven nedetid, der kan koste dig kunder, brandets omdømme og penge. Ethvert selskab der garanterer mindre end 99 procent oppetid er et pass.
 • ⚠️ De er nemme at hacke. Cyberkriminelle målretter tjenester med delte IP-adresser, fordi de ved, at sikkerheden er svag, og der er hundreder af mål at vælge imellem.
 • ⚠️ Det er let at sprede kaos. På grund af svag sikkerhed og et fanget publikum, kan ondsindet kode og vira sprede sig vidt og langt på kort tid.
 • ⚠️ Google straffer dig. Fair eller ej, Google-indeksere vil dømme dig efter det firma, du holder (eller bruger). Hosting-tjenester med overdreven nedetid og en høj procentdel af hackbare eller spammy-websteder scorer ikke godt eller rangerer højt i SERP'erne.
 • ⚠️ Dårlig - eller ingen - støtte. De fleste gratis eller superreducerede hostingplaner leveres med support, der er svært at nå, reagerer eller bare slet ikke. Du får ingen vidensbase, kun en e-mail-adresse med langsom omdrejningstid eller et telefonnummer, der efterlader dig i automatiseringshelvede eller i ventetid i længere tid. Sikkerheden er heller ikke særlig god. Selv basics som SSL tilbydes kun præmie, hvis overhovedet.

Ofte finder du kun den rigtige aftale, når restitutionsperioden er gået, og det er for sent at komme ud af den lange kontrakt, du har underskrevet for at få en reduceret pris. Du kan lære meget ved at læse den lille bogstav, hvilket betyder at man kombinerer deres servicevilkår (TOS) eller serviceniveauaftaler (SLA'er), før man underskriver en kontrakt. Ikke mange mennesker er villige til at gøre det, især når disse aftaler er så lange og forvirrende.

Du kan også drage fordel af gratis forsøg for at finde ud af, om et firma er legitimt. Men hvem har tid til personligt at forsøge at kaste plan efter plan på jagt efter det bedste?

Det er vores job!

Billige australske webhostingguide

Vi er gået ud for at give dig afgørende valg for billig webhosting fra virksomheder, der giver dig et godt afkast på en ret beskeden investering. Vores team har prøvet dusinvis af hostingtjenester, sammenlignet funktioner og planer og kontrolleret hastigheden og sikkerheden for hver enkelt. I sidste ende har vi bestemt, at de følgende seks virksomheder er dem, der virkelig leveres i henhold til vores kriterier.

Ikke alle af dem er de bedste af de samme grunde. Nogle er bedre tilbud eller bedst til WordPress-hosting, mens andre tilbyder avancerede funktioner og overlegen support.

Uden videre, her er vores valg. For mere hosting sjov, skal du læse vores guide til den bedste webhosting.

BEMÆRK: Alle hastigheder registreres i millisekunder (ms).

Billig webhosting - topvalg for 2020

1. Hostinger: mest overkommelig, fuld stop

Gennemsnitlig oppetid: 99,87%
Gennemsnitshastighed: 585 ms

Pris: Planerne starter på kun $ 0,99 pr. Måned, og du får meget for den pris. Den eneste ulempe er, at du er nødt til at acceptere en 48-måneders kontrakt for at få denne sats. Omkostningerne går op til $ 7,99 pr. Måned, når du fornyer. Hostinger tilbyder også de fleste måder at betale på. Du kan bruge et større kreditkort, PayPal eller cryptocurrency.

Laveste pris uden at ofre kvalitet ✅

Hvorfor er Hostinger øverst på vores liste? Du kan sammenligne prisen, som er næsten en tredjedel lavere end den nærmeste konkurrent. Selvom vi anbefaler at holde sig væk fra tjenester, der opkræver mindre end $ 1 pr. Måned, er vi nødt til at gøre en undtagelse for, at Hostinger dør til dets pålidelighed og ydelse. De giver endda en solid omkostningseffektiv hostingindstilling, der ikke går på kompromis med kvaliteten. Curt du betaler dem med kryptovaluta.

På trods af prisfastsættelsen i bunden forårsager de ikke de samme bekymringer omkring ressourcedeling, nedetid eller sikkerhed, som du oplever med andre superbillige hostingplaner. De har nogle af de højeste oppetidsprocenter og den hurtigste hastighed, og kundeservice er tilgængelig 24/7 uanset hvor du befinder dig.

Hostinger er det bedste valg for dem, der ønsker at oprette en personlig blog eller et grundlæggende websted uden megen besvær eller vedligeholdelse. Du kan starte et WP-sted på få minutter, og Hostinger giver dig gratis SSL- og domæneregistrering med hver konto.

