Bedste VPN til Mac (gennemgang i 2020)

Du har endelig fået din nye Mac. Brugte tiden til at skryte af det til dine venner, fortalte dem, hvor meget bedre det er end deres computere, og derefter baskede sig i din overlegenhed lidt. Med alt dette er det tid til at få en VPN til at sikre din nye spekuleringsmaskine.


Let, ikke? Nå, ikke helt.

Problemet er - ikke desto mindre er det bedre OS - mange VPN-virksomheder har været træg eller helt forsømte med at overføre til Mac.

Mange af de store navne startede på Windows og besluttede at blive der, hvilket betyder, at du har brug for tredjepartssoftware, så de kan arbejde på Mac. Sådan software har et, lad os sige, tvivlsomt omdømme, og hvis du kan undgå den rute, skal du virkelig.

Men snarere end at du bliver nødt til at gennemgå den hjerteskiftende proces med at finde ud af, hvor VPN-unloved din nye Mac er, har vi gjort det følelsesmæssige arbejde for dig. Vi har gennemgået det uforglemmelige Mac VPN-marked og fundet de virksomheder, der vil behandle dit OS rigtigt.

Apple-logo

TLDR

Mac kan være et sikkert operativsystem, men dets forpligtelser til beskyttelse af personlige oplysninger efterlader ganske meget at ønske.

Derfor er en VPN så vigtig for Mac-ejere, denne artikel dækker de bedste VPN-tjenester, du kan finde, Surfshark, NordVPN og ExpressVPN.

Vi gav Surfshark nikket til det øverste sted på grund af dets fænomenale pris og værdi, det giver.

Surfshark leverer alt, hvad der kræves af en VPN af høj kvalitet. Med en rimelig pris og optimeret til Mac er der ikke noget at kunne ikke lide.

1. Surfshark - Bedste samlede valg

Hvad er Surfshark?

Surfshark forlader ikke Mac-systemer som en eftertanke, hvilket sætter den på niveau med sine andre OS-typer, som den også henvender sig til. Som en relativ nykommer i VPN-spillet var Surfshark omhyggelig med ikke at afvise Mac OS, VPN-appen, den tilbyder, er et godt skræddersyet værktøj snarere end en dårligt porteret kopi.

Med en kvalitet fortrolighedstjeneste baseret på De Britiske Jomfruøer og omfattende Netflix-kompatibilitet er den lave pris på Surfshark næsten for god til at være sand; men det er op til en streng test i alle kategorier.

Lad os se på nogle af dens definerende funktioner:

 • Konkurrencedygtige priser: Bare $ 1,99 om måneden for et komplet 2-årigt abonnement og $ 5,99 om måneden for et enkelt år, det er en af ​​de billigste funktionelle VPN'er på markedet
 • Mac Brugervenlig: med funktioner som knappen 'Quick Connect' til valg af øjeblikkelig forbindelse, er Surfshark en enkel og enkel at bruge
 • Flyvende farver: i en række ydelser, sikkerhed, DNS-lækage og hastighedstest, kommer Surfshark altid ud med en god score, den eneste blip er lejlighedsvis uoverensstemmelser med hastigheden, men disse forbedres med hver patch
 • Den perfekte VPN-placering: De Britiske Jomfruøer er fri for det, der er uredeligt kendt som de 14 øjne, en berygtet regeringsdatainsamlingszone. Dette er ikke en fare, du skal bekymre dig om med Surfshark. Grundlæggende er der ingen love, der kan tvinge Surfshark til lovligt at opgive dine data.
 • Silent Canaries: En ordningskanarie er en måde at informere brugere, hvis en regering har udsendt en hemmelig stævning om dem, Surfshark bruger dette som et spørgsmål om datatransparens og informerer alle brugere, hvis en udstedes. Heldigvis kan denne VPN frit prale af, at den ikke har sendt en eneste stævning til dem, muligvis som et resultat af deres forebyggende brug af warrantskanarierne.
 • Ingen logføringsdata: bortset fra den obligatoriske e-mail-adresse, faktureringsinfo og diagnoserapporter, holder Surfshark ingen af ​​sine brugerdata logget, hvilket betyder, at der ikke er nogen fare for, at denne VPN videregiver dine brugsdata, fordi de aldrig havde det i første omgang!
 • Hurtige data: selvom inkonsekvent på tværs af servere, er datahastigheden generelt høj, og du skal ikke sidde med nogen irriterende forsinkelse.
 • Kill-switch: Mac-versionen har en indbygget Kill-switch, hvilket betyder, at det er let at hurtigt afbryde tvivlsomme forbindelser eller ondsindede angreb.

Anbefaler jeg Surfshark til Mac?

Surfshark er en sjælden perle, der bringer alle de funktioner, der gør det så imponerende på andre operativsystemer til Mac, og alt sammen for en så god aftale, dette er bestemt en, vi vil anbefale.

For en lille prisstigning sammenlignet med Surfshark kan du få alt, hvad der gjorde førstnævnte stor, med et par ekstra, der muligvis kan svinge NordVPN for dig.

2. NordVPN - CIA Security

Hvad er NordVPN?

