Hide.Me VPN-gennemgang – godt valg, men langsomt hastighed (testresultater)

Hide.me gør et par ting godt. Desværre gør de dem med hastigheden af ​​en - vel, åh .. Forestil dig en doven, der svømmer i en pool af jordnøddesmør. Faktisk gør det ikke noget.


hide.me logoEtableret i 2012, er Hide.me en relativt ny spiller i VPN-spillet. Dets grundlæggere har alle erfaringer inden for IT-afdelinger i højtrykssektorer som store virksomheder med kontorer i flere lande og føderale regeringer. Dette betyder, at de er velkvalificerede til at designe tjenester, der skal beskytte kundernes privatliv.

På trods af denne stamtavle, Hide.me er ikke så god, som det kunne være. Til sin fordel har virksomheden hovedkvarter i Malaysia, et land, der ikke er medlem af Five Eyes eller endda de 14 Eyes. Dette er fremragende nyheder for folk, der ønsker at være sikre på, at deres private data ikke bliver videregivet til den første retshåndhævelse eller regeringsorganisation, der kommer bankende på Hide.me's døre.

Se totalitær tung liste nedenfor, og læs derefter for at finde ud af, hvad vi virkelig synes om Hide.me

vpn-bruger efter land

Hide.Me VPN Oversigt

FeaturesInformation
Anvendelighed: Let at bruge
Logningspolitik: Ingen logpolitik
Serverstørrelse: 160 ++ servere
Serverdistribution: 55 lande
Support: 24/7 support via live chat, e-mail og et billetsystem
torrenting: Limited
Streaming: Limited
VPN-protokol og kryptering: OpenVPN, SoftEther, IKEv2, L2TP / IPSec, PPTP, SSTP protokoller; 256-bit AES-kryptering
Hovedkvarter: Malaysia
Pris: $ 5,41 / måned
Officiel hjemmeside: https://hide.me

Anstændig sikkerhed og kryptering

Til fordel for Hide.me er også VPN-protokoller, den bruger. OpenVPN-protokol er det første valg for mange brugere, da denne kryptering er open source. Et open source produkt har fordelen ved at blive brugt af flere mennesker, hvilket betyder, at det sandsynligvis er blevet undersøgt mere grundigt for sårbarheder end sammenlignelige produkter. Andre tilgængelige protokoller inkluderer IKEv2, SSTP og PPTP. Disse to sidste er stort set forældede og giver ikke det samme krypteringsniveau, der leveres med OpenVPN og IKEv2, så brug dem med forsigtighed.

SoftEther-protokollen er desuden tilgængelig via Hide.me. De fleste andre VPN'er har ikke denne teknologi tilgængelig. Hensigten bag det er at gøre internettrafikken endnu vanskeligere at opdage. Imidlertid er mange andre VPN'er udstyret med funktioner, der er designet til at gøre sporing af en brugers online bevægelser næsten umulige, så dette alene er ikke en grund til at vælge Hide.mes VPN-tjenester.

Hide.me's serverplaceringer

Sammenlignet med andre konkurrenter som NordVPN, Hide.me har relativt få servere. I alt er der kun 150 servere. De er placeret i 34 lande på 45 forskellige steder. Andre, mere sofistikerede VPN-tjenesteudbydere har tusinder af servere i hundreder af lande, hvilket giver brugerne langt flere muligheder.

Ikke nok servere til at imødekomme den globale efterspørgsel

hide.me-serverkortAt have et så lille antal servere betyder, at flere brugere skal blive proppet på den samme server. Hver person modtager et ganske lille stykke båndbredde, når de logger på, og dette påvirker ydelsen. Dette kan kun være en af ​​grundene til, at Hide.me ikke klarer sig lige så godt i hastighedstest som andre VPN-virksomheder.

Mangfoldigheden af ​​serverplaceringer kan også være kritisk for ydelsen. Generelt, dataoverførselshastigheder er hurtigere, når brugerne kan logge på en VPN-server, der er relativt tæt på deres faktiske geografiske placering.

Overfyldte servere og mangel på mange servere forskellige steder betyder langsom dataoverførselshastighed og bliver tvunget til at vælge en server på et andet kontinent bare for at få forbindelse. Dette kan føre til gentagne frustrationer for almindelige brugere.

For så vidt angår placeringer gør Hide.me et anstændigt job med at garantere mangfoldighed. Det kan prale af seks amerikanske og canadiske servere, en i Mexico og en i Brasilien. Størstedelen af ​​dets servere er placeret i Europa og Storbritannien med yderligere placeringer i Marokko og Island. Hide.me's andre servere er placeret i Melbourne og Sidney, Australien, Indien, Singapore, Hong Kong, Sydkorea og Japan. I øjeblikket har tjenesten ingen servere i Rusland, men de har servere i Ukraine og Tyrkiet.

Brug af BitTorrent eller P2P med Hide.me

Hide.me muliggør brug af BitTorrent og P2P på visse servere. Serverne i USA, Mexico, Storbritannien og Australien er bemærkelsesværdige undtagelser fra denne tilladelse. På sin hjemmeside hævder Hide.me, at brug af SOCKS-proxy på P2P-torrenttrafik gør overførselshastighederne hurtigere. Der er lidt bevis til støtte for denne påstand. SOCKS5-proxy har en kill switch der giver mulighed for mere sikker download af torrenter.

