Bedste NBN-planer sammenlignet med pris og hastighed

InternethastighedVi leder alle efter den samme ting ... vanvittigt hurtigt internet. ��️

Denne vejledning hjælper dig med at forstå de forskellige NBN-planer.

Når du prøver at vælge et nationalt bredbåndsnetværk, der giver dig hurtigt internet til en overkommelig pris, kan det være svært at finde den perfekte plan. Meget af tiden vil du bemærke, at du skal betale mere for at få hurtig hastighed. Ingen ønsker, at deres videostreametjeneste skal begynde at buffere midt i et af deres foretrukne shows, som de ser.

Nedenfor kan du læse om den bedste samlede plan, den bedste hastighed og flere ærlige leverandøranmeldelser. De to vigtigste funktioner, der blev sammenlignet, var hastighed og omkostninger. Vi ønskede at gøre tingene endnu lettere ved at tale om den bedste NBN-udbyder for hver populær by i Australien. Til sidst diskuterer vi lidt om, hvad du skal se efter, når du handler rundt til din næste internetudbyder.

Hvorfor stole på mig? ����


Mit navn er vilje og i de sidste tre år har jeg kørt denne sikkerhedsblog, der hjælper australiere med at forstå digital privatliv (enorm guide her). Jeg har arbejdet med virksomheder omkring australske og hjalp dem med at sikre deres netværk og websteder. Denne rejse har også lært mig en ting eller to om, hvordan ISP-branchen fungerer.

Mit mål med denne guide er at dele min oplevelse ved hjælp af bogstaveligt talt alle nedenstående NBN-planer, mens jeg opretter sikker IT-infrastruktur til små virksomheder omkring Sydney og Melbourne.

Denne artikel er et igangværende arbejde, men du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp til at vælge en passende NBN-plan. Skål ��

Contents

�� Hvad er en NBN? ��

Australien bruger udtrykket NBN eller nationalt bredbåndsnetværk, når man taler om højhastighedsbredbåndsselskaber, der leverer internettjenester til borgere i Australien. De tilbyder også tjenester såsom sikkerhed, underholdning, mobil og endda e-sundhed.

Der er en håndfuld forskellige teknologier, som nationale bredbåndsnet bruger til at bringe tjenester til deres kunder, men vi vil tale mere om det senere. En NBN ligner det, som amerikanere kalder en internetudbyder, da de stort set er de samme ting ved hjælp af forskellige typer teknologi.

�� Bedste NBN-udbyder - 6 planer sammenlignet ��

Okay alle sammen, det er gennemgangstid. Strap ind og lad os begynde vores internet-frygtelige rejse for at finde kongen af ​​den australske ISP-scene.

1. Bedste samlede valg - Bedste NBN-plan ubegrænsede data

Det overordnede topvalg for den bedste NBN-plan med ubegrænsede data i Australien er Internode. Dette firma er blevet oprettet i næsten 30 år, og hovedkvarteret er placeret i Adelaide, Australien. Internode er en filial af iiNet. Der er ingen tvivl om, at de er vores nummer én, da de er den mest anvendte internetudbyder i hele Australien.

SPECS

 • Gratis opsætning tilgængelig: ja
 • Modemudlejning / -købsmulighed: ja
 • Planerne spænder fra $ 50 - $ 100 pr. Måned
 • Bundeplaner tilgængelige: ja
 • Tilføjelser: Telefon, internetpakke, Hent, kanalpakker

PROS

En bred vifte af prisindstillinger
Betal, mens du går, tilgængelige muligheder
Ingen kontraktperiode
Kundeservice er fantastisk

ULEMPER

Mindre end gennemsnitligt MBps end andre NBN'er i Australien

Ingen kontrakt, intet problem

Den gode ting ved det er, at det er en lønning, når du går telefontjeneste og bredbåndstjeneste, som du betaler for måned til måned. Der er ikke en kompliceret kontrakt, som du skal underskrive, og dette firma har faktisk vundet priser for deres kundetilfredshed. Der er en standard plus aftenhastighed på omkring 44 Mbps. Dette firma tilbyder ubegrænsede data for omkring $ 50 pr. Måned.

Anderledes end resten

Selvom du måske bemærker, at du får omkring 6 megabits per sekund mindre end nogle af de andre nationale bredbåndsnetudbydere, har fordelene ved at være i stand til at betale måned til måned, stor kundeservice, og ingen kontrakt sætter Internode Unlimited-planen ovenfor resten. De tilbyder også forretningsplaner og andre telekommunikationstjenester.

Award-Winning

Når det gælder priser, har Internode vundet masser af dem. De har en måneds internetudbyder i juni, juli og august 2019. De har også vundet årets prisudbyder af hjemmet bredbånd to år i træk. Til sidst vandt de prisen for innovation i kommunikationsalliance.

2. Bedste hastighed - Aussie bredbånd

Når det kommer til den bedste højhastigheds-NBN-plan, har vi fundet en af ​​de bedste muligheder for dig. Starter os derfra er Aussie Broadband. Aussie Broadband blev grundlagt i 2008 og er et privatejet selskab. Hovedkvarteret ligger i Morwell, Australien. De tilbyder internet- og mobiltjenester til områder som Victoria, Darwin, Lynbrook og Morwell.

SPECS

 • Gratis opsætning tilgængelig: ja, hvis du gør det selv
 • Modemudlejning / -købsmulighed: ja (og telefonudlejning)
 • Planerne spænder fra $ 69 - $ 199 per måned
 • Bundeplaner tilgængelige: ja
 • Tilføjelser: underholdningspakker

PROS

Lynhurtige hastigheder
Ingen betaler ud af lommen
Ingen grund til at underskrive en kontrakt
Let tilgængeligt over hele landet

ULEMPER

Planerne kan blive dyre

Skøre hurtig hastighed

De har en 100/40 ubegrænset pakke. Din typiske aftenhastighed vil være lige under 90 Mbps. Du vil modtage ubegrænsede data, og den gennemsnitlige pris er omkring $ 100 pr. Måned. Denne præmieplan er temmelig svært at overføre. Den gennemsnitlige NBN-udbyderhastighed for Australien er omkring 80 Mbps, mens Aussie Broadband er nærmere 90 Mbps.

