De bedste kreditkort i Australien

billede der viser kreditkort tegnebogI løbet af de sidste 4 år er jeg blevet en slags kreditkortsamler. Min tegnebog er gået fra en almindelig størrelse til en af ​​de store mursten, som du næppe kan få plads i lommen.


Sorta som denne ... men med måde mindre kontanter. ��

Og selvom vi Aussies måske ikke er interesseret i de iøjnefaldende tilmeldingsbonuser, som vores venner nyder godt af i USA, har jeg set højt og lavt ud for at finde nogle virkelig fantastiske tilbud.

Undervejs har jeg lært en hel del om, hvordan man får de bedste priser, hvordan man undgår gebyrer og har også været heldig nok til at rejse mest på point i de sidste fire år.

Jeg har været heldig nok til at starte flere webbaserede virksomheder i sikkerhedsområdet, og digitale betalinger har været noget, jeg har lært meget om.

Hvordan jeg bedømte disse kort ✅

Med undtagelse af WestPac Black har jeg brugt alle kortene i denne anmeldelse. Man skulle tro, at gebyrer, point og tilbageslag for de fleste af disse produkter ville være ret lige, men det er bare ikke tilfældet.

Nogle af disse kort varierer meget, hvad angår gebyrer, cashback og rentebetalinger. Jeg har gjort mit bedste for at sortere dataene for alle og hjælpe dig med at forstå den latterligt lange fine udskrivning på hver kortapplikation (fordi jeg ved, at du ikke vil læse det ��).

Denne side er et igangværende arbejde, men jeg er åben for yderligere forslag. Tak allesammen!

Contents

Forskellige kreditkort til forskellige behov

Som jeg nævnte før, kortene gøres ikke lige, og det, du ikke ved om det kreditkort, du har med, kan skade dig.

Banker og kortudstedere bruger disse egenskaber til at skelne sig fra deres konkurrence ud over at målrette mod en bestemt kundeprofil.

Med andre ord, hvert kort har et nichemarked, hvor det er specialiseret. Med det for øje designer kortudstedere deres produkter for at appellere til de målrettede kunder. I afsnittet nedenfor har jeg forsøgt at sortere dem efter kategori.

Derfor er dit ansvar som kunde at finde et kort blandt det tilbudte antal, der giver dig mulighed for at udnytte dine udgifter, så du får belønning for den livsstil, du nyder. Kort sagt, ved at vælge et kreditkort, der vil arbejde for dig snarere end imod dig.

Dette er, hvad dette bedste kreditkort i Australien-stykke sigter mod at opnå. Vi hader at se dig forkortet, simpelthen fordi du ikke vælger det rigtige kort baseret på uvidenhed.

Find et perfekt kreditkort til dig selv

Desuden er der ikke så mange kreditkort på markedet med et kort i én størrelse, der passer til alle.

For at give dig det bedste, har vi skrevet en dybdegående redegørelse om, hvilke kort vi betragter som det bedste af deres race, sammen med de grunde, der gør hver spektakulær.

Nedenfor er oversigten over de kategoriseringer, vi brugte til at klassificere kreditkortene i det australske. Betragt det som både en disposition og en referenceliste, så du kan springe til ethvert ved at klikke på et objekt.

Kreditkort for point
Kreditkort for point

Forretningskreditkort
Forretning

Qantas-point
Qantas-point

Rejsekort
Rejse

Belønningskort
Belønning

hastighedskort
Velocity

Rentefrit
Rentefrit

Balanceoverførsler
Balanceoverførsler

Intet årligt gebyr
Intet årligt gebyr

Interessekort
Lav interesse

Afsløring: Fortrolighed Australien er samfundsstøttet. Vi tjener muligvis en provision, når du tilmelder dig et kreditkort via dette indlæg. Jeg bruger disse penge til at betale for vedligeholdelse af dette websted og understøtter også yderligere forskning og støtte til australiere, der lærer om digitalt privatliv. Privacy Australia er en aktiv tilhænger af flere grupper for beskyttelse af personlige oplysninger, herunder Electronic Frontiers Foundation og MAPs. Lær mere.

Kom godt i gang - Hvis du muligvis stadig har brug for disse oplysninger, selvom du ikke er nybegynder:

Vi har inkluderet et afsnit Kom godt i gang for at hjælpe dem, der lige starter med kreditkort, til at gøre sig bekendt med, hvordan kreditkort fungerer. I dette afsnit forklarer vi, hvordan kreditkort fungerer, hvordan din kredithistorik følger med til at bestemme dine kreditresultater, hvilke tilgængelige kreditkort, blandt andre.

Da det er målrettet mod begyndere, er du velkommen til at springe videre til sektioner, som du finder mere relevante for dine behov.

Imidlertid kan det stadig tjene som et opfriskningskursus for dem, der ønsker at opdatere deres viden om det grundlæggende i kreditkort.

god appetit!

Bedste 3 kreditkort i alt (Australien) ����

De kort, der nåede frem til denne bedste samlede kategori, blev ikke nødvendigvis valgt, fordi de var fremragende ledere inden for en enkelt funktion eller karakteristik (selvom næsten alle vandt priser fra uafhængige organer).

De er her, fordi de har den kraftige kombination af et forhold mellem fordele og omkostninger med høj værdi sammen med en støttende rollebesætning og bekvemmelighed, der adskiller dem fra flokken.

1. American Express Velocity Platinum Card

Købsrate: 20,74% p.a.

Interesse gratis dage: 55 dage

Årligt gebyr: $ 375 p.a.

Gebyr for forsinket betaling: $ 30

Balanceoverførselshastighed: 0% p.a. for de første 12 måneder med 1% saldooverførselsgebyr.

Dette er kortet designet med den prototype rejsende i tankerne. Hvis du ofte er nødt til at rejse for forretning eller fornøjelse og har en temmelig brugbar indkomst og indtjeningsevne, skal du hoppe ved muligheden for at få dette kort.