NordVPN var i lang tid kun Windows-baseret, men har nu integreret sin software til en glat Mac-oplevelse også. Faktisk er den så godt integreret, at du kan bruge den samme VPN-pakke til to enheder med forskellige operativsystemer.

Selvom det er dyrere, betyder den lange track record og svimlende 5300+ servere i 59 lande, at det stadig er en VPN værd at undersøge, hvis du ser alvorligt på beskyttelse og privatlivets fred for din Mac.

Lad os se på nogle af dens definerende funktioner:

 • Største servervalg tilgængelig: Der er et så stort servervalg, du måske kæmper for at beslutte! Heldigvis har NordVPN et automatiseret udvælgelsessystem, hvis det store valgmængde overvælder dig!
 • Bred Netflix-kompatibilitet: mens dens servere ikke kan prale af en 100% Netflix-kompatibel sats, på 95%, er en kompatibel server aldrig mere end et klik væk.
 • Brugervenlig: brugergrænsefladen er intuitiv og meget let at navigere, træk-og-slip-kortet er for eksempel en af ​​de virkelig fremtrædende brugerorienterede funktioner
 • Kryptering af militær kvalitet: Nordvpns sikkerhedskryptering er af samme kvalitet, som det amerikanske militær bruger, så en lækage er yderst usandsynlig.
 • Ingen logning: et vigtigt krav til enhver VPN. I sin lange track record er NordVPN aldrig blevet udsat for at logge nogen data, så der er ingen grund til at antage, at de ville bryde deres løfte nu
 • Panama baseret: uden nogen obligatorisk lov om datalagring i Panama, er Nordvpn lovligt ret til at dirigere din trafik uden at registrere en enkelt registrering, idet dine data holdes lovligt såvel som digitalt beskyttet.
 • Dobbelt servere: Hvis den allerede beskyttede militærklasse, Nordvpn tilbyder, ikke er god nok, skal du fordoble den! De tilbyder en service, der kører din internettrafik gennem to separate VPN'er, før den når sin destination. Det er ekstremt vanskeligt at spore gennem en enkelt VPN, men to samtidige serverkrypteringer er næsten umulige at bryde.

Anbefaler jeg NordVPN til Mac?

Det er en af ​​de største VPN'er af en grund, og en stor del af det er, at de ikke har forsømt deres Mac-klienter. Selv hvis en velprøvet rekord ikke overbeviser dig endnu, betyder gratis prøveversion og tilbagebetalingsgaranti, at det er værd at se på.

Glem ikke at tjekke deres fantastiske juletilbud, en 3-årig kontrakt for kun $ 3,49 om måneden!

På nr.3 er ExpressVPN stadig et kvalitetsprodukt, der giver seriøs beskyttelse og anonymitet i en pakke, der er optimeret til et Mac OS. Ekstra omkostninger og streamingkompatibilitet er dens vigtigste problemer.

3. ExpressVPN - sikkerhed og pålidelighed

Hvad er ExpressVPN?

ExpressVPN er dedikeret til din beskyttelse og anonymitet. Det er det valgte produkt, hvis du regelmæssigt behandler værdifulde data.

Selv om det kommer til en større pris og dårlig streaming-kompatibilitet sætter det på nr. 3 på denne liste, er det stadig en VPN af høj kvalitet. Vigtigere er det, at det ikke lider af problemer med sin Mac-kompatibilitet. Hold hastighed, styrke og brugervenlighed af den originale platform i den nye Mac-app.

Her er hvad der gør det værd at de ekstra omkostninger:

 • Hurtigste VPN på nettet: ExpressVPN er ekstremt hurtig, brug enhver test, f.eks. SpeedTest.net eller Fast.com, og du vil blive sprængt væk.
 • Stort serverområde: med 3.000 servere i 160 placeringer og 94 lande, kan det måske ikke slå Nordvpn i ren volumen, men med hensyn til rækkevidde og variation er det bestemt i toppen af ​​ligaen.
 • Intuitiv kill-switch: der er ingen risiko for utilsigtede lækager, og hvis du endda et sekund mister forbindelsen med VPN (selvom du ikke bemærker det), vil den intuitive kill-switch hurtigt afbryde forbindelsen
 • Kunde først: ExpressVPN har en lang track record med at passe sine kunder. Med et hurtigt og responsivt supportsystem vil alle problemer, du har, hurtigt blive løst.
 • En sikkerhed, der matcher deres etik: Med en krypteringsprotokol af militær kvalitet og bestået hver lækage-test, vi har gennemført, er dette uden tvivl et sikkert system. ExpressVPN matcher dette med en forpligtelse til aldrig at logge nogen af ​​dine følsomme oplysninger; og med base i De Britiske Jomfruøer er dette en juridisk bindende forpligtelse.
 • Præmie prissætning: Hvis du leder efter en billig grundlæggende VPN, er ExpressVPN muligvis ikke noget for dig. Men hvis du leder efter et af de mest lufttætte VPN-sikkerhedssystemer, der er tilgængelige, er prisfastsættelsen til $ 9,99 / mo for 6 måneder eller $ 8,32 / mo i 12 måneder et rimeligt tilbud.

