CyberGhost – God, men ikke stor (Vores komplette testresultater)

Denne er ret god. Ikke perfekt, husk, men temmelig godt. Du kan gøre det værre for meget mere penge.


På sin hjemmeside taler Cyberghost for, at de er en "stor tilhænger og promotor af borgerrettigheder, et frit samfund og en usensureret internetkultur."

Efter vores mening er det et temmelig godt sted at starte.

Dette rumænske firma blev grundlagt i 2011, men det blev for nylig erhvervet af Crossrider Limited og Robert Knapp. Som sådan ser de ud til at tilbyde kontinuerligt forbedrede tjenester, der kan hjælpe virksomheden med at komme endnu højere i VPN-servicerangeringer. CyberGhost hævder at levere deres tjenester til mere end 20 millioner mennesker over hele verden. Derudover tilbyder CyberGhost solide protokoller med OpenVPN og IPSec, blandt andre. Med AES-256 bit-kryptering er det let at se, at dit privatliv og anonymitet er sikret med denne service.

CyberGhost er designet til effektivt at skjule din IP-adresse, mens du surfer, og inkluderingen af ​​en kill-switch betyder, at du kan gennemse uden at bekymre dig om at afsløre din ægte placering og identitet.

Du kan endda have op til syv enheder samtidigt forbundet til CyberGhost, hvilket er perfekt til alle med mange computere, tablets og smartphones.

Cyberghost-oversigt

FeaturesInformation
Anvendelighed: Let at bruge
Logningspolitik: Ingen logpolitik
Serverstørrelse: 3000 ++ servere
Serverdistribution: 59 lande
Support: Live chat
torrenting: Tilladt
Streaming: Tilladt
VPN-protokol og kryptering: OpenVPN, L2TP og IPSec-protokol; AES 256-bit kryptering
Hovedkvarter: Rumænien
Pris: $ 2,75 / måned
Officiel hjemmeside: https://www.cyberghostvpn.com

En multi-platformvenlig løsning

hvordan cyberghost fungererUanset om dine enheder kører Mac, Windows, iOS eller Android, er de kompatible med CyberGhost. Avancerede brugere vil sætte pris på muligheden for også at forbinde deres Linux-enheder og tilslutte tjenesten til en router.

Selvom det ikke er så omfattende som andre industriledere, har CyberGhost også et relativt robust udvalg af servere placeret rundt om i verden. Alt dette fås til en overkommelig pris, men det er bestemt ikke en gratis vpn.

Andre VPN-udbydere tilbyder lidt bedre sikkerhedsprotokoller og noget hurtigere dataoverførselshastigheder ud over mere ekspansive servernetværk. Ikke desto mindre, CyberGhost er et utvivlsomt solidt valg.

Sikkerhed og kryptering

crack-aes-256

Selvom CyberGhost ikke tager sikkerhedsforanstaltninger til det yderste, som nogle andre udbydere gør, giver de stadig branchens førende beskyttelse. Dette inkluderer en række VPN-protokoller, herunder meget foretrukken OpenVPN-protokol. IPSec og L2Tp er også tilgængelige sammen med et par andre. At være i stand til at vælge den passende protokol er et stort plus for mange mere sofistikerede brugere.

Ud over pålidelige protokoller får du AES-256 bit-kryptering. Det er den slags kryptering, der bruges bredt af regeringen og militæret. Du kan stole på, at din webtrafik vil være krypteret på et næsten uknuseligt niveau.

Hvis du foretrækker at bruge TOR ud over en VPN, er CyberGhost et godt valg for dig. Denne VPN er perfekt kompatibel med TOR. De, der føler behov for endnu mere sikkerhed, ønsker måske at tjekke ud dobbeltkrypteringsfunktionen, hvilket betyder, at godkendelsesdata og VPN-data begge er krypteret.

CyberGhosts serverplaceringer

I øjeblikket kan CyberGhost prale med a i alt 3.066 servere. Dette er langt mere, end de fleste VPN-udbydere kan tilbyde, men ikke så godt som hvad der er tilgængeligt gennem nogle af de bedste VPN-virksomheder. CyberGhost's servere er fordelt over 59 lande, og virksomheden siger, at de konstant stræber efter at bringe flere servere online i en voksende mangfoldighed af placeringer.

I USA administrerer CyberGhost mere end 500 servere, med yderligere 89 i Canada. De har ingen servere i Mexico, men der er 10 i Costa Rica. Dækningen i Sydamerika er ret god sammenlignet med andre udbydere. Servere er placeret i Colombia, Brasilien og Chile.