Det er risikofri

Dette er også en fantastisk mulighed, hvis du leder efter noget, der praktisk talt er risikofri. Du behøver ikke at forpligte dig til en tidsbegrænset kontrakt eller skal betale uden for lommen for nogen form for opstartsgebyrer. Dette er perfekt, hvis du er usikker på, hvilken type hastigheder du har brug for, eller den mængde data, du bruger. Du kan nemt skifte planer, hvis du har brug for mere eller mindre af noget.

3. Bedste Telstra NBN-plan

Telstra er et af de mest kendte og brugte nationale bredbåndsnetværk i Australien. De har eksisteret i flere år og har hovedkvarter i Melbourne, Australien. De tilbyder en håndfuld enkle bundter, der er lette at vælge imellem. Når det kommer til den bedste Telstra NBN-plan, skal du overveje, hvor meget data du har brug for pr. Måned.

SPECS

 • Gratis opsætning tilgængelig: ja
 • Modemudlejning / -købsmulighed: ja
 • Planerne spænder fra $ 75 - $ 120 pr. Måned
 • Bundeplaner tilgængelige: ja
 • Add-ons: underholdningspakke, Xbox all access

PROS

Konkurrencedygtige hastighedsbundter
Gratis modem tilgængeligt med gældende betingelser
Ikke-buffrende Netflix

ULEMPER

Det er dyrt

Bundles Galore!

Deres bundter er baseret på den mængde data, du får. De tilbyder en 100 GB-plan, 200 GB-plan og en ubegrænset plan. Som mange andre udbydere tilbyder de også tilføjelser, såsom tv-tjenester inklusive Netflix. Hvis vi skulle vælge den overordnede bedste Telstra NBN-plan, var vi nødt til at følge den ubegrænsede plan. Med dette betaler du $ 90 pr. Faktureringsperiode og får ubegrænsede data med en NBN-hastighed på 50.

Der er en standard plus aftenhastighed, et modem på $ 216, der er gratis, når du bruger deres service i 24 måneder, rabatter på forbindelsesgebyrer og endda ubegrænsede lokale og nationale telefonopkald inkluderet.

Ekstra underholdningsmuligheder tilgængelige

Telstra er fantastisk, fordi de har mange muligheder for underholdning. Du kan også opgradere din plan til en premium NBN 100-hastighed, hvis du er kvalificeret. Endelig er der ikke en lock-in kontrakt. Dette er godt for kunder, der kæmper med engagement, eller hvis du ofte bevæger dig rundt.

Kunde service

Deres kundeservice er også noget, der adskiller dette firma fra andre tilgængelige muligheder. Der er flere måder at få fat i en kundeservicerepræsentant. Du kan tale med nogen på telefonen, sende en e-mail eller endda en live chat med en uddannet kundeservicerepræsentant fra komforten i dit eget hjem.

NBN-plananmeldelser - Andre gode valg

4. TPG NBN-planer

TPG er en anden fantastisk udbyder for beboere i Australien. Denne virksomhed har over 5000 ansatte og er fra august 2015 den næststørste internetudbyder i Australien. En ting, som folk måske ikke ved om virksomheden, er, at TPG står for Total Peripherals Group. Denne gruppe blev grundlagt og etableret helt tilbage i 1986.

SPECS

 • Gratis opsætning tilgængelig: ja
 • Modemudlejning / -købsmulighed: ja
 • Planerne spænder fra $ 60 - $ 90 per måned
 • Bundeplaner tilgængelige: ja
 • Tilføjelser: Telefon, internetpakke, underholdning, sport

PROS

Masser af tilføjelsesmuligheder
Ingen lock-in kontrakt
Gratis opsætning på en 18-måneders kontrakt

ULEMPER

Langsomere end gennemsnitshastigheden på deres billigere plan

Stort udvalg af planer

De tilbyder en række forskellige planer, som alle har ubegrænsede data. Disse spænder fra omkring $ 60 pr. Måned til $ 90 per måned. De er kendt for at have den hurtigste ydelse, når det kommer til aftenhastigheder med et gennemsnit på 88 Mbps. Med deres billigere pakke får du også ubegrænset data, en periode uden kontrakt, 11,1 megabits per sekund typisk aftenhastighed alt sammen til $ 60 pr. Måned.

Deres midterste plan til $ 70 pr. Måned giver dig ubegrænsede data, ingen kontraktperiode og næsten 44 Mbps typisk aftenhastighed. Til sidst, for deres dyrere bundt, vil $ 90 om måneden give dig en periode uden kontrakt, 78,2 Mbps typisk aftenhastighed og selvfølgelig ubegrænset data.

5. Vodafone NBN-planer

Vodafone er et velkendt firma overalt i Australien. Ironisk nok er virksomheden baseret i Berkshire, Storbritannien. Selve virksomheden blev grundlagt i 1982 i Newbury, Storbritannien, men er ret ny i Australien. De har omkring 2500 ansatte, og deres hovedkvarter kan findes i Nord-Sydney.

SPECS

 • Gratis opsætning tilgængelig: ja
 • Modemudlejning / -købsmulighed: ja
 • Planerne spænder fra $ 59 - $ 69 pr. Måned
 • Bundeplaner tilgængelige: ja
 • Tilføjelser: Wi-Fi hub, telefon

PROS

Du sparer penge, når du samler
Gratis Wi-Fi hub
Tilslut straks
4G sikkerhedskopiering

ULEMPER

Streaming er kun tilgængelig på flere enheder på deres dyrere planer

Hurtige hastigheder til lave priser

De har fire tilgængelige hovedplaner, der er ret omkostningseffektive. Deres første plan koster dig omkring $ 60 pr. Måned, og du vil modtage ubegrænset data, en periode uden kontrakt og 23 Mbps typisk aftenhastighed.

