Forsvundet VPN-gennemgang – tvivlsom hastighed og sikkerhed

VanishedVPN er en Australien-baseret VPN-tjeneste, der kun har eksisteret i lidt over et år. Som sådan er de temmelig uprøvede og trænger ikke nøjagtigt ind på markedet, som andre VPN-tjenesteudbydere har.


Deres store hævder at berømmelse var et stik fra Lifehacker der kaldte dem deres "favorit VPN til at få adgang til amerikanske Netflix."

Mens en håndfuld virksomheder lever op til hypen, og oftere end ikke, gør et flertal af dem ikke. VanishedVPN har været i rampelyset siden dette stik fra Lifehacker. Lad os hoppe ind i det for at se, om de lever op til hypen!

Lad os se nærmere på! eller besøg VanishVPNs websted.

Forsvundet VPN-oversigt

FeaturesInformation
Anvendelighed: Let at bruge
Logningspolitik: Tvetydig ingen logningspolitik
Serverstørrelse: 1300 ++ servere
Serverdistribution: Uoplyst
Support: E-mail
torrenting: Tilladt
Streaming: Limited
VPN-protokol og kryptering: Uoplyst
Hovedkvarter: Australien
Pris: $ 8,33 / måned
Officiel hjemmeside: https://www.vanishedvpn.com/

Hvad er VanishedVPN?

VanishedVPN er lidt mere end den gennemsnitlige kørsel af mølle VPN. VPN-tjenesten i sig selv annonceres som ideel til oversøisk shopping, online spil, sport og streaming. Tjenesten er en virtuel privat netværksløsning ud af vores foretrukne sted i verden, Australien.

Hvis du handler om den straya stolthed, så sæt dig ned, fordyp dig selv kookaburra-latter, gå på Internettet og begynde at surfe med VanishedVPN.

Udover at være en Aussie VPN, er VanishVPN ikke kun en VPN. Det har også oprettet Invizbox.

Forsvundet VPN-gennemgang - tvivlsom hastighed og sikkerhed

Invizbox er en mini-router, der giver brugerne mulighed for at forbinde deres Smart TV, Playstation eller Xbox til VPN's server. Det er en temmelig genial enhed, der tager denne VPN-tjeneste fra en normal VPN baseret i Australien til en, der tænker uden for boksen.

Fortsæt med at læse for at lære mere om Invizbox, og hvilke konsekvenser det har for at være baseret i Australien.

Forsvundet VPN Sikker VPN-løsninger til browsing på internettet

Fordelene ved VanishedVPN

VanishedVPN er langt fra en perfekt VPN-service. Der er tre hovedaspekter, der overskrider de positive virkninger af VanishedVPN: Geo-unblocking, Invizbox og brugervenlighed. De har også over 1300 servere og tillader torrentering med op til 3 samtidige forbindelser.

Geo-unblocking-løsning

Geo-blokkering henviser til websteder, der blokerer folk i andre lande for at se begrænset indhold.

Hvis du har boet i Australien i nogen tid, vil du vide, at geobegrænsninger er en rigtig morder til at nyde indhold, som resten af ​​den engelsktalende verden har let adgang til. For australier, der er ivrige efter at se deres foretrukne amerikanske tv-shows, synes VanishedVPN at være en levedygtig mulighed.

Med VanishedVPN vil du være i stand til at indhente de nyeste episoder af Game of Thrones og nyde gamle faves som Dexter, Breaking Bad eller Netflix-showet Orange er New Black. VanishedVPN er i stand til at få adgang til BBC iPlayer, ITV, Hulu, Crackle og andre geo-blokerede streamingtjenester.

Invizbox

Det er meningen, at det handler om VPN-tjenesten til VanishedVPN, men Invizbox er for cool til ikke at gå ind i en lille smule. Personligt er dette vores foretrukne ting ved VanishedVPN. Det ser næsten ud som om, at skaberne af VanishedVPN oprettede Invizbox og derefter oprettede VPN-tjenesten til at gå sammen med deres stykke hardware. Med alt det, de har fået med Invizbox, har jeg tro på, at VanishedVPN vil rette de problemer, jeg vil komme ind på senere.

Alt hvad du skal gøre med Invizbox er at forbinde den til din router. Når den er tilsluttet din router, kan du begynde at bruge dine enheder som normalt. Bare ved at tilslutte Invizbox, krypteres al din internettrafik.

Den måde, enheden fungerer på, er temmelig cool, da du kan bruge 4 forskellige VPN-servere på én gang. Dette er meget godt til streaming af andet indhold.

Invizbox er ikke perfekt, men den er temmelig nyskabende og absolut værd at tjekke ud.