Som med mange andre VPN-virksomheder er dækningen i Afrika temmelig begrænset. Ikke desto mindre findes servere i Sydafrika og Kenya. Mellemøsten er på lignende måde underrepræsenteret, idet ni servere findes i Israel og 10 er placeret i Pakistan, en usædvanlig optagelse blandt mange VPN-udbydere.

Servere overalt

cyberghost-serverplaceringer

Europa er omfattende dækket fra Portugal til Ukraine og fra Island til Grækenland. Selv mindre nationer som Albanien, Bosnien-Hercegovina, Hviderusland, Cypern, Estland, Litauen, Letland, Moldova, Makedonien, Serbien, Slovenien og Slovakiet er dækket.

Servere fundet i Hong Kong, Indonesien, Indien, Japan, Sydkorea, Malaysia, Singapore, Thailand og Vietnam betyder, at den asiatiske region er godt repræsenteret. New Zealand og Australien er ligeledes dækket af hundredvis af servere.

Nogle VPN-tjenesteudbydere bruger en kombination af fysiske og virtuelle servere. Fysiske servere er faktisk placeret i det geografiske sted, som de er tildelt. Dog kan virtuelle servere være overalt og indlæses med software, der får det til at se ud som om de er placeret i det land, hvor VPN-tjenesten siger, at serveren findes.

Der er ikke noget galt i denne praksis. Ikke desto mindre er nogle VPN-brugere bekymrede over, i hvilket land deres webtrafik dirigeres. Fra deres perspektiv vil de meget hellere kun beskæftige sig med fysiske servere, så de ved nøjagtigt, hvor deres data går.

CyberGhost bruger en kombination af fysiske og virtuelle servere. En repræsentant for virksomheden bemærker, at størstedelen af ​​dets servere er fysiske. De har dog en vis grad af virtualisering på næsten 350 af deres servere. Brugere, som dette er en bekymring, vil med glæde få at vide, at disse virtuelle servere faktisk er placeret i landet som beskrevet.

Brug af BitTorrent eller P2P med CyberGhost

fildelingsvektorFolk på CyberGhost ser ud til at ønske, at deres kunder skal have mest mulig frihed under deres online oplevelser. Som et resultat er P2P-fildeling og BitTorrent tilladt via denne service. Mens andre udbydere muligvis begrænser brugere til bestemte servere til dette formål, eller andre afviser fuldstændigt denne aktivitet, CyberGhost anvender ingen sådanne begrænsninger.

Mange mennesker vil også være glade for at vide, at CyberGhost yderligere bruger servere, der er specifikt designet til at forbedre streamingoplevelsen. Dette er gode nyheder for folk, der ønsker at kunne bruge deres VPN, mens de ser Netflix, Amazon Prime eller andre streamingtjenester.

Resultater af CyberGhost-hastighedstest

Samlet set tilbyder CyberGhost en ret god pakke med funktioner. Det ser ud til, at ting falder lidt fra hinanden i speedafdelingen. Benchmark-test, før VPN startede, gav downloadoverførselshastigheder på 98,71 Mbps og uploadoverførselshastigheder på 53,00 Mbps. At tænde for CyberGhost betød, at tingene blev monumentalt langsommere. Forbindelse til den amerikanske server i New York resulterede i downloadhastigheder på 18,41 Mbps og uploadhastigheder på 7,12 Mbps.

cyberghost-hastighedstestresultatMed dataoverførselshastighederne så lave, kan du lige så godt bruge en gratis VPN. Tingene forbedredes, når man bruger en server beliggende i Amsterdam. Downloadfrekvenserne blev forbedret til 51,10 Mbps, mens uploadfrekvenserne ændrede sig til 21,10 Mbps.

Resultaterne af hastighedstest i Hong Kong og London var værre. Hong Kong indeholdt næsten identiske download- og uploadfrekvenser i området 4,0 Mbps, mens download-priser i gennemsnit i London var 5,63 Mbps og 15,65 Mbps for uploadfrekvenser.

CyberGhost's logpolitik

En af de mest kritiske funktioner, som enhver VPN-udbyder kan tilbyde, er, at de ikke fører journal over deres kunder. Når alt kommer til alt, er grunden til, at folk vælger at bruge en VPN i første omgang, at minimere indtrængen på deres privatliv. De vil vide, at deres følsomme data ikke er i fare, og at ingen overvåger nøje, hvordan de bruger deres tid online.

Dette er afgørende, fordi hvis VPN-udbydere registrerer den måde, Internetudbydere gør, ville det besejre VPNs formål. Hvis retshåndhævelse eller andre statslige myndigheder beslutter at kræve kundejournaler fra et VPN-firma, foretrækkes det altid, hvis de har få eller ingen poster til at give.