Dernæst får $ 70 pr. Måned dig 83 Mbps typisk aftenhastighed, ubegrænset data, ingen kontraktperiode, og ofte finder du denne plan for $ 20 rabat pr. Måned. Endelig giver en anden mulighed på $ 70 om måneden dig ubegrænset data, en ny kontraktperiode og 45 Mbps typisk aftenhastighed.

Det er et nyt firma

Dette firma er ret nyt, når det kommer til nationale bredbåndsnetværk, men de er gode til, hvad de gør. Hvis du bruger Vodafone til din mobile enhed, siger du mellem 5% og 20%, når du tilføjer en bredbåndsplan.

6. Tangerine Telecom NBN-planer

Dernæst har vi Tangerine Telecom. Dette firma blev grundlagt i 2013 og har omkring 50 ansatte. En ting, som folk siger, skiller sig ud, når det kommer til Tangerine Telecom, er, at de har en 10 sekunders besvarelsestid i åbningstiden. Det betyder, at når du ringer i arbejdstiden, taler du med en rigtig person inden for 10 sekunder. Borte er dagene med ventetid i aldre.

SPECS

 • Gratis opsætning tilgængelig: ja
 • Modemudlejning / -købsmulighed: ja
 • Planerne spænder fra $ 64,90 - $ 89,90 pr. Måned
 • Bundeplaner tilgængelige: ja
 • Tilføjelser: mobil sim, telefon

PROS

14-dages risikofri prøve
$ 0 opsætningsgebyr
Der er ofte kampagner

ULEMPER

Dyre modemer
Priserne stiger efter de første 6 måneder

Pengebesparende tilbud

De har ofte kampagnetilbud og endda en to-ugers risikofri prøve for dig at afprøve deres tjenester. De tre planer med ubegrænsede data, som dette selskab tilbyder, spænder fra omkring $ 55 pr. Måned til næsten $ 80 per måned. Deres billigere plan starter ved $ 54,90 pr. Måned og tilbyder ubegrænset data, ingen kontraktperiode og 21 Mbps typisk aftenhastighed.

Rimelige priser

Dernæst får du 59,90 dollars om måneden en note-kontraktperiode med ubegrænset data og 42 Mbps typisk aftenhastighed. Deres dyreste plan kommer ind på $ 79,90 pr. Måned. Dette giver dig ubegrænsede data, 83 Mbps typisk aftenhastighed og en kontrakt uden tidsbegrænsning.

7. Exetel NBN-planer

Den sidste hæderlige omtale, vi har, er Exetel. Deres hovedkvarter er beliggende i Sydney, Australien, og virksomheden har eksisteret siden efteråret 2001. De er et privatejet firma, der har omkring 300 ansatte på tidspunktet for skrivningen af ​​dette.

SPECS

 • Gratis opsætning tilgængelig: ja
 • Modemudlejning / -købsmulighed: ja
 • Planerne spænder fra $ 69 - $ 99 pr. Måned
 • Bundeplaner tilgængelige: ja
 • Tilføjelser: telefontjeneste

PROS

Det er gratis at ændre planer
Ingen lock-in kontrakt
Hastighedskontrol tilgængelig
En masse pakkeindstillinger

ULEMPER

Højere omkostninger på forhånd

Et betroet australsk selskab

De tre vigtigste ubegrænsede planer, de har, spænder fra $ 69 pr. Måned til $ 99 per måned. Med den dyreste plan modtager du ubegrænsede data og ingen kontraktperiode og 77 Mbps typisk aftenhastighed for under $ 100.

Deres mellemplan er 79 dollar og giver dig 40 Mbps typisk aftenhastighed, ubegrænset data, og jeg kender kontraktperioden. Deres mest omkostningseffektive mulighed med ubegrænset data har en periode uden kontrakt og 20 Mbps typisk aftenhastighed.

NBN planer efter by

Fordi NBN-planerne ser ud til at variere afhængigt af hvilken by du bor i, ønskede vi at nedbryde nogle af de tilgængelige muligheder for de mest populære byer i Australien. Mange NBN-udbydere leverer tjenester til flere byer eller endda størstedelen af ​​landet.

Bedste NBN-planer for Melbourne

1. Ubegrænset Tilhør

hører logo

Den første NBN-plan, der passer godt til dem, der er bosiddende i Melbourne, er ubegrænset. Denne plan har ikke et standardaktiveringsgebyr, og der er en modemafgift på nul dollar, hvis du underskriver en 12-måneders kontrakt.

Du får ubegrænset månedlig data med en standard plus hastighed på 50 Mbps. Deres korteste plan er 12 måneder lang og giver adgang til bredbånd kun. Dette vil koste dig omkring $ 65 per måned. De tilbyder også 24 syv kundesupport.

2. TPG Plus

tpg logo

TPG Plus er en anden god mulighed for ophold i Melbourne. Denne plan giver dig ubegrænsede data hver måned for knap $ 60 pr. Måned. Hastighederne er lidt langsommere med basishastigheden 12 Mbps.

Med det sagt skal det stadig være en tilstrækkelig hastighed for de fleste mennesker. Endelig er deres kontrakt 18 måneder lang, og de tilbyder en samlet bredbånd- og hjemmetelefonplan.

3. Sumo Single Saver

sumo enkeltbesparer

Sumo Single Saver tilbyder 50 Mbps ubegrænset service pr. Måned. Denne mulighed er stor, fordi du ikke behøver at underskrive en kontrakt, og varigheden af ​​perioden er måned til måned.

De tilbyder kun bredbåndspakker, der starter på lige under $ 65 pr. Måned. Du kan også spare fem dollars om måneden, når du bundter din bredbåndsplan med en af ​​Sumo Electricity's planer.

4. Dodo - Standard Plus-plan

Den sidste mulighed, vi skal tale om for Melbourne, er et bundt fra Dodo. dodo fugl For $ 70 pr. Måned får du ubegrænsede data med en hastighed på 50 Mbps. Deres kontrakt er 12 måneder lang, og de tilbyder et bundt bredbånd og hjemmetelefon. Dette er utroligt hurtigt internet til en overkommelig pris, især hvis det er et bundt.