Optjening af hastighedspoint

Det lavede denne rarificerede liste, fordi den bortset fra at tilbyde en af ​​de højest indtjeningssatser for Velocity Points, den stadig har meget for det. Listen over frynsegoder inkluderer to gratis afkast Economy indenrigsflyvninger med Virgin Australia hvert år ud over loungebesøg i Virgin Australia. American Express-loungen er også inkluderet i belønningspakken, hvor der gælder lignende betingelser.

For hver dollar, en kortholder bruger, tjener de 2,25 hastighedspoint. Dette fordeler sig som følger: 1,25 hastighedspoints optjenes for hver brugt dollar. Den eneste undtagelse er hos statslige agenturer i Australien, hvor afkastet er 0,5 point pr. $ 1.

Hvis købene foretages med Virgin Australia, tjener du 1 ekstra Velocity Point for hver dollar, der er brugt. I modsætning til de fleste kort er der dog ikke noget loft på antallet af velocitypoint, som en kortholder potentielt kan optjene, med deres satspoint straks overført til deres konto hver måned.

Og vi er ikke engang nået til den bedste del endnu. Dette kort falder ud 100.000 bonus Velocity Points, hvis du ansøger, og er godkendt senest den 12. februar 2020. Du skal derefter bruge mindst $ 3.000 på kortet i de første tre måneder af godkendelsen for at påløbe fordelen.

dens gratis rejseforsikring dækker indenlandske og internationale flyvninger. Din rejsegenhedsforsikring dækker mistede forbindelser, forsinkelser ved flyvningen og forsinket bagage. Gennem hele dit medlemskab hvert år, hvis du bruger $ 50.000, får du 100 hastighed Frequent Flyer Status Credits.

Du kan beslutte at øge din pointindtjeningsrate ved at tilføje 4 ekstra kort til venner eller familie uden ekstra gebyr.

Årlige gebyrer?

Nogle krider muligvis ved klistermærket ved at betale Årligt gebyr på 375 $, men når du overvejer den række fordele, det giver, fra generøse belønningspunkter, gratis indenrigsflyvninger og loungekort, har du mere end kompenseret for det angiveligt ublu årlige gebyr.

Husk, at nogle indenlandske returflyvninger koster $ 375 og derover, hvilket betyder, at du kan inddrive dit årlige gebyr i et enkelt sluk.

2. Bankwest More World Mastercard

Købsrate: 19,99% p.a.

Interesse gratis dage: 44 dage

Årligt gebyr: $ 270 p.a.

Gebyr for forsinket betaling: $ 25

Balanceoverførselshastighed: 0% p.a. for de første 6 måneder med 1% balanceoverførselsgebyr, går det tilbage til 19,99%

Dette kort har fundet den specielle evne til at kombinere fantastiske funktioner, der gør både indsamlere og rejsende glade. Dette premiumkreditkort er et fremragende valg for hyppige rejsende, der også er motiverede af ideen om at tjene højere indtjeningssatser end de normale Platinum- eller Classic-kort.

Bankwest More World Mastercard svinger for hegnene og tilbyder bemærkelsesværdige 2,5 point for hver dollar, der bruges, uden overhovedet noget på forbrugsgrænser. Det er ideelt egnet til dem, der har midlerne til at bruge store, der giver 115.000 årlige bonuspoint når en årlig minimumsudgift er opfyldt.

For at sætte bonusen i perspektiv svarer det til at indløse et Davis Jones-gavekort værd $ 300 med 100.000 point. Ved første rødme ser det ud til at være en rigtig bummer der skal du bruge meget - mindst $ 84.000 for at få disse bonuspoint. Bankwest More betjener dog sin årlige bonus på et lagdelt regime i henhold til kortstatus, så du skulle være i stand til at finde et andet kort på et niveau, der passer til din økonomiske status.

Yderligere bonusser

Det er dog et ganske praktisk stykke plast at have under rejsen, opkræve ingen udenlandske transaktionsgebyrer og udstyret med rejseforsikring, der dækker både indenlandske og udenlandske rejser. Bankwest More giver 10 gratis besøg med adgang til lufthavnslounge hvert år med den ekstra fordel at give dig og dine gæster adgang til over 1000 stuer globalt med LoungeKey.

Mens Bankwest More tilbyder 0% på saldooverførsler i en periode på 6 måneder, skal du bare være opmærksom på, at du ikke ville tjene point på denne transaktion. Men på den lyse side kunne du i det mindste bruge denne lave rente til at afbetale eksisterende gæld.

3. Bank første Visa Platinum-kreditkort

Købsrate: 0% p.a. I de første seks måneder

Interesse gratis dage: 44 dage

Årligt gebyr: $ 99 p.a.

Gebyr for forsinket betaling: $ 20

Balanceoverførselshastighed: 0% p.a. i de første 6 måneder med 1% saldooverførselsgebyr, går det tilbage til 19,99%

Det, der gør dette kort specielt og en del af dets unikke appel, er dets historie. Bank First er et gensidigt samfund, der antyder, at det har samfundsfokuseret engagement, vævet gennem dets funktioner og praksis.

Fordi det blev startet af en håndfuld lærere, afspejles Bank Firsts engagement over for sine kunder i dens gebyrer, fordele og erfaring. Det skal dog bemærkes, at det tjener alle australiere, så du behøver ikke være i uddannelse for at få deres kort eller lån.

Bonusfunktioner

Bank First Visa Platinum er en af ​​de sjældne kort racer, der tilbyder gratis renter på både køb og balanceoverførsler. Denne aktuelle fordel er gyldig, hvis kortholderen ansøger inden eller inden den 31. december 2019.

Fra det konkurrencedygtige årlige gebyr på $ 99 plus de lave 9,84%, der opkræves på renter ud over den indledende gyldighedsperiode og andre til rock bottom-omkostningerne, udgør Bank First Visa Platinum-kreditkort definitionen af ​​kundens værdi for pengene.