Hide.me VPN-hastighedstestresultater

Brug af en hvilken som helst VPN vil påvirke din dataoverførselshastighed. Når du bruger en VPN, skal alle dine online-anmodninger hoppe gennem yderligere bøjler og vove sig længere væk end de ellers ville være nødvendige for at.

hide.me hastighedstestresultatHastighedstest ved hjælp af Hide.me VPN-service leverede mindre end imponerende resultater. Ved hjælp af serveren i New York var downloadhastigheden 17,17 Mbps, mens uploadhastigheden var en uinspirerende 10,10 Mbps.

Tallene blev bedre, når man brugte en server i Amsterdam. Her var downloadhastigheden 27,60 Mbps, mens uploadhastigheden var 19,92 Mbps.

Brug af den britiske server i London gav lignende tal. Overførslen fandt sted med en hastighed på 28,69 Mbps, mens uploaden var 20,41 Mbps.

Serveren i Hongkongs præstation var specielt dystre. Med en downloadhastighed på 11,71 Mbps og en uploadhastighed på 3,19 Mbps er det ret klart, at dette ikke er den slags hastighed, som sofistikerede brugere forventer.

Husk, at din ydelse kan variere. Resultaterne af en hvilken som helst hastighedstest fanger hovedsageligt et øjeblik i tiden, til bedre eller værre. Dette betyder, at du kan opleve forbedrede eller forringede resultater på dine enheder.

Hide.me's logningspolitik

Hide.me kan prale af en stram politik uden logning. Takket være at have hovedkvarter i Malaysia, et land, der ikke har nogen lovgivning om obligatorisk datalagring, er dette en af ​​de få VPN-tjenester, som denne prale rummer. Dette er kritisk, især når man overvejer de måder, mennesker bruger tid online. Læs mere om VPN-logning her.

vpn-logningspolitikker score diagram

Selvom mange mennesker hurtigt ville påstå, at de har det “Intet at skjule” online er denne erklæring sjældent sand.

Virkeligheden er, at ingen ønsker, at nogen anden noser gennem deres e-mails, får adgang til deres bank eller anden finansiel information eller ”lytter” på private samtaler.

Derfor er det vigtigt at bruge den bedste VPN til privatliv og for at sikre, at ingen holder styr på dine personlige online bevægelser

Skjuler mig. Jeg skjuler deres logningspolitik?

I et forsøg på at undgå ethvert juridisk ansvar siger Hide.me, at de ikke logger personlige data for nogen brugere, og heller ikke fører nogen poster på deres servere. Hide.me erklærer også, at de på ingen måde overvåger, hvad deres brugere gør i den virtuelle verden. De har faktisk taget det temmelig usædvanlige skridt med at blive certificeret af en ikke-tilknyttet sikkerhedsanalytiker, der erklærede, at Hide.me ikke fører logfiler på sine kunder.

I henhold til virksomhedens publikationer logger de ikke engang den rigtige IP-adresse for nogen brugere, og der er heller ingen tidsstempel på forbindelsen. Da privatlivets fred er en af ​​de største grunde til at bruge en VPN, Hide.me's ingen logningspolitik er en funktion, der er meget i virksomhedens fordel.

Prisindstillinger for Hide.me

Et andet punkt til fordel for denne VPN-udbyder er, at de tilbyder deres service gratis. Der er dog nogle bemærkelsesværdige undtagelser og begrænsninger for brugere, der vælger den gratis version af Hide.me. Kunder behøver ikke at indtaste deres kreditkortoplysninger på en gratis plan, men de har kun adgang til tre serverplaceringer. Derudover er de begrænset til brug en enhed ad gangen. Hvis du leder efter en gratis, er her nogle bedre gratis VPN-valg.

En anden frustrerende begrænsning er, at de gratis kunder er begrænset til kun to gigabyte data hver måned, hvilket er en utrolig lille mængde. Den gratis version af Hide.me er også vanvittigt langsomt på trods af virksomhedens løfte om at gøre deres bedste for at få tingene til at bevæge sig på ikke mindre end tre Mbps. Gratis brugere kan måske ikke lide, at de tilgængelige VPN-protokoller er begrænset til IPSEC, SSTP, PPTP og L2TP. IPSEC, der inkluderer IKEv1 og 2, er en pålidelig mulighed, men de andre nyeste og bedste protokoller er forbeholdt betalende kunder.

skjul pris

Plus-planen er tilgængelig til omkring $ 4,99 pr. Måned. Hætten til dataoverførsel hæves markant til 75 GB, men brugere på dette niveau er stadig begrænset til kun en forbindelse ad gangen. Medlemmer får adgang til alle serverplaceringer og alle VPN-protokoller. SOCKS-proxy er yderligere tilgængelig med denne pakke.

Premium-planen fordobler de månedlige priser til $ 9,99 pr. Måned, men brugerne får ubegrænset dataoverførsel og kan tilslutte op til fem enheder på én gang. Dette program inkluderer også alt, hvad Plus-planen tilbyder ud over en fast IP-adresse og dynamisk portvideresendelse.

Både Plus- og Premium-planerne har en 14-dages pengene-tilbage-garanti, hvis brugerne ikke er tilfredse. Dette er en relativt kort periode, men bør være tilstrækkelig for regelmæssige brugere til at bestemme, om tjenesten fungerer for dem eller ej.

Er Hide.me anbefalet?

Med sin mangel på hastighed og dens oppustede planomkostninger, Vi kan ikke anbefale Hide.me på dette tidspunkt. Hvis dit mål er at finde den mest omkostningseffektive løsning, er du bedre stillet i at bruge Surfshark, hvilket giver mere funktionalitet til lavere priser.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me