Få en NordVPN-kupon

Der er så mange VPN-tjenesteudbydere og tilbud, der flyver rundt på internettet, det er undertiden svært at beslutte, hvad de skal gå med. Ofte kommer det ned på prisen. Den gode nyhed er, at en af ​​de bedste, NordVPN, tilbyder dybe pakningsrabatbesparelser, som du har adgang til direkte fra vores hjemmeside. Pas på! Du får også se masser af falske kuponer og klik-agn tilbud derude at friste dig.


Læs videre for at lære, hvordan man undgår falske tilbud, og hvordan du kan bruge vores links til få en legitim aftale på NordVPN.

Er din NordVPN-kupon forfalsket?

En hurtig Google-søgning viser, hvor let det er at narre til at klikke på tilknyttede links, der er bundet til en falsk NordVPN-rabatkode. Nogle af disse tilbud utrolige tilbud på op til 100 procent rabat. Ved at bruge disse vildledende links får du ikke bedre tilbud end du kan finde lige her.

Så hvordan ved du, om en kuponkode er en falsk? Her er hvad vi fandt:

70% og 90% FRA-Virkelig?

70% og 90% igen. Hvorfor ikke bare give det gratis?

8 måneder gratis? Er du sikker?

Enhver kupon, du finder på et samlet websted eller resultater i søgemaskinerne sider der tilbyde et utroligt højt eller urealistisk tilbud er en falsk. Hvis du klikker på et hvilket som helst rabat-teaser-link, der tilbyder 80, 90 eller 100 procent rabatter, vil du enten sende dig til NordVPN-kassesiden og den regelmæssige rabat eller omdirigere dig til en falsk destinationsside, hvor de vil prøve at sælge dig noget andet.

Da NordVPN er den bedste VPN i dag, er det ingen overraskelse, at mange ville prøve at drage fordel af denne herlighed. Dog vil du ikke snarere handle med en ærlig virksomhed, der tror på fuld gennemsigtighed end tage en chance med nogen, der bruger vildledende tilbud for at få din virksomhed?

Sådan får du en legitim NordVPN-rabat

Hvor let er det at få en NordVPN rabatkupon? Det er et øjeblik. ganske enkelt besøg NordVPN, vælg en plan, der fungerer for dig, og vælg derefter den plan, du vil have. NordVPN er så sikker på, at du vil være tilfreds med deres service, de tilbyder en uges gratis prøveperiode og a 30-dages pengene-tilbage-garanti. I virkeligheden leverer NordVPN ikke rabatkuponer, fordi de allerede er indbygget i deres pakker. De besparelser, du får med NordVPNs planer, bliver bare omformuleret af deres datterselskaber for at få det til at se ud som om besparelserne kommer fra dem.

Inden du går videre, skal du tage et øjeblik på at se på de forskellige planer, de giver, inden du træffer nogen beslutning.

(Læs mere: NordVPN anmeldelse)

NordVPN Månedlig Service

Denne plan er beregnet til dem, der er bange for engagement. Du vil nyde alle de funktioner og funktioner, som virksomheden tilbyder gennem en månedlig sats som du betaler som du skal. Priserne er $ 11.99 pr. Måned, faktureres hver 30. dag fra din aktive dato, og du kan forlade tjenesten, når du vil. Bedst af alt, du kan stadig drage fordel af deres gratis prøve- og tilbagebetalingsgaranti med denne plan.

NordVPN-årligt abonnement

Ingen ved, hvad fremtiden har. Hvis du vil nyde besparelser i løbet af månedlig service uden at tilmelde dig en langvarig kontrakt, er det etårige abonnement et klogt valg. Planen koster kun $ 6,99 per måned, fakturerbar foran for $ 83,88. Det er en besparelse på 41 procent i forhold til den månedlige service. Det bedste af alt er, at du stadig får prøve det gratis eller få dine penge tilbage, hvis du ikke er tilfreds med tjenesten.

NordVPN 2-årig abonnement

Denne plan tilbyder en dejlig mellemgrund, der giver dig mulighed for at undgå besværet med månedlige eller årlige fornyelser uden at forpligte sig i hele tre år. Det er berettiget til gratis prøveperiode og pengene-tilbage-garanti og det er kun $ 3,99 pr. måned. Dit kort eller anden betalingsmulighed bliver faktureret på forhånd hvert andet år for i alt $ 95,75. Det er en besparelse på 66 procent i forhold til den månedlige betalingstids-service.

NordVPN 3-årig abonnement

Den treårige plan er den bedste måde at nyde NordVPN-besparelser på, mens du låser en lav sats i dit abonnements levetid. Denne plan koster kun $ 2,99 pr. måned, betales på forhånd for en samlet pris på $ 107,55. Det er en enorm besparelse på 75 procent i forhold til enhver anden plan.

Hvordan kan jeg betale for NordVPN?

NordVPN tilbyder flere praktiske måder at betale på. Alle deres planer er berettiget til deres pengene-tilbage-garanti, så længe du kommer i kontakt med dem inden dag 29 efter starten af ​​dit abonnement.