Denne samfundsindstillede etos afspejles i sådanne fremgangsmåder som bankpakker, der er gebyrfrie, indskud, der er beregnet til at imødekomme skoler for at lette planlægning og arrangement af tilskud.

Som kortholder vil du blive overrasket over, at dens frynsegoder, som f.eks gratis rejseforsikring, selv på internationale fly leveres ligeledes døgnåbne platin concierge-fordele til at håndtere dine underholdnings- og livsstilsanmodninger.

En af de få pletter på dette kort er, at det kan prale af intet belønningsprogram, Selvom medlemmer automatisk tilmeldes Visa Entertainment-programmet, giver eksklusive rabatter til livsstilsemner som sport og musik.

Bedste australske kreditkort - Bedømt af kategori

Nedenfor kan du finde en liste over de bedste kreditkort til specifikke behov eller udmærke sig i bestemte kategorier:

# 1 - NAB Qantas belønner signaturkort

Bedste kreditkort til point

Købsrate: 19,99% p.a.

Interesse gratis dage: 44 dage

Årligt gebyr: 295 $ p.a. for det første år, hvorefter det springer til $ 395

Gebyr for forsinket betaling: $ 15

Balanceoverførselshastighed: 0% p.a. for de første 6 måneder med 2% saldooverførselsgebyr, går det tilbage til 21,74%

Det var en kamp at vælge mellem enten NAB Qantas Rewards Signature Card eller Qantas Premier Platinum-kreditkort for denne kategori. Men vi besluttede i sidste ende at gå med NAB Qantas, mens vi tildelte Qantas Premier Platinum-kreditkort som den bedste i kategori for Qantas-point.

Men det var et tæt opkald, da begge disse kort er tungvægtige i kategorien belønningspunkter, og det er det vel fortjent.

Forbrugskrav

NAB Qantas giver dig mulighed for det få op til 120.000 bonus Qantas-point, når du først er i stand til at opfylde dets forbrugskrav. Et af disse krav bestemmer, at du skal være i stand til at holde det åbent i 12 måneder.

Fordelingen af ​​kravspredningen er som følger: hvis kortholder inden for 60 dage opfylder et krav om at bruge $ 3.000 (kun på kvalificerede køb), får de 90.000 bonus Qantas-point. Resten (30.000 bonuspoint) stilles derefter til rådighed den 13. måned fra det tidsrum, hvor kortet blev åbnet.

Efter det første år er kortholdere berettiget til at nyde en reduceret årligt gebyr på $ 295, hvorefter den vender tilbage til $ 395. Ikke desto mindre forbliver det årlige gebyr temmelig ublu.

Selvom du får et belønningspunkt for hver brugt dollar, er dette desværre begrænset til kun $ 20.000 og de indsamlede point forbliver ikke ækvivalente for hver $ 1 udgift. For de første $ 5.000 tjener du 1 Qantas-point for $ 1, men bagefter vender det tilbage til 0,5 Qantas-point pr. $ 1, der er brugt mellem $ 5,001 og $ 20.000 for hver opgørelsesperiode.

Som du kan se, er de forbrugskrav og humle, du skal gennemgå for at få bonuspoint, en smule dårlige. Desuden leveres ikke kortet nogle af de pålidelige frynsegoder, som andre kort har, såsom rejsekredit eller lounge-pass.

Det lyse sted er, at hvis du kan tjene de 120.000 bonuspoint, er dette tilstrækkeligt til at flyve dig fra Melbourne eller Sydney til Hong Kong og tilbage i den premium økonomiklasse.

Fordele ved hyppig flyvning

Dette er et kort designet til at gavne hyppige flyers, der ønsker at samle point, når de bruger på kortet, ud over at drage fordel af en række andre funktioner på kortet. Det faktum, at det er et Visa-kort med virtuelle samtlige afsætningsmuligheder, der accepteres af denne korttype, giver et yderligere løft til belønningsudgifterne.

Andre højdepunkter på kortet inkluderer levering af døgnet rundt NAB Concierge-service at hjælpe med rejse og andre tjenester. Gratis forsikring dækker oversøiske rejser, som leveres, når du bruger mindst $ 500 på dit kort, der er forudbestilt rejsekøb.

# 2 - American Express Business Explorer

Bedste forretningskreditkort

Købsrate: 16,99% p.a.

Interesse gratis dage: 55 dage

Årligt gebyr: $ 395

Gebyr for forsinket betaling:

Balanceoverførselshastighed: N / A

Kæmpe fordele og forretningsloyalitetsbonuser er blot nogle af de frynsegoder, der er tilgængelige for virksomheder, der beslutter at gå med American Express Business Explorer-kreditkort.

Brug dette kort til at øge din virksomheds købekraft, især hvis du skal foretage dyre og dyre forretningskøb hver måned. Virksomheder modtager op til 100.000 bonus medlemskab belønning point.

Det fungerer ved at tilbyde 2 medlemsbelønningspoints for hver dollar, der bruges, hvis der søges om kortet før eller før den 15. januar 2020, og der fastlægges et minimum af forbrugsmønster på $ 3.000 hver måned i 3 måneder. Til sammenligning tillader de fleste kort i dens ramme kun en tidsperiode på 2 måneder.

Nuværende kortholdere er heller ikke udelukket fra bonusbonanzaen med 50.000 bonuspoint fordele, der udvides til dem, når de bruger mindst $ 100.000 på deres kort hver 12. måned. En anden hemmelighed med dens sauce er, at du kan fremskynde dine belønninger med at tjene hurtigere ved at tilføje medarbejderkort til din konto uden ekstra omkostninger.