Sådan bruges VanishedVPN

En af de gode ting, vi kan sige om VanishedVPN, er, at de er temmelig informative med hensyn til konfiguration. De tilbyder detaljerede installationsguider til iPhone, iPad, Mac, Windows, Android, ATV, PS4, PS3, Sport, Chromecast, Surface, Routers og mere.

Hvis du har besluttet at gå med VanishedVPN, er tilmeldings- / installationsprocessen temmelig enkel. Du registrerer bare din konto ved at angive din e-mail-adresse og oprette en adgangskode. Når du er færdig med tilmeldingen, leder deres installationsguider dig gennem processen med at få adgang til deres interface på en række kompatible enheder.

For dem, der bruger Windows, skal du downloade OpenVPN-appen og anvende VanishedVPN openVPN-konfigurationsfiler. Dette vil tage cirka fem minutter.

Derfra er det virkelig ret let.

 1. Download og installer OpenVPN-softwaren fra openvpn.net. Sørg for at tillad TAP-drivere at installere, når du modtager pop-up'en senere under installationen.
 1. Download VanishedVPN OpenVPN-konfigurationsfilen herfra til den server, du ønsker (dvs. usa.ovpn for den amerikanske VPN for at se US Netflix).
 1. Flyt den fil, du har downloadet (USA.ovpn i vores eksempel), til din OpenVPN-konfigurationsmappe på (C: \ Program Files \ OpenVPN \ config). Klik på Fortsæt, når du bliver bedt om administratoradgang for at fortsætte.
 2. Højreklik på OpenVPN GUI genvej ikonet på dit skrivebord, og vælg 'kør som administrator'.
 1. Højreklik på OpenVPN-ikonet i proceslinjen nederst på din skærm.
 2. Vælg den ønskede forbindelse (USA i vores eksempel), og vælg 'forbindelse' i rullemenuen.
 1. Kopier og indsæt dit VPN-brugernavn (din e-mail-adresse) og din adgangskode, som du kan se på 'min konto' kontrolpanel på vores site. Disse er store og små bogstaver.
 1. Ikonet skal blive grønt for at vise, at du har forbindelse.
 2. For at teste, at du er tilsluttet, skal du prøve at afspille noget indhold fra det sted, du nu er tilsluttet (f.eks. Hvis du er tilsluttet USA, naviger til netflix.com, og du skal se det amerikanske katalog).

Du er i orden, kammerat!

Negativerne fra VanishedVPN

Vi vil elske VanishedVPN mere end nogen anden VPN, fordi det er baseret i vores hjemland. Dog har det stadig en række problemer, der skal løses. Det må siges, at tjenesten er relativt ny, så de stadig har tid til at etablere sig som en stor spiller.

Australsk VPN?

At være baseret i Australien er fantastisk, og alt sammen, men det bærer ikke nøjagtigt godt for os Aussies, fordi Australien er medlem af Fourteen Eyes, et multinationalt kooperativ, der indsamler signalinformation og deler det med hinanden. Det betyder at dine følsomme data vil aldrig virkelig være sikre, uanset om du bruger en VPN eller ej.

Langt de fleste af hæderlige VPN'er opretholder en streng "ingen logs" -politik, som sikrer brugerne, at deres sessioner ikke vil blive optaget eller solgt til tredjepart. VanishedVPN indrømmer åbent gemme dine data i en periode på 30 dage. Dette inkluderer din kilde IP-adresse og din forbindelsens start- og stoptid. Læs mere om VPN-logning her.

Selvom VanishedVPN hævder at aldrig logge en brugers trafik eller indholdet af den nævnte brugers kommunikation, men er det virkelig en påstand, de kan fremsætte i god samvittighed?

I henhold til UKUSA-aftalen og alle relaterede ændringer, den australske regering kan tjene VPN'er med stævninger eller søgningsoptioner, og at VPN ville være forpligtet til at dele deres brugers logfiler.

Hvad er omkostningerne ved VanishedVPN?

Der er kun to prisindstillinger med VanishedVPN, hvoraf ingen af ​​dem er meget spændende.

De tilbyder en standardplan eller deres ”bedste tilbud” -plan (årlig).

 • Standardplanen
  • $ 11,99
  • Faktureres hver måned
  • 3 samtidige forbindelser
 • Bedste tilbud ”Plan
  • $ 8,33 / måned
  • Faktureres årligt som $ 99,99
  • $ 43,89 i besparelser
  • 3 samtidige forbindelser

Helt ærligt er vi ikke så interesserede i pakkerne med Standard kontra Bedste tilbud, da vi gerne "betaler som du går", og vi kan ikke rigtig stole på en VPN, der ikke tilbyder en pengene-tilbage-garanti eller en gratis prøveversion.

Selv nogle af de værste VPN'er der er omkring giver dig en minimum 3-dages gratis prøveperiode så du kan gøre dig bekendt med deres service og fortælle, om de er legitime.