Du kan betale med:

 • Stort kredit- / betalingskort
 • Bitcoin
 • AliPay
 • GiroPay
 • Sofort Banking

NordVPN gratis prøveversion

De fleste virksomheder tilbyder en pengene-tilbage-garanti, men NordVPN er det en af ​​de få premium VPN-tjenester, der tilbyder en gratis prøveperiode. Det giver dig mulighed for at prøve tjenesten med al dens funktionalitet i en hel uge, før du forpligter dig. Virksomheden kræver, at du bruger et kreditkort for at sikre den gratis prøveperiode. Hvis du er tilfreds med din oplevelse, kan du fornye dit abonnement til månedlig service, et årligt abonnement, to års plan eller få en tre-årig kontrakt til de samme rabatpriser, der er anført ovenfor.

NordVPN kundeservice

Af de mange frynsegoder, som du får glæde af, når du vælger NordVPN, rangerer deres kundeservice tæt på toppen. De er tilgængelige 24/7/365 via live chat. Kundepleje repræsentanter vil ikke kun hjælpe dig med at optimere dine forbindelser, du kan få hjælp til:

 • Fejlfinding
 • Fakturering
 • Annullering af et abonnement
 • Valg af en server
 • Få refusion

NordVPN og din enhed

En af de bedste ting ved NordVPN er fleksibilitet. Virksomheden har mere end 5.000 servere beliggende i 60 lande over hele kloden. Det gør det nemt at finde den hurtigste server til streaming og visning af indhold fra ethvert sted. De tilbyder også forbindelse fra en række routere og platforme, hvilket gør det til den bedste VPN til mobile enheder. Du kan endda installere det lige på din router eller bruge TOR-Over-VPN for næsten fuldstændig anonymitet.

Tilføjelsen af ​​den vigtige dræbte betyder, at dit privatliv er beskyttet, selvom du pludselig mister din internetforbindelse. Deres premiumtjeneste inkluderer forbindelser til op til seks forskellige enheder pr. Konto.

Valg af en VPN-tjeneste

Sådan fungerer VPNUanset hvilken VPN-tjenesteudbyder du vælger, er der nogle ting, du skal kigge efter i et privat netværk af høj kvalitet. De fleste mennesker bruger en VPN af en af ​​to grunde: for at få adgang til blokeret indhold eller for at beskytte deres enheder mod hackere og spionage.

Da de fleste familier bruger mere end en enhed til at oprette forbindelse til internettet, bør en god udbyder tilbyde mere end en forbindelse pr. Konto. Du vil også have de mest aktuelle krypteringsprotokoller, support til en række operativsystemer og platforme og DNS-lækagebeskyttelse.

Klokker og fløjter til side, der er flere væsentlige ting, der er absolut nødvendige i et privat netværk:

 • Højt antal servere og placeringer
 • Responsiv kundeservice og fantastiske priser
 • Høj kvalitet sikkerhed og kryptering; AES 256-bit og SSL er den aktuelle standard; NordVPN går et skridt videre ved hjælp af 2048-bit Diffie-Hellman-nøglen
 • Strenge ingen logpolitikker
 • Killswitch
 • Pålidelige forbindelser i høje hastigheder

Der er en masse VPN-svindel og vildledende tjenester på internettet. Vores mål er at give loyale læsere de mest opdaterede oplysninger om online sikkerhed, love, der påvirker dit privatliv, og anmeldelser for at hjælpe med at afgøre, hvilke er de bedste virksomheder, der giver dig den service, du fortjener. Se vores artikel for at lære, hvilke ting du skal undgå, når du handler efter private netværkstjenester.

Afsluttende tanker

Selv til den fulde pris giver NordVPN dig det mest sikre og pålidelige private netværk. Besparelserne fra vores links giver dig den bedste service til nogle af de lavest mulige priser overalt. Pas på falske rabatter. Du kan klikke på vores link og låse din abonnementspris nu for at få bedste NordVPN besparelser og service i hele kontraktens levetid.

FAQ

Sp .: Har NordVPN rabatkuponer?

EN: Ja. De eneste legitime kuponkoder er dem, der tilbydes af virksomheden selv. Du kan også få adgang til disse koder via "Hent den nu" knappen på vores hjemmeside. Hvis du finder en kupon, der tilbyder en anden procentdel af besparelser end officielle Nord-kuponer, det er en falsk. Ligegyldigt hvad kuponen siger, får du stadig officiel NordVPN diskonteret sats.

Spørgsmål: Er NordVPN den billigste VPN?

EN: Mens NordVPN ikke tilbyder den billigste månedlige service, har den nogle af de laveste priser på kontraktplaner. Uanset hvilken vej du går, NordVPN, giver dig bedste pris-til-service-forhold af enhver anden udbyder. Du vil nyd sikkerhed på højeste niveau at starte.

Spørgsmål: Er NordVPNs månedlige plan værd?

EN: Deres månedlige løn-som-gå-plan er et sted i midten, prismæssigt. Du får stadig de samme funktioner og funktionalitet uden at låse dig ind i et langsigtet engagement. Det er også en god mulighed, hvis du ikke har $ 50 eller $ 100 dollars til at betale forfra for et abonnement. Virksomheden tilbyder en gratis prøve i syv dage, hvilket er god tid til at beslutte, om du kan lide deres service. NordVPN er en af ​​de bedste VPN-tjenesteudbydere i nærheden, og du ved ikke, hvordan priserne vil være i fremtiden. De tilbyder også en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Hvorfor ikke tilmelde dig dit premiumabonnement i dag og få en god pris, der er garanteret i de næste tre år?

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me