Med sin lave rente på 16,99% p.a, muligheden for at tilføje op til 99 medarbejderkort, er dette et af de mest alsidige forretningskreditkort, der har i din virksomheds arsenal. Og åh, det giver dig mulighed for nemt at spore dine forretningsudgifter gennem Australiens MYOB forretningssoftwareløsning, med alle dine medarbejderudgifter konsolideret under en konto.

Ud over den leverede udgiftssporing kan de optjente medlemskabspunkter sættes i retning af rejser såvel som lufthavns lounge-pas og gratis forsikring. Bedst af alt, har du en bred vifte af valg, hvordan du bruger disse belønningspunkter.

Du kan beslutte at overføre point til dit valg blandt en række 8 luftfartspartnere. Eller måske foretrækker du at sprede dig blandt et bredt udvalg af fordele bortset fra flyvninger, som online shopping på David Jones, gavekort, lufthavns lounge-pass eller udnyt dem til at betale saldoen på dit kort.

Lufthavnsstuerne inkluderer 2 indgange med mulighed for at vælge i American Express Lounge i enten Melbourne eller Sydney internationale lufthavne.

I modsætning til andre kreditkort giver det dig mulighed for at akkumulere disse point uden at kunne se huller, der begrænser de point, du kan erhverve, ud over at du ikke har nogen udløbsdato.

Selvom det tilbyder en generøs velkomstbonus, er dets årlige gebyr på $ 395 stadig relativt højt og ikke meget konkurrencedygtigt prissat.

# 3 - Qantas Premier Platinum-kreditkort

Bedste kreditkort til Qantas-point

Købsrate: 19,99% p.a.

Interesse gratis dage: 55 dage

Årligt gebyr: $ 199

Gebyr for forsinket betaling:

Balanceoverførselshastighed: 0% p.a. i 18 måneder (Bemærk dog, at de rentefrie dage ikke gælder for nye køb, mens en kortholder har en balanceoverførselsgæld.)

Qantas Premier Platinum-kreditkort klipper simpelthen! Dette kort giver dig en mulighed for at optjen en enorm 120.000 bonus Qantas-point. Brug for jeg siger mere?

Hvis du ikke er overbevist, hvad med at smide det faktum, at det kommer med et nedsat førsteårsår og giver dig mulighed for at tjene op til 2 point på hver $ 1, du bruger på kvalificerede varer. Dette kort er bygget til tilbyder luksusfordele og premium belønninger til hyppige flyers sammen med bonuspoint plus eksklusive Qantas-tilbud.

Dette næsten uudnyttede potentiale for Qantas-point er dog beregnet til at bruge mindst $ 1.500 tilladte køb hver måned for at få i alt 120.000 bonuspoint over den første 6 måneders periode.

Det bryder sammen med, at kortholderen modtager 20.000 point hver måned, de opfylder forbrugskravene, fra det tidspunkt, kortet blev godkendt (nærmer sig maksimalt 120.000 bonus Qantas-point). Så selvom bonustilbudet er højt, skal du stadig være nøje opmærksom, så du kan overholde de specificerede betingelser.

Bonus frynsegoder

Dets frynsegoder inkluderer 2 gratis invitationer til International Business Lounges, som enten skal være en Qantas Club eller Qantas-drevet virksomhed hvert år.

Andre fordele integreret med Qantas Premier Platinum-kreditkort er gratis rejseforsikring, ud over 20% besparelse på valgte Qantas og QantasLink indenrigsflyvninger for kortholderen og op til 8 rejsende.

En øm note med dette kort er, at selv om det tilbyder en rente på 0% i de første 18 måneder ved balanceoverførsler, vender renten tilbage til at spejle den kontante forskudsprocent, når denne afleveringsperiode er over.

Det har også en minimum kreditgrænse på $ 6.000, som sikrer, at kortet giver medlemmerne en masse forbrugsstrækning. På flip side, dog dette højt kreditgulv kunne forhindre personer, der virkelig er interesseret i at kvalificere sig, hvis deres kredit ikke er stjernernes.

For at få den bedste kilometertal ud af dette kort anbefales det, at du drager fordel af dets konkurrencedygtige sats og øger de belønningsbonuser, du kan få.

Æresangivelse

Vi har allerede udnævnt The Qantas American Express Ultimate Card til et af de 3 bedste samlede kort, så vi er ikke sikre på, om dette er en overmord. Men hvad der ikke er i tvivl, er, at Qantas American Express Ultimate Card har fortjent retten til at blive nævnt her som en førende kategori-konkurrent.

# 4 - Bankwest Zero Platinum Mastercard

Bedste kreditkort til rejser

Købsrate: 17,99% p.a.

Interesse gratis dage: 55 dage

Årligt gebyr: $ 0

Gebyr for udenlandsk transaktion: $ 0

Gebyr for forsinket betaling: $ 30

Balanceoverførselshastighed: 2,99% p.a. på saldooverførsler for de første 9 måneder.

Rejse er udfordrende nok på egen hånd med det besvær med at forlade din geografiske komfortzone og håndtere en række priser, end du normalt ikke er vant til.

Heldigvis for australiere er der et kort, der mindsker besværet ved at rejse ved ikke at give en dobbelt, men en triple trussel handling ydeevne af omkostningsbesparelser, gratis frynsegoder og overførsler med lav saldo.

Som de passende beskrev det på deres websted, ønsker Bankwest Zero Platinum Mastercard, at du skal nyde "kæbedråbende landskab, ikke kæbedrækkende gebyrer ved online og udenlandske køb."

Rejser i udlandet

Dette er uden tvivl den bedste ledsagekammerat til din udlandsrejse. Udstilling A: det er en af ​​de sjældne kort racer, der følger med intet årsgebyr og intet udenlandsk transaktionsgebyr såvel. Imidlertid kan andre gebyrer og afgifter opkræve, inklusive ved brug af oversøiske pengeautomater.

Dette giver dig et meget stærkere økonomisk grundlag, når du rejser, da du ikke behøver at bekymre dig om udenlandske transaktionsgebyrer, der brænder et hul i lommen.

