BetterNet-gennemgang – BLIV BORT, hvis du værdsætter privatliv

Hvis du mener, at en VPN, endda en gratis, overhovedet er bedre end ingen, skal du tænke igen. Nogle faktorer er bare for høje.

Når du læser vores anmeldelser, er der en fælles tråd, som du vil se. Det er det ganske ofte ingen VPN er bedre end en gratis VPN. Betternet er en gratis VPN-service, der igen validerer vores mening.

Betternet vpn logoGratis VPN'er kan tilbyde dig alle frynsegoder i verden. Der er dog en grund til, at de er gratis. De tjener penge på en eller anden måde. Normalt er det ved at sælge dine data eller ved at vise dig et ton annoncer. Deres tjenester er normalt ikke sikre, de har et begrænset antal tilgængelige servere, og de fungerer bare ikke godt.

Til sin kredit, Betternet gør et bedre stykke arbejde med at beskytte dine data end nogle af de andre gratis VPN'er, vi har gennemgået. Men mens du læser denne anmeldelse, vil du se, hvorfor vi ikke inkluderede Betternet på vores liste over de bedste gratis VPN'er.

Hvem er Betternet?

Dette er muligvis første gang, du har hørt om Betternet. Det er sandsynligvis fordi de er et relativt nyt firma, der kom på scenen medio 2015. Siden oprettelsen af ​​virksomheden vokste de lidt efter lidt.


betternet vpn fordeleNaturligvis er den primære grund til, at folk tiltrækkes af dem, fordi VPN er helt gratis. Det kan bruges på en række platforme, lige fra Android til Mac til Windows. Der er endda udvidelser, der kan bruges i Chrome browser og Firefox. Du får alt dette uden engang at betale en krone. Det, der er dejligt, er, at der ikke er behov for at registrere, så de har ikke nogen af ​​dine personlige oplysninger, f.eks. Dit navn eller din e-mail-adresse.

Fordele:

 • En gratis VPN

Ulemper:

 • Appen har malware
 • Opbevarer visse data
 • Giver tredjeparter adgang til data
 • IPv6 og IPv4 lækager
 • DNS lækker
 • Langsom hastighed
 • Hyppige droppede forbindelser

Hvordan tjener Betternet VPN penge?

betternet installation

Ifølge Betternet-webstedet er dette service er gratis, fordi de tilbyder gratis sponsorerede apps. Når du downloader mobilappen, ser du en “installer app” -knap. Ved at klikke på knappen modtager du annoncer for andre applikationer, du kan installere. Hver gang du installerer en applikation, tjener Betternet kontanter.

De tilbyder videoer. Når du installerer appen, ser du en knap, der siger "se en kort video". Ved at se videoen hjælper du Betternet med at tjene penge.

betternet vpn penge

Betternet hævder, at denne model fungerer godt for dem. Brugerne installerer de anbefalede apps, og Betternet er i stand til at holde lyset tændt. De lover at holde deres service gratis for evigt takket være deres kunders support og loyalitet. De også hævder, at deres formål ikke er at tjene penge, men at det blot er at dække deres vedligeholdelsesomkostninger.

Interessant nok afslørede Betternet for nylig sin "premium-version". Denne service blev oprettet til at dække udgifter, som den gratis service ikke dækkede. Det er designet til at hjælpe med at tilføje servere og levere service af højeste kvalitet for brugerne.

Vi har en række problemer med dette. Det er meget almindeligt at høre folk sige, at når du bruger en gratis VPN, er du produktet. Grundlæggende betyder det, hvad det betyder gratis VPN'er som Betternet sælge er dine data. De sælger deres rigtige kunder. De giver annoncørerne adgang til dig. Dette betyder, at fokus ikke er at give dig et godt produkt, men i stedet for at give annoncørerne adgang til et godt produkt, dine penge.

Malware i massevis

betternet vpn ranking

En akademisk artikel med titlen "En analyse af privatlivets fred og sikkerhedsrisiko for Android VPN-tilladelsesaktiverede apps" skitserer bare hvor farlig Betternet VPN er, når det kommer til malware.