Bedste funktioner:

 • Gratis webstedsbygger
 • Høj oppetid
 • Laveste pris af alle
 • Gratis domæne, e-mail-konto og database (Højere niveauer får ubegrænset websteder, e-mail-konti, opbevaring, SSL og båndbredde)
 • Stor kundesupport
 • Bred videnbase

2. HostPapa: Bedste billige / premium hosting

Gennemsnitlig oppetid: 99,95%
Gennemsnitshastighed: 475 ms

Pris: Priserne starter ved $ 2,95 og stiger til henholdsvis $ 8,99 eller $ 13,99, når du fornyer din kontrakt. HostPapa Business Pro-planen er $ 11,95 pr. Måned for den indledende tre-årige kontrakt, som regelmæssigt prises til $ 21,95 pr. Måned. Du kan betale for tjenesten med Visa, MasterCard eller American Express.

Rabatter: De tilbyder en standardrabat på $ 2,95 pr. Måned for både deres standard delte hostingplan og mellemliggende forretningshosting. HostPapa tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Når du leder efter den bedste samlede hostingtjeneste såvel som den billigste forretningsplan, skal du tjekke HostPapa. Det er en fantastisk mulighed for webhosting i Australien på grund af den store pris og hurtige, responsive kundesupport. HostPapa er placeret i Canada, men har servere over hele verden. Virksomheden tilbyder også flammende hurtig hastighed og en af ​​de højeste oppetidsprocenter.

Derefter er der funktionerne, inklusive hundredvis af apps, marketingværktøjer og freebies i massevis. Uanset om du opretter en personlig blog eller et forretningswebsted, finder du alt hvad du har brug for for at komme hurtigt og køre hurtigt med færre bekymringer om nedetid eller hackere.

Bedste funktioner:

 • Gratis opsætning, overførsler og domæneregistrering
 • Gratis tilpasset e-mail-adresse
 • Gratis webstedsbygger og CDN
 • Gratis marketingværktøjer
 • Gratis en-til-en-træning
 • 24/7 kundesupport og live chat
 • Gratis SSL
 • Mere end 400 gratis apps
 • Umeteret båndbredde

3. HostGator - Bedste Discount Cloud Hosting

Gennemsnitlig oppetid: 99,68%
Gennemsnitshastighed: 6,57 ms

Pris: Deres Hatchling-plan starter ved $ 2,95 pr. Måned med en tre-årig kontrakt. Det vender derefter tilbage til $ 6,95 pr. Måned, når din kontrakt fornyes. Den øverste serviceniveau, HostGator forretningsplan, er $ 5,95 per måned for din indledende serviceperiode. Du kan betale med dit større kreditkort eller PayPal-konto.

Rabatter: Du kan finde HostGator rabatkoder og kuponer overalt på internettet. De tilbyder også den mest generøse pengene-tilbage-garanti ved at give dig 45 dage til at sammensætte dig.

HostGator er lidt dyrere end andre på listen, men du får premium-funktioner til en relativt god pris. Det er sammenligneligt rundt omkring med hensyn til hastighed, ydelse og oppetid, men avancerede brugere vil elske den store bunke funktioner, der er inkluderet som standard.

Virksomheden tilbyder en gratis webbygger, og de har arbejdet hårdt for at forbedre deres WordPress-hosting. Det er en fantastisk løsning til e-handelsplatforme på grund af dens SEO og hjælp til både Google Adwords og Bing-reklame.

Med HostGator løses sikkerhed gennem gratis SSL-certifikater og automatiserede sikkerhedskopieringer. Kunder får også uovervåget båndbredde og opbevaring, gratis domæner og installation med et enkelt klik.

Funktioner:

 • Et-klik-installationer
 • Gratis automatiserede sikkerhedskopier
 • $ 100 Google AdWords-kupon
 • Umeteret båndbredde og opbevaring
 • Gratis domæne (ubegrænsede domæner med højere niveauplaner)
 • Gratis SSL
 • Brugerdefineret e-mail-adresse
 • Support til flere platforme

4. Bluehost: mest pålidelig service

Gennemsnitlig oppetid: 99,74%
Gennemsnitshastighed: 1,765 ms

Pris: Du kan få en opstartplan til en kurs på $ 3,95 pr. Måned med en 36-måneders kontrakt med en rabat på $ 2,95, der tilbydes, hvis du forsøger at forlade webstedet uden forpligtelse. Prisen vender tilbage til $ 7,99 pr. Måned ved fornyelse. Bluehost tager alle større kreditkort.

