Försvann VPN-granskning – tvivelaktig hastighet och säkerhet

VanishedVPN är en Australien-baserad VPN-tjänst som bara har funnits i drygt ett år. Som sådan är de ganska otestade och har inte exakt penetrerat marknaden som andra VPN-tjänsteleverantörer har.

Deras stora anspråk på berömmelse var en kontakt från Lifehacker som kallade dem deras "favorit VPN för att få tillgång till amerikanska Netflix."

Medan en handfull företag lever upp till hype, och ofta än inte, en majoritet av dem inte. VanishedVPN har varit i rampljuset sedan den här pluggen från Lifehacker. Låt oss hoppa in i den för att se om de lever upp till hype!

Låt oss titta närmare! eller besök VanishVPNs webbplats.

Försvann VPN-översikt

FeaturesInformation
användbarhet: Lätt att använda
Loggningspolicy: Tvetydig ingen loggningspolicy
Serverstorlek: 1300 ++ servrar
Serverdistribution: hemlig
Stöd: E-post
torrenta: Tillåten
Strömning: Begränsad
VPN-protokoll och kryptering: hemlig
Huvudkontor: Australien
Pris: $ 8.33 / month
Officiell hemsida: https://www.vanishedvpn.com/

Vad är VanishedVPN?

VanishedVPN är lite mer än den genomsnittliga körningen för fabriken VPN. Själva VPN-tjänsten marknadsförs som perfekt för shopping utomlands, onlinespel, sport och streaming. Tjänsten är en virtuell privat nätverkslösning ur vår favoritplats i världen, Australien.

Om du handlar om den straya stoltheten, sedan sitta ner, fördjupa dig själv kookaburra skratt, gå på internet och börja surfa med VanishedVPN.

Förutom att vara en Aussie VPN, är VanishVPN inte bara ett VPN. Det har också skapat Invizbox.

Försvann VPN-granskning - tvivelaktig hastighet och säkerhet

Invizbox är en miniruter som gör det möjligt för användare att ansluta sin Smart TV, Playstation eller Xbox till VPN: s server. Det är en ganska genial enhet som tar denna VPN-tjänst från en normal VPN baserad i Australien till en som tänker utanför boxen.

Fortsätt läsa för att lära dig mer om Invizbox och vad konsekvenserna har när det gäller att baseras i Australien.

Försvann VPN Secure VPN-lösningar för att surfa på webben

Fördelarna med VanishedVPN

VanishedVPN är långt ifrån en perfekt VPN-tjänst. Det finns tre huvudaspekter som rubriker positiva effekter av VanishedVPN: Geo-unblocking, Invizbox och användarvänlighet. De har också över 1300 servrar och tillåter strömning med upp till 3 samtidiga anslutningar.

Geo-unblocking-lösning

Geo-blockering avser webbplatser som blockerar människor i andra länder från att se begränsat innehåll.

Om du har bott i Australien under någon tid kommer du att veta att geobegränsningar är en riktig mördare för att njuta av innehåll som resten av den engelsktalande världen har enkel tillgång till. För australier som är ivriga att titta på sina favoritamerikanska TV-program verkar VanishedVPN vara ett genomförbart alternativ.

Med VanishedVPN kommer du att kunna fånga de senaste avsnitten av Game of Thrones och njuta av gamla faves som Dexter, Breaking Bad eller Netflix-showen Orange is the New Black. VanishedVPN kan få tillgång till BBC iPlayer, ITV, Hulu, Crackle och andra geo-blockerade strömningstjänster.

Invizbox

Detta är tänkt att handla om VPN-tjänsten för VanishedVPN men Invizbox är för cool för att inte gå in på lite. Personligen är detta vår favorit sak om VanishedVPN. Det verkar nästan som om skaparna av VanishedVPN skapade Invizbox och skapade sedan VPN-tjänsten för att gå med hårdvaran. Med allt de har fått rätt med Invizbox, har jag tro på att VanishedVPN kommer att korrigera de problem jag kommer att ta upp senare.

Allt du behöver göra med Invizbox är att ansluta den till din router. När den är ansluten till din router kan du börja använda dina enheter som normalt. Bara genom att ansluta till Invizbox krypteras all din internettrafik.

Hur enheten fungerar är ganska coolt eftersom du kan använda fyra olika VPN-servrar samtidigt. Detta är mycket bra för att strömma olika innehåll.

Invizboxen är inte perfekt men den är ganska nyskapande och definitivt värt att kolla in.