Den akademiske artikel viste, at Betternet viste sig at være positivt for malware af 13 forskellige antivirusprogrammer. Denne undersøgelse understreger vigtigheden af ​​at se ud over vurderingerne på en service som Google Play. Brugere vurderer softwaren meget højt, men det skyldes, at de ikke kender den skade, softwaren potentielt gør dem og deres privatliv.

Bør du stole på Betternet VPN?

betternet privatlivI øjeblikket ved du sandsynligvis, hvordan vi har det med emnet. Men vi vil gerne tage et par minutter og se på Betternets privatlivspolitik og se, hvordan den kan sammenlignes med de bedste VPN'er, vi har gennemgået.

Lige væk fra flagermus, når vi ser på privatlivspolitikken, ser vi nogle ting, der giver os grund til bekymring. Betternet VPN siger, at de ikke identificerer dig. De fortsætter dog med at sige, at de indsamler oplysninger, som du deler, som de bruger til at støtte deres produktreklame. Med andre ord, de tager dine oplysninger og giver dem til andre.

betternet tredjepartspolitikNår du læser .8 .2 i deres vilkår og betingelser, siger de tydeligt, at når du bruger deres gratis service, kan dine personlige oplysninger være tilgængelige for en tredjepart indholdsudbyder. Hvis du vælger at bruge et tredjepartsprodukt eller -tjeneste eller på nogen måde interagere med disse parter, Betternet VPN har intet ansvar for din sikkerhed.

I det mindste advarer de dig.

Hvorfor tillader Betternet malware og sporing af deres applikationer?

Disse værktøjer tillader dem at indsamle dine data. Dette er den bedste måde for dem at tjene penge på deres gratis VPN-applikation. Når dine data er samlet, kan de sælges eller kan bruges til at målrette dig mod reklamer, der er skræddersyet til dine oplevede likes. Dette betyder igen indtægter til Betternet. Sandheden skal siges, dette er forretningsmodellen for de fleste af de gratis apps, du downloader.

Det er den gratis service. Er den betalte tjeneste noget bedre?

For at få adgang til premium Betternet VPN, skal du først downloade den gratis VPN. Når den er installeret, får du de nødvendige trin for at gennemgå installationsprocessen.

Her har du mulighed for at starte den syv dages prøveperiode. Før du kan starte retssagen, skal du dog give Betternet en masse dine personlige oplysninger.

betternet vpn gratis prøveversion

Den pris, du betaler, varierer afhængigt af hvor længe du abonnerer på produktet. Jo længere du abonnerer, jo større er din loyalitetsrabat. Du har mulighed for at abonnere på en måned, seks måneder eller et år.

Prisen på en måned er $ 11.99. Men hvis du betaler for året på forhånd, falder den månedlige pris til $ 2,99. Hvis du vælger den syv-dages prøveperiode og ikke annullerer dit abonnement, fornyes dit abonnement automatisk til kursen $ 11,99.

Når du indtaster din betalingsmetode, indstiller du automatisk en tilbagevendende faktureringsproces. Hvis du glemmer at annullere aftalen, inden abonnementet ophører, Betternet debiterer dig for en anden periode, den ene måned, seks måneder eller året.

I henhold til Betternets refusionspolitik kan du muligvis modtage en forholdsmæssig tilbagebetaling af dit nuværende abonnementsbetalingsbeløb. Hvis kontoen afsluttes på grund af overtrædelse af betingelserne, er der ingen tilbagebetalinger tilgængelige. Alle restitutioner gives efter Betternets skøn og de forbeholder sig retten til at nægte din refusion af en eller anden grund eller uden nogen grund.

Sikkerhedsindstillinger

Når du har installeret Betternet VPN-klienten, kan du blive overrasket over at vide, at der ikke er nogen kill-switch, ingen opstartkontrol og ingen lækagesikringsmuligheder. Tager vi det, da de har NUL-sikkerhed?