Anbefaler jeg ExpressVPN til Mac?

Hvis du regelmæssigt behandler følsomme data eller bare ser alvorligt på dit privatliv, har du brug for ExpressVPN. Ironclad sikkerhed, juridisk beskyttelse og smart-sikkerhedssystemer betyder, at dette er den VPN, du vælger, når du har brug for anonymitet, der går ud over.

Hvad er en VPN?

Virtuelle private netværk skaber en tunnel, der giver websurfere en sikker passage fra deres enhed til internettet ved beskytter deres aktivitet mod nysgerrige øjne. Det betyder, at mens du arbejder på vejen, kan du få adgang til filer på dit hjemmenetværk eller virksomhedsnetværk med færre bekymringer om nogen, der hacker ind på din smartphone eller få adgang til dine private data. Det betyder også, at dine medarbejdere kan arbejde med følsomme data overalt uden at bringe kundedataens integritet i fare.

hvad er et VPN-diagram

De bedste VPN'er får det til at se ud som om din internetaktivitet finder sted på et andet netværk, fra et andet sted. Dette giver dig mulighed for at se film og tv-shows på Netflix i Canada, mens du ferierer på Bahamas eller få det til at se ud som om din smartphone i Australien er på et netværk i New York. Det betyder at mennesker, der bor i eller besøger lande, hvor censur og undertrykkelse er udbredt, kan stadig smage lidt frihed i den virtuelle verden.

Kort sagt, enhver grund til, at du har brug for sikker, sikker adgang til information, mens du surfer på internettet eller bruger din skybaserede konto, er grund nok til at bruge en VPN.

Bedste VPN'er til Mac

Som jeg sagde, det er en trist kendsgerning, at mange VPN-virksomheder simpelthen forsømmer Mac-computere. Selv af de omkring 300 dedikerede Mac VPN'er er der betydelige problemer. En god del af dem blev lavet til at fylde et vakuum på markedet med et underordnet produkt; ødelagte apps, datalækager og et katalog over andre problemer plager disse VPN'er.

Bedste VPN til Mac (gennemgang i 2020)

Heldigvis migrerede nogle af de mest respekterede (men oprindeligt Windows-baserede) VPN'er med succes til Mac og kan give dig beskyttelse så godt som på andre enheder. Nogle systemer, såsom NordVPN, er så godt migreret, at du kan synkronisere en enkelt VPN til en Mac og Windows samtidigt.

Generelt skal du være ekstra årvågen, når du søger efter en Mac-kompatibel VPN. Der er alle de normale bekymringer for privatlivets fred og sikkerhed, såsom logningspolitikker, udbyderens placering osv.; plus en masse mere specifikke problemer.

Det generelle udtryk for disse specifikke problemer er spredning af dårlige VPN-udbydere. Selv større virksomheder som ProtonVPN, IPVanish og TunnelBear har vist sig at være dårligt tilpasset Mac. De lider af tvivlsomme forbindelser, upålidelige sikkerhed og en generelt dårlig brugergrænseflade. Mac OS selv er relativt solidt for privatlivets fred, hvis den er konfigureret korrekt, så det største problem er med tilgængelige VPN-udbydere i stedet for softwaren.

Derfor foreslår vi en af ​​dem på vores liste, det er simpelthen ikke værd at sile gennem alle faldgruberne af Mac VPN'er, når det hårde arbejde allerede er gjort for dig! Surfshark, NordVPN og ExpressVPN repræsenterer nogle af de få eksempler på fuldt Mac-kompatible VPN-udbydere.

Er gratis VPN'er noget godt?

Det er fristende at bare finde en gratis app på Google Play eller Apple Store. Der er sandsynligvis hundredvis af dem derude.

Imidlertid kan gratis VPN-apps have en skjult omkostning.

Få udviklere opretter en app ud af deres hjerte godhed. De fleste ønsker at tjene penge, eller de er nødt til at markedsføre en anden service eller app, og de gør det på bekostning af dine data og online-privatliv. Du får langsommere hastighed og begrænset adgang, medmindre du skifter til deres "premium" -tjeneste, og de sørger for at fortælle dig ofte med popup-anmodninger. Eller de vil sælge dine oplysninger til tredjepart-annoncører. Mange fører logfiler over din aktivitet, og din IP kan muligvis stadig være synlig for andre.

Hvis virksomheden bruger deres egne domænenavnservere, dine data kan lække. Med andre ord, din gratis, privat netværk er muligvis ikke så hemmeligt eller gratis. Kommercielle VPN'er tilbyder en god ROI. For et mindre gebyr har du adgang til kryptering af militær kvalitet, uden at hastighed eller privatliv ofres. Betaling for service betyder også, at du også vil kunne omgå online trackere, cookies og irriterende annoncer.

Konklusion

Mac er fyldt med skumle udbydere og dårlige produkter, så gå efter et billigt kvalitetsprodukt som Surfshark, som ikke lader dig svigte. Det giver alt hvad du har brug for en Mac uden at gå tabt i de centrale VPN-kvaliteter af sikkerhed, privatliv og anonymitet.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me