Hur man använder VanishedVPN

En av de goda saker vi kan säga om VanishedVPN är att de är ganska informativa när det gäller konfiguration. De erbjuder detaljerade installationsguider för iPhone, iPad, Mac, Windows, Android, ATV, PS4, PS3, Sport, Chromecast, Surface, Routers och mer.

Om du har beslutat att gå med VanishedVPN är registreringsprocessen ganska enkel. Du registrerar bara ditt konto genom att ange din e-postadress och skapa ett lösenord. När du har slutfört registreringen kommer deras installationsguider att leda dig genom processen för att komma åt deras gränssnitt på en rad kompatibla enheter.

För dem som använder Windows, du måste ladda ner OpenVPN-appen och applicera VanishedVPN openVPN-konfigurationsfiler. Det tar cirka fem minuter.

Därifrån är det verkligen ganska enkelt.

 1. Ladda ner och installera OpenVPN-programvaran från openvpn.net. Se till att tillåt TAP-drivrutinerna att installera när du får popup-fönstret senare under installationen.
 1. Ladda ner VanishedVPN OpenVPN-konfigurationsfilen härifrån för den server du vill (dvs. usa.ovpn för USA: s VPN för att titta på US Netflix).
 1. Flytta filen som du laddade ner (USA.ovpn i vårt exempel) till din OpenVPN-konfigurationsmapp på (C: \ Program Files \ OpenVPN \ config). Klicka på Fortsätt när du blir ombedd om administratörstillgång för att fortsätta.
 2. Högerklicka på OpenVPN GUI-genväg på skrivbordet och välj "kör som administratör".
 1. Högerklicka på OpenVPN-ikonen i aktivitetsfältet längst ner på skärmen.
 2. Välj den anslutning du vill ha (USA i vårt exempel) och välj "anslut" från rullgardinsmenyn.
 1. Kopiera och klistra in ditt VPN-användarnamn (din e-postadress) och lösenord som du kan se i instrumentpanelen "mitt konto" på vår webbplats. Dessa är skiftlägeskänsliga.
 1. Ikonen ska bli grön för att visa att du är ansluten.
 2. För att testa att du är ansluten, prova och spela något innehåll från den plats som du nu är ansluten till (till exempel om du är ansluten till USA, navigera till netflix.com och du bör se USA: s katalog).

Du är redo, kompis!

Negatives of VanishedVPN

Vi vill älska VanishedVPN mer än någon annan VPN eftersom det är baserat i vårt hemland. Men det har fortfarande många problem som måste lösas. Det måste sägas att tjänsten är relativt ny så att de fortfarande har tid att etablera sig som en stor aktör.

Australiens VPN?

Att vara baserat i Australien är bra och allt, men det förbättrar inte exakt bra för oss Aussier eftersom Australien är medlem i Fourteen Eyes, ett multinationellt kooperativ som samlar signalinformation och delar det med varandra. Detta innebär att dina känsliga uppgifter kommer aldrig att vara säkra, oavsett om du använder ett VPN eller inte.

De allra flesta välrenommerade VPN: er upprätthåller en strikt "ingen loggar" -policy som garanterar användare att deras sessioner inte kommer att spelas in eller säljas till tredje part. VanishedVPN medger öppet att spara dina data under 30 dagar. Detta inkluderar din käll-IP-adress och din anslutnings start- och stopptid. Läs mer om VPN-loggning här.

Även om VanishedVPN påstår sig aldrig logga in en användares trafik eller innehållet i nämnda användares kommunikation, men är det verkligen ett påstående de kan göra med god samvete?

Enligt UKUSA-avtalet och alla relaterade ändringar, den australiensiska regeringen kan betjäna VPN med stämningar eller teckningsoptioner, och att VPN skulle vara skyldiga att dela sina användares loggar.

Vad är kostnaden för VanishedVPN?

Det finns bara två prisalternativ med VanishedVPN, varken av dem är väldigt spännande.

De erbjuder en standardplan eller deras ”bästa erbjudande” -plan (årlig).

 • Standardplanen
  • $ 11.99
  • Faktureras varje månad
  • 3 samtidiga anslutningar
 • Bästa erbjudandet ”Plan
  • $ 8.33 / month
  • Faktureras årligen till $ 99,99
  • 43,89 $ i besparingar
  • 3 samtidiga anslutningar

Ärligt talat, vi är inte så angelägna om paketen Standard kontra Bästa erbjudande eftersom vi vill "betala som du går", och vi kan verkligen inte lita på ett VPN som inte erbjuder en pengarna-tillbaka-garanti eller en gratis provperiod.