Derfor er det ikke usædvanligt at se VPN-tjenester prale af deres “ingen logning” -politikker. Disse politikker følges sjældent i nogen streng forstand. I stedet for at se på fortrolighedspolitikken eller servicevilkårene afslører, at nogle VPN-udbydere rent faktisk opretholder forholdsvis omfattende poster.

cyberghost-kommentarDette er IKKE sagen med CyberGhost. Deres placering i Rumænien hjælper helt sikkert situationen, fordi dette land ikke er en del af det 14 øjenovervågningsnetværk. De deler ikke meget data med andre nationer, og deres love vedrørende data og registrering er næsten nul. Dette betyder, at du kan stole på, at dine online-aktiviteter ikke overvåges og gemmes et sted, hvorfra de kunne fås adgang til senere.

CyberGhost gør det temmelig klart på deres websted, at de ikke har med sporingsdata. Dette betyder ingen poster over brugerens browserhistorik, indholdet af deres data eller endda deres søgeindstillinger. Virksomheden opbevarer ikke engang forbindelseslogfiler, så ingen overvåger hvornår og hvor længe du logger på Internettet.

Prisindstillinger for CyberGhost

Alle faktureringsmuligheder for CyberGhost inkluderer adgang til hver af virksomhedens servere og muligheden for tilslut så mange som syv enheder på én gang. Kundesupport leveres døgnet rundt, og der er tilgængelige apps, der er kompatible med Mac, Windows, iOS, Android og mere.

cyberghost-prissætning

Kunder, der vælger at betale måned til måned, betaler $ 11,99 hver måned. Rabatter er tilgængelige for personer, der køber et år eller mere af tjenesten på forhånd. En 1-årig pakke koster $ 4,99 pr. Måned, mens den to-årige pakke koster $ 3,79 pr. Måned. Den billigste aftale er at gå med den tre-årige pakke til $ 2,75 pr. Måned.

I betragtning af CyberGhosts relativt langsomme dataoverførselshastigheder er det muligvis ikke fornuftigt at investere i et forpligtelse på et, to eller tre år, før du er sikker på, at produktet virkelig er levedygtigt for dig. Det kan være bedst at købe et måneds abonnement for at give dig selv tid til at afprøve tjenesten, før du køber en større pakke. Alternativt er en 30-dages refusion tilgængelig på alle pakker, hvis du beslutter ikke at beholde tjenesten.

Betalingsmuligheder inkluderer PayPal og kreditkort. Hvis du vil forblive virkelig anonym, så du kan også betale med Bitcoin.

Er CyberGhost anbefalet - Ja

Som VPN har CyberGhost meget ved det. Dens sikkerhed er solid med AES-256 bit-kryptering, og det er bestemt rart at have en række VPN-protokoller, man kan vælge fra. At disse protokoller inkluderer OpenVPN og IPSec er gode nyheder for folk, der er bekymrede for sikkerhed. Muligheden for dobbeltkryptering kan også være særlig værdifuld for mennesker, der er ivrige efter at undgå totalitære regimers nysgerrige øjne.

cyberghost proEn anden ting, der gør CyberGhost til en attraktiv VPN-mulighed er positiv brugeroplevelse. Det er bemærkelsesværdigt let at installere og starte, hvilket betyder, at du kan være i gang på mindre end fem minutter.

Brugervenligheden er stor, når du er inde i CyberGhost-appen. Alt ser ud til at være lige ved hånden, og du behøver ikke gøre meget jagt for at finde ud af, hvordan du udfører de mest basale operationer. Hvis brugerne ønsker det, er det muligt at konfigurere appen, så den automatisk startes med et enkelt klik.

CyberGhost's ingen logpolitik er også en definitivt plus, især for dem, der virkelig er følsomme over for spørgsmål vedrørende privatliv og online anonymitet. Imidlertid snubler dette firma virkelig, når det kommer til hastighed. En VPN, der kan prale af et netværk på mere end 3.000 servere, skal være i stand til at levere bedre overførselshastigheder. En smule afmatning forventes, hver gang en VPN bruges, men CyberGhost-hastighedstestresultaterne er intet andet end skuffende.

Husk, at brugeroplevelser kan variere meget afhængigt af computersystemet og hvor brugeren befinder sig i verden. Uden tvivl har CyberGhost tusinder af kunder, der er helt tilfredse med hastigheden af ​​deres browsingoplevelse. Testresultaterne her viser ganske enkelt, at du måske vil have CyberGhosts refusionspolitik i tankerne, hvis du ikke er tilfreds med tjenesten.

Hurtigproblemer til side, CyberGhost tilbyder alle de funktioner og sikkerhed, som du kan forvente af en betalt VPN-service. Derfor anbefales CyberGhost.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me