Rabatter: Du får et popup-tilbud til deres teasersats på $ 2,95 fra virksomheden efter et par minutter på deres hjemmeside. Bluehost tilbyder også en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Bluehost har eksisteret i en eller anden form, så længe internettet har været en ting. Virksomheden blev lanceret i 1996, men det blev officielt døbt som Bluehost i 2003. De er dyrere end andre tjenester, men du får meget tilbage.

For det første skal en virksomhed, der har eksisteret så længe og tilbageholder millioner af kunder, gøre noget rigtigt. De har også datacentre placeret over hele verden, hvilket er en god nyhed for australiere, der leder efter hurtige belastningstider.

Hvis du leder efter en service, der er let at lære og bruge, er det svært at slå Bluehost. Virksomheden har en enorm videnbase, der er fyldt med tutorials og guider. uanset om du er en nybegynder eller en udvikler med en masse oplevelse af webbygning, finder du noget at elske ved Bluehost. De har også en af ​​de højest garanterede oppetider.

Ulempen med Bluehost er den oversøiske placering, hvilket gør kundesupport lidt mere udfordrende for australiere.

Bedste funktioner:

 • Gratis domæneregistrering
 • Gratis SSL
 • Et-klik WordPress installerer
 • Ubegrænset båndbredde
 • Op til 100 gratis tilpassede e-mail-adresser
 • $ 200 i gratis AdWords-kreditter
 • Support til cPanel

5. iPage: God service / pris-forhold

Gennemsnitlig oppetid: 97,77%
Gennemsnitshastighed: 1.941 ms

Pris: Planerne starter på $ 1,00 pr. Måned. Du skal synge en 36-måneders kontrakt for denne sats, og prisen vender tilbage til $ 7,99 pr. Måned efter fornyelse. Virksomheden accepterer alle større kreditkort og PayPal.

Rabatter: Du kan finde rabatter og kuponkoder på websteder som Coupns.com. Groupon og RetailMeNot, nød, du bliver nødt til at grave dig rundt for at finde dem. iPage tilbyder også standard 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Selvom iPage har flere negative anmeldelser, er de fleste relateret til kundeservice og ikke ydeevne eller pålidelighed. Problemet er deres placering i USA, hvilket gør det vanskeligt for australiere at nå dem i arbejdstiden. Grundlæggende plankunder skal også betale for et SSL-certifikat, som de fleste af vores valg tilbyder gratis.

Bortset fra det er dit domæne gratis det første år, og du får masser af avancerede funktioner. De giver dig også ubegrænset lagerplads og mere end 1.000 skabeloner til at hjælpe dig med brugerdefineret design.

Bedste funktioner:

 • Gratis domæneregistrering
 • Mere end 1.000 gratis skabeloner
 • Gratis tilpassede e-mail-adresser
 • Gratis webstedsbygger
 • Gratis SSL-certifikat (højere niveauer)
 • Ubegrænset lagerplads

6. A2 Hosting: Premium Service, billig (er) pris

Gennemsnitlig oppetid: 99,4%
Gennemsnitshastighed: 601 ms

Pris: Begynder til $ 3,92 pr. Måned for delt hosting, med det højeste niveau af service, der er prissat til $ 99,59. Du bliver nødt til at tilmelde dig en 36-måneders kontrakt for at få den nedsatte pris på grundlæggende delt hosting, som vender tilbage til den normale pris på $ 7,99 pr. Måned ved slutningen af ​​din kontrakt. De tager de fleste større kreditkort, PayPal og Skrill.

Rabatter: Virksomheden tilbyder masser af incitamenter til nye kunder, der opdateres regelmæssigt. A2 tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti såvel som et "når som helst" -reguleret tilbagebetalings-tilbud, hvis du opfylder visse betingelser.

Dette hostingfirma er sidst på vores liste, ikke på grund af ydeevne eller funktioner, men på grund af deres højere introduktionspris. Faktisk overgår de generelt andre tjenester. Hvis du imidlertid er budgetbevidst, er der billigere virksomheder med kun marginalt dårligere funktioner og funktionalitet.

Selv med deres billigste mulighed får du dog stadig gratis sikkerhedsfunktioner og forhindring af hack. A2 tilbyder også gratis sikkerhedskopier, høje oppetidsprocent og meget hastighed.