Som nævnt skal du håndtere dine betalingsoplysninger, når du tilmelder dig den gratis syv-dages prøveperiode. Dette vedrører, fordi du ikke har en konto hos Betternet. Der er ikke noget sted, du vil logge ind for at se på dine betalinger, gennemgå fakturaer eller annullere tjenesten.

Der findes en mulighed for at annullere abonnementer fra en mobilenhed. Men hvad nu hvis du betalte på dit skrivebord? Af sikkerhedsmæssige årsager, hvis du beslutter at bruge prøveperioden og betale med dit kreditkort, skal du teste tjenesten i en dag eller to og derefter annullere den med det samme, hvis du mener, at det er nødvendigt. Dette giver dig tid til at gå igennem rigmarole for at bryde fri fra tjenesten.

Hvor er Betternets servere placeret?

betternet placeringer

Når du bruger den gratis service, er der ingen mulighed for at vælge den server, du opretter forbindelse til. Når du bruger premiumindstillingen, kan du forbinde servere placeret i:

 • De Forenede Stater
 • Canada
 • Holland
 • Tyskland
 • Japan
 • Det Forenede Kongerige

Du har ikke lov til at vælge specifikke servere, bare regioner.

Serverhastighed

resultat af betternethastighedServerhastighed var problematisk, uanset om vi havde at gøre med den gratis version eller den betalte version. Nedenfor er en baselinehastighedstest, der evaluerer netværket.

betternet hastighed resultat 2Og her er den forbundet til den optimale server på Betternet.

Uanset om du prøver at oprette forbindelse til servere i Europa eller USA, du får ofte DNS-fejlens. Når du er i stand til at oprette forbindelse til deres tjeneste, er de resultater, du får, meget inkonsekvente.

Hvad er vores endelige dom?

Åh, vi elsker absolut Betternet og synes, at alle skal bruge den betalte service. Mens du er ved det, skal du tage en pistol og skyde også din egen fod.

Nej, men alvorligt, Betternet er en af ​​de værste VPN'er, vi nogensinde har gennemgået. Serverne er upålidelige. De har ringe eller ingen støtte. Der er ingen funktioner, og der er en lang række hensyn til beskyttelse af personlige oplysninger. Når det kommer til at fjerne blokering af streamingwebsteder, var resultaterne i bedste fald tvivlsomme. Og selvom vi var i stand til at omgå geo-begrænsninger, serverhastigheden var så langsom, at streaming alt sammen var umuligt.

Vi føler os dårligt for dem, der er lokket af gratis slik, kun for at ende i ingefærbrødhuset. Vær venlig ikke en af ​​disse mennesker

Et andet alternativ - NordVPN

Hvis du leder efter en VPN-service af høj kvalitet, anbefaler vi NordVPN. NordVPN har over 5.000 servere overalt i verden, har en klar ingen logningspolitik, tilbyder uovertruffen kundesupport, har servere, der er specifikt designet til at omgå geobegrænsninger og er til en rimelig pris.

NordVPN er brugervenlig og har enkel software. De er forpligtet til at beskytte deres kunders privatliv. Med dette øverste niveau VPN, du behøver ikke at bekymre dig om skjulte gebyrer eller klausuler. De forsøger ikke at sælge produkter, og du kan bruge tjenesten på op til fem enheder med kun et abonnement.

Hver eneste af NordVPNs servere omgiver geo-begrænsninger på tjenester som Netflix. Fordi de er placeret, er i Panama, du er beskyttet mod en række af de statslige overvågningsprogrammer, der truer med at kompromittere dit privatliv.

NordVPN har stjernekundesupport og tilbyder en 24/7 live chat.

Det tillader P2P-tjenester og tilbyder planer, der spænder fra $ 2,99 om måneden til $ 11,99 om måneden. Og selvom denne pris måske er lidt dyrere end nogle af de andre VPN'er på markedet, er det vigtigt at huske, at med VPN'er får du det, du betaler for.

Sommetider, gratis kommer til en endnu højere pris. Tag dit privatliv alvorligt, og invester i en god VPN. Forhindre, hvad der kunne have været en stor katastrofe, fra at ske. Gå med NordVPN.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me