Även några av de värsta VPN: erna runt ger dig en 3-dagars gratis provperiod så att du kan bekanta dig med deras tjänst och berätta om de är legitima.

Avbryter VanishedVPN-tjänst

Vi säger inte att du vill avbryta men det är så det fungerar om du någonsin gör det.

Alla användare kan avbryta sin tjänst när som helst, men det är viktigt att komma ihåg att inga återbetalningar utfärdas. Eftersom VanishedVPN inte utfärdar återbetalningar kommer användare som har köpt ett årligt prenumeration inte att kompenseras för den tid som återstår på deras konto.

Det enda sättet att få en återbetalning på en årlig prenumerationsplan är att avboka inom de första 30 dagarna av tjänsten. Avbokning träder i kraft så snart VanishedVPN meddelas att du vill avbryta.

Är VanishedVPN säkert?

VanishedVPNs "Funktioner" -sida verkade tom förra gången vi använde den. Därför fanns det inget sätt för oss att bekräfta att deras tjänster är säkra. Till skillnad från nästan alla andra tillgängliga VPN, de nämner inte sitt exakta protokoll eller kryptering.

Endast en riktig drongo skulle känna att de kunde ströva fritt på nätet med en VPN som inte avslöjar sin metod för kryptering. Det är ett säkert sätt att fånga in i din grundies.

VanishedVPN Speed ​​Test

Personligen är detta mitt största problem med VanishedVPN. De har bara inga snabba servrar.

För att säkerställa riktigheten i denna översyn beslutade vi att köra ett hastighetstest med Speedtest.net på en 100 Mbps-server i AU. För att sätta detta i perspektiv var vi i Sydney då. Så prestanda påverkades inte av hårda förhållanden eller något.

Här är resultaten av testet:

 • AU-server (Sydney)
  • Ping: 49 ms
  • Nedladdningshastighet: 9,37 Mbps
  • Uppladdningshastighet: 0,47 Mbps
 • US-server (New York)
  • Ping: 140 ms
  • Nedladdningshastighet: 29,74 Mbps
  • Uppladdningshastighet: 2,07 Mbps

Det är uppenbart från dessa fynd att hastighet inte är VanishedVPN: s starka kostymFaktiskt, hastigheten verkade ha "försvunnit". Ingenstans på deras webbplats låter de potentiella kunder veta något om sina servrar eller protokoll (er). De valde att gå med de mest ogenomskinliga detaljerna. Du kan också säga att det "försvann".

De flesta VPN är stolta över att lista sina många serverplatser. VanishedVPN avslöjar inte någon av denna information.

Kundsupportkvalitet

kundserviceVanishedVPN erbjuder inte livechatt dygnet runt som några av de bättre VPN-lösningarna på marknaden. Tvärtom, du är begränsad till ett e-postalternativ för att lämna in ett klagomål eller ställa tekniska frågor.

Deras kundtjänst är tillräckligt kunniga, men det är ingenstans nära så bra som tjänster som NordVPN eller Surfshark. Vissa webbplatser förlitar sig bara på ett biljettsystem medan andra är där online för att hjälpa dig i realtid. Tyvärr är VanishedVPN inte en av de senare.

Rekommenderar vi VanishedVPN?

VanishedVPN är långt ifrån den värsta eller dyraste VPN. Faktum är att många granskare berömmer priset, även om vi har sett mycket bättre erbjudanden någon annanstans. Vi rekommenderar emellertid detta VPN om du bara letar efter något som kan komma runt geobegränsningar eller om du verkligen är inne på idén att köpa Invizbox.

Det finns en relativ brist på prisalternativ för den här. Många VPN-webbplatser erbjuder gratis tester och 3-månaders paket. VanishedVPN erbjuder bara en månatlig eller årlig faktureringsplan, varken av dem är särskilt anmärkningsvärda när det gäller prispoäng. Det finns säkert mer prisvärda VPN: er på marknaden, många av dem med solida rykte och en banregistrering av öppenhet.

Däremot ger VanishedVPN minimal information om deras praxis och policyer. Men medan bristen på avancerade funktioner är en nackdel i den här rutinerade VPNer-ögonen, kan vi se hur det kan tilltala den mindre erfarna användaren som bara vill ha sekretess och säkerhet för en VPN för casual surfing eller intermittent streaming.

För alla andra användare rekommenderar vi starkt att du väljer en mer etablerad och fullständig tjänst som NordVPN. Om du vill ha grädden i grödan, har du tur. Vi har granskat över 80 olika VPN som ligger över olika delar av världen och har filtrerat dem ned till guldklumparna. Här är våra bästa val för de bästa VPN: n.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me