Annullerer VanishedVPN-service

Vi siger ikke, at du ønsker at annullere, men sådan fungerer det, hvis du nogensinde gør det.

Alle brugere kan til enhver tid annullere deres service, men det er vigtigt at huske på, at der ikke udstedes refusion. Da VanishedVPN ikke udsteder refusion, vil brugere, der har købt et årligt abonnement, ikke blive kompenseret for den del af tid, der er tilbage på deres konto.

Den eneste måde at få refusion på en årlig abonnementsplan er at annullere inden for de første 30 dage af service. Annullering træder i kraft, så snart VanishedVPN får besked om, at du vil annullere.

Er VanishedVPN sikker?

VanishedVPNs “Funktioner” -side syntes tom, sidste gang vi brugte den. Derfor var der ingen måde for os at bekræfte, at deres service er en sikker og sikker service. I modsætning til stort set alle andre tilgængelige VPN, de nævner ikke deres nøjagtige protokol eller kryptering.

Kun en rigtig drongo ville føle, at de kunne strejfe rundt på nettet ved hjælp af en VPN, der ikke afslører dens kryptografimetode. Det er en sikker måde at blive fanget på i jer grundies.

ForsvundetVPN-hastighedstest

Personligt er dette mit største problem med VanishedVPN. De har bare ikke nogen hurtige servere.

For at sikre nøjagtigheden af ​​denne gennemgang besluttede vi at køre en hastighedstest ved hjælp af Speedtest.net på en 100 Mbps server i AU. For at sætte dette i perspektiv var vi i Sydney på det tidspunkt. Så ydelsen blev ikke påvirket af barske forhold eller noget andet.

Her er resultaterne af testen:

 • AU-server (Sydney)
  • Ping: 49 ms
  • Download hastighed: 9,37 Mbps
  • Upload hastighed: 0,47 Mbps
 • US-server (New York)
  • Ping: 140 ms
  • Download hastighed: 29.74 Mbps
  • Upload hastighed: 2,07 Mbps

Det fremgår af disse fund, at hastighed ikke er VanishedVPNs stærke dragtFaktisk, hastigheden syntes at have "forsvundet". Intetsteds på deres hjemmeside lader de potentielle kunder vide noget om deres servere eller protokol (er). De valgte at gå med de mest uigennemsigtige detaljer. Du måske også sige, det “forsvandt”.

De fleste VPN'er er stolte af at fortælle deres mangfoldighed af serverplaceringer. VanishedVPN afslører ikke nogen af ​​disse oplysninger.

Kundesupportkvalitet

kunde serviceVanishedVPN tilbyder ikke 24/7 live chat som nogle af de bedre VPN-løsninger på markedet. Tværtimod er du begrænset til en e-mail-mulighed kun til at indgive en klage eller stille tekniske spørgsmål.

Deres kundesupportteam er kyndige nok, men dette er ikke i nærheden så godt som tjenester som NordVPN eller Surfshark. Nogle steder er kun afhængige af et billetsystem, mens andre er der online for at hjælpe dig i realtid. Desværre er VanishedVPN ikke en af ​​sidstnævnte.

Anbefaler vi VanishedVPN?

VanishedVPN er langt fra den værste eller dyreste VPN. Faktisk roser mange anmeldere prisen, selvom vi har set meget bedre tilbud andetsteds. Vi vil dog anbefale denne VPN, hvis du kun leder efter noget, der kan komme omkring geo-begrænsninger, eller hvis du virkelig er i tanken om at købe Invizbox.

Der er en relativ mangel på prisindstillinger til denne. Mange VPN-websteder tilbyder gratis forsøg og 3-måneders pakker. VanishedVPN tilbyder kun en månedlig eller årlig faktureringsplan, ingen af ​​dem er særlig bemærkelsesværdige med hensyn til prispoint. Der er bestemt mere overkommelige VPN'er på markedet, mange af dem med solidt omdømme og en track record af gennemsigtighed.

Derimod giver VanishedVPN minimale oplysninger om deres praksis og politikker. Men selvom manglen på avancerede funktioner er en ulempe i denne erfarne VPNer-øjne, kan vi se, hvordan det kan appellere til den mindre erfarne bruger, der bare ønsker privatliv og sikkerhed for en VPN til afslappet surfing eller intermitterende streaming.

For alle andre brugere vil vi stærkt anbefale, at du vælger en mere etableret og fuldt udstyret service som NordVPN. Hvis du vil have afgrødets creme, er du heldig. Vi har gennemgået over 80 forskellige VPN'er placeret over forskellige dele af kloden og har filtreret dem ned til guldklumperne. Her er vores topvalg for de bedste VPN'er.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me