Bedste NBN-planer for Perth

Perth har alle de planer, Melbourne har nævnt ovenfor, men vi ønskede at inkludere en håndfuld specifik for Perth.

1. iiNet Ubegrænset

iiNet Unlimited tilbyder en samlet plan for bredbåndsinternet og hjemmetelefontjeneste. iiNet logoDu får ubegrænset data og 50 Mbps hastighed. Deres planer er seks måneder lange og koster dig omkring $ 75 per måned.

2. Min republik ubegrænset væsentlig plan

myrepublic-logo

Min republik har en ubegrænset grundlæggende plan, som folk i Perth nyder. Med denne plan betaler du $ 75 pr. Måned for ubegrænsede data. Deres planer er 12 måneder lange, og de tilbyder kun bredbånd. Som mange andre udbydere har denne plan en standard plus hastighed på 50 Mbps.

3. iPrimus Ubegrænset plan

iprimus logo

Dernæst har vi iPrimus Ubegrænset plan. Denne plan er et bundt bredbåndsinternet og hjemmetelefontjeneste. For $ 80 om måneden får du ubegrænsede data med en hastighed på 15 Mbps. Deres planer er 12 måneder ad gangen, og en linjeudlejning er inkluderet.

4. Telstra Casual Ubegrænset

Telstra-logo

Hvis du leder efter noget, der er måned til måned, har Telstra Casual Unlimited et hjemmebånd til bredbånd, som du måske er interesseret i. Du får bredbåndsinternet og hjemmetelefontjeneste for $ 90 pr. Måned. Deres standard plus aftenhastighed er 50 Mbps.

5. Optus

optus logo

Endelig er der for Perth Optus. Optus tilbyder ubegrænsede data ved 50 Mbps for $ 90 om måneden. Dette inkluderer et bredbåndsinternet og bundtelefon til hjemmetelefoner. Deres servicelængde er 24 måneder ad gangen.

Bedste NBN-planer for Adelaide

1. Ubegrænset Tilhør

hører logo

Hvad er de bedste planmuligheder for dem, der bor i Adelaide, er den ubegrænsede bredbåndsplan. For $ 65 om måneden modtager du ubegrænset data i 12 måneder. Dette er kun en bredbåndspakke, og der er en standardhastighed på 50 Mbps. Med denne plan vil du modtage en gratis aktivering, et gratis modem og 24 syv kundesupport.

2. Sumo Single Saver

sumo enkeltbesparer

Sumo Single Saver får en anden optræden, denne gang for folkene i Adelaide. Med denne plan betaler du kun måned til måned og stadig får ubegrænset service. Planer koster lidt under $ 65, og der er en ekstra mulighed for at spare yderligere fem dollars om måneden, når du samler din bredbåndsplan kun med Sumo Electricity-planen. Du modtager standard 50 Mbps med denne plan.

3. TPG Plus

tpg logo

Denne næste mulighed er lidt mere langsigtet, og hastigheden er ganske lidt langsommere. Med den grundlæggende plan fra TPG Plus oplever du hastigheder på 12 Mbps. Denne plan er 18 måneder lang og inkluderer ubegrænsede data. Dette er et bundt hjemmetelefontjeneste og bredbåndsinternet til under $ 60 pr. Måned.

4. Optus

optus logo

Optus tilbyder Adelaide-beboere en ubegrænset bundtplan. Som du sandsynligvis kunne gætte, vil du med denne plan modtage ubegrænsede data. Det inkluderer bredbåndsinternetjeneste og hjemmetelefon. Planen er 24 måneder lang, koster $ 70 per måned og har en standard plus hastigheden på 50 Mbps.

5. Dodo

dodo fugl

Sidst, men ikke mindst for denne del af Australien, har Dodo også en tilgængelig plan! Dette er en ubegrænset plan, der inkluderer en huslejetelefonudlejning til bundtet af hjemmetelefontjenesten og bredbåndsinternet. Planen er lidt længere på i alt 24 måneder. Du får 50 Mbps standard plus hastigheden for $ 70 pr. Måned.

Bedste NBN-planer for Brisbane

1. iiNet Ubegrænset

iiNet logo

Den første plan for Brisbane, der vil tale om, er fra iiNet Unlimited. Denne plan har kun en seks måned lang kontrakt og koster dig under $ 75 pr. Måned. Du får et pakke service med bredbåndsinternet og hjemmetelefontjeneste med en standardhastighed på 50 Mbps. Ubegrænset data er inkluderet.

2. Min republik ubegrænset væsentlig plan

myrepublic-logo

Dernæst har vi Min republik. Med den ubegrænsede essentielle plan betaler du kun $ 75 pr. Måned for ubegrænset data med en standard plus hastighed på 50 Mbps. Planen inkluderer kun bredbånd og vil vare i 12 måneder.

3. Dodo

dodo fugl

Dodo er en fantastisk mulighed for dem, der bor i Brisbane. Der er to planlængder til rådighed, 12 måneder og 24 måneder. De koster begge $ 70 pr. Måned og inkluderer ubegrænsede data. Der er en hjemmetelefonudlejning med begge planer sammen med 50 Mbps standard plus hastighed. Dette er en samlet mulighed for bredbåndsinternet og hjemmetelefontjeneste.

4. Optus

optus logo

Optus tilbyder Brisbane-beboere En samlet bredbånds- og hjemmetelefoniserviceplan med ubegrænsede data. For $ 70 pr. Måned i 24 måneder modtager du 50 Mbps standard plus hastighedsinternet.

5. Ubegrænset Tilhør

hører logo

Ubegrænset tilhører tilbyder 12-måneders bredbånd-kun planer for $ 65 per måned. Med dette får du ubegrænset data med 50 Mbps standard plus hastighed, gratis aktivering, 24 syv kundeservice og et gratis Wi-Fi-modem.