Bedste funktioner:

 • Gratis automatiske sikkerhedskopier
 • Optimeret til WordPress, Drupal og Joomla
 • Turbo-servere tilgængelige
 • Gratis SSL-certifikater
 • Forebyggelse af hack
 • Masser af avancerede funktioner

Bonusvalg og et ord om hosting af e-handel

Vores liste drejer sig om ubegrænset hosting til overkommelige priser. Hvis du har en blog eller et firma, er dette gode muligheder. E-handel er dog et helt andet boldspil. Vi er her for at give dig en nedtrapning på et firma, der ikke gjorde vores endelige nedskæring til ubegrænset generel eller virksomhedshosting, men er en ideel platform til dit australske eCommerce-websted.

Dette firma er Siteground

Hvorfor er SiteGround så god til din e-handelshosting?

Den første grund er deres høje oppetidsprocent, som garanteres til 99,95%. Når du kører et e-handelswebsted, er tiden penge. For hver time dit websted er nede, taber du cirka $ 100.000 i omsætning. Det er ikke at nævne immaterielle tab som omdømme og omkostninger til genopretning.

Dernæst skal du overveje ressourceforbrug. Mange e-handelswebsteder bruger dynamisk design og har funktioner som billeder i høj opløsning, streaming video og interaktive medier, der spiser mange ressourcer. Du får også gratis overførsler og domæneregistrering, WP-installationer med et enkelt klik, ubegrænset gratis brugerdefinerede e-mail-adresser og ubegrænsede underdomæner.

Når det gælder sikkerhed, giver selv den mest basale plan dig gratis SSL-certifikater, gratis automatiserede sikkerhedskopier og 24/7 siteovervågning. Dette alene sparer dig op til $ 80 om året og en masse hovedpine.

Endelig kan deres kundesupport ikke sammenlignes. De er meget lydhør over telefon, e-mail eller chat, og de leder dig gennem alle problemer trin for trin.

SiteGround tilbyder alt dette og mere til den mest overkommelige pris for en ikke-delt hostingplan. De tilbyder også administreret WordPress-hosting til kun $ 3,95 pr. Måned for en etårig kontrakt. Prisen hopper op til $ 11,95 ved udgangen af ​​din indledende periode.

Ofte stillede spørgsmål om webstedshosting i Australien

Velkommen til vores FAQ-sektion, hvor du kan finde hurtige svar på dine generelle spørgsmål om webhosting i Australien. Her er et par spørgsmål, som vi får meget.

Hvad er den billigste måde at få webhosting på?

Svar: Ingen af ​​vores valg er gratis, men du kan få en pengene-tilbage-garanti på nogen af ​​dem. Vi anbefaler ikke gratis hosting, men et firma som Bluehost giver dig god hosting for kun et par dollars om måneden.

Hvor meget koster webhosting normalt?

Svar: Det afhænger af dit servicegrad og valgfri funktioner. Den gennemsnitlige pris for sikker, billig hosting er mellem $ 3 og $ 5 pr. Måned, der skal betales for kontraktens løbetid foran.

Er der en god gratis hosting service?

Svar: Der er nogle hostingplaner, der er helt gratis, men vi anbefaler dem ikke på grund af sikkerhed og ydeevne. Nogle af disse “gratis” tjenester er kun gratis i en begrænset periode, og omkostningerne ved opgradering er ikke værd at investere. Du kan finde en næsten gratis, premium-service fra velrenommerede virksomheder som Hoatinger, som kun er $ 0,80 pr. Måned.

Styres WordPress-hostingplaner noget godt?

Svar: På grund af WordPress's popularitet tilbyder mange hostingfirmaer gratis WordPress-installationer og meget overkommelig administreret WP-hosting.

Hvad er de bedste cPanel-hostingtjenester?

Svar: De fleste af vores valg understøtter cPanel-hosting, og der er en masse information på internettet om, hvordan man bruger denne populære platform.

Hvad er det hurtigste hostingfirma i Australien?

Svar: Pr. Vores hastighedstest er den absolut hurtigste hostingplatform Siteground. Generelt er modificeret virtual private server (VPS) hosting den hurtigste vej at gå, fordi du har ressourcerne og fleksibiliteten. Denne mulighed kræver dog en vis mængde teknisk viden og tid, da al styring og tilpasning er op til webstedsejeren snarere end værten.

Afsluttende tanker

Vi elsker at spare penge lige så meget som den næste person. Imidlertid er gratis eller ultra billig ikke altid de tilbud, du forventer.

Nogle gange får du det, du betaler for.

Har du brug for fakta? Vi giver dig fakta. Vores mål er at give dig en omfattende oversigt over de bedste overkommelige hostingplaner i Australien baseret på prispoint i forhold til funktioner og support. Hvordan du bruger disse oplysninger er op til dig.

Synes du denne guide var nyttig? Fortæl os om det, eller del dine oplevelser med hostingfirmaer.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me