For også at sætte dit sind i fred, mens du er i et fremmed land, giver Bankwest Zero Platinum Mastercard dig gratis oversøisk forsikringsdækning sammen med en interstat flyvemiddelforsikring. Det har også en minimum kreditgrænse på $ 6.000, som sikrer, at du har en betydelig hæmning af udgifter til likviditet når i udlandet.

Afhængigt af hvordan du ser på det, kan det være vanskeligt at opfylde kravet om godkendelse af denne kreditgrænse, hvis din kreditværdighed ikke er særlig stellar.

Bankwest Zero Platinum Mastercard opkræver ingen udenlandske udbetalingsgebyrer for pengeautomater, selvom det kræver 2% eller $ 4, alt efter hvad der er større for både lokale og oversøiske kontantforskudsfaciliteter. Når introduktionsperioden er afsluttet, genoptages kortet for opladningskortindehavere.

# 5 - American Express Westpac Altitude Platinum Bundle

Bedste belønningskreditkort

Købsrate: 20,49% p.a. (American Express: 20,24% p.a., Mastercard: 20,49% p.a.)

Interesse gratis dage: Op til 45 dage

Årligt gebyr: For Westpac Altitude Platinum Mastercard, $ 150 for det første år ($ 199 p.a. bagefter). For American Express Westpac Altitude Platinum-kort opkræves $ 0 i det første år, derefter $ 49 derefter.

Max gratis dage: N / A

Gebyr for forsinket betaling: $ 30

Balanceoverførselshastighed: 0% p.a. på saldooverførsler i de første 12 måneder

American Express Westpac Altitude Platinum Bundle sikrer, at du har mere end et kort til at tjene sine højdepunkter. Bortset fra American Express (Amex), kan Mastercard-indehavere også tjene højdepunkter, der spænder mellem 1 og 3 højdepunkter for hver brugt dollar.

Med andre ord kan en kortholder opnå i alt 110.000 bonuspoint ved at bruge $ 3.000 i de første tre måneder (90 dage) på hvert kort. Men hvis du mener, det kan være problematisk for dig at opfylde hele forbrugskravene, kan du måske fokusere dine køb på de mindre strenge Mastercard-krav. Med Mastercard får kortholdere dog 80.000 point, hvilket er en meget lavere bonus for det tilsvarende beløb og periode.

Separate belønningskonti

En anden ting at bemærke er, at selv om begge kort er knyttet til det samme belønningsprogram og -konto, er de fra forskellige udstedende virksomheder. Da Amex er fra American Express og Westpac er udstedt af Mastercard, er du derfor tvunget til at få to forskellige kreditkortkonti. Dette indebærer styring af et andet sæt gebyrer, betalingsplaner og separate erklæringer.

Ulempen opvejer imidlertid disse små ulemper. Kortholdere kan tjene højdepunkter for hver dollar, de bruger på køb, der er berettigede, ud over at spare $ 49 med en nedsat årligt gebyr på $ 150 i det første år. De får også adgang til platin frynsegoder, der inkluderer gratis rejseforsikring.

Denne gratis forsikring dækker ting som udvidede garantier, oversøiske rejser og andre eksotiske faciliteter såsom kørselssikkerhedstransportulykker. Da American Express Westpac Altitude Platinum Card samler to kort, har de hver deres egne indtjeningssatser, gebyrer og renter. De overlapper hinanden i nogle områder, men du skal identificere de områder, de afviger.

# 6 - American Express Westpac Altitude
Sort kreditkortbundle® (hastighed)

Bedste hastighedskreditkort

Købsrate: 20,49% p.a

Interesse gratis dage: Op til 45 dage

Årligt gebyr: Dette reduceres for det første år - $ 399 p.a. i det første år (for Amex - $ 99, mens Mastercard - $ 250, inklusive $ 50 årligt velkomstbelønningsgebyr).
I det andet år - $ 499 p.a., ($ 199 p.a. for American Express plus $ 250 p.a. på Mastercard® inklusive $ 50, som er opt-in-gebyret for Velocity Rewards).

Max gratis dage: N / A

Gebyr for forsinket betaling: $ 15

Balanceoverførselshastighed: 0% p.a. på saldooverførsler i de første 12 måneder

Dette kombinerer det sjove ved at fordoble sorten i det to-kort bundt af Amex og Westpac, og giver dig mulighed for at tjene så meget som 100.000 i tilmeldingsbonus Velocity Points. Du kvalificerer dig til dette, når du ansøger inden 31. marts 2020.

Når du har opfyldt kravene og efterfølgende godkendelse, får du et kort med ingen årlige gebyrer knyttet til det. Kortholdere er også berettiget til at tjene 1,25 hastighedspoint for hver dollar, de bruger. Du kan potentielt tjene 160.000 point alene med de første 12 måneder.

Det Westpac Altitude Black Mastercard® baner vejen for sine kortholdere at tjene op til 80.000 velocity bonuspoint. For at gøre dette skal de bruge $ 4.000 i tilladte køb, alt inden for de 90 dage efter, at de er godkendt.

På den anden side er der en bonus på 20.000 til rådighed for American Express Westpac Altitude Black Card-medlemmer, der bruger mindst $ 3000 værdifulde køb, så længe det falder inden for 90 dage, da kontoen blev godkendt.

Tilføjede bonusser

Adskillige frynsegoder leveres med dette kort, f.eks to gratis Economy sædeopgraderingskuponer. Selvom disse er tilgængelige hvert år, kan de kun fås, når kortholderen bruger det på Virgin Australia-flyvninger på deres Mastercard til brug på udvalgte indenrigsflyvninger.

Kortholdere får endda det, der beskrives som 2 gratis loungebesøg hvert år med American Express i Australiens internationale lufthavne. Et sort Mastercard giver dig 2 gratis besøg i Virgin Australia's indenlandske lounge. Selvfølgelig gælder kriterier for støtteberettigelse stadig for begge disse.