Bedste NBN-planer for Sydney

1. Telstra Casual Ubegrænset

Telstra-logo

Med denne ubegrænsede dataplan betaler du $ 90 fra måned til måned. Der er ingen kontrakt på lang sigt, og du får et pakke med planen for bredbåndsinternet og hjemmetelefontjeneste. Standard plus aftenhastighed er 50 Mbps.

2. Ubegrænset Tilhør

hører logo

Ubegrænset Belong er let en af ​​dine bedste muligheder, uanset hvor du er i landet. Deres mest overkommelige plan leveres med ubegrænsede data med 50 Mbps standard plus hastighed. Dette er en bredbåndsplan, der kun koster $ 65.

Den bedste del? Aktiveringen er gratis, du behøver ikke at betale for et Wi-Fi-modem, og du er altid i stand til at nå kundesupport.

3. TPG Plus

tpg logo

TPG fremstiller listen igen, denne gang for Sydney. Med deres grundlæggende bundt betaler du $ 59.99 pr. Måned for både bredbånds- og hjemmetelefontjeneste. I 18 måneder modtager du ubegrænsede data med en basishastighed på 12 Mbps.

4. iiNet Ubegrænset

iiNet logo

For $ 74.99 pr. Måned kan du få et bundt fra iiNet, der inkluderer både bredbåndsinternet og hjemmetelefontjeneste. Deres planer er kun seks måneder lange og giver en standard plus hastighed på 50 Mbps.

5. Sumo Single Saver

sumo enkeltbesparer

Sidst men ikke mindst for Sydney er en plan fra Sumo Single Saver. De tilbyder en måned til måned plan for $ 64,95 pr. Måned, der har ubegrænsede data og standard plus hastigheder på 50 Mbps. De har også en ubegrænset plan, der er $ 70 pr. Måned, der har basishastigheder på 12 Mbps, men hvorfor betale mere for en langsommere service?

Bedste NBN-planer for Victoria

1. Ubegrænset Tilhør

hører logo

Victoria elsker også ubegrænset. Der er en standard 12-måneders plan, der koster $ 65 per måned. Dette inkluderer kun bredbånd og 50 Mbps standard plus hastighed. De har også en plan, der er $ 70 pr. Måned.

Denne plan er en ubegrænset dataplan fra måned til måned. Du får også 50 Mbps standard plus hastighed. Den største forskel mellem disse to planer bortset fra sigtlængden er, at med den billigere mulighed får du også aktivering og et Wi-Fi-modem gratis. Begge planer leveres med kundesupport døgnet rundt.

2. My Republic Unlimited Essential Flexi Plan

myrepublic-logo

Den væsentlige Flexi-plan fra My Republic er $ 79 per måned på måned-til-måned basis. Dette giver dig kun bredbånd, ubegrænset data og en standard plus hastighed på 50 Mbps. Dette selskab tilbyder også en 12-måneders sigt for fire dollars mindre om måneden.

3. iPrimus

iprimus logo

iPrimus har to tilgængelige planer til begge koster $ 80, har ubegrænset data, bundt bredbånd og hjemmetelefontjeneste og har en gennemsnitlig aftenhastighed på 50 Mbps. Den eneste forskel mellem planerne er, at den ene har en 12-måneders servicelængde, mens den anden har en 24-måneders servicelængde. Begge planer leveres også med en linjeudlejning inkluderet.

4. Dodo

dodo fugl

Dodo tilbyder også to planer for dem, der bor i Victoria. Disse planer koster begge $ 70 pr. Måned, leveres med ubegrænsede data, har standard plus hastigheder på 58 Mbps og er både bredbåndstjenester og bundtelefontjeneste. De leveres også med telefonlinieudlejning, men den ene plan er 12 måneder lang, og den anden er 24 måneder lang.

5. Optus

optus logo

Optus fremstiller listen en sidste gang. Deres plan er 24 måneder lang og koster dig $ 70 per måned. Dette giver dig ubegrænsede data og et bredbåndsbundt med en hjemmetelefon. Der er en standard plushastighed på 50 Mbps.

Australien NBN-planer for købsguide

Det kan være svært at vide, hvad man skal kigge efter, når man handler rundt til din næste NBN-udbyder. Du har muligvis ingen idé om, hvor meget data du bruger, hvis det er det værd at få et pakke, hvis kontrakter har skjult information sammen med andre om faktorer. Derfor ønskede vi at fortælle dig lidt om, hvad du skulle være på udkig efter for at hjælpe dig med at finde den perfekte plan til dig. Nedenfor er en NBN-købsguide, som du kan bruge, når du sammenligner en udbyder eller planlægger med en anden.

Anvendelser

Den første ting, du vil overveje, er, hvad du bruger NBN til. Lad os se på, hvad du har brug for til de forskellige kategorier nedenfor.

Browser på Internettet

Hvis du er en person, der finder dig selv at surfe på nettet meget, bruger du sandsynligvis mellem 150 til 300 MB pr. Time. Dette er til ting som at tjekke din e-mail, surfe på nettet, lejlighedsvis sociale mediecheck eller kort YouTube-video streamet.

Spil online

Online gaming kan variere ganske lidt, afhængigt af hvilken type spil du spiller, og hvis du streamer live til et publikum. Generelt kræver normalt omkring 40 MB pr. Time. Hvis du spiller virtual reality-spil, er det meget højere. Hvis du kombinerer spillet, downloader nye spil eller opdaterer dem, du allerede har, har du sandsynligvis brug for omkring 100 til 200 GB pr. Personspil hver måned. Igen er der mange faktorer, der går ind i denne kategori, så mængden af ​​anvendte data kan variere ganske lidt.

en dreng, der spiller et computerspil

Brug af tid på sociale medier

Hvis du betragter dig selv som en, der bruger en anstændig mængde tid ved at bruge sociale medier, spiser du sandsynligvis omkring 120 MB pr. Time. Dette er for blot at placere status, downloade billeder eller videoer og sende billeder eller videoer. Alt dette oven på messaging dine venner og kære, denne kategori fører dig mellem 1,8 GB per time til 3,5 GB per time.

Streaming af videoer

Hvem elsker ikke at streame videoer? Uanset om du ser Netflix, YouTube eller Presto, tager streamingvideoer noget af den mest båndbredde sammenlignet med andre kategorier. Dette varierer selvfølgelig afhængigt af hvor meget du ser og hvilken kvalitet du ser på det. I gennemsnit bruger videostreaming omkring 3,5 GB pr. Time. I den lave ende af gennemsnittet vil en husstand bruge omkring 320 GB pr. Måned.

Hvis du bor sammen med nogen eller er nogen selv, der bruger en masse tid online, kan antallet stige ganske lidt. En person, der bruger internettet tilfældigt, bruger cirka 32 timer om måneden på det. Folk, der er investeret i sociale medier, kan bruge godt over 40 timer om måneden. Til sidst vil de fleste husstande let se 60 timers værdier af videoer pr. Måned.

Data

En af de vigtigste ting, der vil bestemme, hvilken plan du køber, er den datamængde, du har brug for. Forhåbentlig giver afsnittet ovenfor dig en bedre idé om, hvor meget du og din husstand bruger pr. Måned. Valgmulighederne for NBN, som du læste om tidligere, havde alle ubegrænsede dataindstillinger.

multimedieoverførsel

Dette er et godt valg for de fleste mennesker, afhængigt af prisen. Hvis der er nogen i din husstand, der streamer en masse videoer, downloader film eller spiller en masse online videospil, får du bestemt dine penge værd ud af en ubegrænset dataplan.

Den gennemsnitlige australske bruger lidt mindre end 50 timer online hver måned. Afhængig af hvad du laver, kan du bruge en masse data en måned og næppe den næste. Det er smart at få lidt mere data, end du tror, ​​du vil bruge til at undgå at løbe tør.

Husstørrelse

Da vi udførte vores undersøgelser for at se, hvilke planer der var bedst for de største byer i Australien, måtte vi udfylde, hvor mange mennesker der var i husstanden. Hvis du bor alene, bruger du sandsynligvis meget mindre data end en familie på fire. Det afhænger også af alderen på folket i huset.

Hvis du har tre børn, der hver har deres egen enhed til at streame tegnefilm på, vil det spise en masse data. Hvis du bor sammen med en masse universitetsstuderende, vil de sandsynligvis bruge en masse tid online til studier, sociale medier, streaming af videoer og bare generelt at surfe på nettet. Kan du se, hvor hurtigt den datamængde, du har brug for, kan ændres? En sidste ting, du skal huske på, er, hvor ofte folk i din husstand er hjemme.

en familie, der ser noget på den bærbare computer

Hvis du bor sammen med en håndfuld voksne, der alle arbejder på fuld tid, bruger du meget mindre data end en husstand med folk der er hjemme meget.

NBN hastigheder

Dernæst skal vi tale lidt om hastighed. Hastighed er en absolut afgørende funktion, du skal overveje, før du bruger penge på en pakke eller bundt. Der er tre største hastighedstårer for de fleste NBN-planer.

 • NBN-standard: 25/5
 • NBN Standard Plus: 50/20
 • NBN Premium: 100/40

Da mange udbydere først begyndte at tilbyde planer for deres kunder, var NBN-standardplanen den mest anvendte. Da den måde, vi bruger Internettet på, og hvor meget vi bruger det, har drastisk ændret sig i årenes løb, begynder virksomheder at slippe af med NBN en standardplan, da standard plusplanen er den mest populære overalt.

For at gøre det lettere at fordøje består brøkterne ovenfor for hver plan af to tal. Det første nummer er i forhold til downloadhastighed. For eksempel har NBN standard plus-plan en downloadhastighed på 50 Mbps. Det andet nummer er i forhold til uploadhastighed. En NBN-standard plus-plan har en upload en hastighed på 20 Mbps.

internethastighedstest

En ting du kan gøre for at finde ud af, hvor meget data du har brug for, og med hvilken hastighed det er at overveje, hvor mange enheder der vil blive brugt i dit hus. Hvis du har to eller færre skærme, bør en NBN-standard plus-plan være nok. Hvis du har mere end det, har du sandsynligvis brug for en NBN-præmieplan.

Noget, der er vigtigt at bemærke, er, at når det kommer til din planhastighed, hvis du ikke ved, hvor meget du har brug for, er det bedre at antage et mindre beløb i stedet for et højere beløb. Dette skyldes, at det er meget lettere at bede et firma om at øge din hastighed, uanset om det mindskes.

NBN-planomkostninger

Vi er selvfølgelig nødt til at tale om penge. NBN-planer kommer på en række forskellige prispoint som set ovenfor. Nogle planer koster $ 60 og giver en maksimal hastighed på 12 Mbps, mens andre er prissat det samme beløb og tilbyder 50 Mbps. Derfor er det vigtigt at sammenligne planer på tværs af flere forskellige NBN-udbydere. En anden ting, når det kommer til omkostninger, er forhåndsomkostninger. Nogle udbydere kan kræve en udbetaling eller opkræve et ekstra gebyr ved tilmelding til deres tjenester.

Mens nogle NBN-udbydere ikke har nogen upfront-omkostninger, kan andre have forhåndsomkostninger over $ 200. Der er også gebyrer, der følger med kontraktperioder afhængigt af længden. Det er ikke ualmindeligt at finde ud af, at når du tilmelder dig en længere plan, vil de sandsynligvis tilbyde dig et nedsat månedligt gebyr. Den gennemsnitlige australier betaler omkring $ 50 for deres NBN-tjenester. Der er udbydere, der vil opkræve over $ 100 pr. Måned for nogle pakker og bundter.

ved hjælp af wifi-design

Apropos bundter, hvis du får abonnementer, kan du betale så meget som AU $ 3000 for to års service. Det er dit bedste valg at starte med en mere omkostningseffektiv plan og opgradering, som du har brug for. På denne måde betaler du ikke mere for at bruge mindre. Sørg for at læse det fine skrift, og vær ikke sky med at stille udbydere spørgsmål, du måtte have i forhold til omkostningerne.