Ulempen med dette kortbundt er, at bryllupsrejsen begynder at aftage efter det første år. Kortholdere oplever a betydelig stigning i det årlige gebyr på $ 499 p.a. Dette nedbrydes til $ 199 p.a. for American Express-kort (steg fra $ 99 p.a. året før); $ 250 p.a. til Mastercard®. Derudover er der en ekstra $ 50 på optoc-fee for Velocity Rewards, men dette ser ud til kun at være for Mastercard®-medlemmer.

Selvom de deler nogle ligheder, for eksempel er deres rente på køb den samme på 20,24% pa (Mastercard® angiver deres som variabel købsrate), afviger begge kort i bundtet på andre markante måder: minimumsgrænsen for Amex er $ 3.000 mens Mastercard® er meget mere omfattende til $ 15.000.

# 7 - Commonwealth Bank guld med lavt gebyr

Bedste renter gratis kreditkort

Købsrate: 0% p.a. Inden for de første 15 måneder, der vender tilbage til 19,74% efter afleveringsperioden.

Interesse gratis dage: Op til 55 dage

Årligt gebyr: $ 0 i det første år, derefter $ 89 debiteres derefter, hvis du ikke bruger mindst $ 10.000 det foregående år.

Max gratis dage: N / A

Gebyr for forsinket betaling: $ 20

Balanceoverførselshastighed: 5,99% p.a. men i kun 5 måneder, hvorefter det går tilbage til 21,24 p.a.

Det giver generøse besparelser med en 0% rente på køb i en betydelig varighed på 15 måneder, hvis du ansøger den 29. februar 2020 eller senere. Dette er et af de få kort, der tilbyder både gratis renter ud over $ 0 i dine årlige årlige gebyrer.

Der er andre fordelagtige betingelser, som kortholdere bør huske på og drage fordel af.

Hvad andet at forvente

Medlemmer, der drager fordel af denne aftale, får ikke kun denne gratis årlige gebyrperiode, men kortudstederen vil fortsat give afkald på deres årlige gebyr hvert år, hvis kortholderen kan opretholde et minimum af $ 10.000 i udgifter for det foregående år.

Udgifterne gælder kun kontante forskud og køb. Medmindre du gør det, går det årlige gebyr tilbage til de årlige $ 89. Selv hvis de ikke kan udvide denne årlige gebyrfordel, er kortholdere i vente til andre værdige freebees og frynsegoder, såsom at betale 0% for internationale gebyrer (dækker også online køb), plus gratis rejse- og købsforsikring.

Desværre er udvekslingen til disse lave eller ikke-eksisterende internationale gebyrer, at du til sidst vil gå glip af andre frynsegoder, der tilbydes af dyrere kort såsom belønningsprogrammer, der er beregnet til at forbedre rejseoplevelsen.

Rentesatsen vender tilbage til 19,74% p.a efter de første 15 måneders forløb. Dog den almindelige rentefrie periode.

Andre funktioner

Dette er en Mastercard-type med prisvindende online og mobile apps der giver bekvemmeligheden ved at få adgang til dine banktjenester. Dens hvis oversøiske rejseforsikring dækker dig i 3 måneder, og det kommer med en robuste forsikringspolicyer som dens købsbeskyttelse, der erstatter eller reparerer du køber, hvis de tilfældigvis bliver stjålet, mistet eller beskadiget inden for 90 måneder.

Selvom dette kort er en god ulempe for dens interesse og årlige gebyrudleveringer, er andre kort mere konkurrencedygtige, hvis du har en balance, du vil konsolidere. Derudover er dens nuværende satser på køb (19,74%) og kontante forskud (21,24%) på den høje side.

Da dens købsrate er høj, skal du kun gribe dette kort, hvis du kan sikre dig, at du betaler din saldo fuldstændigt hver måned.

# 8 - Westpac lavpriskort

Bedste kreditkort til balanceoverførsler

Købsrate: 13,74% p.a.

Interesse gratis dage: 55 dage

Årligt gebyr: $ 59 p.a.

Gebyr for forsinket betaling: $ 15

Balanceoverførselshastighed: 0% p.a. balanceoverførsler for de første 16 måneder.

Hvorfor skal du foretage en balanceoverførsel? I følge personlige økonomifirmaer på NerdWallet, "En balanceoverførsel giver dig mulighed for at flytte gæld fra et kreditkort til et andet kort med en lavere rente - helst 0%."

Hvilket er præcis, hvad Westpac Low Rate Card hjælper dig med, med dens 0% balanceoverførselshastighed. Med et lavt årligt gebyr er det konkurrencebalanceoverførsel, og SmartPlan afbetalingsvalg, det giver sine kortholdere mulighed for at spare enormt på omkostninger.

Andre omkostninger at overveje

Selvom overførselsraten uden balance varer 16 måneder, har den andre omkostningsbesparende funktioner i sit arsenal, såsom en relativt lav 13,74% købsrate. Dette kort er perfekt til folk, der ønsker et kort med minimale ekstramateriale, med råben bundafgifter ledsager de fleste af sine andre transaktioner, såsom 2% kontant forskud, enten det er lokalt eller i udlandet.

Imidlertid er en ulempe, at denne eftertragtede nulbalanceoverførsel til sidst vender tilbage til a høj kontant forskud på 21,49% p.a. efter introduktionsperioden er udløbet. Men i det mindste sødes dette af det temmelig beskedne $ 59 årlige gebyr.

# 9 - American Express lavprisen kreditkort

Bedste kreditkort uden årligt gebyr

Købsrate: 8,99% p.a., 0% intro APR på køb i 15 måneder, derefter en variabel april, 14,49% til 25,49%.

Interesse gratis dage: 55 dage

Årligt gebyr: $ 0

Max gratis dage: N / A

Gebyr for forsinket betaling: $ 30

Balanceoverførselshastighed: 0% p.a. på saldooverførsler for de første 15 måneder, derefter med 1% derefter.