NBN Kontraktslængde

En anden ting, du vil overveje, er kontraktens længde. Som du læste om ovenfor, tilbyder NBN-udbydere en række forskellige kontraktlængder. Nogle tilbyder kontrakter fra måned til måned, mens andre har 24-måneders kontrakter. Der er mange faktorer, der spiller ind i hvilken kontrakt du skal tilmelde dig. Hvis du er en person, der bevæger sig meget rundt, har en ustabil indkomst eller ikke er sikker på hastigheden ved dataforbruget for din husstand, er en måned til måned-kontrakt en fantastisk mulighed.

Dette giver dig mulighed for let at opgradere eller nedgradere om nødvendigt. På den anden side får du en nedsat pris meget af den tid, du tilmelder dig en længere kontrakt. Hvis du planlægger at bo i din bolig eller by i en overskuelig fremtid, har en stabil indkomst og allerede ved, hvor meget data og hastighed du har brug for, er dette en fantastisk mulighed.

Undertegnelse af en kontrakt, uanset hvor lang tid den er, kan komme så skræmmende og skræmmende ud. Gå med uanset hvilken kontraktlengde du har det godt med, og undgå at give udbydere mulighed for at tale dig ind i en plan eller kontraktlængde bare så de kan tjene flere penge.

Modemer

Modemer kan være utroligt dyre. Hvis du allerede har dine egne, vil det spare dig for en masse penge. Hvis du ikke gør det, vil du sandsynligvis kunne leje en af ​​den NBN-udbyder, du vælger. Det er vigtigt at bemærke, at ikke alle udbydere tilbyder modemer til leje, men at de fleste af dem gør. Hvis du har brug for at leje en, vil det være meget fordelagtigt at se på priserne på tværs af de forskellige udbydere.

telstra smart modem

Man kan tilbyde et gratis modem med en længere kontrakt, mens en anden kan debitere dig $ 30 per måned for at bruge et af deres modemer. Det er i din bedste interesse at købe dine egne. På denne måde er du ikke ansvarlig for et stykke af selskabets udstyr, og det vil spare dig for en masse penge i det lange løb.

Kunde service

Nu kan du se på dette og tro, at kundeservice ikke ændrer din beslutning i hvilken plan eller udbyder du vælger. Selvom det kan være sandt, håber vi, at du tager kundeservice i betragtning. Den måde, en virksomhed behandler sine kunder på, kan gøre en verden af ​​forskel, når det kommer til din oplevelse med dem.

Dette kan være specielt afgørende, hvis du har brug for at skifte planer, annullere din plan eller har brug for en professionel til at komme til dit hjem og servicere dit modem. Hvordan kan du se, om en udbyder har god kundeservice? Der er et par måder. En af de nemmeste måder at kontrollere er ved at læse anmeldelser.

Prøv at undgå at læse anmeldelser på deres direkte websted, da det meget usandsynligt er, at de afgiver nogen negative anmeldelser. Tjek din lokale søgemaskine, eller skriv simpelthen udbyderens navn efterfulgt af "anmeldelser" for at se ægte og ærlige kundefeedback En anden ting, du kan gøre, er at kontrollere, om de vandt nogen kundeservicepriser. Det, der er hårdt ved kundeservice, er, at det kan være ganske ustabilt. Kunden kan være åbenlyst uhøflig, kundeservicerepræsentanten kan have en dårlig dag eller noget derimellem.

kundeservicesupport på smartphone

Det er derfor, det er vigtigt at læse flere anmeldelser, der er både positive og negative for at give dig den bedste idé om, hvad du får dig til. Til sidst kan du overveje at spørge dine venner og familie, hvilken udbyder de har, og hvad deres oplevelse har været. Afhængig af hvilken NBN-udbyder, de har, kan dette variere fra by til by.

Typer af NBN-teknologi

De fleste mennesker ved ikke, hvilken type teknologi de allerede ejer. Hvis du er som mig, kan du nemt kontakte din udbyder for at finde ud af det. Du kan også gå til deres websted og indtaste din adresse for at finde ud af den type teknologi og forbindelse, som din by leverer.

Da teknologi kan være utroligt kompliceret, ville vi medtage et par enkle ting for at gøre det lidt lettere at forstå. Der er tre forskellige NBN-teknologier, vi skal dække, og vi vil tale om, hvad du skal kigge efter i dit hjem, uden for dit hjem, og hvilken type stikkontakt der kræves.

Fiber til lokalerne (FTTP)
 • Socket-type: Denne type NBN-teknologi bruger ikke din telefonstik i dit hjem.
 • Inde i dit hjem: Der kræves to kasser, der skal monteres inde i dit hjem.
 • Uden for dit hjem: En fiber vil køre til og fra dit hjem til en NBN-gadekasse sammen med en kasse installeret på ydersiden af ​​dit hjem.
Kabel (HFC)
 • Stikkontakttype: Indendørskassen monteres ikke på væggene og bruger ikke telefonstik.
 • Inde i dit hjem: Du har brug for et NBN-kabel installeret i dit hus, hvis du ikke allerede har et.
 • Uden for dit hjem: Et koaksialkabel løber fra strømledninger til en nodekasse. Derefter forbinder en fiber nodeboksen til NBN-boksen.
Fiber til noden (FTTN)
 • Stiktype: Bruger din telefonstik i dit hus.
 • Inde i dit hjem: Der placeres et ADSL-lignende modem i dit hus.
 • Uden for dit hjem: Kobberlinjer fører fra dit hjem til en gadenode. Så vil der være en fiber, der går fra gadenoden til NBN-boksen.