Hvad er der i et navn, spurgte Shakespeare berømt. Hvis en rose med noget andet navn stadig lugter sød, er American Express Lav sats Kreditkort opfylder stadig sit løfte om at hjælpe dig med at holde omkostningerne nede ved at kombinere en politik uden årlige gebyrer med minimale ekstramateriale.

Skønt det er et kort uden frills, har det dog beskedne frynsegoder sammen med købs- og refusionsbeskyttelsesdækninger.

Vævet til dets lave sats er drevet til også at bøje denne fordel for første gang kortholdere, der normalt har brug for det mere end andre. Dette kort tilbyder en indledende 0% p.a. rentesats i de første 12 måneder, når en ny Amex-kortholder anmoder om en balanceoverførsel på tidspunktet for deres ansøgning.

Der er et engangs tilbud, der vender tilbage til 1% saldooverførselsgebyr bagefter. Det har en maksimal balanceoverførselsgrænse på $ 10.000. Det leveres også med en minimum kreditgrænse på $ 1.000, hvilket normalt er passende for første gang kortholdere der sandsynligvis stadig lærer ansvaret for at styre kreditudgifter.

Ting at se ud efter

Disse kombinerede funktioner gør det til et af de mest konkurrencedygtige lavpriskreditkort. Ikke desto mindre har det sine ulemper, som at slå dig relativt betydelig $ 30 forsinkelsesgebyr hvis du går glip af minimumsbetalinger.

En anden ulempe ved at eje dette kort er, at America Express (Amex) -kort ikke har opnået den samme brede accept som Visa eller Mastercard. Imidlertid er et stigende antal butikker som restauranter, store detailhandlere som stormagasiner og supermarkeder.

Selvom det har ikke et belønningsprogram, det leveres med nogle eksklusive shopping-tilbud og kampagner via American Express-netværket. Det tilbyder mobile betalinger via systemer som Samsung Pay, Apple Pay eller Google Pay.

Andre fordele inkluderer en garanti for online svindelbeskyttelse, adgang til døgnkontinsikkerhed. Det giver dig også mulighed for at tilføje 4 gratis kortholdere til kontoen.

# 10 - NAB lav-platinakort

Bedste kreditkort med lav interesse

Købsrate: 0% p.a. for de første 15 måneder, vender derefter derefter tilbage til 13,99%.

Interesse gratis dage: 55 dage

Årligt gebyr: $ 100

Max gratis dage: N / A

Gebyr for forsinket betaling: $ 30

Balanceoverførselshastighed: 0% p.a. på overførsler på balance i 6 måneder, men gebyr på 2%. Balanceoverføringsrenten er standard tilbage til den kontante forskudssats på 21,74% p.a.

NAB Low Rate Platinum Card har en af ​​de laveste satser for et kort på 13,99%, og det er ikke den bedste funktion. I de første 15 måneder, hvor du ejer kortet, betaler du effektivt en nul-rente gebyr ved køb.

Med et årligt gebyr på kun $ 100 er dette kort ideelt for dem med kreditkortgæld, der kan drage fordel af 0% p.a. balanceoverførsel. Imidlertid bør de, der forsøger at drage fordel af dette, være sikker på at strategisere for at betale det ud inden udgangen af ​​6 måneders balanceoverførselsperiode.

Efter denne periode vil kontantforskudssatsen vende tilbage til de høje 21,74%, og eventuelle rester, der er tilbage, begynder at tiltrække renter til den normale kurs. Derudover er der også det overførselsgebyr på 2%, der skal opkræves.

Hvornår man ikke skal få NAB

Hvis du er belastet med en enorm gæld, kan det dog være bedre at overveje et kort med en længere varighed end 6 måneder for at nedbetale gælden, især hvis det har en ensartet overførsel af fri saldo. Men selv hvis du vælger at gå med NAB Low Rate Platinum-kort og ikke er i stand til at betale af gælden inden for 6 måneders varighed, er kortet relativt lav købsrate på 13,99% burde stadig være gode nyheder for dig.

De konkurrencedygtige renter sammen med gør NAB-kreditkortet til et premiumkort med frynsegoder såsom personlig forsikring, rejseforsikring og en personlig concierge-service. Det giver dig mulighed for at tilføje et andet kort uden ekstra omkostninger, og det er befæstet med NAB-svigbeskyttelse.

Dette NAB Forsvarsbeskyttelse arbejder proaktivt for at opdage svig og give dig den tryghed, du fortjener. Den har dog mærkeligheden ved et platinakort uden ethvert belønningsprogram.

Er det godt at rejse?

Dette kort er også en ideel rejsekammerat med dets robust gratis rejseforsikring at beskytte dig, mens du er væk. Hvis en kortholder kun bruger $ 500 på indkvartering eller transportomkostninger under planlægning med NAB Low Rate Platinum-kortet, dækkes de for oversøiske medicinske udgifter og andre eventualiteter som mistet bagage og rejseaflysning.

Kortet leveres med et udvalg af vidtgående, gratis forsikring i alt syv i alt. Disse forsikringer dækker mellemstatlige ulemper ved flyvninger, transportulykker, prisbeskyttelse og indenlandske hotelindbrud.

Dens pris- / købbeskyttelsesforsikring er ret genial som den vil giver dig mulighed for at få de bedste tilbud kan du finde, da NAB er der for at tilbagebetale dig forskellen mellem den betalte pris og den annoncerede pris, hvis den er lavere. Ud over den australske producenters garanti for nye husholdningsapparater har NAB en udvidet garantiforsikring, der giver sine medlemmer en yderligere forlængelse på 12 måneder.