Skiftende udbydere

Hvis du overvejer at skifte udbyder, afhænger det godt af nogle få faktorer. Den vigtigste faktor, der spiller en rolle, er, om du er i en kontrakt eller ej. Hvis du er i en, skal du tale med din nuværende udbyder for at se, hvad deres annulleringspolitik er, og hvis der er yderligere gebyrer.

orion udbyder

Nogle virksomheder debiterer dig for de resterende måneder på din kontrakt plus et afbestillingsgebyr. Andre virksomheder kræver overhovedet ikke noget for dig. Dette kan være noget at undersøge, før du selv vælger en udbyder i første omgang. Hvordan skifter du udbydere, hvis du ikke er i en kontrakt? Dette er meget lettere, end hvis du er i en kontrakt.

Du skal kontakte din nye NBN-udbyder først. Du kan gøre dette online, via telefonopkald eller endda personligt. Den gode ting ved at gøre dette er, at din nye udbyder sandsynligvis vil tale med din gamle eller nuværende udbyder for at hjælpe dig med at skifte let. Normalt forbliver din gamle plan aktiv indtil slutningen af ​​måneden.

Hvor du bor

Hvor du bor spiller også en rolle, i hvilken NBN-udbyder du kan bruge. Ikke hver by og by har de samme tilgængelige muligheder. Hvis du ikke ved, hvem der leverer en service til dit kvarter eller et kvarter, du flytter til, kan du blot gå til udbyderens websted, som du overvejer at bruge og indtaste din adresse.

Hvis du ikke har nogen udbydere i tankerne, er der masser af tilgængelige websteder, der giver dig mulighed for at indtaste din adresse, og de trækker op en række forskellige muligheder baseret på den indtastede adresse.

Bundling

Bundling er en anden ting, du skal overveje, før du bruger penge på en ny tjenesteudbyder. Nogle virksomheder tilbyder pakkeløsninger, der vil gøre en håndfuld af dine udgifter lidt billigere.

hånd peger på wifi

For eksempel, hvis du har en mobiltelefonoperatør, der debiterer dig $ 100 om måneden for din telefontjeneste og en NBN, der opkræver dig $ 75 for tjenester, kan du tjekke med den NBN for at se, om de tilbyder bundter. Hvis ikke, kan det være værd at dine penge at skifte til en der gør det. Du kan muligvis få en mobiltelefon og NBN-tjenester for mindre end $ 100 pr. Måned.

Salgsfremmende tilbud

Mange af de tid udbydere har salgsfremmende tilbud, som du måske ønsker at drage fordel af. Den mest almindelige salgsaftale er en nedsat pris i de første seks måneder af din kontrakt.

Andre salgsfremmende tilbud inkluderer ting som freebies eller endnu hurtigere tjenester for mindre penge. Sørg for at spørge om salgsfremmende tilbud med enhver NBN-udbyder, du overvejer at købe en service fra. Ikke alle kampagner er altid listet på websteder.

Tilføjelser Ons

Tilføjelser eller en anden populær funktion, som mange NBN-udbydere har til rådighed for deres kunder. De fleste tilføjelsespakker er i relation til underholdning. Dette kan betyde, at udbyderen inkluderer et Netflix-abonnement, specifikke tv-kanaler eller videospilabonnementer.

Netflix

Tjenester som dette er en del af bundling. Den bedste plan, som du kunne finde, ville være en, der tilbyder internet-, telefon- og streamingtjenester. Selvom dette varierer fra person til person, ville denne type bundter være utroligt populær hos de fleste kunder.

Ofte stillede spørgsmål om NBN PLAN

Spørgsmål: Hvad er formålet med en NBN?

EN: Hovedformålet med en NBN er at bringe tjenester såsom telefon og internet til kunder rundt omkring i landet. De leverer også engros bredbånd til detailudbydere i store byer.

Spørgsmål: Er NBN en god ting?

EN: Vi ville ikke prale med det, hvis det ikke var det! Det nationale bredbåndsnetværk har meget hurtigere hastigheder end ADSL. De priser, de tilbyder, er konkurrencedygtige, og mange planer inkluderer ubegrænsede data.

Sp .: Hvad involverer NBN-installationen?

EN: Hvis ydersiden af ​​din ejendom ikke tidligere er konfigureret til NBN-installation, vil det være det første trin. De kommer og installerer kabler eller fibre, afhængigt af typen af ​​tilgængelig teknologi. Derefter installerer de et kabel om nødvendigt i dit hjem sammen med en kasse eller to. Hvis det er nødvendigt, kan de hjælpe dig med at konfigurere dit internet, så du er klar til at bruge det, så snart de forlader!

Spørgsmål: Er NBN-installation gratis?

EN: Hvis du leder efter bare standard NBN-installation, ja, det er gratis! Dette inkluderer den installationsproces, der er nævnt ovenfor!

Q: Kan du bruge NBN uden en aktiv telefonlinje?

EN: Det kan du absolut. Der er ikke behov for en aktiv telefonlinje for at NBN kan fungere. Du kan få virksomheden til at installere NBN ved hjælp af kobbertråd og telefonstik, der er i dit hjem, selvom dette ikke gøres på alle teknologityper.

Q: Er der alternativer til en NBN?

EN: Teknisk, ja. Men når det kommer til at sammenligne ting som pris, data og hastighed, er der ikke rigtig noget andet alternativ, der måler op til NBN.

Afsluttende ord

Nå, der har du det. I øjeblikket er du ekspert på alt, hvad der har at gøre med nationale bredbåndsnetværk. Vi håber, at du var i stand til at finde en udbyder over, der servicerer din by, har priser, der falder inden for dit budget, og som tilbyder konkurrencedygtig hastighed og datarater. Inden du bruger penge, skal du sørge for at undersøge kontraktens længde, som en udbyder har for hver plan.

Sørg for, at det beløb, du betaler, og den mængde data, du får, er nok til hele din husstand. Husk også, at afhængigt af hvordan du og andre du bor med ved hjælp af Internettet kan gøre en stor forskel, når det kommer til, hvor meget data du har brug for. Det kan være bedst at gå med en ubegrænset dataplan, der har aftenhastigheder mellem 30 og 50 Mbps. Forhåbentlig er du et skridt tættere på at finde den perfekte NBN-udbyder til dig. God shopping!

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me