Køb af kreditkortkøb

Når du handler efter kreditkort, er der forskellige ting, du skal overveje. Lad os se på almindelige kreditkorttyper, funktioner, vi skal kigge efter og ofte stillede spørgsmål:

Kreditkorttyper

Der er generelt tre hovedtyper af kreditkort baseret på den kredit, de giver:

 • Vendende kredit: Disse har en maksimal låneramme, og du har tilladelse til at foretage køb op til denne grænse. Du er dog forpligtet til at foretage en minimumsbetaling hver måned. Det beløb, du betaler, kan være enhver del af dine udestående gebyrer op til det fulde beløb. Hvis du foretager en delvis betaling, overfører du resten af ​​din saldo eller drejer gælden. De fleste kreditkort tæller som revolverende kredit.
 • Opladningskort: Disse kort blev tidligere udstedt af detailhandlere på et fælles grundlag til udelukkende anvendelse i deres etablering. Imidlertid er betalingskort i øjeblikket ret sjældne. Selvom betalingskort bruges på samme måde som kreditkort, men de tillader ikke dig at have en balance: alle gebyrer skal betales fuldt ud hver måned.
 • Servicekort: Som navnet antyder, handler disse kort med en bred vifte af tjenesteudbydere, såsom dem, der leverer værktøjer og bekvemmeligheder som elektricitet, gas, gym, mobiltelefon, kabel, internet og så videre. Disse tjenester leveres normalt med den forståelse, at de vil blive betalt månedligt. De fleste CRB'er og kreditvurderingssystemer inkluderer nu historien om disse servicebetalinger som en del af din endelige score.

Sammenligning af kreditkort

Kreditkort kan sammenlignes på en række funktioner og egenskaber. Vi har tilføjet nogle korte kommentarer til emner, der har brug for yderligere uddybning:

 • Anbefalet kredit score
 • Fantastisk til
  • Rejse
   • Kort giver dig mulighed for at tjene belønninger med lufthavne og hoteller
  • Balanceoverførsel
   • God til at afbetale kreditkortgæld, især med nul eller lav sats
  • Belønninger
   • Tilbyder frynsegoder såsom cash back og rejsepræmier
  • Bonus tilbud
   • Tilmeldingsbonuser giver tilbud med begrænset tid til at tjene kontanter eller fordele
  • Penge tilbage
  • Gas
  • Dårlig kredit
  • Lav rente / nul procent
   • Brug dette kort til at konsolidere din eksisterende gæld eller afbetale store købsposter
 • Årligt gebyr
  • Gratis, $ 0
  • Afkald for første år
 • Bonus tilbud
  • Nyd en engangsbonus
 • Belønningsgrad
 • Intro APR
 • Afgående APR
 • Købsrate

Ofte stillede spørgsmål om kreditkort

Kom godt i gang - Hvordan fungerer kredit?

Når formålet med noget misforstås, øges sandsynligheden for misbrug. Derfor er det første trin i effektiv og ansvarlig brug af et kreditkort at forstå, hvordan det er designet til at fungere.

"Et kreditkort er en form for usikret personligt lån." Selvom det tilfældigvis er plastisk, skal et kreditkort have samme forsigtighed, som du ville give et dobbeltkantet sværd. For ligesom sidstnævnte kan det hjælpe eller skade dig, afhængigt af hvordan du vælger at bruge det.

Som et lån, der ikke er sikret ved nogen sikkerhedsstillelse, er det eneste middel, at en bank bedømmer din kreditværdighed og derved minimerer risikoen for eksponering ved at evaluere dit omdømme ved håndtering af dine økonomiske forpligtelser.

Som de siger, tidligere handlinger er den bedste indikator for fremtidig adfærd. Derfor er det vigtigt at opretholde en god kreditvurdering og historik, fordi det viser for potentielle långivere - det kreditkortudstedende selskab i dette tilfælde - at du har en god fortegnelse over lån og tilbagebetaling af midler.

God eller fremragende kredit er en førsteklasses indgangsport til mange pengesparende muligheder. Da kredit er afhængig af tillid og omdømme, er det at opbevare dine forpligtelser ved at betale dine regninger til tiden og reducere udestående gæld til et minimum er opskrifterne på en god kredithistorie.

Så hvis du kun lærer en ting fra dette afsnit, så lad det være, at for at udnytte besparelser og fordele, som kreditkort giver, skal du leve ansvarligt ved at opfylde dine forpligtelser.

Oplysninger, der bruges til at bestemme din kredit score inkluderer nogle af disse historiske detaljer:

 • Antallet af kreditkortkonti, der er åbnet i dit navn, og de økonomiske detaljer, der er knyttet til dem, f.eks. Deres lånegrænser og den udestående saldo, som disse konti i øjeblikket er påløbet.
 • I hvilket omfang månedlige betalinger blev betalt straks, eller blev forsinket eller helt savnet.
 • Uanset om du har oplevet økonomiske tilbageslag og deres alvorlighed, såsom konkurser, tilbagetagelse af biler og afskærmning af pantelån.
 • Lån, der er taget af dig, og i hvilket omfang de er tilbagebetalt.

Denne liste er ikke udtømmende, men skal give dig en indikation af ting, du skal overvåge for at holde din score sund.

Hvordan finder jeg mit kreditresultat i Australien?

For at gøre dette skal du blot anmode om en kreditrapport fra en national kreditrapporteringsassistent (CRB), som er akkrediterede enheder, der er anført på det australske regeringsagenturs websted.

De aktuelt nævnte er følgende:

 • Equifax, telefonnummer: 138 332
 • Experian, telefonnummer: 1300 783 684
 • illion, telefonnummer: 1300 734 806

Equifax (tidligere Veda) er Australiens største kreditrapporteringsbureau, og det scorer dig baseret på dens Equifax-score, som er et tal mellem 0 og 1200.

Du skal give identifikationsoplysninger, så de godt kan identificere dig, men det er normalt en hurtig proces, og du skal straks få en feedback og et resultat, der viser din fulde kreditrapport.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me